eitaa logo
بُعد چهارم
168 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2هزار ویدیو
7 فایل
سیاسی، مذهبی، مهندسی، ورزشی، سلامتی ارتباط: @A_Krbs 🆔 🇮🇷 @Fourth_D :لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴نام‌گذاری یکی از خیابان‌های اسلام‌آباد به نام ایران 🔹پس از دیدار روسای جمهور ایران و ، از لوح یادبود نام‌گذاری یکی از خیابان‌های اصلی و بزرگ شهر اسلام‌آباد به‌نام «ایران» رونمایی شد. ✅
📛 لطفا گشت ارشاد سلبریتیها رو زودتر راه اندازی کنید اینا خطرشون از همه بیشتره...
توییت جالب کاربر روسی 🔹️"ایران و تحریم ها: 2010: «به ایران سلاح نفروشید، آنها تحت تحریم هستند». 2024: «از ایران اسلحه نخرید، آنها تحت تحریم هستند.»"
❌آقای رئیس‌جمهور! خواهشا خانم خزعلی را از معاونت امور زنان برکنار و خانم ابتکار را منصوب کنید تا منتی سر جبهه انقلاب نباشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ ترویج تفکر آتئیست‌ها در فیلم و انیمیشن شبکه پویای تلویزیون !! 🔹بخش از دیالوگ در این کارتون که داره میگه همه میدونن برای اینکه کسی وجود داشته باشه باید بشه دیدش ✍وقتی ما مشغول کار هستیم و بچه هامون رو مینشونیم جلوی تلویزیون آقایون دارن کارتون هایی مثل انیمیشن "ریچارد لک‌لک" رو به خورد بچه های ما میدن! بعد که همین بچه ها بزرگ شدن و خدای ناکرده از صراط مستقیم خارج شدن و یکم چپ و راست زدن نمیدونیم و هیچ وقت هم نمیفهمیم علتش چیه؟ علت در کودکیشون نهفته هست اما ما غافلیم... در ی ما چه خبر هست معلومه؟ قبلا هم در مورد برنامه ناوک این اتفاق افتاده بود که سنجاق میکنم👇بزنید روش تا ببینید! پدرها و مادرها بیشتر حواسمون رو جمع کنیم . 📌 خبر فوری سراسری
🔴 در کدام بخش‌های نظامی جزو ۱۰ کشور اول جهان است؟!
45.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهید مدافع حرم طالع یوسف‌اف (حاج تقی) کیست؟ 🚨 چند ماه پیش در ایام انتخابات نمایشی ریاست جمهوری آذربایجان شکنجه‌های روحی و روانی در زندان بر علیه شهید طالع یوسف‌اف (حاج تقی) افزایش یافته بود. سبب این خشونت‌ها فشار رئیس زندان برای شرکت در انتخابات و رای دادن به الهام علی‌اف بود. شهید از رای دادن اجتناب کرد و اذیت و آزارها افزایش یافت، به گونه ای که هر ساعت باید از سلول به اتاق رئیس زندان برده می‌شد و اعلام حضور می‌کرد. چند ماه به همین منوال گذشت تا در صبح روز سوم اردیبهشت، ۲۲ آوریل جنازه بی‌جان او تحویل نزدیکانش شد در حالی که یک طرف سرش کاملا بخیه خورده و بدنش گویا برای کالبد شکافی سلاخی شده بود. 🔹 در طول بیست سال اخیر نماز شب، زیارت عاشورا و دعای عهدش ترک نشد. 🔹 تمام آمال و آرزو او مبارزه با رژیم صهیونیستی و خدمت و شهادت در راه اباعبدالله الحسین بود. 🔹 شهید در پیام ویدیویی خود تنها راه نجات جوانان آذربایجان را پیوستن به نهضت مقاومت اسلامی میداند و برای تقویت و موفقیت این تشکیلات دعا می‌کند.
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنرنمایی اعجاب انگیز موشک‌های ایرانی در آسمان فلسطین اشغالی ببینید موشک‌های ایرانی چقدر هوشمندانه سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی را به بازی می گیرند و در نهایت از آنان عبور می کنند.
🔺️عقب نشینی ها تا کجا ادامه دارد؟ / من به شما میگویم! 🔹️یک کاربر روس در توییتی نوشته بود سال ۲۰۱۰ میگفتند ایران تحریم است، به او سلاح نفروشید، و سال ۲۰۲۴ میگویند ایران تحریم است، از او سلاح نخرید! این فقط یک توییت ساده نیست؛ بلکه یک واقعیت محض از عقب نشینی گام به گام آمریکا و غرب در برابر قدرت روز افزون جمهوری اسلامی ایران است. اما این عقب نشینی ها تا کجا ادامه می یابند؟ بیایید به شما بگویم: 🔹وقتی تحریم ها جواب نداد و ملت ایستادگی کرد، وقتی تیر تمام فتنه ها و آشوب ها به سنگ خورد، وقتی قدرت نظامی ایران در منطقه آشکارا بر هیمنه آمریکایی-اسرائیلی غلبه کرد، وقتی تهدید هسته ای هم دیگر کارساز نبود(!) و محور مقاومت همچنان پیشروی های خزنده خود در تنگ تر کردن محاصره رژیم صهیونیستی را ادامه داد و در مقابل کاری هم از آنها بر نیامد، آمریکا وارد میدان خواهد شد! اشتباه نکنید؛ وارد نمیشود که درگیر شود، چون واقعا تاوان دارد؛ وارد میشود که معامله کند! چه معامله ای؟ الان میگویم: 🔹عقب نشینی تا آنجا پیش خواهد رفت که به جمهوری اسلامی خواهند گفت تمام تحریم ها را بر خواهیم داشت؛ دشمنی ها را کنار خواهیم گذاشت اما به یک شرط! و آن شرط این است که شما طرح دو دولتی در سرزمین های فلسطین را بپذیرید، و ما نیز دولت مستقل فلسطینی در سازمان ملل را به رسمیت خواهیم شناخت. به این معنا که هم اسرائیل باشد و هم فلسطین! آن هم کجا؟ جایی که همه اش متعلق به فلسطین است! 🔹ایران اما باز هم نمیپذیرد و بر طرح پیشنهادی خود که همانا برگزاری رفراندوم در سرزمین های اشغالی است تاکید خواهد کرد! خدا را چه دیدی! تا آن موقع، شاید اقتصاد ایران هم [همانگونه که رهبری نویدش را دادند] به دست جوانان این مرز و بوم از اسارت دلار و تحریم آزاد شده، و این بزرگترین ابزار چانه زنیِ آمریکا نیز از دستش خارج شده بود! شخصا به این سناریو بعنوان یک سناریوی بسیار محتمل اعتقاد دارم، اگر که حماقت دشمن اضمحلال اسرائیل را به گونه دیگری جلو نیاندازد!
یادتونه داعش هر اتفاقی میفتاد تو دنیا اطلاعیه می‌داد می‌گفت ما بودیم؟ آمریکا بعد از عین‌الاسد دقیقا برعکس شده. از ترس ایران هرچی میشه میگه ما نبودیم
ابوعبیده: دنیا شاهد بود که رژیم صهیونیستی چگونه قبل، حین و بعد عملیات ایرانی ها آسیب دید صحبتهای سخنگوی قسام درمورد عملیات وعد الصادق جمهوری اسلامی ایران: 🔹پاسخ ایران قوانین جدیدی وضع کرد و محاسبات دشمن را به هم ریخت. 🔹دورانی که دشمن بدون حساب و پاسخگویی، عربده‌کشی می‌کرد گذشت و ما متوجه میزان تأثیر پاسخ ایران و وسعت ضربات آن بر دشمن هستیم.