هدایت شده از اخبار استراتژیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عابدان شب و شیران روز
🔻 تصاویری از مناجاتخوانی نیروهای مقاومت القسام غزه در روزهای نبرد با صهیونیستها
@StrategicNews_ir
ترمزهای انقلاب اسلامی رو میشناسید؟
ایشون یکی از بزرگانش هست.
روزگاریه که چند وقت یه بار یه مقالهای، مصاحبهای چیزی ازش میاد بیرون با درونمایههای «نمیتوانیم»، «محال است»، «شکست خوردیم».
بعد نمیدونم چطوریه که انقلابیترین حزباللهیها هم ارادت عملی و نظری بهش دارن (البته میدونم، مسأله همون علوم ذاتاً مسمومی هست که رهبر انقلاب فرمودن).
میگن شما نمیفهمید! داره از بعد معرفتشناختی و نسبت ما با جهان و... سخن میگه!
کاش یکی نسبت اندیشه این بنده خدا با قرآن و به تبع اون با اندیشه امامین انقلاب رو روشن میکرد تا ما متوجه بشیم چرا چنین فردی باید ۳۴ سال عضو دائم فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران باشه که ۲۵ سالش رئیس بوده!
@Hejri_Thought
🔴 وسَیعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنْقَلَبٍ ینْقَلِبُونَ
وآنان که ظلم کردند، به زودی خواهند فهمید که چگونه زیر و زبر میشوند.
@Hejri_Thought
هدایت شده از اخبات
دیروز یکی از رفقا گفت خوش بحال اهالی غزه و لبنان و یمن و... که از ماها بالاترند.
مواضعم درمورد حوزه بینالملل را میدانست که چقدر ضد تفکر ایرانگرایی هستم.
ولی گفتم؛ در هر حال مجاهدت این دوستان اجر زیادی دارد و بهتر از من و تو هستند. اما اگر درمورد یک کل حرف میزنی، باید شرایط مجاهدت را بسنجی.
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن، درحالی که زیر موشک دشمن باشی و همه جهان هم درحال تشویق حماسهات باشند، راحت است.(غزه)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن کمی سخت است؛ وقتی که زیر موشک دشمن باشی و فقط جهان اسلام درحال تشویق حماسهات باشند.(حزبالله لبنان)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن سخت است؛ وقتی که زیر موشک دشمن بوده باشی و توسط اکثر جهان اسلام هم فراموش شده باشی.(یمن)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن بسیار سخت است؛ وقتی که نه تنها موشکی از دشمن بر سرت نمیخورد بلکه با زبان دلسوزی و دوستی وارد میشود؛ ضمنا اقتصادت هم خراب است و حکومتت هم دینی، و زمینههایی بسیار مثل سیستم آموزشی مدرن که فضا را برای باور حرفهای دشمن فراهم میکند.(ایران)
اساساً در سایه حکومت دینی(که بیشترین سابقه این حکومت را فعلا ایران دارد)، امتحانهای سختتری برای جامعه شکل میگیرد. و اگر حکومت دینی در جایی بیشتر باقیمانده، یعنی آن جامعه سرپاتر از بقیهست.
الان منظورم این نیست که مقام من از فلان جوان اهل غزه بالاتر است؛ نه! اگر من هم دشمن را بدون اینکه موشکی به سرم بکوبد تشخیص میدهم، به سبب تلاشهاییست که دیگران در سایه امنیت و امکانات ج.ا برای شناساندن دشمن میکنند.
مسئلهام این است که وقتی میخواهیم درمورد چند کُل حرف بزنیم و مقایسهشان کنیم، باید شرایط هرکدام را بسنجیم. بعضی حرفها، ناشی از آن است که هنوز باور نداریم که جنگ نرم از جنگ سخت، سختتر است.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
دیروز یکی از رفقا گفت خوش بحال اهالی غزه و لبنان و یمن و... که از ماها بالاترند. مواضعم درمورد حوزه
⭕️ اگر اسرائیل نابود شود و بر فرض حکومت اسلامی هم در فلسطین مستقر، تازه کار سختتر شروع میشود، با فوتبال و دانشگاه و سینما و اقتصاد بازار و معماری مدرن و ... چه میکنند؟
♨️ بمب و موشکی که دانشگاه غربزده امروز بر سر ملت مسلمان ایران میریزد فیزیکی نیست که به همه نشان دهیم تا در مقابلش سنگر بگیرند و با آن مبارزه کنند، این حمله بسیار خطرناکتر و کشندهتر از بمبهای فسفری است و مبارزه با آن بسیار سختتر...
💢 چطور این نهادهای مدرن نه تنها مردم را خلع سلاح میکنند، بلکه سلاح خود را به دست آنها میدهند تا با رضایت قلبی علیه خود اقدام کنند و به سربازان دشمن خود تبدیل شوند...
@Hejri_Thought
💠 ان الارض یرثها عبادی الصالحون، یعنی کل زمین از آن حزبالله خواهد شد نه فقط ایران
✅ امام خمینی ره:
اگر ما انقلابی بودیم، اجازه نمیدادیم اینها اظهار وجود کنند. تمام احزاب را ممنوع اعلام میکردیم. تمام جبههها را ممنوع اعلام میکردیم. یک حزب، و آن «حزب الله»، حزب مستضعفین.
و من توبه میکنم از این اشتباهی که کردم.
@Hejri_Thought
✅ دکترین زمین سفت
باید بعد از مرگ مهسا امینی گشت ارشاد رو چند برابر میکردیم و دهن چند سلبریتیای که در ابتدا تحریک میکردن رو محکم میبستیم
نه بیش از ۱۰۰ روز کشور در آشوب فرو میرفت و نه حجاب از دست میرفت.
اگر فرمون کشور دست تفکر امثال قالیباف، ضرغامی، مهدی فضائلی، سردار نجات، سردار آجرلو، روزنامه فرهیختگان، محمود رضوی، پویانفر، جواد موگویی، میکائیل دیانی، علی صدرینیا و امثالهم باشه که میخوان با گوگولی بازی و دوقطبی نکردن و جذب و... کشور رو اداره کنند، قطعاً روند استحاله ادامه خواهد داشت... و سالهای نه چندان دور باید حواسمون باشه مثلا با همجنسبازها دوقطبی درست نکنیم و افراط نکنیم در برخورد باهاشون.
@Hejri_Thought
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔷🔹عزیزی میگفت، بعد از هر فتنهای، فتنهای بزرگتر در راه هست ولی اینبار، در داخل جبهه خودی! و میگفت این فتنه، دلجویی و میداندادن به #جریان_نفاق توسط خودیهاست که در پسِ هر فتنه در تاریخ انقلاب رخ داده. از سهلگیری در تایید صلاحیتها گرفته تا مسئول و وزیر شدنِ همان فتنهگرها در دولت بعدی!
🔸باور حرفش برایم دشوار بود. با خودم میگفتم این رفیق ما تند رفته؛ اینطورها هم نیست.. حالا و با حوادث چند ماه اخیر، دیگر ولی باور میکنم.
---------------
✍ ما با شما فرق داریم.
ما اتفاقا از شما بیشتر دلسوز مردمیم؛ شب و روز در فکرشانیم که چطور از شبیخونهای فرهنگی به دَرِشان آوریم؛ برایشان جان میدهیم، چاکچاک؛ (روحالله عجمیان و آرمان) شما واسطهی قاتلینشان میشوید..
وقتی برای نجات قاتل نامه مینویسید، دلتان برای وجههی خودتان نمیسوزد. ولی اگر پدر داغدیدهی شهید مطالبهی عدالت کند، برای نجات وجههی "مشاور رهبری بودن"، دستهجمعی در همهی رسانههای خودی از #ولایتی گذشت میکنید.. چشم بر غلطِ نابخشودنیاش میبندید. حتی برای فراموشیِ حافظهی تاریخی و برای فریبِ سادهلوحانِ خودی، بازی جدید رسانهای به راه میاندازید که آی! ببینید این: "سوپرانقلابیهای تندرو..." را.
《به افق انتخابات》میسازید، به نام فلسطین! شما حتی در فلسطین هم با مردم صادق نیستید.
🔹🔸 تقسیم کار جالبیست، نه؟
ما در فکر خدمت به مردمیم، شما در تلاشِ فریب مردم به نام اتحاد!
ما برای مردم جان میدهیم، عکس یادگاریهایش با شما. جذب قاتلیناش هم با شما..
یقهدرانی با سلبریتیهای خائن به مُلک و میهناش با ما، جذب و دلدادنهایش و میداندادنها به ایشان با شما.
جهاد و خاک و گِل خوردنهایش با ما، قدرت و مجلس و "جمنا" و "مبنا"یش با شما.
ما با شما فرق داریم؛ آری..
ما به قاعدهی ضدتوحیدیِ جاذبهی جریان نفاق و دافعهی خودیها کافریم.
#ولایتی
#به_افق_فلسطین
#انتخابات
#معصومی_اصل
مریم سادات ایرانپور
💠 @Mrym_iranpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علائم بیماری معنوی و نفوذ شیطان
حجتالاسلام مسعود عالی
@Hejri_Thought
46.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 در شهرسازی رایج امروز که محصول غرب مدرن است بازار در همه جای شهر پراکنده شده است و در واقع کل جامعه به بازار تبدیل شده است.
💠 در منطق دینی و نگاه معصومین بازار در جامعه یک شر ضروری است و نسبت به آن هشدارهای متعددی داده شده است.
در این ویدئو به طور خلاصه به بررسی این دو نگاه به بازار پرداختهام.
◀️ مشاهده ویدئو در یوتیوب
youtu.be/8Db49H3vJCY
@Hejri_Thought
هدایت شده از رضوان | مریم سادات ایرانپور
🔻ضد آرمان کنونیِ فلسطین!
در باب برنامهی "خود گویی و خود خندیِ سازمان اوج برای فلسطین"، حرف ناگفته بسیار است..
برنامهای که به میل ورشکستگان سیاسی و سیاسیکارها و جمع خودمانیِ رسانهایهای اصولگرا خوش آمد. و در حالی که از نگاه مردم عادی کشور دور بود، با عناوین پرطمطراقی مثل《بازگشت مرجعیت به تلویزیون》ستوده میشد!!
❓حتما میپرسید چرا لحنم اینقدر تند است؟
همچنان دهها شبههی اساسی و حتی احمقانه درباره فلسطین میان روح و جان مردم ما جا خوش کرده در حالی که این برنامه هرگز رسالتی در حل این گرههای ذهنی برای خود نمیدیدید!
به واقع؛ به افق کدام فلسطین؟
قاببندی یکطرفه از غزه و تصویری صرفا مظلوم و بیپناه از مقاومت جانانهی مردمیِ فلسطین!
هیچ تصویری از ملتی شگفتآور که رهبری عزیز فرمود پیشانی و بازویشان را میبوسم، و ملتی قوی که به طرز بیسابقه یک جهان را به خروش واداشته نمیبینید!
خون را میبینید ولی از پیروزیِ خون بر شمشیرش خبری نیست یا دستکم این حس به مخاطب منتقل نمیشود.
دریغ از پخش حتی یک سرود یا ترانهی مقاومت! در حالی که چیزی شبیه روزهای انتخابات، شاهد پخش مرتبِ ترانههای ناسیونالیستی و ملیگرایی ایرانی در میانبرنامه بودیم!
قرار نبوده برنامه تحریک جنگ کند، باشد! ولی القاء روحیهی دلیری و سلحشوری، به جای نشر تصویری صرفا "مظلومِ نیازمندِ کمک" با تهییج جنگ فرق دارد! که آقایان از آن اِبا داشتند!
🔸چند روزی ست فکر میکنم فلسطین نیازمند ماست، یا ما نیازمند اوییم؟ آیا فلسطین نیازمند یک "مرگ بر اسرائیل" ورشکستههای سیاسی ماست؟ یا این زنان و مردانِ پولادین هستند که باید بیایند و مردانگی و ایستادگی و آرامش و ایمان و خلوص برای خدا را دوباره یاد ما دهند؟
هیچ پوششی از تحرکات بیسابقهی نمایندگان مجلس انگلیس و استرالیا در استعفای دستجمعی برای فلسطین و یا تحصن کارکنان کنگرهی آمریکا برای فلسطین و یا رای صددرصدی مجلس الجزایر برای ورود به جنگ را نمیبینید. در حالی که اساسا در تاریخ تحولات جهان بیسابقه هستند و نشان از قدرت والای یک ملت دارد. هیچیک برای سازمان اوج، به قدر قرائت پیامِ حسن روحانی در برنامه اهمیت نداشت!
روی زشت باطل را با اصطلاحات قشنگ پوشاندن، نام دیگری دارد:《نفاق》! میگویند همهی جریانهای سیاسی و فرهنگی حق بیان نظر دارند. لابد منظور جنابشان قرائت پیامِ حسن روحانی در برنامه و خط و نشان کشیدناش برای رهبری است! کسانی که برای دورهی مسئولیت خود باید پاسخگو باشند و حتی محاکمه شوند، در قامت طلبکارِ رهبری ظاهر شوند!
آری، هر جریانِ فکریِ عرقریخته و خاکخورده باید اجازهی بیان نظریات خود را بیابد. اما در "به افق انتخابات"، ببخشید "به افق فلسطین" کدام جریان فکریِ فرهنگی و سیاسی دیده شد، غیر از مشتی انقلابی پشیمان و ورشکستهی سیاسی که هیچیک هرگز پاسخگوی دوران مسئولیت خود نبودند؟!
وقتی فلسطین هم ابزارِ بازیهای سیاسی و منممنمهای آقایانِ رسانهخواندهی اصولگرا و "سازمان اوجِ" در خوابِ زمستانی رفته شود، چه باک که سرش دعوا هم شود! به جان هم بیفتند.
مردم غزه و حماسِ قهرمان در تلی از خاک و خون و خط مقدم سنگینترین نبردهای تکنولوژیک جهان، محکم ایستادند؛ شما سر یک آنتنِ پیزوری دعوایتان شد؛ مبارکتان باشد!
رضوان | مریم سادات ایرانپور
💠 @Mrym_iranpour
50.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بیتالمقدس سرزمینی است که برای سه دین ابراهیمی یهودیت، مسیحیت و اسلام، مقدس و مبارک است.
✅ در این ویدئو مختصری درباره نگاه یهود در کتاب مقدس به سرزمین فلسطین گفتهام و به اشتباه مرسومی که قبهالصخره را به جای مسجدالاقصی معرفی میکند، پرداختهام.
◀️ مشاهده در یوتیوب
youtu.be/T71MsfJdoIY
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
❗️با پیشزمینهی علوم انسانی که رهبر انقلاب آن را ذاتاً مسموم میدانند، سخنان امام امت را تفسیر میکنند!
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
♨️ شهرنشینی مفرط به ویژه با ایجاد کلانشهرها یعنی مشکلات متعدد برای کشور. هر چه این درصد بالاتر برود یعنی باید منتظر چالشها و بحرانهای بیشتری باشیم. از جمله مسائلی که شهرنشینی مفرط به دنبال خود میآورد میتوان به برخی موارد اشاره کرد:
- آلودگیها: آلودگی محیط زیستی (مانند آلودگی هوا، آلودگی خاک، آلودگی آب و...)، آلودگی صوتی و سلب آرامش، آلودگی بصری و...
- فشار بر روی حاکمیت برای اداره امور: اداره شهر و امور شهروند غالبا بر دوش حاکمیت و نهادهای مربوطه است و مردم نقش چندانی ندارند اما در روستا و یا حتی شهرهای کوچک مردم بخشی از نیازهای خدماتی و روزانه را خودشان تامین میکنند و وابستگی کمتری به سیستم دارند.
- افزایش گناه و ناهنجاری: در شهر خصوصا شهرهای بزرگ به دلیل ناشناس بودن و بیتفاوتی اجتماعی بستر برای انواع گناهان و جرمها و ناهنجاریهای اخلاقی فراهم است و آمارها هم این موضوع را تائید میکنند. (نکته: اگر به دنبال حل ریشهای مسئله حجاب هستیم به این مسائل ریشهای باید فکر کنیم)
- افزایش فقر و نابرابری: یکی دیگر از تبعات شهرنشینی افراطی شیوع فقر و افزایش شکاف طبقاتی است. شهرهای آمریکا نماد این شکافاند آنجایی که ثروتمندترین بانکداران و بورسبازان در کنار بیخانمانهایی که شب باید در پارک بخوابند در یک قاب تصویر قابل مشاهدهاند. نحوه توسعهی تهران نیز عاقبتی جز این نخواهد داشت که امروز نشانههای آن هویدا شده است.
- افزایش کنترل: در شهر نیاز به کنترل و وجود پلیس و مامور و دوربین و... است در حالی که چنین نیازی در روستا وجود ندارد. این کنترل خود ساختاری برای زدودن تقوا و نظم درونی افراد درون یک جامعه است؛ افرادی که به خاطر ترس از پلیس و دوربین و کنترل بیرونی خطا نمیکنند نه بخاطر تقوای درونی...
- افزایش بیماریها: به تبع شلوغیها و آلودگیها و فشار زندگی شهری، ریشهی بسیاری از بیماریها (روحی و جسمی)، شهرگرایی مفرط و یا از دلایل اصلی آن است.
پینوشت: آمار شهرنشینی در ایران از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۲
🏙 معماری هجری
@MemariHejri_ir
🧐 چند دقیقه است جلوی دانشگاه پیام نور ایستادهام
😵💫 دانشجویانِ پسر و دختر یکی یکی وارد دانشگاه میشوند. تعجبآور است. انگار برای ورود به یک فستیوال و مراسم فشنشو دعوت شدهاند.
❗️در این محیط جایی برای تفکر و کاری علمی هم هست؟!
🔸یادم هست چند سال پیش رهبر انقلاب به اردوهای مختلط دانشجویی اعتراض کردند و سخنشان این بود که این فضا «دل را خراب میکند».
🔸 امروز اما خود محیط مختلط دانشگاه بیش از آنکه یک محیط علمی و آموزشی باشد یک بستر برای «خراب شدن دل» و البته بدتر از آن خراب شد فکر و باور شده است.
🔸البته امروز دانشجوبلاگرها در یوتیوب و اینستاگرام سبب شدهاند که این فضای مسموم درون دانشگاهها را بیشتر ببینیم. مثل آن فیلمی که در یوتیوب دیدم که ته کلاس در دانشگاه شریف حین تدریس استاد، دختر و پسر در حال عرقخوری بودند!
🔸انجمنهای انقلابی درون دانشگاهها نیز مثل بسیج و ... به وصلههایی نچسب در دانشگاهها تبدیل شدهاند.
✅ راه اصلاح چیست؟ اگر متن اصلاح شد و استاد مبرز معتقد به جهانبینی اسلامی (به تعبیر رهبر انقلاب) معلم دانشگاه شد، خود به خود این فضای مسموم نیز اصلاح خواهد شد.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
48.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سرای ایرانی یکی یکی شهرهای کشور را فتح میکند. شهردار منطقه ۱۵ تهران میگوید برای رونق و توسعه شرق و جنوب شرق تهران این مجموعه را ساختهایم. این تفکر خانمانسوز بعد از انقلاب از کرباسچی شروع شد و همچنان ادامه دارد.
✅ مسأله اساسی این است: بر اساس کدام الگو شهر را میسازیم؟
◀️ در یوتیوب ببینید:
youtu.be/bVmbRtZrAA4
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
اندیشه هجری | امیر گودرزی
💢 سرای ایرانی یکی یکی شهرهای کشور را فتح میکند. شهردار منطقه ۱۵ تهران میگوید برای رونق و توسعه شرق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️سرای ایرانی و امثالهم چه بلایی بر سر جامعه میآورند؟
برشی از ویدئوی توسعهی خانمانسوز...
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓اصالت جسم یا روح در معماری و شهرسازی
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
لیست واحد، عامل کاهش رقابت و تشکیل مجلس ضعیف!
🔺از جمله نکات مهم در صحبت امروز رهبر انقلاب، رابطه رقابت با مجلس ضعیف بود. به صراحت گفتند: میدان باید برای گرایشهای گوناگون باز باشد.. مشارکت ضعیف، مجلس ضعیف را به دنبال دارد.
🔺چند دوره است که چپ و راست، در انتخابات مجلس، تز مندرآوردی "لیست واحد" را در اردوگاه خود دنبال کرده و نتیجهاش هم کاهش مشارکت و تشکیل مجالس ضعیف بوده است.
🔺لیست واحد، هیچگاه به نفع مردم و انقلاب و کشور نبوده است. بلکه تنها کارکردش این بوده که میدان در انحصار دو باند سیاسی باقی بماند و سایر سلیقهها و گرایشها بایکوت و سرکوب و حذف شوند.
🔺چه زمانی میخواهیم به راهبرد صحیح و صریح انتخابات یعنی خطمشیهای رهبر انقلاب برگردیم؟!
#روح_الله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
یکی از تبعات مدرن شدن سیاستورزی اینه که باعث میشه غیرت رنگ ببازه و موضعگیریهای دیپلماتمنشانه مرسوم بشه
امام علی ع میفرماید لعن الله من لایغار...
خدا لعنت کند کسی را که غیرت ندارد
غیرت یمنیها رو میبینید؟
چون مدرن نشدن هنوز.
اندیشه هجری | امیر گودرزی
@Hejri_Thought
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 یک انتقاد جدی به نوع برگزاری دیدار بانوان با رهبر انقلاب
مطابق اعلام سایت رهبری، ده ها هزار تن از بانوان عرصههای مختلف، در تاریخ ۶ دی، فرصت دیدار و بیان دغدغههای خود را با امام جامعه، داشتند
زنانی عمدتاً استاد دانشگاه، دکتر، استعداد درخشان، ورزشکار و از این دست
چه کسی تصمیمگیرندهی حضور این قبیل زنان است؟
چرا در اکثر از این قبیل دیدارها یا جشنوارهها یا… زنان خانهدار راه ندارند؟
چرا عمدتاً صدای زنان خانهدار، شنیده نمیشود؟
از وقتی خبر رو شنیدیم (قبل از شروع دیدار رهبری با زنان) یقین داشتیم که زنان خانهدار را به حضور ایشان، نمیبرند
وقتی غالباً زنان خانهدار نادیده گرفته میشوند، نباید انتظار داشته باشیم اوضاع فرزندآوری و خانواده در کشورمون بهتر بشه،
نه، هیچ وقت نمیشه
و البته این روندی است که مدام تکرار شده و این تکرار، شائبه عمدی بودنش را به ذهن میآورد
چرا زن خانهداری که کل زندگیش، خانه، همسر و فرزندانش هستند، نمیشه به دیدار رهبر/ رییسجمهور و…) برود؟
البته مرور خواستهها/ صحبتهای زنانی که امروز به محضر رهبری رفتند هم در نوع خودش جالبه (و صد البته که بیانات معظمله هم در راستای پاسخگویی به این صحبتهاست):
بیان مشکلات و محدودیتهای زنان برای ورود به عرصه هنرهای نمایشی
درخواست رسیدگی بیشتر به ورزش زنان و حمایت از ورزشکاران زن
ضرورت تولید و توسعه هوش مصنوعی تخصصی زنان
آخه خداییش اینها چیه؟ چند درصد زنان کشور در عرصهی هنرهای نمایشی و ورزش هستند؟
چرا صدای من زن خانهدار نباید شنیده بشه؟
درخواست زن خانهدار، هیچ کدوم از این موارد حاشیهای فوق نیست
من زن خانهدار، اول از همه یک خانهی بزرگ میخواهم، نه اینکه توی جایی باشم که از هر طرفش میرم، بخورم به دیوار
خانهی درست و معقول رو از ما دریغ کردند، حبسمون کردند توی آپارتمانهای فسقلی که با این وضع قیمتها، میدونیم تا آخر عمرمون امکان بزرگتر شدنشون، وجود نداره
من زن خانهدار، امنیت تربیتی بچهام رو میخواهم، نه اینکه وقتی بفرستمش مدرسه، اینقدر دلشوره داشته باشم که مبادا توی اون مدرسه، معلم/ همکلاسی نااهلی بیاد و ذهن فرزندم رو از جفنگیات پر کنه
من زن خانهدار، امنیت بچهام رو توی فضای حقیقی و مجازی میخواهم، نه اینکه ببینم فرزندم با یک کلیک مجازی/ یک قدم تا سر کوچه به انواع مواد مخدر، روانگردان، مشروبات الکلی، فحشای جنسی و… به سهولت دسترسی داره
من زن خانهدار، آیندهی بچههام رو میخواهم
اینکه فرزندم بتواند با یک حداقل معقول ازدواج کنه، نه اینکه سالهای جوانیش رو به دلیل هزار و یک مشکلی که بخشی از آن را جامعه سبب شده، مجبور باشه به تجرد بگذرونه، تجردی که شاید دنبالهاش به هزار و صد گناه و فحشای جنسی برسه و مسئولان جامعه، در این شرایط، فقط نگاه کنند و عین خیالشون هم نباشه
من زن خانهدار، دنبال اینم که حداقلهای سلامت روح و جسم رو بتوانم در محیط خانه، برای اهل خانه فراهم کنم، نه اینکه مثلاً گوشت سالم و طبیعی، روز بهروز قیمتش سر به فلک بکشه، تا برایم دستنیافتنی باشه
من زن خانهدار، امنیت شغلی همسرم رو میخواهم، نه اینکه مدام دلشورهی بیکاری مرد زندگیم رو توی این شرایط افتضاح بازار کار داشته باشم
ضمناً نمیخواهم مجبور باشیم، مدام بر همه چیز مالیات دهیم، آنقدر که دغدغهمان پرداخت این مالیات، عوارض، قبوض و… باشد
من زن خانهدار، میخواهم با همهی سختیهایی که از صبح بر سرمون هوار میشه، با آلودگی هوا، با آلودگیهای فحشا و فساد جنسی، با نابسامانیهای گوناگون اجتماعی، بتوانم آرامش رو توی خانهام فراهم کنم و اون رو به اهل خانهام هدیه کنم
آقای مسئول، چرا نمیگذارید صدای من نوعی شنیده بشه؟
چرا یکی مثل من، حق نداره به دیدار رهبری بره و حرف بزنه؟ همه باید زنان پروفسور، مقالهنویس و… باشند، تا بتوانند به حضور ایشان بروند؟
چرا زنان خانهدار، که اکثریت زنان ایرانی را تشکیل میدهند، اینقدر نادیده گرفته میشوند؟
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 یمن: حمله به کشتیهای اسرائیلی ادامه دارد
💬 «محمد عبدالسلام» رئیس هیات مذاکرهکننده صنعا:
🔻 متجاوزان آمریکایی-انگلیسی با این تجاوز خائنانه مرتکب حماقت شدند و اگر تصور میکنند میتوانند جلوی یمنیها را در حمایت از فلسطین و غزه بگیرند، سخت در اشتباهند.
🔻 تجاوز به یمن مطلقا و به هیچ وجه توجیه پذیر نیست زیرا هیچ تهدیدی برای کشتیرانی بینالمللی در دریای سرخ و دریای عرب وجود نداشته است.
🔻 حملات ما متوجه کشتیهای اسرائیلی یا کشتیهایی است که به سمت بنادر فلسطین اشغالی حرکت میکنند و این حملات ادامه خواهد داشت.
@StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 محمد البخیتی استاندار ذمار و عضو دفتر سیاسی انصارالله: امروز مردم جهان با علاقه نظاره گر جنگ ویژهای هستند که در آن هیچگونه شکی در شناسایی حق و باطل وجود ندارد،
🔻 زیرا هدف یکی از طرفین آن از جمله یمن، توقف جنایات نسل کشی در غزه است. در حالی که هدف طرف مقابل حمایت و حفاظت از عاملان این جنایت است که توسط آمریکا و انگلیس نمایندگی می شود.
🔻 بنابراین، هر فردی در این دنیا با دو انتخاب مواجه است و انتخاب سومی وجود ندارد. یا باید در کنار قربانیان نسل کشی بایستید یا در کنار عاملان آن بایستید، شما با کدام طرف هستید؟
@StrategicNews_ir
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
ایران۱۳۰۲:
کشوری آشفته، پر از هرج و مرج، همچنان درگیر عوارض قحطی و وبای پس از جنگ جهانی، بدون اثرگذاری در نظم منطقه ای
ایران۱۳۵۲:
در اوج درآمد نفتی، خریدار میلیاردها دلار تسلیحات نظامی از امریکا، ظاهرا دارای ارتش قوی اما حتی یک موشک هم ندارد
ایران۱۴۰۲:
قدرت بلامنازع منطقه، صادرکننده پهپاد به ابرقدرتهای دنیا، جزو چند کشور تعیین کننده نظم منطقه و بخشهایی از جهان، دارای پیشرفته ترین موشکهای دنیا.
#اربیل
@Sabeti ✅