در تحلیل ذیل بخشی از دلایل خطر جدی شکل گیری اسرائیل دوم در جمهوری آذربایجان و قراباغ خالی از سکنه را مطرح کردم. باید مراقب هزینه های ضد اجماع ملی آدرس غلط افرادی که 10-20 سال پیش هم برآوردها در مورد تحرکات ضد ایرانی رژیم صهیونیستی در باکو را اغراق آمیز می دانستند و البته تحولات آشکار بعدی، نادرستی دیدگاه آنها را عیان و اثبات کرد، بود. بعدها برخی از آنها «توبه تحلیلی» گرفتند و برخی علیرغم کلکسیونی از برآوردهای اشتباه، همچنان بر طبل خود می کوبند.
https://ahmadkazemi.com/?p=7726
و
https://x.com/Dr_AhmadKazemi/status/1769291592517685379?t=xkI4hKjMQta9uHE8AGZzRg&s=0
رئیس جمهور به آذربایجان: "همکاریهای آذربایجان و ناتو سابقه طولانی دارند"
الهام علی اف: "آذربایجان با ترکیه که دومین قدرت زمینی بزرگ و یکی از اعضای برجسته ناتو محسوب می شود، اتحاد نظامی-سیاسی دارد. آذربایجان ارتش خود را بر اساس مدل ترکیه می سازد. این به معنای استانداردهای ناتو است."
در پیام ناتو آمده است که همکاری با آذربایجان برای این سازمان مفید است:
آذربایجان در حال آماده سازی واحدها بر اساس استانداردهای ناتو است
آذربایجان از عملیات ها و مأموریت های ناتو حمایت می کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسانههای آذربایجان به شدت در حال ایرانستیزی میباشند
قرار است با ۴۰ میلیون ترک و اسرائیل و آمریکا و ترکیه به سراغ ایران بیایند و بر سر ایران آتش بریزند! منتظرند جنگ اوکراین تمام شود تا برای پایان دادن به رژیم ملاها تصمیم گرفته شود!
مرکز مطالعات آذربایجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حالی تکفیریها با حمایت دولت آذربایجان به گسترش خود ادامه میدهند که مساجد شیعه به تدریج به اشغال خود درآورده و شیعیان را مورد آزار و اذيت قرار میدهند.
تصویر یکی از این مساجد در شهرک قاراچوخور باکو. نماز تراویح - رمضان امسال
مرکز مطالعات آذربایجان
✊ سیزدهمین سالگرد درگذشت مرحوم حاجی علیاکرام علیاف برگزار شد.
🔹 به مناسبت سیزدهمین سالگرد درگذشت مرحوم حاجی علیاکرام علیاف، بنیانگذار جنبش های ضد صهیونیستی در قفقاز، رهبر و مؤسس حزب اسلامی آذربایجان، مراسم بزرگداشتی در قم از طرف شیعیان آذربایجان برگزار شد.
روحش شاد!
🔹 در این مراسم شیخ موسی اسدزاده سخنرانی کرد و فیلم مستندی از مکتب مبارزاتی حاجی علیاکرام علیاف ارائه شد.
🔹 مرحوم حاجی علیاکرام علیاف ناردارانی در اثر بیماریهای ناشی از زندانهای رژیم علیاف، شهادت گونه دعوت حق را لبیک گفت.
مرکز مطالعات آذربایجان