امروز با فعال سازی کد دوشنبه سوری از اینترنت همراه اول به صورت رایگان به مدت یک روز استفاده کنید✅
#دوشنبه_سوری
#اینترنت
#طرح_امین
💠کانال تربیتی #طرح_امین_شهرضا
---------------------🌸
https://eitaa.com/joinchat/3926655028Cf49b5b2ea9
🌸---------------------
#سلام_امام_زمانم🫡
اللّٰھـُــم_عجِّل_لِوَلیڪَ_الفَرَجْ
🌼گفتم ڪه از فراغت
💫عمریست بیقرارم
🌼گفت از فـــراق یاران
💫من نیز بیقرارم
🌼گفتم به جز شما
💫من، فریاد رس ندارم
🌼گفتا به غیر شیعه
💫من نیز ڪس ندارم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج✨🕊
@alle_yasen
🌺زندگی بهشت است...
برای آنانی که
عاشقانه عشق میورزند
بی پروا محبت میکنند
وکمتر از دیگران انتظار دارند
#صبح_بخیر
❄️خیریه آل یاسین ❄️
https://eitaa.com/joinchat/2910257364Cc67bedd986
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 مردم بصیر و مشارکت در انتخابات یازده اسفند
🍃🌹🍃
🔻میدان مجاهدتی که حالا پس از حماسهآفرینی ملت در بیست و دوم بهمن امسال، پیش روی مردم ایران اسلامی است، میدان انتخابات و نقشآفرینی در تعیین سرنوشت و رقمزدن آینده کشور است.
🔸شرکت در انتخابات همچون راهپیمایی ۲۲ بهمن، فرصتی دیگر برای نقشآفرینی مردم و عمل صالحی است که دشمن را عصبانی و از داشتن چشم طمع به خاک ایران پشیمان میکند: «حضور مردم در پای صندوقهای رأی به کشور مصونیت، عزت و آبروی بینالمللی میبخشد، دوستان شما را خوشحال... و دشمنان شما را ناکام و بدحال میکند.» ۱۳۹۲/۳/۶
🔺سخن آخر اینکه، در یازدهم اسفندماه، آزمون دیگری از جنس مشارکت و انتخاب پیش روی مردم ایران است؛ مردمی که در همه این سالها، با استفاده از حق تعیین سرنوشت، به تکلیف خود در آبادی این سرزمین بهخوبی عمل کردهاند، حالا در انتظار میدانی دیگر برای تجلی اراده خود هستند تا از حق خود در رقمزدن تحولات پیش روی کشور، استفاده کنند و به تکلیف خویش عمل کنند: «انتخابات یک میدان سیاسیای است که حضور مردم در آن، به معنای واقعی کلمه لازم است؛ یعنی، هم وظیفهای است برای مردم، هم حقّی است برای مردم. حضور در انتخابات صرفاً تکلیف نیست؛ حق است؛ حقّ شما است، حقّ مردم است که انتخاب کنند آن کسی را که مایلند برایشان قانون بنویسد یا قانون را اجرا کند یا در مورد رهبر نظر بدهد یا [از طریق] مجلس خبرگان، رهبر را انتخاب کند. [این] حقّ مردم است؛ بایستی وارد بشوند و از حقّ خودشان استفاده کنند.» ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
#مشارکت_حداکثری | #انتخابات
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 جزئیات قانون شفافیت قوای ۳ گانه
🍃🌹🍃
🔻جوکار، رئیس امور داخلی مجلس: طرح شفافیت قوای سهگانه، نهادها و سایر دستگاهها پس از گذشت دو سال رفتوبرگشت به تصویب مجمع تشخیص رسید و برای اعلامنظر به شورای نگهبان ارسال شده.
🔹تمام بخشهای دولت، مجلس، برخی از بخشهای قوه قضاییه، تمام دستگاهها و نهادهای خدماترسان عمومی شامل قانون شفافیت میشود.
🔸کلیه داراییها، حقوق کارکنان، نحوه جذب افراد، واگذاریها، تسهیلات پرداختی از طرف بانکها و کلیه مواردی که جنبه عمومی دارد مقرر شد که شفاف شود.
🔹در بخش شفافیت آرا، آرای نمایندگان مجلس، هیئت وزیران، شوراهای شهر و روستا، کلیه شوراهای عالی کشور و کمیسیونها شفاف میشود.
🔺در ماده ۵ این قانون آمده با کسانی که شفافیت را رعایت نکنند برابر قانون برخورد میشود.
#روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #پاسخ_به_شبهات | سرانجام پرونده فساد اکبر طبری چه شد؟
🍃🌹🍃
🔻۲۳ تیرماه سال ۹۸ بود که اکبر طبری معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضاییه به دلیل اتهاماتی از جمله «تشکیل شبکه ارتشا با وصف سردستگی»، «پولشویی»، «جعل اسناد» و «اعمال نفوذ در پروندههای قضائی»، بازداشت شد. پس از برگزاری ۱۴ جلسه دادگاه سخنگوی قوه قضائیه در تاریخ ۲۲ شهریورماه سال ۹۹ اعلام کرد: «اکبر طبری بابت تشکیل شبکه ارتشا به ۳۱ سال حبس تعزیری و ضبط اموال محکوم شده است؛ البته حکم غیرقطعی است و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است». در نهایت در اواخر سال ۹۹ حکم اکبر طبری به این شرح اعلام شد: «۵۹ سال حبس که ۳۱ سال آن تعزیری است، حدود ۱۰۰میلیارد تومان جزای نقدی، ضبط تمامی اموال حاصل از رشوه و انفصال دائم از خدمات دولتی».
🔸براساس گزارش خبرگزاری قوه قضائیه «پس از صدور حکم، وکلای طبری درخواست اعاده دادرسی نسبت به حکم صادره را دادند. بعد از ارجاع پرونده از دیوان عالی کشور به شعبه هم عرض این پرونده مجدداً رسیدگی و دادگاه، میزان قرار وثیقه قبلی طبری که ۱۰۰میلیارد تومان بود را افزایش و به ۳۰۰میلیارد تومان تغییر داد؛ تا وی با سپردن وثیقه تا رسیدگی نهایی و صدور رأی قطعی از زندان آزاد شود. طبق آخرین پیگیریها، حکم پرونده اکبر طبری در مرداد ماه ۱۴۰۲ در شعبه همعرض مجدداً صادر و وی به مجازات حبس محکوم و روانه زندان شده است».
🔺براساس بند الف و بند پ ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، متهم اکبر طبری نسبت به حداکثر مجازات قانونی مقرر در ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشاء و اختلاس، ۲.۵ سال حبس بیشتر نیز محکوم شده است. در نتیجه اکبر طبری براساس رأی شعبه همعرض و تأیید دیوان عالی کشور با احتساب ایام بازداشت قبلی، به ۱۲.۵ سال حبس محکوم شده که باید آن را تحمل نماید. گفتنی است، در رأی صادر شده در دادگستری که مورد اعاده دادرسی قرار گرفته و از طرف دیوان عالی کشور به شعبه هم عرض ارجاع شد، حکم تحمل ۷۴ ضربه شلاق وجود نداشت که پس از بررسی مجدد پرونده، این حکم نیز به مجازاتهای طبری اضافه شد و مورد تأیید دیوان عالی کشور نیز قرار گرفت.
#ایران_قوی | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb