eitaa logo
حزب الله هم الغالبون
4.3هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
14.1هزار ویدیو
17 فایل
﷽ ܟزࡅߺߺ࡛ߺࡉ ߊ‌ܠܠܘ ܤܩܢ ߊ‌ܠغߊ‌ܠࡅ߲‌᠀ࡍ߭ ⬅️ رهبری معظم انقلاب: با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید. 🤝
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶برگ زرین دیگری از اهداف جنبش زن زندگی آزادی! 😏حمایت علنی شاهین نجفی [یکی از لیدر های براندازی] از عمل قوم لوط یعنی همجنسگرایی!
❌تبریک به تمام کسانی که با تحریک این بی وطن و امثال او و حضورشان در اغتشاشات ، جیب این مزدوران را پرپول کردند و نقش لبخند را بر روی لب‌های نحس‌شان حک نمودند! 🩸کاسبی از خون مردم یعنی همین!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باز هم دروغ‌گویی شبکه‌های معاند 🔹در ادامه داستان‌سرایی رسانه‌های ضد ایرانی و فریب افکار عمومی، شبکه رادیو فردا در اقدامی فریبکارانه، تجمع چند سال پیش در شهر کرد را به عنوان مراسم خاکسپاری در لرستان جا می‌زند!!
20.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️کدام کشور است که بی سوادی زنان را از ۸۰% به ۱۰%درصد کاهش داد و رتبه‌ی نخست دنیا در برابری آموزشی بین دختران و پسران را دارد؟ 1⃣ژاپن ⭕️ 2⃣آمریکا ⭕️ 3⃣آلمان ⭕️ 4⃣چین ⭕️ 5⃣انگلیس ⭕️ 6⃣ایران ⭕️ 7⃣کره جنوبی ⭕️ 8⃣استرالیا ⭕️ 9⃣فرانسه ⭕️
: قُمپُز اشکانِ خطیبیِ...
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙فضیلت روز از زبان آیت‌الله مجتهدی تهرانی 🔸از امیرالمومنین علیه‌السلام روایت شده است که فرمودند: «نخستین رحمتی که از آسمان به زمین نازل شد، در بیست وپنج ذی القعده بود. کسی که در این روز روزه بگیرد و شبش را به عبادت بایستد، عبادت صد سال را که روزش را روزه و شبش را عبادت کرده است خواهد داشت.» ⚙تولیدگر: مجید کمالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️: تا وقتی که اقتصاد درست نشده تذکر ندهید و بروید اول جلوی اختلاس‌ها را بگیرید! 🔺جــــــــــــــــــــواب 🎙حجة الاسلام راجی
❌وقتی عکس پروفایل خبر میدهد از سِرّ درون...
بازسازی فرصت صادراتی ایران در سرزمین نفت! با وجود روابط سیاسی خوب با ونزوئلا اما آمارهای اقتصادی بیانگر سهم تقریبا هیچ اقتصاد ایران از سرزمین نفت است. سفر دکتر رئیسی به ونزوئلا فرصتی مهم برای تنظیم تفاهم‌نامه و توافق‌نامه‌های اقتصادی و احیای ظرفیت‌های صادراتی در ونزوئلا است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
400 میلیون دلار سود خالص فقط از یک قرارداد باور کردنی نیست اما ایران در یک فقره سود قرارداد خود در سال 90 در زمینه ساخت مسکن برای کشور ونزوئلا به اندازه تمام ارزش تجاری ایران با 27 کشور عضو اتحادیه اروپا بود. رقمی به ارزش 400 میلیون دلار! عددی که توانست هم فرصت خدمات برون‌مرزی ما را توجیه کند و هم به اقتصاد ما کند. سفر دولت سیزدهم می‌تواند گره کور کم بودن ارزش تجاری و صادراتی ما به ونزوئلا را باز کند.
🤔می‌خواهید بدانید ‎ چه بر سر ‎هویت یک ملت می آورد؟ ⬅️عکس چپ:‎ یک بلاگر مجازی، با ۹میلیون دنبال‌کننده بدون هیچ هنر ، استعداد و خاصیتِ خاصی و تنها دارای یک زیبایی ظاهری! ⬅️راست:‎دکتر بدرالزمان قریب، مادر زبانشناسی باستانی ایران، معروف به بانوی واژه‌ها که احیاگر شاخه‌ای مهم از زبان ایرانی بود. سود کدامیک برای جامعه بیشتر است و جامعه‌ی ما کدامیک را بیشتر می‌شناسد⁉️ ✍عزیز غضنفری
پایان سلطه مشاوران املاک 🔸طرح کنترل بازار اجاره مسکن مجلس با هدف پایان به سوداگری در بازار اجاره مسکن، نقش بسزایی در ساماندهی اجاره‌بها ایفا خواهد کرد. 🔸مهم‌ترین دستاورد این طرح کوتاه کردن دست مشاوران املاک از بازار اجاره بها است. 🔸این طرح مکمل اقدام دولت در راه اندازی سامانه قرارداد اجاره است و با تغییر فرمول تعیین کمیسیون بنگاه‌ها از درصدی از مبلغ اجاره به تعرفه ثابت،  می‌تواند مانع سوداگری دلال‌ها شود.