🎥 چرا عراق مانع حضور جنگندههای صهیونی در آسمان خود نشد؟
محمد الیاسری، مدیر مرکز پژوهشی البناء در گفتگو با دانشجو:
🔸 عراق به دلیل حماقت رژیم گذشته در حمله به کویت و اعمال تحریمهای تسلیحاتی از دستیابی به سیستمهای دفاع هوایی محروم شد.
🔸 از سال 2003 همزمان با اشغال عراق توسط آمریکا تا به امروز ، دسترسی عراق به تسلیحات و سامانههای دفاع هوایی با ممانعت روبرو است.
🔸 متاسفانه باید بگویم که امروز، حریم هوایی عراق محل ورود هواپیماهای اسرائیلی، آمریکایی و ترکی است و به دلیل نبود سامانه دفاعی پیشرفته، این پروازها با هیچ مقاومتی مواجه نمیشوند.
🔸 عراق در چندین مورد برای خرید تجهیزات دفاع هوایی از روسیه و دیگر کشورها اقدام کرده اما با فشار مستقیم آمریکا از این کار بازمانده است.
🔸 به نظر میرسد هدف اصلی آمریکا، تبدیل عراق به پایگاهی برای عملیات و تهدیدهای هوایی علیه جمهوری اسلامی ایران باشد.
🆔@Dailynotes20
🔻 امام جمعه باصفا
▫️ گاهی آدم دلش میگیرد از پر کشیدن انسانهای خوب و عجب عامالحزنی شد امسال؛ شهید رئیسی، شهید آلهاشم، شهید امیر عبداللهیان، شهید نصرالله، شهید صفیالدین و این آخری هم شهید صباحی، همگی رفتند و به آرزوی لقاء الله رسیدند و خدا هم چه زیبا آنها را خرید.
▫️ آری؛ عیار عدهای با عاقبتشان مشخص میشود و عیار این شهیدان هم با شهادتشان در سپهر آسمان سعادت جادوانه شد.
▫️ در این میان اما شهادت شهید صباحی جور دیگری دلم را سوزاند، چون از نزدیک رفتار و منشش را دیده بودم و سلوکش را حس کرده بودم.
▫️ دلش آئینهای بود که خش بر صفحهاش نداشت و سخنش موجی بود که کفآلود نشده بود و ادبش رودی بود که پیوسته جریان داشت.
▫️ برای این حقیر که بارها تواضع، مهربانی و لطفش را دیده بودم نبودنش سخت است، اما برد را به واقع او کرد که از طراوت و طهارت پس از نماز جمعه مدد گرفت و همآغوش خدا شد.
✍ محمد استوارمیمندی
#شهید_صباحی
🆔 @howzavian_fars
رئیس جبهه اصلاحات خانم آذر منصوری بار دیگر بر گول خوردن در موضوع آتش بس تاکید کرد
یک نفر به خانم منصوری اطلاع دهد نتانیاهو آتش بس را رد کرده است و بطور کلی آتش بس یک توافق دو جانبه است حتی اگر لبنان آتش بس را بپذیرد تا وقتی رژیم صهیونیستی با آن موافقت نکند آتش بسی برقرار نمیشود
پس تلاش کنید کمتر عمدا گول بخورید، با تشکر🌺
🆔@Dailynotes20
⭕️ آنقدر امر به معروف کنید، که همه بدانند وظیفه ما امر به معروف است.
☑️ آیت الله حائری شیرازی (ره):
▫️ آنقدر بگویید که گفتن، وظیفه تلقّی بشود و حتی آن کسی که منکر را به جا میآورد، بداند که ما وظیفهمان است که بگوییم. باید گفت.
▫️ این ماشین امر به معروف را در افراد و در خودمان چه جور روشن کنیم؟ اول باید از خودمان شروع کنیم. هر کسی بگوید من میخواهم این نهی از منکر را بگویم، به این امید که دیگری هم از من یاد بگیرد و او هم بگوید.
➡️ @haerishirazi
🏷 #امر_به_معروف #نهی_از_منکر
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌همه جلسه دیشب شورای امنیت یک طرف این چند ثانیه سخترانی نماینده کویت یکطرف!
نماینده اسرائیل رو از جلسه بیرون کرد
به این میگن کار دیپلماتیک تاثیر گذار😍
🔴 پس از انتشار گزارش هایی مبنی بر دریافت کانتینر برای شرکت اسرائیلی "ZIM"، ترک ها به بندر آمبرلی در استانبول هجوم آوردند.
آفرین...باید خیانت های عردوغان علنی تر بشه
🆔@Dailynotes20
🔴رسانه عبری:
🔻اسرائیل اکنون در حال آماده شدن برای حمله ای بزرگتر از اول اکتبر توسط چندین کشور و نه فقط ایران است.
🔻اطلاعات آمریکا و اسرائیل تخمین می زنند که ایران ممکن است ظرف 72 ساعت آینده یا تا یکشنبه پاسخ دهد.
🆔@Dailynotes20
جنجال مالک هاآرتص و بازنمایی ریشه بحران!
عاموس شوكين مالک «هاآرتص» قدیمیترین روزنامه اسرائیلی این هفته در نشستی در لندن سخنانی بیسابقه بیان داشت که در اسرائیل جنجال به پا کرد. وی نیروهای فلسطینی را «مبارزان آزادی» و اسرائیل را نظامی آپارتاید نامید و از جهان خواست آن را تحریم کنند.
پس از آن، برخی وزارتخانهها ارتباط با روزنامه را قطع و آن را از آگهیهای دولتی محروم کردند.
در یک سال اخیر چهرههای معروفی در جهان مخالف و منتقد اسرائیل شدهاند؛ اما چنین انتقادی از یک روزنامهنگار کهنهکار و مالک مشهورترین روزنامه اسرائیلی واجد دلالت و تاثیر دیگری است.
اسرائیل پس از حمله هفتم اکتبر در مواجهه با پیامدهای استراتژیک آن، جنگ «وجودی» را کلید زد، اما آنچه دنیا عملا در یک سال اخیر دیده، نه جنگی متعارف، بلکه به گفته فرانچسکا آلبانزه، گزارشگر ویژه سازمان ملل یک نسلکشی و جنایت علیه بشریت است.
فعلا جهان به علت مناسبات پیچیده قدرت ناشی از الزامات هژمونی آمریکا (ابرحامی اسرائیل) عاجز از توقف این جنگ است، اما نباید تبعات درازمدت و جبران ناپذیر این خشونت افسارگسیخته برای اسرائیل در ذهنیت جهانیان را از نظر دور داشت که به مرور زمان خود را نشان خواهد داد.
اگر همین سطح محدود معذوریت اخلاقی و انسانی، امروز اسپانیا و فرانسه را وادار به ممانعت از مشارکت اسرائیل در نمایشگاههای نظامی و برخی کشورهای دیگر را ناچار به توقف صادرات سلاح میکند، در آینده بعید نیست که دامنه آن چنان گسترش یابد که اصل روابط با اسرائیل به ناهنجاری غیر اخلاقی در روابط بینالملل تبدیل شود.
آنچه اکنون ذهن افکار عمومی جهان به ویژه در غرب را بیشتر به خود مشغول کرده نه «جنگ وجودی» اسرائیل، بلکه سرنوشت و وجود یک ملت تحت اشغال است. این تغییر تدریجی در نگاه جهانیان صرفا مولود رفتار اسرائیل و این نسلکشی نیست، بلکه محصول استقامت مردم غزه در این یک سال و چنگ زدن آنها به سرزمین خود علی رغم انبوه کشتار و ویرانی نیز هست.
قبلا هم گفتهام، همه مردم غزه طرفدار و عضو حماس نیستند و این باریکه جامعهای متکثر با جریانهای مختلف و عقبه اجتماعی متفاوتی دارد و تعداد منتقدان یا مخالفان حماس در غزه کم نیستند.
اما وقتی طرف مقابل، «دشمنی اشغالگر و بیرحم» است، همین استقامت جبهه داخلی غزه چتری حمایتی برای حماس جهت تداوم نبرد فراهم کرده است و در غیر این صورت، توان ادامه این جنگ نابرابر برای دو سه ماه را هم نداشت.
ادامه این ثبات در این جنگ و بعد از آن ضامن تداوم این مشغله ذهنی جهانی و تحولی است که علیه اسرائیل و به نفع فلسطینیها در حال رخ دادن است.
بحرانی که اسرائیل در آینده با آن مواجه خواهد شد، عمیقتر از بحران کنونی بعد از هفتم اکتبر پارسال تاکنون است که در آن طولانیترین جنگ تاریخ آن علیه یک باریکه بسیار کوچک رقم خورده، اما تاکنون نتوانسته است آن را با یک پیروزی راهبردی با حذف دشمن یا تغییر رفتار آن پایان بخشد.
حتی پس از ۱۳ ماه، بیش از نیمی از شهرکنشینهای پیرامون غزه طبق نظرسنجی اخیر شبکه ۱۲ اسرائیل گفتهاند به بازگشت به شهرکها فکر نمیکنند.
روی دیگر تعمیق این نگرانی تشدید بحران جمعیتی است که اسرائیل در مقابل جمعیت رو به رشد فلسطینیها با آن مواجه است و کاهش مهاجرت و احتمال افزایش مهاجرت معکوس میتواند آن را در آینده وارد مرحله خطرناکی کند.
مژگان نووی روزنامهنگار منصف اسرائیلی چند روز پیش در گفتگو با بی بی سی فارسی گفت که بیشتر از قبل به این باور رسیده که اسرائیل در این جنگ اشتباه کرده است و «هدفهای بسیار مبهمی» را تعریف کرد که قابل تحقق نیست و هدف نابودی حماس را «یک شعار» خواند. نووی میگوید تا موقعی که اشغال و سرکوب ادامه دارد، مقاومت فلسطینیها نیز ادامه خواهد داشت.
آمی آیالون رئیس سابق سازمان امنیت شاباک اخیرا در این باره گفته است: «مصیبت ما این است که به آنها (فلسطینیها) به عنوان افراد نگاه میکنیم .... فلسطینیهای امروز، و نه فقط حماس، همه حاضرند بجنگند و کشته شوند نه برای غذا. آنها هر کدام به شیوه خود در مورد پایان اشغال و استقلال سخن میگویند.»
ایالون میافزاید که «۱۶۷ کشور دنیا آنها را ملت میداند به جز ما» و وقتی افقی سیاسی وجود ندارد، فلسطینیها قیام میکنند.
در واقع، برونداد نبود چنین افقی و فراموشی آزار دهنده مناقشه برای فلسطینیها هفتم اکتبر بود.
ریشه مشکل در اشغالگری و ندیدن یک ملت است که باعث شد اسرائیل پس از ۸ دهه به نقطه اول یعنی «جنگ وجودی» برگردد.
زیو ژابوتینسکی نظریهپرداز مورد علاقه نتانیاهو در مقاله «دیوار آهنین» در سال ۱۹۲۳ گفته بود که «ما زمین آنها را گرفتیم و آنها با ما خواهند جنگید.»
باراک نخست وزیر اسبق اسرائیل هم قبلا در پاسخ به سوالی که اگر فلسطینی بود، چکار میکرد، گفته بود که عضو حماس میشد.
🆔@Dailynotes20
❇️ نظر قاطع رهبر انقلاب درباره کشف حجاب در ملا عام و حجاب اجباری
✅ مقام معظم رهبری:
▫️ آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما میبینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود؛ معنایش این است که یک عدّهای نادانسته -حالا من میگویم نادانسته؛ انشاءالله نادانسته است- همان خطّی را دنبال میکنند که دشمن با آنهمه خرج نتوانسته است آن خط را در کشور به نتیجه برساند؛ همان خط را دارند دنبال میکنند؛ در بین اینها روزنامهنگار هست، در بین اینها روشنفکرنما هست، در بین اینها آخوند و معمّم هست. [میگویند] «امام که فرمودند باید زنها باحجاب باشند، همهی زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آنوقت، ما خبر داریم؛ چطور اینجور است؟ امام در مقابل یک منکر واضحی که بهوسیلهی پهلوی و دنبالههای پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد. در مقابل همهی منکرات، امام همینجور محکم ایستاد. همان وقت بحث تجارت مشروبات الکلی بود؛ ما در شورای انقلاب بودیم، جلسات مشترکی با دولت داشتیم، همان وقت کسانی بودند که معتقد بودند تجارت مشروبات الکلی برای کشور فایده دارد، ما از این فایده چطور صرفنظر کنیم؛ مایل بودند این تجارت ادامه پیدا بکند، از بیرون شراب بیاورند. امام قرصومحکم ایستاد؛ در مقابل حرام الهی، امام بزرگوار میایستاد و ایستاد؛ این حرام الهی بود. حالا آقا از آن طرف درآمده [میگوید] که «آقا! این گناه که مثلاً از غیبت بزرگتر نیست؛ چرا شما در مقابل غیبت کسی را تعقیب نمیکنید، در مقابل این [کار] که مثلاً روسری را بردارد یا بیحجاب باشد، تعقیب میکنید». ببینید چه [خطایی]؟ عدم تشخیص؛ آنچه انسان [از آن] رنج میبرد، این است که تشخیص نیست. ما که نگفتیم اگر کسی در خانهی خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب میکنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمیکنیم، در خانهی خودش است، کار شخصی میکند.
آن کاری که در ملأ انجام میگیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد. حالا یک نفر یک غلطی برای خودش میکند، [به] کنار، آن بین خودش و خدا است؛ امّا آنچه در مقابل چشم مردم است، در محیط جامعه است، حکومت اسلامی -مثل حکومت امیرالمؤمنین، مثل حکومت پیغمبر- وظیفه دارد در مقابل آن بایستد. این منطقی که میگوید «آقا شما اجازه بدهید مردم خودشان انتخاب بکنند»، خب در مورد شرابفروشی هم هست؛ شراب را هم آزاد کنیم در کشور، هر کسی خودش دلش میخواهد بخورد، هر کس نمیخواهد نخورد! این حرف شد؟ در مورد همهی گناهان بزرگ اجتماعی، این حرف وجود دارد؛ این حرف شد؟ شارع مقدّس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود؛ حکومت اسلامی موظّف است در مقابل حرام بایستد، در مقابل گناه بایستد. امروز ما در داخل کشور، مفتخریم به حجاب زنانمان؛ زنان ما با چادر -که یک حجاب ایرانی است؛ چادر، حجاب ایرانی است- و با حجاب اسلامی، به بالاترین رتبههای علمی رسیدهاند، به بالاترین رتبههای هنری و فرهنگی رسیدهاند، جزو برجستهترینها شدند، در مسائل اجتماعی اثرگذاری کردند؛ درعینحال خانهداریشان را هم کردند، بچّهشان را هم تربیت کردند، شوهرداری هم کردند.
اینکه ما بیاییم قوانین را همینطور دائم دُور بزنیم برای اینکه یک جوری میل غلط انحرافی فرهنگ غربی را در کشورمان ایجاد کنیم، خطای بزرگی است؛ یک عدّهای این خطا را میکنند.
⬅️ بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
🌐 https://khl.ink/f/39136
🏷 #مقام_معظم_رهبری #حجاب #حجاب_اجباری
🆔@Dailynotes20
✍ تقیّه حبیب بن مظاهر از همسرش
در برخی از منابع تاریخی آمده: حبیب بن مظاهر در جواب همسرش که از او سؤال کرد که چرا به یاری حسین بن علی(علیهالسلام) نمیروی، تقیّه کرد و گفت: من دیگر پیر شدهام، از سالخوردگان چه کاری بر میآید؟!
همسرش با اندوهی فراوان همراه با خشم از جا برخاست و روسری خود را از سرش کشید و بر سر او انداخت و گفت: اکنون که نمی روی مانند زنان در خانه بنشین؛ سپس با آهی جانسوز گفت: «ای حسین! کاش من مرد بودم و میآمدم و در رکاب تو میجنگیدم تا جانم را نثار تو کنم»
وقتی حبیب بن مظاهر اخلاص و محبّتِ همسرش به امام حسین (علیه السلام) و اهلبیت پیامبر (علیهم السلام) را دریافت، خاطرش آرام گرفت و به او گفت: «همسرم! آسوده باش، چشمت را روشن خواهم کرد و این ریش سفید را با خون گلویم رنگین مینمایم، خاطرت آرام باشد»
📚 معالی السبطین ج1 ص370
🆔@Dailynotes20
هدایت شده از موکب آنلاین با ولایت تا ظهور
17.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️لحظاتی از مداحی آقای حسین طاهری در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان با رهبر انقلاب ۱۴۰۳/۸/۱۲
امروز که اوضاع جهان مایه شرم است
ای عشق دل افروز دل ما به تو گرم است