🌸شرح دعای روز بیست و چهارم ماه مبارک رمضان🌸
، آیتالله مجتهدی تهرانی در ترجمه این دعا میگوید: در این دعا رو به پروردگار میگوییم؛ «ای خدا، من از تو چند چیز را در ماه رمضان سوال میکنم، اول اینکه تو از من راضی شوی و زندگی من طوری باشد که از من رضایت داشته باشم. این توفیق است که آدم کارهای خود را به گونهای انجام دهد که خدا از او راضی باشد و پناه میبرم به تو از چیزهایی که تو را اذیت میکند، یعنی از گناه و اطاعت از شیطان و اطاعت از نفس. »
وی میگوید: اگر میخواهید بدانید که خدا از شما راضی هست یا نه، ببینید خودتان در ته دل از خدا راضی هستید؟ اگر راضی باشید، خدا هم از شما راضی است.
این عالم ربانی میافزاید: حدیث داریم که شما مانند بیمار هستید و خدا مانند دکتر و طبیب. همانطور که دکتر هر چه بگوید، بیمار میپذیرد، خدا هر چه به ما داد، ما هم باید رضایت داشته باشیم.
آیتالله مجتهدی تهرانی ادامه میدهد: اگر در مصیبتها و نداریها از خدا گله نکنیم و تسلیم خدا باشیم، یعنی اینکه ما از خدای راضی هستیم و خدا هم از ما رضایت دارد. اما خیلی سخت است که انسان ذرهای گله از خدا نداشته باشد.
وی در شرح فراز «وأسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَکَ» میگوید: خدایا از تو توفیق میخواهم که در ماه رمضان اطاعت تو را کنم و گناه انجام ندهم. روایت داریم از امام نهم (ع) که فرمود: مومن باید سه خصلت داشته باشد؛ اول توفیق داشته باشد، دوم خودش را موعظه کند و سوم اینکه نصیحت دیگران را قبول کند.
این استاد اخلاق با اشاره به مالاندوزی برخی از مردم برای وراث، گفت: وارثان خود را به خدا بسپارید و نه به پول. حدیث داریم که اگر وارث خوب هستند، خدا خودش نگهبان آنهاست و اگر بد و دشمن خدا هستند؛ چرا برای دشمنان خدا زحمت میکشید؟
آیتالله مجتهدی تهرانی میگوید: در پایان دعا برای استجابت دعا میگوییم؛ ای خدایی که به هر کسی که از تو چیزی سوال میکند، تو جود میکنی و نسبت به او بخشش داری، دعای ما را استجابت کن. ما گاهی سائلین را رد میکنیم؛ اما خدا درخواست همه را میدهد و رد نمیکند؛ ولی گاهی چیزی که صلاح ما نیست را از خدا میخواهیم و خدا نمیدهد؛ البته آن خواسته را هم در قیامت برآورده میکند.
وی در پایان میگوید: در قیامت بندگان میپرسند؛ خدایا اینها که به ما میدهی، چیست؟ خطاب میآید که در دنیا خواستی صلاح نبود بدهیم و الان آن را برآورده میکنیم.
🌸🤲
🌃 سحر بیست و چهارم
🌠 السلام علیک یا طفل الرضیع
شش سحرگاه به پایان ضیافت مانده
حق شش ماهه ارباب الهی العفو
🔰 یا باب الحوائج ادرکنی
الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج🌹
دعای روز 24.mp3
1.75M
#استاد_حاج_اسماعیلی
#دعای_روز_بیست_و_چهارم
#ماه_مبارک_رمضان
#دستگاه_همایون
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ
فِيهِ مَا يُرْضِيكَ
وَ أَعُوذُ بِكَ مِمَّا يُؤْذِيكَ
وَ أَسْأَلُكَ التَّوْفِيقَ فِيهِ
لِأَنْ أُطِيعَكَ وَ لاَ أَعْصِيَكَ
يَا جَوَادَ السَّائِلِينَ ...
#ترجمه :
خدایا در اين روز از تو درخواست مى كنم ، آنچه را كه رضاى تو در اوست ، و از آنچه ناخشنودت کند به تو پناه میبرم ، و از تو توفيق مى خواهم ، كه در اين روز همه را به فرمان تو باشم ، و هيچ نافرمانى نكنم ، ای برآورنده درخواستکنندگان
#شعر :
بهر خشنودی تو آمادهام
کن عنایت مِی بریز در بادهام
در پناه تو اطاعت کردنم
کن عطا تا امر تو گردن نهم
#شاعر_حاج_مرتضی_محمودپور
بزرگواران توجه داشته باشید ، این دعاها #تمرینی برای دستگاه همایون است
اگر کسی همین دعاهای کوتاه را ، همراه با شعر ، بطور دقیق ، فقط #تقلیدی کار کند ، مطمئنا میتواند دعاها و مناجات های طولانی تر و حتی روضه خوانی را هم در همایون انجام دهد
مهم ، قرار گرفتن در #فضای یک دستگاه یا آواز می باشد ، بقیه ی ریزه کاریها به مرور زمان ، بطور تجربی بدست خواهد آمد
ماه عسل 12.mp3
10.72M
#ماه_عسل ۱۲
برای شناخت خدا لازم نیست خودت رو به آب و آتیش بزنی
فقط دنبال خودت🔄 باش که خلاصه همه علوم در شناخت خودتت است.
#استادشجاعی🎧
2. اجرای طولانی.mp3
3.62M
#استاد_حاج_اسماعیلی
#پرسش_و_پاسخ
چگونه میتوانیم مدت زیادی بخوانیم اما خسته نشویم و مجلس را ادامه دهیم؟
ضمن عرض سلام و آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما بزرگواران و خانواده محترمتان درس امروز را شروع میکنیم .
امروز با جلسه سیزدهم از درس آداب دعاخوانی در خدمت شما خوبان هستیم و از محضر استاد ارجمند ، حجت الاسلام و المسلمین واضحی آشتیانی کسب فیض خواهیم کرد.
41.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جلسه_سیزدهم
#بخش_اول
#آداب_دعاخوانی
#استاد_واضحی_آشتیانی
🔺تذکر: انتقال و انتشار
🔹فایلهای درسی🔹 این کانال ممنوع است و اشکال شرعی دارد.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جلسه_سیزدهم
#بخش_دوم
#آداب_دعاخوانی
#استاد_واضحی_آشتیانی
🔺تذکر: انتقال و انتشار
🔹فایلهای درسی🔹 این کانال ممنوع است و اشکال شرعی دارد.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
33.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جلسه_سیزدهم
#بخش_سوم
#آداب_دعاخوانی
#استاد_واضحی_آشتیانی
🔺تذکر: انتقال و انتشار
🔹فایلهای درسی🔹 این کانال ممنوع است و اشکال شرعی دارد.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌طرح قرآنی رسول اکرم (ص)
✍️ ویژه ماه مبارک رمضان
#روز_بیست_و_چهارم
💁♂️هروزبا تفسیر سه ایه از سوره مبارک یاسین
❇️ و حفظ ایات با توجه به تاکید علما و ائمه معصومین (ع)
بسم الله الرحمن الرحیم
شرح دعای روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان
«اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ محبّاً لأوْلیائِکَ ومُعادیاً لأعْدائِکَ مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبیائِکَ یا عاصِمَ قُلوبِ النّبییّن.»
«خدایا قرار بده در این روز دوست دوستانت و دشمن دشمنانت و پیرو راه و روش خاتم پیغمبرانت، ای نگهدار دلهای پیامبران.»
آیتالله مجتهدی تهرانی در شرح فراز «اللّهمّ اجْعَلْنی فیهِ محبّاً لأوْلیائِکَ ومُعادیاً لأعْدائِکَ» میگوید: خدایا کاری کن تا در ماه رمضان، خوبان را دوست بدارم و دشمن دشمنانت باشم. در مورد خودم، عملی که به من امید میدهد تا در قیامت جزو نجاتیافتگان باشم، این است که خوبان و اشخاص با تقوا را دوست دارم و از بیتقوایان بیزاری میجویم.
اگر پسرتان بیتقواست و نماز نمیخواند، نباید او را دوست داشته باشید، حدیث است که به حقیقت ایمان نمیرسید، مگر آنکه نزدیکترین خویشان خود را برای خدا دوست نداشته باشید، چون متدین نسبت و دورترین افراد را برای اینکه متدین است، دوست داشته باشید.
امام باقر (ع) به شخصی فرمودند: «اگر اراده کردی که بفهمی بهشتی و یا جهنمی هستی، به قلبت مراجعه کن، اگر دیدی اهل طاعت را دوست داری، اهل بهشت و اگر اهل گناه را دوست داری، اهل جهنم هستی و انسان در قیامت با کسی که او را دوست دارد، محشور میشود.»
در دوره آخرالزمان قلب مومن آب میشود؛ زیرا گناه را میبیند و استطاعات تغییر وضع را ندارد.
الان روزگاری شده است که ما نمیتوانیم امر به معروف و نهی از منکر کنیم. هر کس که مومنی را دوست دارد، حتی اگر منحرف باشد، پس از مدتی رستگار خواهد شد.
این استاد بزرگ اخلاق در شرح فراز «مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبیائِکَ» اظهار میکند: در این بخش از خدا میخواهیم تا ما را یاری رساند، برای اینکه به طریقه پیغمبر در مستحبات، دعاها و دستورات اسلام عمل کنیم، از خدا میخواهیم تا هر چه پیامبر (ص) به ما فرموده است، درباره مستحب و واجب عمل کنم و مکروهات را از خود دور و حرام را ترک کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌طرح قرآنی رسول اکرم (ص)
✍️ ویژه ماه مبارک رمضان
#روز_بیست_و_پنجم
✅هروزبا تفسیر سه ایه از سوره مبارک یاسین
و حفظ ایات
✳️با توجه به تاکید علما و ائمه معصومین (ع)
برقرائت هر روز این سوره
ماه عسل 13.mp3
8.62M
#ماه_عسل ۱۳
خدا همه جا همراه ما ست💞
اگر گمش کردی یا حسش ✨نمی کنی برگرد به قلبت💗 ببین مشکل کجاست.
#استادشجاعی🎧
1. خواندن در صبح.mp3
2.6M
#استاد_حاج_اسماعیلی
#پرسش_و_پاسخ
اجرای صبحگاهی ...
18. ردیف خوانی.mp3
3.27M
#یادآوری
یکی از تفاوت های مداحی با آواز سنتی دراین است که مداحان هیچ اصراری ندارند ، گوشه ها را #به_ترتیب اجرا کنند ، اصطلاحا ردیف خوانی کنند
بنا به حسی که خودشان دارند و حال و هوا و فضای جلسه ، #اگر_لازم_باشه ، میتوانند ترتیب گوشه ها را جابجا کنند ، مثلا جناب سماواتی ، شروع دعای سلامتی را با گوشه داد که گوشه سوم ماهور است انجام میدهد
یا جناب حاج میثم مطیعی بسیاری از اوقات با گوشه شکسته یا خاوران شروع میکند ، البته در پرده صوتی پائین
برعکس ، جناب حاج منصور آقای ارضی ، گاهی با پرده صوتی بالا شروع میکند که اصلا درآمد نیست و ....
یادمون باشه ، مداحان مانند خوانندگان آواز سنتی از روی #نت نمیخوانند ، به خاطرهمین #گوشه_های_نزدیک_به_هم ، مدام در حال رفت و برگشت و جابجایی هستند ، یعنی طرف داره ابوعطا میخونه ، یک لحظه میره دشتی دوباره برمیگرده و یا وارد شور میشه ... و این کار تا زمانی که به کلیت کار آسیب نرساند ، و توی ذوق نزند ، هیچ اشکالی ندارد ....
آنچه برای یک مداح مهمه ، #ایجاد_حس_معنوی در مستمع است ، مداح سعی میکند #حلقه_اتصال مردم با خدا و اهلبیت (ع) باشد
او مردم را به خیمه گاه مولا دعوت میکنه ..
اشک گرفتن وبرانگیختن احساسات عاطفی ، مقدمه ای برای تحول درونی مردم است ، ما میخواهیم خودمان و مردم ، بک قدم به خدا نزدیک تر شویم ..
تمام دستگاه های موسیقی و تمام آموزش های فنی مداحی ، از شعر و اجرا و .... برای رسیدن به این هدف است ، که اگر چیزی جز این باشد ، ضرر کردیم ...
#استاد_حاج_اسماعیلی
چرا در دعاهای ماه مبارک رمضان حج وزیارت قبر پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم )را آرزو میکنیم؟!
مروری بر دعاهای ماه مبارک رمضان ما رادبه این نتیجه میرساندکه یکی از درخواست های مهم در اوقات و لحظات ماه مبارک رمضان، درخواست توفیق زیارت خانه خداست و قبر نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم می باشد.
اگر بخواهیم علت این امر را مورد بررسی و کاوش قرار دهیم سه علت زیر به ذهن میرسد:
۱) تتمیم و تکمیل ضیافت الهی که از ماه رجب آغاز شده و در ماه مبارک رمضان به اوج خود می رسد، به ماه ذی الحجة و انجام حج خانه خدا ختم می شود چون حج اوج بندگی و تسلیم در برابر خداست. اگر در ماه مبارک رمضان روزه یک سری محدودیت برای ما ایجاد میکند محدودیت های حج فراتر وبالاتر است به نحوی که از پوشش و لباس ظاهری گرفته تا شکل انسان و حتی تعیین مسیر حرکت و .... را شامل میشود و در واقع در آن ضیافت است که انسان اوج بندگی را به نمایش میگذارد که تابع بی چون چرای خداوند متعال میشود.
۲) دکمین مطلبی که دهن میرسد این است گه طبق روایات اگر انسان در شب قدر و ماه مبارک رمضان آمرزیده نشود، پس از آن آمرزیده نمی شود، مگر آن که در روز عرفه در سرزمین عرفات حضور یابد تا در آن زمان و مکان خاص مشمول رحمت و مغفرت الهی شود. انسان برای رسیدن به این خواسته بهترین فرصت ها را انتظار می کشد.
حجّ خانه خدا و حضور در عرفات در روز عرفه، سبب میشود کسی که در شب قدر آمرزیده نشده، بتواند از فرصت نهایی روز عرفه نیز استفاده کند
۳) سومین مطلبی که به ذهن میرسد این است که چون تدبیر و تقدیر امور در این ماه ودر شب قدر انجام میگردد در واقع انسان با ابراز شوق و علاقه خود به این امر طلب توفیق زیارت و انجام حج را میکند.
___