📿 نماز اول ماه بخوان و سلامتی در آن ماه را از خداوند بخر...
✨ علامه مجلسی در بحارالانوار از امام جواد علیهالسلام روایت میکند، که فرمودند:
✨ إِذَا دَخَلَ شَهْرٌ جَدِیدٌ فَصَلِّ أَوَّلَ یَوْمٍ مِنْهُ رَکْعَتَیْنِ
➖تَقْرَأُ فِی الْأُولَی بَعْدَ الْحَمْدِ التَّوْحِیدَ ثَلَاثِینَ مَرَّةً
➖وَ فِی الثَّانِیَةِ بَعْدَ الْحَمْدِ الْقَدْرَ ثَلَاثِینَ مَرَّةً
ثُمَّ تَتَصَدَّقُ بِمَا تَیَسَّرَ فَتَشْتَرِی بِهِ سَلَامَةَ ذَلِکَ الشَّهْرِ کُلِّهِ.
✨ وقتی ماه جدید فرا رسید، در اولین روز آن دو رکعت نماز بگزار:
➖در رکعت اول پس از حمد سی مرتبه سوره توحید
➖و در رکعت دوم سی مرتبه قدر را بخوان
و پس از آن هر آنچه در توان داری صدقه بده و به واسطه آن سلامتی تمام آن ماه را بخر.
✨ علامه مجلسی رحمه الله میگوید: در روایت دیگری دیدم که بعد از نماز این دعا را باید بخواند [و بعد صدقه دهد]:
✨ 《بِسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ إِلَّا عَلَی الله رِزْقُها وَ یَعْلَمُ مُسْتَقَرَّها وَ مُسْتَوْدَعَها کُلٌّ فِی کِتابٍ مُبِینٍ
بِسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ وَ إِنْ یَمْسَسْکَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا کاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ وَ إِنْ یُرِدْکَ بِخَیْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ یُصِیبُ بِهِ مَنْ یَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ
بِسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ سَیَجْعَلُ الله بَعْدَ عُسْرٍ یُسْراً
ما شاءَ الله لا قُوَّةَ إِلَّا بِالله حَسْبُنَا الله وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ
وَ أُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَی الله إِنَّ الله بَصِیرٌ بِالْعِبادِ
لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ
رَبِّ إِنِّی لِما أَنْزَلْتَ إِلَیَّ مِنْ خَیْرٍ فَقِیرٌ
رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ
📚 بحارالانوار ج۹۴ ص۱۳۳
https://eitaa.com/Hamian_ghoran510
﷽
💥از ماجرای صندوق مقدس چه میدانیم؟
✍پس از درگذشت موسی علیه السلام ، بنی اسرائیل دین خدا را تغییر دادند و از فرمان پروردگارشان سرپیچی کردند. در میان آنان، پیامبری به نام «ارمیا» بود که آنها را به کارهای نیک امر می کرد و از کارهای زشت نهی می فرمود؛ ولی آنها از او اطاعت نمی کردند. آنان به سبب نافرمانیشان از ارمیا مجازات شدند و شخصی خونخوار و ستمگر به نام جالوت بر آنان مسلط شد. جالوت، مردان قوی و جنگاور آنان را کشت و اموالشان را از آنان گرفت و زنانشان را برای کنیزی نگه داشت و بقیه ی مردان را از سرزمینشان بیرون کرد.
✍بدین ترتیب، مدّت ها بنی اسرائیل با بدبختی زندگی کردند؛ تا اینکه روزی از اوضاع فلاکت بارشان به پیامبر زمانشان اشموئیل شکایت بردند و گفتند: «از خدا درخواست کن برای ما فرمانده ای قرار دهد تا در راه خدا جهاد کنیم و حقمان را از جالوت بگیریم.».
✍ پیامبرشان پرسید: «اگر چنین فرمانده ای برایتان مشخص شد و جهاد بر شما واجب شد، قول می دهید که طفره نروید و با تمام توان جهاد کنید؟»
👌 آنها گفتند: «ما چه بهانه ای داریم که جهاد نکنیم؛ در حالی که دشمن، ما را از سرزمینمان بیرون رانده و از زن و فرزندانمان دور کرده است؟»
⚡️البته خداوند به آن پیامبر خبر داد که بیشتر آنان به جنگ پشت می کنند، و همین اتّفاق هم افتاد. سرانجام پیامبرشان به آنان گفت: «خداوند، طالوت را فرمانده شما قرار داده است.»
😔بنی اسرائیل از این موضوع خشمگین شدند و گفتند: «او کجا و فرمانده ی ما کجا؟! خود ما که برای فرمانده ای شایسته تریم. او نه مال و ثروتی دارد، نه دودمان معروف و پرافتخاری.»
👈 پیامبرشان در پاسخ گفت: «خداوند او را بر شما ترجیح داده و به او دانش فراوان و نیروی جسمی زیادی بخشیده است.»
👌آری، ملاک رهبری جامعه یا فرمانده ی نظامی، داشتن ثروت یا دودمان معروف و پرافتخار نیست؛ زیرا اینها ربطی به لیاقت خود فرد ندارد؛ بلکه رهبر یک جامعه یا فرماندۀ یک لشگر باید صاحب علم و آگاهی باشد تا سعادت جامعه را تشخیص دهد و از نظر جسمی، دارای قدرتی مناسب باشد تا بتواند جامعه را به سمت اهداف عالی پیش ببرد و در مقابل ستمکاران و متجاوزان ایستادگی کند. طالوت که در ظاهر ثروت زیاد و دودمان معروفی نداشت، به سبب داشتن این دو ویژگی، به رهبری بنی اسرائیل انتخاب شد.
🌸اشموئیل برای اینکه به بنی اسرائیل ثابت کند انتخاب طالوت از سوی خدا بوده است، به آنان گفت: «نشانه ی فرماندهی او این است که «صندوق عهد» در حالی که فرشتگان آن را حمل می کنند، نزد شما خواهد آمد.» این همان صندوقچه ای بود که مادر موسی از ترس فرعونیان، موسی را در آن نهاد و در رود نیل رها کرد. این صندوق همیشه در میان بنی اسرائیل بود و به آن احترام می گذاشتند و از آن برکت می جستند و موسی در هنگام وفات، الواح تورات و زره اش را در آن قرار داد؛ ولی گناه بنی اسرائیل و بی احترامی آنها به آن صندوق باعث شد که خدا آن صندوق را از میانشان بردارد، و آنها که تا آن زمان در عزّت و آزادی زندگی می کردند، توسط جالوت خوار و ذلیل شدند.
📚 اقتباس از روایتی از امام باقر(ع) ، تفسیر المیزان ، ج ۲، ص ۲۹۷
#نکته تفسیری صفحه ۴۰
﷽
💥هنگام انتخاب همسر حواستو جمع کن رفیقی انتخاب کن که تا بهشت همراهت باشه و ابدی با هم باشید
🌹 وَلَا تَنْكِحُوا الْمُشْرِكَاتِ حَتَّى يُؤْمِنَّ وَلَأَمَةٌ مُؤْمِنَةٌ خَيْرٌ مِنْ مُشْرِكَةٍ وَلَوْ أَعْجَبَتْكُمْ وَلَا تُنْكِحُوا الْمُشْرِكِينَ حَتَّى يُؤْمِنُوا وَلَعَبْدٌ مُؤْمِنٌ خَيْرٌ مِنْ مُشْرِكٍ وَلَوْ أَعْجَبَكُمْ أُولَئِكَ يَدْعُونَ إِلَى النَّارِ وَاللَّهُ يَدْعُو إِلَى الْجَنَّةِ وَالْمَغْفِرَةِ بِإِذْنِهِ وَيُبَيِّنُ آيَاتِهِ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ
🌷زنان مشرك را تا ايمان نياوردهاند به همسری مگيريد و كنيز مؤمن بهتر از آزادزن مشرك است، هر چند شما را از او خوش آيد.
🌷و به مردان مشرك تا ايمان نياوردهاند زن مؤمن مدهيد. و بنده مؤمن بهتر از آزاد مرد مشرك است، هر چند شما را از او خوش آيد.
🌷اينان(همسران مشرک) به سوى آتش دعوت مىكنند.
🌷و خدا به جانب بهشت و آمرزش دعوت ميکند، و آيات خود را آشكار بيان مىكند، باشد كه بينديشند.
(بقره ۲۲۱)
🌸سلام دوستان عزیز
دقت فرمائید در آیه فوق دعوت به سوی آتش جهنم به همسران بی ایمان نسبت داده اما نقش همسران با ایمان در سوق دادن همسر خود به بهشت به خداوند متعال نسبت داده شده است .
❣خوش به حال همسران باایمان که کارگزاران خداوند متعال هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️امیرالمومنین علیهالسلام درباره حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف میفرمایند:
🔸️یقینا او زمین را از هر شخص فریبکاری پاک خواهد ساخت
و بر اساس عدالت رفتار خواهد کرد
و با ترازوی عدل میانتان بپا خواهد خاست.
🔹️لَيُطَهِّرَنَّ الْأَرْضَ مِنْ كُلِّ غَاشٍّ وَ لَيَعْمَلَنَّ بِالْعَدْلِ وَ لَيَقُومَنَّ فِيكُمْ بِالْقِسْطَاسِ الْمُسْتَقِيمِ.
📚 بحار الأنوار، ج۵۱، ص ۱۲۰.
#امیرالمومنین_علیه_السلام
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
#پرسش
❓️بنا به چه دلایلی قرآن کنونی تحریف نشده است؟
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀صلوات برای تعجیل درفرج امام زمان فراموش نشه🍀
🔰منبرکوتاه🔰
✅️ پرونده بندگان مخلص خدا
🎙️ حجت الاسلام پناهیان
🖼 صلوات
📌 برگرد جانِ مادرت...
✨اَشْکُوا اِلَیْکَ از جهانِ خالی از مَرد
✨با سیصدُ با سیزده تا مرد برگرد
🌻|↫#حضرت_زهرا #ایام_فاطمیه #امام_زمان
https://eitaa.com/Hamian_ghoran510
امیرالمومنین علیهالسلام خطاب به مالک اشتر در گزینش مسؤولان و کارگزاران
#نهج_البلاغه
▫️و اجْعَلْ لِرَأْسِ کُلِّ أَمْرٍ مِنْ أُمُورِکَ رَأْساً مِنْهُمْ لَا یَقْهَرُهُ کَبِیرُهَا وَ لَا یَتَشَتَّتُ عَلَیْهِ کَثِیرُهَا
💠ای مالک! برای هر یک از کارهای اجتماعی و سیاسی و اقتصادی خود، مدیر و رییسی را تعیین کن، مدیری که دارای دو ویژگی باشد: بزرگی و عظمت کار، او را ناتوان و مغلوب نسازد و زیادی و تراکم کار، رنجورش نکند.
✍اشاره به اينکه تقسيم کار بايد به صورتى انجام گيرد که مسئوليت هر يک از آنان روشن شود; مثلاً بخشى از نامه ها مربوط به پيمان هاى صلح، قراردادها اعم از قراردادهاى مربوط به خارج و قراردادهاى داخلى درباره زمين هاى کشاورزى و مانند آن است که بايد مسئول معينى داشته باشد. بخش ديگرى نامه هاى محرمانه است که احتياج به مديريت خاصى دارد و بخشى مربوط به نامه هاى فرمانداران و استانداران و امثال آنها و قسمتى مربوط به تظلم هاى مردم مظلوم و ستمديده است. هر يک از اينها بايد مسئول خاصى داشته باشد; مسئولانى که داراى اين دو صفت باشند; نه از کارهاى بزرگ بهراسند و نه کثرت کار آنها را پريشان و درمانده کند.
📘#نامه_53
https://eitaa.com/Hamian_ghoran510
حضرت آیت الله محفوظی(ره) :
برای تلاوت قرآن کریم، فضایل، آثار و فواید دنیایی و آخرتیِ فراوانی بیان شده است: باروری ایمان، صفای دل، تخفیف گناهان، برخورداری از ثواب فرشتگان و پیامبران، همنشینی با فرشتگان، پیمودن درجات کمال و ترقی در بهشت، درمان بیماریهای روحی، رفع غم و اندوه، روشنایی دیدگان، مونس تنهایی، عمر با برکت، استجابت دعا، صفای خانه، رفع عذاب از پدر و مادر و فضایل دیگری از این قبیل از پاداشهای تلاوت قرآن است.
برای قرائت قرآن در کلمات گهربار پیشوایان معصوم (علیهمالسلام) فضایل و آثاری بیان شده که موجب رشد و پرورش روح و روان آدمی میشود. همین فضایل و آثار باعث گردیده که تلاوت و قرائت قرآن، از اهمیت بسیاری برخوردار باشد، عزیزانم قرآن تلاوت کنید و نتایج آن را بیابید .
📚بر گرفته از کتاب اخلاق اسلامی
https://eitaa.com/Hamian_ghoran510