بسم الله الرحمن الرحیم
..مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا.....(۱)
هر کس، انسانی را بدون ارتکاب قتل یا فساد در روی زمین بکشد، چنان است که گویی همه انسانها را کشته است؛
مردم جهان، مسلمانان و ملت شریف ایران؛ بار دیگر سفّاکان و جنایتکاران وابسته به استکبار جهانی و گروه های تکفیری و وهابی در شهر شیراز و در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ علیه السلام به مردم بی گناه و بی دفاع که برای عبادت خدای متعال، زیارت و دعا و نماز آمده بوده بودند؛ ناجوانمردانه و با نهایت سنگ دلی و به دور از انسانیت حمله کرده و آنان را به گلوله بستند و جمعی را مجروح و به شهادت رساندند؛ پرسش ما این است:
بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ(۲)
به کدامین گناه کشته شدند؛
📢جمعی از زنان ازاده ایران فریاد می زنند که ؛
امروز کجایند کسانیکه حقوق بشر را فریاد می زنند و گوش فلک را با سخنان فریب کارانه و منافقانه خود پُر کرده اند؟،
زن -زندگی- ازادی
چرا اکنون لال شده و دم بر نمی آورند؟
آیا کسی هست که حقوق این مردان و زنان بی گناه و کودکان معصوم به خون غلطان را فریاد بزند؟،
آیا کسانیکه این روزهای اخیر فوت یک دختر جوان را پیراهن عثمان کرده بودند اکنون ذره ای انصاف خواهند داشت که این جنایت را محکوم کنند؟
آیا حامیان و مدعیان حقوق بشر و زن و زندگی عاملان این جنایت خونبار را تحت تعقیب قرار می دهند یا بعکس به تروریست ها همانند تمام سال های گذشته پناه می دهند و مورد حمایتشان قرار خواهند داد و مسلحشان می کنند؟؛
تکلیف مستکبران و دشمنان اسلام و ایران عزیز که معلوم است آنها خوشحال هستند و روز جشنشان؛
امّا امید است این حادثه غم انگیز و دردناک، جوانان و مردمی که فریب این جماعت حیله گر و سفّاک را خورده اند به خود آورد و دست از کارهایی که دشمنان را شادمان می کند بردارند تا همه، یک صدا و یک دل و در یک صف واحد حامی وطن عزیزمان ایران اسلامی باشیم.
این مصیبت جانسوز را به محضر حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف، رهبر معظم انقلاب اسلامی، امّت اسلام، مردم ایران و استان فارس و خانواده های معزز شهدا، تسلیت عرض نموده و برای آن عزیزان سفر کرده به آسمان و سرای باقی، بهترین درجات را مسئلت می نماییم
روح مطهرشان خشنود گردد
با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد.
۱_سوره مائده آیه ۳۲
۲_سوره تکویر آیه ۹
🚨پیام استاد دکتر محمد حسین #رجبی_دوانی پیرامون حادثه تروریستی شیراز
🔸بسم الله الرحمن الرحیم
🔹انا لله و انا الیه راجعون
📍سرانجام حاصل چهل روز فتنه و فساد اصحاب پلشتی ها و رذالت ها اعم از معاندان جنایت پیشه و سیه روی منافقین و سلطنت طلبان، تجزیه طلبان خائن و مزدور، و برهنگی خواهان تهی مغز شیفته غرب که با رمز ادعای دروغین ضرب و شتم و قتل مهسا امینی و با آتش افروزی خائنانه شماری از بانیان وضع موجود و نارضایتی مردم، از رئیس جمهور و برخی مقامات سابق و اسبق گرفته تا شماری از نمایندگان فعلی مجلس آغاز شده بود، به فاجعه هولناک هتک حرمت سومین حرم مطهر اهل بیت علیهم السلام در ایران و قتل و جرح بی رحمانه ده ها کودک و زن و مرد مظلوم زائر حضرت احمد بن موسی(شاه چراغ) علیهما السلام به دست داعش خونخوار متحد جدید اغتشاشگران رسید.
📍وقوع این جنایت ثابت کرد که تمام این جریان های فاسد و کینه توز،مزدوران تحت فرمان آمریکا و اسرائیل هستند.
📍رژیم خون آشام آمریکا و هم پیمانان مرعوب و بی اراده و حقیر آن، که در همه توطئه های غیر انسانی خود در این ۴۳ سال ناکام گشته و مغلوب و مقهور انقلاب عظیم اسلامی و نظام مقدس ولایی برآمده از آن شده اند، با ملزم نمودن انواع مزدوران خائن به همکاری با یکدیگر و به میدان آوردن آنان بر ضد نظام مقتدر و مظلوم جمهوری اسلامی، بر آن شده است تا بار دیگر شانس خود را به خیال خام خویش در براندازی نظام بیازماید.
📍بدیهی است از رژیم تبهکار آمریکا که ۴۳ سال در همه دشمنی ها و سیاست ها و توطئه هایش علیه نظام و کشور اسلامی ایران شکست خورده و ناکام گردیده، و عمله ها و بردگان او جز این انتظاری نیست.
📍نیز بر شماری از هرزگان ورزشی و هنری که به شوق دیده شدن و گرفتن اقامت در خارج از هر فرصتی برای لگدپرانی بر ضد نظام و ارزش های دینی سود می برند، حرجی نیست که با رمز قتل دروغین مهسا امینی و دروغ پردازی های پدر وی بر این فتنه موج سواری کنند، ولی در برابر جنایت هولناک حمله به حرم مقدس حضرت شاه چراغ(ع) و قتل عام کودکان و زنان و مردان بی گناه لال گردند.
📍وقوع این جنایت به روشنی نشان داد سیاسیون خائن و ریاکار و باندبازان تشنه قدرت حتی بعضا در کسوت روحانیت که برای مهسا امینی اشک تمساح ریختند و با صدور بیانیه ها انگشت اتهام به سوی نظام نشانه گرفتند، با مشاهده اعمال شنیع اغتشاشگران در سوزاندن قرآن کریم و مساجد، و قتل و آتش زدن پلیس و بسیجی، و جسارت به حجاب بانوان مقید، و هتاکی ها و فحاشی ها سکوت کردند، و پس از اعلام نظر کارشناسی پزشکی قانونی، و با وجود درخواست رهبر معظم انقلاب اسلامی برای جبران خسارات نقش آفرینی در این فتنه باز هم سکوت مرگبار خود را ادامه دادند، یقینا نه تنها شریک جرم جنایات اغتشاشگران، بلکه شریک جرم در جنایت داعش در شیراز و هتک حرمت حرم مطهر شاه چراغ (ع) و ریخته شون خون شهیدان آن واقعه جانسوز هستند.
📍حوادث و جنایات تکان دهنده رخ داده در این چهل روز به دست پلید اغتشاشگران تبهکار و داعش خونخوار، و موضع گیری های نابجا و عدم موضع گیری بجای این خواص خائن و رسانه های خبیث و دروغ پردازشان ثابت نمود که وجه اشتراک همه ایشان دشمنی با ولایت و اصل نظام است، و کار کردن برای جلب رضایت اربابان آمریکایی و صهیونیستی خویش.
📍آری به یاری خداوند خون پاک شهیدان مظلوم مدافع امنیت در این چهل روز و نیز خون مطهر زائران شهید شاه چراغ (ع)، همچون موارد گذشته، آتش این فتنه را خاموش خواهد کرد و دشمنان داخلی و خارجی این نظام مقتدر و مظلوم را بار دیگر رسوا و مغلوب خواهد ساخت، ولی روسیاهی برای این خائنان تا ابد باقی خواهد ماند.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 ترویج اذان گویی، روشی غیر مستقیم برای ترویج حجاب🔸
از این اذان گفتن غافل نباشید. اول ظهر که شد بروید بایستید و اذان بگویید. نه اینکه همیشه اذان رادیو را باز کنید. اذان شما یک اثر دیگری دارد. باید صدای اذانتان در #دانشگاه بلند شود. از این عارتان نشود که مثلا بگویند این هم دارد اذان می گوید. بروید پشت دانشکده بایستید و اول وقت، اذان بگویید.
مخصوصاً یک جایی که آدم برای خدا کِنِف می شود [ارزشش بیشتر است]. جاهایی که به آدم بارک الله و احسنت می گویند، این میتواند آدم را جهنمی کند؛ اما جایی که به آدم فحش می دهند ممکن است انسان را بهشتی کند. شما اذان را فراموش نکنید. خدا رحمت کند نواب صفوی را. دستور داده بود به فدائیان اسلام که وقتی اذان شد، هرجا که بودید اذان بدهید. این ها در هر خیابانی که بودند، اول اذان ظهر که می شد هرکدامشان پشت یک مغازه ای یا پشت هر جا که بودند صدای اذانشان بلند می شد.
برای سلامتی وفرج امام زمان صلوات
👉 ♡اَللهُمّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج♡
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شب_جمعه_شب_زیارتی_ارباب
شب جمعه حرمت روضه دمادم دارد
شب جمعه شده و مادری آمد ز بهشت
گوشه ای از حرمت فاطمه ماتم دارد
مادری آمده امشب به زیارت حرمت
مادری که مژه ای تر و قدی خم دارد
مادرت روضه گرفته است برایت آقا
زیر لب زمزمه ی وای حسینم دارد
مبلغان پیشرفت(💠سطح تکمیلی۲)
#دل من تنگ براشلوغی حرم #واحد #سید مهدی حسینی 🎤
|⇦•دلِ من تنگه برا شلوغیه حرم..
#سینه_زنی و توسل به حضرت سیدالشهدا علیه السلام ویژه شب جمعه به نفس کربلایی سیدمهدی حسینی •✾•
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ ↻
دلِ من تنگه برا شلوغیه حرم
برسم دم غروب ورودیه حرم
اشکِ چشمام اذنِ دخول باشه
مادرت بهم بگه قبول باشه ..
قبول باشه، پا پیاده این همه راه اومدی
قبول باشه، برای حسینِ من سینه زدی
قبول باشه، خیر ببینی از جوونیت پسرم
قبول باشه، اومدی خالی نشه دور و برم
«لاعشق الا حسین، محیای محیا حسین»
یه سلام بهت بدم دم میدونه مشک
زیر لب ازت بخوام با چشم پر اشک
نوکریم باشه علی الدوام آقا
اومدم بهت بدم سلام آقا ..
سلام آقا، دوریه کربلا من رو میکشه
سلام آقا، دله من فقط به این حرم خوشه
برسم کنار خیمهگاهِ خواهرت
پای پر آبله شبیه دخترت
شبِ جمعه و دم اذون باشه
مادرت فاطمه روضه خوان باشه
آهای مردم، پسرم رو لبِ تشنه کشتنش
آهای مردم، دست به دست میچرخید پیرهنش
حسینِ من، ذوالجناح اومده سمتِ خیمه ها
حسینِ من، تنِ تو مونده به روی بوریا
«ای حسینم .. ای ضیا هر دو عینم ..»