♦️ پالتیکو: آمریکا در حال رصد کشتیهای ایرانیِ در حال حرکت به ونزوئلا هستند
🔹 سه مقام ناشناس آمریکایی به تارنمای پالتیکو گفتهاند که جامعه امنیت ملی این کشور در حال رصد دو کشتی ایرانی هستند که احتمال میدهند مقصد نهاییشان ونزوئلا باشد. به گفته این منابع کشتیهای ایرانی به موازات سواحل شرقی قاره آفریقا در حال حرکت به سمت جنوب هستند.
🔹 خبرسازی مقامات آمریکایی در حالی است که این مقامات جزئیات بیشتری ارائه نکردهاند. ایران و ونزوئلا هر دو تحت تحریمهای اقتصادی آمریکا قرار دارند و این کشور سعی دارد خود را نسبت به تبادلات اقتصادی ایران و ونزوئلا حساس نشان دهد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🌎 بسیارمختصر ومفید!!!
🔴مردم فهیم یادتان است که :
در زمان کاندید شدن *ناطق نوری و خاتمی* ، همه اصلاح طلبان هماهنگ با رسانه های بیگانه و دشمنان ایران اسلامی ، شعار می دادند که مردم ، *ناطق نوری از قبل انتخاب شده، و رای دادن فایده ای ندارد* و در دل مردم *یاس و بی تفاوتی ایجاد کردند* ولی *خودشان خاتمی را به مردم غالب کردند*.
ایرانیان عزیز یادتان است که :
با رد صلایت شدن هاشمی رفسنجانی ، اصلاح طلبان با دشمنان ایران و رسانه های خارجی هماهنگ شده ، داد و فریاد راه انداختند که *قالیباف از قبل به ریاست جمهوری* انتخاب شده و مردم رای دادن فایده ای ندارد ولی خودشان بسیج شدند و متاسفانه *روحانی را به مردم غالب کردند* و کشور و مردم را به مدت ۸ سال ، به این روز رساندند .
⬅️ و حالا هم زمین و زمان را به هم ریخته اند که :
*رئیسی از قبل به ریاست جمهوری انتخاب شده* پس مردم *رای ندهید* و *ما رای نمی دهیم* .
اما زیرکانه فعالیت می کنند که اصلاح طلب دیگر و روحانی صفت دیگری را به این مردم مظلوم غالب و تحمیل نمایند.
پس ای مردم عزیز !!!
*هوشیار* باشید و *نگذارید* که *تاریخ تکرار گردد* و دشمنان با تبلیِغ نفوذی ها ، مجددا بدبختی را بر ما غالب کنند.
⬅️ یادتان باشد که :
*مومن از یک سوراخ، دو بار گزیده نمی شود* .
مراقب باشید
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
🆔:@sgm_Ghaemon
⁉️سوالات مهم از مردم درباره رییسجمهور آینده
🔹خبرنگاران و مدیران رسانههای کشور،احتراما به استحضار ميرساند سطح دانايي و سواد مردم نسبت به گذشته تغيير کرده است به همين خاطر خوب است در مصاحبه هاي مردمي برای افزایش مشارکت در انتخابات از سوالات تکراري که جواب هاي تکراري بدنبال خواهد داشت اجتناب کنيد چرا که نتيجه اي جز خراب شدن حال مردم و کاهش مشارکت را بدنبال ندارد به همين منظور تعدادي از سوالات پيشنهادي براي استفاده خبرنگاران عزيز تقديم ميگردد:
🔺 به نظر شما رئيس جمهور اينده براي معلمين و فرهنگيان چه کاري بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي توليد ثروت در کشور چه اقداماتي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور اينده براي فقر زدايي و کاهش محروميت چه اقداماتي بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور آينده براي پوک نشدن و حفظ سرمايه هاي مردم در بورس چه اقدامي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما دولت آينده براي مبارزه با موريانه هايي که بي سر و صدا پايه هاي اقتصاد کشور را از بين ميبرند چه اقدامي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما ملاک هاي يک رئيس جمهور مردمي چه مواردي است؟
🔺به نظر شما چه اشکالي دارد که رئيس جمهور در يکي از کاخ هاي موجود در شهر تهران ساکن شود؟
🔺به نظر شما چه اشکالي دارد که رئيس جمهور مديران و وزيران را از بين دوستان و اشنايان انتخاب کند؟
🔺به نظر شما در حوزه سياست خارجي اولويت ارتباط با کدام کشور هاست؟
🔺به نظر شما سفر هاي استاني رئيس جمهور تا چه اندازه ميتواند مفيد باشد ؟
🔺به نظر شما در حوزه فرهنگ دولت اينده چه اقداماتي بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما عملکرد رئيس جمهور چه نقشي ميتواند در کاهش سرقت و بزه کاري هاي اجتماعي داشته باشد؟
🔺به نظر شما دولت اينده در زمينه کشاورزي چه کاري بايدانجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده در رابطه با مجلس چه وظايفي بر عهده دارد؟
🔺به نظر شما دولت در زمينه ازدياد نسل و فرزند اوري چه مشوق هايي ميتواند ارائه کند ؟
🔺به نظر شما نقش رئيس جمهور در حوزه سينما و تاتر و موسيقي چيست؟
🔺به نظر شما دولت اينده در حوزه کتاب و کتاب خواني چه کارهايي بايدانجام دهد؟
🔺اگر شما رئيس مجمهور مي شديد چه اقداماتي براي تهيه مسکن جوانان انجام ميداديد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي صادرات غير نفتي چه سياست هايي بايد داشته باشد؟
به نظر شما دولت در حمايت از کسب و کار هاي خانگي چه اقدامي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي اصلاح وضعيت مالياتي کشور و جلوگيري از فرار مالياتي چه اقداماتي بايد انجام دهد ؟
🔺به نظر شما رئيس جمهور براي کاهش دلالي و واسطه گري چه کار هايي ميتواندانجام دهد؟
🔺به نظر شما در حوزه واردات دولت بعدي بايد چه سياستي داشته باشد؟
🔺نظر شما در مورد عملکرد دولت هاي گذشته چيست؟
🔺به نظر شما دولت فعلي در چه زمينه هايي موفق عمل کرده است؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي بهبود وضعيت کارگران چه اقدامي بايدانجام بدهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي عدالت اموزشي بايد چه کارهايي انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي اصلاح وضعيت بانکداري چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما جايگاه نخبگان در دولتهاي گذشته چگونه بوده و چگونه بايد باشد؟
🔺به نظر شما در حوزه معادن و منابع طبيعي دولت اينده چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي دانشجويان چه اقداماتي بايد انجام دهد؟
🔺به نظر شما دولت اينده براي زنان خانه دار چه خدماتي ميتواند ارائه کند ؟
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 حزب ندای ایرانیان از خبرسازی های دروغین و فتوشاپی اصلاح طلبان انتقاد کرد
❇️رئیس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان به لزوم مشارکت آگاهانه در انتخابات پیش رو تاکید و از تلاش های برخی در جهت وارونه نشان دادن مواضع حزب با بداخلاقی های مرسوم انتخاباتی انتقاد کرد.
❇️ مجید فراهانی با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: با گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی، مردم کشور ما در آستانه تصمیم گیری دیگری در انتخاب مدیریت ملی و محلی هستند.
❇️ وی افزود: پدیده انتخابات از مهم ترین ثمره های مردم سالاری منبعث از خون شهیدان است که هم حق و هم تکلیف است و عدم استفاده از این حق توجیه پذیر نیست.اگر قانون و نیز دولت منبعث از رای مردم اصالت دارند از اینرو مشارکت بالا و پر شوری انتخابات در نظام اسلامی موضوعیت محوری دارند.
❇️ فراهانی با تاکید بر لزوم شرکت در انتخابات پیش رو بیان کرد: حزب ندای ایرانیان از ابتدای تاسیس خود هم در مرامنامه و هم در مواضع و بیانیه های خود بارها به صراحت به ضرورت بالفعل کردن این حق تاکید دارد و هیچ انتخاباتی را تحریم نکرده و مردم را به عدم مشارکت در آن تشویق نکرده و نمی کند.
❇️ وی ادامه داد: متاسفانه در روزهای اخیر صحبت های ناصواب به حزب و اعضای آن منتسب شده بگونه ایکه تلاش کرده اند با تکنولوژی فتوشاپ و جعل در جهت وارونه نشان دادن مواضع حزب با بداخلاقی های مرسوم انتخاباتی تلاش های بی نتیجه در فضای مجازی صورت بگیرد که ضمن تکذیب این بداخلاقی های انتخاباتی بر ضرورت مشارکت آگاهانه در انتخابات پیش رو تاکید می کنند.
🆔:@sgm_Ghaemon
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ (قسمت سوم- آخر)
✍ علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
💢 جوابِ سوم: وظیفه ملی و اقتدار ملی
🔻 رأی هر ایرانی و حضور آگاهانه در پای صندوق، علاوه بر این که یک وظیفه شرعی و ملی است؛ بازخوردِ آن به خود فرد رأیدهنده، برمیگردد. برعکس، خسارتِ عدمِ شرکت نیز همینطور.
🔹 بهعنوانمثال:
1️⃣ هر ایرانی، با شرکت در انتخابات، تیری به قلبِ دشمن شلیک کرده و #امنیتِ خود و کشور را تأمین میکند. زیرا حضور مردم درصحنههای نظام اسلامی، از جمله #انتخابات، از مهمترین سازه های قدرتِ کشور ایران به شمار میرود.
2️⃣ با شرکت در انتخابات و گزینش #اصلح، باعثِ رشد کشور شده و مشکلاتِ ملی و فردی حل میگردد. بهعنوان نمونه، یک رئیسجمهور انقلابی، اقتصادِ کشور را رونق خواهد داد که بهتبع آن، اقتصادِ خانوادهها نیز رونق خواهد گرفت.
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#ثامن
#قائمون
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔:@sgm_Ghaemon
🍀
🇮🇷🌸
♦️ چند نکته درباره بازداشت فرمانده حشدالشعبی
#تحلیل_کوتاه
🔹 بازداشت «قاسم صالح» از فرماندهان حشدالشعبی توسط نیروهای مبارزه با تروریسم عراق و ماجراهای پیش آمده پس از آن، نکاتی را دربر دارد:
🔸 در اینکه بازداشت این فرمانده حشد با اتهامی واهی انجام شده و کیفیت عملیات بازداشت وی نیز خارج از عرف و تحریکآمیز بوده، شکی نیست.
🔸 در صورت وجود اتهام علیه این شخص نیز عدم رعایت موازین قانونی و تشکیلاتی محل سوال است. زیرا با وجود سازوکار قانونی در تشکیلات حشد و امکان پیگیری قضایی، بازداشت خودسر و ماجراجویانه این فرد تردیدآفرین بوده و این پرسش را ایجاد میکند که هدف یا اهداف اصلی این اقدام چیست؟
🔸 شواهد حکایت از آن دارد که جریانات خارجی و دنبالههای داخلی آنها در عراق در تلاش هستند تا حشد را وارد طراحیهای دامگونهای نمایند که در نهایت برای آن حاشیهسازیهایی صورت گیرد و این نهاد را در عراق تضعیف نمایند.
🔸 پیروزیهای جبهه مقاومت از جنگ اخیر در فلسطین، پیشرویهای انصارالله در یمن و انتخابات موفق در سوریه موجب شده جریان استکبار که هماکنون در سطح منطقهای و بینالمللی مشغول مذاکره با محور مقاومت است، بخواهد با سناریوسازی، دست به بیثباتی عراق بزند تا شاید بتواند توازن جدیدی در منطقه ایجاد کند.
✅ در اینجا هشداری درباره کیفیت واکنش حشد ضروری است. شاید بهتر بود مسئولان حشد مانع از اقدامات میدانی در منطقه خضراء میشدند که بهانه لازم برای مظلومنمایی جریانات ضدشان فراهم نشود. چهاینکه در اقدامات مشابهی که در روزهای پایانی سال ۲۰۲۰ در اطراف سفارت آمریکا در بغداد رخ داد نیز در نهایت جبهه مقاومت و حشد متحمل ضررهایی شدند.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تأکید رهبر انصارالله بر رسیدگی به اوضاع انسانی در دیدار با نماینده سازمان ملل
🔹 سید عبدالملک حوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در دیدار با مارتین گریفیتس نماینده سازمان ملل در امور یمن در صنعاء اعلام کرد «ورودی اصلی همه پروندهها منوط به رسیدگی به پرونده اوضاع بشردوستانه است». رهبر انصارالله در این دیدار خاطرنشان کرد که «پیوند زدن پروندههای نظامی و سیاسی به بحث اوضاع انسانی هرگز قابل قبول نیست».
🔹 سید عبدالملک حوثی تأکید کرد که «لازم است سازمان ملل به جای همراهی با کشورهای متجاوز، موضع روشنی در بحث اوضاع انسانی اتخاذ نماید». رهبر انصارالله همچنین گفته «ورودی اصلی همه پروندهها، رسیدگی به الزامات پرونده بشردوستانه است که مربوط به هر شهروند یمنی است، زیرا آسیب مستقیم به زندگی، امنیت و ثباتغذایی او وارد میکند».
🔹 وی افزود: «اگر ائتلاف متجاوز تصور میکند یا انتظار دارد که توسل به محاصره مردم یمن و اصرار آنها بر آن باعث تقویت موقعیت آنها میشود، این یک توهم است زیرا هرچه محاصره بیشتر شود، یمنیها کاملاً مطمئن خواهند شد که ائتلاف متجاوز به دنبال صلح نیست.))
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴فکر کنید روزنامه صهیواماراتی العین تیتر زده:
نه به نمایش انتخابات رژیم !!!
در حالی که در کشورش امارات انتخابات وجود ندارد...!!!
یعنی امارات و سعودی که انتخابات ندارند درباره انتخابات در ایران نظر میدهند!!!
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تغییر مواضع همتی درباره FATF
1️⃣ 8 خرداد 1400/ همتی در کلابهاوس:
مگر FATF چیست که نمیگذارند تصویب شد، دو سال معطل کردهاند؛ دیگه دارم خفه میشوم از دست اینها؛ همین آقایانند که بانی وضع موجودند؛ اینها و نهادهای دیگر در وضعیت امروز کشور شریک هستند، معطل کردن FATF اگر آسیب به کشور نیست، پس چیست؟
2️⃣ 20 بهمن 98/ همتی:
تصویب یا عدم تصویب FATF تاثیری بر بازار پول و ارز ندارد؛ سفتهبازان بازار ارز، اشتباه متوجه شدهاند؛ عمده خبرسازیها در این خصوص با انگیزه سودجویی و نوسانگیری در بازار ارز انجام میگیرد؛ مردم مراقبت نمایند که با شگرد جدید سودجویان، اینبار تحت عنوان «تأثیر FATF» داراییهای آنها در بازار ارز در معرض ریسک قرار نگیرد؛ به لیست سیاه FATF نمیرویم.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 پیش روی انصارالله در خاک عربستان
🔹ارتش پابرهنگان یمن امروز 150 کیلومتر از زمینهای واقع درون مرزهای عربستان سعودی را آزاد کرد! (خط بنفش مرز یمن و عربستان است)
تعداد زیادی از نیروهای سعودی به اسارت درآمدن یا کشته و زخمی شدند.
تصویر گویاست!
✍️جاویدوفسکی
🔹انصارالله از جناح شمالی موانع کوهستانی محافظت از الخوبه ، بزرگترین شهر سعودی در این منطقه مرزی عبور کرده اند.
🔹اگر انصارالله به عملیات تهاجمی ادامه دهد ، ممکن است هدف آنها محاصره شهر ، پایین آمدن از کوهها و دسترسی به شبکه جاده محلی روستا ، با عبور از جناح جنوبی و بیرون کشیدن مرزبانان سعودی از مواضع مستحکم خود باشد.
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلسله جلسات بصیرت قرآنی استاد حاج ابوالقاسم دولابی عضو خبرگان رهبری و استاد شبکه تربیتی صالحین استان زنجان
💠قسمت هفتم
🔸شاخص های دولت اسلامی🔸
🔻از منظر قرآن کریم🔻
🔍#دولت_اسلامی
#قرآن_محور
#استاد_حاج_ابوالقاسم
#دولابی
#انتخابات
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلسله جلسات بصیرت قرآنی استاد حاج ابوالقاسم دولابی عضو خبرگان رهبری و استاد شبکه تربیتی صالحین استان زنجان
💠قسمت هفتم
🔸شاخص های دولت اسلامی🔸
🔻از منظر قرآن کریم🔻
🔍#دولت_اسلامی
#قرآن_محور
#استاد_حاج_ابوالقاسم
#دولابی
#انتخابات
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از روشنا استان زنجان
⭕️ جلسه وبینار اعضای شبکه روشنگران فرهنگی
🧭 موضوع: "بايسته هاي گفتماني و تبييني جبهه انقلاب پس از احراز صلاحيتها"
👤 با سخنرانی: دکتر علي پورجباري؛ استاد عملیات روانی و جنگ نرم
🛎 امروز 1400/03/10
⏰ ساعت 15:00
🧲 لینک شرکت در وبینار:
https://rubika.ir/roshana_ir
📌 اداره عملیات تبلیغی و روشنگری معاونت فرهنگی بسیج
https://eitaa.com/roshana_zanjan
قائمون
⭕️ جلسه وبینار اعضای شبکه روشنگران فرهنگی 🧭 موضوع: "بايسته هاي گفتماني و تبييني جبهه انقلاب پس از
هم اکنون 👆👆جهت شرکت و اعلام حضور در جلسه با ذکر نام استان 🙏
هدایت شده از ثامن الحجج
#پخش_زنده
دهمین نشست بصیرتی با حضور دکتر سیدرضا صدرالحسینی
موضوع: نقش انتخابات در اقتدار بینالمللی جمهوری اسلامی
زمان: دوشنبه ۱۰ خرداد ساعت ۱۷:۰۰
شرکت از طریق کانال روبیکا :
https://rubika.ir/basirattehran
🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan
🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
سخنرانی مکتوب؛ هیجان سیاسی و آرامش انقلابی.pdf
512.5K
🔰 #بخوانید | هیجان سیاسی و آرامش انقلابی
🔹 چرا هیجانات کاذب سیاسی در انتخابات مانع فهم صحیح انقلابی است؟
🔖 گفتاری از حجت الاسلام استاد پناهیان
🆔 https://eitaa.com/motalebatrahbari
هدایت شده از مطالبات رهبری
پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در راستای خدمت به مردم ( استان زنجان )https://eitaa.com/motalebatrahbari
هدایت شده از مطالبات رهبری
🌹بسماللهالرّحمنالرّحیم 🌹
📝 بیانیه ی شماره 199
🌸یک #تأمّل_قرآنی
❤️رهبرمعظم انقلاب اسلامی در این زمینه فرموده اند :
✅خداوندمتعال برای آن کسانی که #وعدهی_نصرت داده است، شرطی مقرّر فرموده است:
🌸وَ اِنَّ اللهَ عَلی نَصرِهِم لَقَدیر؛
👈اَلَّذینَ اِن مَکَّنّاهُم فِی الاَرضِ اَقامُوا الصَلوةَ وَ ءاتَوُا الزَّکوة وَ اَمَروا بِالمَعروفِ وَ نَهَوا عَنِ المُنکَرِ وَ لِلّهِ عاقِبةُ الاُمور.
🌸خداوند متعال چهار شاخص را در این آیهی شریفه برای آن مؤمنانی که قدرت در اختیار آنها قرار میگیرد و از زیر سلطهی قدرتمندان جائر خارج میشوند، معیّن کرده و وعده کرده است که:
👈«اِنَّ اللهَ عَلی نَصرِهِم لَقَدیر»؛
🌸خدای متعال قادر است که یک چنین ملّتی را #نصرت کندویقیناً هم نصرت خواهد کرد.
🍀یکی نماز است،
🍀یکی زکات است،
🍀یکی امر به معروف است
🍀و دیگری نهی از منکر.
🔰هر کدام این چهار خصوصیّت و چهار شاخص، یک #جنبهی#فردی و شخصی دارند، لکن در کنار آن، یک #جنبهی_اجتماعی و تأثیر در نظامسازی اجتماعی [هم] دارند.
ادامه دارد.......
🌸مجمع پیگیری مردمی سیاستهای کلی نظام 1400/03/11
@motalebatrahbari
🔰 ۱۰ شاخصه انتخاب اصلح در کلام امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام)
1️⃣ ساده زیستی و عدم ثروت اندوزی (نامه ۴۵)
2️⃣ محکم برخورد کردن با نزدیکانی که دارای فساد اقتصادی هستند. (نامه ۴۱)
3️⃣ عدم همراهی و به کار گیری دنیا طلبان(نامه ۳۹)
4️⃣ عقب نشینی نکردن در برابر دشمن(نامه ۳۸)
5️⃣به نظرات مردم اعتنا داشته باشد(نامه ۵۳)
6️⃣ به اقشار ضعیف توجه داشته و در صدد کاهش گرفتاری های مردم باشد(نامه ۵۳)
7️⃣ کینه و دشمنی بین مردم راه نیاندازد(نامه ۵۳)
8️⃣ تلاش برای از بین بردن فساد(نامه ۵۳)
9️⃣ سوءظن به دشمن حتی هنگام صلح(نامه ۵۳)
🔟 نظارت بر زیردستان و انتخاب فرد شایسته برای خدمت به مردم(نامه ۵۳)
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ (قسمت سوم- آخر)
✍ علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
💢 جوابِ سوم: وظیفه ملی و اقتدار ملی
🔻 رأی هر ایرانی و حضور آگاهانه در پای صندوق، علاوه بر این که یک وظیفه شرعی و ملی است؛ بازخوردِ آن به خود فرد رأیدهنده، برمیگردد. برعکس، خسارتِ عدمِ شرکت نیز همینطور.
🔹 بهعنوانمثال:
1️⃣ هر ایرانی، با شرکت در انتخابات، تیری به قلبِ دشمن شلیک کرده و #امنیتِ خود و کشور را تأمین میکند. زیرا حضور مردم درصحنههای نظام اسلامی، از جمله #انتخابات، از مهمترین سازه های قدرتِ کشور ایران به شمار میرود.
2️⃣ با شرکت در انتخابات و گزینش #اصلح، باعثِ رشد کشور شده و مشکلاتِ ملی و فردی حل میگردد. بهعنوان نمونه، یک رئیسجمهور انقلابی، اقتصادِ کشور را رونق خواهد داد که بهتبع آن، اقتصادِ خانوادهها نیز رونق خواهد گرفت.
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
▼حرف روز 👇👇
🔰رابطه وعدهها و انتظارات
👈کارزار انتخابات به فاز تبلیغات رسیده است و نامزدهای ریاست جمهوری وعدهها و قولهایی برای پس از انتخاب شدنشان میدهند؛ وعدههایی که گاه فقط مصرف انتخاباتی دارد و برخی نامزدها در گرماگرم انتخابات و برای جذب آرای مردم آنها را ردیف کردهاند.
🌀نکات تحلیلی:
❇️ در خصوص وعدههای انتخاباتی چند نکته قابلتأمل است:
1⃣ یکی از شاخصههای نامزد اصلح برای انتخابات ، مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری، اطلاع از اختیارات و مسئولیتهای ریاست جمهوری است. ازجمله مواردی که این شاخص را تبیین میکند، و به عبارتی نشان میدهد که کدام نامزد از منظر این شاخص اصلحتر است، توجه به شعارهای انتخاباتی است. شعاری که با امکانات و اقتضائات کشور همخوانی ندارد و البته راهکارهای دستیابی و تحقق آن شعار و وعده بهخوبی بیان نمیگردد، نشاندهنده عدم اطلاع نامزد از امکانات، مسئولیتها و مقدورات است.
2⃣ اتفاقی که بخصوص در دو دوره گذشته انتخابات ریاست جمهوری رخداده، آن است که برخی از نامزدها وعدههایی را دادند که باعث افزایش انتظارات مردم شد؛ اما در نقطه مقابل، این وعدهها با واقعیتهای میدان و صحنه عمل، همخوانی نداشت، لذا اتفاق این بود که مردم با این وعدهها و امید به تحقق آنها وارد فضای بعد از انتخابات شدند؛ اما عدم تحقق این وعدهها و شکاف میان انتظارات با واقعیت روز جامعه، باعث تولید سرخوردگی شد؛ واقعیتی که امروز آن را باید بهعنوان یکی از اصلیترین دلایل پایین آمدن مشارکت در انتخابات دانست.
3⃣ وعدههای کاذب، یک شاخص منفی به نام عدم اعتماد در جامعه تولید میکند که نتایج نظرسنجیهای معتبر، آن را بهعنوان یکی از دلایل عدم مشارکت بخشی از جامعه در انتخابات نشان میدهد. وعده حل مشکلات در 100 روز، ایجاد رونق اقتصادی که مردم به یارانه نیازی نداشته باشند و ...، وقتی بیان شد و نمودی پیدا نکرد، بخشی از مردم را نهتنها به صاحب وعده، بلکه به سایر نامزدها نیز بیاعتماد میکند و لذا افکار عمومی تصور میکنند که احتمالاً بقیه نامزدها نیز در بیان وعدهها دروغ میگویند.
👈بنابراین مطالبه بیان وعدههای واقعی و مبتنی بر مقدورات و ارائه منابع و راهکارهای تحقق آن میبایست مدنظر مردم و رسانهها باشد؛ امری که باعث میشود فضای انتخاباتی از احساسات به سمت منطق انتخاب درست حرکت کند.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️دیدار نمایندگان ادوار مجلس با آیتالله رئیسی
🔹اسدالله عباسی گفت: ۳۰۰ نفر از نمایندگان ادوار مختلف مجلس، امروز دوشنبه، ساعت ۱۷ به دیدار آیتالله سید ابراهیم رئیسی میروند.
🔹این نماینده ادوار مجلس افزود: امروز عصر، جلسه ۳۰۰ نفر از نمایندگان ادوار ♦️مجلس در قالب ستاد خادمان ملت با آیتالله سید ابراهیم رئیسی برگزار خواهد شد.
🔹وی بیان داشت: در این جلسه ۱۰ نفر از نمایندگان ادوار صحبت خواهند کرد و در پایان جلسه بیانیهای در حمایت از آیتالله رئیسی قرائت خواهد شد.
🔹ستاد خادمان ملت در حال برنامهریزی برای استفاده از ظرفیت حدود ۷۰۰ نماینده ادوار و فعلی است.
🆔:@sgm_Ghaemon
💗هر کس پای صندوق رأی میآید، در واقع رأی به اسلام و ارزشهای اسلامی میدهد
🔻رهبرانقلاب: هر کس پای صندوق رأی میآید، در واقع رأی به جمهوری اسلامی، رأی به قانون اساسی و رأی به مواد غیرقابل تغییر قانون اساسی - یعنی اسلام و ارزشهای اسلامی - میدهد.
🔹حضور مردم، یعنی دفاع از جمهوری اسلامی؛ یعنی دفاع از قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی.
🔺این برای دشمنان ملت ایران مطلوب نیست؛ لذا سعی میکنند حضور مردم را کمرنگ کنند. ۱۳۸۴/۰۳/۲۵
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
🆔:@sgm_Ghaemon