♦️علت جویدن ناخن و روشهای جلوگیری انجام آن
🔹ناخن جویدن، که در اصطلاح علمی «اونیکوفاژیا» نامیده میشود، عادتی اجبارگونه است که بسیاری از افراد به آن مبتلا هستند. این عادت معمولاً در کودکی شروع میشود و عوامل متعددی مانند استرس، اضطراب، خستگی یا حتی کمالگرایی در بروز آن نقش دارند. اگرچه ناخن جویدن در نگاه اول بیخطر به نظر میرسد، اما میتواند به مشکلات جسمی و اجتماعی جدی منجر شود.
🔹یکی از راههای ساده برای جلوگیری از ناخن جویدن، استفاده از بانداژ یا دستکش است. این روش دسترسی به ناخنها را محدود میکند و از جویدن آنها جلوگیری مینماید.
🔹فعالیتهایی مانند بافتنی، نقاشی یا هر نوع کار دستی میتواند دستان شما را مشغول نگه دارد و مانع از ناخن جویدن شود. لاکهای تلخ با طعم ناخوشایند خود، به شما کمک میکنند تا از جویدن ناخنها دست بردارید.
#جویدن_ناخن
@haddesenews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یک قابگوشی عجیب خارپشتی برای جلوگیری از سرقت موبایل در لندن
#سرقت
@HaddeseNews
♦️با تتو سد بدن مقابل میکروبها شکسته میشود
رئیس شبکه تحقیقات بیماریهای ویروسی کشور:
🔹برخلاف تصور مردم، تتو یک عمل تهاجمی است و در آن پوست آسیب میبیند. پوست تا وقتی سالم باشد اجازه ورود هیچ باکتری و ویروسی را به داخل بدن نمیدهد.
🔹وقتی تتو میکنید به واسطه آسیبهای میکروسکوپی که به پوست وارد میشود، سد ورود میکروب به بدن شکسته و راه نفوذ میکروبها از جمله ویروس هپاتیت های خونی به بدن باز میشود؛ بنابراین تتو کردن میتواند هر ۳ نوع هپاتیتی که از راه خون وارد بدن میشود را به شخص تتو شونده انتقال دهد.
🔹طبق آمارهای سازمان بهداشت جهانی، میزان پوشش واکسیناسیون هپاتیت B در ایران ۹۸.۵ است که عدد بسیار خوب و قابل افتخاری است.
#تتو
@haddesenews
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بلایی که دندان عفونی سرتان میآورد !
#دندان
@HaddeseNews
♦️هرچه تحصیلات بالاتر، افسردهتر!
🔹نتیجه یک مطالعه جدید در ایران نشان داده که هرچه تحصیلات افراد بالاتر، احتمال ابتلا به افسردگی هم بیشتر. این مطالعه که روی ۴۵۰۰ کارمند انجام شده، گویای این است که داشتن تحصیلات عالیه در ایران خوشنودی و رضایت نمیآورد و برعکس موجب سرخوردگی و افسردگی افراد میشود و اتفاقا بالاترین سطح سلامت روان را کارمندهایی با تحصیلات زیر دیپلم دارند.
#افسردگی
@haddesenewe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاحالا گرفتن زهر مار رو دیده بودید؟😩عجب شجاعتی
#مار
@HaddeseNews
📸این مادر ۱۱ روز بچه ۱۶ ماههش رو خونه تنها گذاشته با دوس پسر سابقش رفته پورتوریکو 🥲از پدرشم طلاق گرفته بوده بچه رو تنها بدون هیچ غذایی فقط یه کم شیر براش گذاشته بوده😭
بدون هیچ بخششی حبس ابد بهش دادن
#حبس
@Haddesenews
♦️رسم تیراندازی در مراسم عروسی جان دختربچه فسایی را گرفت!
مسئول روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ شهرستان فسا در استان فارس:
🔹تیراندازی در یک مراسم عروسی در روستای زنگنه در بخش ششده و قره بلاغ از توابع فسا باعث مرگ یک دختر بچه ۶ساله شد.
🔹در این حادثه، یک دختر بچه ۶ ساله بر اثر اصابت گلوله از ناحیه کتف و دست دچار جراحات شدید شد.
🔹مصدوم این حادثه، بر اثر شدت جراحات وارده، در درمانگاه قره بلاغ بخش ششده و قره بلاغ فسا جان باخت./ایرنا
#تیراندازی
@HaddeseNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دزدی عجیب و واکنش مردم به رفاقت دو دزد!
🔹در این ویدئو میبینید که دو موتورسوار در حال فرار پس از دزدی هستند اما یکی از آنها با تلاش مردم متوقف میشد که ناگهان همکار او پس از چند متر از موتور پیاده میشود و به قضصد نجات همکارش با چاقو به مردم حمله ور میشود. این اتفاق دو بار تکرار میشود و در نهایت دو دزد از صحنه فرار میکنند!!
#دزدی
@HaddeseNews
♦️فهرست بیماریهای خطرناکی که با اضافه وزن سراغمان میآیند
سارا رحمتی رودسری، مدیر پژوهشی پژوهشکده جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
🔹چاقی به طور جدی بر روی سلامت و رفاه بزرگسالان تأثیرگذار است و خطر ابتلاء به طیفی از امراض از جمله دیابت نوع ۲، سرطان و بیماریهای قلبی عروقی را افزایش میدهد.
🔹طبق مطالعات مختلف، بیماریهای مرتبط با اضافه وزن و چاقی در بزرگسالان، شامل آسم، سرطان (لوسمی، پستان، مثانه، رحم، پانکراس، پروستات، روده، مری، آندومتر، سلولهای کلیوی)، بیماریهای قلبی عروقی، عروق کرونر، دمانس، افسردگی، اختلالات باروری و تولید مثل، بیماری رفلاکس مری و معده، بیماری کلیوی، کبدی، آرتروز، پانکراتیت، مشکلات بارداری و تولد و اختلالات خواب است.
#اضافه_وزن
@HaddeseNews