eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
11.2هزار ویدیو
131 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
🇷🇺اعلان جنگ رهبر واگنر علیه رهبری ارتش روسیه ؛ پریگوژین : 🔹️ما باید به شرارت رهبری نظامی کشور پایان دهیم! 🔹️آنها از جان سربازان غافل شده اند، کلمه عدالت را فراموش کرده اند و ما آن را پس خواهیم گرفت! 🔹️کسانی که امروز پسران ما را نابود کردند مجازات خواهند شد. 🔹️من خواهش می کنم که هیچ کس مقاومت نکند، هرکسی که تلاش می کند مقاومت کند تهدید محسوب می شود و ما فورا نابود خواهیم کرد. ᅠ 🔹️از همه می خواهم خونسردی خود را حفظ کنند و تسلیم تحریکات نشوند و در خانه بمانند. 🔹️وقتی کاری را که شروع کرده ایم به پایان برسانیم، برای دفاع از وطن به جبهه برمی گردیم. 🔹️ما با کسانی که سربازان روسی را نابود می کنند برخورد می کنیم و به جبهه برمی گردیم! 🔹️عدالت برای سربازان برقرار خواهد شد و پس از آن عدالت برای تمام روسیه!
♦️گروه واگنر (ارتش پنهان روسیه) : یک شرکت خصوصی در روسیه است و از ملیت های مختلف سرباز داره که طبق منابع از لیبی ، سوریه ، موزامبیک ، ایران و روسی تشکیل شده و در جنگ اوکراین،بسیار حضور پررنگی داشت و در کودتای گینه بیسائو و حوادث آفریقای مرکزی و اتفاقات سوریه حضور داشتند و در ترور تخصص خاصی دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥منافع سیگار کشیدن زنان❗ 🔻حدود صد سال پیش رئیس شرکت تنباکوی آمریکا که از سود کم شرکت ناراضی بود تصمیم گرفت با فروش سیگار به زنان سود خود را دو برابر کند. اما زنان آمریکا سیگار کشیدن را کار ناپسند می دانستند. 🔻رئیس شرکت تنباکو، مشکل خود را با «ادوارد برنیز» که خواهر زاده روانشناس معروف فروید هم بود مطرح کرد. برنیز به داشتن توانایی دستکاری افکار عمومی مشهور بود و برخی او‌را پدر علم روابط عمومی می دانند. 🔻برنیز با هدف شکستن تابوی سیگار کشیدن زنان به روزنامه نگاران اعلام کرد در روز «عید پاک» زنان مشعل آزادی را در نیویورک روشن می کنند... 🔻روز عید پاک فرا رسید و در حالی که انبوه آمریکایی ها و رسانه نظاره گر این مراسم بودند ناگهان با اشاره برنیز، دخترانی که رژه می رفتند از زیر لباس خود سیگارهایی که پنهان کرده بودند بیرون آوردند و روشن کرده و شروع به کشیدن سیگار کردند. 🔻برنیز موفق شد با این شوک اجتماعی تابوی سیگار کشیدن زنان را بشکند و با کمک رسانه ها سیگار کشیدن زنان تبدیل به نمادی از استقلال و تمدن شود!!! 🔸پ.ن۱: اینکه برخی فیلم‌های و سینمایی تبدیل تبلیغ کنندگان کارهای ناپسند مانند سیگار کشیدن، مشروب خواری، و ... شده‌اند را می توان در راستای سفارشات پولی شرکتهای مشکوک و یا برخی سفارتخانه ها تحلیل کرد. 🔸پ.ن۲:قطعا نام مدافعان هرزگی در شبکه نمایش خانگی و سینما را نمی توان اهالی فرهنگ و هنر دانست حتی اگر عمرشان را به آرتیستی گذرانده باشند؛ بلکه این افراد پیمانکاران پولکی فروش شرافت و خرید دیاثت هستند. ✍حمیدرضا ابراهیمی
وقتی یار دیروز دستور از باخموت را صادر و همزمان پرچم خودشان به رنگ سیاه رو در کنار پرچم روسیه برافراشته ؛ بعد همزمان در اخبار و تحلیل ها می خوانیم کرده برای ایجاد یک حمله غافلگیرانه برای اوکراین و ناتو و اروپا به ذهنم خطور می‌کند https://virasty.com/Ghoreish_Hosein_pour/1687585123796941814
🔺 شبکه‌های اصلی سیما در ۶ ماه اخیر فیلم سینمایی‌های تولید کدام کشورها را پخش کرده‌اند؟ 1️⃣ ۳۶ درصد فیلم‌های آمریکایی 2️⃣ ۲۰ درصد فیلم‌های ایرانی 3️⃣ ۷ درصد فیلم های هند و انگلیس 4️⃣ ۶ درصد فیلم‌های فرانسوی 5️⃣ ۲ درصد فیلم های چین، کره، ژاپن، آلمان 6️⃣ حدود ۱ درصد فیلم‌های اسپانیا، استرالیا، نروژ، بلژیک، هنگ‌کنگ و روسیه ✍️ آیا با این سبد مصرف رسانه ای، گرایش به سبک زندگی غربی عجیب است؟! اینها خوراکی است که خود ما با کمال میل به خورد خانواده ایرانی می دهیم؛ خوراک رسانه ای که نوجوان و جوان ایرانی، خودش از سایر رسانه های غیررسمی و یا غیرمجاز تأمین می کند هم بماند به جای خود! / رسانه شریف ▫️لازم است در کنار این نگاه کمی، دقت کیفی را هم اضافه کنیم، مثلا سریال های جواهری در قصر و جومونگ به تنهایی به اندازه چندین و چند سریال دیگر در جامعه ایرانی اثرگذار بودند و کی‌درام با همین مجموعه ها در ایران جا باز کرد؛ حال سریال های ایرانی که عملا نمی توانند در کمیت از رقبای رسانه ای خود جلو بزنند، می توانند با بالاتر بردن ضریب نفوذ و جاذبه های داستانی و بصری، این ضعف نهادی خود را (در کنار افزایش تولیدات) جبران کنند. 🔹یادمان نرود که بخشی از مردم ما در شبکه های ماهواره ای مشغول تماشای سریال های ششصد و هفتصد قسمتی کره ای و ترکیه ای و کلمبیایی هستند!
🔻حال مصی و نوچه‌هاش دیدنیه اول شورای براندازی ترکید بعد قدرتمندترین مرد اروپا پشتشو خالی کرد مریم قجر هم که در گونی هست فعلا! به نظرتون کم کم نباید چشم بسته سوار بر GLX براش مستند گاندو بسازیم؟!
19.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢شناسایی و دستگیری مدیر هنجارشکن صفحه فروش البسه شیطان پرستی در اصفهان توسط سازمان اطلاعات فراجا
🔴اطلاعاتی از ارتش خصوصی واگنر 🔻گروه واگنر یا ارتش خصوصی واگنر یک گروه شبه نظامی یا شرکت نظامی خصوصی با وابستگی غیر مستقیم به ارتش روسیه است که با استخدام داوطلب در جنگ‌های نیابتی مشارکت می‌کند. مشارکت در جنگ داخلی سوریه، جنگ در دونباس و حمله روسیه به اوکراین از جمله فعالیت‌های این گروه است. کشورهای غربی این گروه را تحریم کرده و آن‌ها را متهم به ارتکاب جنایت‌های سازمان یافته با استخدام افراد شرور فراملیتی می‌کنند که در پروژه‌های جنگی بنفع روسیه وارد عمل می‌شوند. 🔻از مدتی پیش میان این گروه و رئیس آن با ارتش روسیه در جنگ اوکراین اختلافات شدیدی بروز پیدا کرده بود به نحوی که ارتش روسیه آنها را به فروش اطلاعات جنگی در ازای پول به ارتش اوکراین متهم کرد و در مقابل گروه واگنر نیز ارتش روسیه را به فریب پوتین در رابطه با پیشرفت‌های جنگی در اوکراین متهم کرد. 🔻به نظر می‌رسد درگیری‌های پیش‌آمده، اختلافات را شدت بخشیده و خطر جنگ داخلی میان نیروهای نظامی روسیه را افزایش داده است.