سلام علیکم
امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه بسیار مهمی است که نباید از آن عفلت شود و حکومت اسلامی نه تنها نباید و نمیتواند ممانعت کند بلکه موظف است عوامل کنشگر در این حوزه را تقویت کند.
اما نکته مهم تر آن است که اقدام عملی در این حوزه نباید باعث تضعیف نظام اسلامی شود. حفظ نظام اسلامی از اوجب واجبات است مگر نه آن است که هدف این دو فریضه اقامه حکومت اسلامی است. و این مطالب از آموزه های مسلّم مکتب امامین انقلاب است.
آری خود حکومت فی نفسه هدف نیست بلکه وسیله ای است برای اقامه شعائر دینی، اما ضد انقلاب به کمین نشسته را رصد کنید و بدانید هر نوع همصدایی و هم نوایی با معاندین و ضدّانقلاب حرام قطعی است. بنابر این شیوه های اعتراض به برخی بی عملی ها و کوتاهی ها صرفا حضور خیابانی دشمن شادکن نیست.
والسلام علی من اتّبع الهدی
سید ابراهیم حسینی
امام جمعه شهرستان فردیس
تربیت آقازادگی
فرزندان خود را آقازاده ترببت نکنیم
(( والجوع و الظمان فی النهار ))
یکی ازبسترهای نامناسب درشکل گیری پدیده آقازادگی،تربیت ناصحیحی است که در برخی ازخانواده هایااز روی غفلت و یا دراثر رفاه زدگی کامل شکل می گیرد به گونه ای که فرزندان خود را درمحیطی همراه با آسایش و راحتی کامل تربیت می کنیم و او را کمتر در سختی و مشکلات قرار می دهیم.
فرزندمان هرچه می خواهد بلافاصله به او می دهیم وهرچه نیاز دارد بلافاصله برایش تامین می کنیم.
رفع تشنگی و گرسنگی حتی غذا و پوشاک را بی آنکه لحظه ای صبروتحمل کردن را به او بباموزیم فورابرای اوبرآورده می کنیم فرزندانی که اینگونه تربیت می شوند درمسیر زندگی هم عادت خواهند کرد که بی صبرانه وخیلی زود به خواسته ها و آرزوهای خود برسند.
این گونه افراد اگر در طول زندگی با کمبود و نقصان و نیازی مواجه شوند و سفره نیازشان تامین نشود امکان لغزش و سقوط در جاده زندگی برایشان بیشتر است و چه بسا پایشان در جولانگاه تهدید و تطمیع بلغزد و برای رفع نیاز دست به هرکار غیر اخلاقی بزنند چرا که در طول زندگی هرچه خواستند خیلی زود در اختیارشان قرار گرفته بود.
به همین خاطر تمرین گرسنگی و تشنگی در روز و آن هم درماه مبارک رمضان تمرینی برای یک تربیت صحیح تا برای رسیدن به خواسته هایمان صبور باشیم و اراده خود را در برابر ناملایمات قوی و استقامت کردن در برابر سختی ها را بیاموزیم تا برای رفع نیازها در دام حرص و هوس و شهوت نیفتیم
از این رو ماه رمضان، ماه مبارزه با تربیت آقازادگی است تا با تحمل گرسنگی و تشنگی در روز فرزندان خود را آقازاده تربیت نکنیم
یک معلم
جناب آقای رئیسی
رئیس جمهور جهادی و انقلابی
سلام علیک
از تلاش های صادقانه و مجاهدانه شما برای اصلاح و پیشرفت جامعه و رفع مشکلات و نابسامانی ها و بی عدالتی ها سپاسگزاریم و قدردان شما هستبم.
آقای رئیس جمهور می دانیم که شما وارث دولتی بودید که کوله باری از مشکلات را به ارث گذاشت و نه تنها زخم جامعه را ایتام نداد بلکه آنچه ازاعتماد مردم و سرمایه و ثروت ملی را داشتیم به آتش کشاند.
آقای رئیس جمهورسالهاست که مردم با اقتصاد بیمار و مدیرانی بی حال دست و پنجه نرم می کنند و نظارگر بازار ازهم گسیخته ای هستند که دیگر ردپایی از مردم مستضعف در آن نمی توان مشاهده کرد.
آقای رئیس جمهور،نابرابری اقتصادی،اختلاف طبقاتی،غنی شدن اغنیا وفقیر شدن فقرا تلخ ترین وغم انگیزترین چهره ای است که دیگر تحمل آن ناممکن شده است.
اقای رئیس جمهور شما که آمدید بارقه ای از امید بر دل مردمی نشست که سالهای سال در نتیجه تفکرات مدیران لیبرالی،زیر چرخ های بی عدالتی له شده بودند.
حرف های عدالتخواهانه شما به دل ما نشست و طبقه محروم و پایبن دست که دیکر رنکی به سفره اشان نمانده بود،منتظر شدند رنگی به سفره اشان بیفتد اما گویی تلاش های مجاهدانه و شبانه روز شما هنوز طعمی بر زندگی طبقه مستضعف نداده و میهمانی بر سر سفره محرومین ننشانده.
اجازه دهید توصیه مقام معظم رهبری را که به دولت های پیشین هم متذکر شدند با شما بازگوکنم تاشاید دغدغه رفع مشکلات معیشتی
بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
ایشان تاکید داشتند:«اگر مشکلات معیشتی مردم حل نشود و تلاش جدی برای حل این معضلات صورت نگیرد سایرخدمات و تلاش های دولت تحت الشعاع قرار خواهد گرفت و عوارض جبران ناپذیری برای نظام اسلامی خواهد داشت.»
در پایان برای شما که خود را خدمتگزار ملت خوانده اید، آرزوی موفقیت می نماییم اما دل نگرانیم از دست های فاسدی که هنوز در عرصه اقتصاد قدرت نمایی می کنند و عدالت را به سخره می گیرند بر صورت زخم خورده طبقه محروم سیلی می زنند
یک معلم
امیرالمؤمنین(ع) در این زمینهها در خطبه 129 میفرمایند: «به هرکجا که میخواهی چشم بگردان و مردم را بنگر آیا جز فقیری که از فقر خود رنج میبرد یا ثروتمندی که نعمت خدا را کفران میکند یا بخیلی که در ادای حق خدا کفر میورزد تا بر ثروتش بیفزاید یا متمردی که گوشش برای شنیدن حرف حق گران شده است چیز دیگری خواهید دید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قربون تو و چادرت و روبندت و پستونکت برم من😁😁😁😘😘😘
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
21.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تشریح حجت الاسلام دکتر نبویان منتخب اول مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مورد صوت منتسب اخیر از دکتر ظریف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اولویت برخورد انتظامی؟!
🔹بر اساس قوانین ج. ا. ا، اولویت برخورد انتظامی(در یکی دو روز منتهی به چهارشنبه سوری امسال) کدام یک از موارد زیر باید باشد؟
▪️ رقص مختلط وسط سنندج...
▪️ حمله به خودروی آتش نشانی در گرگان...
▪️ رقص مختلط گله ای در فلان روستای کردستان...
▪️انفجار بمب دست ساز ٢۰ کیلویی در خیابان به افتخار ۴شنبه سوزی...
▪️ رقاصی مختلط در شهر اهواز...
▪️ تکرار شورش ۱۴۰۱ به بهانه چهارشنبه سوری در کرج...
🔹 هیچ کدام!
چون در آن روز پلیس با مردمی که( در خیابان منتهی به رياست جمهوری) با هدف«مطالبه رعایت احکام شرعی» از دولت، تجمع کرده بودند، برخورد کرد!!
🔹بر اساس اصل هشتم قانون اساسی، امر به معروف و نهی از منکر ( به ویژه هنگامی که مخاطب دولت و حاکمیت ج. ا. ا باشد) ضروری و از نمادهای اسلامیت نظام است.
قرارگاه فرهنگی شهید بهشتی
نکاه آسیب شناسی به تجمعات
○آیا مردم می توانند صدای قانونی خود را به صورت قانونمند به گوش مسولان برسانند؟!
○نقش احزاب و سازمان های مردم نهاد در برگزاری تجمعات قانونی بر اساس ماده ۲۷ چیست؟!
○چرا زمینه و اقدام مناسبی برای تجمعات مطالبه گرایانه صورت نمی گیرد تا به چنین حوادثی منجر نشود؟!
طبق قانون احزای برگزاری راهپیماییها و تشکیل اجتماعات حسب مورد با اطلاع و صدور مجوز وزارت کشور و استانداری با رعایت بند (۶) ماده (۱۱) این قانون و اصل بیست و هفتم (۲۷) قانون اساسی تبصره۱ـ دبیران کل احزاب موظفند حداقل هفتاد و دو ساعت قبل از برگزاری اجتماعات و راهپیماییها مراتب را به اطلاع مسؤولان ذی ربط برسانند.
به نظر می آید یکی از آسیب هایی که جامعه را از مسیر انضباط و عدالت اجتماعی و حقوقی و فرایند قانونمندسازی دربیان مطالبات مردمی دچار ابهام خواهد کرد،عدم مناسب سازی درشکل گیری تجمعات قانونی است که نه تنها
منجر به اینگونه رفتارها خواهد شد بلکه کنش های اجتماعی را در مسیر قانون تنظیم می کند.
نکاه آسیب شناسی به تجمعات
قانون تکلیف را مشخص کرده است
ازجمله سوالاتی که دریک نگاه واقع بینانه باید به تجزیه و تحلیل آن پرداخت واین پدیده را از منظرجامعه شناسی مورد نقد و کنکاش قرار دادنوع برخوردبا اینگونه تجمعات است.از این روبه نظرمی رسدیکی ازآسیب هایی که جامعه را ازمسیرانضباط وعدالت اجتماعی دربیان مطالبات مردمی دچارابهام خواهدکرد،عدم بسترسازی وتمهیدات قانونی درشکل گیری تجمعات است.
بستری که می تواندکنش های اجتماعی را در مسیرقانون تنظیم می کند و واکنش های جامعه درمسیر عقلانیت قراردهد.ازاین رو به طرح چندسوال تامل انگیزباید پرداخت.
■آیا مردم می توانند صدای قانونی خود را به صورت قانونمند به گوش مسولان برسانند؟!
■ و یانقش احزاب و سازمان های مردم نهاد در برگزاری تجمعات قانونی و مطالبه گرایانه چیست؟!
■ و اینکه چرا زمینه و تمهیدات مناسب از سوی مسولین برای برگزاری اینگونه تجمعات صورت نمی گیرد تا مننجر به حوادث ناگوار نشود؟!
قانون تکلیف را مشخص کرده است؛
طبق ماده ۲۷ قانون احزاب برگزاری راهپیمایی ها و تشکیل اجتماعات حسب مورد با اطلاع و صدور مجوز وزارت کشور و استانداری با رعایت بند (۶) ماده (۱۱) این قانون و اصل بیست و هفتم (۲۷) قانون اساسی تبصره۱ـ دبیران کل احزاب موظفند حداقل هفتاد و دو ساعت قبل از برگزاری اجتماعات و راهپیماییها مراتب را به اطلاع مسؤولان ذی ربط برسانند.
حال که قانون با رعایت دستورالعمل مجوز قانونی برای برگزاری تجمعات را داده مناسب است در راستای تربیت سیاسی شهروندان آموزش های لازم صورت پذیرد تا با رفتارهای نامناسب زمینه سو استفاده جریان های معاند به وجود نیاید
یک معلم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا دلم ست بدونم کی ه!!
🚨 ایشون همان گوینده برنامه نشان و دستگاههای عابر بانک هستند.
📡 بهکانالاخبارویژهوفوریبپیوندید
https://eitaa.com/aazhir_khabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨توصیف جهنم در برزخ توسط تجربهگر در برنامه زندگی پس از زندگی
📡 بهکانالاخبارویژهوفوریبپیوندید
https://eitaa.com/aazhir_khabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الانفرقشمابامیرحسینموسویچیه؟
🚨#ویژه || حکایت حرف نسنجیده شیخ!! البرزی (ساوجبلاغی ) که کل انتخابات رو مخدوش مخدوش اعلام کرد
ببینید یک کلمه نسنجیده شما چگونه زحمات مشارکت پر شور مردم در انتخابات ۱۱ اسفندماه را زیر سوال میبرد و خوراک حمله رسانه های قسم خورده به کشور را تامین می کند.
📡 بهکانالاخبارویژهوفوریبپیوندید
https://eitaa.com/aazhir_khabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم گرفت براش🥺💔
آخرین خداحافظیش با پستونکه
می دونی! ما هم همینطوریم
فرقی نمی کنه چند سال داشته باشی
هر روز باید از یه پستونکی که بهش وابسته شدی دل بکنی...!
آدمیزاده دیگه برای رشدش باید هزینه بپردازه، بیچاره این دل که چه دردهایی رو تحمل می کنه!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مشخصه ارتش ایران که نمیگذارد آمریکا به ایران حمله کند
✅سروش
🆔 http://splus.ir/afsaran.siraf
✅ایتا
🆔 http://eitaa.com/afsaransiraf
باز یکی از بزرگان فرهنگ و هنر، یه حرکت قشنگ ملی کرد، دوباره دود از #حمید_فرخنژاد بلند شد 😏
همیشه هم زودتر از بقیه وطن فروشا اعلام سوختگی می کنه😂
حدیث روز اتوبوسهای لندن در #ماه_مبارک_رمضان: برای رضای خدا «زکات» بدهید.
امید دانا گسترش اسلام رو ببین زوزه بکش
#رمضان #ماه_رمضان
*🔴 مرد اگر مثل امام رضاش غیور باشد چه شود!*
📖 در مشهد، به خدمت مقام معظم رهبری شرفیاب شدم. صحبت از کرامات حضرت رضاعلیهالسلام شد. آقا فرمودند: من بچه بودم که به مسجد پدرم در بازار میرفتیم. در مسجد، مکبری بود به نام کربلایی که نابینا بود و حتی به او کربل رضای عاجز میگفتند. (آقا فرمودند که مشهدیها به نابینا عاجز میگویند.) کربلایی رضای عاجز به مسجد میآمد و تکبیر میگفت. ما بچه بودیم و سالها بود که او را میشناختیم و کوری او را دیده بودیم. روزی من پیش پدرم بودم که این کربلایی رضا آمد، اما بینا شده بود. پدرم از او پرسید: کربلایی رضا من را میبینی؟ گفت: بله آقا و سپس قیافه پدر من را شرح داد.
پدرم شنیده بودند که کربلایی شفا گرفته است و میخواستند خودشان ببینند. من هم آنجا بودم و دیدم همان کربلایی رضایی که هر روز کور میآمد، امروز بینا شده بود. این کربلایی دختری داشت که در وقت کوری دست کربلایی را میگرفت و پدر نابینایش را به مسجد میآورد. بعد از اینکه در مسجد مستقر میشد، دیگر به کسی نیاز نداشت. ما جستجو کردیم که چرا شفا دادهاند. گفتند: سالها بود که این دختر بچه دست کربلایی را میگرفت و به مسجد میآورد. کمکم دختر بزرگ شد و بهاصطلاح آب و رنگی پیدا کرده بود.
روزی بعضی از بچههای بازار متلکی گفته بودند و کربلایی هم شنیده بود. او نتوانسته بود تحمل کند و به دخترش گفته بود دست من را بگیر و مرا به حرم ببر. در حرم، کربلایی به دخترش میگوید تو برو خانه من اینجا میمانم. او به امام رضاعلیهالسلام عرض کرده بود: آقا! من سالهاست که نابینا هستم و حتی یکبار هم گله نکردم، زندگی من با فقر گذشته است، اما یکبار هم گله نکردم و گفتم تقدیر خداست و من هم راضی هستم به رضای خدا، اما تعرض به ناموسم را تحمل نمیکنم؛ یا من را شفا بدهید یا همینجا مرگم بدهید. من دیگر طاقت ندارم متلکهای مردم را به ناموس خودم تحمل کنم. کربلایی به حضرت متوسل میشود و بعد از مدتی خوابش میبرد. در خواب، حضرت رضاعلیهالسلام او را شفا میدهند. مقام معظم رهبری خودشان این داستان را نقل کردند و فرمودند من خودم این جریان را دیدهام.
📚منبع: بیانات حضرت آیتالله مصباح در جمع بسیج دانشجویی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز - ۱۳۹۱/۰۴/۱۷
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi