📕📘📗📙📕
📕
🛑اضطراب تا کجا مفيد است؟
رابطه اضطراب با سلامت و کارايي فرد يک رابطه خطي نيست يعني افراد بايد يک حدي از اضطراب را داشتهباشند تا کارايي خوبي داشتهباشند و زندگيشان روي روال منظم باشد اما اگر اين ميزان بيشتر از يک حدي شود کارايي فرد را به کل مختل ميکند و بازدهي او را پايين ميآورد. اضطراب همانند نمک غذاست يعني مقداري از آن براي بهتر شدن غذا لازم است اما زياد شدن آن ميتواند غذا را خراب و طعم آن را شور کند. اضطراب مفيد است چرا که افرادي که هيچگونه اضطرابي ندارند راحت در خانه ميخوابند و هيچکاري انجام نميدهند اما افرادي در زندگي فعال هستند و احساس مسئوليت و وظيفهشناسي ميکنند که مقداري اضطراب دارند و درواقع همين اضطراب مثبت افراد را به فعاليت و کار وادار ميکند.
💠براي روشنتر شدن رابطه بين اضطراب و کارايي و خطي نبودن اين رابطه بايد گفت تا يک جايي اگر اضطراب زياد شود کارايي هم بالا ميرود ولي از يک جايي به بعد اگر اضطراب زياد شود در کارايي فرد اختلال به وجود ميآيد و به مرور کارايي او کاهش پيدا ميکند.
✅اضطراب مفيد را چگونه بشناسيد؟
تشخيص اينکه اضطراب ما در چه حدي است و اينکه آيا اين اضطراب مفيد است يا آثار منفي روي کار گاهي مشکل است. براي تشخيص بين اين دو حالت بهترين کار اين است که دقت کنيم ببينيم به واسطه اضطرابي که داريم کار و مسئوليتي را که در حال انجام آن هستيم خوب انجام ميدهيم يا نه؟ اگر خوب انجام ميدهيم، اضطراب ما مفيد است. مثلا براي درس خواندن مقداري اضطراب داريم و همان باعث ميشود بهتر درس بخوانيم و نمره بهتري بگيريم، اما اگر آن اضطراب براي ما آنقدر مشغله ذهني ايجاد ميکند که مدام درگيري فکري داريم و حتي دچار تپش قلب ميشويم، تمرکزمان را از دست ميدهيم و....يعني اضطرابمان بيش از اندازه شده و ديگر مفيد نيست. يا زماني که اين اضطراب باعث ايجاد ناراحتي زياد و سلب آسايش دايمي ما شود هم مشخص مي?شود که از ميزان طبيعي فراتر رفته است.
✅اضطراب افراد کمالگرا مثبت است يا منفي؟
برخي از افراد هميشه در کارهايشان اضطراب دارند و همين اضطراب هم موجب پيشرفت کاريشان ميشود. اين افراد کمالگرا هستند و معمولا از خودشان انتظار بالايي دارند و به سادگي احساس رضايت نميکنند. به همين دليل هميشه درون آنها تنش و استرس وجود دارد. آنها بايد کمي انتظاراتشان را کم يا اگر ميتوانند آن افکار مزاحم اضطرابآور را از ذهنشان بيرون کنند. اين افراد مدام در آينده زندگي ميکنند و آينده را هم بد و وحشتناک تصور ميکنند و بر همين اساس هم زندگي ميکنند در صورتي که بايد بدانند هيچگاه اتفاقاتي که در ذهنشان هست پيش نخواهد آمد.
✅با اضطراب مقابله کنيم يا از آن فرار کنيم؟
هرکسي با اضطرابهايش به روشي برخورد ميکند؛ بعضي ترجيح ميدهند از کنار آن رد شوند. برخي سعي ميکنند از آن دوري يا به عبارتي فرار کنند و برخي هم ترجيح ميدهند با اضطرابهايشان رودررو شوند و با آنها مقابله کنند. اول از همه بايد گفت فرار و اجتناب از موقعيتهاي اضطرابزا نهتنها اضطراب را بهتر نميکند بلکه آن را تشديد هم ميکند. انسان از هرچه فرار کند ترسش از آن بيشتر ميشود و به قول آن ضربالمثل معروف «در بلا بودن به از بيم بلاست»، يعني وقتي با ترسها و اضطرابها مواجه شويم، ميبينيم آنقدر هم که گمان ميکرديم ترسناک نبوده و همين اضطرابها را کم ميکند.
✅اضطراب و استرس چه تفاوتي دارند؟
«استرس» معمولا به دو معني به کار ميرود؛ يک زمان به عنوان عامل ايجادکننده و محرک اضطراب از آن ياد ميکنيم و گاهي هم مرادمان از استرس، حالت اضطراب است. اگر بخواهيم کليتر بگوييم، يکي از علائم استرس، همان حالتهاي اضطرابي است. يعني استرس عامتر از اضطراب است و همان حالت فرد محسوب ميشود که ممکن است او را از حالت تعادل خارج کند میگنا دات آی آر، مثلا يکي از عزيزانش فوت کند يا شرايط شغلي سختي برايش پيش بيايد يا .... حتي ميتوان گفت اضطراب هنگامي در فرد بروز ميکند که شرايط استرسزا در زندگي او بيش از حد طول بکشد يا بهطور مکرر رخ دهد يا دستگاه عصبي بدن نتواند به مرحله مقاومت تنيدگي پايان دهد و بدن براي مدتي طولاني همچنان بسيج باقي بماند. در اين صورت بدن فرسوده و در برابر بيماريهاي جسمي و رواني (مانند اضطراب) آسيبپذير مي شود.
باتشکراز جناب آقای نادرشیخ موسی مشاورمحترم پاکدشت🍃
231_54298331916592.pdf
197.7K
بروشور اضطراب امتحان
بسیاری از افراد قبل از امتحان دچار اضطراب می شوند. البته مقداری استرس به شما کمک می کند بهترین عملکرد را در جلسه امتحان داشته باشید اما افزایش این میزان استرس به قدری که سبب اختلال در عملکرد شما شود، «اضطراب امتحان» نامیده می شود.
#اضطراب_امتحان
✅✅✅
🌍 تمامی دروس متوسطه اول و دوم👇
www.paadars.com
✅✅✅
شامل جزوه از دروس مختلف ـ فیلم ـ نمونه سوال دروس مختلف ، آزمون های میان نوبت و نوبت اول و دوم
✍️ جهت استفاده دانشآموزان عزیز گرامی
✅✅✅
#امتحانات
#نمونه_سوال
⭕️تراز نمرات امتحانات نهایی چگونه تعیین میشود؟
♦️زارعی رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش درباره تفاوت میان نمرات 20 امتحانات نهایی هر سال عنوان کرد:
🔸در سوابق تحصیلی و کنکور نمره خام ملاک نیست
🔸اگر در امتحانات نهایی هر سال تعداد نمرات خوب زیاد باشد، تراز کاهش مییابد اما اگر نمرات خوب کم باشد، تراز بالا میرود و در این شرایط نمره 17 یک دانشآموز معنادار میشود.
✅✅✅
⭕️ معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی :
🔹آزمون تستی دروس عمومی برای همیشه از کنکور حذف و وارد آزمون نهایی شد/ سال بعد تاثیر کنکور و سابقه تحصیلی هر کدام ۵۰ است
✅✅✅
#محرمانه🔥
⭕️ دلایل رد صلاحیت برخی داوطلبان معلمی:
💧 دبیر هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش:
افرادی که در نماز جمعه، راهپیمایی و انتخابات شرکت نمیکنند، کسر امتیاز میشوند( هر کدام از این موارد ۱۰ امتیاز دارد) و ممکن است در بخشهای دیگر امتیاز بیاورند و حداقل امتیاز مورد نظر یعنی ۵۶ را کسب کنند.
پوشش چادر امتیاز است اما نپوشیدن چادر دلیلی برای رد گزینش نیست بلکه باعث میشود امتیاز فرد، کمتر شود البته برای مشاغلی مانند مربی پرورشی که جزو رشتههای خاص است امتیاز چادر بیشتر است.
✅✅✅
✍ شب بیداری مانع یادگیری
برخی دانش آموزان تصمیم می گیرند تا نیمه های شب درس بخوانند و انتظار دارند نمرات خوبی بدست آورند.
اما اغلب اینگونه نیست و گلایه می کنند که این همه خواندم ، صفحه و صورت سوال را می دانستم ، اما جواب را نه !!!
باید بدانید شب زمان استراحت مغز و انتقال مطالب از حافظه کوتاه مدت به حافظه بلند مدت است .
یعنی در ساعات ۲ ، ۳ و ۴ نیمه شب است که مطالب تثبیت می شودو اگر خواب نباشیم انجام نمی شود .
بعبارت دیگر هرچه خواندیم پاک
می شود .
توصیه می شود ساعت ۱۱ تا ۱۱ و نیم بخوابید و صبح زود بیدار شوید چون مطالعه در صبح زود خیلی بازدهی بالاتری داره
البته اختیار با خودتان است.
✅✅✅
🔰 شیوه مطالعه دروس حفظ کردنی
📌 هنگام مطالعه دروس حفظ کردنی،
در ابتدا در مورد هر مطلبی که می خوانید خوب فکر کنید، و به این پرسش ها پاسخ دهید:
🔷 در مورد این موضوع چه می دانم؟
🔷 چه چیزی می خواهم یاد بگیرم؟
در شروع مطالعه ابتدا یک نگاه اجمالی به متن بیاندازید، به تیترها و عناوین سریع نگاه کنید. در این صورت متوجه می شوید که:
🔷 چه مطالبی به نظرتان آشناست؟
🔷 چه چیزهایی تازگی دارد؟
🔷 درک کلی شما از موضوع چیست؟
در مرحله بعد برای هر بخش از مطالب فصل خوانده شده خلاصه هایی تهیه و آن ها را دسته بندی کنید. از کشیدن نمودار و چارت و تهیه یک نقشه ذهنی در خلاصه نویسی مطالب می توانید استفاده کنید. این کار در مرور دوباره مطالب به شما کمک می کند.
در مرحله بعد، مطلبی را که متوجه نشدید دوباره بخوانید و سعی کنید از کتاب ها، امکانات و کسانی که اطلاعاتی در این زمینه دارند کمک بگیرید (درس آزمون، سی دی، سایت، معلم و ...) به عکس ها و نمودارها و جداول در هر فصل توجه کنید.
مباحثی را که یاد گرفته اید به دانسته های قبلی خود ربط دهید.
بعد از خواندن دقیق و کامل، مطالب را سازماندهی و دسته بندی کنید و یکبار برای خود توضیح دهید. فرض کنید می خواهید آن را به کسی یاد دهید. برای اینکه مطالب را فراموش نکنید می توانید، در ذهن خود یک سناریو بسازید.
✅✅✅
💎دی ماه از رقبات سبقت میگیری اگر این کارارو دقیق دقیق انجام بدی :👍
⚡️یه جمع بندی دقیق از دهم داشته باشی و سعی کنی تست های نشان دارت رو یه مرور بکنی ➖
⚡️صرفا برای امتحانات مطالعه نکن و سعی کن حتما تست زنی داشته باشی از دوازدهم✨
⚡️تا میتونی آزمون های جمع بندی دهم و نیم سال اول دوزادهم از خودت بگیر
☁️از کجا❔ کتابی مثل کتاب جمع بندی قلمچی یا آزمون های تا الان برگزار شده میتونن خیلی کمکت کنن⛄
⚡️از تایم های روتین غافل نشو و حتما روی آرایه و قرابت و عروض وقت ویژه بزار و توی همین دی ماه ببندشون🍺
⚡️سعی کن غلطها و نزده های آزمون هایی که از اول مهر دادی رو دوباره بررسیکنی تا دیگه برات تثبیت بشن
⚡️این امتحان های ترمت رو یجوری بخون که نیم سال اول رو کلا کلا جمع کنی مخصوصا دروس عمومی رو📱
✅✅✅
1_7930371463.pdf
13.49M
بارم بندی دروس تمام رشته ها در سال تحصیلی ۴۰۳-۴۰۲