یک #داستان_آموزنده از استاد انصاریان
گاهی لازم است باد آدم بخوابد...🌱
✍ حدود بیست سال پیش، در یکی از شهرهای استان شیراز برای منبر دعوتم کردند، آن وقت خیلی سرحال بودم. منبرشان بعد از ظهر بود، گفتند شب اینجا نمیآیند منبر. یک حسینیه داشتند دو هزار متر پر هم میشد، یک روز نیم ساعت مانده به اذان مغرب، منبر که تمام شد آمدم بیرون که کسی با لباسها و کفش معمولی آمد و جلویم را گرفت و گفت نمیگذارم بروی منزل آقایی که دعوتت کرده و باید با من بیایی تا یک جا، یک چیزی را نشانت بدهم بعد برو، گفتم فردا گفت نه، فردا و پس فردا نمیشود. خیلی هم عادی برخورد میکرد فکر میکرد که من برادرش یا شاگردش یا کارگرش هستم. من هم لذت میبردم که با این برخورد هی دارد سوزن میزند و بادم را خالی میکند، خدا کند همیشه بغل دست آدم تا آخر عمر یکی باشد که مدام باد آدم را خالی کند وگرنه آدم میترکد و نابود میشود.
معطلش کردم که مدام با من همانند یک انسان معمولی صحبت کند، گفتم نمیآیم، گفت مگر دست خودت است؟ مچ دستت را میگیرم و میبرمت، تو کی هستی که نیایی، هی ادامه داد. چه لذتی دارد که خدا یکی را کنار آدم قرار بدهد که غرور انسان را از بین ببرد. این نعمت خداست. این خوب نیست که مدام کنار ما بیایند و با عناوینی همانند استاد و... ما را خطاب کنند؛ چراکه این باد هم باد ابلیسی است.
هیئت موکب الزهراء خواهران 👇
(شمال شرق تهران #نارمک)
https://eitaa.com/Heyatalzahra
خداحافظ مُحَرَّم ... 😭
نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم ديد يا نه؟!...
اما اگر وزيدى و از سَرِ كوى یار من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان...
بگو هميشه برايَت مشكى به تَن مى كرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجين شود!...
بگو گرچه جوانى مى كرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم كه شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت...
با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى كرد و سَرَش درد مى كرد براى نوكرى...
مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم...
و دلم شور مى زند براى "صَفر"ى كه دارد از "سَفَر" مى رسد... 🖤
مُحَرَّم جان؛ خدانگهدارت ..💔😔
تهیه لوازم تحریر برای کودکان نیازمند
در شرایط سخت کرونایی و اقتصادی
به همین شماره حساب واریز بفرمایید
و اطلاع دهید جهت تهیه لوازمتحریر
خیر و برکت و سلامتی نصیبتون
🙏🙏🙏
🔵 شهادت امام حسن (۲۸صفر یا ۷صفر؟)
چندسال قبل یک دوره تاریخ پژوهی با استاد کاشانی گذروندم، یک جلسه درباره همین موضوع صحبت کردن که تاریخ شهادت امام حسن(علیه السلام) بالاخره چه روزی هستش و این ۷صفر از کجا اومده.
واقعا مغزم سوت کشید از تحقیقی که روی این موضوع کرده بودن. دنبال چه نسخههای خطیای که نرفته بودن از کتابخونه صنعای یمن گرفته تا کتابخونه آلمان. خیلی جالبه قدیمی ترین نسخ خطی در کشورهای اروپایی پیدا میشه. خلاصه به کتابی قدیمی در کتابخونه آلمان رسیده بودن که برای هزار سال قبل بوده، سال چهارصدو خوردهای قمری و حقیقت اینجا براشون منکشف شده بود که ۷صفر از کجا اومده و یقین پیداکرده بودن که ٢٨صفر روز شهادت امام حسنه
البته این بررسی تاریخی هستش، منافاتی با بزرگداشت و هیات گرفتن تو این روز نداره، هروقت برای امام حسن علیه السلام روضه بگیریم خوبه، الان من خودم تو هیأت امام حسنم. ولی این مسایل تاریخی رو باید بدونیم تا از تاریخسازی جلوگیری بشه
#حسین_دارابی
اگه دوست دارید تحقیق استادکاشانی رو بخونید، بخشیش رو اینجا میتونید مطالعه کنید 👈 کلیک کنید
@kashani1395
تلخیِ روزگار، امانم نمیدهد
خوبم ولی به مرحمت چای روضهات
هیئت موکب الزهراء خواهران 👇
(شمال شرق تهران #نارمک)
https://eitaa.com/Heyatalzahra
🚨کلید موفقیت آیت الله مجتهدی تهرانی
علت موفقیت من، همین مجالس توسل و روضه خوانی و سینه زنی در کنار درس های طلبگی است. از زمانی که طلبه بودم، پنج شنبه ها در منزلمان روضه برقرار می¬کردم. وقتی هم که به قم رفتیم، مجلس روضه مان در قم برپا بود.
وقتی هم نزد استادمان حاج شیخ علی اکبر برهان در مسجد لرزاده تهران بودیم، ایشان هفته ای یک شب، سینه زنی می¬کردند و می فرمودند: من هرچه دارم از همان روضه ها و سینه زنی¬هایی است که برای اهل بیت گرفته ام. مرحوم مجتهدی در مجالس روضه خوانی چای بازمانده در استکان را که دیگری خورده بود، به عنوان تبرک می¬خورد
📚گلشن ابرار، ج۱، ص۴۲۱
هیئت موکب الزهراء خواهران 👇
(شمال شرق تهران #نارمک)
https://eitaa.com/Heyatalzahra
♨️ ماجرای واکسن هراسی
✅ چرا کفهی موافقین واکسیناسیون (مخصوصا واکسن برکت) سنگینتر است؟!
1⃣ رسیدن به ایمنی بالای ۹۰ درصد
در اوج تحریمهای غذا و داروی استکبار جهانی که به گفته ی تحلیلگران ارشد آمریکایی«برای مرگ طراحی شده اند» دانشمندان پرافتخار ایرانی موفق به ساخت واکسن با قدرت تاثیر گذاری بالای ۹۰ درصد شدند.
2⃣ حمایت و اعتماد عملی رهبر معظم انقلاب و تأکیدات ایشان برای انجام واکسیناسیون عمومی
از اولین کسانی که با قول و عمل خود حمایت خود را از این دستاورد ملی و افتخار آمیز اعلام کردند، خود رهبر معظم انقلاب بودند که در اوایل تیرماه ۱۴۰۰ اولین دوز واکسن را دریافت نمودند. ایشان ضمن تأکید بر تحقّق واکسیناسیون عمومی در کشور، از مسئولین و دولت خواستند که کمبودهای واکسن را با واردات واکسن مطمئنِ خارجی جبران کرده و آنها را در اختیار «همه مردم» قرار دهند.
3⃣ حمایت و اعتماد عملی مراجع و نخبگان حوزوی
دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم خبر واکسیناسیون مراجع را رسانه ای کرد.
4⃣ نظر مثبت اساتید طب سنتی و مدرن درباره واکسن ایرانی برکت:
◽️استاد سید حسن ضیائی
◽️پروفسور علی کرمی
◽️استاد حسین روازاده
5⃣ نسخهای قابل تجویز برای همه
نباید فراموش کنیم که امروز دیگر فرصتی برای آزمون و خطا وجود ندارد و باید نسخهای ایمنی بخش، برای آحاد جامعهی هشتاد میلیونی ارائه شود و متخصصان، به اتفاق، تنــها و سریع ترین راه مبارزه و پیشگیری موثر و فراگیر از کرونا و مصونیت و کاهش مرگ ومیر را واکسیناسیون میدانند.
#نشر_حداکثری
#واکسن
#واکسیناسیون_عمومی
🌱