enc_17077357011987865663050.mp3
3.56M
ممنونِ نون حلال بابامم...
که سایه ی مولاس رو سرم :⟩🤍
مداحی آنلاین - سرود ذکر جهانی - گروه نجم الثاقب.mp3
6.04M
🌺 #میلاد_امام_حسین(ع)
💐فقط حسین آی دنیا
💐این ذکر جهانی شده الحمدالله
🎙 #گروه_نجم_الثاقب
👏 #نوآهنگ
👌فوق زیبا
@Gol_Nodbeh
مداحی آنلاین - نماهنگ سرود ماه ام البنین.mp3
6.19M
🌺 #میلاد_حضرت_عباس(ع)
💐سر و سامونم اباالفضل
💐جووووونم اباالفضل
🎙 #گروه_سرود_نجم_الثاقب
👏 #نوآهنگ (#جدید)
👌فوق زیبا
@Gol_Nodbeh
هیئت منتظران ظهور شهر گلدشت
🌺 #میلاد_حضرت_عباس(ع) 💐سر و سامونم اباالفضل 💐جووووونم اباالفضل 🎙 #گروه_سرود_نجم_الثاقب 👏 #نوآ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸جشن ولادت حضرت امام حسین علیه السلام ✅خیلی خیلی #دیدنی
🎥حاج سلیم مؤذن زاده اردبیلی ( رحمت الله علیه )
🌹🌹 یک کرامت
از امام حسین علیه السلام
🔹مرحوم حاج احمد شماعی زاده پدر دو شهید، هر سال دهه اول محرم در منزلش در خیابان هشت بهشت شرقی اصفهان مراسم روضه برپا می کرد و حجج اسلام صغیرا، میرمرشدی و عزیزی و... منبر می رفتند.
🔹از ایشان نقل شده یک سال بعد از اتمام مراسم، در عالم رویا دیدم امام حسین علیه السلام تشریف آوردند و در کنار ایشان ملکی بود که وظیفه کاتب را داشت. حضرت اسامی خادمان روضه را می گفتند و آن ملک می نوشت! حضرت یکی از همسایگان را اسم بردند و من عرض کردم او جزو خادمان نبوده و اصلا در مراسم شرکت نکرده! حضرت مجددا تاکید کردند اسم او را هم بنویسید!
🔹فردای آن روز تحقیق کردم. مشخص شد او کارمند شیفت شب ذوب آهن بوده و امکان شرکت در جلسه را نداشته است. اما یک شب آخر وقت که از سرکار برمی گشته، یکی از پرچم های روضه بر اثر باد و باران افتاده و گل آلود شده بود. او پرچم را برداشته و شسته بود تا دوباره نصب شود. همین خدمت به ظاهر کوچک، از نظر امام(ع) دور نمانده و او را جزو خدمتگزاران دستگاه سیدالشهدا علیه السلام قرار داده بود.
@Gol_Nodbeh
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چگونه با حضرت عباس(ع) مناجات کنیم؟
#تصویری
@Gol_Nodbeh