eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
11.2هزار ویدیو
131 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
🖼 | تأمین منابع از گاو شیرده‼️ ❌ بایدن در سفری اضطراری به منطقه سفر کرده است تا عربستان مانند همیشه نقش گاو شیرده بودن را به خوبی به منصه ظهور بگذارد. آمریکا شیرشان را میدوشد و وقتی دیگر شیر نداشتند ذبحشان می‌کند.
🔴 کفگیر اطلاعات به تهِ دیگ خورد ⬅️ ⛔️روزنامه اطلاعات به مدیر مسئولیِ سیدعباس صالحی ، در کمبود وفقدانِ سوژه ، کارش به جایی رسیده که حتی از دردهایِ مردم که برآمده از عملکردِ خود وهم حزبی هایشان است نیز، طنز می سازد ! 💢اطلاعات در یاد داشتی ظاهرا طنز، اجازه مجدد دولت ، جهت دسترسی به سامانه ثبت نام در طرحِ نهضتِ ملّی مسکن را به سخره گرفته است ! ‼️ اطلاعات برای نمکین کردن مطلبش حکایتی از " " آورده ومدّعی شده ؛ دولتی که متقاضیان اجازه دیرکرد در ثبت نام می دهد ، پس در تحویل خانه هم دیرکرد را برای خودش لحاظ خواهد کرد . ⁉️ به نظر شما نام این تفکرِ سخیف‌، قلم وصتحبانش را چه می شود ، گذاشت ؟ ⭕️ جماعتی که افتخار می کند ؛ برایِ مردم آجر بر آجر نگذاشته ، ادامه تولید وتکمیل مسکن مهر مزخرف خوانده ، به تعهداتِ استعماری عمل کرده وبرای جهشِ قیمت مسکن همگام با دنیا به تعهداتِ استعماری عمل کرده ومسکنی نساخته وداشتن سرپناه به عنوانِ حقِّ اولیّه انسان را به کالایِ سرمایه ای تبدیل کرده است ، حال اینچنین برآلامِ جامعه نمک می پاشد ! 😔 ⁉️ نگاهِ این جماعت به مردم چگونه نگاهی است ؟
🌷 🌺 علیه‌السلام در فرازی از چنین فرمودند: 💠 وَ أَشهَدُ أَنَّكَ المَعنِيُّ بِقَولِ العَزِيزِ الرَّحِيمِ: "وَ أَنَّ هذا صِراطِي مُستَقِيماً فَاتَّبِعُوهُ وَ لا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُم عَن سَبِيلِهِ"... ❇️ یا ! شهادت می‌دهم منظور از این آیۀ قرآن، شما هستید: 👌این صراط مستقیم من است، از او پیروی کنید و دنبال راه‌های دیگر نروید که شما را از راه خدا دور می‌کنند. (سوره انعام، آیه ۱۵۳)... 📚 المزار (ابن‌مشهدی)، ص۲۶۳.
🔴 واکنش سخنگوی نیروهای مسلح به اظهارات ضد ایرانی بایدن: 👈یاد خیس شدن شلوار نظامیان‌تان در خلیج فارس بیفتید! 🔹بایدن از سر خواب‌آلودگی ایران را تهدید کرده است. آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به‌خوبی می‌دانند تاوان توسل به زور علیه ایران را خواهند داد. : وهمچنین یاد کنند سفیر انگلیس را که هنگام تدارک اغتشاس ، خودرا خیس کرده ومردم برایش پوشاک نوزاد هدیه آوردند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی آوازخون اسرائیلی با بایدن دست نمیدهد و میگوید به خاطر معتقد بودنش به احکام یهود است! ✍ : سلبریتی های خود فروخته و گدا صفت غرب زده ما نیز یاد بگیرند که ارزشها و عقایدیشان را برای شادی ابلیسیان و عنکبوتیان نفروشند.
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 «سلام فرمانده» در تلویزیون رژیم صهیونیستی 🔹 اجرای گسترده سرود «» در ایران و دیگر کشورها به ویژه لبنان، کارشناسان شبکه صهیونیستی «» را مجبور به این سرود کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رونمایی از پهپاد ایرانی که از روی زیردریایی به پرواز درمی‌آید 🔹اولین ناودسته پهپادبر نیروی دریایی راهبردی ارتش متشکل از یگان‌های شناور سطحی و زیر سطحی با حمل انواع پهپادهای رزمی، شناسایی و انهدامی رونمایی شد. ✍ : پیام راهبردی و عمیق ارتش به ائتلاف امنیتی غرب با رژیم غاصب اسرائیلی و کشورهای حاشیه خلیج فارس بسیار ستودنی است. یقینا پهپادها امنیت ائتلافی را درهم خواهند کوبید. خصوصا که امارات نیز از چنین ائتلافی علیه ایران پا پس کشیده است.«وَالسَّمَاءِ وَالطَّارِقِ، وَمَا أَدْرَاكَ مَا الطَّارِقُ» 1و2/طارق
🔴واکنش توئیتری امیرعبداللهیان به نمایش بایدن و لاپید در قدس اشغالی ♦️ جمهوری اسلامی ایران با قدرت و منطق در مسیر توسعه پایدار اقتصادی و تلاش عزتمند برای لغو تحریم‌ها به مسیر خود ادامه می‌دهد. هرگز از حقوق مسلم ملت بزرگ ایران کوتاه نخواهیم آمد. دستیابی به توافق خوب، قوی و پایدار هدف ماست. بی‌تردید خیمه‌شب‌بازی کاخ سفید و صهیونیسم در منطقه، ما را مصمم‌تر می‌سازد.
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کار تمیز فرهنگی در متروی تهران 🌺 ببینید کار فرهنگی تمیز چه نتایج زیبایی دارد: 👈 منو یادش نرفته...
کانال تحلیلی حامیان ولایت
🎥نظر #امام_خامنه_ای راجع به برخورد با بانوان #بدحجاب چیست؟ #روشنگری #حقوق_بشر_آمریکایی
⭕️ نظر در مورد بانوان بد حجاب : 🔻 دل متعلق به این جبهه هست جان دلباخته به این اهداف وآرمانهاست یک نقصی داره ، مگه من نقص ندارم؟ نقص اون ظاهره ونقصهای این حقیر باطنه ونمی بینند ✅