🔴 مفهوم سختیِ حفظ دین درآخر الزمان
یک جوانی به من تلفن زده بود و می گفت: خجالت می کشم، با شما صحبت کنم. من معتاد شده ام، اما نه معتاد به مواد مخدر و یا سیگار و قلیان.
پرسیدم: پس به چه چیز اعتیاد پیدا کرده ای؟
✨ گفت: من آدم معتقد و پایبندی هستم و نماز میخوانم و از نظر دینی هم ریشه دار هستم، ولی به صفحات مستهجن اینترنتی معتاد می باشم. وقتی که به آن صفحات نگاه می کنم، می گویم که دیگر این آخرین بار است، ولی دوباره جذب می شوم و نگاه می کنم...
اینجاست که میتوان فرمایش پیامبر(صلی الله علیه وآله و سلم) را که فرموده اند:
"کسی که در آخر الزمان بخواهد دین خود را حفظ کند، مانند آن است که آتش را در دست گرفته است"
و در جای دیگر حضرت فرموده اند:" هر کسی بخواهد در آخرالزمان دین خود را حفظ کند، مانند کسی است که شاخه خاردار را با یک دست گرفته و دست دیگرش را برای کندن خار به سمت مخالف میکشد" را درک کرد.
پاک ماندن و دینداری در آخر الزمان با توجه با این همه اسباب و وسایل آماده برای گناه و وضعیت بیحجابی و... به شدت سخت شده است..
از شر فتنه های آخرالزمان به خدا پناه ببریم..
📒برگرفته از سخنرانیهای تربیتی و اخلاقی حجة الاسلام سید حسن عاملی
#نَشـــــــر=صَــــدَقِہ جاریِہ
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 روایتی دردناک از نحوه شهادت غواص خطشکن عملیات کربلای ۴
🔹 عراقیها پیکر #شهید_محمد_رضایی را روی سیم خاردار انداختند تا به صلیب سرخ بگویند در حال فرار بوده است...🥀
#مدیون_شهدا_هستیم
🔰شرط بندی
در یکی از روزها آقا سید، همه بچهها را جمع کرد و گفت: «بازی خشک و خالی صفا نداره، حتماً باید توی بازی شرطبندی هم باشه!!»
همه جاخوردیم! یکی از بچهها گفت: «آقاسید، شرطبندی!؟ از شما دیگه انتظار نداشتیم!»
سید خندهای کرد و گفت: «البته شرطبندی حلال!»
باتعجب نگاهش کردیم. گفت: «هرتیمی که بازنده شد برای تیم برنده باید صدتا صلوات بفرسته.»
همه قبول کردند. از آن به بعد هر وقت بازی میکردیم، یا صلوات دهنده بودیم، یا صلوات گیرنده. با این کار آقا سید، کلمه برد و باخت و ناراحتی بعد از آن در ذهن بچهها به اثری مثبت تبدیل شد.
💠برگرفته از کتاب علمدار
شهید سید مجتبی علمدار
#سالروز_شهادت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
علت عصبانیت جریان لیبرال و غربزده و رسانههای آنها از آیت الله مصباح یزدی چه بود؟
سخنان صریح عمار انقلاب درباره نوع تفکر و ارتباطات حسن روحانی!
📩 رهبر انقلاب در دیدار خانواده آیتالله مصباح یزدی: بزرگداشت جناب آقای مصباح یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیّت و ماها و همه است و بزرگداشت ایشان به معنای زنده نگه داشتن جهتگیری ایشان و راه ایشان است.
🔹️ مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یک خصوصیّات منحصربهفردی داشتند که من در مجموعهی فضلای برجستهی قم که از قدیم میشناختیم، و حالا هم بحمدالله برکات بعضیشان ادامه دارد، نگاه میکنم، جامع این خصوصیّات را کسی مثل مرحوم آقای مصباح مشاهده نمیکنم؛ علم فراوان، فکر خوب و نوآور، بیان رسا و واضح، انگیزهی تمامنشدنی و بینظیر، خلقیّات و رفتارهای شایسته و برجسته، سلوک و معرفت و توجّه معنوی و مانند اینها؛ مجموع اینها را واقعاً انسان نمیتواند پیدا کند. اینها در آقای مصباح جمع بود. ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
📍 برنامه ایران، فرسایش تدریجی و نابود کردن اسرائیل است
📌روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» معتقد است که ایران در حال فرسودن تدریجی اسرائیل برای نابودی این رژیم از جبهههای گوناکون است.
این روزنامه درباره ابتکار عمل آمیخته با صبر و انتظار ایران مینویسد: هنگامی که حماس در ٧ اکتبر به اسرائیل حمله کرد و بدترین شکست اطلاعاتی و نظامی دولت یهود در سالهای اخیر را بر آن تحمیل کرد، رهبران ایران بزرگترین شکست اطلاعاتی تاریخ اسرائیل را جشن گرفتند. ایران بهعنوان دشمن اصلی اسرائیل در طول دهههای گذشته بارها خواستار نابودی دولت یهود شده و به تامین مالی و آموزش حماس در نوار غزه کمک کرده است. ایران همچنین از دیگر سازمانهای ضداسرائیلی حمایت مالی کرده که به طور مداوم اسرائیل را تهدید میکنند.
📌دکتر «یوئل گوزانسکی» محقق ارشد مؤسسه مطالعات امنیت ملی، گفت: ایران میتواند راضی باشد که تاکتیک متحد کردن عرصهها علیه اسرائیل، هرچند با شدت کم، کارآمد است. اکنون همه میدانها فعال هستند و اسرائیل درگیر آتش است. منافع ایران این است که اسرائیل را با فرسایش تدریجی از پا درآورد.
حزبالله، سازمان سیاسی و نظامی شیعی که توسط ایران حمایت، تامین مالی و آموزش دیده و قویترین نیروی مسلح در لبنان است، پیشرو این گروههاست. یک روز پس از آغاز جنگ در غزه، حزبالله شروع به شلیک موشک به شمال اسرائیل کرد. از آن زمان به این کار ادامه داده است. طی این حملات تاکنون چندین سرباز و غیرنظامی اسرائیلی کشته شده و خسارات مالی قابلتوجهی به اسرائیل وارد شده است. دهها هزار نفر از ساکنان شمال اسرائیل به سمت جنوب تخلیه شدهاند.
گوزانسکی گفت: «ایران اکنون از روند جنگ راضی است. شمال اسرائیل فلج است و خسارات حزبالله، تقریبا ناچیز است.» در طول جنگ کنونی، شبهنظامیان مورد حمایت ایران نیز حملات پهپادی را علیه پایگاههای نظامی آمریکا در شمال عراق و شرق سوریه انجام دادهاند که منجر به تلفات متعددی شده است.
📌برای اسرائیل، وضعیت چندان مناسب نیست. تخلیه ساکنان شمال و جنوب، آن مناطق را فلج کرده و اقتصاد و کشاورزی با تلفات سرسامآوری متوقف شده است. هم نتانیاهو، نخستوزیر و هم یوآو گالانت، وزیر دفاع، بارها به حزبالله درباره تشدید وضعیت هشدار دادهاند. گوزانسکی گفت: «اسرائیل میگوید که نمیتواند شرایط فعلی را تحمل کند، اما انتخاب زیادی ندارد، زیرا ایالات متحده مانع تشدید جنگ میشود.»
اعتقاد بر این است که از زمان جنگ ٢٠٠۶ به بعد، حزبالله به طور قابلتوجهی تواناییهای خود را ارتقا داده است. اطلاعات اسرائیل تخمین میزند که حزبالله حدود ١۵٠ هزار راکت علاوهبر انبار موشکهای دقیق هدایتشونده، در اختیار دارد. بنابراین، یک جنگ جدید بسیار بزرگتر و مرگبارتر است.
📌ایران به عنوان بخشی از شبکه نیروهای نیابتی خود، از شبهنظامیان حوثی مستقر در یمن حمایت کرده که به اهداف اسرائیل و ایالات متحده در تلافی جنگ اسرائیل علیه حماس حمله کردهاند. حوثیها که رسما به اسرائیل اعلام جنگ کردهاند، به شهر بندری ایلات در جنوب اسرائیل موشک و هواپیماهای بدون سرنشین پرتاب کردهاند. اما تهدید بزرگتر همچنان باقی است.
تأثیرگذارترین سلاح حوثیها توانایی آنها در ایجاد اختلال در حملونقل تجاری از طریق دریای سرخ و تا کانال سوئز است که سریعترین و مقرون به صرفهترین مسیر برای کشتیها برای سفر از آسیا به اروپا است. این یک مسیر استراتژیک و یک تهدید بزرگ اقتصادی است.
📝 به خاطر خودتان دست بردارید
🔸 برای چند دقیقه دستهبندی سیاسی را کنار بگذاریم و علاججویانه به پرونده چای دبش نگاه کنیم. ملایمترین روایت این است که تخصیص ارز در حد میلیارد دلار برخلاف ضوابط رخ داده و دولتیها مخصوصا خود رئیسی موضع گرفتهاند. بسیاری از نیروهای مدافع قضیه را فساد بزرگ و مایه آبروریزی میدانند، معلوم است که تا پای اعدامِ مجرمان هم از قوه قضائیه حمایت خواهند کرد. اما دیگر چه فایده؟
🔹 آنچه نباید رخ داده و یک ضربه حیثیتی به کشور و به اعتماد جامعه وارد شد. مردمی که برای خرید غذای روزانه باید چرتکه بیاندازند عددهای چند هزار دلاری هم اعصابشان را ویران میکند چه رسد به میلیارد دلار. رئیسی سالها در قوه قضائیه بوده، ریاست سازمان بازرسی را داشته، با چم و خم فساد آشنا است، مدتی هم رئیسِ قوای عدلیه بوده و عملکردش را قابل دفاع توصیف میکنند، پس چرا نتیجه نگرفت؟
🔸 اینکه بگویند خودش فاسد است و باند درست کرده یا شش کلاس سواد دارد و عددی نیست واقعا ارزش بحث ندارد، این تکهها بماند برای طرفدارانِ روحانی و جهانگیری در توییتر. بدون سوگیری جناحی چه پاسخی میتوانیم بدهیم؟ چطور میشود خلافی به این بزرگی زیر دستِ کسانی که تا به حال افتضاحی در این مایهها ازشان گزارش نشده (اگر بود اصلاحطلبها حتما رو میکردند) رخ بدهد؟ کجای کار اشکال دارد؟
🔹 پاسخِ بنده از کمبود اعتماد به نفس در رئیسی شروع میشود و به تفاوت در کار قضا و اجرا میرسد. کمبود اعتماد به نفس باعث میشود اولا نتواند مطابق با شعارهایی مثل «سید محرومان» گرایشِ اقتصادی تعریف کند در نتیجه همان راستِ سنتی مسلط بر نظام را میپذیرد، ثانیا به طور طبیعی به مدیران و کارشناسهایی اعتماد میکند که رویههای فسادزا با شعار آزادی و واگذاری را بر سیستم حاکم کردهاند.
🔸 رئیسی اصلا نمیخواهد شک کند. نمیتواند متوقف شود و یک لحظه در ناکام بودن پرکاری در ساز و کار فسادزا تأمل داشته باشد. به جایش الگوی دستور دادن و حمایت (مدل قضایی) را ادامه میدهد غافل از اینکه در جاده حادثهخیز خودرویی که سرعت بیشتری بگیرد خطرات بزرگتری هم در کمینش نشسته. چای دبش فقط یک مورد از تلاقی نگرانی برای تأمین مایحتاج مردم و اعتماد به مدیرانِ بازاردوست است.
🔹 رئیسی قالیباف نبود که بذل و بخششِ املاک نجومی را نه فساد که خدمت به کارکنان شهرداری جا بزند، فساد را واقعا فساد دانسته و از چای دبش هم شانه خالی نکرد. احتمالا حرف نزدنش با مردم هم آمیخته به خجلت و شرمندگی باشد. با این حال ممکن است پروندههای مشابهی در آینده گشوده شود و چه بسا شورشی دیگر در همین ضربههای متوالی به اعصاب مردم جرقه بخورد. رئیسی در این هم تأمل نمیکند.
🔸 خطر در کمین است، آبروی نظام ضربه خورده، اعتماد مردم ضعیف شده، خیلی از مذهبیها به موضعی میرسند که ما به عنوان اقلیتِ محض و بیتأثیر در آن تمسخر میشدیم: معترضهای خارج از چارچوب که رهبری را هم زیر نقد میدانند و به جای نظام از ثبات دفاع میکنند. مسیر فعلی همه دولتها را آلوده کرد و ضرورتِ تغییر ریل کاملا معلوم است اما بعضیها هنوز میخواهند دعوای دهه شصت را برنده شوند.
🔴 رویای عجیب
✍مرحوم سید ضیاء الدین دُرّی، از وعاظ بیست سال قبل تهران بود. در سال آخر عمرشان، در شب هشتم یا نهم محرم، جوانی از ایشان می پرسد که مقصود از این شعر حافظ چیست؟
مرید پیر مغانم زمن مرنج ای شیخ
چرا که وعده تو کردی و او بجا آورد
ایشان در پاسخ می فرماید: مراد از «شیخ»، حضرت آدم علیه السلام است که وعده نخوردن گندم را داد، ولی عمل نکرد و مراد از «پیر مغان» امیر المؤمنین علیه السلام است که به وعده عمل کرد و در تمام عمر، نان گندم نخورد.
درّی سال بعد برای همان مجلس دعوت می شود، ولی قبل از محرّم از دنیا می رود.
دقیقا در همان شب به خواب آن جوان می آید و می گوید: سال قبل برای شعر حافظ معنایی گفتم، ولی وقتی به عالم برزخ منتقل شدم، معنای شعر این طور کشف شد که مراد از «شیخ»، حضرت ابراهیم علیه السلام و منظور از «پیر مغان»، سید الشهدا علیه السلام و مراد از «وعده»، ذبح فرزند است که حضرت ابراهیم وفای به امر کرد ولی سید الشهدا علیه السلام حقیقت وفا را در کربلا در مورد حضرت علی اکبر علیه السلام انجام داد.
پیشکش_به_محضر_حضرت_ماه
🔴 این کجا و آن کجا....‼️
🔻رهبر عزیز انقلاب بعد از شهادت شهید سلیمانی بارها به ابعاد مختلف مکتب او اشاره فرموده اند ولی با توجه به نجابت و سیادت و سیره اخلاقی والایی که حضرت شان دارند آنجا که بحث از "جایگاه امام خامنه ای در مکتب شهید سلیمانی" میشود #نجیبانه سکوت و عبور میکنند...
🔹 اما سکوت این فرزند فاطمه که به تعبیر حاج قاسم "مظلومیتش اعظم از صالحیتش میباشد" نباید بهانه ای شود تا این بُعد شخصیتی مهم مکتب سلیمانی غریبانه در بقیع ذهن دفن شود. با این مقدمه و دغدغه در ادامه پیشنهاد میکنم فرازهای زیر از کلام شهید سلیمانی را با #دقت مطالعه کنیم. قطب نمایی است تا راه را گم نکنیم:
1⃣ مردم! از من قبول کنید، من عضو هیچ حزب و جناحی نیستم و به هیچ طرفی جز کسی که خدمت میکند به اسلام و انقلاب تمایل ندارم. اما این را بدانید؛ والله! علمای شیعه را تماماً و از نزدیک میشناسم. الان ۱۴ سال شغل من همین است. علمای لبنان را میشناسم، علمای پاکستان را میشناسم، علمای حوزه خلیج فارس را میشناسم. چه شیعه و چه سنی، والله! اشهد بالله! سرآمد همه این روحانیت، این علما از مراجع ایران و مراجع غیر ایران، این مرد بزرگ تاریخ یعنی «آیتالله العظمی خامنهای» است.
2⃣ من با خیلی از علمای شیعه مکاتبه و از نزدیک مراوده دارم و میشناسم آنها را، ارادت داریم. دنبال تبعیت مردم از آنها هستیم. اما اینجا کجا، آنجا کجا؟ بین ارض و سماء فاصله داریم. در حکمت این مرد، در اخلاق این مرد، در دین این مرد، در سیاستشناسی این مرد، در اداره حکومت این مرد، دقت کنیم و در بازیهای سیاسی، مرزهای خودمان را تفکیک کنیم. آدمها میآیند و میروند. آن چیزی که مهم است اتصال ما به ولایت و حمایت از نظام است.
3⃣ در این بیست سالی که در محضر آقا بودم، نتیجهی تقوا را و ثمرهی آن را که حکمت میشود و بر زبان و بر دل و بر عقل جاری میشود، من در آقا بهطور کامل دیدم. لذا در هر چیزی که الان ایشان شبهه میکنند، مطمئن میشوم که در انتهای آن، شبهه درمیآید و یا بر هر چیزی که یقین میکنند، مطمئن میشوم که در آن، [مقصود] به دست میآید.
4⃣ خدایا شکرگزارم که مرا در مسیر حکیم امروز اسلام، خامنه ای عزیز قرار دادی... من حضرت آیت الله العظمی خامنه ای را خیلی مظلوم و تنها می بینم. او نیازمند همراهی و کمک شماست