﷽
💫 یا قاضی الحاجات 💫
🌹سلام صبح زیباتون بخیر🌹
💫امروز دوشنبه 💫
✨10 اردیبهشت 1397 ه.ش
✨13 شعبان 1439ه.ق
✨30 آوریل 2018 میلادی
✌️
@enghellabyion
هدایت شده از کانال دیده بان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
💫 یا قاضی الحاجات 💫
🌹سلام صبح زیباتون بخیر🌹
💫امروز دوشنبه 💫
✨10 اردیبهشت 1397 ه.ش
✨13 شعبان 1439ه.ق
✨30 آوریل 2018 میلادی
تلگرام👇
🎋 t.me/diooib
سروش👇
🎋 sapp.ir/diooibk
#انقلابیون
ويژه
پیشگویی خانم خانه دار مظلوم!
١ از ٢
با جنجالی شدن موضوع کشف جنازه منتسب به پهلوی اول و فعال شدن بی درنگ جریانات و افرادی در فضای مجازی در شرایطی حساس که ج . ا . ا در داخل و خارج از کشور توأمان با آن مواجه است، معلوم شد اتفاقی دیدن این پدیده های انفجاری ساده اندیشانه است.
ما هرچه بگوییم یا نگوییم با برچسب توهم توطئه سعی در خاموش نمودن اعتراضاتمان دارند، پس این انگ را به جان میخریم و نگاهی به بحران سازی های امنیتی کشور می اندازیم، شاید خط واحدی را در مدیریت و اجرای این کودتاهای زنجیره ای که فقط با هدف پمپاژ هیجانات سیاسی اجتماعی و گاهی قومی و صنفی، برای گذر این هیجانات از آستانه های غیر قابل مهار روز به روز و ساعت به ساعت شکل میگیرند و تا به خود بیاییم کف خیابان آنها را لمس می کنیم، بتوان یافت!
بی تردید در اکثر سوژه سازی های سالهای اخیر غافلگیر شده ایم و از آنجا که رسم نیست متولیان امنیتی و اطلاعاتی مورد سئوال قرار گیرند همه عوامل موثر احتمالی حتی ضعیف در مظان سئوال و اتهام قرار گرفته اند مگر آنها که مستقیما وظیفه پیش بینی، پیشگیری و خنثی سازی را به عهده داشته و دارند.
تمام موضوعات سیاسی امنیتی و همه موضوعات صنفی، اجتماعی، اقشاری، فرقه ای و.... از آنجا که میتوانند بستر تحولات و تنش های امنیتی باشند موضوع دائمی رصد سیستم های اطلاعاتی و امنیتی در سراسر دنیا با هر نوع نظام سیاسی حاکم هستند و اشراف و اطلاع از آخرین تحرکات آشکار و پنهان آنها ماموریت قطعی این نوع سازمان هاست.
این سازمان ها اصلا ایجاد شده اند تا هشیار باشند برای چنین روزهایی!
هزینه های سرسام آور آماده نگهداشتن سازمان هایی چون آتش نشانی و امداد در دنیا که نوع بارز از ماموریت های دفاع ملی است از این نوع مقوله هاست، چه رسد به سازمان های امنیتی!
غافلگیری در خصوص بحران های دی و بهمن ماه سال قبل، که با پیچیده ترین برنامه های از قبل تدارک دیده شده میرفت تا با شورش های مسلحانه کشور را تا آستانه کودتایی تمام عیار مواجه کند چگونه قابل توجیه و تحلیل است؟
جامعه به شدت هیجانی و حساس تا کی کشش اینگونه تنش های برنامه ریزی شده را دارند؟
آیا همواره توقع حضور انبوه مردمی در کف خیابان ها برای خنثی سازی این فتنه ها را داریم؟ اتاق فکر دشمن برای خسته کردن نیروهای مردمی و انقلابی برنامه های مکرر و همپوشان طراحی نمیکند؟
متاسفانه در اکثر فتنه های طراحی شده امنیتی که در نقطه آغازین شکل و ظاهری غیر امنیتی داشتند جریان فکور، هوشمند، برنامه ریز و اجرایی مجربی فعال بوده که چهره و اونیفورم خارجی ندارد و با اطلاع از همه حساسیت ها و آسیب پذیری ها به میدان میاید .
این جریان از دل توانمندی های اطلاعاتی و امنیتی کشور از ابتدای انقلاب تا کنون و دقیقا از سازمان های اطلاعاتی همین نظام بیرون آمده و با جاگیری در مواضعی مناسب سخت ترین لطمات را با علم دقیق به آسیب پذیری ها وارد کرده است.
این جریان چه از ابتدا نفوذی بوده چه جلب همکاری شده و یا حتی سرخوردگان سیاسی در پی انتقام باشند واقعیتی غیرقابل انکارند.
✌️
@enghellabyion
#انقلابیون
ويژه
پيشگويى خانم خانه دار مظلوم
٢ از ٢
تا قبل از کشف مهمترین کودتای تدارک دیده شده برای سرنگونی نظام در سال 1377 که با عنوان فتنه قتل های زنجیره ای معرفی شد و تلاش گردید که در حد یک کودک سر راهی با هویت انقلابیونی خودسر اصلا در عداد اهالی جامعه اطلاعاتی کشور ثبت هویت نشود، اصلا کسی حاضر نبود حتی احتمال وجود نفوذی در سیستم اطلاعاتی نظام را حتی در اندیشه خود مرور کند، اما با گذر از این نقطه عطف هوشمندی نظام و مردم، اذهان کنجکاو و جستجوگر مروری به همه فتنه های اطلاعاتی امنیتی از آغازین ایام شکل گیری انقلاب در کودتاها، ترورها و شورش های مسلحانه نمود و اتفاقا رد همین نفوذی ها در سیستم اطلاعاتی دیده شد:
در کودتای نقاب، شوراندن روحانیون علیه انقلاب دینی، بمب گذاری حزب جمهوری، نخست وزیری، دادستانی، شورش مسلحانه منافقین، غافلگیری در هجوم ارتش بعثی، سقوط خرمشهر، عملیات مرصاد، فراری دادن شاهسوندی، عملیات های بدنام کننده در داخل و خارج کشور و ایجاد دهها پرونده قضایی بین المللی و همچنین بدنام سازی نظام در اذهان مردم به هر نحو ممکن که تقریبا همه این نوع پرونده های سر به مهر در اذهان کنجکاو مردم در انتظار روشنگری هستند، همواره ردپای یک مظنون با سوابق اطلاعاتی دیده شده و میشود! از سعید حجاریان تا سعید امامی
وقت آن نرسیده با نگرانی برای سالم سازی و رفع اتهام از خیل انبوه وفاداران انقلاب اسلامی که در کسوت سربازان گمنام در تمامی سازمان های اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی از بذل جان و عمر خود بدون مضایقه به خدمت مشغولند حراست شود؟
به همان دلیل که مکاران سکه زرین طلایی را شبیه سازی میکنند و نه سکه آهن سیاه را، دقت و تامل بر عیار سرمایه های زرین جامعه و حفظ و حراست از آنها وظیفه ای مهم و فراموش شده به نظر میاید.
میگویند در اعترافات خانم خانه دار بسیار مظلوم پرونده فتنه سال 77 هم او که حدود 10 صفحه از آموزش های ضد بازجویی خود نوشته بود آمده است که بعد از ضربه اساسی به شبکه، دستور رسید اعضاء مهم به مرور باید در سطح گسترده ای در نظامات کشوری و لشکری پخش شوند تا از زیر ضرب در شرایط بحرانی خارج شوند و توان تاثیر گذاریشان در موضوعات مختلف و متنوع افزایش یابد.
این اعتراف بوده یا پیشگویی کارشناسان آن پرونده!!
به هرحال محقق شده، نباید دست بسته در مقابل بحران سازی های اذناب این شبکه نفوذی که همه سابقه انقلابی و اطلاعاتی را هم یدک میکشند باقی ماند تا یکی با سخنرانی، یکی با توئیت زدن و یکی با عربده کشی و اتهام زنی هر روز نظام را با تهدیدی جدید به چالش بکشد.
همین بحران اخیر تحمیلی را کمی با دقت و تامل بنگرید، مگر یک عنصر سیاسی دارای سابقه در فتنه 88 که رد تماس پنهان با مسعود رجوی پس از انقلاب نیز در کارنامه اش هست در این مرکز مهم در رده ای تاثیر گذار فعالیت ندارد؟ آیا مسئول تاثیرگذار دیگری در این مجموعه سابقه دوستی وپشتیبانی منجربه استخدام محمود فخارزاده در دادستانی انقلاب که عامل شهادت شهید قدوسی بود را در کارنامه خود ندارد؟
نباید کمی چشم ها را گشود و بر میراث گرانقدر امام و شهدا و نتیجه تلاش همه انبیا و اولیا و صدیقین بیش از این حساسیت داشت؟
این مومیایی به هر دلیلی یکباره وسط پازل امنیتی جامعه سر برآورد میتواند موضوع و بهانه ای برای دقیق تر دیدن اطرافمان باشد، دشمن با طرح و برنامه جدی وارد معرکه شده به خود بیایید.
✌️
@enghellabyion
#انقلابیون
دکتر گنجی
✔چالش نرم موثر در مقابل حملات سخت صهیونیست ها
به نظر می رسد حملات چند باره صهیونیست ها به سوریه- که حمله به مراکز ایران عنوان می شود- از بعد زمانی بهتر قابل تحلیل باشد.
آمریکا که قرار است 22 اردیبهشت از برجام خارج شود ،علت آن را نه هسته ای که موشکی و حمایت ایران از تروریسم اعلام می کند. بنابراین تحریک ایران به استفاده از موشکهای بلند برد قبل از 22 اردیبهشت را نباید از نظر دور داشت. نهاد های بین المللی ابزار های نظام سلطه اند و می توانند پاسخ موشکی ایران را حجت آور برای خروخ آمریکا و غربیان از برجام و شروع مجدد تحریم اعلام کنند.
کنش سخت را نباید الزاما با واکنش سخت جواب داد.حرکت غیر مسلحانه صدها هزار فلسطینی از غره و کرانه باختری و اردن و لبنان به سمت سرزمین های اشغالی برای غرب شکننده تر از حمله موشکی ایران به صهیونیست ها. در مواجهه مردم انبوه غیر مسلح با ارتش رژیم صهیونیستی،غرب نمی تواند از کشتار و پاسخ سخت صهیونیست هاحمایت کند اما در پاسخ به حملات سخت حتما حمایت خواهند نمود. این چالش را باید برجسته و پیوسته ادامه داد.
@enghellabyion
#انقلابیون
💥💥آخرین اخبار از حمله اسرائیل به سوریه
✨بیش از ۴۰ شهید و ۶۰ زخمی در حملات موشکی به مواضع ارتش سوریه و نیروهای مقاومت در حومه حماه و حلب
🔹این حملات بیش از ۴۰ شهید و ۶۰ زخمی در بین نیروهای ارتش سوریه و مقاومت برجای گذاشت.
🔹برخی رسانه ها از شهادت ۱۸ نیروی ایرانی در این حملات خبر دادهاند.
🔹روزنامه تشرین سوریه: حمله اخیر به مقرهایی در استانهای حماه و حلب از پایگاههای انگلیسی و آمریکایی در شمال اردن آغاز شده و ۹ موشک بالستیک در این حمله مورد استفاده قرار گرفته است.
🔹منابع احتمال میدهند،حملات موشکی دیشب در حومه حماه و حلب توسط اسرائیل یا آمریکا و در واکنش به عملیات و عبور ارتش سوریه و نیروهای همپیمان از رود فرات و حرکت به سمت شرق دیرالزور بوده باشد.
منبع: آماج
@enghellabyion
#انقلابیون
✔️استاد سیدمحمّدمهدی میرباقری
🔻شب نيمهشعبان شب امام زمان(ع) است، اما میگويند بروید زيارت سيدالشهداء(ع).:
«... شب نيمهشعبان شب امام زمان(ع) است، اما میگويند بروید زيارت سيدالشهداء(ع).
شب ۲۱ ماه رمضان شب اميرالمومنين(ع) است اما میگويند برويد زيارت سيدالشهداء(ع).
شروع ماه رمضان، نيمهاش، شبهای قدرش، شب آخرش و شب عيد فطرش همه با [زیارت] سيدالشهداء(ع) است.
يعني هر بابی به سوی خدا گشوده میشود از باب سيدالشهداء(ع) عبور میکند و همه فيوضات از طريق ايشان نازل ميشود. هر کسي آستان سيدالشهداء(ع) را درک کرد آستان همه ائمه(ع) را درک خواهد کرد.» ۹۳/۳/۱
@enghellabyion
✔روایت شاعرانهی « من و باران »👇
چه باران سختی!
تندتر از اشکهای من،
میریزد از قلب آسمان.
من و آسمان در رقابتی صعب.
ناپیداست ظفر درین روزگار:
اندوه بیپایان انسان؟
یا ریزش بغضهای آسمان!
ابرهای تیره درهم پیچیدهاند
من در یادهای حزین خود، پریشان.
خیس است بیدمجنون از باران
خوشههای گل اقاقی ریزان.
جویبارها در خیابان
ره آبشوران بگیرند
سرشکهای من ره سینهام بپویند
بر قلب شکستهام گذر بجویند.
آخر ای موجب ندامت،
از هر آن دلباختگی!
ره به کدام سوی برم؟
حال که مأوایی ندارم
زیر این باران تنهایی.
باز ،
تنها نگذاردم این یار دیرین
همراهِ آسمانی،
بارشِ باران.
میداند او،
از سودای عشقت پای گریز ندارم.
بر سطوح کویها روانم
نالان و گریان چو بارانم
به کجا میروم؟
نمیدانم!
ببار باران!
ببار !
لغزیده قلبم،
افتادهام و بر نمیخیزم.
ببار باران!
تا اشکهایم را بشویم.
جایم را ببینم
راهم را بیابم.
سوی دلبرم،
رهی بجویم.
🍀🌷🍀🌷🍀🌷🍀🌷🍀
✔به قلم کاربری در کانال
هشتم اردیبهشت ۹۷
@enghellabyion