هدایت شده از بنیاد مهدویت تربت حیدریه
⭕️ سوال:
⁉️ اثبات ولایت امیرالمومنین (ع) با آیه اکمال چگونه ممکن است با اینکه که در شان نزول آن اختلاف است؟
🔰 خداوند متعال در آیه 3 از سوره مائده از اتمام و اکمال دین خود و از یاس کفار سخن گفته و میفرماید: «الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ دِينِكُمْ فَلا تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَ رَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلامَ دِينا».
💢 شانالنزول و زمان نزول این آیه مورد اختلاف است؛ غالب اهل سنت معتقدند که این آیه در روز «عرفه» در «حجه الوداع» نازل شد. البته در بین آنها علمایی نیز یافت میشود که معتقدند در روز «غدیر» نازل شده؛ اما اکثریت میگویند در روز عرفه نازل شد.
📌 شیعه نیز بالاتفاق معتقد است در روز «غدیرخم» نازل شده است.
✅ با بررسی تاریخ دقیق زندگانی پیامبر اکرم(ص) به این نتیجه خواهیم رسید که قول شیعه صحیح است:
1⃣ قرینه اول:
تاریخنویسان از اهل سنت، بر اینكه پيامبر اكرم(ص) بعد از نزول آيه اكمال دين، هشتاد و يك يا هشتاد و دو روز، رحلت کرده، اتفاق نظر دارند؛ همچنين مورخين اهل سنت مىگويند: رحلت آن حضرت در روز دوازدهم ماه ربيع الأوّل بوده است. و اين درست مطابقت دارد با اينكه این آيه در روز غدير نازل شده باشد؛ ولى اگر در روز عرفه، يعنى روز نهم ذیالحجه نازل شده باشد، فاصله بين نزول آيه و ارتحال رسول خدا(ص) نود يا نود و يك روز خواهد شد.
2⃣ قرینه دوم:
آيه «أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ» دلالت دارد بر آنكه دين اسلام در آن زمان کامل شد و تمام احكام و دستورات لازم برای سعادت مردم بیان شد و چيزى باقى نماند، نه حلالى و نه حرامى تا پيامبر اکرم(ص) رحلت كردند. این درحالیست که به طور قطع بعضى از احكام بعد از روز عرفه نازل شد، مانند آيه ربا، آيه دِين، آيه ارث كلاله و به طور كلى آياتى كه در سوره مائده بين روز عرفه و روز غدير نازل شده است. و علمای اهل سنت نیز مانند شیعه قبول دارند که سوره «مائده» در حجه الوداع نازل شده است.
🔴 بنابراین، این آیه نمیتواند در روز عرفه نازل شده باشد، زیرا بعد از عرفه، چند دستور شرعی دیگر به صورت آیه قرآن بر پیامبر اکرم(ص) نازل شده است، و این نزول، با مفاد این آیه که میفرماید دین را کامل و تمام کردم، سازگاری ندارد.
و شما
🇮🇷 به بنیاد مهدویت تربت حیدریه بپیوندید💐⬇️
@BonyadMahdaviatTorbathydary
هدایت شده از قدرت پناه
🔸🔸🔸🌺🌺🌺🔸🔸🔸
امام رضا علیه السلام: در فضیلت #اطعام_غدیر فرمود: من اطعم مؤمنا کان کمن اطعم جمیع الانبیاء و الصدیقین: کسى که مؤمنى را در روز غدیر غذا دهد مانند فردى است که تمام پیامبران و صدیقین را غذا داده است.
اهمیت طعام دادن در این روز به اندازهاى است که امام صادق علیه السلام روز غدیر را روز #اطعام_طعام خوانده اند.👌
آیت الله سیستانی حفظه الله: قربانی مستحبی عید قربان از عقیقه کفایت می کند.
#با_یک_قربانی_سه_ثواب_مهم_ببرید: ⬇️
1⃣ ثواب قربانی در روز عید قربان
2⃣ ثواب عقیقه فرزندان و یا خودمان
3⃣ بهرمند شدن از ثواب بزرگ اطعام عید غدیر
✅ ما در ستاد مردمی غدیر تربت حیدریه آمادگی کامل خود را برای هر یک از موارد زیر اعلام میکنیم👇👇
1⃣ خرید گوسفند
2⃣ ذبح گوسفند
3⃣ نگهداری آن در سردخانه و استفاده در اطعام روز غدیر
شماره کارت بابت واریزی نذورات:
6037997700324396
شماره تماس قدرت پناه: 09156566393
آیدی: @Alghadir12
تمام واریزی ها تا پایان روز عید قربان ان شاءالله برای خرید قربانی عید قربان خواهد بود و گوشت آن در اطعام روز غدیر استفاده میگردد.
واریزی های بعد از روز عید قربان در مصارف دیگر #اطعام_غدیر خرج میشود. 🙏💐
🇮🇷@Ghodratpanah
May 11
قدرت پناه
یک نفر از مؤمنین بانی یک گوسفند قربانی شدند و مبلغ #۶میلیون_تومان واریز کردند 🙏
حدیثی بسیار شنیدنی و قابل تامل از #دعا_کردن_در_روز_عرفه
الكافى ـ به نقل از ابراهيم بن هاشم ـ : عبداللّه بن جُندَب را [در روز عَرَفه] در «توقّفگاه [عرفات]» ديدم . ايستادنى به اين زيبايى نديده بودم : يكسره دستانش را به سوى آسمان بركشيده بود و اشك هايش بر گونه هايش سرازير مى شد و به زمين مى رسيد . چون مردم به راه افتادند ، به او گفتم : «اى ابامحمّد! ايستادنى به زيبايى ايستادن تو نديده بودم» .
پاسخ داد : «به خدا سوگند ، جز براى برادرانم دعا نمى كردم ؛ چون امام كاظم عليه السلاممرا آگاه ساخت كه هر كه در غيابِ برادرش براى او دعا كند ، از عرش، او را ندا مى دهند: براى تو #صد_هزار_برابر_آن است . لذا ناخوش داشتم كه صد هزار دعاى مستجاب را براى يك دعا كه نمى دانم مستجاب مى شود يا نه ، واگذارم» .
🇮🇷https://eitaa.com/Ghodratpanah
48872895796870.pdf
1.82M
سلام
متن کامل و زیبای #دعای-عرفه
تقدیم حضورتان
التماس دعا 🤲🌷