36.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا ظریف این حرفها را می فهمد
به خدا نمی فهمد...
امیرحسین ثابتی
🆔@Dailynotes20
🍎ثمرهسازی برای درخت خشکیدهای به نام #برجام!
⚡️اظهارنظر آقای ظریف در مورد دستاوردهای برجام و دور کردنِ ایران از پروندههای امنیتی و احیاناً نظامی غرب ، مانند کسی است که مدت زمان طولانی هزینه و انرژی زیادی را صرف پرورش یک درخت میکند تا از میوهی آن بهرهمند شود ، اما وقتی تمام زحمات او از بین میرود و درخت ثمری نمیدهد میگوید ؛ «ما میخواستیم از سایهی درخت استفاده کنیم نه از میوهی آن» و سایهی درخت را پیش میکشد تا روی بیثمری ِ درخت و نابودی زحماتش سرپوش بگذارد!
⚡️برجام که دستاورد اقتصادی نداشت اما ای کاش این آقا و همفکرانش میفهمیدند؛ آن چیزی که سایهی جنگ و اقدامات امنیتی علیه ایران را بر میدارد اقتدار نظامی و منطقهای ایران بوده و هست ، نه امضای کِری و برجام خسارت بار ایشان!
⚡️اما موضوع چیز دیگریست و این اظهار نظرها علتهای دیگری دارد که یکی از آن علتها نزدیکی انتخابات مجلس است! اصلاحطلبها باید هر جور شده خود را جلوی دید مردم بگذارند و دوران مدیریتی خود را کارآمد نشان دهند ، وگرنه در خسارتباری و بیثمری برجام همین یک جملهی آقای سیف ، رییس بانک مرکزی دولت روحانی کفایت میکند که گفت : «برجام، تاکنون تقریباً هیچ دستاورد اقتصادی برای تهران در بر نداشته است.»
#تزویر
#برجام_نافرجام
✍میلاد خورسندی
🆔@Dailynotes20
low.mp3
11.41M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼موضوع: مراحل پیشرفت انقلاب و آینده پیش رو
تحلیل سخنان مهم رهبر انقلاب در حرم حضرت امام خمینی(ره)
🔰صوت کامل گفتوگو با:
👤حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان
کیفیت پایین - 11 مگابایت
◽️ دوشنبه ١۵ خرداد ١۴٠٢
🆔@Dailynotes20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دستگیری به جرم خواندن انجیل | تکاپوی کفر برای غرقشدن در فساد
🔹پلیس #آمریکا مردی مسیحی را که در مقابل تجمع همجنسبازان در آمریکا بخشی از کتاب انجیل درباره حرامبودن همجنسگرایی را خوانده بود، دستگیر کرد.
❌ البته اینکه میگن آزادی بیان هست تو آمریکا و اروپا درسته! هست!
ولی فقط برای مخالفان دین اسلام و حتی مسیحیت و مقدسات.
🆔@Dailynotes20
🔴 سانسورچی! تیتر جالب ایران اقتصادی برای عبدالناصر همتی
🔹 این روزنامه همه آمارهایی که همتی در دوران ریاستش بر بانک مرکزی دولت روحانی از مردم پنهان کرده را لیست و گزارش مفصلی در رابطه با آن منتشر کرده است!
رسانه انقلابی
🆔@Dailynotes20
▫️ششمین یکشنبهی مهارتی_تحلیلی فکرت
💠 گعده نویسندگان حوزوی و دانشگاهی
✔️ برادران و ✔️ خواهران
🔸با حضور و مشاوره:
🔶 رضا مصطفوی، مدیر نشر عهدمانا
🌱پیشینهی مهمان ویژه:
نویسندهی کتابهایی چون کیمیاگر، التیام، تمنا و گپوگفت حرفهای
سردبیری نشریاتی چون «خیمه»، «نجم»، «منور» و «ماه نامه امتداد»
🔻 فرصتی برای تبادل نظر درباره مهارتهای یادداشتنویسی تحقیقی و اندیشهای
📆 زمان: یکشنبه ۲۱ خرداد، ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰
🏢 مکان: خیابان هنرستان، بعد از خیابان شهید تراب نجفزاده، مؤسسه شناخت
با همکاری
🖌 باشگاه فکرت
🖌 تحریریه عصر زنان
🖌 کانون نویسندگان حوزوی
📣 اعلام حضور برادران به نشانی
🆔 @Aftabehazer
📣 اعلام حضور خواهران به نشانی
🆔 @mahta_sa
#گعده
#مهارت_رسانه
#پویش_نوشتن
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 نبویان: 20 حق هستهای ایران بر اساس برجام، تا ابد ممنوع شده است که آن جمله میتوان به ارسال دائمی سوخت مصرف شده در همه رآکتورهای اتمی اشاره کرد. این موضوع را به ظریف گفتم، تعجب کرد!
🆔@Dailynotes20
🔵نشست علمی نقد کتاب " انسان متعالی در فلسفه سیاسی متعالیه " دوشنبه 22 خرداد برگزار میشود.
🔸این نشست علمی ساعت 13 روز دوشنبه 22 خرداد 1402 از سوی مدیریت پژوهشی و ارزشیابی «سمت» و با همکاری گروه فلسفه سیاسی مجمع عالی حکمت اسلامی در مجمع عالی حکمت اسلامی به صورت حضوری و مجازی برگزار و حجت الاسلام دکتر مهدی امیدی به عنوان مؤلف کتاب و حجت الاسلام دکتر محمدعلی سوادی، دکتر مجتبی زارعی و دکتر شریف لک زایی به عنوان ناقد و آقای محمدباقر خراسانی به عنوان دبیرعلمی به ارائه بحث خواهند پرداخت.
🔺آدرس ورود به نشست از پایگاه اطلاع رسانی مجمع عالی حکمت اسلامی
🌐www.hekmateislami.com/live
🆔@Dailynotes20
🔅به بهانه سفر آیتالله اعرافی به عراق
سفری بابرنامه اما کمرنگ
🔹آیتالله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه در سفر یک هفتهای به کشور عراق برنامههای متنوع و مهمی داشت که کمتر مورد توجه فضای رسانهای در حوزههای علمیه قرار گرفت.
🔹با مرور کوتاهی بر اخبار منتشر در خبرگزاری حوزه، برنامههای آیتالله اعرافی در چند سطح بود. نخست ملاقات با مراجع معظم تقلید در نجف اشرف از جمله آیتاللهالعظمی سیستاتی. سطح دوم دیدارها با برخی از علما و شخصیتهای علمی در حوزه علمیه و همچنین بیوتات مهم در این حوزه بود. در سطح دیگر شاهد حضو مدیر حوزههای علمیه در برنامههای علمی و همایشهای مختلف و همچنین دیدار با جمعی از اساتید و طلاب ایرانی ساکن در شهر نجف بودیم.
🔹سطح دیگر برنامهها دیدار با شخصیتهای اجتماعی وسیاسی بود که در نجف اشرف و بغداد صورت گرفت که با توجه به جایگاه سیاسی آیتالله اعرافی هم در جای خود حائز اهمیت است. طبیعتا هماهنگی و برنامهریزی فشرده دهها برنامه و دیدار برای سفر یک هفتهای امری بسیار دشوار است تا جائیکه علیرغم برنامهریزی قبلی یک روز هم به مدت زمان سفر اضافه شد. اما نکتهی مهم در این دیدارها توجه به شخصیتها و سلایق و نگاههای مختلف در حوزه علمیه نجف بود که نشان از شناخت دقیق ایشان از این حوزه دارد.
🔹از سوی دیگر شاید برای نخستین بار بود که یک مقام حوزوی به ظرفیت طلاب و فضلای ایرانی مقیم حوزه علمیه نجف توجه کردهاست و برنامه مستقلی برای تجمع و دیدار و شنیدن مسائل و مشکلات و نظرات آنان داشتهاست.
🔹پس از اتمام برنامههای آیتالله اعرافی باید گفت این سفر یکی از مهمترین اقدامات عملی انجام شده در راستای تعامل حوزه علمیه قم و نجف است، امری که در اغلب موارد قربانی نگاههای افراطی یا تفریطی بودهاست. طبیعتا این دیدارها طبق سنت حوزویان«بازدیدهائی» هم خواهد داشت و این رفتوآمدها برای حوزههای علمیه قم و نجف بسیار سودمند است.
البته به نظر میرسد گروه همراه آیتالله اعرافی به نمایندگی از «مرکز مدیریت حوزههای علمیه» بودند و برای اینکه این گروه نماینده واقعی «حوزه علمیه قم» باشد لازم بود چند تن از اساتید معتبر قم که در حوزه علمیه نجف هم شناخته شده و مورد احترام هستند حضور مییافتند.
🔹از سوی دیگربرنامهی بسیار پربار انجام شده متاسفانه با ضعف شدید اطلاعرسانی مواجه بود. اخبار منتشره بسیار کلی و کلیشهای بود و پیام القاء شده به مخاطب همان قالب دیدارهای تشریفاتی و دیپلماتیک است. برای نمونه یکی از امور پیگیری شده در این سفر و دیدارها با شخصیتهای حوزه علمیه نجف پیگیری حل مشکلات طلاب ایرانی از جمله مسکن بود که متاسفانه در هیچ کدام از اخبار منعکس نشده است.
جا دارد رسانهی رسمی حوزه علمیه قم پس از اتمام این سفر گزارشهای مختلف چندرسانهای و به دور از هرگونه کلیشهزدگی و کلیگوئی برای انعکاس بهتر نتایج سفر تهیه و منتشر نماید.
@mobahesat
🆔@Dailynotes20
🛑 چرا برقراری رابطه ایران و مصر مهم است ؟
1️⃣ مصر پرجمعیت ترین کشور در میان جهان عرب با بیش از صد میلیون نفر است
2️⃣ مصر از یک وضعیت تمدنی و فرهنگی درخشان و منحصر به فرد با ۵۰۰۰ سال سابقه برخوردار است
3️⃣ مصر نقطه ثقل فکری جهان عرب در دوره معاصر است و ایدئولوژی هایی مانند ملی گرایی (ناصریسم) و اخوانی از این کشور به جهان عرب صادر شد و متفکرانی چون مهم عبده ، سعد زغلول ، شیخ حسن البنا و شعرایی چون نجیب محفوظ، احمد شوقی و حافظ ابراهیم متعلق به این کشور هستند که در دوره هایی جهان را عرب تکان دادند و مهم ترین مرکز مذهبی جهان اسلام یعنی دانشگاه الازهر در این کشور قرار دارد
4️⃣ مصر دارای یک موقعیت ژئوپلیتیکی منحصر به فرد در دریاهای سرخ و مدیترانه است و کانال بسیار مهم سوئز از درون این کشور می گذرد و از طریق صحرای سینا بیش از ۲۰۰ کیلومتر با جنوب فلسطین اشغالی مرز دارد
5️⃣ این کشور عقبه استراتژیک نوار غزه محسوب می شود و کلیه نیازهای این باریکه مهم که امروز یکی از جبهه های ایران علیه اسرائیل است ، از مصر تامین می گردد
6️⃣ ایران و مصر ۲ قطب فرهنگی، سیاسی ، فکری و تمدنی جهان اسلام هستند که همکاری میان آنها تاثیرات چشمگیر و دراز مدتی بر دنیای اسلام خواهد داشت و طرفین می توانند در راستای تقریب مذاهب و مبارزه با خطر سلفی گری تشریک مساعی نمایند
7️⃣ مصر بزرگترین ارتش آفریقا و جهان عرب را در اختیار دارد و کیسینجر در مورد این کشور گفته بود هیچ جنگ فراگیری بین اعراب و اسرائیل بدون قاهره اتفاق نخواهد افتاد
8️⃣ در صورت بهبود روابط تهران و قاهره، این ظرفیت وجود دارد که بازار مصر پذیرای کالاهای ایرانی شود و این کشور در میان مدت به دروازه ورود کلاهای ایرانی به شمال آفریقا تبدیل گردد
9️⃣ از لحاظ دیپلماتیک ، برقراری رابطه سیاسی با مصر و در مرحله بعد ارتقای آن می تواند قدرت رایزنی ایران در جهان عرب را شکل قابل اعتنایی افزایش دهد و جایگاه متحدان جمهوری اسلامی مانند بشار اسد که از لحاظ ایدئولوژیکی با قاهره هم پوشانی دارند، را تقویت کند
🔟 قاهره بعد از پیمان کمپ دیوید در دوره انور سادات، به صف متحدان غرب پیوست و جایگاهش در جهان اسلام به شدت افول کرد اما به نظر می رسد ژنرال سیسی با عطف به تحولات جدید جهانی سعی دارد یک رابطه متوازن را با بلوک های جدید قدرت در پیش بگیرد و در عرصه بین الملل راهبرد تنوع در شراکت با قدرت های نوظهور را اتخاذ کند و به همین جهت برقراری روابط ایران و مصر بسیار مهم و حائز اهمیت است
✍علیرضا تقوی نیا
🆔@Dailynotes20
ـــــــــــــــــ