عبدلله پسر امام حسن در روز عاشورا چندساله بودن؟🤔👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
https://harfeto.timefriend.net/16774273351850
دانلود+زیارت+عاشورا+فرهمند+++متن.mp3
12.11M
❌یاداوری❌
زیارت عاشورا...
سلام ما بر حسین بن علی (ع)
ان شاءالله شفاعتشان شامل حالمان 🙂💔
به نیت ظهور آقا و برآورده شدن حاجات...
#نیت_چهل_روز
#روز_پنجم
╔════.🥀.═══════╗
@F_FARID_BENTOLZAHRA
╚══════════.🥀.═╝
°•بنت الزهرا(س)•°
عبدلله پسر امام حسن در روز عاشورا چندساله بودن؟🤔👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 https://harfeto.timefriend.net/16774273351
اختلاف شهادت امام حسن و امام حسین حدود ۱۰ ، ۱۱سال هست
اینکه در روضه ها اشاره میکنن سن عبدلله ابن حسن ۴ساله صحیح نیست
سن این بزرگوار به طور مشخص بیان نشده
👌👌👌👌
🏴یاحسین
رور پنجم
#پارت_اول
عبدالله بن حسن فرزند کوچک امام حسن مجتبی(ع) یکی از نوجوانانی بود که به همراه خانواده خود و عمویش حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به سوی کوفه آمده بود.
از صبح تا عصر عاشورا ، ابتدا اصحاب امام حسین(ع) و سپس اهل بیت آن حضرت یک به یک و یا دسته جمعی به میدان رفتند و به شهادت رسیدند؛ و سرانجام زمانی رسید که امام(ع) یکه و تنها در میان هزاران هزار دشمن مسلح باقی ماند و گهگاه فریاد بر میآورد: "هل من ناصر ینصُرُنی؟... آیا یاریکنندهای هست که به خاطر خدا از حرم رسول خدا دفاع کند؟ ...".
«شمر بن ذی الجوشن» برای آن که کار را تمام کند به همراه پیاده نظام لشکر، به امام(ع) هجوم آوردند، آن حضرت را محاصره کردند و از همه طرف ایشان را مورد حمله قرار می دادند.
عبدالله که در خیمه گاه ــ میان کودکان و زنان ــ حضور داشت تاب و تحمل دیدن غربت عموی تنهای خویش را نیاورد و ناگهان از خیمه ها بیرون آمد.
╔════.🥀.═══════╗
@F_FARID_BENTOLZAHRA
╚══════════.🥀.═╝
°•بنت الزهرا(س)•°
🏴یاحسین رور پنجم #پارت_اول عبدالله بن حسن فرزند کوچک امام حسن مجتبی(ع) یکی از نوجوانانی بود که به
🏴یاحسین
روز پنجم
#پارت_دوم
زینب(س) او را گرفت شاید که بتواند مانع رفتن وی شود و نگذارد یادگار برادر، طعمه گرگهای گرسنه یزیدی گردد؛ ولی عبدالله گفت: "نه... به خدا سوگند عمویم را تنها نمی گذارم". سپس دست خود را از دست عمه رها ساخت، به سوی میدان دوید و خود را به امام(ع) رساند تا با بدن کوچک و ظریفش از او دفاع کند.
در غوغایی که دور امام(ع) ایجاد شده بود یکی از لشکریان یزید شمشیر خود را به قصد ضربه زدن به آن حضرت فرود آورد. عبدالله دست خود را سپر کرد تا شمشیر به امام اصابت نکند. شمشیر، برّان و ضربه، سنگین بود و دست نوباوه پیامبر(ص) را از بدن جدا کرد؛ آنگونه که فقط به پوستی آویخته شد. عبدالله یتیم از شدت درد ناله ای برآورد و پدرش را صدا کرد: "وا ابتاه ..." و به مقام شهادت نائل گشت.
╔════.🥀.═══════╗
@F_FARID_BENTOLZAHRA
╚══════════.🥀.═╝
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بین میدان غرق اشک و آهم ای عمو
یاحسین
ای عمو
یاحسین
#حاج_محمودکریمی
╔════.🥀.═══════╗
@F_FARID_BENTOLZAHRA
╚══════════.🥀.═╝
دانلود+زیارت+عاشورا+فرهمند+++متن.mp3
12.11M
❌یاداوری❌
زیارت عاشورا...
سلام ما بر حسین بن علی (ع)
ان شاءالله شفاعتشان شامل حالمان 🙂💔
به نیت ظهور آقا و برآورده شدن حاجات...
#نیت_چهل_روز
#روز_ششم
╔════.🥀.═══════╗
@F_FARID_BENTOLZAHRA
╚══════════.🥀.═╝
🏴یاحسین
#روز_ششم
حضرت قاسم(ع) نوجوان عاشورایی، وقتی امام حسین(ع) سخن از شهادت یارانش به میان آورد، نوجوان سیزده ساله کربلا از عمو پرسید: عموجان ایا من نیز به فیض شهادت نائل می شوم؟ امام او را به سینه چسباند و فرمود: فرزندم مرگ را چگونه می بینی؟
قاسم پاسخ داد: از عسل شیرین تر!
شهادت طلبی قاسم(ع) و پا فشاری او برای رسیدن به مقصود، زیباترین الگو را برای رهروان خط سرخ شهادت رقم زد.
در روز عاشورا هنگامى كه نوبت مبارزه به قاسم رسيد، براى كسب اجازه خدمت امام حسين (علیهالسلام) آمد. حضرت او را در آغوش گرفت و هر دو آن قدر گريستند تا بىحال شدند. باز قاسم اجازه خواست و امام حسين (علیهالسلام) امتناع فرمود. قاسم دست و پاى امام را بوسه مىزد و بر خواستهاش پاى مىفشرد. ولى امام (علیهالسلام) اجازه نمىداد تا سرانجام موفق به دريافت اجازه گرديد. وى در حالى كه اشك هايش بر گونه سرازير بود و مادرش بر در خیمه ايستاده او را نظاره مىكرد، وارد ميدان كارزار شد.
«من قاسم، از نسل علی هستم. به خانه خدا سوگند، ما از شمر ذی الجوشن یا حرامزاده (ابن زیاد)، به پیامبر سزاوارتریم».
سرانجام پس از كشتن سى و پنج تن به درجه شهادت نايل آمد.
╔════.🥀.═══════╗
@F_FARID_BENTOLZAHRA
╚══════════.🥀.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴یاحسین
#روز_ششم
بند رکاب حسرت پای تو را کشید
تا راهی میانه ی دشت بلا شدی
دانه به دانه موی عمویت سفید شد
وقتی زمین فتادی و وقتی که تا شدی
#پیشنهاد_استوری
╔════.🥀.═══════╗
@F_FARID_BENTOLZAHRA
╚══════════.🥀.═╝
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤قطعه احلی من العسل
با نوای حاج محمود کریمی
╔════.🥀.═══════╗
@F_FARID_BENTOLZAHRA
╚══════════.🥀.═╝