📍 فوری
هر جا چنین بشقابهایی دیدید جلو پنجره بای پشت بوم فورا گزارش کنید. این دیش ها ابزار عوامل موساد است.
( عوامل موساد و ضد انقلاب و گروهک های تروریستی و منافقین به دنبال کمک به اسرائیل و خرابکاری اند....)
در صورت مشاهده موارد مشکوک فورا مراتب را با شماره های ۱۱۳ و ۱۱۴ و ۱۱۰ گزارش دهید. هر کدام از ما میتوانیم چشم و گوش پدافند عامل و غیر عامل باشیم. مملکت حضرت امام زمان سلام الله علیه در این برهه حساس یاری کنیم.
✍ محمد باقر پزنده
⇨@FZ1389
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج آقا بمونی برامون ....
#سردار_اسماعیل_قاآنی
⇨@FZ1389
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸 گزارش تصویری | حملات جنایتبار رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان در اسدآباد
در پی تجاوزات اخیر رژیم اشغالگر صهیونیستی به مناطق شهرستان اسدآباد، متأسفانه چند تن از شهروندان بیگناه به شهادت رسیده و تعدادی دیگر مجروح شدهاند.
این جنایت آشکار، مصداق بارز نقض حقوق بشر و تجاوز به جان انسانهای بیدفاع است و با محکومیت شدید اقشار مختلف مردم و مسئولان شهرستان مواجه شده است.
#شهید_علی_هاتفی
#شهید_عباس_زارعی
#شهدای_اسدآباد
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 شهید امیرحسین سیفی
فرمانده اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد بر اثر حمله رژیم غاصب صهیونیستی به شهرستان اسدآباد امروز ۲۴ خرداد ماه به مقام شهادت نائل آمدند.
#شهید_امیر_سیفی
#شهدای_اسدآباد
⇨@FZ1389
640.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدرت تخریب موشک ایرانی در تل آویو
⇨@FZ1389
ترامپ: جنگ ایران و اسرائیل باید پایان یابد.
✍🏻جووون، کی یادت داد سگ زرد😂
⇨@FZ1389