👶بازهم مزایای شیر مادر👶
🌺بررسی ها نشان می دهد شروع هرچه سریع تر تغذیه نوزادان نارس با شیر مادر با پیامدهای بهتر عصبی- تکاملی همراه است. مطالعات نشان می دهد نوزادان خیلی نارسی که در اولین ماه تولد با شیر مادر تغذیه می شوند، از پیامدهای تکاملی و عصبی بهتری در سنین مدرسه برخوردار هستند.
🌺محققان استرالیایی ۱۸۰ نوزادی که قبل از هفته ۳۰ بارداری متولد شده بودند یا وزنی کمتر از ۱۲۵۰ گرم داشتند را مورد مطالعه قرار دادند. داده ها در مورد تغذیه در ۲۸ روز اول زندگی ثبت شد، MRI مغزی در زمان معادل ترم در سن ۷ سالگی انجام شد، همچنین آزمون های حرکتی و شناختی در سنین ۲ و ۷ سالگی انجام شد.
🌺هر روز اضافی که یک نوزاد بیش از ۵۰% تغذیه خود را از شیر مادر دریافت می کرد عملکرد او در آزمون های هوشی، ریاضی، حافظه کارکردی و عملکرد حرکتی در سنین ۷ سالگی بهتر بود. افزایش دریافت شیر مادر با افزایشحجم ماده خاکستری در زمان معادل ترم (و نه در ۷ سالگی)، همراه بود. محققان می گویند این یافته ها بر دریافت شیر مادر به عنوان تغذیه اصلی برای نوزادان نارس، تأکید دارند.
📕Journal of Pediatrics July 26,2016.
📕منبع: نشریه نوین پزشکی- شماره ۶۲۷- ۱ شهریور ۹۵
#شیر_مادر
#نشریه_نوین_پزشکی
@HakimKheirAndish
☠🍷شهروندانی که روزانه چندین هزار لیتر «اسید فسفریک» میخورند🍷☠
@HakimKheirAndish
حکیم خیراندیش پدر طب سنتی ایران «غیررسمی»
☠🍷شهروندانی که روزانه چندین هزار لیتر «اسید فسفریک» میخورند🍷☠ @HakimKheirAndish
☠🍷شهروندانی که روزانه چندین هزار لیتر «اسید فسفریک» میخورند🍷☠
🔺«نوشابههای گازدار» بهواسطه اسید فسفریک موجود در آن حتی میتواند میخ را در خود حل کند یا زنگزدگیها را از بین ببرد اما سؤال این است که «اسید فسفریک» موجود در نوشابهها چه بلایی بر سر اعضای بدن ما میآورد.
🔺به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»؛ بارها شنیدهایم که نوشابه برای سلامتی مضر است و اینکه بسیاری از نوشابهها دارای شهد ذرت است که موجب بیماری دیابت میشود یا نوشابههای رژیمی حاوی آسپارتام (نوعی قند مصنوعی) است که موجب ایجاد تومور مغزی میشود.
🔺اما هرگز درباره «اسید فسفریک» موجود در نوشابهها و آثار مخرب آن تا به حال چیزی گفته نشده است، اسیدی که تقریباً در همه نوشابهها موجود است.
🔺بررسیهای انجام شده نشان میدهد «نوشابههای گازدار» بهواسطه اسید موجود در آن حتی میتواند میخ را در خود حل کند یا زنگزدگیها را از بین ببرد اما سؤال این است که «اسید فسفریک» موجود در نوشابهها با بدن ما چهکار میکند و آیا میتواند موجب تخریب دندانها شود؟
تصویر زیر، تصویری میکروسکپی از دندان گراز وحشی است؛ نکته قابل توجه درباره دندان این حیوان، یکپارچگی سطح دندانها و بادوام بودن آن است که حتی بهسختی خراش برمیدارد.
🔺اما زمانی که این دندانها را به «اسید فسفریک» موجود در نوشابهها آغشته میکنیم، این اسید با کلسیم موجود در دندانها واکنش شیمیایی میدهد، حبابهایی که در تصویر زیر مشاهده میکنید حاصل واکنش «اسید فسفریک» و کلسیم دندان است و بهمعنای خورده شدن دندان توسط «اسید فسفریک» موجود در نوشابه است.
🔺همچنین این واکنشها سبب میشود که کلسیم موجود در دندان آزاد و وارد بدن شود؛ این حالت اسیدی نوشابه تا زمان دفع مواد قلیایی بدن ادامه پیدا میکند؛ در واقع برای دفع، این مواد در کلیه جمع میشوند و این تجمع مقدمه ایجاد سنگ در کلیهها است.
🔺هنگامی که نوشابه مصرف میکنید این واکنشها ساعتها ادامه پیدا میکند و اگر بعد از مصرف از مسواک استفاده نکنید مقداری «اسید فسفریک» بهروی دندان باقی میماند و تا زمان که مسواک زده نشود، این ماده با دندانهای شما واکنش خواهد داد.
🔺هنگامی که واکنش شیمیایی «اسید فسفریک» و کلسیم موجود در دندانها تمام میشود، ابری از کلسیم دندانها را احاطه میکند، این ابرها مملو از کلسیمهایی است که زمانی جزئی از دندانها بودهاند و در حال حاضر بهدلیل واکنش با «اسید فسفریک» از آن جدا شده، یکپارچگی و مقاومت سطح دندانها از بین رفته است بهطوری که حتی با مصرف آدامس هم امکان آسیب رسیدن به دندانها وجود دارد؛ در تصویر زیر تفاوت دندانهای گراز وحشی مورد آزمایش قبل و بعد از آغشته شدن آنها به نوشابه کاملاً مشهود است.
🔺تمام این آسیبهای وارده به دندانها و بدن تنها بهدلیل مصرف نوشابه و «اسید فسفریک» موجود در آن اتفاق افتاده است؛ در این میان چیزی که بهصورت قطعی، روشن و آشکار است، مضرات و عوارض شدید نوشابههای گازدار برای انسان است و اینکه قطعاً نوشابه حاوی هیچ ترکیبات سودمندی نیست اما چیزی که هنوز پاسخی به آن داده نشده، چرایی صدور مجوز برای تولید این نوشابهها است و اینکه با چه توجیه و دلیلی، نهادهای مربوطه اقدام به صدور مجوز و تأیید سلامت این محصولات مضر میکنند؟!
#اسید_فسفریک
#نوشابه_گازدار
#کوکاکولا
#پپسی
@HakimKheirAndish
📱زمان استفاده از موبایل و تبلت برای کودکان چند ساعت در روز ؟
پژوهشگران می گویند:
▪بچههای زیر 5 سال نباید بیشتر از 1 ساعت در روز از هر وسیله اسکرین دار اعم از موبایل یا تبلت استفاده کنند
▪سالانه بیش از 5 میلیون مرگ بخاطر همین بیتحرکی در بین ردههای سنی پایین وجود دارد.
@HakimKheirAndish
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘چند تعریف تامل برانگیز و زیبا ☘
@HakimKheirAndish
حکیم خیراندیش پدر طب سنتی ایران «غیررسمی»
روشهای پاکسازی بدن از سموم از دیرباز مورد توجه درمانگران بوده است، به غیر از بهکارگیری روشهایی هم
🍃🌿🍃🌿🍃🌿
🌺نگاهی به طب اسلامی و شیوههای درمانی🌺
🍃مولای متقیان حضرت علی(ع)، در نهجالبلاغه خطبه ۱۰۸، پیامبر اکرم(ص) را اینگونه وصف فرموده: «پیامبر طبیبی بود که بر سر بالین بیماران حاضر میشد و مرهم بر جای خود قرار میداد و آنچه که برای مداوا نیاز بود انجام میداد و دلهای کور، گوشهای کر و زبانهای لال را معالجه مینمود…»
🍃پس علم طب در اسلام از جایگاه ویژهای برخوردار است و میتوان گفت که سرآغاز علم طب آموزههای وحی بوده است اما تجربه دانشمندان هم بدان افزوده شده و تدریجا این دانش گستردهتر شده و میشود.
🍃دستورات و قوانین اسلامی برای سلامتی و عافیت دنیوی و اخروی نازل شده ولی این دستورات فقط به سلامتی جسم محدود نمیشود بلکه سلامتی در دنیا و آخرت مورد توجه میباشد.
🍃مسلمانان باید در به دست آوردن هر دو سلامت کوشا باشند، در سلامتی دنیا باید در پی به دست آوردن آسایش و آرامش جسمی و روحی باشند و در سلامتی آخرت نیز در پی رحمت و بخشش الهی باشند.
🍃تاریخچه طب سنتی
بر اساس شواهد تاریخی، ایران منشأ طب در جهان بوده است، به طور مکتوب نخستین فردی که به عنوان پزشک معرفی شده حدود ۷۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح شخصی به نام «تریتا» در ایران بوده که توسط اهورا مزدا به زرتشت معرفی شده است. در این مکتب علاوه بر درمان بر بهداشت نیز تاکید شده بود. پاکی چهار عنصر هوا، خاک، آب و آتش از دستورهای مهم این مکتب بوده است.
🍃کتابهای طب سنتی افرادی چون زکریای رازی و ابن سینا شهرت زیادی دارند تا جایی که قریب به ۵۰۰ سال در دانشکدههای اروپایی و آسیایی توسط اساتید تدریس شده است و به عنوان منابع اصلی علم طب شناخته شده است.
🍃در این آثار، طب سنتی بر اساس چهار طبیعت مزاج انسان از جمله، بلغم، صفرا، سودا و خون و نیز گرمی و سردی مزاج به درمان بیماری میپردازد و بر اساس آن بیماریها را به سه دسته بیماریهای سوء مزاجی، سوء ترکیبی و بیماریهای تفرق و اتصال تقسیم میکند.
🍃افرادی که تغذیهای مناسب با مزاج خود از لحاظ سردی، گرمی، خشکی یا رطوبت دارند در دسته بیماریهای سوء مزاجی در طب سنتی قرار میگیرند، افرادی که با نقصی در بدن به دنیا میآیند در دسته بیماریهای مربوط به ترکیب یا و افرادی که در عضوی از بدن دچار شکستگی یا بدجوش خوردن ناحیه هستند در طب سنتی در دسته بیماریهای تفرق و اتصال قرار میگیرند.
🍃از دیدگاه ابن سینا طب علمی است که به واسطه آن احوال بدن انسان شناخته میشود و مطابق همین شناخت به درمان آن پرداخته میشود.
🍃زکریای رازی، ابن سینا و تمامی پزشکان و اطبای ایرانی وظیفه پزشک را حفظ تندرستی انسان دانسته و درمان مناسب و به موقع را هدف پزشکی ارزیابی کردهاند. در واقع تعهد و مسئولیتی که اطبای ایرانی نسبت به درمان بیماران داشتهاند آنچنان بوده که کتب باارزش پزشکی ایران به تدریج به یونان و غرب فرستاده و ترجمه شد و نام دانش پزشکی با ایران اسلامی عجین شد.
🍃در دین اسلام درباره اصول کلی پزشکی و بهداشت دستورهایی به مسلمانان داده شده که میتوان از این دستورها به عنوان پایههای اصلی علم پزشکی اسلامی یاد کرد.
🍃احادیثی نیز از پیامبر گرامی اسلام(ص) درباره سلامت، بیماری، بهداشت و مسایل دیگر مربوط به پزشکی نقل شده است که بعدها نویسندگان اسلامی آنها را تدوین کردند و بر آن شرحها نوشتند و این مجموعهها به نام «طب النبی» معروف گردید.
🍃از امام جعفر صادق(ع) نیز روایات زیادی درباره بیماریها و درمانها نقل شده که همه رنگ دینی و مذهبی دارد و نشاندهنده توجه دین اسلام به دانش ارزشمند طب است.
🤔طب سنتی چیست؟
طب سنتی مجموعه علوم نظری و علمی است که در تشخیص، پیشگیری و درمان بیماریهای جسمی و روحی بهکار گرفته میشود.
متخصصان طب سنتی در بهکارگیری این علوم بر طبیعت مزاج انسان تاکید دارند و معتقدند طب سنتی بر این اصل قرار دارد که افراد باید ارگانیسم بدن خود را بشناسند و تشخیص دهند که دارای مزاج سرد یا گرم هستند و بر همین اساس غذاهای مناسب بدن خود را مصرف کنند.
🍃«مهدیه خیرخواه» دانشجوی رشته پزشکی در گفتوگو با گزارشگر کیهان تاکید میکند: «شفادهنده اصلی و درمانگر واقعی خداوند است و هرگونه درمان، پزشک، دارو و… وسیلهای است که به اذن خداوند در اختیار بیمار قرار میگیرد تا سلامتی و عافیت خود را به دست آورد.»
🍃وی میگوید: «دانش پزشکی به دو بخش طب نظری و طب عملی تقسیم میشود، طب نظری که چگونگی عملکرد طبیعی و تغییرات بدن انسان را بررسی میکند و طب عملی که به مجموعه روشها و اعمالی گفته میشود که برای حفظ سلامتی بهکار گرفته میشود و طب سنتی هم در همین زمینه یعنی تشخیص، پیشگیری و درمان بیماریهای جسمی و روحی بهکار گرفته میشود.»
@HakimKheirAndish
📚رفع #بوی بد #رحم 🔰
👈 برخی از بانوان به خاطر بوی بد رحم رنج می برند و مرتبا به خاطر این موضوع به پزشک مراجعه می کنند.
✍️ #علل بوی بد رحم 👇
بوی بد رحم می تواند از عفونت، وجود کیست، فیبروم،ترشحات نابهنجار،وجود قارچ،سرطان رحم و ... باشدکه باید درمان شوند.
اما چنانچه هیچ یک از موارد ذکر شده وجود نداشته و بوی بد رحم همچنان ادامه داشت، می توانید دستورات زیر را انجام دهید👇
🔑شبها پرهای گل محمدی آسیاب شده را داخل رحم قرار دهید.
🔑با مخلوطی از عرق هل و گلاب رحم را شستشو دهید.
🔑با عرق بهار نارنج دو آتیشه رحم را شستشو دهید.
🔑بامخلوطی از #گلاب و عرق دو آتیشه #دارچین رحم را شستشو دهید.
🔑اندازه یک نخود کوچک زاج را بکوبیدونرم شده ان را با یک قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل رحم تزریق کنید، دو دقیقه بماند بعد تخلیه نموده و با گلاب شستشو دهید.
@HakimKheirAndish
توده چربی
درمان توده های چربی زیر پوستی یا لیپوم با طب سنتی اسلامی توسط استاد حسین خیر اندیش
توده های چربی زیر پوستی یا لیپوم در واقع تجمع خوش خیم چربی های بدن که ناشی از سردی زیاد و یا گرمی زیاد بدن است.
امروزه با شیوع تغذیه نا مناسب در بین مردم و خوردن فست فود ها و غذای ها سرد مزاج بدون مصلح و بدون توجه به طبع بدن، گرفتاری های گوناگونی در زمینه سلامتی برای ما بوجود آمده که تنها راه آن تغییر سبک زندگی و تغذیه می باشد.
عدم استفاده از روغن های صنعتی که با اندکی توجه به ترکیبات آن که تشکیل شده از روغن پالم و یا دانه های تغییر ژنتیکی و جایگزینی آن با روغن های مفید و طبیعی مانند روغن کنجد، روغن زیتون و یا روغن های حیوانی یکی از ضروری ترین کارهایی است که باید برای اصلاح برنامه غذایی خود و گام نهادن در راه سلامتی باید انجام شود.
روغن حیوانی علی رغم تبلیغات غیر صحیح جزء روغن های گرم و مفید برای بدن است که استفاده به اندازه مطمئناَ مناسب خواهد بود.
نکته ی مهمی که باید درمورد چربی های زیر پوستی یا لیپوم باید بدانید این است که این غده ها خوش خیم و درمان پذیر هستند و جای نگرانی ندارد.
درمان توده های چربی زیر پوستی یا لیپوم
طبق توصیه استاد حسین خیر اندیش پدر طب سنتی ایران، برای درمان این نوع از توده ها طبق دستور العمل زیر اقدام کنید:
درمان چربی های زیر پوستی یا لیپوم در گرم مزاج ها و سرد مزاج ها متفاوت است.
در گرم مزاج ها خوردن سرکه انگبین (۲ لیوان عسل+۲لیوان عرق نعنا+۱ لیوان سرکه طبیعی) یه این صورت که سرکه انگبین را با دو سوم آب مخلوط کرده و یک هر روز لیوان بعد از شام میل کنید. (یک سوم لیوان سرکه انگبین + دو سوم آب)
خوردن گس مزه ها، پیاده روی و حجامت در طول چهل تا 120 روز درمان کننده لیپوم ها خواهد بود.
اما در سرد مزاج ها باید از غذای گرم لطیف استفاده کرد و از روغن های گرمی چون روغن کنجد، روغن زیتون و روغن حیوانی استفاده کنند.
لازم به ذکر است که جراحی و لیزر و سایر روشهای موجود چندان کمکی نخواهد کرد زیرا این چربی ها دوباره باز خواهند گشت.
رفع سلولیت
از ساعت ۸شب به بعد غیر از مواد بدون کالری چیزی دیگه نخوره
⬅️درمان سلولیت
➡️درمان توده چربی زیر پوست
✅عرق رازیانه شبی یک لیوان+مقداری عسل تا 120 شب (رازیانه تو زمان پریودی ممنون)
✅بادکش وسیع در محل یک شب درمیان تا 40 مرحله
✅ روغن مالی با روغن سیاه دانه هرشب تا 80 شب
✅خوردن ارده با شیره خرما یا عسل 3 یا 4روز درهفته (صبحانه) تا 4ماه
✅ روغن مصرفی باید از روغن ارده کنجد، زیتون،گاو،شحم گاو و دنبه که این دوتا آخری خیلی کمک میکنه.
✅استفاده از کرم لاغری هر روز تا جواب گرفته شه.
@HakimKheirAndish
🍃نقش مکمل های کلسیم در زوال عقل🍃
🔺بررسی ها نشان می دهد دریافت مکمل های کلسیم با افزایش خطر زوال عقل در زنانی که مبتلا به بیماری های عروقی مغزی هستند همراه است.
🔺محققان سوئدی، ۷۰۰ زن ۹۲-۷۰ زن سالم و بدون زوال عقل در ابتدای مطالعه را انتخاب کردند. تقریباً ۱۴% از این افراد در ابتدای مطالعه مکمل کلسیم دریافت کردند و در حدود نیمی از آنها ۵ سال بعد همچنان رژیم قدیم را داشتند.
🔺۵۹ زن در مدت مطالعه به دمانس مبتلا شدند. مصرف کلسیم در مرحله ابتدایی مطالعه با افزایش خطر زوال تنها در میان زنانی که سابقه سکته مغزی داشته یا آنهایی که دچار ضایعات نواحی خاکستری در CT بودند، همراه بود.
🔺به گفته محققان افزایش سریع سطح کلسیم سرم بعد از دریافت مکمل کلسیم منجر به افزایش انعقاد پذیری لیپوهیالینوزیس یا تغییر جریان عروقی شود. این محققان همچنین اشاره می کنند که کلسیم نقش مهمی در فرایند زمینه ای نکروز سلولی دارد.
📕Neurology August 17,2016.
📕منبع: نشریه نوین پزشکی- شماره ۶۲۸- ۱۵ شهریور ۹۵
#نشریه_نوین_پزشکی
#کلسیم
@HakimKheirAndish