شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹 بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹 لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹 در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
خداوند به همشان خیر دهد
و
خدا رحمت کند شهدای خدمت را
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چجوری اسرائیل رو بزنیم که بره پِی کارش؟ (جرات پاسخ پیدا نکنه)
📍 پاسخ قرآن چیه؟
🎙 حجتالاسلام محمد سعادتمند
تا میتونید این صحبتها رو به مردم برسونید
فرصت اقدام خیلی کم شده...
#وعده_صادق
🔹ساتاماد کانالی خاص برای افراد خاص!
@satamad
🔴پاسخ رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت شهید رئیسی به توییت مسئول اطلاع رسانی دولت که مشکل برق و گاز را به کمکاری دولت های گذشته ربط داد!
+داود منظور، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولت سیزدهم در پاسخ نوشت: از کارشناسان مورد وثوقتان بپرسید چرا تا چند ماه گذشته و قبل از شهادت شهید رئیسی چنین اتفاقاتی رخ نمی داد؟
نه در پاییز که حتی در تابستان هم برق مردم نه با اعلام قبلی و نه غافلگیرانه قطع نمی شد. نیاز مصرفی برق صنایع هم با انتقال به ساعات غیرپیک، به خوبی تامین می شد!
فرق می کند…
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تصاویر منتشر شده در رسانههای اجتماعی نشان میدهد که یک کودک فلسطینی برای رفع گرسنگی خود سوپهای باقی مانده در ته قابلمهای را جمعآوری میکند😔
+سازمان ملل متحد پیشتر هشدار داده بود که در زمستان سال جاری، حدود ۳۴۵ هزار نفر در نوار تحت محاصره غزه با خطر قحطی شدید مواجه میشوند.
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صحبت های سخنگوی دولت شهید رییسی در بین دو دولت غربگرایی که مشکل قطعی برق به مردم هدیه کردند
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
#مقام_معظم_رهبری
✅ بهترین سازش....
هر چه سازش با آمریکا و با صهیونیستها و با آدمهاى بد، بد است، سازش با همسر خوب است؛ البتّه سازش با دوستان دیگر هم خوب است امّا از همهى سازشها بهتر همین سازش با همسر است که انسان با همسرش بسازد؛
حالا «بسازد»، یعنى چه؟ یک وقت هست که با همدیگر قرار میگذارند، تبانى میکنند تا یک کار بزرگى، یک کار مهمّى، یک کار خیرى انجام بدهند که چه بهتر؛ اینکه خیلى خوب است؛ این هم، سازشِ خوبى است
امّا یک وقت هم هست که به همدیگر که نگاه میکنند، یک ناهنجارىاى، اشکالى در طرف مقابل مىبینند، [در اینجا] سازگارى این است که با او بسازند؛ عیوب کوچک را بزرگ نکنند و بسازند؛ این میشود سازگارى (۱۳۸۲/۰۱/۱۱).
#سبک_زندگی_اسلامی
#آداب_همسرداری
#خانواده_مستحکم
کانال«دوتا کافی نیست»
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ «بهشت زیر پای مادر است» یعنی...
رهبر انقلاب، روز گذشته: اینکه در روایت دارد که «اَلجَنَّةُ تَحتَ اَقدامِ الاُمَّهات»، «تَحتَ اَقدام» یک کنایه است، تعبیر کنایی است؛ «بهشت زیر پای مادر است» یعنی دم دست مادر است.
شما بهشت میخواهید، بروید سراغ مادر؛ او بهشت را به شما خواهد داد.
به او محبّت کنید، به او مهربانی کنید، به او خدمت کنید، از او اطاعت کنید، به او احترام کنید، او بهشت را به شما خواهد داد.
#مادری
#سبک_زندگی_اسلامی
"دوتا کافی نیست"| عضو شوید👇
http://eitaa.com/joinchat/1096876035Ccaac6a6075
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متن جالب یک جانباز برای نوجوانان
۲۷ سال پا نداشتن یعنی این...🌷
@Modafeaneharaam
﷽
✍🏻پیام مادر شهید مدافع حرم رضا حاجی زاده در پی تحولات اخیر سوریه به شرح ذیل است:
🍃بسم الله الرحمن الرحیم
🌸اللهم عجل لولیک الفرج
🔹یه دونه پسر داشتم به سوریه رفت، اگر ۱۰ تا هم داشتم وقتی آقا دستور بدهند هر ۱۰ تا رو هم تقدیم میکردم. ما تحت فرمان آقاییم!
🔹در سال ۹۵ آقا دستور دادند که بچهها باید برن ما هم لبیک گفتیم بچههای ما رفتند. من یه رضا داشتم اگه ۱۰ رضای دیگهای هم داشتم فدای این دین، اسلام، پیامبر، فدای این مملکت مخصوصا تحت فرمان حضرت آقا میدادم.
🔹بچههای ما برای اسد نرفتن! بچههای ما برای دفاع از ناموس، برای دین اسلام رفتند. وقتی یه مسلمانی صدای هل من ناصر ینصرنی رو بده بر مسلمانی دیگه واجبه که باید جوابشو بده و حتما باید بره و تکلیف شد برای بچههای ما که باید میرفتند.
🔹از این که میگن خون بچههای ما هدر رفت؟ نه! خون بچههای ما هدر نرفت. خون شهدای ما زنده هست و تا ابد میمونه، تا ابد این بچهها زنده هستند.
🎙مادرشهید مدافع حرم رضا حاجی زاده
📆 ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳
@Modafeaneharaam
اون سربازا که تا ته حلقشون مسلحند به انواع سلاح و تجهیزات جنگیِ عجیب و غریب! و هر کدومشون تا ۲۰ هزار دلار فقط تجهیزات رزمی به خودش آویزون کرده،میرن به جنگ با این بچه کوچولوها!
آخه با این جماعت جنگیدن معنی داره؟ با یه مشت زن و بچه !!! اصلا میشه اسم این کار رو جنگ گذاشت؟! جنگ یعنی دو طرف مسلح باشند! حداقل در شرایط برابر !
نه یه مشت زن و بچه!
شما با اینا اینطوری درگیرید چطور میخواید با ما بجنگید بدبختای ترسو!
پ.ن:
حق در این تصویر هویداست!
@Modafeaneharaam
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌آن وقت که شهید رئیسی گزارش عملکرد می دادند برخی فکر می کردند کار مهمی انجام نشده است ولی حالا می فهمند که این مرد بزرگ چه می کرد و نتیجه تلاش شبانه روزی او چه رفاهی برای مردم ایجاد می کرد.
✍متاسفانه قدرشناسی نکردیم...
@Modafeaneharaam
تجرّد رئیس جمهور، افتخار ندارد و روا نیست تبلیغ شود!/حتّی امام علی (ع)، بعد شهادت حضرت فاطمه (س)، ازدواج کردند!
🔻اصلاً همهی زنان هیأت دولت، به فدای وفای بیصفای آقای مسعود #پزشکیان؛ از خانم #فاطمه_مهاجرانی، تا خانم #زهرا_بهروزآذر!
اصلاً همگی بنشینند دور هم آه بکشند، بغض کنند و ابری و خیس شوند، ولی حتّی اسوهی مردانگی و نماد وفاداری، امام علی (ع) -که آقای پزشکیان، به تأسّی از ایشان تظاهر میکند- بعد شهادت حضرت فاطمه (س)، با حضرت امّ البنین ازدواج کردند که یکی از فرزندانشان، حضرت ابوالفضل العبّاس بودند؛
تکثیر الگوی «وفادارم، پس مجرّد میمانم»، بر اساس قاعدهی «لا رهبانیّة فی الاسلام»، ابداً قابل دفاع و توصیه نبوده و اکیداً، ناپسند و مردود به شمار میرود.
🔻اینکه آقای پزشکیان در حریم زندگی خصوصی و احوال شخصیّهاش، تصمیم گرفته بعد فوت جانسوز همسر مرحومهاش، دیگر ازدواج نکند، به خودش مربوط است امّا به عنوان نماد جمهوریّت ایران اسلامی، ایشان و اطرافیانش، اجازه ندارند مدام این انتخاب در زندگی خصوصی وی را، به مثابه یک روش ستودنی و یک شبهالگوی زیست ایرانی-اسلامی، به جامعه و مردم، حقنه کنند؛
وفاداری، در تجرّد بعد فقدان همسر تعریف نمیشود وگرنه معاذ الله، زبان متوهّمان، تحریفگران و بدعتگذاران، لال، مطابق چنین توهّمی، ائمّه و معصومین علیهم السّلام، بعضاً از امثال پزشکیان، آیا یعنی وفاداری کمتری داشتهاند؟!
🔻رئیس جمهور، نیاز است بداند که رفتار و سبک زندگیاش، ناخواسته، میان نوجوانان، جوانان و خانوادهها، تشدید، تغلیظ و تکثیر خواهد شد و رئیس جمهوری که شدیداً از کمتوانی مدیریتی و نامسلّط بودن بر حکمرانی ملّی رنج میبرد، با پنهان شدن پشت رفتارهایی جوزده (سنتیمنتالیستی) بیربط و اطوارهای حسّی و عاطفی (رمنتیک) کماهمّیّت همچون «ازدواج نکردن بعد فوت همسر»، نه تنها موجب وهن دین شده و اقدامش علیه منظومهی اندیشهای-ارزشی-هنجاری جمهوری اسلامی است، بلکه گویا بعضی مقامات دولت، مقدّسسازی از چنین تصمیم سرکوبگرایانه و ضدّ فطری -که همانا، «امر به منکر و نهی از معروف» است- را تحسینبرانگیز دانسته و اصلاً مذموم نمیدانند، آن هم در رویدادی تحت عنوان «اجلاس خانواده، آینده و پیوندهای پایدار» که توسّط «معاونت امور زنان و خانوادهی ریاست جمهوری» برگزار میشود!
🐣احسان رستگار
@Modafeaneharaam