eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
12.2هزار عکس
10.4هزار ویدیو
131 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 پاسخ به شبهات ( ۲ ) بخش دوم 🔶 یکی از علومی که خیلی میتونه در استحکام فکری انسان موثر باشه علم "منطق" هست. در علم منطق ما میتونیم روش های درست فکر کردن و درست استدلال کردن رو آموزش ببینیم. 🔹 در علم منطق یه بخش مهمی وجود داره به نام صناعات خمس. یعنی 5 تا روش صحبت با دیگران. این 5 تا شامل این موارد هست: برهان، جدل،خطابه، شعر و مغالطه ✅ برهان اصلی ترین راه استدلال هست و اگه کسی بخواد حرفی رو اثبات کنه باید از استفاده کنه. 🔷 هر برهان شامل سه بخش اصلی میشه: مقدمه صغری، مقدمه کبری و نتیجه مثلا گفته میشه: آهن فلز است (صغری) هر فلزی رساناست (کبری) پس آهن رساناست (نتیجه) 🔶اگه شما به هر مطلبی در شبکه های اجتماعی نگاه کنید میتونید این روش استدلال رو ببینید. البته گاهی ممکنه در برخی استدلال ها صغری یا کبری یا نتیجه مخفی باشه ولی در هر صورت اساس هر استدلالی بر این سه بخش هست.
اگه رد صلاحیت شدیم: میگیم انتخابات مهندسی شده اگه تایید صلاحیت شدیم و رای نیاوردیم: میگیم تقلب شده اگه تایید صلاحیت شدیم و رای آوردیم: میگیم گندکاریامون تقصیر شورای نگهبان و نظامه. میخواستن ما را تایید نکنن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷🍃انتخابات سالم ❣رهبر معظم انقلاب: ✅انتخابات‌های ما بحمدللّه در این مدّت انتخابات‌های سالمی بوده است. بنده نکته‌ای که می‌خواهم عرض بکنم این است که انتخابات‌های ما، انتخابات‌های بوده است که بر طبق معیارهای متعارف بین‌المللی، یکی از بهترین و سالم‌ترین انتخابات بوده است. 💯💯متأسّفانه یکی از عادت‌های بدی که بعضی در داخل دارند این است که هی در سلامت انتخابات در هر دوره‌ای خدشه کنند. ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 : انتقام فعلی را از آینده نگیرید نامزد ریاست جمهوری: 🔺 جوان‌های عزیز اگر به هر دلیلی از وضعیت فعلی و مشکلات ناامید هستند، نباید انتقام دولت فعلی را از دولت آینده گرفت.
🔸 سیدابراهیم رئیسی اموالش را اعلام کرد/ رئیسی: فرزندانم دانشجو و ساکن تهران هستند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری: 🔹️ منزل من 140 متر است و خودروی شخصی ندارم ولی همسرم یک خودروی ایرانی دارد 🔹 دو فرزند دختر دارم؛ یکی دوره دکتری جامعه شناسی دانشگاه تهران و دیگری لیسانس فیزیک دانشگاه شریف و ارشد علوم قران و حدیث. 🔹️ هر دو دخترم در تهران ازدواج کردند و مشغول تحصیل و زندگی هستند.
📢 سعید جلیلی: سال ۹۲ وعده صد روز ندادم؛ برنامه دادم / ۸ سال کشور را با کلید، قفل کردند 🔹امروز مشکلات زیادی داریم، بیشتر از سال 92 🔹سال 92 وعده صد روز ندادم؛ برنامه دادم 🔹نباد کشور علاف و معطل این باشد که قاتلان سردار سلیمانی به ما عنایتی می کنند یا نه؟ 🔹گفتند می توان با دنیا لبخند زد و کشور را اداره کرد و هشت سال کشور با این کلید قفل شد 🔹رویکرد غلط نمی تواند ما را به قله برساند 🔹ما هیچ وقت مخالف مذاکره نبودیم 🔹برای رسیدن به قله ها باید تمام توان کشور را دنبال کرد 🔹نه اینکه امتیاز بدهیم و وعده های بی ارزش بگیریم، پوزخند دشمن بگیریم!
‼️کاش همه مسئولین ریاکار بودن! 🔹گفتم: آیت الله پرکار و مردمی‌اند 🔸گفت: از روی ریا چنین کاری میکنه! 🔹گفتم: مسئولین کاری نکنن و در بین مردم نباشن یه چیزی میگیم اگر پرکار و مردمی باشن یه چیز دیگه!! ✅اگر پرکاری و مردمی بودن ریاکاری هست کاش همه مسئولین ریاکار بودن!
نگاه مرد میدان به میدان داری ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📆 سه شنبه : ۱۴۰۰/۳/۱۱
هموطن عزیز خوب دقت کن این تروریست همونیه که سال 96 بنفش پوشید و برای روی کار آمدن دولت روحانی تلاش کرد خیال نکن با رای ندادن داری اشتباه 96 رو جبران میکنی! تو داری با رای ندادن باز هم در پازل اینها بازی میکنی
🔱حکومت دموکراسی : حکومت دموکراسی که خیلی ها سنگش را به سینه می زنند که حکومت ما دموکراسی باشد و ...... ⁉️دموکراسی چیست؟ دموکراسی برگرفته شده از واژه های یونانی ″دوموس Demos به معنای مردم″ و ″کراسیا Kratia به معنای قدرت″ است، یعنی قدرت مردم یعنی حکومت مردم بر مردم!! یعنی مردم بر خودشان حکومت می کنند. ⁉️سوال در حکومت دموکراسی که با رأی گیری انجام می شود آیا رأی اکثریت، واقعا رأی اکثریت جامعه است!؟ هم می توانیم بگوییم بله، هم می توانیم بگوییم نه! چرا..؟؟ چون اولا تمامی واجدین رأی، رأی نمی دهند، دوما تمامی افراد هم که واجد رأی نیستند..(مثلا در قانون کشور ما افراد زیر 18 سال نمی توانند رأی بدهند) ‼️زمانی هست طرف 95 درصد رأی می آورد و... آن موقع میتوانیم بگوییم بله، رأی اکثریت با آن است! ولی وقتی طرف 60 درصد رأی می آورد، آیا باز هم می توانیم بگوییم رأی تمام اکثریت با این فرد است..نه،پس دموکراسی هم اشکالاتی دارد! 🔴دو نوع دموکراسی داریم: مستقیم و غیر مستقیم 1⃣دموکراسی مستقیم: این را می رساند که مردم به صورت مستقیم و بدون واسطه خودشان رئیس جمهور انتخاب کنند.. خودشان قانون تصویب کنند و مجلس انتخاب کنند. ❇️مثلا در قانون گذاری، اینها فقط نمایندگان مجلس را انتخاب می کنند تا آن نمایندگان قانون انتخاب کنند اما تصویب قانون باید دوباره به رأی مردم گذاشته بشود. تصویب قانون اساسی نه.. یک قانون.. مثلا مجلس تصویب کرد که برای پرداخت بدهی فلان پیمانکارها این مقدار از صندوق ارزی کشور برداشته بشود.. این را به رأی مردم می گذارند، یعنی هر قانون جزئی که هست به رأی مردم گذاشته بشود!!! ❌(شاید بگویید اتفاقا خیلی خوب است) ولی عوارضش: قرار دادن همه ی مردم در تمامی جزئیات با توجه به وسعت شهرها و روستاها چیز محالی است، در هر قانونی که تصویب می شود یک ماه، دو ماه کل مردم و مسئولین را بسیج کنند در تک تک روستاها و شهرها و کوه ها و دشت ها همه جا مردم را گیر بیاورند و بگویند این قانون این و.... است! بعد رأی بدهند. اینکه حرف منطقی ای نیست و حرف غلطی است. ♻️بعد مردم چه طور می توانند یک قانون را از جنبه های مختلف دینی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، و نظامی بررسی کنند.. آیا همه ی مردم در همه ی زمینه ها سواد دارند؟ طرف اقتصاد دان است اقتصاد می دانی آیا می توانی همین قانون را از لحاظ فرهنگی و دینی هم بررسی کنی؟ آیا می توانی همین قانون را از لحاظ بعد نظامی و دفاعی بررسی کنی؟ پس معلوم است نمی شود. این هم یک ضرر دیگر این قانون دموکراسی مستقیم است. 🚫اشکال بعدی،بعضی از مردم که با یک تبلیغات انتخاباتی از این رو به آن رو می شوند! تا دیروز طرفدار کسی بود بعد با تبلیغات پرزرق و برق طرفدار رقیبش می شود..آیا این مردم می توانند قانون درستی وضع کنند و صلاح یک جامعه و مملکت را به سمت خیر پیش ببرند..هر عقل سالمی می گوید؛ نه، این چیز بدیهی است. ✅پس معلوم است که بررسی قانون نیاز به اهل فن دارد نیاز به خِبره و متخصص آن قانون دارد! پس دموکراسی مستقیم تقریبا رد می شود ┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
2⃣دموکراسی غیر مستقیم یا نمایندگی: ❇️ تقریبا شبیه آن چیزی که در کشورهای مختلف برگزار می شود از جمله ایران (دارم می گویم تقریبا، اختلافاتش را عرض می کنیم) در این دموکراسی مردم نماینده هایی را انتخاب می کنند به نماینده ها اختیار تام می دهند، نماینده ها قانون را وضع می کنند و بعد دولت را به اجرای آن قانون ملزم می کنند و قوه ی قضائیه و.....!! ⭕️اما نارسایی هایی که این دموکراسی دارد: ✅درست است این دموکراسی غیر مستقیم آن نارسایی های دموکراسی مستقیم، آن ضررها و عوارض را ندارد. اما پس از اینکه مردم نماینده را انتخاب کردند دیگر حق از مردم سلب می شود دیگر مردم هیچ حقی در این وسط ندارند..چون مردم ناچار هستند هر چه وکلای مجلس می گویند قبول کنند. ❌در حقیقت این دموکراسی بدتر است می دانید چرا؟؟ چون این دیکتاتوری، دیکتاتوری انتخابی است..چون اگر یک نفر بیاید و به زور به شما دیکتاتوری کند علیه آن اعتراض می کنی، اما این دیکتاتوری را اصلا نمی توانی چون دیکتاتوری انتخابی است! چون خودتان اینها را انتخاب کردید! دیگر نمی توانید خلاف قانون خودتان حرفی بزنید.. پس این اشکال را دموکراسی غیر مستقیم دارد. ❌شاید گفته شود که در ایران هم این طوری است؟ می گوییم نه در ایران اینطوری نیست ″شورای نگهبان هست″ یعنی وکلای مجلس بخواهند دیکتاتوری بکنند و طبق میل خودشان قانونی را وضع بکنند شورای نگهبان جلوی آنها را می گیرد..پس ایران این مزیت را در قانون و نظام خودش دارد که شورای نگهبانی هست که بررسی می کند این قانون شرعی و قانونی است یانه!؟ ♻️اگر به بحث دموکراسی غیر مستقیم بخواهیم توجه کنیم، به جای خدا محوری انسان محوری می شود! یعنی من تمام هم و غمم روی انتخاب یک شخص می شود! و گاهاً منافع خودم را به منافع الهی ترجیح می دهم! و بعد از همه مهمتر این وکلایی که در دموکراسی غیر مستقیم و نمایندگی انتخاب می کنند اگر این وکلا خائن باشند (چون اکثر این دموکراسی ها شورای نگهبان و ولی فقیه ندارند) راه را برای تسلط اجانب باز می کنند! ✅دقیقا شبیه آن چیزی که در سال هزار و سیصد و پنجاه در زمان پهلوی رخ داد و نماینده های مجلس به جدایی بحرین از ایران رأی دادند یعنی نماینده های یک مجلس چنین خیانتی در حق یک کشور کردند! پس چنین اشکالاتی هم در بحث دموکراسی نمایندگی هست و این خیانت راه را باز می کند تا اجانب بیایند و به راحتی سلطه بر مردم پیدا کنند پس حکومت دموکراسی درست است یک سری مزایایی دارد اما یک سری معایبی هم دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨✨وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ... ⁉️علت تاکید قرآن بر افزایش توان جنگی چیست؟ آیه 60 انفال
🌀علاج درد های مزمن کشور در پرشور بودن و اقبال عمومی مردم در شخص است.
♦️امام خامنه‌ای حفظه الله: شهید سلیمانی در مسائل داخل کشور اهل حزب و جناح و مانند اینها نبود، لکن بشدّت انقلابی بود. انقلاب و انقلابیگری خطّ قرمزِ قطعیِ او بود؛ ذوب در انقلاب بود. پایبند به خطّ مبارک و نورانی امام راحل (رضوان الله علیه) بود. 🙏در انتخابات 1400 ریاست جمهوری مرد میدانی همچون شهید سلیمانی عزیز را انتخاب خواهیم کرد ان شاءالله.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکنه خدای نکرده دل سردار را برنجانیم ،همگی سر صندوق رای دل دشمن شکنیم ، ۲۸ خرداد یادتان نرود ،روز به یاد ماندنی. دشمن فکرها کرده، به یاد شهدا یا علی
🔴محمد را دوست دارم! 🔹حذف شد اما اعتراض نکرد، تخریب شد اما پاسخ نداد، نه انتخابات را تحریم کرد نه ارکان نظام را زیر سوال برد. چون برای ایران آمده بود. امروز هم با چهار هزار صفحه برنامه کارشناسی پای کار است. پای کار است تا کمک کند به درمان اقتصاد بحران زده ایران. بدون توقع؛ بدون منت.
💥امثال خاتمی به قول شهید لاجوردی منافقین جدید هستند. رجوی های منافق و.... بالاخره دشمنیشون را نمایان کردن ... این جماعت نفوذی هزار برابر پست تر ند... ایراد ما به طرز فکر نیست، که هر کسی آزاده برای چگونه فکر کردن، هیچ آدم عاقلی به طرز تفکر ایراد نمی‌گیره، بلکه ایراد زمانی وارد می‌شه که طرز تفکر وارد مرحله عملیاتی می‌شه، و مستقیم و غیر مستقیم با 👈سرنوشت بیش از هشتاد میلیون ایرانی مربوط می‌شه، اینجاست که باید با پلشتی‌ها مقابله کرد... مصیبت اینجاست که اینها واقعاً اصلاح طلب نیستند، بلکه به قول قرآن منافقانی هستند با شعاری بی مسما... اصلاً این افراد بفرمایند چه چیزی رو می‌خوان اصلاح کنند؟ دین رو می‌خوان اصلاح کنند یا احکام دین خدا رو؟
🔺 رئیسی: ما اهل نگذاشتند و نشد نیستیم