حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 وقتی اسناد پزشکی میبری برای #بیمه😂😂 🔹 درسته مرکز خدمات زیاد دخالتی توی قراردادهای بیمه نداره ولی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 امروز ۲بهمن سالروز درگذشت آیتالله سیدابراهیم خسروشاهی است؛
🔹 رهبری خطاب به ایشان: انشاءالله دعایتان برکاتتان و نفس پاکتان شامل حال ما شود!!!
🔻 حوزه توییت درباره این عالم گمنام پیامهایی منتشر خواهد کرد
@HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 قسمتی از فرمایشات مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی در واپسین روزهای حیات پر برکتشان
💔 خدا میداند که به همه دعا میکنم و از همه اظهار حِلِیَت و ولایت و طلب این چیزها میکنم که مرا ببخشند و از اسم مبارک خدای متعال که بخشنده است و همهگونه لطف و احسان دارد، انشاءالله به آنها احسان و لطف بشود.
🔻 ایشان تا اخرین روزهای حیاتشان مشغول هدایت و ارشاد طلبهها بودند و حتی با #اکسیژن دربین طلاب حاضر میشدند!
کتاب #چهل_حدیث امام خمینی، جزء کتبی بود که ایشان همیشه با آن مانوس بود و طلاب را به آن توصیه میکرد!
@HozeTwit
animation.gif
782.4K
👓 میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن و مادر مبارک باد!
❗️ همچنین این روز را به همسر و مادر عزیزم تبریک عرض میکنم
(نخند آقا خودتم کانال داشتی مجبور بودی تبریک بگی😁😝)
@HozeTwit
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 مرکز مشاوره حوزه یا ریزش حوزه!
📝 شجاعت در بیان حقیقت
👤 حجت الاسلام عالم زاده؛ معاون تهذیب
🔸 یکی از ریزشهای پنهان [حوزه] این است که تعدادی از طلبههای ما رفتند سراغ رشته روانشناسی و علوم تربیتی و مشاوره. اینها خدمت بزرگی انجام میدهند و آن اینکه درمانگری میکنند در میان مردم و طلاب. اما اگر این درمانگری هیچ نسبتی با دین خدا نداشته باشد و همان مفاد آموزشی که در دانشگاهها خوانده میشود برایش کافی باشد... باید اعتراف بکنیم که اینها حوزوی نیستند، اینها ریزشهای حوزه هستند...
🔹 قرار بر این بود که علم از قم به سایر سرزمینها در مشرق و مغرب عالم سرریز شود. اما در موضوع روانشناسی و مشاوره، شما میدانید که عمده متون، متونی ترجمهای است، و پایه این علوم در خارج از زیستبوم ما شکل گرفته ولی به خاطر کارآمدی که دارد ما از آنها استفاده میکنیم.
🔹 کارگروههایی که اکنون در مرکز مشاوره حوزه تشکیل شده تلاش علمی انجام میدهند برای اینکه پیام دین را در عرصههای مشاورهای کودک، نوجوان، جوان، ازدواج، خانواده و درمان مسائل روانشناختی و مسائل تحصیلی و استعدادیابی انتقال دهند. این گروهها پیام دین را باید حتماً در این زمینهها خوب درک کرده باشند، البته تولید علم کار بسیار سختی است و چه بسا زمان بسیار طولانی احتیاج داشته باشد؛
♨️ ولی اینکه ما یادمان برود کجا هستیم، و چه مأموریتی برعهده هست و تبدیل بشویم به یک عده رواندرمانگر متعارفی که در دانشگاه هست، این قطعاً #خسارت است.
🌐 متن کامل مصاحبه:
Manahej.ir/post/AlemZade-Hoze
#مرکز_مشاوره_حوزه
@Manahejj
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
🌀 مرکز مشاوره حوزه یا ریزش حوزه! 📝 شجاعت در بیان حقیقت 👤 حجت الاسلام عالم زاده؛ معاون تهذیب 🔸 یک
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
🌀 مرکز مشاوره حوزه یا ریزش حوزه! 📝 شجاعت در بیان حقیقت 👤 حجت الاسلام عالم زاده؛ معاون تهذیب 🔸 یک
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
🌀 مرکز مشاوره حوزه یا ریزش حوزه! 📝 شجاعت در بیان حقیقت 👤 حجت الاسلام عالم زاده؛ معاون تهذیب 🔸 یک
👓 خلاصه بخش اول بیانات استاد عالمزاده:
حوزه علمیه امتداد جریان پیامبران الهی است و علما طبق حدیث شریف، وارثین انبیا هستند، یعنی کاری را که روزگاری پیامبران گذشته انجام میدادند در عصر غیبت پیامبران و ائمه اطهار و غیبت امام زمان (عج) علما و حوزه علمیه انجام میدهند.
مهمترین کاری که آن پیشوایان معصوم داشتند و قرار است ما به عنوان وارثان انبیا در این روزگار متکفل آن باشیم #اقامه دین خداست، اقامه دین خدا در جان انسانها و اقامه دین خدا در جوامع بشری؛ یعنی توحید، ایمان، تقوا، طاعت، بندگی و عبودیت خدا باید در جانها و بعد در سطح کلان جامعه حاکم شود، و این باید مقیاس جهانی پیدا کند، هُوَ الَّذیِ اَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدی وَ دینِ الحَقِّ لِیُظهِرَهُ عَلَی الدّینِ کُلِّه؛
🔹 ریزشهای پنهان در حوزه:
شما میدانید که ورودیهای حوزه در گذشته کم بوده و این سالها هم بخاطر عوامل مختلف کمتر شده است، همه ساله بیش از یک میلیون نفر جوان دانشگاه میروند، اما برای حوزه سالیانه چهار پنج هزار نفر وارد حوزه میشوند، توزیع نیروی انسانی خیلی ناعادلانه است. از میان طلبههایی که وارد حوزه میشوند هم تعدادی ریزش داریم. اما از این دو مسئله، جانسوزتر چیزی است که معمولاً دیده نمیشود و آن ریزشهای پنهان حوزه است:
ریزشهای پنهان طلبههای عمامه به سری هستند که به حسب ظاهر جز #سیاهیلشکر حوزه محسوب میشوند، اما به واقع به رسالتهای حوزوی نمیپردازند، یعنی نیروی این کار و آدم این کار نیستند، فقط جز آمار محسوب میشوند.
انواع ریزشهای پنهان داریم:
🔹 مثلاً طلبهای که نهایتاً کارمند شده و در دبیرخانه مرکز مدیریت کاغذ میگیرد و امضا میکند و مهر میزند. این آیا رسالت طلبگی انجام میدهد؟ این آیا مسیر انبیا را امتداد میدهد؟ برای اقامه دین کار میکند؟ این همه درس خوانده که آخرش این بشود؟ این ریزش حوزه است، برای اینکه عمامه به سر دارد، چهره نورانی، نماز شب خوان، متعهد و انقلابی، همه چیز هست، ولی حوزوی نیست!
🔹 یا آن طلبهای که خیریه تشکیل داده برای مستمندان پول جمع میکند بعد هم گوشت و مرغ و لوازم التحریر و لباس و مایحتاج تهیه میکند و به دست مستمندان میدهد این آیا سرباز اقامه دین است؟ آیا حوزه علمیه درست شده که مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم حل شود؟ البته این طلبه خیلی کارش خوب است. دارد خدمت میکند، من قضاوت منفی نسبت به کارش ندارم، میخواهم عرض بکنم که این از هویت طلبگی خارج شده است، طلبه به حوزه آمده بود که چه کار بکند؟ آمده بود که در مسیر اقامه دین خدا فعالیت نرم تخصصی بکند؛ اما الآن کارمند کمیته امداد شده است.
❗️ برای آن کار لازم نبود این طلبه ۱۵ سال درس بخواند. کار خیریه را یک مسجدی متدین از همین کاسبهایی که در محلهها هستند، هم میتوانست انجام بدهد، پس کسانی از حوزه، به صورت پنهان ریزش کردند و خارج شدند و چه بسا خودشان هم توجه ندارند...
@HozeTwit
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 خلاصه بخش اول بیانات استاد عالمزاده: حوزه علمیه امتداد جریان پیامبران الهی است و علما طبق حدیث ش
👓 این مشکلی که ایشان اشاره کردند قطعا وجود دارد و مشکل بزرگی است، لکن ببینیم این مشکل از سمت چه کسی به وجود آمده است و چطور قابل حل است؟!
🔹 هویت طلبگی، امتداد رسالت انبیاست!
حتما و صددرصد؛
امتداد هویت انبیا در عصر حاضر چگونه خواهد بود؟! هر امتدادی که امروز داشتیم، حوزه باید متکفل آن شود، و این میشود طلبه و حوزوی، اگر انبیا امروز بودند، یکی از این کارها را به عهده میگرفتند (به نحو مانعه الخلو):
1⃣ فقیه شدن و فهم عمیق دین و تبیین آن
2⃣ تبلیغ دین
3⃣ تربیت نفوس
4⃣ اقامه جماعات و مسجد داری و نشر ذکرالله+خدمات اجتماعی
5⃣ اقامه دین در حکومت و نهادها
🔹 حال که بدیهی است انبیا فقط و فقط به اجتهاد و تفقه نمیپرداختند، از روز اولی که طلبه وارد حوزه میشود برای کدام خروجی تربیت میشود؟
این ۱۵سال درس را برای کدام خروجی میخواند؟
وقتی خود حوزه نقش او را فقط به عنوان مجتهد در نظر گرفته و همه درسها برای آن است، خود حوزه هویت را نابود کرده و تقلیل داده و مقصر اصلی است!
حال اگر طلبه سرخورده که قطعا توان اجتهاد ندارد و هویت را خود حوزه #عملا فقط در اجتهاد خلاصه کرده، لااقل در حد خدمات اجتماعی به وظیفهاش بپردازد جای تقدیر دارد نه تنقیص!
لااقل به قول معروف به یک دردی میخورد!
اینکه برای این کار نیازی به دروس حوزه نبود، مشکل حوزه است نه این طلبه دغدغهمند که اکنون بخاطر سرخوردگی مجبور به انجام حداقل وظایف است!
❗️ اما این مشکل چطور قابل حل است؟
(پیام بعدی)
@HozeTwit
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 این مشکلی که ایشان اشاره کردند قطعا وجود دارد و مشکل بزرگی است، لکن ببینیم این مشکل از سمت چه کسی
👓 تنها راه حل این مشکل، تقسیم طلاب بر اساس اهداف است!
رهبر انقلاب سال ۷۴ (۱۳آذر) :
(مورد آخر) تقسیم تدریجی طلّاب بر حسب #اهداف است.
آماری که من دریافت کردم، حدود بیست و سه چهار هزار طلبه را در حوزه نشان میدهد. اگر این آمار را ملاک محاسبه قرار دهیم، از این تعداد، حدود هفت، هشت هزار نفر جزو فضلای بزرگ و علما هستند که در این تقسیم بندی نمیگنجند. این افراد، کسانی هستند که مراحلی را گذراندهاند و به مدارج عالی علمی رسیدهاند. بخش دیگر، کسانی هستند که در جوانی اهل درس خواندن نبودند و حالا هم دیگر وقتش را ندارند.
❗️ فرض کنید اگر پانزده هزار طلبه در قم وجود داشته باشد، بر اساس ضابطهی قبلی، حدود هزار نفر از آنها را گزینش کنیم تا #فقیه و مجتهد بزرگ تربیت شوند. البته این کار باید در زمان و وقت خودش انجام گیرد. مثلاً یک دورهی بیست ساله را در نظر بگیریم که طبیعتاً هر سال، جمع جدیدی اضافه خواهند شد و جمع دیگری هم خارج خواهند گردید؛ ولی میانگین تقریباً همین بیست سال است. این افراد باید افراد مستعدی باشند که استعداد و شوق فقاهت داشته باشند و اهل انصراف از فقاهت نباشند.
باید اینها را گزینش کرد و روی آنها کار ویژهی فقاهتی انجام داد. از بین اینها، مدرّسین و مؤلّفینِ بزرگِ فقه و مراجع تقلید در خواهند آمد.
هزار نفر فقیه، کم نیست که این حوزه بتواند در ظرف مدت بیست سال بیرون بدهد. این، خیلی زیاد است...
🔹 از این تعداد که بگذریم، در مرحلهی بعد، پنج هزار نفر عالم شهری در حدود #متوسّط تربیت کنیم. در میان این افراد، مجتهد و قریب الاجتهاد و مجتهد متجزّی هست و آنچه که لازم دارند، تأمین میشود.
البته این هم یک دورهی مشخّص خواهد داشت. ممکن است مثلاً یک دورهی بیست ساله لازم داشته باشند. اگر آن دو دستهی اوّل، حدود بیست سال طول میکشد، این دستهی دوم کمتر خواهد بود. همهی اینها قابل #برنامه_ریزی است.
🔹 پنج هزار نفر هم به عنوان مبلّغ و منبری و نویسنده و گویندهی عالِم و فاضل انتخاب شوند و سه هزار نفر هم به منظور تبلیغ در خارج از کشور و در سطح دنیا گزینش شوند. مجموع اینها پانزده هزار نفر میشود.
❗️ البته، فردا این کار نخواهد شد. اگر ما امروز شروع کنیم، ممکن است پنج سال دیگر بتوانیم چنین تقسیمبندیای را بکنیم؛ لیکن حوزه باید به اینجا برسد و بالاخره هر روز که چنین کاری را انجام ندهیم، دیر است. میدانم که کار پیچیده و دشواری است؛ اما اگر حوزه - نه یک نفر - تصمیم بگیرد، این کار خواهد شد.
@HozeTwit
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوز این شبهه عکس امام #خمینی را خیلی ها تکرار میکنند حتی #فرح در مصاحبه اخیر میگوید نمیدانم چه کسی این باور را ترویج کرد. واقعا نمیداند این همان #طرح_ماهان است
💠➣┅───────────
📿 اسلامکده📿
@islam_kade
👓 راستی امروز تولد این بزرگوار هم هست!
کسی که نشون داد تبعیت حقیقی از حضرت زهرا دقیقا چیه!
کسی که عظمتش مافوق واژه هاست و تازه انسان میفهمه:
اگر عبد حضرت زهرا اینطوره، خود اون حضرت چه عظمتی داره!!!
@HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 امام صادق به کسی که خیال میکرد حق مادر را به جا آورده چه گفت؟!...
🔹 برای مادرانتون بفرستید!
@HozeTwit
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 قربانِ آن دل
👈🏼 گزیدهای از بیانات امروز حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مداحان
🔻 رهبر انقلاب: هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند، آنها شروع کردند بعد از حادثهی کربلا دور هم جمع میشدند، حضرت، امام صادق (علیهالسّلام) از راوی سؤال میکنند، میگویند تَجلِسونَ و تُحدّثون؟ مینشینید دور هم، صحبت میکنید، حرف میزنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح میکنید؟ او جواب میدهد که بله، این کار را میکنیم، یعنی همین مجموعهی هیئات. بعد حضرت میفرمایند که «إنّ تلكَ المجالس أُحبّها»، من دوست میدارم این مجالس را، قربان آن دل ، مجالس شما را دوست میدارم. ۱۴۰۰/۱۱/۳
💻 @Khamenei_ir
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
📹 قربانِ آن دل 👈🏼 گزیدهای از بیانات امروز حضرت آیتالله خامنهای در دیدار مداحان 🔻 رهبر انقلاب: ه
👓 آقای عرشیان فر طلبه روان شناسی که لباسها رو کنار می گذارد و الان پر طرفدار است...
#ریزش_پنهان حوزه
ورود طلاب در رشته سطح۳ #مشاوره بدون تسلط بر مبانی فلسفه و فقه اسلامی
🔻 پینوشت: البته این به معنی این نیست که رشته مشاوره حوزه باعث این میشود، لکن به منزله یک اعلام خطر است که متاسفانه مشاوره غربی بخاطر جذابیتهای ظاهری سبب چپ کردن طلاب میشود و باید فکری برای آن کرد!
@HozeTwit
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 پاکسازی به تو میگه اگه مشکلات درونی داشتی #کائنات بهت هیچی نمیده! ❗️یعنی #کائنات بهت میگه اگه
👓 واقعا درده! طلبه ای که میتونه مردم رو به خدا نزدیک کنه، جوری میشه که حتی اسم خدارم نمیاره!!!
اعاذناالله من شرور انفسنا!
💬 رضا
@HozeTwit
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 از مبانی علم «مشاوره و روانشناسی» غفلت شده و میتواند خطرزا باشد
👤 علامه مصباح یزدی
🔸 آنچه از آن غفلت کردهایم و میتواند خطرزا باشد، مبانی این علم (مشاوره و روانشناسی) است.
♨️ صرف اینکه بخشهای مختلفی از روانشناسی و مشاوره را از غرب آموخته و رنگ و لعاب دینی نیز به آن بدهیم، مشکل را حل نمیکند؛ مشاوره باید بتواند مشکلات زندگی انسانی افراد را حل کند و بیماریهای انسانی را علاج کند؛ لذا باید از نظر مبنایی، انسان را شناخته و به نقش انسان در این عالم آگاه بود.
🔻 گاهی بر اساس همین روانشناسی و مشاوره مبتنی بر نگاه مادی و غربی، به جای حل مشکلات بر مشکلات فرد، افزوده میشود، اما ما گاهی فکر میکنیم که نسخه معالجه اصلی همین است و لذا به جای منفعت، به دیگران ضرر میزنیم.
🔹 برای اینکه به این آفت مبتلا نشویم، باید مبانی را به دست آوریم و آنها را ملاک سنجش سلامت مشاوره قرار دهیم؛ این است که راه درازی در پیش داریم که باید آن را قدم به قدم طی کنیم.
📌 متن و صوت کامل بیانات:
Manahej.ir/post/Mesbah-Moshvere
#مشاوره_غربی
#مشاوره_اسلامی
#مرکز_مشاوره_حوزه
@Manahejj
👓 کف حقوق سال آینده ۵.۶۰۰.۰۰۰
🔹میرتاجالدینی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه: اعضای کمیسیون حداقل حقوق کارکنان برای سال آینده را ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تعیین کردند.
🔻 پینوشت:
کف حقوق💪
شهریه😬
طلبه🤔
@HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 در بین مذاکرات، آقای رئیسی مشغول نماز مغرب شد و آقای پوتین ۱۰دقیقه منتظر ماند!
ناگفتههای سفر روسیه توسط وزیر امور خارجه
🔹در فرودگاه استقبال رسمی انجام و تمام آداب و پروتکلها رعایت شد. دلیل چیدمان متفاوت میز، شرایط کرونایی روسیه بود. چند روز قبل از سفر به ما گفتند شرایط کرونایی روسیه به شدت وخیم است، به همین دلیل توافق کردیم که تمام پروتکلهای بهداشتی در نشستن، چیدمان و فاصلهگذاری رعایت شود.
🔹از قبل گفته بودیم به دلیل طولانی بودن مذاکرات، آقای رئیسی هنگام اذان مغرب باید نماز بخواند. در بین مذاکرات وقتی موقع اذان شد، حدود ۱۰ دقیقه پوتین در همان اتاق نشست تا آقای رئیسی در اتاق مجاور نمازش را بخواند و برگردد.
@HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 واقعا آقای رئیسی با اون کارهاش مارو تحقیر کرد؟!
آقای رئیسی عزت مداری اینه!
یادبگیر!
(تازه اینجا ناسلامتی اون اومده محل کار این مرحوم!
مثه اینه بیای ببینی یکی تو خونه خودت رو صندلی نشسته، از در که اومدی تو همینجور لم بده بگه: بفرما داخل؛ خونه خودتونه!😄🤦♂)
@HozeTwit
👓 افزایش سه برابری حقوق سربازان
میرتاج الدینی عضو کمیسیون تلفیق بودجه:
🔸حداقل حقوق سربازان در سال آتی به ۳ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان خواهد رسید.
🔸حقوق ماهیانه سربازان متاهل نیز ۵ میلیون تومان خواهد شد. به طور میانگین، حقوق سربازان نسبت به امسال ۳ برابر میشود
حقوق سربازان مجرد غیرعملیاتی معادل ۶۰٪ یک پایور، سربازان مجرد عملیاتی معادل ۷۵٪ یک پایور و سربازان متاهل معادل ۹۰٪ یک پایور خواهد شد.
🔸پارسال، متوسط حقوق سربازان ۳۰۰ هزار تومان بود؛ این رقم امسال به ۱.۵ میلیون تومان رسید و سال بعد بالای ۳.۵ میلیون تومان خواهد شد.
🔸در سال ۱۴۰۱، هیچ سربازی کمتر از ۳ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان دریافتی نخواهد داشت
خدارو شکر حقوق سربازان سه برابر شد
وطلاب حوزه علمیه وسربازان امام زمان علیه السلام با همان شهریه طلبگی با قناعت زندگی میکنند وخواهند کرد
حتما مشکلاتی که دیگران دارند طلاب ندارند دیگه!
@HozeTwit