♨️باید از زنجیرهایها پرسید مخاطب این نوشته رئیسی است یا روحانی
♨️
سرویس سیاسی-
روزنامه زنجیرهای اعتماد در شماره روز 16آبان خود در یادداشتی نوشته است: «كاري كه دولت محترم و مجموعه رسانهاي آن در دستاوردسازي ميكنند بيش از هر چيز نشانهاي روشن از فقدان دستاورد است. تا اينجا چندان جاي نگراني نيست، چون افتتاح فلان راه و فرودگاه و... هيچ كدام دستاورد اصيل نيست از اين طرحها در هر دولتي هست، به هر حال از دريافت اين همه بودجههاي كلان نفتي و مالياتهاي فراوان و ساير درآمدها بايد چند تا طرح هم درآيد، حتي اگر صفر تا صد آن را هم اين دولت ساخته باشد.»
اعتماد همچنین نوشت: «در عوض براي طرحهايي كه ۱۰-۲۰درصدش را ساختهاند تبليغات مفصل ميكنند. يقين دارم اگر هزينه اين طرح را در اين دو سال صرف طرحهاي توليدي ميكردند و دهها هزار جوان مجرد را با مزد و امكانات مناسب شاغل ميكردند و بهبود بيشتر پرداختها و خدمات و تداوم كار آنان را منوط به ازدواج و فرزندآوري مينمودند امروز شاهد رشد فرزندآوري نزد همان شاغلان و ديگر منافعشان از اين طرحها بوديم. اگر با اين بودجه بيزبان يك ميليون واحد مسكوني سالانه را ميساختيد نيازي به اين فشارهاي بيمورد به بانكها و اتلاف منابع ديگر و فروش زيرقيمت خودرو و... به عنوان چشمروشني فرزند نورسيده نبود.»
واقعا نویسنده این یادداشت و روزنامه زنجیرهای که آن را چاپ کرده است، از نوشتن این میزان از دروغ بافی تعجب نمیکند؟ در جایی از این نوشته عنوان شده است: «در عوض براي طرحهايي كه ۱۰-۲۰درصدش را ساختهاند تبليغات مفصل ميكنند»؛ آیا آقایان سوءمدیریت و سپس تبلیغات دولت روحانی و ژنرال زنگنه در زمان افتتاح پالایشگاه ستاره خلیجفارس که با پیشرفت بالای 70 درصد تحویل دولت یازدهم شد و پس از 6 سال توقف فعالیت با پیشرفت 20 درصدی در سالیان پایانی دولت دوازدهم راهاندازی شد را فراموش کردهاند؟
آیا فراموش کردهاند که همین پالایشگاه که به چشم زنگنه نمیآمد، آن دولت را که به واسطه عدم پیشبینی مصرف انرژی و کنار گذاشتن طرحهای راهبردی سهمیهبندی سوخت و عدم توجه به ظرفیتهای داخلی در منجلاب تامین بنزین گرفتار شده بود، نجات داد؟
در بخشی دیگر از این یادداشت عنوان شده است: «چون افتتاح فلان راه و فرودگاه و... هيچ كدام دستاورد اصيل نيست از اين طرحها در هر دولتي هست»؛ اگر این کارها از هر دولتی برمیآمد و وظیفه هر دولتی است چرا حسن روحانی و دولتی که شما از آن حمایت میکردید از اغلب این وظایف شانه خالی کرده بود؟
آیا فراموش کردهاند که هر دو دولت خاتمی و روحانی کشور را با ناترازی شدید در حوزه انرژی تحویل دادند و دولتهای نهم و سیزدهم کشور را از خاموشیهای متمادی برق و کمبود گاز نجات دادند؟
در بخشی دیگر از این نوشته عنوان شده است: «اگر با اين بودجه بيزبان يك ميليون واحد مسكوني سالانه را ميساختيد نيازي به اين فشارهاي بيمورد به بانكها و اتلاف منابع ديگر و فروش زير قيمت خودرو و... به عنوان چشمروشني فرزند نورسيده نبود»؛ که باز هم زنجیرهایها و ستوننویسان آنها موضع خود در برابر اساس طرحهایی همچون مسکن مهر را فراموش کردهاند؟
سؤال جدی این است که با چه رویی این سخنان را به رشته تحریر درآوردهاند در حالی که در تمام مواردی که گفتهاند کارنامه سیاه دولت حسن روحانی را پیش رو دارند؟
چگونه این آقایان از خود نمیپرسند که چرا دولت مطبوعشان یعنی دولت حسن روحانی علی رغم رکود در تمام صنایع نقدینگی کشور را به رقمی سرسام آور و نجومی رساند؟
در نهایت باید گفت؛ دولت رئیسی وارث آواری است که طی هشت سال مدیریت ژنرالهای مدعی اصلاحات ـ اعتدال بر کشور تحمیل شده است.
ماهیگیری مدعیان اصلاحات حتی از کشتار مردم فلسطین
روزنامه شرق در یادداشتی مورخ 16 آبان درباره مسئله فلسطین نوشت: «بیتفاوتی مشهودترین واکنش اکثر ایرانیان به این بحران است. این بیتفاوتی قابل درک است، اما قابل دفاع نیست. قابل درک است چراکه از مردمی که مطالباتشان بیجواب میماند، مشکل میتوان انتظار توجه به دغدغههای حکومت را داشت.»
دخیل بستن به انواع موضوعات برای ماهیگیری توسط طیفی که نام اصلاحات را بر روی خود گذاشته، دیگر به امری طبیعی و روندی عادی تبدیل شده است. حتی اگر موضوع فلسطین و کشته شدن کودکان و مردم مظلوم در میان باشد. اینکه هر اتفاقی را قربانی اغراض سیاسی خود کنیم، عین بیشرمی است.
اخیرا مشاور دولت یازدهم و دوازدهم نسبت به افتتاح فرودگاه سقز واکنش نشان داد و آن را دستاورد دولت قبل میدانست. معاون اجرائی رئیسجمهور در مطلبی پاسخ داد: توضیح دهید که چرا فرودگاه بدون برج مراقبت افتتاح شد؟!
در طول جنگ اخیر غزه کمتر روز و هفتهای بود که میدان فلسطین خالی از جمعیت باشد. یا اگر به عکسهای روز سیزدهم آبان امسال نگاهی بیندازیم و یا در آن شرکت میکردیم، شاهد جمعیت انبوه بودیم؛ تظاهرات گستردهای که در صفحه یک روزنامههای مدعی اصلاحات نه خبری از عکسهایش بود و نه حتی اشاره به آن.
نکته دیگر اینکه مسئله فلسطین از سوی مردم، بالاتر از آنکه دغدغه دولت و نظام (که صد البته دغدغه است) تلقی شود، امر انسانی و ذاتی خودشان قلمداد میکنند. فارغ از هر مشکلی اعم از اقتصادی و... مسئله فلسطین از مردم گرفته تا دانشجویان مسئلهای دردآور ادراک میشود. این موضوع حتی در دیگر کشورها نیز قابل مشاهده است.
زهی بی شرمی
آقای ظریف! مردم ما
قهرمان بودن را می پسندند -۱
🔹آقای ظریف در گذشته و بر سر ماجرای برجام، نتانیاهو را دشمن خونی ایران جا نمایی کرده است. او و هم طیفانش می گویند نتانیاهو بود که نمی گذاشت برجام پا بگیرد، و ترامپ هم در اثر تحریک او، برجام را زیر پا گذاشت.
♦️این طیف ولو با تاخیر، به باور چند ده ساله صاحب نظران انقلابی رسیدند، مبنی بر این که "اسرائیل، دشمن ترین دشمنان ملت ایران است"؛ و این در حالی بود که برخی از اصلاح طلبان در سال ۱۳۸۸، به شعار "نه غزه نه لبنان" (مطلوب رژیم صهیونیستی) آلوده شدند.
🔹تصور می کنید دشمن ترین دشمنان ایران، از سخنان دیروز آقای ظریف ناراحت می شود یا شادمان؟! او دیروز گفت: "
♦️"الان که کشور سیاست معقولی دارد، با موضعگیری های تند، آب به کاسه تندروی نریزیم. اگر پای ایران را به وسط معرکه جنگ بکشانند، برای هیچکدام از مقام های حاکمیتی اتفاقی رخ نخواهد داد؛ آنی که بمب می خورد، از بین می رود و تحریم می شود، مردم ایران هستند. تا حالا مگر تحریم ها به چه کسانی ضرر زده؟ به کسانی که روزی چند میلیون دلار درآمد دارند، یا به مردم بیچاره؟ مردم ایران، از هزینه دادن روی این موضوع خسته اند، حق هم دارند. مردم ایران از سیاست دولت ما که تلاش می کند از فلسطینی ها هم داغ تر باشد، خسته اند".
🔹چرا ظریف اصرار دارد میان سیاست نظام و دولت، یا دولت و مردم دوگانگی القا کند؟ سود این دوگانه سازی را چه کسی جز آمریکا و اسرائیل می برند؟ مواضع دولت را رئیس جمهور و وزیر خارجه اعلام می کنند و مصداقا، کدام موضع آنها، تندروی بوده است؟!
♦️آقای ظریف هنگامی که "میدان" و سردار سلیمانی را متهم کرد به این که برای "دیپلماسی و منافع ملی" هزینه درست کرده اند، از موضع نظام جانبداری می کرد، یا همان موضع معقول را زیر سوال می برد؟!
🔹او می تواند بگوید که خسته است، اما چرا از طرف مردم حرف می زند؟ چه کسی چنین وکالتی را به او داده؟! مردم، همان هایی هستند که آن حماسه دشمن شکن را در تشییع پیکر شهید سلیمانی را به راه انداختند؛ و حال آن که ادعا می شد جنگیدن او هزینه ساز است!
♦️حاج قاسم، آماج تهمت و تخریب بود، اما ظریف، در همان مصاحبه چند سال قبل با "مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری"، در کنار بدگویی و شبهه افکنی علیه "میدان" و "فرمانده آن"، اعتراف کرد:
🔹«قبل از شهادت شهید سلیمانی، در تمامی نظرسنجی هایی که ما داشتیم، از سال ۹۶ تا ۹۹؛ محبوبیت من از ۹۰، آمد روی ۶۰ درصد، و محبوبیت شهید سلیمانی، رفت روی ۹۰ درصد. مردم ما، #قهرمان_بودن_در_منطقه_را_می_پسندند. ما هم نوکر مردم و هم نوکر آنچه می پسندند، هستیم».
💢ادامه دارد
آقای ظریف! مردم ما
قهرمان بودن را می پسندند-۲
♦️هزینه برای کشور را کسانی درست کردند که به جای همراهی با گفتمان مقاومت، مسیر انفعال در برابر غرب و رژیم صهیونیستی را در پیش گرفتند و با جرات و جسارت بخشیدن به حریف، کشور و منطقه را آماج ترور و خرابکاری و جنگ قرار دادند؛
🔹اگر نبود این نگاه راهبردی که جنگ با دشمن ستیزه جو، از همان عمق و همسایگی او شروع می شود، قطعا امروز آمریکا و اسرائیل، فجایع بمباران غزه را در عمق خاک ما پدید می آوردند.
♦️آقای ظریف اولین بار نیست که از موضع ضعیف نمایی و خستگی، جنگ هراسی راه می اندازد. او همان مهر ۱۳۹۲ که گفت "آمریکا می تواند ظرف پنج دقیقه توان دفاعی ما را نابود کند"، سایه تهدید های بعدی را بر سر کشور کشاند و مصاف مذاکرات را که دو سال بعد به توافق می رسید، مغلوبه کرد.
🔹همان روزها نیز اگر درایت نظام و فرماندهانی مانند سردار سلیمانی در دفع شر جنگ نیابتی آمریکا و اسرائیل در عراق و سوریه نبود، شعله های جنگ، به همدان و کرمانشاه و تهران و اصفهان و شیراز امتداد می یافت.
♦️جمهوری اسلامی و متحدانش امروز در زمینه طراحی و تدبیر، در اوج حکمت هستند. و هرگز کسی در جبهه دشمن، از این تدابیر پیچیده و پیشرو، برداشت ضعف و انفعال و ترس نخواهد کرد.
🔹نبرد با آمریکا و رژیم صهیونیستی، ترجیح ما نبوده، بلکه تحمیل دشمن به ملت ما بوده و مربوط به یک ماه، یا یکی دو سال اخیر هم نیست.
♦️این جنگ تحمیلی و به شرارت های پیرامون آن، دست کم ۷۰ سال سابقه دارد و دائما رو به تشدید و تصاعد گذاشته است. با این تفاوت مهم که حربه های دشمن محدود تر و کُند تر، و توانمندی های جبهه ایران، گسترده تر شده است.
🔹ما سالهاست که در این جنگ تحمیلی، وسط میدان هستیم؛ با رعایت تمام اصول عزت، حکمت و مصلحت. به همین علت هم هست که وقتی از نتانیاهو پرسیدند، بزرگ ترین تهدید کدام است، پاسخ داد"ایران، ایران، ایران!".
♦️گفتمان حکیمانه حرکت ملت ایران، همان است که مقتدای شان علی علیه السللام فرمود: "اُغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا... با دشمنان بجنگید، پيش از آن كه با شما بجنگند. به خدا سوگند، با هيچ قومى در خانه شان نجنگیدند، مگر آنكه خوار شان ساختند".
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غزه ای ها مرکاوا 4 را هم زدند
یک روز خیلی خیلی معمولی در غزه
مدافع فلسطینی آرام گام بر میدارد. به یک تانک مرکاوا 4 را بر میرسد.
هدف قرارش میدهد.
سپس از آن فاصله میگیرد.
فیلمبردار هم پشت سر رفیقش در حرکت بوده و مشاهدات را ثبت میکند.
دم فلسطین گرم...
#حماسه_غزه
#طوفان_الاقصی
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جشن تولد خاص
🔺باصدای بمباران، بدون کیک و شمع، یک خانواده فلسطینی تولد یکی از فرزندان خود را جشن گرفتند.
ایمان و صبر و امیدی که انشاءلله به ثمر خواهد نشست...
🍀
*بسم رب الشهدا و الصدیقین*
*امشب بیاد سرباز شهید:*
*صفر شجاعی*صلوات*
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
نام پدر: *عبدالحسین*
تاریخ تولد : *۱۳۴۷*
محل تولد : *دشتستان، بنار آبشیرین*
تاریخ شهادت : *۱۳۶۶*
محل شهادت: *سومار*
محل دفن : گلزار شهدای *بنار آبشیرین*
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
*شهدا را یاد کنید با یک صلوات*
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
*اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم*🌷
❃↫✨« بِسـم ِ ربـــــِّـ الشــُّـهـداءِ والصِّـدیقیــن »✨↬❃
#دختر_شینا
#فصل_اول
مادرم از صبح تا شب کار داشت. از بی کاری حوصله ام سر می رفت.
بهانه می گرفتم و می گفتم: «به من کار بده، خسته شدم.» مادرم همان طور که به کارهایش می رسید، می گفت: «تو بخور و بخواب. به وقتش آن قدر کار کنی که خسته شوی.
حاج آقا سپرده، نگذارم دست به سیاه و سفید بزنی.»
دلم نمی خواست بخورم و بخوابم؛ اما انگار کار دیگری نداشتم. خواهرهایم به صدا درآمده بودند.
می گفتند: «مامان! چقدر قدم را عزیز و گرامی کرده ای. چقدر پیِ دل او بالا می روی. چرا ما که بچه بودیم، با ما این طور رفتار نمی کردید؟!»
با تمام توجه ای که پدر و مادرم به من داشتند، نتوانستم آن ها را راضی کنم تا به مدرسه بروم. پدرم می گفت: «مدرسه به درد دخترها نمی خورد.»
معلم مدرسه مرد جوانی بود. کلاس ها هم مختلط بودند.
مادرم می گفت: «همین مانده که بروی مدرسه، کنار پسرها بنشینی و مرد نامحرم به تو درس بدهد.»
اما من عاشق مدرسه بودم. می دانستم پدرم طاقت گریه مرا ندارد. به همین خاطر، صبح تا شب گریه می کردم و به التماس می گفتم:
«حاج آقا! تو را به خدا بگذار بروم مدرسه.»
پدرم طاقت دیدن گریه ی مرا نداشت، می گفت: «باشد.
تو گریه نکن، من فردا می فرستم با مادرت به مدرسه بروی.» من هم همیشه فکر می کردم پدرم راست می گوید.
آن شب را با شوق و ذوق به رختخواب می رفتم. تا صبح خوابم نمی برد؛ اما همین که صبح می شد و از مادرم می خواستم مرا به مدرسه ببرد، پدرم می آمد و با هزار دوز و کلک سرم را شیره می مالید و باز وعده و وعید می داد که امروز کار داریم؛
اما فردا حتماً می رویم مدرسه. آخرش هم آرزو به دلم ماند و به مدرسه نرفتم.
نه ساله شده بودم. مادرم نماز خواندن را یادم داد. ماه رمضان آن سال روزه گرفتم، روزهای اول برایم خیلی سخت بود، اما روزه گرفتن را دوست داشتم.
با چه ذوق و شوقی سحرها بیدار می شدم، سحری می خوردم و روزه می گرفتم.
بعد از ماه رمضان، پدرم دستم را گرفت و مرا برد به مغازه پسرعمویش که بقالی داشت.
بعد از سلام و احوال پرسی گفت: «آمده ام برای دخترم جایزه بخرم. آخه، قدم امسال نه ساله شده و تمام روزه هایش را گرفته.»
پسرعموی پدرم یک چادر سفید که گل های ریز و قشنگ صورتی داشت از لابه لای پارچه های ته مغازه بیرون آورد و داد به پدرم.
پدرم چادر را باز کرد و آن را روی سرم انداخت. چادر درست اندازه ام بود. انگار آن را برای من دوخته بودند.
از خوشحالی می خواستم پرواز کنم. پدرم خندید و گفت: «قدم جان! از امروز باید جلوی نامحرم چادر سرت کنی، باشه باباجان.»
آن روز وقتی به خانه رفتم، معنی محرم و نامحرم را از مادرم پرسیدم.
همین که کسی به خانه مان می آمد، می دویدم و از مادرم می پرسیدم: «این آقا محرم است یا نامحرم؟!»
بعضی وقت ها مادرم از دستم کلافه می شد. به خاطر همین، هر مردی به خانه مان می آمد، می دویدم و چادرم را سر می کردم.
دیگر محرم و نامحرم برایم معنی نداشت.
#دختر_شینا
#فصل_دوم
خانه عمویم دیوار به دیوار خانه ما بود. هر روز چند ساعتی به خانه آن ها می رفتم. گاهی وقت ها مادرم هم می آمد.
آن روز من به تنهایی به خانه آن ها رفته بودم، سر ظهر بود و داشتم از پله های بلند و زیادی که از ایوان شروع می شد و به حیاط ختم می شد، پایین می آمدم که یک دفعه پسر جوانی روبه رویم ظاهر شد. جا خوردم. زبانم بند آمد. برای چند لحظه کوتاه نگاهمان به هم گره خورد. پسر سرش را پایین انداخت و سلام داد. صدای قلبم را می شنیدم که داشت از سینه ام بیرون می زد. آن قدر هول شده بودم که نتوانستم جواب سلامش را بدهم. بدون سلام و خداحافظی دویدم توی حیاط و از آنجا هم یک نفس تا حیاط خانه خودمان دویدم. زن برادرم، خدیجه، داشت از چاه آب می کشید. من را که دید، دلو آب از دستش رها شد و به ته چاه افتاد. ترسیده بود، گفت: «قدم! چی شده. چرا رنگت پریده؟!»
کمی ایستادم تا نفسم آرام شد. با او خیلی راحت و خودمانی بودم. او از همه زن برادرهایم به من نزدیک تر بود، ماجرا را برایش تعریف کردم. خندید و گفت: «فکر کردم عقرب تو را زده. پسرندیده!»
پسر دیده بودم.
مگر می شود توی روستا زندگی کنی، با پسرها هم بازی شوی، آن وقت نتوانی دو سه کلمه با آن ها حرف بزنی! هر چند از هیچ پسر و هیچ مردی جز پدرم خوشم نمی آمد.
از نظر من، پدرم بهترین مرد دنیا بود. آن قدر او را دوست داشتم که در همان سن و سال تنها آرزویم این بود که زودتر از پدرم بمیرم. گاهی که کسی در روستا فوت می کرد و ما در مراسم ختمش شرکت می کردیم، همین که به ذهنم می رسید ممکن است روزی پدرم را از دست بدهم، می زدم زیر گریه. آن قدر گریه می کردم که از حال می رفتم. همه فکر می کردند من برای مرده آن ها گریه می کنم.
پدرم هم نسبت به من همین احساس را داشت. با اینکه چهارده سالم بود، گاهی مرا بغل می کرد و موهایم را می بوسید
#اطلاعیه
خوبان روزگار مسلمان زینب اند
مراسم هشتمین یادواره شهادت حاج عمار،
شهدای مدافعحرم، شهدای قطعه ۵۳
و یادبود شهدای مظلوم فلسطین
روایتگری:
سید ایمان یاراحمدی
قرائت قرآن:
استاد هادی موحد امین
فیض منبر:
حجتالاسلام استاد سید حسین مومنی
مرثیه سرایی:
کربلایی محمدحسین پویانفر
کربلایی سید امیر حسینی
کربلایی سید محمدرضا نوشهور
کربلایی پیام کیانی
پنجشنبه ۱۸ آبانماه؛ از ساعت ۱۴
بهشت زهرا سلام الله علیها، قطعه ۵۳
📌آنچه آقای محمد جواد ظریف درباره تحولات فلسطین گفتند ریشه بنیادین در بخش های متعدد حاکمیتی و امنیتی کشور دارد.
انتشار گسترده سخنان ترامپ مبنی بر حملات موشکی از قبل هماهنگ شده به عین الاسد و سخنان آقای ظریف پیام روشنی است که فقط حاکمیت را با تردید و ابهام روبه رو می کند و افکار عمومی را درباره توان واقعی کشور دچار یک پارادوکس اساسی کند.
ظریف در جدید ترین صحبت های خود گفته قرار نیست ما بجای مظلوم بجنگیم تنها باید از آن ها دفاع کنیم.
♨️آقای ظریف،مساله ما صرفا دفاع از مظلوم نیست که بخواهیم بگوییم برای آن وارد جنگ شویم یانه ،مساله دفاع از عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران در منطقه که از اجزاء رئیسه منافع ملی و امنیت عمومی ما محسوب می شود است و همه می دانیم اگر قدرت نظامی حماس نابود شود عمق استراتژیک ما در منطقه به خطر می افتد.
البته همان عمق استراتژیکی که با آن مقابله می کردی و هیچ اعتقادی به دستاوردهای مقاومت در میدان نداشتی و بارها به شهید قاسم سلیمانی حمله می کردید.
هرگز خوانش شما از محور مقاومت یک پلن بازدارنده نبوده و نیست و آن را یک تهدید اساسی برای امنیت منطقه می دانستید و آن را مانع کنشگری دستگاه دیپلماسی خود در منطقه قلمداد می کردید.
شما می دانید که آمریکا برای حمایت از منافع ملی و عمق استراتژیک خود در غرب آسیا در کنار اسرائیل قرار گرفته است و برای آن همه قوانین بین المللی و حقوق بشری را کنار گذاشته است.
این نکته رو به صراحت بگم سخنان ظریف،موضع بخش قابل توجهی از جریان های حاکمیتی،امنیتی،دولتی و....در ساختار کشور است و چسبندگی سیاسی و امنیتی با نظام اسلامی ندارند و هیچ عرقی هم به ارزش ها و منافع ملی ندارند.