eitaa logo
حُنَین꧇)
190 دنبال‌کننده
26 عکس
19 ویدیو
1 فایل
کپی؟ خیر ولی اگه بنا به شرایطی مجبور شدی کپی کنی دو رکعت نماز برای امام زمان بخون
مشاهده در ایتا
دانلود
یِـڪ جُملـہ سَـلامـ از دور...
|•حضرت عشق🩶•|
حُنَین꧇)
|•حضرت عشق🩶•|
•• بیانات حضرت آقا در دیدار اخیرشون با بانوان رو خوندین؟
حُنَین꧇)
•• بیانات حضرت آقا در دیدار اخیرشون با بانوان رو خوندین؟
•• چه قدر حضرت آقا دقیق فرمودن که: 👈🏼"در مسئله‌ی زن، موضع ما در قبال مدّعیان ریاکار غربی، موضع مطالبه است، موضع دفاع نیست."
•• اول از همه باید بدونیم: 👈🏼چرا موضع ما در حوزه ی زنان، 👈🏼موضع مطالبه است...
•• در همین راستا، بهتره نگاهی به کرامت زنان در غرب بندازیم...
•• بیاین نگاه کوتاهی به مسائل زیر داشته باشیم: 1️⃣ بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۶ میلادی آمار خودکشی زنان نسبت به مردان افزایش چند برابری داشته که نشان دهنده افزایش بیماری‌های روحی و روانی در بین زنان غربی هست. 2⃣ طبق گزارش سازمان ملل، 👈🏻 در آمریکا ٪۴۷ 👈🏻 در فرانسه ٪۴۹ 👈🏻 و در کشور مرفه لوکزامبورگ ٪۵۹ از سرپرست اقتصادی خانواده ها زنان هستند. در حالی که این عدد، در ایران ٪۱۲ هست. 3⃣ مسئله مهمی که در صحبتهای رهبر به آن اشاره شد، مسئله استفاده ابزاری از زنان برای کسب لذت مردان در غرب است که آمار وحشتناک خشونت های جنسی در آمریکا،شاهدی برای این موضوعه. 4⃣ در خیلی از کشور های دنیا،سربازی اجباری برای زنان وجود داره و بانوان در بعضی مواقع ،مجبور به کار هایی بر خلاف روحیه شون میشن. 👈🏻پ.ن:شاید بشه گفت جدید ترین توییتی که با حقوق زنان در غرب مرتبط بود،مربوط به یک دختر انگلستانی باشه که از تجربه ی خودش از حضور در جام جهانی قطر میگفت. این توییت رو در ادامه براتون می گذارم.
•• الی مولوسون(هوادار انگلیسی): به‌ عنوان دختری که در انگلستان، بزرگ شده‌ام، هرگز باور نمی‌کردم که می‌توان بدون آزار و اذیت جنسی بیرون رفت. قطر ۲۰۲۲ به چیزی دست یافت که من هرگز آرزویش را هم نمی کردم. من صدای یک گربه را در خیابان نشنیدم. احساس امنیت باورنکردنی دارم."
•• این توییت و این مسائل،نشون دهنده ی بخش کوچکی از خشونت هایی هست که نسبت به زنان در غرب وجود داره. و برای همینه که مقام معظم رهبری میفرمایند: "موضع ما در حقوق زنان،در برابر مدعیان غربی،موضع مطالبه است." ═ تمام ═
•• همین الان شبکه ی دو سیما یک مستند خیلی زیبا از روایت یک خبرنگار پخش کرد که مربوط به دیدار اخیر زنان فعال کشور با رهبر انقلاب هست.