فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••♥️💫•
عاقبت بخیری یعنی :..🌙
@hamyanquran
✨﷽✨
🌼گناه و از دست دادن توفیق عبادت
✍ «وَهْنٌ فى العِبادَةِ» از جمله عقوبتهای گناه، سلب توفیق است. سستی در عبادت و لذّت نبردن از مناجات با پروردگار نتیجه معصیت و جریمه گناه است. لذت گناه، لذت مناجات را از بین میبرد، این دو لذت قابل جمع نیستند. ذائقه انسان نمیتواند مزه گناه و مناجات را همزمان با هم بچشد. ترک گناه لذت عبادت را به دنبال دارد و لذت گناه ترک عبادت را. وقتی لذت عبادت از انسان سلب شد، یا عبادت را ترک میکند و یا عبادتش بیاثر میشود. تنها برای رفع تکلیف انجام میدهد، اثر چندانی در زندگی و اخلاق او ندارد. به او میگویی: چند سال است روزه نگرفتی، قصد کن روز بیست و یکم ماه رمضان امسال را روزه بگیری. میگوید: ما تا به حال ندیدیم آبی از خدا گرم شود! چند سال روزه نگرفتم، امسال هم روی آن چند سال. اگر خدا میخواست بلایی سر ما در بیاورد تا به حال این کار را میکرد. این بیچاره نمیداند در حال عقوبت و پرداخت جریمه است و خودش بیخبر است.
خداوند به موسی بن عمران علیه السلام: فرمود: برو نزد فلانی و به او بگو: خداوند تو را به عقوبتی دچار کرده است! موسی گفت: خدایا به چه عقوبتی گرفتار شده است؟ این که نه بیمار و نه فقیر است. خانه، مرکَب و پول هم دارد. خطاب رسید: موسی! او را به بلای عظیمی گرفتار کردم؛ لذت مناجاتم را از او گرفتم.
📚بحارالانوار: 81/ 230،
لذت بردن از عبادت نعمت بزرگی است و نداشتن آن محرومیتی بسیار بزرگتر است. این لذت را کسانی خوب درک میکنند، که آن را چشیدهاند. فضل بن شاذان میگوید: شخصی را در عراق دیدم که سر به سجده گذاشته بود و شخصی دیگر بالای سرش نشسته بود و به او میگفت: این قدر سجدهات را طولانی نکن، چشمت آسیب میبیند. بعد از تمام شدن سجدهاش گفت: اگر سجده میخواهد چشم مرا کور کند، باید چشم ابن ابی عمیر را کور کرده باشد؛ چرا که او هر روز بعد از نماز صبح به سجده میرود و تا هزار بار از خدا طلب مغفرت نکند، سر از سجده بر نمیدارد!
📚رجال الکشی: 2/ 855؛
بحارالانوار: 83/ 208،
🧎♂️بعضیها نمازشان به گونهای است که وقتی به سجده میروند، تنها صدای «سُب» از آنها شنیده میشود، «حان ربی الاعلی و بحمده» را در راه میگویند. اینگونه نماز خواندن، عقوبت گناهان اوست. برخیها هم به همین اندازه نماز نمیخوانند و به کلی از خدا دور شدهاند.
📚 برگرفته از کتاب حسنات و سیئات نوشته استاد حسین انصاریان
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@hamyanquran
🌿🌹﷽🌹🌿
💠دعایت زودتر مستجاب می شود!🤲
✍سید بن طاووس رحمه الله می فرمایند :
پس تا میتوانی مواظب باش دیگری را در محبت و دعا بر امام زمانت مقدم نداری و هنگامی که خواستی برای آن مولای عظیم الشأن دعا کنی با تمام وجود دعا کن. مبادا فکر کنی او به دعای تو محتاج است، هرگز چنین نیست و هرکس چنین فکری کند بیمار است.
📌اینکه میگویم برای او دعا کن، فقط برای این است که او حق بزرگی بر تو دارد و بسیار در حق تو احسان نموده است، و اگر قبل از دعا برای خودت برای او دعا کنی، ابواب اجابت زودتر به رویت گشوده میشود، زیرا تو با گناهت باب دعا را بر روی خود بستهای، ولی هنگامی که برای آن مولایی دعا کنی که از خواص درگاه خداست، به احترام او باب اجابت به رویت گشوده میشود و آنگاه خود و همه کسانی که در حقشان دعا میکنی بر خوان و احسان او نشسته و مشمول رحمت، کرم و عنایت الهی میشوید.
#دعای_مستجاب
📚 کتاب شریف نجم الثاقب
جلد دوم صفحه ی چهارصد و پنجاه و سه
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@hamyanquran
┗━━━🍂💞🍃━━━
🌹 *هر روز یک آیه 157*🌹
( برداشت های تربیتی ازآیات قرآن )
✳️ *لا خَيْرَ فِي كَثِيرٍ مِنْ نَجْواهُمْ إِلَّا مَنْ أَمَرَ بِصَدَقَةٍ أَوْ مَعْرُوفٍ أَوْ إِصْلاحٍ بَيْنَ النَّاسِ وَ مَنْ يَفْعَلْ ذلِكَ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّهِ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْراً عَظِيماً*
✳️ در بسيارى از (جلسات و) *سخنان درگوشى آنان، خيرى نيست، مگر (سخن) كسى كه به صدقه يا كار نيك يا اصلاح و آشتى ميان مردم فرمان دهد و هر كس براى كسب رضاى خدا چنين كند پس به زودى او را پاداشى بزرگ خواهيم داد*.( نساء/ ۱۱۴)
✒️ *هدف تربیتی* :
بیان مسؤولیت زبان و کلام و این که چه سخنی پسندیده و زیباست.
✒️ *هدف رفتاری* :
پرگویی و در گوشی حرف زدن ممنوع مگر در شرایط خاص.
✒️ *واژه کلیدی:*
**نجوى*: آهسته گفتن. سخن آهسته و سرى
✒️ *برداشت از آیه* :
✅1/ زبان و کلام مسؤولیت مهمی در ارتباطات انسانی دارد. در واقع هم آفات و آسیب های فراوانی، محصول زبان است و هم نقش سازنده در حیات بشری و پویایی جوامع و پیشرفت فردی و اجتماعی دارد.
زبان و تفکر ارتباط مهم و نزدیکی دارند.
✅ 2/ هنگامی که در جمع و یا جلسه ای عمومی هستیم در گوشی صحبت کردن، نجوا و سخنان سری و رمزی سبب ایجاد شک و تردید و سوء ظن و بدبینی و حتی در برخی از شخصیت ها و افراد ممکن است سبب ایجاد توهم شود. ( مثلا در افراد دارای مشکلات شنوایی ) لذا قرآن می فرماید :این گونه سخن گفتن خیر و سودی ندارد.
✅ 3/ اما زبان و کلام در شرایط زیر حتی اگر به نجوا هم باشد مفید است:
*الف :* زبان و تواناییهای کلامی خود را در جهت تشویق دیگران به کمک های نوعدوستی و خیرخواهانه و حل مشکلات مالی مردم بکار گرفتن( *من امر بصدقه*)
*ب:* تشویق و ترغیب دیگران به انجام کارهای خوب، امر به معروف، نیکوکاری ( و معروف )
*ج:* استفاده از نعمت زبان برای حل اختلافات خانوادگی، میان فردی و اجتماعی و جلوگیری از فتنه ها و درگیری های گروهی، قومی، قبیله ای و جناحی یا حزبی.
یعنی با کلام و سخن اختلاف و فتنه ای را خاموش کردن و صلح و آرامش ایحاد کردن
مطابق فرمایش پیامبر اکرم (ص) ارزش و فضیلت دلها را و ذهن ها را نسبت به هم نزدیک کردن از نماز و روزه مستحبی بالاتر است. (اصلاح ذات البین افضل من عامّة الصّلاة و الصّیام)
✅ 4/ به زیبایی هایی زبان توجه کنیم که چه کارهای بزرگی را بر عهده دارد، چه مشکلاتی توسط کلام و زبان و سخن خیرخواهانه ومخلصانه حل می شود و همین زبان چه فتنه ها و جنگ ها اختلافات و مشاجرات و درگیری های خونینی که راه انداخته و باعث شده است.
🌹 *بازخورد تربیتی* :
✅ مهارت های زبانی و کلامی و شیوه خوب حرف زدن و زیبا سخن گفتن را از کودکی در افراد تقویت کنیم و خود نیز الگوی خوبی برای فرزندان و دانش آموزان باشیم.
✅ در خانواده، اداره، سازمان یا جامعه ای که افراد نتوانند به راحتی و زیبایی با هم گفتگو کنند، تفاهم و همبستگی اجتماعی ایجاد نمی شود.و رشدی صورت نمی گیرد.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@hamyanquran
┗━━━🍂💞🍃━━━
🌙 اعمـال شب قـدر
شب نوزدهم مـاه رمضـان اولین شب از شبهای قدر است و شب قدر همان شبی است که در تمـام سال شبۍ به خوبۍ و فضیلت آن نمۍرسد در آن شب تقـدیـر امور سـال مۍ شود و ملائڪہ و روح به اذن پروردگـار بہ زمین نازل مۍ شوند و خدمـت امـام زمـان(عج) مشـرف مۍ شوند و هـر آنچہ بـراے هر ڪہ مقدر شده است بر امام زمــان(عج) عرضہ مۍ ڪنند و عمـل در آن بہتـر است از عمـل در هـزار مـاه.
اعمـال شب قـدر بر دو نوع است:
❶اول در هـر سه شب انجـام مۍشود
❷ و دیگـری مخصـوص هـر شبۍ است.
🔵 اول: مشتـرڪ شبهاے قــدر
❶ غسل: بهتر است غسل شب قدر در هنگام غروب آفتاب انجام گيرد،كه نماز شام را با غسل بخواند.
❷ دو رکعت نماز وارد شده است: كه در هر ركعت پس از سوره«حمد»، هفت مرتبه«توحيد»خوانده، و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگويد، 〖استغفر اللّه و اتوب اليه〗 در روايت نبوى است: كه از جاى برنخيزد تا خدا او و پدر و مادرش را بيامرزد.
❸ قرار دادن قرآن بر سر.
❹ ده مرتبه ۱۴ معصوم راصدازدن
❺ زیارت امام حسین علیه السلام است؛ در روايت آمده هنگامى كه شب قدر مےشود، منادى از آسمان هفتم از پشت عرش ندا سر می دهد كه خدا هركه را به زيارت مزار امام حسين عليه السّلام آمده آمرزيد.
❻ احیا داشتن این شبها: روايت شده هركه شب قدر را احيا بدارد، گناهانش آمرزيده مےشود، هرچند به شماره ستارگان آسمان و سنگينى كوهها و پيمانه درياها باشد.
❼ صد رکعت نماز
❽ خواندن جوشن کبیر
🌻 مخصوص شب ۱۹ رمضـان🌻
۱- صد مرتبه "اَستَغفُرِاللهَ رَبی وَ اَتوبُ اِلَیه".
۲- صد مرتبه " اَللّهُمَّ العَن قَتَلَةَ اَمیرَالمومنینَ".
۳- دعای "یا ذَالَّذی کانَ..." خوانده شود .
۴- دعای " اَللّهَمَّ اجعَل فیما تَقضی وَ..." خوانده شود.
التــــــماس دعــــــــــا 🙏🏻
دعای روز نوزدهم
#ماه_مبارک_رمضان 🌙
✨اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَكاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْـرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین.
✨خدایا، در این ماه بهره ام را از "برکت" هایش کامل گردان و راهم را به سوی نیکیهایش هموار نما و از پذیرفتن خوبی هایش محرومم مساز ، ای هدایت کننده به سوی حق آشکار.
▫️امام علی عليه السلام فرمودند:
مومن کسی است که:
👈کسبش حلال است.
👈اخلاقش مهربان و رئوف است.
👈قلبش سالم از کینه و کدورت است.
👈زیادی مالش را انفاق کند.
👈زیادی سخنش را نگه می دارد.
👈مردم از شرّش در امان باشند و به خیرش امیدوارند.
👈 با انصاف با ديگران برخورد مي كند.
📚نصایح صفحۀ 281
@hamyanquran
عاجزترین مردم کسی است
که از دعـا کـردن عاجز باشد!
و موفق کسی است که
دعایش با شرایط، یعنی بهشرط توبه و
صـادقـانـه و حقیقی و مستمر باشد✨
و در صورت تأخیر در اجابت،
ناامید نشود و دست از دعا و
تضرع و التماس برندارد و مأیوس نشود🌼🌱
📚 در محضر بهجت، ج٣، ص٢٨۵
@hamyanquran
*🌹چقدر این متن زیباست🌹*
از خواجه عبدالله انصاری پرسیدند عبادت چیست گفت عبادت خدمت کردن به خلق است .
پرسیدند : چگونه
گفت: اگر هر پیشه ای که به آن اشتغال داری رضای خدا و مردم را در نظر
داشته باشی
این نامش عبادت است
پرسیدند
پس نماز و روزه و
این ها چه هستند
گفت : اینها اطاعت هستند که باید بنده برای نزدیک شدن به خدا انجام دهد تا انوار حق بگیرد .
خردمندی را گفتند : تو برای تربیت فرزندانت چه میکنی .
گفت : هیچ کار
گفتند : مگر میشود
پس چرا فرزندان تو چنین خوبند
گفت : من در تربیت خود کوشیدم .
تا الگوی خوبی برای آنان باشم .
فرزندان راستی گفتار و درستی رفتار پدر و مادر را می بینند نه امر و نهی های بیهوده ای که خود عمل نمیکنند .
تخم مرغ اگر با نیروی بیرونی بشکند پایان زندگیست
ولی اگر با نیروی داخلی بشکند آغاز زندگیست
همیشه بزرگترین تغییرات از درون شکل میگیرد
درون خود را بشکن تا شخصیت جدیدت متولد شود
آنگاه خودت را خواهی دید .
تاریخ تولّدت مهم نیست
تاریخ تحولّت مهم است .
اهل کجا بودنت مهم نیست .
اهل و بجا بودنت مهم است .
منطقه زندگیت مهم نیست
منطق زندگیت مهم است .درود بر کسانی که دین دارند و تظاهر ندارند .دعا دارند و ادعا ندارند . نیایش دارند و نمایش ندارند.
حیا دارند و ریا ندارند رسم دارند و اسم ندارند...
✨💫✨💫✨💫✨💫✨
@hamyanquran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 سحرگاهان؛ ساعت بسیار ارزشمند خلوت با خداوند و ارزش فوقالعاده دو رکعت نافله صبح
⭕️@hamyanquran
🌹 *هر روز یک آیه 159*🌹
( برداشتهای تربیتی از آیات قرآن )
✳️ *وَ لا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَيْمانِكُمْ أَنْ تَبَرُّوا وَ تَتَّقُوا وَ تُصْلِحُوا بَيْنَ النَّاسِ وَ اللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ*
✳️ *خدا را وسيله سوگندهاى خويش قرار مدهيد تا از نيكوكارى و تقوى و اصلاح در ميان مردم بازايستيد، كه خدا شنوا و داناست.* ( بقره/ ۲۲۴)
✒️ *هدف تربیتی* :
تشویق به کارهای خیر در همه احوال
✒️ *هدف رفتاری* :
برای انجام کارهای خوب بهانه نیاورید.
✒️ *واژهشناسی* :
*ایمان*: جمع يمين، به معنى سوگند است، سوگند را از آن جهت يمين گفته اند كه عرب به وقت هم پيمان و هم سوگند شدن دست راست يكديگر را مى فشردند.
✒️ *برداشت از آیه* :
✅1/ برای انجام کارهای خوب نسبت به خود یا جامعه، آنچه مهم است " *خیر ذاتی* " یا ماهیت خیرخواهانه عمل و انجام دهنده آن است ولی گاه مواردی حاشیه ای مانع از انجام رفتار پسندیده می شود، طعنه ها و انتقادات، گلایه ها و شکوه ها، واکنش های منفی و عکس العمل های تند دیگران گاه مانع انجام کار خیر می شوند.
✅ 2/ سوگند و قسم برای انجام کار نوعی انگیزش و مدیریت یا کنترل رفتار است، سوگند سبب تقویت اراده و ایجاد تعهد درونی و بیرونی برای انجام کار می شود اما حق نداریم برای انجام ندادن کار خوب و خیر رسانی به دیگران، سوگند بخوریم.
✅ 3/ قسم و سوگند برای ایجاد و تقویت اراده جهت انجام رفتار مطلوب و استمرار آن شیوه مناسبی است و نوعی قراداد با خود است.
در روان شناسی تغییر رفتار و نیز در مباحث اخلاق عملی و کاربردی، این نوع تعهدات توصیه شده است.
✅ 4/ در این آیه صحبت از نهی قسم خوردن و سوگند برای *انجام ندادن کارهای خیر، خداپسندانه و اصلاح ذات بین است* به این دلیل که گاه در انجام کارهای خیر مسائلی حاشیه ای پیش می آید ( می خواستیم ثواب کنیم کباب شدیم ) این موارد برخی افراد را از انجام کار خوب و پسندیده اجتماعی باز می دارد به گونه ای که قسم می خورند که دیگر چنین کار خیری انجام نمی دهیم.
*قرآن این منطق را رد می کند و مؤمنین را از چنین سوگندی باز می دارد*.
✅ 5/ در انجام رفتارهای پسندیده ممکن است، آسیب و ضرر موقتی به فرد وارد شود ولی نتایج مثبت فردی و اجتماعی ماندگار و دائمی بدنبال دارد، *از "خوب بودن" به دلیل بازخورد های منفی دیگران مأیوس و پشیمان نشویم*.
🌹 *بازخورد تربیتی* :
انسان های مؤمن، با اراده و ثابت قدم در انجام رفتار به مسائل حاشیه ای و حرف مردم توجه ندارند بلکه بر اساس اعتقاد و باورهای خویش عمل می کنند. آن که باید ببیند خداست که همه چیز را می بیند و ثبت و ضبط می کند.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@hamyanquran
┗━━━🍂💞🍃━━━
❌ پاسخ به شبهات
یه جلد قرآن و این همه تفسیر؟ قرآن کتاب هدایت برای همه است و نیاز به تفسیر ندارد
✅ پاسخ
♦️ اینکه خطاب قرآن به توده های مردم است، حرف صحیحی است چون قرآن هدایت برای همه است نه قشر خاصی.
❇️بنا به تصریح قرآن، تمام معارف این کتاب (جز آیات متشابه)، برای همه قابل فهم است و این واضح است و کسی منکرآن نیست (شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنّاسِ «بقره، ۱۸۵») اما سطح عمیق تری از علوم و معارف در این کتاب الهی وجود دارد که جز عالم دینی نمی تواند آن را به دست آورد. لذا در آیات متعددی از خود قرآن اشاره به لزوم توجه به تبیین و تفسیر آن شده است:
👈وما یعلم تاویله الا الله و الراسخون فی العلم (آل عمران/۷)
👈وَ أَنْزَلْنا إِلَیْکَ الذِّکْرَ لِتُبَیِّنَ لِلنّاسِ ما نُزِّلَ إِلَیْهِمْ (نحل ۴۴)
♦️ اینکه قرآن در عین قابل فهم بودن برای همه، نیازمند تفسیر است، تعجب ندارد و نمونه های رایجی دارد. مثلاً گاهی معلم صحبتهایی میکند کاملا قابل فهم، اما یکی از دانشآموزان میگوید منظور استاد را نفهمیدم و دیگری برای او توضیح میدهد، یا حتی معنا واضح است، اما یکی از دانشآموزان زیرک به دیگری میگوید: «مفهوم سخن استاد فلان بود و دوست او ضمن تصدیق او میگوید درست میگویی، به این جنبه سخن استاد دقت نکرده بودم!»
یا مثلاً هرکسی با خواندن اشعار حافظ هم لذت می برد و هم معنایی از آن می فهمد. اما توجه به ریزه کاریها، لطائف و صنایع ادبی آن در تخصص عالمان ادبیات است.
👈مثال دیگر: نسخه ای که پزشک برای بیمار می نویسد برای او قابل فهم است که مثلا کدام دارو را چه ساعتی مصرف کند، اما درک لایه های عمیق تر نسخه یعنی چرایی آن داروها، عملکرد آن و تجویز برای موارد مشابه فقط در عهده خود پزشک است.
بنابراین اینکه قرآن کتاب هدایت است و برای همهی مردم است، با اینکه نیازمند تفسیر آن توسط عالمان است، منافاتی ندارد مخصوصاً اینکه زبان آن با زبان ما متفاوت و مربوط به ۱۴۰۰ سال پیش است (حتی با زبان عربی فعلی نیز متفاوت است) و لازم است مفاهیم عمیقتر آن به درستی استخراج و توضیح داده شود.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@hamyanquran
┗━━━🍂💞🍃━━━
هدایت شده از شهید ابراهیم هادی
🇮🇷ڪانالِ تحلیلےسیاسےِ بسیج ولـایت
😳مگـہ میشه بسیجے باشی و عضو این ڪانال نباشی؟!!!
🙃ایـنـجـا بـرات مـیـگـیـم از:
🔍بصیرت افزایی
📿سیاست ودیانت
📡اخبار بسیج کشور
🗝کلیدواژه های رهبری
📝تحـلیل مسائل مهمّ روز
و...
🧕بسیج خواهران(گردانهای ڪــوثر)
🧔بسیج برادران(گردانهای امام علی)
✅به محفل بسیج ولـایت بپیوندید↶
🆔 https://eitaa.com/joinchat/901054469Cdcf29b931e
بسم الله الرحمن الرحیم
#تفسیرآیه۱۱۳سوره هودازنظراهل بیت علیه السلام
🌴و بر ستمکاران تکیه ننمایید، که موجب ميشود آتش شما را فراگیرد؛ و در آن حال، هیچ ولىّ و سرپرستى جز خدا نخواهید داشت؛ سپس یارى نميشوید.(آیه۱۱۳سوره هود)
🌴امام باقر و امام صادق (علیها السلام)فرمودند:منظور، آن دسته از پیروان ما هستند که رزق و روزیخور حاکمان جور و ستم شدهاند.
🌴پیامبر (صلی الله علیه و آله)فرمود:به ستمکار اگرچه از افراد صمیمی و نزدیک تو باشد، تکیه مکن.
🌴امام سجاد (علیه السلام)فرمود:ای بندههای خدا! از آن مردم باشید؛ که میاندیشند. و به دنیا اعتماد نکنید، زیرا خدای عزّوجلّ به محمّد (صلی الله علیه و آله) فرموده است: وَ لا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّار، به زیباییهای دنیا اعتماد نکنید که دنیا برای کسی که به آن اعتماد میکند، جایگاه امنی برای استقرار نیست.
🌴پیامبر (صلی الله علیه و آله)فرمود:از امّت من دو دسته هستند که اگر صالح شدند، امّت من صالح میشوند و اگر فاسد شدند، امّت من فاسد گردند: یکی حکّام و دیگری علماء. خداوند میفرماید: وَ لا تَرْکَنُوا إِلَی الَّذِینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ.
✅تفسیراهل بیت علیه السلام
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@hamyanquran
┗━━━🍂💞🍃━━━
بسم الله الرحمن الرحیم
#تفسیرآیه ۸۷سوره یوسف ازنظراهل بیت علیه السلام
🌴پسرانم! برويد، و از يوسف و برادرش جستجو كنيد؛ و از رحمت خدا مأيوس نشويد؛ كه تنها گروه كافران، از رحمت خدا مأيوس مىشوند!(آیه۸۷سوره یوسف)
🌴 از امام جواد (علیه السلام) روایت است: شنیدم پدرم از امام کاظم (علیه السلام) روایت فرمود: عمروبنعبید خدمت امام صادق (علیه السلام) رسید، و چون سلام کرد و نشست، گفت: «من میخواهم گناهان کبیره را از روی قرآنِ خدا عزّوجلّ بشناسم»، امام فرمود: «آری، ای عمرو! بزرگترین گناهان کبیره؛ شرک به خدا است، خدا میفرماید: زیرا هرکس شریکی برای خدا قرار دهد، خداوند بهشت را بر او حرام کرده است. (مائده/۷۲) و پس از آن نومیدی از رحمت خدا است، زیرا خدای عزّوجلّ میفرماید: إِنَّهُ لا یَیْأَسُ مِنْ رَوْحِ الله إِلَّا الْقَوْمُ الْکافِرُونَ».
🌴امام علی (علیه السلام)فرمود: هیچکس نباید از عذاب خدا ایمن باشد حتّی بهترین افراد این امّت که خداوند میفرماید: جز زیانکاران، خود را از مکر [و مجازات] خدا ایمن نمیدانند!. (اعراف/۹۹) و هیچکس نباید از لطف و رحمت حقّ مأیوس و ناامید باشد حتی بدترین افراد این امّت که خداوند فرمود: لایَیْأَسُ مِنْ رَوْحِ الله إِلَّا الْقَوْمُ الْکافِرُونَ.
🌴امام صادق (علیه السلام)فرمود: فقیه کامل کسی است که مردم را از آمرزش خدا مأیوس نسازد، و از مهربانی او نومیدشان نکند و از عذاب ناگهانی وی ایمنشان ندارد.
✅تفسیراهل بیت علیه السلام
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@hamyanquran
┗━━━🍂💞🍃━━━
#مناسبت
#السلام_علیک_یا_امیرالمومنین_علیه السلام🏴
وقت پرواز آسمان شده بود
گوئیا آخر جهان شده بود
کعبه می رفت در دل محراب
لحظه ی گریه ی اذان شده بود
کوفه لبریز از مصیبت بود
باد در کوچه نوحه خوان شده بود
شور افتاد در دل زینب
پی بابا دلش روان شده بود
در و دیوار التماسش کرد
در و دیوار مهربان شده بود
شوق دیدار حضرت زهرا
در نگاه علی عیان شده بود
خار در چشم و تیغ بین گلو
زخم ،مهمان استخوان شده بود
سایه ای شوم پشت هر دیوار
در کمین علی نهان شده بود
ناگهان آسمان ترک برداشت
فرق خورشید خون فشان شده بود
در نجف سینه بیقرار از عشق
گفت "لا یمکن الفرار" از عشق
🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مجری شبکه وهابی کلمه: چرا در قرآن بحث فیل و الاغ و زنبور اومده ولی بحث حضرت مهدی و مهدویت نیومده؟
لطفابه پاسخ دقیق حجت الاسلام کاظم روحبخش توجه بفرمائید
☢ در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) :
✍ پنج دعاست که مستجاب میشود ؛
1️⃣ دعای مظلوم تا یاری شود.
2️⃣ دعای زائر کعبه تا بازگردد.
3️⃣ دعای کسی که به جهاد میرود تا به اقامتگاه خود برگردد.
4️⃣ دعای مریض تا شفا یابد.
5️⃣ دعای برادری که در غیبت برادر خود برای او دعا کند. و این دعا از همه دعاها زودتر مستجاب میشود.
📖 نهج الفصاحه حدیث 1460
🍃✨🍃✨🍃✨
🌷 امام حسن (علیه السلام) فرمودند :
👌 نه پاکـدامنی، روزي را از انسـان دور می کنـد و نه حرص، روزي زیاد می آورد؛ چون روزي قسـمت شـده است و حرص زدن باعث مبتلا شدن به گناهان می شود.
📖 تحف العقول ، ص 234
✨🍃✨🍃✨🍃
🌷 امام حسن مجتبی «علیه السلام» :
🍀 شـادمانى ، در سـازگارى با برادران است و در مُـراعات [حقوق ] همسايگان.
*✨الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ✨*
*════✧🌸✧════*
@hamyanquran
🕊امام صادق عليه السلام:
كسى كه مايل است جزء ياران حضرت مهدى(عج) قرار گيرد بايد منتظر باشد و اعمال و رفتارش در حال انتظار با تقوى و اخلاق نيكو توأم گردد
مَنْ سَرَّهُ اَنْ يَكُونَ مِنْ اَصْحابِ الْقائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ، وَلْيَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحاسِنِ الاَْخْلاقِ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ
📚بحارالأنوار، ج 52، ص 140
@hamyanquran
✨﷽✨
✍شهید آیت الله دکتر بهشتی:
«یک عده برای اینکه روزه به آنان فشار نیاورد، اولا به جبران زمانی که غذا نمیخورند، چایی نمینوشند و سیگار نمیکشند، در فاصله افطار تا سحر آنقدر میخورند، میآشامند و سیگار میکشند که نالان میشوند؛ دستگاه هاضمهشان هم ناراحت است.
از طرفی شبها نمیخوابند تا بتوانند روز را بخوابند و روزه فشار نیاورد؛ یعنی بعد از طلوع فجر میخوابند تا غروب! برای نماز ظهر و عصر از خواب بیدار میشوند و نماز ظهر و عصر را چنان میخوانند که السلام علیکم نماز عصر با افطار مقارن باشد. روزهای که انسان از افطار تا سحر بخورد، صبح هم بخوابد تا غروب، هیچ ثمری برای انسان ندارد.
حقیقت روزهداری در عین اینکه فرمانبرداری و اطاعت از امر خداست، باید برای مسلمانان تمرین روحیهی پایداری و استواری در مسیر ایمان باشد. آنانی که حقیقت روزه را درک میکنند، نه تنها با روزهداری نیروی کارشان کم نمیشود، بلکه بیشتر هم میشود.»
@hamyanquran
💚 دوست بزرگوارم خودت رو کشف کن👇 🍃خداوند تو رو اشرف مخلوقات خلق کرد اما تو تلاش کردی که اشرف مخلوقات باشی؟ 👈وروزها پی هم میان و میرن؛ تو هنوز جرات نکردی که عظمت درونی خودت رو شکوفا کنی، 🌟هنوز جرات نکردی با خودت خلوت کنی و بدونی که خداوند عاشقانه منتظر هست که تبدیل بشوی به اشرف مخلوقات. ❌خدا تو رو ضعیف خلق نکرده،خدا تو رو افسرده خلق نکرده،خدا تو رو سست و بی حال خلق نکرده؛ خدا تو رو یک ابر انسان و یک #قهرمان خلق کرده.😍 💝خدا انتظارش از تو این هست که بشوی چیزی که باید بشوی!!💪🏻 یعنی تبدیل شدن به قهرمان زندگی خودت.👏🏼✅ آره دوست من، بلند شو و خودت رو جمع و جور کن. دیگه بسه بی حالی و پوچ زندگی کردن.💫 دیگه بسه غرق در افکار منفی شدن دیگه بسه خدا رو منتظر گذاشتن...😔 خدا عاشقانه منتظره که خودت رو شکوفا کنی و به سمت اهدافت هجوم ببری.✌️🏾 🔵 مهم نیست شرایطت نامطلوبه؛ مهم نیست اوضاعت خرابه، مهم این هست که تو خدا رو داری مهم این هست خدا درونته؛مهم این هست که قدرت سحر انگیز الهی توی وجودته...✨ 🔸بلند شو رفیق 🔸پاشو و اهدافت رو بنویس 🔸هر روز تجسم کن به هدفهات رسیدی.. 🔸هر لحظه سپاس گذاری کن و احساست رو مثبت کن... این احساس خوب یعنی #حضور_خدا در وجودت. هر چقدر حس خوبی در طول روز داشته باشی؛ اتفاقات خوبی رو هم جذب میکنی. جهان رام اراده و باورهای توست. خدا مشتاق اجابت درخواست های توست.😍 با تمام قلبت تکرار کن: 🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم 🔆 من طراح سرنوشت خودم هستم 🔆 من یک انسان شگفت انگیز هستم 🔆 من خدا رو در درونم دارم 🔆 من شاد و قدرتمندم 👈🏿پاشو و حرکت کن و خودت رو بساز و تبدیل شو به بهترین نسخه از خودت. تو یک وجود الهی هستی رفیق💪🏼 خودت رو کشف کن😍 ┄═❁๑๑๑☆๑๑↯๑๑☆๑๑๑⤺❁═┄@hamyanquran