فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 همسرانه / ثواب کمک به همسر
#امام_زمان
🔴 هرکس میخواهد مانند شهدا بمیرد..
🌕 پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
«مَن أحَبَّ أَنْ يَحْيَا حَيَاةً تُشْبِهُ حَيَاةَ اَلْأنْبِيَاءِ وَ يَمُوتَ مِيتَةً تُشْبِهُ مِيتَةَ اَلشُّهَدَاءِ وَ يَسْكُنَ اَلجِنَانَ اَلَّتِي غَرَسَهَا اَلرَّحْمَنُ فَلْيَتَوَلَّ عَلِيّاً وَ لْيوَالِ وَلِيَّهُ وَ لْيَقْتَدِ بِالْأَئِمَّةِ مِنْ بَعْدهِ فَإِنَّهُمْ عِتْرَتِي خُلِقُوا مِنْ طِينَتِي»
هر كه دوست دارد مانند پیغمبران زندگی کند و مانند شهیدان بمیرد و در بهشتی که خدای رحمان آفریده ساکن شود، باید از علی علیه السلام پیروی کند و با دوست او دوستی کند و به امامان پس از وی اقتدا کند؛ زیرا ایشان عترت من هستند و از طینت من آفریده شدهاند.
📗الکافي، ج ۱، ص ۲۰۸
در این روزگار غیبت پیروی از علی علیه السلام چیست؟ چگونه باید علی را یاری کرد؟ این پیام امیرالمومنین صلوات الله علیه است: «از مهدی من پیروی کنید و او را یاری کنید»! مولای من کسی که برای ظهورت دعا میکند تو را یاری نموده و از تو پیروی کرده؛ پیروی از تو همان پیروی از علی است! یاری کردن تو همان یاری کردن علی است؛ زیرا ولایت تو همان ولایت علی ا
🔴 خطبه فدک و اهداف ایراد آن
استاد باقر مقدسي گويد: چندين هدف براي پافشاري و سختگيري حضرت زهراء در موضعگيري ويژهاش ميتوان در نظر گرفت:
اول: حضرت زهرا ميخواست حق غصب شده خود را بازگرداند و اين يك امر طبيعي براي هر انساني كه حق پايمال شده خود را از هر راه مشروع مطالبه كند.
دوم: حزب حاكم روي تمام حقوق سياسي بنيهاشم دست گذارده و تمام امتيازات مادي و معنوي آنان را لغو ساخته بود، اين عمر بن خطاب است كه به ابن عباس ميگويد: آيا ميدانيد كه چه چيز باعث شد بعد از محمد(ص) قومتان توجهي به شما نكنند؟آنان از اينكه نبوت و خلافت در شما جمع شود و بدينوسيله بر قوم خود فخر و مباهات كنيد خوششان نميآمد لذا قريش براي خود فكري كرد و به نتيجه رسيد که نسبت به اموال نيز بنيهاشم را از فدك و ميراث و خمس (يعني سهم ذويالقربي) محروم ساخته و آنان را مانند ديگر مردم به حساب آوردند.
سوم: حضرت زهرا با اصرار و پافشاري نسبت به فدك هدفش آن بود كه زمينه را براي شوهرش در مطالبه حق پايمال شدهاش آماده سازد و در واقع فدك و خلافت با يكديگر همراه و در يك مسير قرار گرفته بود،چنانكه بعدها كلمه «فدك» عنوان بزرگتري پيدا كرد كه منحصر به يك سرزمين مزروعي كه در زمان رسول خدا محدود و معين بود نميشد بلكه موضوع فدك همپاي خلافت و تمام دفترچه و پرورنده اسلام شد.
چهارم: حضرت زهرا (س) با اين درگيري با ابوبكر ميخواست حال خود و موقعيت يارانش را براي مردم آشكار كرده و از حقيقت دستگاه خلافت براي آنان پرده بردارد تا حيات و نابودي هر كس به استناد دليل و بينه باشد و الا پاره تن رسول خدا (ص) قدر و منزلتش بالاتر و شان و مقامش والاتر از آن بود كه بخاطر دنيا،با شخصیتی همچون ابوبكر بر سر این موضوع جدل کند و لذا حضرت علي (ع) او را از اينكه به خاطر فدك با ابوبكر درگير شود منع نفرمود با اينكه او خود گوينده اين جمله بود كه «من فدك را ميخواهم چه كنم با اينكه فردا جايگاه هر كسي در قبر خواهد بود. به علاوه كه اميرالمومنين(ع) ميتوانست به اندازه اموالي كه از حضرت زهرا غصب شده از جاي ديگر به آن حضرت بدهد و او را از اين گرفتاريها باز دارد چون آن چه كه از ارث «بغيبغه» و «ابينيزر» به او رسيد بيش از فدك ارزش داشت و حضرت پيش از وفاتش آنها را وقف بر مستندان نمود
🔴اخلاق و خلق و خوی حضرت مهدی (عج).....
امام زمان علیه السّلام در مقابل جلال الهی به شدّت خاشع و متواضع هستند؛
تا جایی که به عُقابی تشبیه شدهاند که هنگام فرود و نشستن بر زمین سر به زیر افکنده است.
حضرت مهدی علیه السّلام همواره خوف و خشیت حضرت حقّ را در دل دارند
و مقرّبترین بندهی خدا بودن، ذرّهای غرور بر دل ايشان وارد نمیکند.
🌹پیامبراکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:
او از خدا میترسد و بهدلیل مقرّب بودن در نزد خداوند [يا بهخاطر قرابتى كه به پيامبرخدا صلّی الله علیه و آله و سلّم دارد] مغرور نمیشود.
حضرت مهدی علیه السّلام سنگینی و وقار خاصّی دارند. آرامش و متانت و وقار الهی در وجود ایشان موج میزند و اثری از سبکی یا ناآرامی و تلاطم در وجودشان یافت نمیشود.
🌹رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند:
خداوند مردى را از پاكيزگان و بهترين فرزندان من برانگيزد که عادل و مبارک و منزّه است و به اندازهی ذرّهای خيانت نمیكند.
آن حضرت اندکی به دنیا دلبستگی ندارند و بعد از ظهور نیز برای خود بنایی برپا نمیکنند و بهدنبال فراهم ساختن امکانات دنیوی برای خویش نيستند.
🌹پیامبراکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند:
آن حضرت سنگی را بر سنگی نمینهد.
حضرت مهدی علیه السّلام در زمان ظهور نیز راه زهد را ادامه میدهند و جامههایی سخت و درشت بافت و پشمين بر تن میکنند و از جامههای لطیف و راحت دوری میگزینند.
همانند جدّ بزرگوار خویش حضرت علی علیه السّلام نان جو میخورند و حکمرانی بر جهان ذرّهای ايشان را به سوی رفاه در زندگی مادّی سوق نخواهد داد
و این در زمانی است که همهی خلق در راحتی و آسایش کامل زندگی میكنند.
امام رضا علیه السّلام فرمودند:
و قائم علیه السّلام را جز جامهی درشت بافت و غذاى ناگوار نخواهد بود.
📘جان جهان،تألیف استاد مهدی طیّب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ کلیپ : خدا می پسندد ...
👤 حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری
زمان : 1 دقیقه و 34 ثانیه
🔴 قیامت همه به چادر مادر اهلبیت دخیل خواهند بست
[تفسیر الإمام العسکری علیه السلام] عَنِ النَّبِیِّ صلی الله علیه و آله قَالَ: إِنَّ اللَّهَ تَعَالَی إِذَا بَعَثَ الْخَلَائِقَ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ ... فَیُنَادِی مُنَادِی رَبِّنَا یَا أَیُّهَا الْمُحِبُّونَ لِفَاطِمَةَ تَعَلَّقُوا بِأَهْدَابِ مِرْطِ فَاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ فَلَا یَبْقَی مُحِبٌّ لِفَاطِمَةَ إِلَّا تَعَلَّقَ بِهُدْبَةٍ مِنْ أَهْدَابِ مِرْطِهَا حَتَّی یَتَعَلَّقَ بِهَا أَکْثَرُ مِنْ أَلْفِ فِئَامٍ وَ أَلْفِ فِئَامٍ قَالُوا وَ کَمْ فِئَامٌ وَاحِدٌ قَالَ أَلْفُ أَلْفٍ یُنْجَوْنَ بِهَا مِنَ النَّارِ.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: وقتی خداوند متعال بندگان اولین و آخرین را در روز قیامت مبعوث میکند..
منادی پروردگار ندا میدهد: ای دوستداران فاطمه، به رشتههای چادر فاطمه آویزان شوید و باقی نمیماند از محبین حضرت زهرا مگر این که هر کدام به رشتهای از رشتههای چادر آن حضرت آویزان میگردد تا این که بیشتر از هزار فئام و هزار فئام به چادر حضرت آویزان میشوند.
أصحاب گفتند یا رسول الله، یک فئام چند نفر است ؟! پیامبر اکرم فرمود: هزار هزار و همۀ ایشان به سبب چادر حضرت زهراء از آتش جهنم نجات پیدا میکنند.
📚بحارالأنوار علامه مجلسی جلد 8 صفحه 68.
#امام_زمان
❤️ همین یک معجزه کافیست برای هر کسی که به منشا الهی قرآن ایمان بیاورد!
سوره نحل : این سوره را نحل نامیدهاند؛ زیرا به نحل (زنبور عسل) و الهام خداوند به آن اشاره میکند.
از ایات زیبای این سوره، خداوند به عدل و احسان و بخشش به نزدیکان فرمان میدهد؛ و از فحشا و منکر و ستم، نهی میکند؛ خداوند به شما اندرز میدهد، شاید متذکّر شوید!. (آیه۹۰)
قرآن و زنبورعسل ماده : نکته ای که موریس مترلینگ در کتاب خود اشاره کرده کاملا درست است تا ۳۰۰ سال قبل تصور می شد که کندو دارای یک پادشاه و تعدادی سرباز است و هیچ اظهار نظری در مورد جنس ماده زنبور در قرآن نمی شد در قرآن کریم در سوره نحل آیه ۶۸ نوشته شده است.
خداوند در این آیه از قیدهای مونث برای خطاب زنبور استفاده می کند و این آیه دقیقا با این مثاله مطابقت دارد زیرا همیشه اولین بار یک زنبور ماده و تعدادی سرباز محافظ او از کندوی قبلی مهاجرت می کنند و کندوی جدید را تشکیل می دهند!و برای خود خانه درست می کنند.
این مساله اولین بار ۳۰۰ سال قبل کشف شد حال آنکه این حقیقت بطور ماهرانه در ۱۴۰۰ سال قبل در آیات قرآن جاسازی شده است و پروردگار تو به زنبور عسل(ماده) وحى کرد که از پاره اى کوه ها و از برخى درختان و از آنچه داربست مى کنند خانه هایى براى خود درست کن .
📙منبع:سایت معجزات علمی قرآن-وب قرانی
22.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ وصف زیبا و کوتاه از مقام حضرت عباس و مادر گرامیشان حضرت ام البنین(س)
سخنران استاد دانشمند
🔴 برقراری دولت بهشتی صالحان در آخرالزمان
🌕 امام باقر علیهالسلام فرمودند:
براى اهل حقّ دولتى است که وقتی بیاید، خداوند عزّوجلّ به هر یک از ما اهل بیت علیهم السلام بخواهد واگذار میکند. پس هر یک از شما که آن دولت را درک کند در نزد ما مقامی عالی خواهد داشت -و با ما در مقام بلند بهشتى خواهد بود- و اگر پيش از رسيدن به آن دولت از دنيا برود خداوند آن مقام را به او عطا میفرماید.
عَنْ أبِي اَلْجَارُودِ عَنْ أبِي جَعْفَرٍ عَلَيهِ السَّلاَمُ قَالَ: وَ أَنَّ لِأَهْلِ اَلْحَقِّ دَوْلَةً إِذَا جَاءَتْ وَلاَّهَا اَللَّهُ لِمَنْ يَشَاءَ مِنَّا أَهْلَ اَلْبَيْتِ فَمَنْ أَدْرَكَهَا مِنْكُمْ كَانَ عِنْدَنَا فِي اَلسَّنَامِ اَلْأَعْلَى وَ إِنْ قَبَضَهُ اَللَّهُ قَبْلَ ذَلِكَ خَارَ لَهُ.
📗الغيبة(للنعمانی)، ب۱۱، ص ۱۹۴
📗بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۱۳۶
📗إثبات الهداة، ج ۵، ص ۱۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خط ویژه خدا ؟!
سخنران استاد عالی
❤️ فایده غیبت طولانی قائم
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به خاطر عدم پذیرش جامعه از نظرها پنهان است، اگر او همچون امامان معصوم علیهم السّلام دیگر آشكار بود، مردم همان كه با امامان كردند با او می كردند، امّا او غائب است تا مردم آمادگی پذیرش او را در طول زمان پیدا كنند.
از جمله فوائد غیبت امام قائم عجل الله می توان به این مورد اشاره كرد:
1⃣غیبت او به پیروانش امید می بخشد و آنها را دلگرم می كند كه دارای چنین رهبری هستند، با توجّه به این كه امید، سازنده است.
2⃣غیبت آن حضرت پیروانش را قدم به قدم آماده می سازد تا آن حضرت را از عزلت بیرون آورند.
3⃣گفتگو درباره قیام مهدی عجل الله در طول زمان با فرصت كافی موجب پرورش نفو س و آمادگی در اندیشه انقلاب جهانی بودن و هدفداری و... می شود و به این ترتیب زمینه سازی ظهور آن حضرت مهیّا می گردد.
4⃣شناخت موانع یک انقلاب جهانی در تمام ابعاد و بر اندازی آن موانع، نیاز به طول زمان و كمک فكری بسیار در سطح جهان دارد، این نیز یكی از فوائد غیبت امام قائم عجل الله می باشد.
5⃣طول غیبت و دوری مردم از رهبر مصلح و عادل، موجب فساد در تمام زمینه ها شده و همین فساد موجب خستگی و ناراحتی و نارضایتی مردم می شود و در دل این فساد، جرقّه های انقلاب بروز می كند و مردم، تشنه مصلح واقعی و عدالت می شوند، چرا كه تا همه، رنج ظلم و فساد را نبرند، آماده درک لذّت عدالت و اصلاح نخواهند شد.
6⃣غیبت امتحانی است كه خداوند شیعیان را در معرض آزمایش قرار داده تا معلوم شود چه كسی #ثابت_قدم و استوار در امامت امام دوازدهم باقی خواهد ماند.
7⃣غیبت دلائلی دارد كه به امامان اجازه افشای آن داده نشده است و...
❌ برگرفته از کتاب آخرین امید
🔴 مسلمان شدن فرستاده پادشاه فرنگ با تربت امام حسین علیه السلام
در زمان شاه عباس از فرنگستان پادشاه فرنگ شخصی را فرستاد و به سلطان صفوی نوشت که شما علمای مذهب خود را بگوئید با فرستاده من در امر مذهب و دین مناظره کنند اگر او ایشان را محکوم کرد شما به دین ما درآئید و اگر علمای دین شما او را محکم کردند ما به دین شما ایمان می آوریم .
و آن فرستاده کارش این بود که هر کس هر چه بدست می گرفت او اوصاف آن شی را می گفت و می دانست که چیست.
پس سلطان علما را جمع کرد و سرآمد آن مجلس ملامحسن فیض بود.
ملا محسن فیض به آن سفیر گفت: مگر سلطان شما عالمی نداشت تا به نزد ما بفرستد که مثل تو عوامی را فرستاده که با علماء امت اسلام مناظره کند؟
آن فرنگی گفت: که شما از عهده من نمی توانید برآئید اکنون چیزی در دست بگیر تا بگویم آن چیست.
ملا محسن تسبیحی از تربت سیدالشهداء در دست داشت آن را در میان مشتش گرفت و گفت: بگو ببنم این چیست؟
فرنگی به دریای فکر غوطه ور شد هر چه فکر کرد چیزی نگفت. فیض فرمود: چرا عاجز ماندی؟
گفت:عاجز نماندم ولی به قاعده خود چنان می بینم که در دست تو قطعه ای از خاک بهشت است و من در این فکرم که چگونه بدست تو رسیده.
مرحوم فیض فرمود: راست گفتی در دست من قطعه ای از خاک بهشت است و آن تسبیحی است که از تربت پاک فرزند پیغمبر ماست که امام است پس حقیقت دین ما و بطلان دین شما معلوم گشت.پس آن فرنگی اسلام را اختیار کرد.
منبع: مردان علم در میدان عمل، سید نعمت الله حسینی، دفتر انتشارات اسلامی (وابسته به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم)، جلد 1.