حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 مشروطه کاملا بحث روز است! (قسمت دوم) ❗️ مغالطات این استاد که حتی تلفظ لفظ #کنستیتوسیون را بلد نی
👓 مشروطه کاملا بحث روز است (بخش سوم)
🔹 روزمره شدن در مطالعه اخبار سبب میشود فقط بشنوید مثلا خاندان پهلوی سالگرد مشروطه را پاس داشتند!
اما اگر جریان مشروطه را ندانید و تلقی های مختلف از آن را نخوانده باشید مثل سایرین صرفا خبری به گوشتان خورده!
❗️ متن پهلوی که مشخص است پژوهشگاههای امریکایی برایش نوشته اند به نقش شیخ فضلالله نوری اشاره میکند و امثال سردار اسعد را برجسته میکند!
اگر ندانید اینها کیستند و چه کردند خلع سلاح خواهید بود!
یا مثلا به قصد توهین حکومت روضهخوانان را در متن میآورد و شما اگر ندانید قانون اساسی مشروطه ترویج شیعه را وظیفه خود دانسته قادر به روشنگری نیستید!
@HozeTwit
👓 شاهکار دولت در توسعه ریلی با کمبود بلیط قطار و هواپیما به حاشیه کشیده شده است!
❗️ طبیعتا یکیاز اهداف مهم از توسعه ریلی کشور این است که مسافرین به سادگی و سهولت تردد کنند و بلیط قطار در دسترس آنان باشد!
اما متاسفانه در این یک سال و نیم تهیه بلیط قطار بسیار مشکل شده است و بلیط هواپیما هم که قبلا بعضا با جمع پول ممکن بود، اکنون وجود ندارد که شخص بخواهد تهیه کند!
❗️ همانطور که قبلا هم گفتیم عملکرد دولت در زمینه بلیط فروشی بسیار ضعیف بوده و مردم را کلافه کرده است😔
@HozeTwit
هدایت شده از تنبیه الأمة
⛔️ بهائی، شهروند نیست
📝 خطای آشکار آقای علوی بروجردی در شناخت بهائیت
🖋 علی اشراقی
🔹 جناب آقای علوی بروجردی، در درس خارج ۵ مهرماه، با استناد به روش حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) در برابر ابن ملجم، برای سومین بار به «ضرورت مراعات حقوق شهروندی بهائیت» تذکر داد.
🔸پیرامون بیانات ایشان نکاتی هست که تقدیم میشود:
1⃣اول: مهمترین چالشی که در این سخنان وجود دارد، فقدان شناخت صحیح از فرقه «بهائیت» است. چنانچه این شناخت، از منابع تئوریک و نظری (چه کتابهای خود بهائیت و چه کتابهای ناقد بهائیت) فراتر رود و در منابعی سیر کند که، زندگی روزمره بهائیان را به تصویر کشیده است، شناخت کاملتری از وضعیت این فرقه در اختیار خواهد گذاشت. علیالخصوص بهائیانی که توبه کرده و از این آیین به در آمده و مسلمان شده اند، اطلاعات واقعیِ حقیقی در اختیار خواهند گذارد. به عنوان نمونه میتوان به کتاب «سایه شوم بهائیت» نوشته: مهناز رئوفی، مراجعه کرد که پیشتر بهائی بوده و سپس مستبصر شده و مسلمان گردید. در این کتاب، ساختار تشکیلاتی بهائیان داخل ایران و سیستم اطلاع رسانیِ (بخوانید جاسوسی ایشان برای اسرائیل) گسترده و شبکه وسیع جاسوسی در خانواده های بهائی، به خوبی توضیح داده شده است. با مطالعه این منابع، به خوبی میتوان به معنای «جاسوس بودن» بهائیان منتقل گردید و به عمق و گستره آن راه یافت. و ساده انگارانه و سطحی نگرانه، با موضوع جاسوسی آنها برای اسرائیل برخورد نکرد. و اینگونه نپنداشت که، وقتی سخن از جاسوسی شخص بهائی میرود، شبیه همان جاسوسی سیستم های امنیتی است، نه اینگونه نیست، بلکه جاسوسی بهائی، خانوادگی، شبکه ای و به صورت اعتقادی است.
2⃣دوم: آیا چنین فرقهای با چنین ماهیتی میتواند برخوردار از «حق شهروندی» باشد؟ پاسخ به این پرسش را از جوابیه آقای عبدالله شهبازی (تاریخ پژوه و یهودشناس معاصر) نقل میکنیم:
«آقای کدیور به این پرسش توجه فرمایند: آیا بهائی میتواند بدون عضویت در تشکیلات بیتالعدل حیفا بهائی باشد؟ و در صورتی که فرد بهائی بهرهمندی خود از حقوق شهروندی ایران را منوط به رسمیت شناختن تشکیلات حیفا کند وظیفه دولت چیست؟ شاید آقای کدیور مطلع نیستند که از منظر بهائیان دستورات بیتالعدل فراتر از قوانین جاری دولت متبوع است. برای حل این تناقض چه باید کرد؟ آیا پذیرش «دولت در دولت» با حق حاکمیت ملی در تعارض نیست؟
آیا بهائیان میپذیرند که مانند سایر اقلیتهای رسمی یا غیررسمی شهروند ایران، مثلاً کلیمیان یا منداییها (صائبین)، فقط در امور دینی از نهادهای دینی خود تبعیت کنند و در امور سیاسی تابع مرکزیت بیتالعدل حیفا نباشند؟ آیا بهائیان ایران میپذیرند نهادی رسمی و قانونی و مستقل، بدون ارتباط با بیتالعدل حیفا، برای تمشیت امور دینی خود در ایران ایجاد کنند و در امور دینی و صنفی خود به آن رجوع کنند؟ پاسخ منفی است زیرا بهائی بدون عضویت در سازمان جهانی بهائی به مرکزیت بیتالعدل حیفا وجود خارجی ندارد. یعنی ما با شهروندان منفرد بهائی مواجه نیستیم.
آیا این سازمان متمرکز فراملی و تبعیت اکید اعضا از مرکزیت حیفا، بهائیت را در جایگاه «کالت»، نه دین، قرار نمیدهد؛ پدیدهای که در جوامع غربی نیز خطرناک تلقی میشود، برای آن محدودیت قائلاند و از طریق دستگاه امنیتی بر آن نظارت اکید دارند؟»
https://www.shahbazi.org/pages/library.htm
(بحث آزاد در پیرامون بهائیت)
3⃣سوم: در قانون اساسی، ذیل فصل «حقوق ملت» در اصل بیستم چنین آمده است: «همه افراد ملت اعم از زن و مرد، یکسان در حمایت قانون قرار دارند و از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بارعایت موازین اسلام برخوردارند.»
با نظر به آنچه که پیشتر درباره وضعیت این فرقه و اعضاء آن گفته شد، مشخص میشود که، آنها موضوعاً از این اصل بیرون هستند. چرا که آنها با وجود استقرار در جغرافیای ایران، داخل در عنوان «ملت ایران» نیستند و نمیتوانند مانند سایر افراد از حقوق یکسان و تحت حمایت قانون برخوردار شوند.
با وجود اینکه، بهائیت در ایران، عاملیت رژیم غاصب اسرائیلی را برعهده دارد و از این جهت، باید با هر بهائی مانند یک اسرائیلی رفتار نمود، اما نظام اسلامی رأفت داشته و آنها را حبس یا اخراج نمیکند. لیکن ، بیعقلی تمام است که، آنها را در کنار پیروان ادیان الهی و سایر مردم، برخوردار از حقوق شهروندی دانست.
#علوی_بروجردی
#بهائیت
@Tanbiholomah
👓 این دو تا عکس مگه یک نفر نیستند؟!!🤔😂
💬 زبل الطلاب
@HozeTwit
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 مشروطه کاملا بحث روز است! (بخش چهارم)
🔹 پیام فرح به مناسبت مشروطه!
❗️ اینکه مشروطه برای این کند ذهنها مهم است چون مردم شناخت دقیقی از آن ندارند وگرنه پرداختن به آن کاملا به ضرر خارج نشینها میشد!
استفاده امام از نکات برجسته مشروطه نشان میدهد مشروطه نتیجه اش مبارزه با پهلوی است نه تایید آنها!
❗️ قسمت چهاردهم پادکست تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد!
@HozeTwit
هدایت شده از 📻 رادیو مناهج 🎧
مشروطه بخش چهاردهم.mp3
11.14M
🌀 بخش چهاردهم پادکست «مشروطه: از تولد تا مرگ»
🎧 فصل علمای مجاهد
🎙 محمد خادمی
♨️ آنچه خواهید شنید:
✅ پیروزی شیخ فضل الله و تصویب اصل دوم متمم قانون اساسی
❓این اصل چه میگوید؟
♨️ سخنان پرشور #امام_خمینی در استناد به اصل دوم متمم قانون اساسی
🔺 مجلس برای عملنکردن به این اصل چه حقهای به کار گرفت؟!
〰️〰️〰️〰️〰️
#علمای_مجاهد
#مشروطه
#شیخ_فضل_الله
@Manahejj_Radio
@Manahejj
هدایت شده از 📻 رادیو مناهج 🎧
🌀 تصویر صفحه اول و دوم و آخر متمم قانون اساسی مشروطه
❗️ این قانون، قانون اساسی کشور بود و همه پادشاهان از جمله احمدشاه، رضاشاه و محمدرضاشاه ملزم به اجرای این قانون بودند و برای شاه بودن به اجرای این قانون قسم خوردند!
1⃣ اصل اول:
🔹 اصل اول: مذهب رسمی کشور شیعه اثنی عشریه است؛ و #باید پادشاه ایران مروج این مذهب باشد! (پس طبق قانون اساسی همان #مشروطه، رضاشاه غاصب و معزول بود چون ترویج شیعه نمیکرد و کشف حجاب و منع روضه و... اولین اصل قانون را به صراحت نقض کرده بود!)
2⃣ اصل دوم (یادگار شیخ فضلالله):
باید در هیچ عصری از اعصار قوانین مجلس مخالف اسلام نباشد و مرجع تشخیص این اختلاف علما هستند...(ادامه متن در صفحه دوم)
طبق همین اصل قوانینی چون کاپیتولاسیون غیرقانونی بود و امام خمینی به همین مسئله در سخنرانی معروفشان اشاره کردند...
▶️ صفحه آخر: امضای محمدعلی شاه و تایید قانون در ۲۹شعبان ۱۳۲۵
〰️〰️〰️〰️〰️
#علمای_مجاهد
#مشروطه
#شیخ_فضل_الله
@Manahejj_Radio
@Manahejj
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 نه فقط در اصل اول متمم قانون اساسی #شاه باید ترویج مذهب شیعه میکرد، و نه تنها در اصل دوم متمم شاه بدون تایید ۵ تا مجتهد نمیتوانست قانونی تصویب کنه،
❗️ بلکه در اصل سی و نهم قانون شاه باید قسم میخورد و اینطور قسم میخورد:
و در ترویج مذهب #شیعه اثنی عشری کوشش نمایم!
🔹 یعنی اگر فقط قسم میخورد قانون #مشروطه را عمل کند اولین اصلش ترویج شیعه بود، اما باز تو متن قسم بجز این قسم، قسم جدا برای ترویج شیعه هم میخورد که محکم کاری شه!
❗️ بابا شاه شما هم قسم خورده بود جمهوری اسلامی درست کنه فقط عرضه نداشت انداختیمش بیرون؛ خودش به اجرای اسلام قسم خورده بود دقیقا مثه مراسم تنفیذ حکم توسط ولی فقیه😁😁
@HozeTwit
👓 قسمت آبی: تعداد جلساتی که بعضی مسئولان #مهم حوزوی با طلاب و اساتید حوزه داشتهاند! (دو رکن اصلی حوزه که اگر نباشند این مسئول باید در خلا مسئولیت داشته باشد!)
🔹 قسمت سبز: تعداد جلساتی که با تیرانداز و کشتیگیر و رییس بانک و وزیر و وکیل و شهردار و افتتاحیه و اختتامیه و همایش داشته است!
❗️ البته که اصل جلسه گرفتن با طلاب هم درد خاصی را دوا نمیکند اما اقلا در ظاهر حس اهمیت به طلاب میدهد!
بعد میگویند چرا طلاب دچار بحران هویت هستند!
وقتی خود مسئولان به حرفهای آنان پشیزی اهمیت نمیدهند...
@HozeTwit