⚡️مسکو: این حمله با غافگیری تمام انجام شد
سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه گفت: روسیه نباید به کشور یا کسی در مورد آزمایش یک موشک میان برد اطلاع می داد. روسیه چنین تعهدی به کسی ندارد.
ـــ ـ ـ ـــ ـ ــ ـ
☫ مقاومت اسلامی قفقاز | تحلیل - خبر
✖️@moqavemat_qafqaz
📑 بیانیه ولادیمیر پوتین بعد از حمله موشکی اخیر
🔸در تاریخ 19 نوامبر 6 موشک ATACMS و در تاریخ 21 نوامبر سیستم های Storm Shadow به اهدافی در مناطق کورسک و بریانسک حمله کردند که سیستمهای پدافند هوایی روسیه این حملات موشکی را دفع کردند.
🔸تنش در اوکراین پس از حملات موشکهای دوربرد غربی به روسیه، رنگ و بوی جهانی به خود گرفته است.
🔸روسیه خود را مجاز به استفاده از سلاح علیه اهداف نظامی کشورهایی میداند که اجازه استفاده از سلاح خود علیه آن را میدهند.
🔸روسیه به طور پیشگیرانه به شهروندان اوکراینی و شهروندان کشورهای دیگر پیشنهاد میدهد که مناطق احتمالی تخریب را در صورت استفاده از سیستمهای مانند "آرشنیک" ترک کنند، زیرا در حال حاضر هیچگونه وسیلهای برای مقابله با این سلاحها وجود ندارد.
🔸در منطقه دنیپروپتروفسک، روسیه یک مجتمع نظامی صنعتی را که به تولید فناوری موشکی نیز مشغول است، هدف قرار داد.
ـــ ـ ـ ـــ ـ ــ ـ
☫ مقاومت اسلامی قفقاز | تحلیل - خبر
✖️@moqavemat_qafqaz
❇️ آخرین وضعیت مذاکرات آتشبس
🔸🔸🔸
تقریباً همه طرفها با اصل آخرین پیشنویس توافق آتش بس موافقت دارند.
🔻چند موضوع اما همچنان برجسته است:
۱. بحث حق آزادی عمل اسرائیل: این مهمترین اختلاف است که در آن رژیم به دنبال تحمیل بندی است که در آن به مانند سوریه یا به مانند حملات ترکیه در شمال عراق و سوریه، هر گاه که دلش خواست به بهانه "دفاع از خود" به لبنان یورش برد. در این زمینه ابتکاراتی مطرح است مانند اینکه آمریکا خارج از متن توافق به صورت شفاهی یا کتبی به اسرائیل تضمین دهد که بتواند آزادی عملاش را حفظ کند، یا اینکه حمله به لبنان منوط به شکایت اسرائیل به کمیته نظارت و بررسی در کمیته باشد و در صورتی که ارتش لبنان قادر به حل آن نباشد، اسرائیل وارد عمل شود یا اینکه بند حق دفاع از خود بماند و در ادامه گفته شود که آمریکا تضمین میدهد که اسرائیل حمله پیشدستانهای مرتکب نشود.
۲. در بحث کمیته نظارت، سوالات و ابهامات زیادی در خصوص ساز و کار و اعضا وجود دارد. عضویت آمریکا و فرانسه قطعی است و فشارهایی برای عضویت انگلیس و حتی یک کشور عربی وجود دارد.
۳. مرزها: رژیم باید از همه نقاط عقبنشینی کرده و وضعیت به ۶ اکتبر ۲۰۲۳ بازگردد. باقی ماندن ارتش دشمن به هر بهانهای قابل قبول نیست.
۴. زمان اجرا: هم تاریخ شروع اجرای توافق مهم است و هم بازه آن. لبنان معتقد است بلافاصله پس از آتشبس، رژیم نیز باید عقبنشینی خود از خاک لبنان را آغاز کند تا حدود ۱.۵ میلیون آواره لبنانی به خانههایشان بازگردند اما تلاشهایی از سوی دشمن وجود دارد که این عقب نشینی طی ۶۰ روز باشد یا اینکه اساساً کل توافق، یک توافق موقت ۶۰ روزه باشد! اینها نقاط ابهام کلمه و جمله است که باید حل شود.
🔹 هفته جاری از حیث پیشبرد موارد فوق مهم ارزیابی میشود اما بازه رسیدن به توافق اگر سرعت به همین شکل باشد، ۲ تا ۴ هفته ارزیابی میشود مگر اتفاقی جدید علیالخصوص سنگ اندازی از سوی نتانیاهو، همه چیز را بهم بزند. تا بر سر همه چیز توافق نشود، بر سر هیچ چیز توافق نشده است. شاید بتوان از حیث کمی گفت بر ۱۰ درصد متن پیشنویس اختلاف وجود دارد اما این ۱۰ درصد به اندازه آن ۹۰ درصد دیگر اهمیت و ارزش دارد.
🔹 سه هدف حزبالله، حفظ کامل حاکمیت لبنان، عدم دستیابی اسرائیل به اهداف میدانی در مذاکرات سیاسی و پایان جنگ است. حزبالله معتقد است که اگر بتواند این شروط را در توافق بگنجاند به پیروزی رسیده زیرا عملاً هیچ یک از اهداف دشمن مانند نابودی حزبالله محقق نشده است. ضمن اینکه فشارهای بر مقاومت علیالخصوص مدنی زیاد است. تهران نیز چراغ سبز لازم و موضع حمایتی خود را داده است. این پذیرش حزب البته در موضع ضعف نیست و در موضعی برابر خواهد بود؛ شلیک فاتح ۱۱۰ به تلآویو حاوی این پیام است که انعطاف حزب در مذاکرات به معنای شکست یا عدم توانایی زدن عمق رژیم نیست. تداوم جنگ شاید چالشهای جدیدی به دنبال داشته باشد. مواردی مانند بازگشت ساکنان به شمال و یا عقبنشینی حزب به شمال لیتانی و انهدام ساختار جنوبی را نیز واقعیت مشخص خواهد کرد!
🔹 نتانیاهو همچنان علاقه دارد تا هر روز زمان بیشتری بگذرد، فشار بیشتری آورده و امتیاز بیشتری کسب کند اما آنها نیز چالشهایی دارند علیالخصوص در وضعیت فرسودگی نیروهای ارتش با توجه به نزدیکی به فصل زمستان که میتواند ارتش رژیم را در باتلاق کوههای لبنان غرق کند. به هر حال توپ باز هم در زمین نتانیاهو است اما اختلاف دیدگاه همچنان وجود دارد: دیدگاهی که معتقد است باید همچنان بر حزب فشار میدانی آورد و دیدگاهی که معتقد است با توجه به چالشهای آینده، تداوم پاسخهای حزبالله و همزمان کسب دستاوردهایی توسط اسرائیل امکان پذیرش آتشبس وجود دارد. در آمریکا به دلیل موضع نسبتاً یکسان ترامپ و بایدن در لزوم پایان جنگ، فشار بیشتر و موضع منسجمتری از سوی واشینگتن وجود دارد.
🔹 ختم کلام این است که با توجه به تجربه غزه و زیر میز زدنهای نتانیاهو، هیچ جایی برای خوشبینی وجود ندارد و زمان و میدان و مذاکرات همه چیز را روشن خواهد شد.
کانال اساتيد بسیجی دانشگاه
https://eitaa.com/joinchat/2365522423C8a48834cf1
🔴بیانیه مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در مورد قطعنامه ناموجه صادره در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در رابطه با برنامه هستهای صلحآمیز ایران
🔹در آخرین ساعات جلسه مورخ ۱ آذر ۱۴۰۳ شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی با فشار و اصرار سه کشور اروپایی و آمریکا، و علیرغم عدم حمایت حدود نیمی از دولتهای عضو، قطعنامهای غیر اجماعی در مورد برنامه صلحآمیز هستهای ایران تصویب شد.
🔹سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر تعامل سازنده با آژانس بینالمللی انرژی اتمی در چارچوب حقوق و تکالیف مصرح ذیل معاهده عدم اشاعه و موافقتنامه جامع پادمان بوده است.
🔹دولت چهاردهم بر مبنای همین سیاست از ابتدای تشکیل، ادامه و ارتقای همکاریها با آژانس را با هدف حل و فصل موضوعات فی مابین در دستور کار خود قرار داده است.
🔹در چارچوب همین رویکرد اصولی، ایران از سفر مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران استقبال کرد و برنامهریزی لازم برای فراهم نمودن زمینه تعاملات بیشتر و موفقیت سفر را انجام داد.
🔹سفر مدیرکل آژانس به ایران، دیدارهای وی با مقامهای عالی جمهوری اسلامی ایران و بازدید از مجتمعهای غنیسازی شهید دکتر علیمحمدی و شهید مهندس احمدی روشن و مذاکرات صورت گرفته زمینه مناسبی برای تقویت تعاملات ایران و آژانس ایجاد نمود.
🔹در چنین شرایطی سه دولت اروپایی و آمریکا - که سابقه طولانی در بدعهدی و عدم پایبندی آشکار به تعهدات خود از جمله در قالب برجام و توسل به تحریمهای ظالمانه و فشارهای غیرقانونی علیه ملت ایران دارند - به جای کمک به تداوم فضای سازنده ایجاد شده بین ایران و آژانس، حتی منتظر نتایج سفر مدیر کل آژانس هم نمانده و در یک اقدام تقابلی و ناموجه، قطعنامهای علیه ایران در شورای حکام ارائه نمودند. البته این قطعنامه از حمایت نیمی از اعضای شورای حکام برخوردار نشد که خود مبین مخالفت آنها با رویکرد سیاسی و مخرب بانیان قطعنامه میباشد.
🔹این رویکرد سیاست زده، غیر واقعبینانه و مخرب فضای مثبت ایجاد شده و تفاهمهای حاصل از آن را مخدوش میکند. چنین اقدامی، آن هم در زمانی که ایران و آژانس در مسیر تعامل سازنده قرار داشتند، بار دیگر ثابت کرد که سه دولت اروپایی و آمریکا در ادعای خود مبنی بر حفظ اعتبار آژانس به هیچ وجه صداقت ندارند و موضوع هستهای ایران صرفا بهانه و دستاویزی برای پیشبرد اهداف نامشروع آنها است.
🔹مراجع صلاحیتدار جمهوری اسلامی ایران در سطوح مختلف پیشتر اعلام کرده بودند که اتخاذ هرگونه اقدام تقابلی و سوء استفاده از شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای پیشبرد اهداف نامشروع و سیاسی، با پاسخ متقابل ایران مواجه خواهد شد. مختصات پاسخ احتمالی ایران از قبل نیز به مدیرکل آژانس اطلاعرسانی شده است.
🔹بر همین اساس، رئیس سازمان انرژی ایران دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راهاندازی مجموعه معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
🔹بدیهی است این اقدامات در راستای صیانت از منافع کشور و توسعه هرچه بیشتر صنعت هستهای صلحآمیز، متناسب با نیازهای روز افزون ملی و در چارجوب حقوق و تعهدات ایران وفق موافقتنامه پادمان جامع انجام میشود.
🔹در عین حال، همکاریهای فنی و پادمانی با آژانس، مثل گذشته و در چارچوب موافقت نامه پادمان ادامه خواهد یافت.
🔹در پایان تصریح میشود که جمهوری اسلامی ایران همچنان آماده تعامل سازنده با جهات ذیربط بر مبنای اصول و موازین حقوقی بینالمللی است و سیاست اصولی صیانت از حقوق و منافع ملت بزرگ ایران و توسعه برنامه هستهای صلحآمیز و بومی با جدیت ادامه خواهد یافت.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
⚠️کانال #پاسدار_مدیا:
🚨
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠#توجه
💢اولین جزئیات از قطعنامه شورای حکام علیه ایران به نقل از خبرگزاری دانشجو
▪علی صفری، دبیر بین الملل خبرگزاری دانشجو: در قطعنامه صادره شورای حکام از آژانس میخواهد که تا بهار ۲۰۲۵ گزارش جامعی از فعالیت هستهای ایران تهیه شود.
▪همچنین در خصوص دو مکان ادعایی از ایران توضیحاتی خواسته شده است.
▪قطعنامه ضعیفتر از تهدیدات پیشین اروپاییها بود و پرونده هستهای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل مرتبط نمیکند.
▪با اینحال همانطور که پیشتر وعده داده شده بود ایران پاسخ قاطعی به اقدام غیر سازنده اروپاییها داد.
▪از دقایقی قبل فرایند گازدهی به سه نسل جدید از سانتریفیوژهای ایرانی آغاز شده است/دانشجو
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
⚠️کانال #پاسدار_مدیا:
🚨
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783
توجه توجه توجه ❌❌❌❌
یک نوع باطری بشرح نمونه فوق وارد بازار شده که تولید شده رژیم منحوس صهیونیستی( اسرائیل ) به اسم Tadiran Batteries
(تاد ایران)که در فروشگاههای ایران نیز به فروش میرسد، این نوع باطری مثل پیجرهای چند وقت پیش در لبنان عمل میکند، اسرائیل با شگرد خاصی اسم ایران را در نام این باطری جای داده که کسی شک نکنه ، خرید این نوع باطری ممنوع میباشد .لذا جهت اطلاع و پیشگیری اعلام میگردد
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
⚠️کانال #پاسدار_مدیا:
🚨
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سیدهاشم الحیدری: به احتمال زیاد جنگ تا آینده نزدیک به سوریه و عراق میرسد
دبیرکل جنبش عهدالله عراق در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی:
🔹ما در جنگ هستیم و به تعبیر حضرت آقا ما در جنگ ترکیبی هستیم و در مقابل جنگ ترکیبی باید یک جهاد ترکیبی هم داشته باشیم یکی جهاد نظامی که توسط گروه های مقاومت انجام می شود و جهاد دوم جهاد تبیین است.
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
⚠️کانال #پاسدار_مدیا:
🚨
https://eitaa.com/joinchat/2162098380C1015543783
📣 هوش مصنوعی محور فعالیت ۸۰ درصد شرکتهای مرکز رشد خراسانرضوی است
جاهدی،مدیر امور واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری خراسان رضوی:
🔸۸۰ درصد شرکتهای پذیرش شده در مرکز رشد خراسان رضوی، در حوزه هوش مصنوعی فعالیت دارند.
🔸خراسان رضوی بعد از تهران و با اختلاف بسیار زیاد با سایر استانهای کشور بیش از ۱۰۰ شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دارد و توانسته جایگاه دوم کشوری را از آن خود کند.
#هوش_مصنوعی
@jaarchi_khorasan_r
📣 کانال بزرگ استان خراسان رضوی👆
⭕️پست جدید ایلان ماسک از بهترین ماهوارهبَرهای جهان
ماهوارهبر ایرانی "سفیر" در ردیف اول هست که توسط نخبگان ایرانی و در شرایط سخت تحریم ساخته شده
نه اسمی از عربستان هست و نه امارات، قطر، اردن و مصر
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه