سلام
باعرض قبولی طاعات و توفیق بهره مندی هرچه بهتر در روزهای آتی ماه مبارک رمضان برای امت حزب الله و دوستان عزیز چند نکته را لازم دونستم خدمتون عرض کنم اگر صلاح دونستند درخصوص انتخابات به اون بپردازند :
_ این جریان( دولت مستقر و حامیانشون در جبهه اصلاحات) به چند دلیل همه داشته خود را خرج انتخابات خواهند کرد و آنطور که ازقرائن هویداس قصد برگزاری انتخاباتی عادی و قانونی را ندارند به دللیل ذیل :
1_ می دانند اگر دولت دست جریان انقلابی بی افتد مرگ سیاسی این طیف حتمی خواهدبود زیرا اول به دلیل کهولت سن ونداشتن عقبه انسانی امکان بازگشت به قدرت برایشان وجودنخواهد داشت و همچنین در ساختارقدرت امکان نفوذ برایشان نیست پس باید هرطورشده در سرنوشت انتخابات اثربگذارند.
2_بایک دست شدن قوا امکان اینکه سران نظام برای اصلاح قانون اساسی و برطرف کردن عیوب که امکان ضعف درآن وجود دارد اقدام کنند و جلوی نفوذ را بگیرند زیاداست واین خلاف چیزی است که حداقل دراین 25 سال با کمک استکبار جهانی برای آن تلاش کردند و این حکم مرگ را برای آنان دارد چون این طیف و دیگر گروههای همسوی آن زبانم لال منتظر اند خدایی ناکرده رهبری از دنیا برود وقتی درساختار قدرت نباشند نمی توانند دخالت چندانی در فرآیند رهبری بعدی داشته باشند .که البته امیدواریم با تحقق ظهور این گزینه محقق نشود ان شاالله .
3_ به دلیل فسادهای گوناگون و عظم جدی نظام دربرخورد با مفسدین و ترک فعل های زیادی که از دولت و شخص روحانی شده و شکایتهای عدیده ازآنها و خسارتهای وارد زیاد که وارد کردند بیم آن را دارند که پس از خلع ازقدرت با آنها برخورد شود بنابراین این موضوع انگیزه این طیف را برای زدن زیر میز بازی دوچندان کرده خصوصا اینکه با استراتژی یا ما یا هیچ کس در این عرصه ورود می کنند .
4_ درخصوص فتنه انگیزی یک گروه از این جریان از هم اکنون درتلاش هستند مانع ورود کاندیداهای این طیف شوند که احتمال تائید آنها زیاده ولی نمی توانند آراء جذب کنند مانند عارف و پزشکیان چون ممکنه شورای نگهبان اینها را تائید کنه و نامزدهای اصلیشون مانندجهانگیری و ظریف رد صلاحیت بشن و چون باوجود اون دو یا چند نفر خنثی که تائید شدن دیگه نمی توانند بهانه ای داشته باشند که جبهه اصلاحات کاندیدا نداشته پس ما شرکت نمی کنیم و توان فتنه گری ازآنها گرفته خواهد شد .
5_ در مورد بهره برداری این طیف از کرونا هم باید مراقب بود خصوصا کوچاندن مردم به فضای مجازی و مدیریت افکارعمومی در این فضا و همچنین برنامه ریزی برای اوجگیری کرونا درایام منتهی به روز انتخابات که یا با به تعویق انداختن آن ویا فشاربه شورای نگهبان وحاکمیت برای برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی با علم به مخالفت با آن که در هر دو مورد در صورت مخالف دوقطبی سلامت و انتخابات را کلیدبزنند که این موضوع هم قابلیت فتنه انگیزی داره .
6_ دوقطبی دوباره مذاکره ومعیشت و جنگ وصلح و.... و اظهارات شاذ جناب روحانی چنین برآورد میشه که صددرصد برای بهره برداری انتخاباتی آمادگی زیر پا گذاشتن منافع ملی را دارند تا قدرت را حفظ کنند و در انتخابات تاثیر بگذارند .
با وجود موارد فوق و درنظر گرفتن احتمالات باید به دستگاههای امنیتی و حاکمیتی هشدار لازم را داد که مراقب زیر میز بازی زدن این طیف باشند و جریان انقلابی مخاطرات را ببینند و از پیش خود را برنده انتخابات ندانند دراین پیچ تاریخی حساس که طرف مقابل نفس های آخر را میکشد و هیچ امیدی به آینده ندارد فلذا آرایش سیاسی خود را بر تحمیق دوباره مردم و ازهمه مهمتر انشقاق در جبهه مقابل تنظیم کرده و کوچکترین خطا فاجعه به بارخواهددآورد .
7_ نداشتن سیاست رسانه ای واحد در جبهه انقلاب که عملکرد فرسایشی داشته و هم افزایی ندارند واساسا یک قرار گاه رسانه ای واحد برای مقابله با عملیات رسانه ای طیف مقابل ضروری است که در صورت انسجام وحمله یکپارچه به استراتژیهای آنها می تواند بسیاررکارگشا باشد .
8_ به دلیل هراس غرب از روی کارآمدن دولتی انقلابی و همسو با امامین انقلاب لازم است شگردها و ترفندهای رسانه ای و عملیات روانی آنها مورد بررسی و برای ضد آن چاره اندیشی شود .
و نکته آخراینکه باید مردم وجریان انقلابی هشدار واخطار لازم را به شورای نگهبان بدهد که جریان اصلاحات از حاکمیت و قانون اساسی عبور و عدول کرده و آبایی از گفتن آن ندارند بنابراین به دلیل قدرت فریبندگی این جریان باید پیش از گذشته مراقبت کرده و از پروپاگاندای این جریان نهراسند .
باتشکر
✅ بوی فتنه ای عمیق به مشام میرسه از اعتماد به نفس جریان اصلاحات و دولت باید فهمید که جریان اعتدال واصلاحات برنامه پیچیده انتخاباتی ترتیب داده. از مذاکرات گرفته تا کرونا و سخنان مبهم و دوپهلوی روحانی در چند رور گذشته از پیام به مناسبت روز ارتش و امروز که گفته اگه انتخابات سال 1401 برگزار بشه و نکته مهمی که چند روز پیش گفت که اگر مشارکت پائین باشه دیگه انقلابی وجود نداره می توان فهمید قصد ندارند به این راحتی انتخابات سالمی را برگزار کنند .
اگه با اصول عملیات روانی آشنا باشیم این سخنان و سخنان برخی دیگر از شاخص های این جریان و سکوت معنی دار برخی از تاکتیک فرار روبه جلو استفاده می کنند و می توان فهمید که روز های سختی درپیشه .
متاسفانه کاندیدهای تکراری جبهه انقلاب آدم را یادتنگه احد میندازه که بجای ایستادن و روشنگری و تبیین گفتمان انقلاب از پیش خود را برنده حساب کرده و دنبال غنایم هستند و تنگه را ول کردن واز یک طرف دراین برهه حساس مجلسم تعطیل شده و روحانی با توان دولت مستقر و ایادی داخلی و خارجی در حال طراحی یک توطئه عمیق هستند .
چه کسی باید الان بیاد توی میدان وروشنگری کنه حتما دوباره منفعل عمل می کنند تا چیزی به مراتب عمیق تر و مخرب تر از فتنه 88 رخ بده بعدرهبری بیادبگه این عمار .
الان موقعیت کشور و انقلاب از بعد استراتژیک در داخل و منطقه موقعیت بسیار خوب و ارزشمندی است و از طرف دیگر جبهه فتنه گر در بعد داخل کاملا مستاصله ،آمریکا و رژیم صهیونیستی کاملا در حالت دفاع و وحشت قرار دارند تنها امید اینها و جریان فتنه گر داخلی مجددا هم افرایی و به شکست کشاندن پیروزیهای حاصله هست که صحبت در مورد آن مفصله .
این انتخابات حکم مرگ و زندگی برای جریان اعتدال و اصلاحات و عقبه نفوذ درکشور از یک طرف و از طرف دیگه دربعد منطقه ای وجهانی تشکیل دولت انقلابی و به تعبیر آقا دولت مقاومت خروج آمریکا را ازمنطقه تسریع کرده و افول و نابودی اسرائیل را درسراشیبی تندی قرار خواهد داد .بنابراین نباید انتظار داشت انتخابات عادی و روتینی داشته باشیم وباید توپخانه رسانه برای روشنگری این دوبعد بشدت فعال بشه و اختلافات کنار گذاشته بشه ، دراینجا یک بعد ترور شهید سلیمانی داره مشخص میشه چون از نقش اجماع ساز ایشون ترس داشتند وجای خالی ایشون الان خالیست البته به نظر حقیر آقای رئیسی این توان را دارند که اجماع ایجاد کنند و به دلیل مخاطرات خاص احتمال زیاد کاندید خواهند شد . ولی جبهه انقلاب باید با قدرت ایمان خود این فتنه ها را خنثی کنه . به تعبیر حضرت آقا شرایط حال با شرایط جنگ احزاب در صدر اسلامه و این کلید واژه مهم نشون میده بعد از جنگ احزاب فتح مکه به وقوع پیوست بنابراین باید برای مردم این شرایط را ترسیم کرد . دست برتر ما دست خالی دشمن در صورتی عیان خواهد شد که یک حرکت جهادی عظیم را راه انداخت و ما میتوانیم .
✅طشت رسوایی ظریف
🔷زمانی که سردار دلها به شهادت رسید دائم این ترور را گردن ترامپ انداختند و این از نظر فیزیکی و ظاهری درسته ولی اون جریان و افرادی که خیال ترامپ را راحت کرد الان داره ماهیت کثیف خودرا رو میکنه چون به بن بست رسیدن ، آن موقع گفتیم باید بررسی بشه در داخل و خارج چه کسانی از شهادت شهید سلیمانی سود میبردند عده ای دم از وحدت ومصلحت زدند ولی محال است ترامپ و رژیم صهیونیستی از داخل اذن نگرفته باشند چون تبعات این ترور خیلی زیادبود وعده ای در داخل چنین ایمیج داده بودند که مردم از دست جنگ طلبی های سردار به ستوه آمده و اگر ترور شود مردم واکنشی نخواهند داشت و لی کاملا برعکس از آب درآمد و حالا این اعترافات ظریف میتونه سرنخ خوبی بده از جریانی خطرناک که حاضرند منافع ملی و مردم را برای اهداف کثیف خود هزینه کنند .
🔷به زعم اینها الان اگر شهید سلیمانی زنده بود حتما دعواهای سیاسی برای ریاست جمهوری نبود و حتما بنا براقتضاء ایشان کاندید میشد و طبق تخمین دشمنان و دوستان بالغ بر 30 میلیون رای را کسب می کرد و سپس دولت مقاومت شکل می گرفت واین یعنی مرگ جریان نفوذ داخلی و شیاطین منطقه ای حالا کم کم ابعاد این ترور آشکار تر خواهد شد .
🔷البته نه اینکه بخوام ظریف را متهم به این کار بکنم نه ولی اینها درمجموع در یک زمین و میدان بازی می کنند که منافعشون با منافع امریکا و غرب گره خورده و باید تا انتخابات منتظر چنین پدیده های باشیم اینها انتخابات راحتی را رقم نخواهند زد باید سناریوهای آنها را برای مردم تشریح کرد تا اجازه فتنه گری داده نشه .
مرتضی وحیدی (جهاد تبیین)
✅طشت رسوایی ظریف 🔷زمانی که سردار دلها به شهادت رسید دائم این ترور را گردن ترامپ انداختند و این از
💥اظهارات جنجالی داریوش سجادی در برنامه جهان آرا:
🔺همان روز ۱۳ دی و اقدام آمریکا به ترور سردار سلیمانی، دوستان من در آمریکا به بنده خبر دادند که رئیس جمهور ایران (روحانی) گرای ترور #حاج_قاسم را به ترامپ داده است..!
🔻داریوش سجادی در ادامه افزود، انتشار فایل صوتی آقای #ظریف ، محصول رقابت درون گروهی برای سوزاندن او به عنوان یکی از نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری است و این کار به اصولگرایان نمیچسبد.
رد این مسئله را باید در کسی جستجو کرد که نامزد اصلی وزارت امور خارجه در دولت روحانی بود! واعظی
🔻پیشنهاد ترامپ به ایران برای مذاکره بلافاصله بعد از به شهادت رساندن سردار سلیمانی اتفاقی نیست.
🔻سفر آقای پوتین به ایران و رفتنش ابتدا نزد رهبری، علامتی بود که میخواست بگوید به نیروهای دولت روحانی اعتمادی ندارم
⭕️ داریوش سجادی: شبی که سردار سلیمانی شهید شد ساعت 4 صبح یکی از دوستانم که در یکی از اتاق فکرهای آمریکایی فعال بود با من تماس گرفت و گفت: «این ترور با گرای نهاد ریاست جمهوری ایران اتفاق افتاده!»
120612_002.mp3
36.49M
🔷این فایل صوتی با پژوهشهای بنده در حوزه مطالعات علوم استراتژیک همخوانی داره لطفا خوب گوش بدید و برای افراد معتمد خود ارسال کنید .
🔷استدلالات دقیق و منطقی دراین فایل وگزاره های دیگری که خارج از این صوت هست محتویات آنرا تائید می کند .
🔷ارسال برای دوستان معتمدتان بلامانع است .
📌 تولید فشار اجتماعی، اصلی ترین راهبرد روحانی
✅ یکی از راهبردهای دولت ها برای رسیدن به خواسته های خود در حوزه هایی که اختیارات لازم را ندارند، تولید فشار اجتماعی از طریق ایجاد نارضایتی عمومی می باشد.
فشار اجتماعی در اغلب اوقات حاصل نارضایتی است. بنابراین دولت ها می توانند با ایجاد فشار اجتماعی، سایر نهادهای حکومت و مردم را ملزم به پذیرش نظر خود نمایند.
این راهبرد در دولت روحانی به وفور به چشم می خورد.
مثلا بعد از آن که مجلس دهم (مجلس اصلاح طلبان) با درخواست دولت مبنی بر تشکیل وزارت بازرگانی مخالفت کرد، مشکلات عدیده ای که تا قبل از آن وجود نداشت، به وجود آمد. به طور مثال، کم یاب شدن مرغ نتیجه عدم هماهنگی میان وزارت صمت و وزارت کشاورزی می باشد. زمانی که از جهانگیری علت این ناهماهنگی و ایجاد فشار زیاد بر مردم را پرسیدند در جواب گفت اگر گذاشته بودند که وزارت بازرگانی تشکیل شود، این اتفاق نمی افتاد. یعنی به خاطر اینکه مجلس پذیرای درخواست دولت نشد، دولت به منظور ایجاد فشار اجتماعی بر مجلس، در مسئله تامین نهاده های مرغ، کوتاهی کرد. تا از این طریق یا با تشکیل وزرات بازرگانی موافقت شود و یا حداقل نشان دهد که مخالفت با دولت، هزینه دارد.
به گفته خود روحانی، تعیین قیمت ارز در اختیار دولت است. پس از خروج آمریکا از برجام قیمت ارز به طوری عجیب و غیر منطقی افزایش یافت. به گفته برخی تحلیل گران دولت قصد داشت نشان دهد بدون توافق با آمریکا نمی تواند کشور را اداره کند. در نتیجه تلاش کرد با ایجاد نارضایتی و فشار اجتماعی، درخواست مذاکره با آمریکا مورد پذیرش همه ارکان حکومت و مردم قرار گیرد یا حداقل نظر خود مبنی بر لزوم مذاکره با آمریکا را بر همگان نشان دهد.
در حال حاضر مذاکرات وین در جریان است و به گفته تحلیلگران امور بین الملل، توافق جدید به گونه ای است که باز هم مانند برجام تحریم ها لغو نخواهد شد و نباید ایران وارد این توافق شود. در نتیجه دولت سعی دارد با ایجاد نارضایتی از طریق قطعی آب و برق و کوتاهی در واکسیناسیون، نشان دهد بدون این توافق نمی توان کشور را اداره کرد و با ایجاد فشار اجتماعی، همگان را ملزم به پذیرش توافقی بی حاصل مثل برجام، نماید.
✋
هوشیاری و صبوری تا رفتن روحانی
♦️ در هوای گرم تیرماه، گرچه خنکای پیروزی مردم بر غربگرایان در انتخابات ریاست جمهوری، ملت ایران را به آینده ای نزدیک، امیدوار ساخته است، اما شواهد قطعی حکایت از آن دارد که جریان هایی در داخل و خارج از کشور، به دنبال انتقام گیری از مردم و تلخ کردن کام آنها همانند سال 88 هستند.
♦️ به یکباره کلید زدن قطعی بدون برنامه ی برق در کل کشور، مردم را در اوج گرما وارد شوک عصبی می کند...
♦️ ناکارآمدی دولتی زمینه ساز اعتصاب کارگران و کارکنان پالایشگاه ها و پتروشیمی های کشور می شود؛
♦️عدم ترخیص نهاده های دامی از گمرک و کمبود آن، دامداران و مرغداران را عصبانی و دام های آنها را روانه ی کشتارگاه ها می کند...
♦️قول های بی مبنای مسئولان استانی و کارشکنی آنها در استان های کم آب، کشاورزان و باغداران را به اعتراض های خیابانی وادار نموده است...
♦️موج جدیدی از گرانی های بی سابقه در کالاهای اساسی و ملزومات اولیه ی مردم، عنان مصرف کنندگان را بریده است...
🔵 نکته ی مهم اینجاست که تجربه ی فتنه ها و آشوب های چند سال گذشته، گویای این واقعیت است که همواره پشت پرده ی دامن زدن به التهابات و تنش ها، اهداف مهم تری پنهان است:
♦️فتنه ی سال 88، زمینه ساز شروع تحریم های شکننده ی غرب علیه ایران و به زانو درآوردن ملت و فتنه ی سال 96 زمینه ای برای ضربه هسته ای اسرائیل شد، فتنه ی بنزینی سال 98زمینه ساز آغاز موج جدید تورم و فشار داخلی و خارجی و نهایتا زمینه سازی برای شهادت سردار سلیمانی بود.
♦️بر همین مبنا، التهابات کنونی در کشور و تحرکات ضد امنیتی در روزهای پایانی نشان میدهد مقدمات یک بلوای گسترده و چهبسا «شورش گرم» در سر معاندان باشد.
🔵 به عبارت بهتر، التهابات اخیر، چهار هدف عمده را دنبال می کند:
1️⃣ عدم تمرکز آقای رئیسی برای چینش منطقی و صحیح کابینه و ایجاد یاس در میان مدیران انقلابی از وضعیت وخیم کشور و تحویل زمین سوخته به دولت سیزدهم.
2️⃣ پاک کردن اسناد، سند سازی و فراری دادن مدیران و جاسوس ها و خاطیان.(اخبار موثقی از امحای اسناد مهم در ریاست جمهوری و بازنشسته کردن برخی مدیران ارشد و فرستادن برخی دیگر به ماموریت های خارج از کشور و... حکایت دارد).
3️⃣دست اندازی های گسترده به باقیمانده ی اموال و دارایی های مردم(به گونه ای که معاون قضایی دادستان کشور، طی دستوری به دادستان ها، نسبت به حراج حدود 6 هزار معدن در کشور و اجیر نمودن اوباش برای آتش زدن مراکز دولتی و بستن قراردادهای مالی و... در یک ماه باقیمانده ی دولت روحانی هشدار داد).
4️⃣ اعمال فشار جدی بر جمهوری اسلامی برای پذیرش قراردادی ننگین شبیه برجام در آخرین روزهای دولت روحانی(ماموریت عراقچی در وین همزمان ادامه دارد و آقای روحانی اخیرا حداقل دوبار با صراحت اعلام کرده که در صورتی که اجازه دهند، در یک روز یا یک هفته، تمام تحریم ها را برخواهیم داشت و امثال علی مطهری و اصلاح طلبان نیز در حال فشار رسانه ای هستند تا در آخرین روزهای دولت روحانی، توافقی ننگین حاصل شود).
🔵 پیداست که در چنین شرایطی، 4 وظیفه ی مهم و راهبردی، متوجه ی مسئولان نظام و نهادهای دیگر است:
1️⃣ دقت در انتخاب مدیران و اجتناب جدی از سهم دادن به مدیران نالایق یا شیفتگان قدرت در کابینه ی آینده و تلاش جدی و فعالانه ی شخص آقای رئیسی برای حضور در میان مردم و نخبگان و شفافیت و گزارش دائمی به مردم و رسانه ها.
2️⃣نظارت جهادی و همه جانبه و شبانه روزی نمایندگان مجلس بر تحولات اداری و دولتی کشور و حضور فعالانه در جهت حفظ منافع و اموال کشور در یک ماه باقیمانده ی دولت روحانی.
3️⃣رصد دقیق قوه ی قضائیه برای جلوگیری از امحای اسناد و فرار عناصر نفوذی و مدیران خاطی و جلوگیری از خروج خانواده ها، اموال و نزدیکان مسئولان ارشد دولتی و وزرا از کشور.
4️⃣ فعالیت مجاهدانه ی رسانه ی ملی، نهادهای انقلابی، نهادهای حمایتی و... برای ایجاد آرامش در کشور و وحدت ملی و کمک های حمایتی و پشتیبانی امدادی «یا حداقل همفکری و حضور در میان آسیب دیدگان، اعم از تولیدکنندگان، کشاورزان، دامداران و...».
♦️در این میان نباید از یاد برد که هوشیاری مردم و سرمایه ی اجتماعی عمیق جمهوری اسلامی که محصول خون مطهر شهیدان است، همواره از تنش ها و فتنه های مورد نظر دشمنان جلوگیری می کند و به لطف الهی، ملت بزرگ و صبور ایران از این گردنه ی خطیر عبور خواهند کرد و به زودی، با هوشیاری و مجاهدت قوای سه گانه و هماهنگی آنها برای اعتماد به مردم و جوانان، شاهد روزهایی پرافتخار در سرزمین ایران خواهیم بود.
أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ
@Gahadetabeen
🔷برنامه ریزی رسانه محور
🔸برای رسیدن به یک فضای انقلابی پایدار در شهرستان که بتوان در آن روند حرکت انقلاب را تسریع بخشید به دومقوله اساسی باید پرداخت .
1_ نیاز به داشتن یک طرح راهبردی در ابعاد مختلف اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی و سیاسی و توجه به سازماندهی تشکیلاتی .
2_ داشتن یک پیوست رسانه ای مدون در دو زمینه اقدامات صرف ژورنالیستی و پیروی از یک سیاست رسانه ای راهبردی .
برای پرداختن به این دو مولفه ابتدا باید یک تحلیل کلی از فضای سیاسی کشور داشت تحلیلی مبتنی بر اطلاعات کل به جزء ( Intelligence) تا بتوان دریک میدان واقعی به یک طرح وپلن واقعی درابعاد خرد دست یافت با توجه به وضعیت سیاسی و روند تغییرات رخ داده خصوصا پیروزی جریان انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری و به نسبت در شوراها طبیعتا شرایط خدمت به مردم با هماهنگی قوا سهولت بیشتری خواهد داشت منتهی به دلیل حجم خرابی ها وخسارت های فراوانی که جریان لیبرال و نئولیبرال به کشور و مردم وارد کرده روبه رو شدن با مشکلات کار آسانی نخواهد بود .
🔸مجلس یازدهم در طول مدت عمر خود خدمات بسیار خوبی بجای گذاشت ولی این مجلس همانند شناگر آماده و توانایی بود که دولت دوازدهم به مثابه وزنه های سنگینی مانع حرکت درست آن شد و زمان کمی در اختیار دارد تا بتواند با کمک دولت انقلابی جدید اقدامات اساسی و در خوری را انجام دهد به همین دلیل با چالش های روبرو خواهد بود که راه برون رفت از این فضا ضمن کار و تلاش جهادی ،پروژه اقناع سازی مردم وجامعه نسبت به خسارتهای بعضا جبران ناپذیر دولت تدبیر وامید لازمه کار بوده و مشارکت خواستن از خود مردم برای ساختن کشور حیاطی خواهد بود .
بازی های سیاسی و دور شدن از فضای خدمت و منتقل نکردن حس خدمت به مردم آفت جدی این حرکت مقدس خواهد بود .
🔸نکته ای که در این یادداشت به آن اشاره شد وضعیت خرابی است که میراث دولت گیرین کارتی روحانی است دولتی که بجز ایجاد خرابکاری ( Sabotage) در عرصه های اقتصادی ،فرهنگی، سیاسی واجتماعی دربعد کلان عقبه استراتژیک نظام در داخل که همان اعتماد و ایمان مردم به نظام وانقلاب بود و عمق استراتژیک نظام در منطقه و جهان که همان امید ملت ها به اهداف و آرمانهای این انقلاب بود را هدف قرار داد .
🔸بنابراین یکی از اهداف کلان سه قوه در یک هم افزایی بازگردان امید به جامعه و ایجاد حس خدمت توسط مسئولین به مردم در چند گام اساسی است :
1_ مبارزه بی امان با مفسدین
2_ انسداد مسیرهای فساد خیز
3_ نظارت جدی بر سرپنجه های سیتسم بورکراسی که همان کارمندان و کارگزارن هست که درطی این سالها به دلیل رها بودن سیستم بشدت یکی از سرپل های ایجاد نارضایتی مردم نسبت به کارآمدی نظام شده در واقع دچار آنتروپی سیستمی( Entropy) شده که باید بازیابی شود.
4_ بکارگیری نیروهای جوان با انگیزه و به دور از تعارفات سیاسی جهت یک کارجهادی و خستگی ناپذیر
5_ مانع زدایی و پیرایش قوانین به دلیل انباشت قوانین متعدد و گاه موازی و بعضا خنثی کننده که ممری برای قانون دان های قانون گریز شده .
6_ معرفی و پیگیری و محاکمه مدیران ناکارآمد و نجومی بگیر در هر رده و مقامی
7_ سرعت بخشیدن به طرح اینترنت ملی و ساماندهی آن
بنابراین همانگونه که مصور شد برای چشاندن طعم مدیریت جهادی وانقلابی به کام مردم و بیرون بردن زهرآبه تلخ مدیریت خسته وناکارآمد نظام لیبرالی مبتنی بر کاپیتالیسم و مدیریت مرچنتی (مرکانتیلیستی) از جامعه حرکت مبتنی بر برنامه و سه مولفه همه جانبه نگری ،آینده نگری و کلان نگری خواهد بود .
✅شاید پرسیده شود این نگاه چه ربطی به ابعاد کوچک چون شهرستانها دارد !!! که باید گفت همانگونه که سیاستهای خرد منطقه ای تابع سیاستهای کلان هست اگر مدیران محلی و نیروهای انقلابی کف صحنه نگاه سیستمی و برنامه ای نداشته باشند و تشکیلات منسجمی نداشته باشند نمی توانند ضمن اجرای سیاستهای کلان حلاوت وشیرینی تفکر انقلابی را به مردم هدیه کنند .
نباید فراموش کرد پس از گذشت 42 سال از عمر انقلاب برای اولین بار تفکر انقلابی توانسته با کسب اعتماد مردم تحت زعامت ولایت شرایط خدمت را برای کشور فراهم آورد بنابراین فرد محوری و دور شدن از تفکر راهبردی آفتی خواهد بود برای این نهال نوپا .شاید بتوان اهمیت موضوع را درسخنان یکی معماران اصلی وضع موجود جستجو کرد ، اخیرا جهانگیری معاون اول روحانی در سخنان خود در جمع مدیران دستگاههای دولتی در خوزستان گفته؛ "بزودی دولتی تشکیل خواهد شد که در زمان آن، هر سه قوه یکدست خواهد شد؛ ما نظاره کرده و حرف خواهیم زد؛ می بینم که یک من شیر چقدر پنیر دارد". این سخن، اگر به مفهوم تدارک برای کارشکنی و زمین زدن "دولتِ هنوز تشکیل نشده" باشد، قطعا به معنای امید بستن به زمین خوردن آن است!
✅حساسیت به این سخن آنجا روشن خواهد شد که همانند این سخنان از زبان هم طیفان جناب جهانگیری به وضوح و با وقاحت هرچه تمام ترگفته می شود این تفکر خطرناک که نشان می دهد این جریان به هیچ چیزی جز قدرت و به کارگیری آن در راستای اهداف باندی وقبیله ای نمی اندیشند و چه افکاری در سر دارند حتی طی یک هفته گذشته سه بار روحانی عامل شکست خود وبرجام و تحریم ها را مجلس فعلی معرفی کرده ساده انگاری خواهد بود که این سخنان راخطای دانست که در گفتار یک بازنده تداعی می کند خیر این نشان دهنده یک خط بوده که این روزها از آن با نام کودتای سفید از آن یاد می کنند که برای سه قوه خصوصا دولت آینده طراحی و مین گزاری شده جماعتی که کشور را هشت سال دچار قهقرا کردند، نه تنها احساس شرمساری نمی کنند، بلکه پیشاپیش آرزو (و شاید برنامه ریزی) می کنند دولت جدید، شکست بخورد تا عملکرد سالها مدیریت خود خصوصا هشت سال بی کفایتی و خسارات ناشی از سوء مدیریت آنها را بپوشاند!
🔸به این موارد باید دو نکته مهم را هم اضافه کرد که نقطه امید ابن جریان هست :
1_ برنامه ریزی رسانه های بیگانه چه رسانه های دیداری و شنیداری چه حجم انبوه شبکه های اجتماعی آنها برای شکست انقلاب
2_ فربه بودن عقبه رسانه ای دشمنان و معاندین در داخل به مدد سالها همکاری و هم یاری دولت مستقر با آنها و رها بودن شبکه های اجتماعی که این روزها هدف گزاری درست مجلس در راستای ساماندهی به آن را آماج حملات خود قرار داده اند .
🔸قطعا دومقوله برنامه محوری و بکارگیری صحیح ازرسانه می تواند حجم زیادی از این توطئه ها را خنثی کند بی شک جریان لیبرال داخلی با هر اسم وعنوانی دچار انسداد سیاسی شده و بشدت ساختار خود را از دست داده و افسردگی حاد سیاسی برای آنها رمقی باقی نگذاشته ولی مهمترین و زیربنایی ترین مساله ای که این جریان مرموز،آلوده و وابسته را دچار احیاء در دوران ریکاوری خود خواهد کرد همان دو مساله اصلی نداشتن برنامه و سپس استفاده نکردن صحیح واصولی از رسانه خواهد بود .
🔸پس باید نتیجه گرفت فرد محوری ، تعارفات سیاسی و رودربایستی ها آفت حرکت مبتنی بر برنامه و بکارگیری صحیح از رسانه در پروژه اقناع سازی خواهد بود .باید درک کرد که در دوران خطیری به سر میبریم که نمی توان سرنوشت یک جریان و یک جبهه واحد و ریشه دار را به سرنوشت یک فرد یا یک جریان خاص گره زد .
🔸 هرگونه سکوت وهمراهی با تک محوری و یا بی توجهی به دست آورد سالها خون جگر خوردن ، شهید دادن و هزینه های سنگین دیگر قطعا همه تلاش ها را به باد خواهد داد قطعا نباید اجازه داد که جبهه انقلاب دچار روزمرگی ، بی برنامه ای ساده انگاری در حکمرانی شود .
حکمرانی خوب ( Good Governance) تابع یک برنامه ریزی مدون است، مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت، پاسخ گویی و مسئولیت پذیری، توجه به آرای عمومی و توافق جمعی (اجماع)، برابری، اثربخشی و کارایی و چشم انداز راهبردی ( Strategic Planning) از ویژگی های آن است .
🔸امیدوارم اهمیت این موضوع هر روز بیش از پیش برای افرادی که خود را پرچم دار جریان انقلابی درشهرستان می دانند روشن تر شود تا بدانند که چه مسئولیت خطیری را بر عهده گرفته اند مسئولیتی که اگر به آن نگاه مقطعی و صرفا موسمی و انتخاباتی داشته باشند آیندگان قضاوت خوبی نخواهند داشت .
فقط باید به این باور رسید در زمان حاکمیت رسانه (media ocracy) بدون توجه به سازوکارهای لازم و علمی نمی توان به مصاف کارهای بزرگ رفت .
مرتضی وحیدی
🔷مطالبه محاکمه روحانی از منظر راهبردی
🔻 اگر به سال 92 برگردیم زمانی که روحانی برمسند ریاست جمهوری رسید وقتی شعار اعتدال سر داد هیچ گاه این شعار را تئوریزه نکرد و همانند جریان اصلاحات فاقد یک گفتمان مدون و چهارچوب نظری معینی بود چرا ؟
برای پاسخ دادن به این سوال باید یک بحث مطولی را پیش کشید که دراینجا امکانش نیست ولی در یک کلام هم شعار " اصلاحات" و هم شعار "اعتدال" در استراتژی باهم یکی بودن یعنی هر دوتا دنبال تفسیر جدیدی از دین و کنار گذاشتن حاکمیت دین بودن اصلاحات با پیش کشیدن "رفرم دینی" و "سکولاریسم " و اعتدال با "نرمالیزاسیون " در هاضمه نظم نوین جهانی یکی با لیبرالیسم ودیگر با نئولیبرالیسم .و هردو اگر صراحتا برسر اصل موضوع و منظور خود از اصلاحات و اعتدال می رفتند آنهم در جامعه ای که بخاطر دین و ارزش هایش انقلاب کرده دیگر راهی برای ادامه مسیر نمی یافتند پس بهترین راه ابهام درشعار، و عمل در رفتار بود که هر دو ختم می شود به یک دو کلمه مشی " منافقانه" و "تزویر".
بهترین مدرک برای اثبات این ادعا مقاله سعید حجاریان بود که درسال 94 نوشت و در آنجا صراحتا اشاره کرد که، " برنامه این دولت نه دموکراتیزاسیون که نرمالیزاسیون است".
🔻نرمالیزاسیون از چه منظری ویعنی چه؟ برای رسیدن به این جواب باید اهداف روحانی در مذاکره با غرب و خصوصا آمریکا را خوب فهمید آنجا که پس از امضای برجام کذایی گفت این مذاکرات نشان داد که می توان برجامهای 2و3و....را انجام داد که بلافاصله پس از آن در اعتراض به این سخن و همچنین اظهارات غربی ها سردار دلها شهید سلیمانی در کنگره شهدای استان کرمان بیان داشتد : "اینکه اصرار میکنند بر برجام دو در منطقه برای این است که قدرت اصیل و نابی که در مقابل اسلام وهابی یهودی شکل گرفته است را بخشکانند و جریانهای اسلامی در برجام دو خشکانده شود؛ البته تلاش آنها به اینجا منتهی نخواهد شد و برجام سه هم خواهند داشت چون دشمنان معتقدند که چشمه باید خشکانده شود و این چشمه ایران است."
🔻 اهمیت اصلی برجام از منظر استراتژیک برای دولت روحانی و آمریکا ایجاد فتح بابی برای هضم شدن در جامعه جهانی و سپس پذیرش نرم های بین الملی که توسط سازمان ملل به دیگر کشورها دیکته می شود بود تا از این مسیر دیگر مسیرها را تسهیل نمایند مانند پذیرش سند 2030 و FATF .
🔻وقتی کشوری مانند ایران که از نظر آمریکا یک کشور یاغی و سرکش هست و توانسته با این یاغی گری در منطقه وجهان تولید الگو کند کشوری خطرناک بوده که باید نرمال شود
نرمالیزه کردن ایران یکی از الگوهای رفتار آمریکا در برابر تهران است. نرمالیزه کردن موضوعی است که ابتدا در فضای اندیشکده ای و بعد رسانه ای آمریکا مطرح شد و سپس وارد محافل دیپلماتیک شد. منظور از نرمالیزه کردن ایران، از نظر آمریکایی ها وادار کردن آن به پذیرش قواعدی است که آنها در نظام بین الملل تعریف کرده اند. البته ایالات متحده آمریکا و سردمداران آن به خوبی می دانند که تنها زمانی می توانند به آرزوی دیرینه خود مبنی بر نرمالیزه کردن ایران جامه عمل بپوشانند که هویت اسلامی را از آن سلب کنند. این بدان معناست که ایران تنها در این صورت از دیدگاه آمریکا و غرب نرمالیزه خواهد بود که دیگر «انقلاب اسلامی » نباشد. در همین راستا، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در مقاله ای صراحتاً اعلام می کند: ایران فقط زمانی کشوری «عادی» خواهد شد که دیگر جمهوری اسلامی نباشد. نویسنده در این مقاله «بهترین راه مرتفع کردن بدبینیها در طول زمان» را «از بین بردن نفوذ تندروهای ایرانی، تعامل هر چه بیشتر با میانه روها و نمایش حداکثر انعطاف پذیری دیپلماتیک» دانسته است.
🔻شاید اینجا اهمیت نظر جناب روحانی درباره انقلاب را بتوان فهم کرد که در سال 84 سخنرانی میکند و در آن میگوید که ما باید تصمیم بگیریم که انقلاب اسلامی میخواهیم یا جمهوری اسلامی. این سخن یعنی ما از مرحله انقلاب عبور کردیم و حالا باید وارد جمهوریت شویم که یکی از لوازم جمهوریت پذیرش قواعد بین الملی است .و دلیل اصلی اصرار ایشان برای مذاکره بدون گرفتن تظمین همین دیدگاه واثبات و اطمینان دادن به جریان گلوبالیست ها در کاخ سفید بود .
🔻هم صدا با آمریکا وزیر امور خارجه سعودی درسخنانی در بلژیک دراسفند 94 طی اظهاراتی مداخله جویانه ادعا کرد" آیا این قانون اساسی ایران نیست که به صادر کردن انقلاب تاکید میکند؟ آیا قانون اساسی ایران به لزوم توجه به شیعیان مستضعف اشاره ندارد؟ آیا این ایران نبود که حزبالله لبنان را تاسیس کرد؟ " و درادامه سخنان خود از کلید واژه پذیرش هنجارهای بین الملی توسط ایران سخن به میان آورد و خطاب به تیم ایرانی گفت : " اگر میخواهید دنیا با شما ارتباط داشته باشد، باید از سیاستهای توسعهطلبانه و کینهورزانه دست کشیده و به هنجارها و رفتارهای مناسب بینالمللی روی آورید."
🔻رمز گشایی از سخنان ودیدگاههای دشمنان این نظام و انقلاب با هم پوشانی آن درداخل کار چندان سختی نیست و اگر اراده ای برای کنکاش فعل ها و ترک فعلهای بی سابقه و معنی دار خلاف قانون اساسی که در این دولت برای نرمال کردن نظام وانقلاب اتفاق افتاد نباشد و میزان خسارت های مادی و معنوی آثار این رفتار که با مردم و انقلاب شده بررسی نشود آثار وپیامدهای شومی به بار خواهد آورد و ما در مقابل آیندگان وخصوصا خون های که به پای این انقلاب ریخته شده مسئول خواهیم بود چرا بخوانید:
1⃣ _ جریان تحریف با قلب واقعیت مجددا با استفاده از رسانه های آلوده خود در داخل و عقبه رسانه های " غربی،عبری،عربی" مجددا جای شهید وجلاد را عوض کرده و مانع روشنگری جریان انقلابی خواهند شد .جریانی که این روزها با تحریف واقعیت طرح صیانت از فضای مجازی مجلس را به انحراف کشاندند .جریانی که با فضا سازی مانع پاسخگویی 8 سال خسارت محض دولتی خواهند شد که همه سیاست های خود را با غرب پیوند زد و آخر با کوهی از مشکلات دولت خود را تحویل دولت جدید داد.
2⃣ _ مدعی شدن و از هم اکنون ژست طلب کاری گرفتن روحانی وجهانگیری و دیگر وزرایی چون زنگنه وآذری جهرمی وگل وبلبل جلوه دادن وضعیت کشور توسط این افراد چرا که می دانند انبوه مشکلات و گرفتاریهای که در زمینه های مختلف برای مردم وکشور بوجودآوردند و برای دولت بعد به میراث گذاشته اند مساله ای نیست که یک شبه حل شود بنابراین از هم اکنون درصدد هستند تا با تصویر سازی مثبت ازعملکرد خود دولت جدید را زمین گیر کرده و برای اثبات ادعای خود در زمینه برجام و سیاست های غرب پرستانه و ناکارآمدی چنین وانمود نمایند که دولت جدید هم نتوانست کاری کند پس سیاست ما درست بوده وباید همان راه را رفت .
3⃣ _ مهمترین میراثی که این دولت به ودیعه گذاشت ایجاد جو بی اعتمادی مردم به نظام اسلامی ، انقلاب و نهایتا جایگاه ولایت فقیه بود که دلیل اصلی آن کاهش مشارکت مردم درانتخابات را می توان نام برد که اگر نبود سیاستهای رهبری چه بسا این دولت انتخاباتی مبتذل و بی رمقی را برگزار می کرد تا پروژه خودش را تکمیل کند . بنابراین اگر اراده ای برای برخورد با این رفتار و جرایم وتخلفات روحانی و تیمش صورت نگیرد دشمنان همچنان با تحریف تمام مشکلات را به نهاد ولایت فقیه و شخص رهبری پیوند خواهند داد که نمونه واضح آنرا در موضوع اخلال درقطعی آب و برق دراین مدت مشاهده کردیم که چگونه کوچکترین اعتراض و نارضایتی را رسانه های آلوده داخلی وخارجی به رهبری ارجاع داده و جای متهم وشاکی را عوض کردند .
4⃣ _ روحانی این روزها با بکارگیری واژه "اگر" برای فرار از پاسخگویی تلاش زیادی کرد تا خود ودولتش را از خطاها مبرا کرده و دلیل شکست هایش با اگر واما به جای دیگر حواله دهد و نهایتا تیر آخررا درروز پایانی دولت خود شلیک کرد وگفت اگر گذاشته بودند ما با مذاکرات آخری همه مشکلات را برطرف می کردیم . بنابراین چنانچه مرجعی برای رسیدگی به ادعاهای ایشان و تیمش شکل نگیرد و مجبوربه پاسخگویی نشود چه بسا این رویه خطرناک مشکلات و فتنه های زیادی را درآینده بوجودآورد وباعث خسارتهای بیشتری بر پیکره نظام شود .
✅ نتیجه اینکه اگر مطالبه عمومی برای برخورد و محاکمه روحانی و هم پیالگی هایش ایجاد نشود و ریشه چنین تفکری خشکانده نشود این جریان به مدد پول های کثیف و حرامی که این سالها ازبیت المال به جیب همفکران خود در رسانه ها و شبکه های آلوده اقتصادی وسیاسی و وابسته به سرویس های متخاصم ریختند دوباره تجدید قوا کرده و دوباره با فریب کاری و دغل بازی بر سر مردم و نظام هوار خواهند شد و هیچ گاه برای نسل های جدید انقلاب وکشورمان مشخص نخواهد شد که دلیل این دگردیسی فکری و فرهنگی جریانی که یک روز درغالب انقلابی گری از سفارت آمریکا بالا رفتن و یک روز خواهان اعدام مخالفان در نمازهای جمعه بودند چیست و ریشه آن از کجا نشات گرفته و تاریخ درباره آن قضاوت نخواهد کرد و معایب و ناکارآمدی ها همه به پای تفکر انقلابی و ولایت فقیه نوشته خواهد شد. به نظر پرچم دار این مطالبه گری باید در سطح نخبگان سیاسی و انقلابی شروع و به جایگاههای حاکمیتی چون نمایندگان مجلس ائمه جمعه و دیگر مراکز تسری یابد .
مرتضی وحیدی