12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(۱) گفتگوی تلویزیونی با عنوان:
عقلانیّتِ مقاومت: کجروایت لیبرال-تکنوکراتها از مقاومت
🖇 شبکه افق، برنامهی به افق فلسطین
جمعه، ۲۲ دی
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🆔@Dailynotes20
39.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ویدیو/ مناظره جنجالی خضریان و زیدآبادی با موضوع مجلس
🔺️دانشگاه امیرکبیر میزبان مناظرهای با موضوع مشارکت در انتخابات مجلس، میان علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس و احمد زیدآبادی فعال اصلاحطلب بود.
🆔@Dailynotes20
🔴 قدرت مسلط خاورمیانه ایران است؛ آمریکا نیست!
روزنامه گاردین در یادداشتی به قلم سیمون تیسدال، به مساله شکست سیاست های آمریکا در خاورمیانه پرداخته و با صراحت تاکید میکند که آمریکا دیگر بزرگترین قدرت خاورمیانه نیست. بلکه بزرگترین قدرت خاورمیانه ایران است!
🌐https://www.theguardian.com/commentisfree/2024/jan/13/iran-is-thwith-china-and-russia-behind-it-iran-is-the-big-kid-on-the-block
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
🆔@Dailynotes20
♦️«آرنودفندورن» نماینده سابق مجلس هلند که به اسلام گرویده، با انتشار این تصور نوشت :
🔹تنها یک راه برای نجات (و حفظ خانواده) وجود دارد، و آن اسلام است.
🆔@Dailynotes20
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📓 خوشحالم که فلسفه خواندم...
▪️پروفسور کریم مجتهدی چهره ماندگار، فیلسوف و غرب شناس، استاد فلسفه دانشگاه تهران،نویسنده تالیفاتی مانند: فلسفه و تجدد، فلسفه نقادی کانت، فلسفه تاریخ. ساعاتی پیش دار فانی را وداع گفت.
▪️ روحشان شاد.
مجله خردورزی
🆔@Dailynotes20
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر | #مناظره
📍مناظره علمی با موضوع «نسبت استراتژی سیاسی انبیاء با سیاستهای راهبردی جمهوری اسلامی»
در پی ادعاهای حجتالاسلام اکبرنژاد درباره حکومت اسلامی و اتفاقاتی که در مسیر انقلاب افتاد و بعد از دو مناظره که با حجتالاسلام دکتر رهدار انجام داد، رسانه فکرت مناظرهای بین وی و حجتالاسلام سلمان رئوفی با موضوع نسبت استراتژی سیاسی انبیا با سیاست راهبردی جمهوری اسلامی برگزار کرد تا بتواند ادعاهای اکبرنژاد را بهصورت علمیتری مورد نقد قرار دهد.
➕این مناظره را از یـوتـیـوب و آپـارات فکرت ببینید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
🔸#یادداشت ا #امام_هادی
☑️ امام هادی(ع) و شبکه پیچیده و دقیقِ وکالت
🖋حجتالاسلام عباس جعفری فراهانی، پژوهشگر تاریخ اسلام
▫️خدمات و میراث فرهنگی امام هادی(ع)
✔️ مبارزه با غُلات
فرقهها و گروههای منحرف فراوانی شروع به فعالیت فرهنگی کرده و مردم را فریب میدادند. یکی از آنها، غُلات بودند که با غلو کردن در باره مقامات اهل بیت(ع) موجب اذیت و آزار امام هادی(ع) و شیعیان میشدند. امام(ع) ضمن تبری جستن از آنها، روشن گریهای لازم را به شیعیان میداد. رهبران گمراه غلات عبارت بودند از: علی بن حَسَکه قمی، قاسم یقطینی، حسن بن محمد بن بابای قمی، محمدبن نصیر فِهری و فارس بن حاتم که هدف واقعی آنها بیشتر بیاهمیتی به عبادات و حدود شرعی و ضوابط اسلامی و رفتار بر طبق میل و هوسهای خود و چشم طمع داشتن به اموال مردم و توجیه نبودن نسبت به کرامات و مقامات و علوم اهل بیت(ع) بود. امام هادی(ع)، طی نامهای در پاسخ سؤالات مردم، به شیعیان اعلام کرد عقاید و افکار ابن حَسَکه باطل و او فردی منحرف و کافر میباشد.
✔️ مبارزه با فتنه خلق قرآن
فرقه معتزله که از عقل گرایان افراطی بودند با طرح موضوع مخلوق بودن قرآن اعلام کردند که اعتقاد به قدیم بودن غلط میباشد و باید با آن مخالفت کرد. البته بحث مخلوق بودن قرآن در اواخر حکومت بنیامیه در جامعه اسلامی مطرح شد که در منابع تاریخ و فرق و مذاهب اسلامی موجود است. ولی در این زمان هم مجدداً مطرح گردید. حضرت امام هادی(ع) سکوت در برابر این افکار را جایز نشمرد و با اعلام این که درباره قرآن فقط معتقد به«کلام خدا بودن» باشید، خط بطلانی بر بحثهای جنجالی و بیفایده معتزله و گروههای دیگر کشید.
✔️ تربیت شاگردان
مرحوم شیخ طوسی تعداد شاگردان امام هادی(ع) را ۱۸۵ نفر میداند. مهمترین آنها عبارت بودند از: فضل بن شاذان نیشابوری، حسن بن سعید اهوازی، ایوب بن نوح دراج، ابوعلی حسن بن راشد، حسن بن علی ناصر کبیر، عبدالعظیم الحسنی، عثمان بن سعید اهوازی، احمد بن اسحاق بن عبدالله اشعری قمی، ابراهیم بن مهزیار، ریّان بن صلت، یعقوب بن اسحاق وعلی بن مهزیار اهوازی.
✔️مباحث فقهی، تفسیری، کلامی و تربیتی
از امام هادی(ع) علی رغم همه سختیها و فشارهایی که از سوی حکومت بنی عباس متحمل میشد، سخنان و روایات ارزشمندی در موضوعات فقهی، تفسیری، اعتقادی و تربیتی به جای مانده است که مورد استفاده عموم مسلمانان و شیعیان و پیروان اهل بیت(ع) در طول تاریخ اسلام و تشیع بوده، هست و خواهد بود. برای نمونه میتوان به زیارت جامعه کبیره که در کتاب شریف مفاتیح الجنان آورده شده، اشاره کرد.
➕مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
🆔@Dailynotes20
.
تاجباختهای که مثل برف دی آب شد!
(به بهانه ۲۶دی، سالروز فرار شاه از ایران)
✍️ علیخسروی
🔻اگر کسی، اندکی تاریخ معاصر را تورق کرده باشد میداند، در سال ۵۶ اگر از مردم ایران میپرسیدند که هزار اتفاق احتمالی را برای سال آینده، پیشبینی کنید، کمتر از نیمدرصد مردم، شاید در میان هزار حادثۀ محتمل، نامی از تغییر نظام [پادشاهی] میبرد.
🔻از ۱۹دی سال ۵۶ تا کمی بعدتر، یعنی تابستان داغ ۵۷، حوادث چنان پرشتاب و پیدرپی از روی کشور گذشت که در باور هیچ تحلیلگری نمیگنجید. این سرعت و شتابِ عجیب و غریب، رژیم شاهی را گیج کرد و نتوانست تدبیری بیندیشد؛ و این فرصت را به رهبران انقلاب داد تا به سرعت نظام جدید را روی کار بیاورند.
🔻طرفه آنکه شاه پس از غائلۀ ۱۵ خرداد ۴۲ همۀ صداها را خفه کرده بود. به همین دلیل وقتی خودش ضعیف شد، صدای دیگری هم نبود که شنیده شود؛ جز صدای روحانیت که سازمانی مردمی، گسترده و منسجم داشت. تاریخ گواهی میدهد که تاجباختۀ مزبور، در هفتههای پایانی و در جلسات مشورتی با درباریان مکرر گله میکرده است که: «پس طرفداران ما کجا هستند و در حمایت از سلطنت چرا به خیابانها نمیآیند؟!».
🔻از سوی دیگر، شاه هر اتفاقی را پیشبینی میکرد جز جلوداری روحانیت را در انقلاب. در گمان او، قدرت بسیج مذهبیها، بیشتر از آنچه در ۱۵ خرداد ۴۲ رخ داد، نیست. شاه، خطر اصلی را در احزاب چپ و کمونیستها میدید. آن سالها، اوج دوران جنگ سرد میان بلوک شرق، به سردمداری شوروی، و دنیای غرب به رهبری آمریکا بود.
شاه، حیات خود را بیش از همه، از ناحیۀ شوروی در خطر میدید و به هیچ وجه گمان نمیکرد که به دست نیروهای مذهبی سرنگون شود. او به چشم خود دیده بود که شوروی نیمی از اروپا را به زیر سلطۀ خود درآورده و تا کوبا و کرۀ شمالی رفته است. همسایگی شوروی، سایۀ ترس را تا اتاق خواب او انداخته بود. تصور غلط شاه از ترکیب مخالفانش، او را غافلگیر کرد.
🔻شاید اگر شاه میتوانست آینده را پیشبینی کند، هرگز به مراکزی مانند «حسینۀ ارشاد»، اجازۀ هیچگونه فعالیتی نمیداد. اما او دستگاه سرکوبش را بیشتر برای مواجهه با نیروهای چپ آماده کرده بود. وقتی انقلاب شد و شعارها را شنید، چنان در بهت و حیرت فرو رفت که تا پایان عمر از آن بیرون نیامد! او چند هفته پیش از فرار، در مکالمه تلفنی با «علی امینی» نخستوزیر اسبق خود گفته بود: «داریم مثل برف آب میشویم!».
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
🔴اولین عملیات موشکی سپاه در دومنطقه متفاوت بصورت همزمان
🔻داعش وموساد باهم نقرهداغ شدند
🔻سپاه پاسداران برای اولین بار در دو عملیات موشکی همزمان، اهداف مورد نظر خود را در دو منطقه متفاوت مورد اصابت قرار داد.
🔻در این عملیاتها، مقرهای داعش و گروههای تروریستی در ادلب سوریه ومقر موساد در اربیل عراق مورد حمله قرار گرفتند.
#طوفان_الاقصی
#اخبار_مقاومت_اسلامی
حمله امشب
۱۲۰۰ کیلومتر
فاصله ایران تا رژیم کودک کش
۱۲۰۰ کیلومتر
پیام ارسال شد!