‼️مقاله "شیوان ماهندراجاه" در وبگاه کردل Cradle با عنوان "آنطور که ایرانیها در حال جوشاندن قورباغه اسرائیلی هستند، آهسته، روشمند و علمی است
🔺 دکتر "شیوان ماهندراجاه" یکی از اعضای اندیشکده "انجمن سلطنتی تاریخ" در لندن است. دکترای خود را در رشته خاورمیانه و تاریخ اسلام در دانشگاه کمبریج گرفته است و مقالات فراوانی درباره اسلام، ایران، افغانستان و پاکستان به چاپ رسانده است.
🔰 او در این مقاله به تشریح مختصری به شرح ذیل مینویسد:
اگر قورباغهای در یک دیگ روی اجاق گاز قرار گیرد، با ادامه افزایش دما در دیگ آب باقی میماند و حتی با به نقطه جوش رسیدن آب قورباغه بیرون نمیپرد و در اثر آن میمیرد زیرا تغییرات آنقدر تدریجی است که قورباغه متوجه آن نمیشود.
🇮🇷 ایران و متحدان_منطقهای آن با انضباط و صبر_بینظیر از این استراتژی علیه آمریکا و اسرائیل استفاده میکنند.
بر اساس یک برآورد پس از ۷ اکتبر، حدود ۵۰۰،۰۰۰ شهرکنشین با سفری احتمالا بیبازگشت اسرائیل را ترک کردهاند.
در شش ماه گذشته "شیکل" پول رژيمصهيونيستی ۲۰٪ از ارزش خود را از دست داده است (و اقتصاد اسرائیل نیز ۲۰٪ کوچک شده است)
مودیز اعتبار اقتصادی اسرائیل را به A2 کاهش داده.
صنعت گردشگری اسرائیل دچار بحران شده است.
اکثر خطوطهوایی بزرگ دیگر به اسرائیل پروازنمیکنند.
فشارهای اجتماعی اقتصادی و سرخوردگی از مدیریت جنگ توسط دولت به اوج خود رسیده و با برکناری نتانیاهو نیز برطرف نخواهد شد.
ایران گام به گام حرارت را افزایش میدهد و در حال فلج کردن اقتصاداسرائیل است.
اسرائیل بخش کشاورزی کوچک و دسترسی محدودی به منابع طبیعی و انرژی دارد.
بندر حیفا میتواند توسط حزبالله هدف قرار گیرد. اگر حیفا در کنار ایلات تعطیل شود، اسرائیل تنها خطوط حیاتی زمینی از طریق اردن و مصر را برای تامین غذا و انرژی خواهد داشت که میتوانند توسط ایران نیز مسدود شوند.
بن گوریون و سایر فرودگاه ها ممکن است در آینده هدف قرار گیرند.
اسرائیل از نظر منابع نیز فقیر است و وابستگی شدیدی به واردات نفت و گاز آذربایجان از طریق ترکیه دارد.
قطعا این موارد در لیست ایران قرار دارند و گامهای بعدی هستند که در زمان مناسب حرارت را برای قورباغه اسرائیلی بالا خواهند برد.
حمله اخیر اسرائیل به نمایندگی دیپلماتیک ایران در دمشق، پس از حمله پهپادهای عراقی به ایلات که گام بعدی ایران برای افزایش حرارت بود، رخ داد. نتانیاهو پس از آن گفت : «تمام جهان در حال حمله به ما هستند» که منعکسکننده ترس و دلهره اسرائیل از این وضعیت بود و حمله به کنسولگری ایران، اقدامی دستپاچهگونه از سوی قورباغه اسرائیلی برای فرار از این مخمصه بود و درگیر کردن آمریکا در یک جنگ با ایران، اما پاسخ ایران به گونهایی خواهد بود که وارد این دام نشود و به استراتژی موفق خود ادامه خواهد داد.
اسرائیل نیز با تحریمها همین استراتژی را برای ایران به کار گرفت. اما برخلاف اسرائیل، ایران دارای منابع فراوان نفت و گاز، ۸۵ میلیون جمعیت تحصیلکرده که قصد فرار ندارند و قدرت کشاورزی و تولیدی عظیم بود و این استراتژی درباره آن ناکام ماند.
@Gahadetabeen
🔗منبع :
https://thecradle.co/articles/how-do-iranians-boil-a-frog-slowly-and-methodically
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شهید سلیمانی تحولات و رخدادهای این روزها را به خوبی تبیین میکند
🔹آنچه رژیم صهیونیستی را به این کنش های دیوانه وار واداشته، #اقتدار جمهوری اسلامی و #انفعال اسرائیل است ، به ۳ دلیل:
۱. جغرافیای منازعه: مرز جمهوری اسلامی در این کارزار دمشق، یمن و سرزمين های اشغالی است نه ایران، اما رژیم صهیونیستی در خاک غصبی خود میجنگد.
۲. راهبرد منازعه: رژیم برای حفظ موجودیت خود میجنگد، اما مسئله فعلی جمهوری اسلامی افزایش سطح بازدارندگی است.
۳.سطح منازعه: اسرائیل با تمام قوا و با پشتیبانی آمریکا و اتحادیه اروپا وارد کارزار شده اما ورود فعلی جمهوری اسلامی به این نبرد در سطح مستشاری است.
لذا صبر راهبردی جمهوری اسلامی ناشی از اقتدار، و کنش های دیوانهوار اسرائیل ناشی از ضربات ماههای اخیر جمهوري اسلامي است.
❇️ پاسخ پشیمان کننده میدهیم اما نه آنگونه که دشمن میخواهد.
✳️پاسخ میدهیم اما نه آنگونه که برخی در فضای مجازی تولید هیجان میکنند و برای فرماندهان سپاه تعیین تکلیف میکنند
✅ دشمن با موازنه وحشت زجرکش میشود و نقاط ضعف خود را برای حملات بعدی جبهه مقاومت آشکار میکند.
@Gahadetabeen
🔎عملیات وعده صادق و ضرورت امتداد رسانهای
🔸گفت و شنودهای مجازی در ساعات پسا عملیات #وعده_صادق در شبکه های اجتماعی مختلف حاکی است که عموم مردم ایران از حیث روانشناختی و غرور و هویت ملی، حس و حال بهتر و برتری پیدا کردهاند.
🔸اما هنوز بخش هایی از جامعه نیاز به تنویر و همراه سازی بیشتر و ممتدی دارند. شاید باید شبیه آمریکایی ها از قهرمانان ملی_امنیتی، سریالی همچون ۲۴ و یک جک باور اسطورهای و همه فن حریف بسازیم و این دغدغه همراهی و توجیه حداکثری افکارعمومی در نسبت با جنگ و بحران های امنیتی و #عملیات_روانی گسترده دشمن، باعث شد که نکاتی را تیتر وار مطرح کرد ؛
🔻پیروزی و برگ برنده در جنگ، چهار شرط دارد:
1️⃣ دیپلماسی قوی که فضای بین المللی را همراه و مسیر مبارزه را هموار کند.
2️⃣ میدان جسور و نترسی که با تدبیر کافی، تهدیدها را تبدیل به فرصت کند.
3️⃣ رسانه باهوشی که پیوست رسانهای و روایت برنده را تامین کند.
4️⃣ افکارعمومی همراه که هم حامی باشد و هم شجاع و هم اهل تحلیل و هم صبور.
🔻سه کارویژه برای رسانه جنگ و بحران:
🔸آنچه که رسانه باهوش امروز برای ساخت افکارعمومی همراه و حامی بایستی انجام دهد سه چیز است:
۱. تشجیع و اسطوره سازی: بخشی از جامعه همیشه همراهند و نیاز به ابرقهرمان برای رهاسازی انرژیهایشان دارند.
۲.تولید آرامش و صبر: بخشی از جامعه نیز نگرانی هایی دارند و بایستی در معرض جزییات قدرت بازدارندگی نظام قرار بگیرند و به قرار ذهنی و روانی برسند.
۳. اقناع و بصیرت افزایی: بخشی از جامعه نیز سوالات و شبهاتی دارند که بایستی از طریق تریبونهای تبیین به پاسخ و حل گرههای ذهنی برسند.
@Gahadetabeen
هدفمندی.pdf
1.7M
🌀 نامه تاریخی دکتر صمصامی به احمدی نژاد در مورد مشکلات هدفمندی یارانهها در سال ۱۳۸۸
🔹 متاسفانه #احمدینژاد به هشدارهای دکتر #صمصامی توجه نکرد و طرح هدفمندی را اجرا کرد، مشکل اصلی این طرح وصل کردن یارانه به افزایش قیمت حاملهای انرژی و دلاری کردن حاملهای انرژی بود.
🔻متاسفانه این کار در دولت دوم روحانی تشدید شد و در دولت سیزدهم نیز ادامه دارد .
@Gahadetabeen
💢پایان عصر شبکههای اجتماعی؟
🔻«شبکههای اجتماعی دیگر چندان اجتماعی نیستند»؛ این ایده یادداشت مهمی است که هفتهنامه اکونومیست مدتی قبل منتشر کرد. بر اساس این گزارش، فعالیت کاربران شبکههای اجتماعی، به گروههای خصوصی در پیامرسانها (مثل واتساپ و تلگرام) منتقل شده و محتوای درون شبکههای اجتماعی (مثل توئیتر و اینستاگرام) با محتوای افراطی جایگزین شده است. امری که مشکلاتی برای کاربران شبکههای اجتماعی و پیامرسانها ایجاد خواهد کرد.
🔹بیش از ۲۰ سال از زمانی که فیسبوک متولد شد و دنیای جدیدی را خلق کرد، گذشت؛ اما حالا پس از ۲۰ سال از فراگیر شدن شبکههای اجتماعی، آنها دستخوش دگرگونی عمیقی شدهاند که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. جادوی عجیب شبکههای اجتماعی آنلاین ترکیب تعاملات شخصی با ارتباطات جمعی بود. اکنون این ترکیب، دوباره به دو قسمت تقسیم شده است.
🔸 حالا مشاهده آخرین وضعیت دوستان در شبکههای اجتماعی جای خود را به ویدیوهایی از افراد غریبه داده است که شبیه تلویزیون است. پستهای عمومی به طور فزایندهای به گروههای بسته در پیامرسانها منتقل میشود. شبکههای اجتماعی در حال تحول هستند و همین امر اکنون مشکلاتی را ایجاد کرده است.
🔹این موضوع مهمی است، زیرا مردم اینترنت را از طریق شبکههای اجتماعی تجربه میکنند. استفاده از پلتفرمهای شبکههای اجتماعی بیش از یک چهارم ساعت بیداری را شکل میدهد. شبکههای اجتماعی علاوه بر سرگرم کننده بودن، محل بحث آنلاین و کمپینهای سیاسی هستند.
🔸ویژگی بارز شبکههای اجتماعی جدید این است که دیگر چندان اجتماعی نیستند. با الهام از TikTok، برنامههایی مانند فیسبوک به طور فزایندهای ترکیبی از کلیپهایی را ارائه میکنند که توسط هوش مصنوعی انتخاب شده است؛ آن هم بر اساس رفتار تماشای کاربر و نه ارتباطات اجتماعی آنها. در ضمن مردم کمتر از گذشته پست می گذارند. از سال ۲۰۲۰، سهم آمریکاییهایی که میگویند از انتشار مطالب مربوط به زندگی روزانهشان به صورت آنلاین لذت می برند از ۴۰ درصد به ۲۸ درصد کاهش یافته است.
🔹چراغهای «میدان شهر دیجیتال» در حال خاموش شدن است. البته برخی از نتایج این اتفاق خوشایند است. فعالان سیاسی می گویند که برای جلب نظر گروههای خصوصی در پلتفرمهایی نظیر واتساپ یا تلگرام، باید پیامهای خود را ملایمتر کنند. یک پست تحریکآمیز که ممکن است در توئیتر بهخوبی لایک بگیرد، ممکن است در گروه واتساپی والدین مدرسه دافعه ایجاد کند.
🔸اکنون بهنظر میرسد که گروههای تلگرامی یا واتساپی، برای سلامت روان نوجوانان مناسبتر باشد چرا که زندگیشان در فضای عمومی مورد تجزیه و تحلیل دیگران قرار نمیگیرد. علاوه بر این، پیامرسانهایی نظیر واتساپ و تلگرام از این جهت مفیدتر هستند که پستها را بر اساس ترتیب زمانی نشان میدهند نه بر اساس الگوریتمی که ایجاد هیجان کند و این نیز برای سلامت روان بهتر است.
🔹در دنیای جدید شبکههای اجتماعی، کاربران، بیشتر به گروههای کوچک در پیامرسانها متمایل شدهاند. اما این دنیای جدید مشکلات خود را به همراه دارد. اگرچه گفتوگوهای رمزگذاریشده در گروههای کوچک در تلگرام یا واتساپ، به حفظ جان انسان در نظامهای اقتدارگرا کمک میکند، اما این گروهها محیط مناسبی برای پخش دروغها هستند. سیاستمداران در هند از واتساپ برای پخش دروغها استفاده کردهاند در حالی که این دروغها در شبکههای باز مانند فیسبوک، حذف میشدند.
🔸در سمت دیگر، به نظر میرسد الگوریتمهای شبکه باز (مثل توئیتر و اینستاگرام) که توسط رفتار کاربران هدایت میشوند، افراطیترین ویدیوها را پخش میکنند تا واکنش مخاطب را بگیرند. در گذشته، برای اینکه چیزی در یک شبکه اجتماعی وایرال شود، مردم مجبور بودند آن را به اشتراک بگذارند. اما اکنون آنها آن را صرفاً با تماشا کردن یک ویدئو، به وایرال شدن آن کمک میکنند، زیرا الگوریتمهای شبکههای اجتماعی به محتوایی که بیشترین تعامل را جذب میکند، پاداش می دهد. این شرایط جدید به کسانی مانند ترامپ یا تاجران اطلاعات نادرست، سود خواهد رساند چرا که آنها بهتر از هر کس میتوانند از مخاطب واکنش بگیرند؛ در این وضعیت جدید، محتوایی که با deep fake تولید شده باشد بهراحتی وایرال میشود.
🔹آنچه از ظهور اخبار جعلی مهمتر است، کمبود اخبار واقعی در شبکههای اجتماعی است. از زمان تغییر جهت شبکه به سمت سرگرمی ، اخبار تنها ۳ درصد از آنچه مردم در آن می بینند را تشکیل می دهد. در سراسر شبکههای اجتماعی، تنها ۱۹ درصد از بزرگسالان داستانهای خبررا به اشتراک می گذارند که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ کاهش ۲۶ درصدی داشته است.
@Gahadetabeen
🔴 علت معرفی تعداد زیادی کاندید توسط اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری چیست؟؟
۱- روانشناسان توصیه میکنند که برای مجاب کردن فردی به انجام خواسته تان، یک یا دو خواسته را که مطمئنید اجابت نمیشوند به همراه (پیش از) خواسته اصلیتان مطرح نمایید
در این صورت بعد از رد دو خواسته فرعی، احتمال پذیرش خواسته اصلیتان به شدت زیاد می شود
به نظر میرسد که تعدد بیش از حد نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از سوی اصلاح طلبان دقیقاً به همین منظور میباشد تا بعد از فاجعه هایی که در زمان دولت بی تدبیری و نا امیدی به وجود آوردند(چندین برابر شدن قیمت مسکن و ماشین و دلار و فتنه بنزینی و فتنه گوشت، نان و تخم مرغ و فتنه های دیگر و فتنه ۱۴۰۱ که باز هم ریشه در نارضایتی های عمیق زمان آنها داشت) بتوانند جریان اصلاحات را از مرگ حتمی نجات داده و کاندیداهای خود را بر شورای نگهبان -با ایجاد حالتی که به عامیانه رودربایستی گفته میشود-، تحمیل نمایند
۲- دلیل دیگر تعدد نامزدهای اصلاح طلبان آن است که این گمان و خوف را در اعضای محترم شورای نگهبان و شاید برخی نهادهای حاکمیتی به وجود آورند که به دلیل تعدد نامزدهای این حزب، در صورت رد صلاحیت آنها، اهرمهای این نامزدها برای تقابل و ایجاد شک و تردید و بدبینی در مردم و ایجاد آشوب، به تناسب تعداد نامزدهای اصلاح طلب، متصاعد خواهد بود!
تا باز هم احتمال تایید صلاحیت دست انها با وجود عدم قابلیت، صد درصد گردد!
۳- دلیل دیگر آن است که جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی مانند امیر کبیر در طول مدت کوتاه و سه ساله خود اقدامات بسیار مطلوبی را برای مردم و کشورمان و برای اسلام به انجام رساند به نحوی که در یک قلم از کارهایش فقط بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان از بدهیهای به جای مانده از دولت روحانی را پرداخت نمود و هزاران کارخانه ای که در زمان جناب آقای حسن روحانی تعطیل شده بودند را به چرخه تولید بازگردانید و نیروگاه های برقی متعدد احداث کرد و پروژه های درخشان هوا و فضا و پروژه های پالایشگاهی و..صدها پروژه دیگر را به بهره برداری رساند..
اما
یادمان نمیرود که آقای روح الله زم مدیر کانال کذاب و آشوبگر آمد نیوز در اعترافات خود خاطرنشان کرد که ما ترجیح میدادیم که در سال ۹۲ آقای روحانی به جای آقای رئیسی رئیس جمهور شود تا ایجاد نارضایتی ها به حداکثر رسیده و زمینه برای تغییر نظام به وجود آید!
همینطور دشمن خونخوار انسانیت یعنی بنیامین نتانیاهو علنا گفته بود که اصلاح طلبان سرمایههای اسرائیل در ایران هستند
حال به نظر شما چرا اصلاح طلبان با معرفی نامزدهای متعدد اینقدر اصرار دارند رئیس جمهور شوند؟؟
⁉️آیا میخواهند کشور را بسازند گر اینطور است چرا آن همه سالهایی که دولت و همه مقدرات کشور در اختیار آنها بود هیچ کاری نکردند بلکه به دشمنان کمک نمودند و بر مردم سخت گرفته آنها را به جان رساندند آنقدر که هنوز هم که هنوز است آثار به جای مانده از اقدامات یا بی اقدامی آنها، مانند قیمت سر به فلک کشیده مسکن و خودرو، مردم و خانوادهها را در تنگنا قرار داده است..
آیا آنها واقعاً میخواهند بیایند و چیزی را بسازند پس چرا در زمان خود چیزی را نساختهاند؟بلکه زمینه آشوب های متعدد را فراهم آوردند؟
بیشتر به نظر میرسد که آنها میخواهند بیایند تا همین چند اقدامی را نیز که جناب آقای رئیسی انجام دادهاند و نویدبخش فردای روشنی برای جمهوری اسلامی ایران عزیز ماست نابود سازند تا زمینه را برای دخالت دشمنان در کمین نشسته فراهم کنند..
باز هم یادمان نمیرود که نتانیاهو اصلاح طلبان را سرمایههای اسرائیل در ایران شمرد
و یادمان نمیرود که در صندوق آرای مدافعین حرم در سوریه حتی یک رای حتی یک رای به اصلاح طلبان دیده نشد.
@Gahadetabeen
‼️وقتی جمهوری اسلامی بخاطر اقازاده های مسئولان لیبرال و غربگرا حاضر در امریکا توسط رسانه های غربی و اپوزیسیون مورد تمسخر قرار میگیرد...
❇️واشنگتن تایمز در اکتبر ۲۰۱۸ درباره ی فرزندان مسئولان ایرانی حاضر در امریکا گزارشی منتشر کرد که نام فاطمه اردشیرلاریجانی هم در بین این اسامی بود!
❇️در این گزارش اشاره شده که فاطمه اردشیر لاریجانی در حال تحصیل در دانشکده پزشکی کلیولند امریکا ست ولی پدرش امریکا را بزرگترین تهدید برای جهان میداند!
از فرزندان لاریجانی تافرزندان حسین فریدون و ابتکار و نوبخت! در... ⬇️
منبع
@Gahadetabeen
28.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 سکانس طلایی فیلم سینمایی "مصلحت"
دیالوگهای این سکانس از فیلم مصلحت، از جمله واقعیتهای غیرقابل انکار امروز ماست که باید دائما در ذهنمان مرور و یادآوری شود.
نباید به اسم مصلحت، حقیقتهایی که تبدیل به اصول شدهاند را ذبح کرد.
@Gahadetabeen
📝 نیاز امروز جبهه انقلاب و رسالت نخبگان
🔺 در سالهای اخیر عموماً و در یکسال گذشته خصوصاً با پدیده تغییر #مرجعیت_اجتماعی در عموم مردم و اکنون در جامعه انقلابی مواجه شدیم.
تغییر مرجعیت اجتماعی از پایگاه نخبگانی به سطوحی چون #سلبریتی_سیاسی و #بلاگر_تحلیلگر تنزل یافته است. نتیجه اینکه تحلیلها بهجای آنکه مبتنی بر #مبانی باشد، تکیه به هیجانات، حب و بغض، تسویهحساب شخصی یا جریانی و برخی بازیهای امنیتی دارد. دراین میان #کانالهای_زرد که پیشینه و پشتوانه فکری روشنی ندارند نیز مزید بر علت شدند.
📌 رهاورد این تغییر مرجعیت، #افول سطح تحلیل، سطح کنش و سطح فهم از موقعيت اجتماعی در بین جبهه انقلاب و مصرفکنندگان این دست تحلیلهاست. #تحیر و سردرگمی در بزنگاهها، درگیری و #بداخلاقی و انتخاب غلط در مواقع انتخاب و #تشتت در بدنه جبهه انقلاب بوده است.
🔺این آسیب، عوامل متعددی دارد که بايد جداگانه بررسی شود اما یکی از آن عوامل فقدان، افول، و یا تخریب مرجعیت های اصیل فکری است. امروز یکی از ضرورتهای جبهه انقلاب #احیای_مرجعیت_اصیل_فکری است.
📌 امروز و در آستانه انتخابات ریاستجمهوری مراجع فکری و #اندیشمندان_جبهه_انقلاب باید بهجای کنشهای محدود و غیر مؤثر به #کنشگری_اثرگذار و تعیینکننده روی بیاورند. ورود اندیشمندان جبهه انقلاب عرصه را بر #بلاگر_تحلیلگرها و #سلبریتی_سیاسی ها تنگ میکند و جبهه انقلاب میتواند به #بازیابی و بازسازی موقعیت خود بپردازد.
📌 مهترین آسیبی که امروز جبهه انقلاب دچار آن است، #تنازع و #تشتت است. آیات قرآن در تعالیم اجتماعی خود میفرماید: و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم"
بنابر ادبيات قرآنی نتیجه تنازع دچار فشل و سستی و از بین رفتن کارآمدی است. وقتی جبهه دچار سستی و عدم انسجام شد، ذهاب ریح رخ میدهد یعنی بیآبرو میشود. بیآبرویی در برابر دشمن، بیآبرویی در نتیجه ناکارآمدی و عدم امکان عزم واحد. پس نتیجه اصلی تنازع از بین رفتن #قدرت جبهه مؤمنین است. قدرت که از بین رفت، شوکت از بین میرود و در نهايت عنان امر به دست حریف میافتد.
📌 مهمترین کارکرد نخبگان در این ایام بازگرداندن #انسجام به #جبهه_انقلاب است. انسجام نافی #اختلاف نظر در مقابل آن نیست، بلکه انسجام در مقابل تنازع و افتراق است. جبههای که به بلوغ رسیده در عین اختلاف نظر میتواند برخوردار از انسجام و بهم پیوستگی باشد (ولایت اجتماعی). برخلاف حالت تنازع که اساساً جبهه دچار انعزال و تفرقه و تشتت و ازهم گسستگی میشود.
‼️ امروز در پاییندست یعنی در بدنه جبهه انقلاب شاهد تنازع و درگیری گسترده و دعواهای حیدری نعمتی هستیم. این تنازع را نخبگان باید از دو لایه رفع کنند:
1⃣ ایجاد انسجام در بالادست و بین سران اصلی جريان انقلابی که ثمره آن پیام اجتماعی وحدت به بدنه جبهه انقلاب است.
2⃣ ایجاد تحول در #دستگاه_تحلیلی جبهه و ارتقای سطح نگرش آن نسبت به کنش سیاسی جبههای، شناخت موقعیت کنونی، تفکیک دوست و دشمن اصلی، شناخت اولویتها و...
📌 رسالت دیگر نخبگان ساخت تصویر #آینده_مطلوب انقلاب اسلامی بنابر دستگاه تحلیلی رهبری و دغدغههای یک دهه اخیر ایشان است. گاهی مطلوبنگاری ما بهسمت تخیل و امور غیر واقعی میل میکند و نام آن را رؤیا میگذاریم اما رهبری با توجه به اقتضائات واقعی ایران و جهان رؤیای دستیافتنی ترسیم میکنند. تأکید بر "دهه #عدالت و #پیشرفت" یعنی نوع خاصی از آینده مطلوب مدنظر ایشان است. نخبگان باید این مسئله را بهنحوی ترسیم و تبیین کنند که قدرت تمییز بین کاندیداهای مختلف فراهم آید.
ادامه 👇👇
@Gahadetabeen
ادامه قبل 👆👆
📝 نیاز امروز جبهه انقلاب و رسالت نخبگان
🔺#انتخابات هم در مسیر سلوک یک ملت ابتلا است. در #ابتلائات است که کاستیها و نارساییها و کمبودها و هم داراییها خودش را نشان میدهد.
و اکنون فرصت خوبی برای رصد دردهای پنهان و مزمن جبهه انقلاب است که به بهانه انتخابات سر باز کرده...
🔺 نگاهی به آنچه امروز در گفتوگوهای بچههای جبهه انقلاب باهم در گروهها و کانالها و... در جریان است تصویر جالب و گاه نگرانکنندهای به ما نشان میدهد.
باید چارهای کرد این دردها را... گمانم از انتخابات مهمتر شناخت موقعیت کنونی و فکری برای آینده جبهه است...
📌یکی از #رسالتهای_نخبگان امروز رصد طبیبانه دردها و اقدام برای حل آن در بستر زمان است...
خدا بیامرزد مرحوم #آیتالله_مصباح را، بعد از فتنه 88 موضوع درس اخلاق هفتگی شان در دفتر رهبری را به مقوله #بصیرت تغییر دادند. یعنی حتی درس اخلاق بر مدار نیاز انقلاب.
✅ پس نخبگان دو کار دارند:
۱. رصد دردهای مزمن جبهه از بین کنشها و بحثهای این روزها
2. تدبیر برای تربیت و رشد جبهه با تبیین و بسط مفاهیم مورد #نیاز نه توصیههای کلی و بدون نسبت با موقعیت
برای مثال هنوز هیچ درس دقیقی با موضوع تبیین ابعاد #تقوای_سیاسی نداریم. جبهه نمیداند چه نوع کنشی خروج از تقواست و چه نوع کنشی تبیین. مرز تبیین و تهمت روشن نیست. چه آنکه مرز بسیاری دیگر از مفاهیم روشن نیست. و این تنها یک مثال است.
@Gahadetabeen
🔎تیپ های سه گانه در مصرف پیام رسانهای
🔻مخاطب مطبوعات و رسانه در نوع مواجهه با پیام رسانهای به سه دسته کلی تقسیم می شوند که سطح هوشمندی و تاثیر یا ضعف و آسیب پذیری هر دسته را تعیین میکند، بنابراین اگر بخواهیم در مواجهه با رسانه و بالا بردن سطح آگهی خود دقت کافی بخرج دهیم باید فهم خود را تقویت کنیم ؛
در اینجا این سه دسته اینگونه دسته بندی می شود؛
1⃣ رسانه خوانها: این دسته در نسبت با رسانه در نقش #مصرف_کننده عمل میکنند و سریعا تحت تاثیر پیام های رسانه ای از هرنوعش(خبر و فیلم و مطبوعات و...) قرار گرفته و به تعبیری نسبت به محتوا و حتی فرم رسانه، شرطی میشوند. این تیپپولوژی عادت به مصرف خبر دارد و به دلیل ابتلای شدید به رسانه دچار #شرطی_سازی و انفعال شده است.
2⃣ رسانه دانها: این گروه از اهالی رسانه ولی در مصرف رسانهای هوشمندانه عمل کرده و به چرایی ها و چگونگی های پیام میپردازند. اهل تحلیل بوده و #مواجهه_پرسشگرانه با پیام های خبری و سریالی و ...برقرار میکنند. لاک دفاعی ندارند ولی خوش بین هم نیستند و به #فرایند_پنجگانه (۱.چه کسی، ۲.چه پیامی را، ۳.چگونه و با چه تکنیک و ابزاری ۴.برای کدام تم و زمینه و مخاطبی و ۵.با چه هدف و سطح تاثیری) ملتزم هستند. این تیپ از افراد اگر مراقبت نورزند و حس و حال کنشگری نداشته باشند، به سمت تفکر انتقادی مطلق و پایگاه رفتاری سلبی سوق پیدا میکنند.
3⃣ رسانه بانها: این گونه از افراد علاوه بر تحلیل و #دروازهبانی_پیام (Gatekeeping) و برخورد فعال با محصولات رسانهای، اهل تبیین و روشنگری و دیدهبانی هم هستند. در واقع وجه تمایز این طیف از اهالی رسانه با نوع دوم در حس مسئولیت پذیری و گره زدن فاز تحلیل به #تبیین و نهایتا جریان سازی است. این تیپ از افراد بلحاظ نظام رفتاری از تعادل و ثبات بیشتری برخوردارند و دانش و #کنش را در موقعیتی گره میزنند.
@Gahadetabeen