eitaa logo
‌‌‌❀﴾‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ دلــدادگـــــٰــان حسینــی ﴿‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌❀
1.2هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
141 فایل
بِسّمِ رَبِّ شُهَداءِ وَ الصِّدیقین📿🥀 شُهَدا سَنگ نِشانَند،که رَه گُم نَشَوَد...🤍 انتقاد پیشنهادی دارید در خدمتیم🌱 https://daigo.ir/secret/2727781386 ادمین تبادل @soleimsnyphotgjd @Mohamaadii1919 کـپی حلـال با ذکر یکـ صلوات برای ظهور مولا:)
مشاهده در ایتا
دانلود
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یارت ای یار خراسانی چه شد ؟ ای صبا دست سلیمانی چه شد ؟ فدای اون بغضتون آقا .💔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مانور جنگنده سوخو ۲۲ نیروی هوایی ارتش یمن در آسمان شهر صنعا همزمان با راهپیمایی گسترده مردم یمن. این جنگنده ها اخیرا توسط ارتش یمن تعمیر شده و آزمایش های پرواز آن پیش‌تر در آسمان صنعا مشاهد شده بود. استکبار جهانی زیر پای می گذاریم 😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹‏صلاحیتِ محمود علوی (وزیر سابق اطلاعات) برای شرکت در دور دوازدهم انتخابات مجلس تایید نشد. ▪️صلاحیت وی برای مجلس نهم (سال۹۰ ) نیز تایید نشد و دو سال بعد وزیرِ واجا شد. او به همراه "علی فلاحیان" با سابقه ۸ سال حضور در راس وزارت اطلاعات، پرسابقه‌ترین وزرای اطلاعات کشور هستند! ▪️چگونه است که صلاحیت علوی برای دو دوره مجلس (نهم و دوازدهم) تایید نمی‌شود ولی وِی ۸ سال سکاندار بزرگترین دستگاه اطلاعاتی کشور می‌شود؟! تا زنده ایم رزمنده ایم ❤️❤️
میگفت‌حـَرم‌اَمـٰام‌رضـٰا، جـاییہ‌ڪہ‌هرچۍبِخواےرو، بـَرات‌خـِیرمیڪنن! حتےاگه‌خیرنباشه💔:)!"
🇮🇷🚨خطر بزرگی که از آن غافلیم : گسترش روزافزون ◾️شعب سرای ایرانی ، ◾️شهر لوازم خانگی ، ◾️ آقای فرش ، ◾️شهر فرش ، ◾️فروشگاه‌های افق کوروش ، ◾️رفاه ، ◾️هفت و ◾️سایر فروشگاه‌های بزرگ ، 💢همچنین انواع مال ها مانند 😎که عمدتا متعلق به «آقازاده ها» و «ابرسرمایه داران» هستند ، 😔مغازه ها و کسب و کارهای کوچک را بی‌رونق و تعطیل می کنند . ...واگر بسرعت شرایط تغییر نکند در ماه‌ها و سالهای آینده دیگر از مغازه ها و کسب و کارهای کوچک خبری نیست! چون هر روز بیش از پیش در حال تعطیلی و خانه نشینی هستند . زیرا مردم بیشتر خرید خود را از فروشگاههای بزرگ انجام می دهند... در تبلیغ سرای ایرانی یک نفر به خیابان می آید و می گوید پس مردم کجاهستند ؟ چرا هیچکس در شهر نیست ؟ بله درست می گوید چون هدف سرمایه داری وحشی این است که همه جا تعطیل باشد بجز ... 🟢 : ۱- مردم فقط از مغازه ها و کسب و کارهای خرید کنند. بزرگترین خطر برای مافیاهای🤑 اقتصادی است . اگر مردم از آنها خرید نکنند،شعبه های خود را جمع می کنند . ۲- با شماره تلفن ۱۶۲ صدا وسیما تماس گرفته به این حجم عظیم تبلیغات سرای ایرانی،شهر لوازم خانگی و...اعتراض کنند . ۳- با شماره تلفن‌های ۱۱۱ و ۰۲۱۶۱۳۳ دفتر رئیس جمهور تماس گرفته تا از فروشگاههای بزرگ به کارمندان دولت ندهند؛ و شرایطی ایجاد نکنند که مردم برای افزایش مبلغ از فروشگاههای بزرگ خرید کنند . 📚 کانال افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی 👮 خادمین اداره آموزش و ارزشیابی آستان حضرت عبدالعظیم (ع)
📷تصویری از مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، درحال بازدید و امضای گلوله توپخانه برای شلیک توسط ارتش اشغالگران شکست استکبار جهانی عبادت است 😡
قاآنی: برادران العاروری کابوس اسرائیل خواهند شد 🔹فرمانده نیروی قدس سپاه طی پیامی به اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس، شهادت صالح العاروری در بیروت توسط رژیم صهیونیستی را تبریک و تسلیت گفت. 🔹سردار قاآنی: دشمن و صهیونیست‌ها می‌خواهند با ترور رهبران مقاومت از شکست سنگین خود در غزه و کرانه باختری بکاهند. شهید العاروری در حالی به شهادت رسید که عرصه بر دشمن در کرانه باختری تنگ شده است. جهان شاهد خواهد بود که برادران شهید العاروری چگونه به کابوس رژیم کودک‌کش صهیونیستی تبدیل خواهند شد.