🟢کشیش کاتولیک: نیمی از قلبم را به حضرت زینب (س) و نیمه دیگر را به حضرت زهرا (س) بخشیدم
👈 ماجرای نگارش کتاب وی درباره حضرت زینب سلام الله علیها
1️⃣ کریستوفر کلوهسی، یک کشیش کاتولیک رومی متولد آفریقای جنوبی و نویسنده کتاب «فاطمه، دختر حضرت محمد (ص)» (چاپ اول: ۲۰۰، چاپ دوم:۲۰۱۸) و کتاب «نیمی از قلبم: روایتهایی از [حضرت]زینب، دختر [امام]علی (ع)» (۲۰۱۸) است که هردو را انتشارات گورگیاس چاپ کرده است.
مؤسسه بینالمللی فطرت
🟢کشیش کاتولیک: نیمی از قلبم را به حضرت زینب (س) و نیمه دیگر را به حضرت زهرا (س) بخشیدم 👈 ماجرای نگا
📌 کشیش کاتولیک: نیمی از قلبم را به حضرت زینب (س) و نیمه دیگر را به حضرت زهرا (س) بخشیدم
👈 ماجرای نگارش کتاب وی درباره حضرت زینب سلام الله علیها
1️⃣ کریستوفر کلوهسی، یک کشیش کاتولیک رومی متولد آفریقای جنوبی و نویسنده کتاب «فاطمه، دختر حضرت محمد (ص)» (چاپ اول: ۲۰۰۰، چاپ دوم:۲۰۱۸) و کتاب «نیمی از قلبم: روایتهایی از [حضرت]زینب، دختر [امام]علی (ع)» (۲۰۱۸) است که هردو را انتشارات گورگیاس چاپ کرده است.
2️⃣ نیمی از قلبم برای زینب (سلام الله علیها)
ماجرای نوشتن کتاب او درباره زندگی حضرت زینب (س) بسیار جالب توجه است. او میگوید: «ما یک گروه از استادان مطالعات عربی و اسلامی در رُم بودیم. سر میز ناهار بحث میکردیم که چرا مسلمانان کتاب قابل ملاحظهای درباره زنان تأثیرگذار اسلام ننوشتهاند. به عنوان نمونه درباره زنانی که در کربلا حضور داشتند. پس تصمیم گرفتیم که هرکدام یک خانم را انتخاب کنیم و زندگینامه او را بنویسیم. من [حضرت]زینب (س) را انتخاب کردم، زیرا شناخت خوبی از مادر ایشان داشتم. البته بقیه فکر نمیکردند که سخن من جدی باشد، اما هیچکس به جز من کتابی درباره شخصیت ایشان ننوشت.»
4️⃣ کلوهسی درباره نامگذاری کتابش نیز چنین میگوید: «در مطالعاتم دیدم وقتی زینب بدن [امام]حسین (ع) را دید و ایشان به خاک سپرده شد برادر خود را با عنوان «نیمه قلب من» خطاب کرد. [شقیق فوادی؟] برای من نیمه اول قلبم، کتابی بود که درباره [حضرت]فاطمه (س) نوشتم و نیمه دوم قلبم برای زینب (س). گمان میکنم دیگر قلبی برایم نمانده باشد، اما این باعث نمیشود که از کتاب نوشتن دست بردارم. زینب (س) یک بانوی بی نظیر است و مانند حسین (ع) از همه مرزهای دینی و سیاسی فراتر رفته است. او یک الگوی جهانی برای همه ماست.»
5️⃣ کلوهسی در گفتوگویی به بررسی زوایای گوناگون کتابش پرداخته است. دربخشی از این گفتگو میگوید: «شخصیت زینب (س) در قبل از روز واقعه کربلا و بعد از آن بسیار متفاوت است. او پیش از وقوع جنگ بارها تحتتأثیر قرار گرفت و روحیه رقیق او باعث شد که بارها به دلیل فشارهای به وجود آمده از حال برود.» کلوهسی چنین ادامه میدهد: «اما در روز واقعه وضعیت تغییر میکند. حتی در گزارشهای برخی مخالفان چنین آمده که حضرت زینب (س) در روز عاشورا، چون خورشید میدرخشید و چندبار وارد معرکه شد و در برابر سپاه اموی ایستاد.»
6️⃣ این کشیش مسیحی در کتابش شخصیت حضرت زینب (س) را در مقابل دشمنان به عنوان یک بانوی مقاوم و حماسهآفرین توصیف میکند. او با بررسی وضعیت سیاسی کوفه و فشاری که بر اهل بیت (ع) پس از حادثه کربلا وارد شد مینویسد: «پس از روز عاشورا رهبری کاروان اسرا بر عهده ایشان بود. شکی نیست که در مدت کوتاهی بانو زینب (س) مدیریت کاروان را برعهده داشت. زیرا امام سجاد (ع) بیمار بود. با اینکه بیماری بر ایشان غلبه داشت، اما مقام امامت را دارا بود. تا آنجایی که در کوفه علیبنالحسین (ع) از همانجایی که ایستاده بود در برابر یزید شروع به سخنرانی کرد و آنجا بود که مقام امامت در برابر همگان عیان شد.»
7️⃣ کلوهسی در این کتاب به نکتهای جالب اشاره میکند و مینویسد: «من از برخی علما پرسیدم که آیا حضرت زینب (س) به مقام امامت رسید؟ با اینکه میدانم در شیعه چنین نظری مورد قبول نیست. اما میتوانم بگویم که حضرت زینب (س) بدون آنکه دارای مقام امامت باشد و اختیارات یک امام را برعهده داشته باشد در آن دوران پرمشقت همه خصوصیات یک امام را دارا بود و به شایستگی کاروان اسرا را در برابر ظلمهای سپاه یزید مدیریت کرد؛ و من به این سخن اطمینان دارم.»
#حضرت_زینب #کشیش #مسیحیت
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
🛑 فاکس نیوز: یک روحانی شیعه در مراسم تحلیف ترامپ سخنرانی میکند
🔹تارنمای شبکه خبری فاکس نیوز آمریکا گزارش داد: یک روحانی مسلمان که ایران را ستایش کرده و حاضر نشده است، حزب الله را یک سازمان تروریستی بداند، قرار است در مراسم تحلیف دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا سخنرانی کند..
🔸هشام الحسینی یک روحانی معروف عراقی-آمریکایی و امام جماعت شیعیان میشیگان است که بر مرکز آموزش اسلامی کربلا در دیربورن نظارت دارد. الحسینی از جمله رای دهندگان مسلمان در میشیگان بود که پیش از روز انتخابات اعلام کردند از ترامپ حمایت خواهند کرد!
#آمریکا #ترامپ #اسلام
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
🟢 فناوری در خدمت تبلیغ دین
🔻نسخه تو: اپلیکیشنی که توانست دهها هزار نفر را مسیحی کند
🤔 آیا میتوان تصور کرد اپلیکیشنی مذهبی بیش از محبوبترین بازی دنیا نصب داشته باشد؟
🔹یو وِرژن Youversion نام برنامهای است که با فرمی متفاوت از ارائه متن انجیل، توانسته با 630 میلیون کاربر در نهصد زبان و گویش، نه تنها از محبوبترین بازیها پیشی بگیرد، که در سال به صورت متوسط چندین هزار نفر کاربر این نرمافزار را نیز مسیحی کند.
🔸رمز موفقیت این اپلیکیشن نه ساله را باید در توسعه اپ مبتنی بر روانشناسی تلنگر، ایجاد فیچرهایی برای مطالعه لذتبخشتر انجیل، تفکیک محتوایی دقیق و ساخت کامیونیتیشاداب از انجیلخوانان و حفظ ارتباط موثر با کاربران یافت.
👌موفقیت یوورژن این روزها به حدی رسیده است که دستیار گوگل، بسته به مود شما عباراتی انجیلی از این برنامه را برای شما بلند میخواند.
🔻و جالب اینکه بنیانگذار یوورژن کشیشی ۴۰ ساله است و سرمایهگذار این اپ نیز پیرمردی ۸۲ ساله مسیحیست صاحب موزه بزرگ انجیل در آمریکا به نام دیوید گرین.
@Hodaacademy
(🖼 تصاویر: تقدیر پاپ از بنیانگذار یوورژن، سرمایهگذار یوورژن و ایمیلهای ماهیانه یوورژن به کاربران ایرانیاش.)
#انجیل #مسیحیت #فناوری #دین
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
s41682-021-00087-9.pdf
933.5K
🟢 #معرفی_مقاله
📌 اثرات مثبت حضور دینداران در فضای آنلاین:
پژوهش برگزیده رویداد دانشگاه تگزاس
🔹در رقابت پژوهشهای برتر حوزه دین و رسانه که توسط دانشگاههای کمبریج، تگزاس و آمستردام برگزار میشود خانم گولیا ایولوی با مقاله "دین و اینترنت: فضای فرامداخلهای و مادیگرایی" توانست جایزه پژوهش برتر را از آن خود کند.
👌 مفهوم کلیدی او در این مقاله "فرامداخلهای"بودن رسانههای آنلاین است. او با مطالعه چند رویداد (از جمله اسلامی) نتیجه میگیرد که حضور مناسک دینی و دینداران در فضای آنلاین، اولاً امکان ساخت کامیونیتیهایی ایمانافزا را به آنها داده است.
📌 او عدم حضور فیزیکی را منجر به ایجاد محرکهایی برای ارتباطات عاطفی قویتر در جبران مناسک حضوری میداند. [در حقیقت نویسنده به از دل برود هر آنکه از دیده رود اعتقاد زیادی ندارد]
🌹 نهایتاً به نظر او خلق گفتگوهای دینی در فضایی دور از برچسب و قضاوت ( که برخی کلیساها و مساجد به آن دچار بودند) امکان تامل و کنشهای عقلایی به کاربران داده است.
✍️ ایولوی 34 ساله، نزدیک به هشت سال است که در این حوزه پژوهش دارد و کتاب او"دینم را در وبلاگ مینویسم" نیز مورد توجه دانشگاهیان قرار گرفته بود.
#دین #فضای_مجازی #رسانه
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
🟢 فراخوان مقاله برای نشست سالانه انجمن مطالعات خاورمیانه MESA2025
📌 نشست سالانه انجمن مطالعات خاورمیانه در تاریخ ۲۲ تا ۲۵ نوامبر ۲۰۲۵ یکم آذرماه ۱۴۰۴ تا چهارم آذرماه ۱۴۰۴ به صورت حضوری در واشنگتن دیسی برگزار خواهد شد. این نشست از محققان حوزههای علوم اسلامی، فقه، و مطالعات خاورمیانه دعوت میکند تا مقالات خود را در زمینههای مرتبط با جهان اسلام، تاریخ، فرهنگ، و تحولات معاصر ارائه دهند.
⏰ مهلت ارسال چکیده مقالات : ۱۳ فوریه ۲۰۲۵ ,۲۳ بهمن ۱۴۰۳
✅ این نشست سالانه به چندین بخش تقسیم می شود از جمله:
– پنلهای از پیش سازمانیافته (۴-۶ مقاله)
– میزگردها (۵-۸ ارائه کوتاه)
– مقالات فردی
– نشستهای ویژه با موضوعات فوری
– کارگاههای توسعه حرفهای
✍️ معیارهای ارزیابی:
– نوآوری و ارجاع به حوزه مطالعاتی
– استفاده از منابع معتبر (متون، آرشیوها، دادهها)
– ارائه یافتههای پژوهشی اصیل
🔸 هر شرکتکننده میتواند تنها یک مقاله ارائه دهد و در حداکثر دو نشست شرکت کند.
🔖برای اطلاعات بیشتر و ارسال چکیده، به وبسایت و پیوند زیر مراجعه کنید:
[www.mesana.org](https://www.mesana.org)
https://mesana.org/annual-meeting/call-for-papers
#فراخوان_مقاله #خاورمیانه #علوم_اسلامی
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
🚨قابل توجه طلاب زبان دان و مبلغان بین المللی
✅ بزرگوارانی که از نقاط مختلف جهان (غیر از عراق) جهت تبلیغ در ماه مبارک رمضان دعوتنامه دارند.
💵 جهت برخورداری از حمایت های معاونت ارتباطات و بین الملل به آیدی 👇👇
@tablighe_beynolmelal
پیام ارسال کنند.
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 کار فرهنگی جالب در کشور کانادا
✅ توزیع کتاب در محله ها ...
#کتاب #کانادا #فرهنگ
🌍 موسسه بین المللی فطرت
🆔 @Fitra_Institute