🔴 پاسخ رهبر انقلاب اسلامی به نامههای رئیس دفتر سیاسی حماس و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین
🔴 حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به نامههای آقایان اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، مبارزه با غاصبان فلسطین را مقاومت در برابر ظلم، کفر و استکبار خواندند و تأکید کردند: دلهای ما در صحنه مبارزات شما حاضر و دعای ما برای دوام استمرار پیروزیهای شما، دائم است.
متن پیامهای رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر مجاهد جناب آقای اسماعیل هنیه اعزّه الله
سلام علیکم
نامهی جنابعالی را که در آن شرح و تحلیل جهاد اخیر فلسطین را مرقوم داشتهاید، دریافت کردم. مبارزهی شما، مقاومت در برابر ظلم و کفر و استکبار است و چنین مبارزهئی مرضیّ خداوند عزیز قدیر و مصداق: اِن تَنصُروا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم است. به حول و قوهی الهی پیروز خواهید شد و ارض مقدّسه را از لوث وجود غاصبان تطهیر خواهید کرد انشاءالله.
برادرتان سیّدعلی خامنهای
دوشنبه ۱۲ شوال ۱۴۴۲
۳ خرداد ۱۴۰۰
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر مجاهد جناب آقای زیاد نخاله وفّقه الله و اَعانه
سلام علیکم
نامهی برادرانهی جنابعالی را دریافت کردم. جهاد بزرگ و پیروز شما برادران فلسطینی، چشم دوستدارانتان در سراسر جهان را روشن کرد. دلهای ما در صحنهی مبارزات شما حاضر و دعای ما برای دوام و استمرار پیروزیهای شما، دائم است. وعدهی الهی راست است که فرمود: وَ لَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه، و شما پیروزی نهائی را خواهید دید انشاءالله و بحوله و قوّته.
برادر شما سیّدعلی خامنهای
دوشنبه ۱۲ شوال ۱۴۴۲
۳ خرداد ۱۴۰۰
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 چند توقع ساده از رئیس جمهور جدید
🔹یکی از مسئولیتهای مهم رئیسجمهور هشتم، بازگرداندن رفتار دولت به «روال عادی»، و «تعادل و تناسب» در قواره دولت است؛ اینکه هر وقت، مسئولیت های متنوع از دستگاه های دولتی مطالبه شد، نگویند منتظر توافق و برداشته شدن تحریمها هستیم و تا آن زمان، کاری نمیشود کرد.
♦️دولت البته با شعار «عادیسازی»، آغاز کرد. از آنسو نُرمالیزاسیون، چیزی بود که آمریکا و غرب مطالبه میکردند. اما منظور، حرکت در تراز هنجارهای غرب بود؛ و نه اهتمام به تدابیر و ظرفیتهای درونزا برای تعمیق ثبات در کشور.
🔹توافق آب و هوایی پاریس را که ضد پالایشگاه سازی و خواستار محدود کردن استفاده از سوختهای فسیلی بود، و یا سند ضد اخلاقی 2030 را پذیرفتند و حتی آماده مذاکره درباره توانمندی دفاعی و عمق راهبردی کشورمان در منطقه بودند!
♦️نرمالیزاسیون به این معنا، تبدیل شدن به برّه ای تسلیم در برابر گرگها بود؛ چنانکه ارگان حزب «اتحاد ملت»، درباره مذاکره با دولت ترامپ نوشت: " همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ"!
🔹برجام حتی اگر درست تنظیم، و درست اجرا میشد که نشد، حداکثر میتوانست 10 تا 20 درصد مشکلات را برطرف کند و 80 درصد بقیه، به معطلی ظرفیتهای داخلی و موانع پیش روی آن برمیگشت.
♦️عدم رعایت تناسب و اعتدال موجب شد تصویری کاریکاتوری از دولت پدیدار شود؛ سری درشت (معطوف به مذاکره با آمریکا و اروپا)، و دست و پا و جوارحی کاملاً نحیف! اقتصاد ایران در اثر این کژتابی، شش رتبه پایینتر از شرایط قبل از برجام ایستاد. 20 درصد کوچکتر، و گرفتار رکوردهای رکود و تورم!
🔹دولت تراز، دولتی است که حکمت و همت بر او حاکم باشد. پیش بینیهای اساسی اش محقق شود و هرجا هم عملی نشد، جرأت پذیرش اشتباه و تغییر مسیر را داشته باشد؛ نه اینکه با غرور و لجاجت، در بنبست درجا بزند.
♦️حتما یک جای کار، در اتاق فرماندهی دولت میلنگید که مدیرانی، برخلاف تجربه 60 ساله و هشدار صاحبنظران، پیشبینی و ادعا کردند «امضای کری تضمین است» و «آمریکا به تعهد خود وفادار میماند و زیر توافق نمیزند».
🔹آقای روحانی، بالغ بر ده بار در این هشت سال گفت «کمر تحریمها شکسته شد و سازمان تحریم فرو پاشید»، اما هم او تا همین هفته گذشته از شدت تحریمها نالیده و مسئولیت همه خلف وعدهها را هم گردن لغو نشدن تحریمها انداخته است!
♦️ادعا شد «سایه جنگ را از سر کشور برداشتیم»، اما تهدیدها افزایش پیدا کرد و رئیس دولت، بارها گفت دولت، گرفتار جنگ اقتصادی بیسابقه است و بنابراین نباید انتظار رونق داشت. روحانی و جهانگیری میگویند همین که نگذاشتیم قحطی دوره احمدشاه قاجار تکرار شود، باید قدردان ما باشید!
🔹وقتی مسئولیت، سرهمبندی و فرافکنی شد، طبیعی است که واقعیت، بعد از مدتی بیرون میزند. اقتصاد کشور، رئیس دولتی میخواهد که مثلا وقتی مرداد 99 گفت «گشایش اقتصادی در راه است»، بورس به جای رونق، گرفتار ریزشهای پیاپی 9 ماهه نشود.
♦️تابآوری در برابر موانع، و همت و تلاش تدریجی برای رفع آنها، جزو قواعد زندگی است و تن ندادن به این قواعد، موجب میشود مسیری که ممکن بود در سه چهار سال طی شود، هشت سال عقب بیفتد. آسانطلبی و حاضری طلبی، توهمی با مصائب بسیار است.
✍️ محمد ایمانی
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا میگیم فرزندان مسئولین نباید در خارج از کشور باشند؟
🔹اوایل انقلاب سازمان سیا وساطت میکنه تا فرزند وزیر ارشاد دولت موقت با وجود نداشتن شرایط لازم، در یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش بشه تا از طریق فرزند به وزیر تسلط پیدا کنن!
🔹آیا این عقلانیه نامزدی که فرزندانش در خاک آمریکا هستن، تایید صلاحیت بشه؟
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🚨 قرار بود با برجام مشکل منابع آبی حل شود!
🔹 روحانی: با برجام قرار است مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت، سرمایهگذاری، بانک، آب خوردن و افزایش منابع آبی حل شود!
🔸 سال ۹۲ قرار بود مشکل آب خوردن مردم با برجام حل شود اما پس از هشت سال دولت را با مشکل کمبود برق تحویل میدهند!
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
تولید بیتکوینها دلیل خاموشیها نیستند
🔸محمدرضا پورابراهیمی:
طبق گزارشهای موجود حداکثر برق مصرفی در حوزه تولید رمزارزها به صورت مجاز و غیرمجاز ۶۰۰ مگاوات است و لذا این فرض که تولید بیتکوینها موجب خاموشیها در کشور شده بسیار نادرست است، ضمن آنکه این امکان وجود دارد تمامی برق مصرفی مورد نیاز مزارع استخراج رمزارز از طریق برقی که به واسطه ایجاد نیروگاه در مجموعه آنها تولید میشود، تامین شود.
🔸بخش مجاز رمزارزها حدود ۳۰۰ مگاوات برق مصرف میکند و مطابق گزارش بانک مرکزی معادل همین میزان، برق مصرفی تولیدکنندگان غیرمجاز رمزارز است.
🔹فعالیت تولیدکنندگان غیرمجاز خلاف قانون است و باید با رصد از فعالیت آنها جلوگیری شود، پیشنهاد این است که این مجموعهها با تقاضای خودشان امکان ایجاد نیروگاههای فسیلی و تجدیدپذیر را پیدا کنند چراکه در این شرایط دغدغه وزارت نیرو برای مواجه شدن با کسری برق با گذشت زمان برطرف خواهد شد..
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴مردی که دیده نشد
🔹داشنجوی دکترای مکانیک دانشگاه ODU ویرجینیا بود که بخاطر هوش بالا از طرف ناسا به عنوان دستیار تحقیقاتی دعوت به همکاری شد . پس از سقوط شاتل چلنجر در سال 1986 توانست نقص موجود در سیستم سوخت شاتل را شناسایی و رفعند اما بخاطر توهینی که به او شد بازگشت ولی تاکنون هیچ استفاده ی از پروفسور قدیمی در صنعت فضایی کشور نشده .
🔹پرفسور قدیمی چرمهینی اگر اراده میکرد میتوانست در ناسا و یا سازمان فضایی سوئد بماند علاوه بر آن از ژاپن هم دعوتنامه داشت ولی به ایران بازگشت و بعد از گذشت ۲۸ سال همچنان از او استفاده نشده است و در روستای چرمهین در حال گذران زندگی است.
🔹کدام مسئول باید این نخبگان را ببیند؟
🆔:@sgm_Ghaemon
#بحران_خاموشی
👈دلیل خاموشی ها در یک نگاه:
۱. دولت در توافقنامه پاریس تعهد به کاهش استفاده از سوختهای فسیلی داده
۲. در کشور قسمت قابل توجهی از تولید برق از طریق این سوخت تامین میشود.
۳. دولت! انرژی هسته ای را در #برجام، به فنا داد و تامین برق کشور را از این طریق محروم کرد.
۴. حالا در پیک استفاده از برق، دولت توان تامین این انرژی را ندارد.
شاید بپرسید که قبلاً اوایل تا اواخر تابستان شاهد قطعی بودیم ولی الان وسط بهار؟
پاسخ👈 تعهد دولت به توافقنامه پاریس، کاهش هر ساله درصدهای تعیین شده در استفاده از سوخت فسیلی است.
🔻 پ. ن
پس با چنین تعهدی و با ادامه چنین دولتی! وضعیت انرژی برق در آینده بحرانی تر خواهد شد.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ اجلاس سران برای دموکراسی
#تحلیل_کوتاه
🔹 دولت بایدن درصدد برگزاری نشستی تحت عنوان «اجلاس سران برای دموکراسی» به منظور حمایت از مبارزه با اقتدارگرایی، مبارزه با فساد ادغام شده اغلب با خودکامگی و پیشبرد حقوق بشر است. مدعوین این اجلاس جمعی از رهبران سیاسی، فعالان تجاری و اقتصادی و رسانهای است که در جبهه متحدان آمریکا قرار دارند.
🔸 هدف تشکیل این اجلاس، نمایش اولویت دموکراسی و حقوق بشر در سیاست خارجی ایالات متحده است. دولت بایدن از ابتدا قصد داشته که در تمایزگذاری با دولت ترامپ، تأکید بیشتری بر کمک به رشد لیبرالدموکراسی و مقابله با آنچه «نقض حقوق بشر» میخواند، داشته باشد.
🔸 علاوه بر شعارها و مواضع انتخاباتی و رقابتهای حزبی، این اجلاس کمکی به بازسازی اتحاد آمریکا با شرکایش در سراسر جهان از جمله اروپا و آسیای شرقی است. نمایش این همبستگی در رسانههای جهانی، مقدمهای برای ائتلاف بزرگتر در راستای مقابله با رقبای آمریکا بهویژه چین و روسیه است.
🔸 این ائتلاف در ابتدا درصدد مقابله با بحران کرونا برخواهد آمد. زیرا چین با عبور از این بحران، کارآمدی قابل توجهی از خود نشان داد که اقتدار و کارآیی ساختارهای لیبرالدموکراتیک را به چالش کشید. کمک به صادرات واکسن میتواند مهمترین برنامه آمریکا برای این کشورها باشد.
🔸 علاوه بر بحران کرونا، هدف دیگر میتواند تلاش برای تشکیل یک بلوک اقتصادی نزدیک به هم باشد که بهتدریج از کالا و سرمایهگذاری چین دور شود. این بهتبع، بر تراز تجاری آمریکا با دیگر کشورها تأثیر گذاشته و قراردادهای آتی پکن با متحدان غرب را متأثر میسازد.
✅ از منظر رسانهای نیز، چنین اجلاسی خوراک عملیات روانی برخی رسانههای غربی برای توجیه اقدامات مدخلهجویانه آمریکا در کشورهای رقیب را فراهم میکند. این در حالی است که آمریکا هنوز در گیر و دار رفتارهای نژادپرستانه برخی نیروهای پلیس میباشد و در عین حال از بعضی مهمترین ناقضان حقوق بشر مانند رژیم صهیونیستی کاملاً حمایت میکند.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ آمریکا بعد از آتش بس چه کند؟
#گزارش_کوتاه
🔹 اندیشکده بروکینگز در یادداشتی به ارزیابی این موضوع پرداخته که ایالات متحده برای حل مسأله فلسطین پس از نبرد اخیر غزه چه میتواند بکند. نویسنده معتقد است شعلهورشدن آتش جنگ در این سالها نتیجه مرگ تدریجی پیمان اسلو میباشد.
🔸 در این مقاله آمده که «آتشبس متزلزل امروز بین اسرائیل و حماس به خودی خود چیز خوبی است، اما بدون دیپلماسی بیشتر، فقط یک استراحت کوتاه از خشونتی مداوم خواهد بود». نویسنده سه توصیه برای احیای پیمان اسلو به دولت آمریکا ارائه میدهد:
1️⃣ بازسازی کانالهای دیپلماتیک
ایالات متحده باید فوراً یک کانال دیپلماتیک ثابت برای فلسطینیها ایجاد کند که از طریق سفارت ایالات متحده در سرزمینهای اشغالی عبور نکند. آن کانال نیازی به بستر فیزیکی در کنسولگری جدید ندارد. بازگشایی دفتر سازمان آزادیبخش فلسطین در واشنگتن نیز باید یک هدف باشد.
2️⃣ تجدید رهبری سیاسی طرفین
آمریکا باید کمک کند که انتخابات فلسطین به زودی برگزار شود. مردم فلسطین به شدت به رهبری منتخب مشروع احتیاج دارند که بتواند اختلاف بین کرانه باختری و غزه را پایان دهد و صدای معتبری را در گفتگو با رژیم اسراییل ارائه دهد. طرف مقابل نیز سرانجام پس از دو سال و چهار انتخابات به یک دولت با ائتلاف پایدار دست یابند.
3️⃣ ائتلاف منطقهای
آمریکا باید از توافقهای رژیم با بحرین، امارات، مراکش و سودان برای افزایش همکاری دولتهای عربی و رژیم صهیونیستی در راستای کمک به ارسال نیازهای اولیه به غزه و بازسازی آن استفاده کند. علاوه بر اینکه باید به رژیم فشار بیاورد تا با احترام به مسجدالاقصی، رضایت اردن به ورود به همکاریها نیز جلب شود.
✅ با وجود توصیههای فوق، اولاً حمایتهای مطلق کاخ سفید از رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر، مشروعیتی برای جایگاه میانجیگری برای این دولت باقی نگذاشته و ثانیاً حتی در صورت تصمیم آمریکا به این مسأله، نمیتواند جایگزین فقدان اراده سران رژیم برای تأمین حقوق فلسطینیان شود.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ عضویت اوکراین و گرجستان در ناتو
🔹 نشنالاینترست در یادداشتی به دولت بایدن توصیه کرده هر چه زودتر نسبت به عضویت اوکراین و گرجستان در ناتو اقدام کند. زیرا عدم ثبات در این دو کشور، ناشی از دستاندازی روسیه، ثبات در اتحادیه اروپا را نیز به خطر میاندازد.
🔹 نویسنده بیان میکند که کریمه به پایگاه نظامی روسیه تبدیل شده و اکثر نیروهای روسی در مرز شرقی آن قرار دارند. گرچه آلمان و فرانسه نظر مثبتی به این عضویت ندارند ولی آمریکا با افزایش پشتیبانی نظامی از این دو کشور، مانع تداوم تعرض روسیه شود.
🆔:@sgm_Ghaemon
🌸 به بهانه سالگرد فتح خرمشهر:
☘ خنده کودکان خرمشهر نتیجه توپ و تشر مردان پادگان به دشمن، حماسه حضور ملت و مجاهدت مردان میدان بود.
☘ مدیریت لیبرالی بدون روحیه انقلابی، دیپلماسی منهای میدان همچون تفنگ بدون خشاب است و خسارت بار!
☘ صدام بلافاصله بعد از اشغال خرمشهر، با تحریف قدرت خود را چند برابر نشان داد. فاتحان خرمشهر همزمان با تهدید و تحریف و سوء تدبیر جنگیدند!
☘ بلافاصله بعد از اشغال خرمشهر لیبرال ها و ساده اندیشان وطنی با طرح "دوگانه ی باتوم، فانتوم "نسخه ی ترس و تسلیم را تجویز کردند. فتح خرمشهر جنگ اراده ها و غلبه گفتمان مقاومت بر سازش بود.
☘ بنی صدر بعد از تنبیه صیادشیرازی ها ، جهت توجیه ناکامی و سوء مدیریتش در قالب نامه به امام گلایه کرد که من فقط در صورتی ادامه خواهم داد که دیگران در کار من دخالت نکنند! ؛ ولی قاسم سلیمانی ها و پادگان نشین ها بر خلاف خوش نشین ها یک روز در فتح خرمشهر با توپ و تشر دست رد به سینه دشمن زدند و چند سال بعد بدون بهانه و منت ، مخلصانه دست کودکان و پیرمردان سیل زده خوزستانی را گرفتند!
☘ صدام جاهل هم میدانست که برای تحمیل اراده سیاسی اش (تفسیر قراداد ۱۹۷۵ الجزایر) علیه ایران سر میز مذاکره نیاز به نمایش و موازنه قدرت و شلیک موشک دارد!
☘ طنین گلبانگ اذان فتح در مسجدخرمشهر حاصل نصرت الهی، مدیریت و عملکرد انقلابی، تفکر جهادی، حضور مردم ، مقاومت و وحدت بود. نترسیدن، ناامیدنشدن و مجاهدت رسم جهان آراهاست. هر جا حضور حداکثری ملت و روحیه انقلابی بوده است شاهد عقب نشینی دشمن و پیشرفت بوده ایم.
🌸 خرمشهرها در پیش روست! 🌸
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 دلیل اصلی قطعی های برق!
از ابتدای ورود به مجلس موضوع قطع برق بیضابطه واحدهای صنعتی را که یکی از موانع جدی برای رونق تولید بوده را در قالب سوال از وزیر نیرو دنبال کردم.
۲-دیماه ۹۹ وزیر نیرو برای پاسخ به سوال بنده در کمیسیون اقتصادی مجلس حاضر شد، اما پاسخ قانع کنندهای نداشت و سوال به صحن ارجاع شده است.
نکته عجیب آنکه آقایان وزارت نیرو اصرار به قانع شدن بنده داشتند، صرفا با این استدلال که قطعیها ادامه پیدا نخواهد کرد.
۳-پیگیرهای کمیسیون انرژی مجلس نشان میدهد دلیل اصلی خاموشی در کشور عدم افزایش ظرفیت و ساخت نیروگاه و کهنه بودن تجهیزات است که متاسفانه اقدام درستی از سوی دولت انجام نشده و امروز برای بازیابی و یا ساخت نیروگاه با مشکل مواجه شدهایم.
۴-البته وزیر نیرو در سال ۹۶ ادعا کرد منطقی نیست برای ۲۰۰ ساعت زمان پیک مصرف در طول سال چند هزار میلیارد تومان برای هزاران مگاوات اضافه تولید سرمایهگذاری کنیم. همین تصمیمات باعث خاموشی این روز ها و مختل شدن صادرات برق گردیده.
✍️روح الله نجابت - نماینده مجلس شورای اسلامی
🔴عباسی: عدم حضور وزیر نیرو در مجلس بهخاطر خاموشیها مشکوک است
🔹رییس کمیسیون انرژی: متاسفانه مسئولان وزارت نیرو صبح امروز به دلایل نامعلوم در جلسه کمیسیون انرژی حضور پیدا نکردند.
🔹وزیر نیرو هم باید در جلسه این هفته مجلس به سوالات نمایندگان در رابطه با کاستیهای موجود و خاموشیهای مکرر پاسخ میداد، اما ایشان هم از حضور در مجلس عذر خواسته است. این مسائل و کمبودها مشکوک است و مجلس با قدرت موضوع را دنبال خواهد کرد.
🆔:@sgm_Ghaemon