🔷 آویشن داروی معجزه گر را استفاده کنید . سیر برای عفونت زدایی از بدن عالیست. قرقره آب نمک تمام عفونتهای گلو و حلق بیمار را بیرون میدهد. عسل و سیاهدانه در برابر کرونا معجزه می کند.
جوشانده آویشن و گل بابونه معجزه می کند.
بخور آویشن ، گلاب، بابونه ریه را ضدعفونی کرده و راه تنفس را باز می کند.
قبل از اینکه عفونت در ریه زیاد شود درمان گیاهی را شروع کنید.
سیر بهترین درمان برای عفونت است. سیر تازه و یا خشک را بجوید و میل کنید . عفونتهای درون بدن را با سرفه مصنوعی بیرون بریزید.
درد عضلات را با حمام آفتاب درمان کنید . استراحت و تغذیه مقوی راه درمان کروناست. کرونا را میتوان شکست داد. به داروهای گیاهی ایمان بیاوریم.
نیاز نیست به بیمارستان هجوم ببرید . محیطهای بیمارستان مناسب بستری و درمان نیست. بدن خودتان را تقویت کنید . خرما بخورید ، عسل بخورید ، مایعات فراوان بنوشید ، شربت گلاب بخورید بسیار عالی است. گلاب بهترین درمان کروناست.
در طول روز نمک مزمزه کنید ، نمک هفتاد نوع بیماری را درمان میکند. نمک دریا استفاده کنید . اگر فشار خون دارید رعایت کنید تا فشارتان بالا نرود. نمک عفونتهای حلق را بیرون میدهد.
بیمار کرونایی را قرنطینه کنید ، دستشویی جدا ، اتاق دارای تهویه مناسب جدا ، غذا و ظرف غذاخوری و آبخوری جدا باشه، بیمار کرونایی را نترسانید ، روحیه بدهید ، هرچه روحیه بالاتر باشد درمان مؤثرتر هست. اصلا نترسید .
از دست دادن بویایی و چشایی بخاطر ضعیف شدن سیستم عصبی هست. نگران نباشید ، با بخور آویشن و گلاب در طی چند روز درمان میشود و دوباره سیستم چشایی و بویایی برمیگردد. بخور برگ اکالیپتوس یا بخور عصاره آن هم مؤثر هست.
خلاصه بدن را تقویت کنید ، بدن خودش آنتی بادی درست میکند. کرونا در مقابل بدن محکم و قوی و درمان درست گیاهی ناتوان است.
این متن را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید.
#کرونا_را_شکست می دهیم
🌷🌷ان شاءالله با هدیه ذکرصلوات
چهارم ربیع الثانی :
ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی
در چهارم ربیع الثانی سال 173هجری در شهر مدینه چشم به جهان گشود. ایشان فرزند عبداللّه بن علی، از نوادگان امام حسن مجتبی (ع) بود که نسبتش با چهار واسطه به آن حضرت می رسید.
عبدالعظیم، از دانشمندان شیعه و از راویان حدیث ائمه معصومین (ع) و نیز از چهره های بسیار محبوب و مورد اعتماد، نزد اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به شمار می رفت. دوران وی، گر چه عصر حاکمیت عباسیان و ایجاد خفقان و سخت گیری نسبت به شیعیان بوده است، ولی مدافعان دین و حافظان مکتب که روایات امامان را ثبت و نقل می کردند، نقش عمده ای در پاسداری و صیانت از فرهنگ والای اهل بیت (ع) داشتند و این بزرگوار نیز یکی از سنگربانان عقیده تابناک تشیع محسوب می شود که در حفظ و انتشار سخنان ائمه اطهار، سخت کوشا بود و ستایش های فراوان ائمه (ع) از وی، نشان دهنده شخصیت والای علمی و معنوی وی می باشد
درمحضر سه امام:
یکی از ویژگی های مهم در زندگی حضرت عبدالعظیم (ع) این بود که توفیق یافت محضر پرفیض سه حجّت الهی؛ امام رضا، جواد و امام هادی (ع) را درک نماید، از تعالیم آن بزرگواران بهره مند گردد و سخنان و روایات آنان را به نسل های بعد منتقل نماید.
وقتی امام رضا (ع) در مدینه به سر می برد، برای حضرت عبدالعظیم (ع) امکان دیدار با حضرتش فراهم بود؛ پس از شهادت آن حضرت، که امامت به امام جواد (ع) رسید، در آن مدت که امام نهم در مدینه بود، این سعادت و توفیق همچنان برای حضرت عبدالعظیم (ع) فراهم بود که با آن حضرت، تماس و دیدار داشته باشد و از دانش آن بزرگوار، بهره گیرد. گاهی نیز سؤالات خود را به صورت نامه از امام می پرسید و جواب مکتوب از امام دریافت می کرد.
سرشارترین و حسّاس ترین مقطع حیات حضرت عبدالعظیم، دوران امام هادی (ع) بود؛ گرچه امام هادی (ع) بخشی از عمر خویش را در یک منطقه حفاظت شده نظامی و تحت نظر، در «سامرا» گذراند و در آن دوران، امکان ارتباط شیعیان با آن حضرت، کمتر و با مشکلاتی همراه بود؛ امّا عبدالعظیم حسنی (ع) درهمان زمان هم به محضر امام هادی(ع) می رسید و از او رهنمود می گرفت.
. علت هجرت به ری:
علت مهاجرت حضرت عبدالعظیم (ع) از مدینه به ری و سکونت در غربت را باید در اوضاع سیاسی و اجتماعی آن عصر، جستجو کرد.
خلفای عباسی نسبت به خاندان پیامبر (ص) و شیعیان ائمه (ع) بسیار سخت گیری می کردند. یکی از خشن ترین و بد رفتارترین این خلفا، «متوکل» بود که دوران خلافتش، نه تنها چندین بار مزار سیّدالشهداء (ع) را در کربلا تخریب کرد، از زیارت قبر آن حضرت نیز جلوگری می نمود. امام هادی (ع) با پنج نفر از خلفای عباسی از جمله متوکّل هم عصر بود.
متوکّل، برای مصون ماندن از خشم انقلابی مردم مظلوم و جلوگیری از تجمع شیعه بر محور وجود امام هادی (ع) آن حضرت را از مدینه به سامرا برد، تا تمامی فعالیت ها و ارتباطات آن امام را زیر نظر داشته باشد. حتّی چندین بار مأموران خلیفه به خانه امام ریختند و با گستاخی تمام، به تفتیش خانه آن حضرت پرداختند. وقتی نسبت به امام معصوم، با آن موقعیت حساس، اینگونه برخوردهای تند وجود داشت، درباره پیروان آنان و شخصیت های رده بعدی، سختگیری و خوف و خطر بیشتری بود.
از آنجا که حضرت عبدالعظیم (ع) گاهی به خدمت امام هادی (ع) در سامرا می رسید و از محضرش استفاده می نمود، جاسوسان خلیفه ارتباط ایشان را با امام هادی (ع) گزارش نمودند و در پی آن، خلیفه دستور تعقیب و دستگیری وی را صادر کرد و لذا حضرت عبدالعظیم حسنی برای مصون ماندن از خطر خلیفه عباسی، خود را از چشم مأموران پنهان می کرد و در شهرهای مختلف به صورت ناشناس، رفت و آمد می کرد و این وضع ادامه داشت تا اینکه حضرت عبدالعظیم به شهر «ری» رسید و در آنجا قصد اقامت نمود.
حضرت عبدالعظیم در «ری»:
حضرت عبدالعظیم به صورت یک مسافر ناشناس، وارد رِی شد و در محله ی «ساربان» در کوی «سکةالحوالی» به منزل یکی از شیعیان رفت. مدتی در زیر زمین آن خانه به سر می برد و مردم از حضورش بی خبر بودند و تنها افراد انگشت شماری از شیعیان او را می شناختند و از حضورش در آن محله، مطلع بودند که آنان هم می کوشیدند که این خبر، فاش نشود تا خطری جان ایشان را تهدید نکند. امّا با گذشت زمان، افراد بیشتری حضرت عبدالعظیم (ع) را می شناختند و به خانه اش رفت و آمد می کردند تا از علوم و روایاتش بهره گیرند وعطر خاندان عصمت را از او ببویند.
آری! شیعیان آن خطّه، حضرت عبدالعظیم را یادگاری از امامان خویش می دانستند و پروانه وار به گرد شمع وجودش طواف می کردند و بر موقعیت علمی و دینی او ارج می نهادند و مسائل شرعی و مشکلات دینی خویش، را بوسیله او حل می نمودند.
هدایت شده از رسول
39.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دعای ضد تنبلی | نیاز مهم کشور که با تنبلی نمیشود آن را برطرف کرد!
🔸 احتیاج مبرمی داریم به کار جدّی و پیگیر و همراه با صفا و اخلاص؛ این دعاها ما را به این سمت حرکت میدهد. پروردگارا! ما را از کسانی قرار بده که با نیّت، با قصد، با معرفت عمل انجام میدهند؛ عملِ هدفدار، ما را از آن تیرهروزانی قرار نده که دچار تنبلی و بیکارگی هستند، ما را از کسانی قرار نده که تکیهشان به چیزی غیر از عمل است. نشستن و آرزو کردن و حرّافی کردن و بافتن مطالبی به یکدیگر در جلسات، بدون اینکه عملی به دنبال آن باشد؛ ما را از اینها قرار نده.
۱۳۹۳/۴/۱۶ - رهبرانقلاب
#رهبر_انقلاب
#درس_اخلاق
#نوجوان
💥 تلنگر
📌 اصول کافی جلد چهارم، صفحه ۱۶
📌 پیامبر (ص) میفرمایند؛
📌 خداوند سه بلا را در سه هنگام نازل میکنند:
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
۱- زمانیکه مردم دسته جمعی گناه کنند خداوند بلایی فراگیر و همگانی برایشان نازل فرماید، تا متنبه شوند و توبه کنند.
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
۲- هنگامی که امر به معروف و نهی از منکر فراموش و ترک شودخداوند آن قوم را خانه نشین میکند.
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
۳- هنگامیکه یاد خدا از دلهای بندگان بیرون رود، خداوند ترس از مرگ را بین آنها زیادکند تا دیگر روی خوشی دنیا را نبینند.
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
💥 چقدر شبیه به دنیای کرونایی ما
است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻استاد مهدی امینی
🔹رئیس اندیشکده فتح پیش بینی انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰
حتماببینید
@hamsafaranmohbanalreza
⭕️ راه غلبه بر تحریمها مشکلاتی دارد اما خوش عاقبت است
🔺️ رهبرانقلاب: مسیر غلبه بر تحریمها و بیاثر کردن آنها ممکن است در ابتدای کار، سختیها و مشکلاتی داشته باشد اما خوشعاقبت است.
🔻اگر با تلاش و ابتکار و با سینه سپر کردن در مقابل مشکلات بتوانیم بر تحریم ها غلبه کنیم و طرف مقابل بیاثر شدن تحریمها را ببیند، بهتدریج دست از تحریم برخواهد داشت.
🔺ما ظرفیتها و تواناییهای فراوانی برای بیاثر کردن تحریمها داریم، به شرط آنکه بخواهیم و همت کنیم و به دل مشکلات برویم.
هيأت سائلین امام حسین عليه السلام
هزینه های هیئت مربوط به محرم سال۹۹
جهت اطلاع دوستان
🖤شهادت یا وفات حضرت فاطمه معصومه(س)
◾️قبل از آن خوب است اجمالی بر حیات حضرت معصومه (سلام الله علیها) داشته باشیم.
🌹نام شريف آن بزرگوار فاطمه پدرش حضرت موسي بن جعفر (ع) و مادرش نجمه خاتون است.
آن حضرت اوّل ذي القعده سال 173هـ . ق در مدينه منوّره به دنيا آمد. و در سنّ28 سالگي در روز دهم يا دوازدهم ربيع الثاني سال 201هـ . ق در شهر قم از دنيا رفت[1] سپس به سوي قبرستان " بابلان" تشييع شدند و همان جا مدفون گشتند.
🔲 آهنگ سفر از مدینه به خراسان
در سال 201 هـ . ق ، همراه عدّه اي از برادران خود براي ديدار برادر و تجديد عهد با امام زمان خويش راهي ديار غربت شد. در طول راه به شهر ساوه رسيدند، ولي در آنجا عده اي از مخالفين اهل بيت(علیهم السلام) با مأموران حكومتي همراهي نموده و با همراهان حضرت به نبرد و جنگ پرداختند كه عدّه اي از همراهان حضرت در اين حادثه غم انگيز به شهادت رسيدند.[2]
◾️روشن است که علل مرگ می تواند گوناگون باشد اما نزد خداوند راه شهادت بهترین وپسندیده ترین راه است.
و معلوم است که برای شهادت لازم نیست که حتما فردی با شمشیر در راه خداوند کشته شود بلکه حصول شهادت راه های گوناگون دارد که بنا به علل ذیل شهادت ظاهری این بانوی مطهره بعید نمیباشد.
🌹البته قبل از آن خوب است مستحضر باشیم که طبق حدیثی هر کس بر محبت آل محمد(ص) بمیرد شهید وار مرده است و ایشان که در ملا اعلی نشاندار این محبت راستین هستند از قرب بالائی در وادی شهادت برخوردار هستند.
🔲علل اثبات شهادت ایشان
۱. غم و حزن بسيار
◾️حضرت معصومه (س) از بچگی با برادر خودش امام رضا (ع) بسیار مانوس بود و پس از آنکه پدر بزرگوار آن بانوی گرامی به شهادت رسید، فرزند ارجمند آن امام، یعنی حضرت رضا علیه السلام عهده دار امر تعلیم و تربیت خواهراش شد و از طرفی این انس ایمانی از آن جهت بود که معرفت حضرتش به امام زمانش یک معرفت نورانی و کامل بود، لذا وقتی امام هشتم علیه السلام از مدینه به طرف خراسان بالاجبار کشانده شدند این فراق بر حضرت معصومه (س) خیلی سنگین گذشت. و هنگامی که در ساوه تمام برادران به شهادت رسیدند این داغ به اوج خود رسید و بر اثر شدّت تألمات بیمار گشت[4]
🌹حضرت در حالي كه از غم وحزن بسيار مريضه بود با احساس نا امني در شهر ساوه فرمود: مرا به شهر قم ببريد ، زيرا از پدرم شنيدم كه فرمود:" شهر قم مركز شيعيان ما مي باشد"[5]
۲. مظالم حکومت
◾️از صفحات تاریخ روشن است که خلیفه عباسی مامون دشمن سرسخت اهلبیت(علیهم السلام) بودو به بهانه گوناگون بر دوستان اهلبیت(علیهم السلام) ظلم روا می داشت و امام رضا (ع) را به شهادت رساندبر طبق این شواهد و بنا بر سیاست حاکم بر آن زمان امکان قوی هست که مامون می خواست حضرت معصومه (س) را از بین ببرد چون او از مقامات علمی و تبلیغی حضرت معصومه (س) آگاه بود و می دانست که همراهی حضرت معصومه (س) با امام رضا (ع) دولت او را نابود خواهد کرد بخاطر همین آمدن حضرت معصومه (س) با همراهانش؛ مامون را سخت در اضطراب فرو برد او نمی خواست این کاروان به امام رضا (ع) ملحق بشود به علت همین دستور داد تا در مسیر، مامورانش به کاروان حضرت حمله کنند.
نتیجه:
لذا بر مبنای این شواهد دست یافته و جریان ظلم بنی عباس که بسیاری از سادات را احاطه کرده بود و نوعا به کشتار آنها می انجامید شایسته است رفتن از دنیا را برای ایشان به شهادت تعبیر کنیم و بگوییم که ایشان شهیده شدند.
📚منابع:
[1] وسيله المعصوميّه, ص 65 به نقل از نزهه الابرار.
[2]زندگاني حضرت معصومه , مهدي منصوري , ص 14
[3] درياي سخن , سقازاده تبريزي
[4] ودیعه آل محمد صلی الله علیه و آله، ص 12
🇮🇷
📌توهّمِ تقوا
⭕ گاهی اوقات، *گناه نکردنِ* ما، به خاطرِ *تقوای* ما نیست!
👈🏻به خاطر اینه که *موقعیتِ گناه* فراهم نیست!
💢 وقتی جریانِ *یوسف* و *زلیخا* در شهر پخش شد، *سرزنشها* شروع شد:
💠 «همسر عزیز، جوانش [غلامش] را بسوی خود دعوت کرده است.... ما او را در *گمراهی آشکاری* میبینیم!»(یوسف/30)
⛔ امّا وقتی که همین زنها، در اون *موقعیت* قرار گرفتند، کم آوردند و *بیاختیار* دستهای خود را بریدند‼️
🔥 پس یاد بگیریم که در مسائل مختلف دیگران رو *سرزنش* و *قضاوت*!
⁉️ از کجا معلوم!؟ شاید اگر ما هم به جای اونها بودیم، *بدترش* رو انجام میدادیم!
👈 اگر *آب* باشه، *خیلی از ماها* شناگرهای خوبی هستیم.
+ *توهّمِ تقوا نداشته باشیم*
↬ ↫
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•°
🔄قضاء حوائج و وسعت رزق :🔄
🔰از مجربات در قضاء حوائج و وسعت رزق صد مرتبه این تعقیبات است .
♦️بعد از نماز #صبح : لَا إِلَهَ إِلَّا الَّلهُ الْمَلِکُ الْحَقُ الْمُبِینُ
♦️بعد از نماز #ظهر : اللَّهُمَ صَلِ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَ َّبَارِکْ وَ سَلَّم
♦️بعد از نماز #عصر : أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِ ذَنْبٍ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ
♦️بعد از نماز #مغرب : لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ عَلِیٌ وَلِیُ اللَّهِ
♦️بعد از نماز #عشاء : سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکْبَرُ وَلَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
✔️و هم چنین بعد از نماز صبح ✨سوره یس
✔️و بعد از نماز ظهر✨سوره عم یتساءلون(نباء )
✔️و بعد از نماز عصر✨ سوره انا فتحنا ( فتح)
✔️و بعد از نماز مغرب ✨سوره واقعه
✔️و بعد از نماز عشاء ✨سوره تبارک را بخواند
📗منبع : تحفة الرضویة ص 51
#باب_حاجات
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمونهای از ترورهای الکترونیکی
با دقت مشاهده کنید