🔆 امام على عليه السلام:
🔺با نفْس خود جهاد كن و از او حساب كِش، همچنان كه شريك از شريكش حساب مىكِشد، و حقوق خداوند را از او مطالبه كن، همچنان كه طرف دعوا، حقوق خود را از ديگرى مطالبه میكند
📅 غررالحكم، حدیث ۴۷۶۲
⁉️متن شبهه👇👇👇
آیا حکمت 141 نهج البلاغه انسان را بر داشتن فرزند کمتر تشویق می کند
✅پاسخ شبهه👇👇👇
استدلال براى كمى فرزند به این حدیث: « قِلَّةُ الْعِيَالِ أَحَدُ الْيَسَارَيْنِ؛ كمى افراد نانخور انسان يكى از دو وسيله توانگرى مىباشد»، مردود و غلط مي باشد.
ديده شده است كه بعضى از غير مطّلعين براى رجحان كاهش فرزند به این روايت استدلال كردهاند و ندانستهاند كه:
عيال در لغت عرب به معنى فرزند نيست؛ چه بسا فرزندانى كه نانخور انسان نيستند، و چه بسا عائلهاى كه فرزند نمىباشند. عيال به معنى نانخور و در تحت عيلوله و مخارج انسان در آمدن است؛ مانند خادم و خادمه و شاگردان كسب و غلام و كنيز و ميهمانان وارد بر انسان، و تكفّل مخارج بسيارى از اقوام و محارم و زوجه و امثال ها كه تحت مخارج و عيلوله انسان زيست مي كنند.
بنا بر اين نسبت ميان عيال و اولاد، نسبت عموم و خصوص مِن وجه مىباشد. و منافات ندارد كه ترغيب به كثرت فرزندان شده باشد؛ با وجود اين، توصيه شده باشد كه هر چه انسان بتواند افراد تحت عيلوله خويشتن را تقليل كند و کاهش دهد که يك گونه توانائى و توانگرى را حائز گرديده است. اين از يك ناحيه.
و از ناحيه ديگر، در جمله «أَحَدُ الْيَسَارَيْن»، ترغيبى و تحريضى بدان نيست؛ بلكه توانگرى براى انسان از دو راه تحصيل مىشود: يكى از راه كسب مال و صرف آن بر عائله كثيره؛ و ديگرى حصر عائله در قلّت با وجود كمي مال. هر كدام را مي خواهى انتخاب كن!
ضمنا توجه نشده به گفتار ديگر حضرت علی (ع) قبل از اين حكمت كه مىفرمايد: « تَنْزِلُ الْمَعُونَةُ عَلَى قَدْرِ الْمَئُونَةِ؛
كمك و مساعدت آسمانى به مقدار مؤونه زندگى و مخارج لازم فرود مى آيد».
بنا بر اين: «هر كه بامش بيش برفش بيشتر». خداوندِ رازق عالم قادر حكيم، كه از عوالم غيب روزى را نازل مىفرمايد براى هر فرد بخصوصه روزى جداگانه مي رساند؛ براى يكى، يكى؛ براى هزار، هزار.
بسيار عجيب است اين شرع مبين و آئين توحيدى و معرفتى، كه چگونه در عمل و متن كار، ما را به خدا پيوسته و مربوط مىسازند. در «وسائل الشّيعة» چهار روايت در كراهت اعراض از نكاح به جهت بيم از تنگدستى و ترس از فقر، و پنج روايت در استحباب اقدام به نكاح با وجود فقر و تنگدستى وارد است که از هر کدام به یک مورد اشاره می کنیم:( 1)
قال الصادق(ع) : « مَنْ تَرَكَ التَّزْوِيجَ مَخَافَةَ الْعِيلَةِ فَقَدْ أَسَآءَ بِاللَهِ الظَّنَّ؛ هر كس كه از ترس مخارج زندگانى ازدواج را ترك كند، به ذات اقدس الله سوء ظنّ برده است».
قال الصادق(ع): «جَآءَ رَجُلٌ إلى النَّبىِّ (صَ) فَشَكَا إليهِ الْحَاجَةَ. فَقَالَ: (لَهُ- خ) تَزَوَّجْ! فَتَزَوَّجَ فَوُسِّعَ عَلَيْهِ ؛ مردى به حضور پيامبر صلّى الله عليه و آله شرفياب شد و از تنگدستى و نيازمندى به او شكايت آورد. حضرت به او فرمود: ازدواج كن! چون ازدواج كرد، روزي اش گشایش پیدا کرد».
و حتی باید گفت که:
مستفاد از آيات و روايات این است که طريق صحيح حفظِ نسل بشر، نكاح است و حفظ نسل، مطلوب شارع و عقلاست، حتّى نسل حيوانات و گياهان را هم بايد حفظ كرد، چون حتماً مصالحى بوده كه خداوند آن ها را آفريده است. شاهد آن حديث مشهوری است که در آن پیامبر (ص) فرمود:
«تناكحوا تناسلوا تكثروا فأنّى أباهى بكم الأمم يوم القيامة و لو بالسقط ؛ (2) نكاح كنيد تا بسيار شويد بدرستى كه من فخر مي كنم به شما امّتها در روز قيامت و اگر چه از شكم ساقط شود» .
و در حدیث دیگری آمده است:
« تزوّجوا الودود الولود فإنّي مكاثر بكم الأنبياء ؛ ( 3) زن مهربان و بچهآور بگيريد! زيرا من به كثرت شما بر ساير پيغمبران افتخار مىكنم».
البته بر اثر تبليغات موفق و غیر مطلوب استعمار كه بر در و ديوار نوشته بود: زندگى خوشتر، فرزند كمتر. و يا فرزند فقط يكى و يا دو تا. و در يك صفحه پوستر يا پلاكارد، عكس يك مرد و يك زنى را كشيده بود، كه در دستشان يك دختر و يك پسر بود، بطور شادابى و خوشحالى در حركت بودند. و دست راست را بلند كرده، فقط انگشت وسطى و مسبّحه را (سبابه) بطرف بالا باز نموده تا نشان دهند كه فقط أولًا فرزند بايد دو تا باشد و بس، و ثانياً اين را با حرف (V ) كه رمز موفقيت است، خاطرنشان نموده باشند. (4)
مسئله:
بعد اين كه امير المومنين علي (ع) يك واقعيت خارجي را بيان مي فرمايند كه شخصي كه ناخور او كم است راحتي و آسايش و توانگري او در دنيا بطور طبيعي بيشتر از كسي است كه ناخور او زيادتر است . اما آيا مراد حضرت آن است كه در آخرت هم راحتي او بيشتر است ؟
🌹 *هر روز یک آیه204*🌹
(برداشت های تربیتی ازآیات قرآن)
✳️ أَ هُمْ يَقْسِمُونَ رَحْمَتَ رَبِّكَ نَحْنُ قَسَمْنا بَيْنَهُمْ مَعِيشَتَهُمْ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ *رَفَعْنا بَعْضَهُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجاتٍ لِيَتَّخِذَ بَعْضُهُمْ بَعْضاً سُخْرِيًّا وَ رَحْمَتُ رَبِّكَ خَيْرٌ مِمَّا يَجْمَعُونَ*
✳️ *آیا آنان هستند که رحمت پروردگارت را تقسیم می کنند؟ ما در زندگی دنیا معیشت آنان را میانشان تقسیم کرده ایم، و برخی را از جهت درجات [فکری و مادی] بر برخی برتری داده ایم تا برخی از آنان برخی دیگر را [در امر معیشت و سایر امور] به خدمت گیرند؛ و رحمت پروردگارت از آنچه آنان جمع می کنند، بهتر است.*(زخرف/ 32)
✒️ *هدف تربیتی* :
تفاوت و تنوع در استعدادها و توانایی انسان ها
✒️ *هدف رفتاری* :
استعداد و توانایی وجودی خود و دیگران را بشناسید و به کار گیرید و هیچ استعدادی را کوچک نشمارید.
✒️ *واژه شناسی* :
*معيشتهم*: معاش و معيشت
🌹 *برداشت از آیه* :
✅1/ انسان ها به دلایل مختلفی زندگی اجتماعی و گروهی را انتخاب کرده اند( نظریه فطرت، ضرورت، نیاز، احساس خطر یا دلیل عقل و منطق و خرد ورزی در انتخاب اجتماعی شدن )
✅ 2/ در زندگی اجتماعی، تعامل و داد و ستد هنگامی معنی دارد که ضرورت و نیازی عاطفی، اقتصادی، اجتماعی و یا فرهنگی ما را به همدیگر مرتبط کند. ارتباط اجتماعی بر اساس نیاز یکی از نظریات مطرح است.
✅ 3/ استعدادها و توانایی های ما از نظر جسمی و شناختی، عقلی و ذهنی، عاطفی و روانی با همدیگر متفاوت است. این تفاوت ها را خداوند در ما آفریده است تا همدیگر را تکمیل و کامل کنیم.
اگر بین انسان ها هیچ تفاوت و تنوع در توانایی و استعداد، علایق و نوع شخصیت وجود نداشته باشد نه اجتماعی شکل می گیرد و نه نهادهای اجتماعی (خانواده، مدرسه، مؤسسات ...) تأسیس می شود و نه رشدی صورت می گیرد.
✅ 4/ خداوند هیچ کسی را بدون استعداد و بدون توانایی خلق نکرده است. فردی هوش ریاضی دارد و فرد دیگری استعداد هنری، یکی از نظر جسمی و بدنی توانمند است و دیگری ذوق ادبی دارد و.....
این گونه است که به توانایی و استعدادهای همدیگر نیاز پیدا می کنیم.
✅ 5/ باید این تفاوت در درجات فکری و جسمی را بشناسیم و رشد دهیم و هیچ استعدادی را نادیده نگیریم و از آنها بهره بگیریم چرا که هر کسی نسبت به دیگران برتری خاصی دارد، در جنبه یا بعدی دیگر نیازها و کمبودهایی دارد.
🌹 *بازخورد تربیتی* :
توانایی ها و استعدادهاي فرزندان و دانش آموزان را بشناسید و کشف کنید. هیچ استعدادی را نادیده نگیرید.
*
#سؤالات_شما
سلام. کسی که از طریق جمعکردن فالور برای دیگران توی اینستا درآمدزایی میکنه و پول در میآره؛ آیا این پول شرعاً درسته یا نه؟
مرجع تقلید: رهبری.
#پاسخ
ــــــــــــــــ
🌺 سلام علیکم 🌺
درصورتیکه محتوای صفحه (پیج) مذکور که فالور برای آن جمع میکنین، امر حرامی رو تبلیغ نکنه، اشکال نداره و درآمد حاصل از این طریق هم حلاله.
❄️أللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمًَدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم❄️
* زیارت امام حسن المجتبی علیه السلام را بخوانیم*
*#دوشنبههای_امامحسنی*
🌷⃟🍃⃟🤍
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️ *در محضر قرآن*
☘️ *ببینید ، بشنوید و لذت ببرید*
*گواراے وجودتان* 💫💫💫
*سوره نوح ( قسمت اول )*
@hamyanquran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔦 📖 #درمحضرقرآن #لقمان 📖🕋
🌴جز خداوند تمام درهایی که کوبیده ایم و امید بسته ایم، سراب است و باطل! حقیقت و خوشبختی، تنها نزد خداست و بس👈🏽 «اللَّـهَ هُوَ الْحَقُّ وَأَنَّ مَا يَدْعُونَ مِن دُونِهِ الْبَاطِلُ»
🌴ظرفیت که نداریم! غرق نعمت و رفاه که میشویم، دیگر نه #خدا میشناسیم و نه دین و #قرآن حالی مان میشود! ولی خدا زیاد کند برکت این بلاها و سختی هایی که بالاخره ما را آدم میکند و خاضعانه میکشاند به سمت دعا و قرآن و درگاه خداوند پای دلمان را👈🏽 «وَإِذَا غَشِيَهُم مَّوْجٌ كَالظُّلَلِ دَعَوُا اللَّـهَ مُخْلِصِين»👉🏽دوای دردمان همین بلاهایی است که یادمان می اندازد خدایی هم هست کنارمان!
🌴به حساب کتاب #قبر و #قیامت باور داشته باشیم و از روزی که حتی پدر و پسر نیز، به فریاد هم نمی رسند، بیشتر حساب ببریم! آن روز حقیقت دارد و آمدنی است به زودی ⬅مبادا در این چند روز زندگی، #دنیا و لذتهایش، دل ببرد از دلمان و دورمان کند از بندگی و یادخدا و قیامت 👈🏽 «اخْشَوْا يَوْمًا لَّا يَجْزِي وَالِدٌ عَن وَلَدِهِ وَلَا مَوْلُودٌ هُوَ جَازٍ عَن وَالِدِهِ شَيْئًا ۚ إِنَّ وَعْدَ اللَّـهِ حَقٌّ ۖ فَلَا تَغُرَّنَّكُمُ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا»
🌴چه کسی از فردا و تقدیرش خبر دارد؟! چه کسی میداند در کدام نقطه از این شهر و سرزمین، سر به خاک می گذارد و چندساعت بعد، فراخوان الرحیل میدهد بیخ گوشش، حضرت عزرائیل🚑! پس چرا اینهمه مست و غافلیم از خدا و قیامت؟! 👈🏽«مَا تَدْرِي نَفْسٌ مَّاذَا تَكْسِبُ غَدًا ۖ وَمَا تَدْرِي نَفْسٌ بِأَيِّ أَرْضٍ تَمُوت»
⚰ #یاد_مرگ
@hamyanquran
💬 سوال:
آیا وجود کِرِم ضد آفتاب در اعضاء در حال وضوء اشکال دارد؟
✍🏻 پاسخ:
❇️ اگر کِرِم جذب پوست شده است و روی پوست چربی که مانع رسیدن آب به پوست باشد، باقی نمانده است، اشکال ندارد.
🔺 سایت آیت الله خامنه ای/ استفتائات جديد / احکام طهارت / وضو
📚 #احکام_دین
@hamyanquran
✨﷽✨
💞 #مهارتهای_زیبا
عجله ممنوع
❉ یکی از بدترین آفت های زندگی زیبا عجله و بی فکر عمل کردن است
↜ عجله کردن در صحبت
↜ عجله کردن در قضاوت
↜ عجله کردن در تصمیم گیری
↜ عجله در باور کردن حرف دیگران
↜ عجله کردن در قول دادن
↜ عجله کردن در انتخاب
↜ ووو
↫ با آرامش که حرف بزنی قشنگ تر میشه
↫ نباید قبل از اطمینان و یقین قضاوت کنی
↫ کمی فکر کن بعد تصمیم بگیر،شاید منصرف بشی
↫ حرف هر کسی رو درباره عزیرانت قبول نکن
↫ کمی فکر کن بعد قول بده تا بعد خجالت نکشی.
❉ این رو بدونیم که با کمی صبر میشه بهترین حرفها رو گفت و قشنگ تر عمل کرد.
↫ بعضی وقتها با عجله کاری میکنیم وحرفی میزنیم که به راحتی قابل جبران نیست.
📚استاد احمدی
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
@hamyanquran
4_5812376209429892424.m4a
7.82M
✨معراج✨
جارى مثل رود
🎤 دکتر علیرضا هزار
⏱ ٧ دقيقه
🤲🏻 به نيابت از حاج احمد سعيدى نژاد فاتحه اى همراه با صلوات به روح مطهر حضرت نرجس خاتون سلام الله عليها هديه مى نماييم.
@hamyanquran
🔖پای درس امام رضا(ع)
وقتی نعمتها از خداست، چرا از مردم تشکر کنیم؟
✅جواب را از زبان امام رضا علیه السلام در تصویر بخوانید👆
🌨آوای آسمان🌦🌈:
ـ🍒🍃🍓🍃🍒
ـ 🍃🍓🍃🍒
ـ🍓🍃🍒﷽
ـ🍃🍒
ـ🍒 #فشردن_لباس
❓حاجآقا، وقتی با آب لولهکشی لباس و فرش نجس رو میشوریم، باید علاوه بر شستن، فشار هم بدیم تا آب اون خارج بشه؟
📚 آیات عظام امام، رهبری، نوری، مکارم و وحید: بله عزیزم. در شستن و برطرفکردن اصل نجاست، حتماً باید با فشردن یا تکوندادن، آبش رو بگیرین تا پاک بشه (امام، رهبری و نوری: بنابر احتیاط واجب).
📚 آیات عظام سیستانی و شبیری: نه عزیزم، دیگه فشردن لازم نیست. همین که بعد از شستن و برطرفکردن اصل نجاست، لباس رو يک مرتبه در آب جاری، مثل آب رودخانه فرو ببرین و یا دو مرتبه آب شیر و شیلنگ رو روی اون بگیرین كه آب به تموم جاهای نجس برسه، پاک میشه (شبیری: بنابر احتیاط واجب، دو مرتبه در آب کر).
⭕️ نکته: آب لولهکشی اصطلاحاً «آب کر» نامیده میشه؛ چون سؤال درباره شستن لباس نجس با آب کر بود، بین مراجع تفاوت نظر وجود داشت؛ وگرنه در «آب قلیل»، مثل آب تشت، همه میگن باید بعد از هر مرتبه شستن، لباس رو فشرد تا آبش گرفته بشه.
⭕️ نکته: میدونین «آب کر» و «آب قلیل» یعنی چی؟ فکر کن یه ظرفی داشته باشی که طول و عرض و ارتفاعش سهوجبونیم در سهوجبونیم، در سهوجبونیم معمولیه؛ اگه این رو پر آب کنی، چقد جا میشه؟ حدود ۳۸۴ لیتر آب جا میشه. بیشتر از این مقدار رو میگن «آب کر»، کمترش رو میگن «آب قلیل». برای پاککردن نجاسات، احکام آب کر و قلیل فرق داره.
📣 نکته: احتیاط واجب، یعنی توی این مسئله میتونیم به نظر مرجع اعلم بعد از مرجع خودمون که فتوای قطعی داره، عمل کنیم.
🔺 شبیری، رساله، م۱۵۲و۱۵۳؛ امام، تحرير، فصل فيالمطهرات، رساله، م۱۵۹؛ رهبری، رساله آموزشی، ج۱، ص۵۰؛ نوری، رساله، م۱۵۹ و ۱۶۰؛ سیستانی، العروة، رساله، م۱۵۳ و ۱۵۴؛ مکارم، رساله، م۱۸۰ تا ۱۸۲.
مناجات شیرین با خدا
◀ اللّٰهُمَّ إِنَّ عَفْوَكَ عَنْ ذَنْبِى، خدایا، بخششت از گناهم
وَتَجاوُزَكَ عَنْ خَطِيئَتِى، و گذشتت از گذشتهام!
↙ وَصَفْحَكَ عَنْ ظُلْمِى، و چشمپوشیات از تجاوزم
↙ وَسَِتْرَكَ عَلَىٰ قَبِيحِ عَمَلِى، و پردهافکنیات بر کردار زشتم
↙ وَحِلْمَكَ عَنْ كَثِيرِ جُرْمِى؛ و بردباریات از فراوانی جرمم
↙ أَطْمَعَنِى فِى أَنْ أَسْأَلَكَ مَا لَاأَسْتَوْجِبُهُ مِنْكَ؛ مرا به طمع انداخت که از درگاهت چیزی را که شایسته آن از سوی تو نیستم درخواست کنم.
↙ الَّذِى رَزَقْتَنِى مِنْ رَحْمَتِكَ، وَأَرَيْتَنِى مِنْ قُدْرَتِكَ، وَعَرَّفْتَنِى مِنْ إِجابَتِكَ...
آنچه از رحمتت نصیبم نمودی و از قدرتت نشانم دادی و از اجابتت به من شناساندی، پس بر آن شدم که با اطمینان بخوانمت و با انس و میل بدون ترس و هراس از تو درخواست میکنم.
فرازی از دعای افتتاح
🌹 *هر روز یک آیه 205*🌹
(برداشت های تربیتی ازآیات قرآن )
✳️ *هذا بَصائِرُ لِلنَّاسِ وَ هُدىً وَ رَحْمَةٌ لِقَوْمٍ يُوقِنُونَ*
✳️ اين (كتاب) براى مردم، وسيلهى بصيرت و هدايت و براى اهل يقين، مايهى رحمت است (جاثیه/ ۲۰)
✒️ *هدف تربیتی* :
تا یقین حاصل نشود، بصیرت و هدایتی صورت نمی گیرد.
✒️ *هدف رفتاری*:
از قرآن هدایت و بصیرت کسب کنید و به یقین برسید.
✒️ *واژهشناسی* :
*بَصَائِر* : وسايل بينايي و بصيرت
🌹 *برداشت از آیه* :
✅1/ قرآن کتاب بصیرت است یعنی باید چشم بصیرت ما را باز کند و به ما بینایی و نگرش درست بدهد، بصیرت آفرینی قرآن عمومی است، برای همه مردم ( *بصائر للناس* ) یعنی راه و مسیر را برای همه روشن می کند. نور افکن و چراغ پر نوری بر مسیر می افکند و این مرحله اول حرکت بسوی هدف است که مسیر روشن باشد.
✅ 2/ اگر هدف مشخص باشد ولی مسیر مبهم و تاریک و مجهول باشد، تحقق هدف و وصول به آن سخت یا ناممکن می شود. این آیه میگوید قرآن هم هدف را مشخص نموده و هم مسیر و راه را مشخص کرده است.
✅ 3/ در مسیر حرکت راه روشن و شفاف و بدون ابهام زمینه ساز هدایت و راهیابی است یعنی وصول به هدف غایی و تحقق آن ( *و هدی* )
✅ 4/ با وجود هدف مشخص و قابل وصول و مسیر روشن راه یابی و تحقق هدف مستلزم یک امر مهم دیگر است که اساس کار است و بدون آن هیچ رشد و تکاملی صورت نمی گیرد و آن *یقین* است، چنانچه به اهداف خود، به مسیر حرکت، به روش و راه، به قوانین و اصول و برنامه ها *یقین* و باور درونی نداشته باشیم همه چیز در حد حرف و شعار و نوشته باقی می ماند.
✅ *تمثیل* :
اگر بیمار به حاذق بودن پزشک و مؤثر بودن نسخه تجویزی وی باور و اعتقاد نداشته باشد، درمان و شفا صورت نمی گیرد.
✅ 5/ قرآن برای کسانی راه را نشان می دهد و آنها را به مقصد و هدف می رساند که آن را باور کنند و به آن یقین داشته باشند.
🌹 *بازخورد تربیتی* :
✅ هدف مندی در زندکی و راه و روش تحقق هدف ها را به فرزندان و دانش آموزان با مثال های کاربردی و روشن، آموزش دهید.
✅ راه و روش و سبک زندگی را از قرآن فرا بگیرید، قرآن فقط برای تلاوت صرف و کسب ثواب نیست. قرآن کتاب بصیرت و آگاهی و تفکر است.
🌹
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️ *در محضر قرآن*
☘️ *ببینید ، بشنوید و لذت ببرید*
*گواراے وجودتان* 💫💫💫
*سوره نوح ( قسمت دوم )*
*با ما همراه باشید..*
*✨ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـل ْلِوَلـیِـڪ ْألْـفَـرَج✨*
@hamyanquran
بسیار دیده و شنیده شده که افراد برای امور مادی، مانند خرید خونه، و ماشین و رزق و ازدواج، از وی راهنمایی می خواستند، آن بزرگوار می فرمود:
سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد علیه السلام تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد.
گاه امر می کرد صلوات برای حضراتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرب می دانست
💌 روح و ریحان ص ۹۳
آیت الله سید عبد الکریم کشمیری
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
@hamyanquran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
🎙🌸استاد آيت الله #ضیاء آبادی (ره)
موضوع : زیرک ترینِ مردم و احمق ترینِ آن ها چه کسانی هستند؟
🔴 پست ویژه برای تمام برادران و خواهران
بسیار شنیدنی حتما گوش کنید👌
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
@hamyanquran
🔹آیت الله حاج آقا مرتضی تهرانی (ره)
انسان برای رسیدن به لذت و کمال مادی، که محدود و متناهی است، باید تلاشِ فراوانی انجام دهد. مثلاً، ابتدا باید به دنبال کسبِ درآمد برود و مواد غذاییِ لازم را بخرد و بِپزَد و سپس چند دقیقه از خوردنِ آن غذا لذت ببرد. انسان برای این لذتِ محدود زحمت بسیاری متحمل میشود.
حال اگر در جهانِ هستی لذتِ معنوی وجود داشته باشد، که این لذتِ معنوی نامتناهی و نامحدود باشد، برای رسیدن به آن انسان چقدر باید تلاش و کوشش کند؟ بدونِ شک برایِ رسیدن به لذتهای معنوی باید تلاشِ بیشتری نسبت به لذتهای مادی صورت پذیرد
(مباحثِ توحیدیِ1، صفحۀ 166).
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
🆔 @hamyanquran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸✨🍃🌸✨🍃🌸✨🍃🌸✨
🍃🌿☘ با ما همراه باشید در👇👇👇
🍃🔸 @hamyanquran
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍#امام_رضا عليه السلام:
به خداوند گمان نيك ببر؛ زيرا خداى عزّوجلّ مى فرمايد: من نزد گمان بنده مؤمن خويشم؛ اگر گمانِ او به من نيك باشد، مطابق آن گمان با او رفتار كنم و اگر بد باشد نيز مطابق همان گمانِ بد با او عمل كنم
📚الكافی جلد2 صفحه72
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگه به خدا چه ربطی داره؟
#مسیحیت
#مسیحیت_تبشیری
اینکه مردم نشناسند ...
تو را ،
غربت نیست
غربت آن است ...
که یاران ببرندت از یاد
سلام امام غریبم ....
#سلام
4_310226054725763733.mp3
6.66M
❤️🧡💛
🧡
💛
#روانشناسی_قلب 41
وقتی عاشق کسی هستی؛
هربار بوسيدنش،برات يه لذت جديده.
اگه قلبت عاشق خدا بشه،
لذت هربار سجده ات روی پای خدا
بادفعه قبل،فرق میکنه.
#استاد_شجاعی 🎤
❤️
🧡💛
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌❌❌❌❌
شبهه ی حکم وضو با لاک ناخن
#شبهه