حافظ پیش بینی دیگری هم کرده است؛ من از بیگانگان هرگز ننالم/ که با من هر چه کرد آن #آشنا کرد!
وزارت اطلاعات پارسال یک نفوذی را در دفتر آشنا دستگیر کرد که احتمالا کارش مبارزه با ریا بود!
@IMANI_mohammad
اسرائیل شیشه عمر خود را می شکند
✍سابقه نداشته افتتاح سفارت یک کشور در کشور دیگر چنان بدشگون باشد که به قتل عام قریب 50 نفر و زخمی و مجروح کردن 1700 شهروند دیگر در کشور میزبان منتهی شود. اما نه رژیم اشغالگر قدس، یک کشور و رژیم مشروع است و نه بیت المقدس، به پایتختی این رژیم پذیرفته شده و نه آمریکا، مراعات حداقل حقوق مردم فلسطین را می کند.
♦️بنابراین، پیش پای سفیر آمریکا که می خواهد به سفارت غیر قانونی در بیت المقدس نقل مکان می کنند، ده ها انسان بیگناه را قربانی می کنند و به خاک و خون می کشند. 1750 گوسفند را هم با این سبعیت نمی شود ظرف چند ساعت سلاخی کرد تا چه رسد به انسان های صاحب خانه ای که معترض اشغالگری هستند.
🔸اسرائیل و آمریکا با بدفهمی و بدمستی اخیر، خبط بزرگی را مرتکب شده اند کهه مسئله اول اما فراموش شده بشریت و جهان اسلام را به جایگاه اصلی آن باز خواهد گرداند. این بار نه سوریه و لبنان، که رژیم نامشروع اسرائیل، آبستن حادثه بزرگی است. حادثه ای که از عمق سرزمین های قبضه شده و اشغالی سر بر آورده و می تواند شکسته شدن شیشه عمر رژیم صهیونیستی را هر چه نزدیک تر کند.
🔹دیوانگی های گاه و بیگاه صهیونیست ها در قبال نابودی هیولای داعش در سوریه، از همین سراسیمگی و کابوس حکایت می کند. "وَ نُریدُ اَن ....نُرِي فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا مِنْهُم مَّا كَانُوا يَحْذَرُونَ. و ما اراده کردیم.... به فرعون و هامان و لشکریانشان، همان را نشان دهیم که از آن می ترسیدند". (سوره قصص)
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
https://igap.net/IMANImohammad
زیباکلام: هنوز یک سال از انتخابات 29 اردیبهشت که روحانی 24میلیون رای آورد نگذشته اما اگر فردا انتخابات برگزار شود، 10میلیون رأی هم نمیآورد. سرعت پشیمانی و ریزش رای او حیرتانگیز است.
@IMANI_mohammad
همچنان در خُماری برجام -1
✍ معلوم نیست آقای ظریف سفر اروپایی رفته تا از آنها تضمین بگیرد پای تعهدات ضدتحریمی خود بمانند و با تحریمهای ثانویه آمریکا مخالفت کنند یا بسته پیشنهادی اروپا را که نوعی دیکته تازه و باجخواهی نیابتی آمریکاست، بپذیرد و با خود به تهران بیاورد! متاسفانه برخی قرائن، ناظر بر احتمال دوم است.
♦️اگر اروپاییها در کنار آمریکا به جای عذر آوردن و قول جبران، طاقچه بالا میگذارند و اجرای تعهد خود را مشروط به شروط و امتیازات جدید میکنند، به خاطر پیامهای ضعفی است که مدام از این طرف منتقل شده است؛ ... 20 روز قبل آقای ظریف به شوراي روابط خارجي آمریکا رفت و از موضع متهم منفعل، به گله و شکایت از عربستان سعودی پرداخت؛ انگار که مقرّ شیطان بزرگ، دادگاه بینالمللی لاهه است!
🔹آقای ظریف و تیمش میگفتند به خاطر جاسوسی و شنود، برخی مشورتهای سرّی را در حیاط هتل مذاکرات انجام میدادند. ظریف 20 اسفند 94 در گفتوگو با روزنامه اعتماد خاطر نشان کرد « تصور من در تمام مذاکرات این است که لااقل چندین سازمان جاسوسی مشغول شنود هستند... به اقای کری گفتم که نیاز به هواخوری و پیادهروی دارم. ایشان هم پیشنهاد کردند که با من همراهی کنند تا درخصوص موضوعاتی که شنود آن را به صلاح نمیدانستم با هم در این فاصله حرف بزنم».
🔸این تلقی عجیب در حالی بود که کری و شرمن و سوزان رایس، به طور سیستماتیک، قبل از هر دور مذاکره با ایران، با مقامات صهیونیست مشورت میکردند و بعد از مذاکرات، گزارش آن را به سران رژیم صهیونیستی میدادند. از دل همین حسن ظن بود که آقای عراقچی گفت «امضای کری تضمین است» و کلاه گشاد برجام را بر سر تیم مذاکرهکننده ما گذاشتند.
♦️سخن ظریف درباره جاسوسی و شنود در حالی بود که نفوذی دانه درشتی مانند دری اصفهانی به عنوان کارشناس ارشد مالی و بانکی و تحریمی در تیم مذاکرهکننده حضور داشت. یک دهه قبل هم کسی سخنگوی تیم مذاکرهکننده بود که به خاطر ارائه اطلاعات به بیگانگان محکوم شد. نظیر همین را میتوان در نمونه نفوذی بازداشتی در دفتر مشاور رئیسجمهور و همچنین پروندههایی مانند جیسون رضائیان و سیامک و باقر نمازی رصد کرد. آیا در مصاف دیپلماتیک، رازهای تیم ما محفوظ مانده بود؟
متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: (http://kayhan.ir/)
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
https://igap.net/IMANImohammad
همچنان در خُماری برجام -2
✍ برجام بدون آمریکا، دقیقا یعنی چه؟ اگر ممکن بود، چرا سراغ آمریکایی رفتند که روحانی در اردیبهشت 92 او را «کدخدایی که بستن با او راحتتر است» مینامید اما حالا «مزاحم» میخواند؟ آقای روحانی قبلا در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای» نوشته بود:
♦️«در مجموعه معادلات قدرتهای بیرونی، یک قدرت بزرگ (آمریکا) همواره مخالف روند مذاکرات ما با سه کشور بود و لذا طبیعی بود که این روند با مشکلاتی مواجه شود، البته مذاکره با اروپا بهترین گزینه برای همکاری نبود، ولی انتخاب بهتری هم نداشتیم. من با بیانی در یک مصاحبه مطبوعاتی در سال 1383 گفتم که مابین دوچرخه و پیکان مخیر بودیم. دوچرخه غیرمتعهدها و پیکان، همان انگلیس به اضافه فرانسه و آلمان بودند. بنز هم (آمریکا) بود، ولی ما اجازه نداشتیم از آن استفاده کنیم. ناچار شدیم پیکان را انتخاب کنیم. در این حالت، دیگر نباید توقع بنز از ما داشته باشید».
🔹نتیجه توهم بنز سواری آقای روحانی، وضعیت متناقضی است که در آن گیر افتاده و حالا بر مبنای همان تصور خطا تصور میکند صاحبان پیکان کذایی، تحویلش میگیرند و سوارش خواهند کرد!
🔸چند ماه دیگر که خیانت اروپا آشکار شد، امثال روحانی و ظریف شروع نکنند به خطابههای انقلابی علیه اروپا و به شعور مردمی که ذات غرب را مدت هاست شناختهاند، توهین کنند. اگر باید موضع انقلابی و ملی عزتمندانه گرفت - که باید گرفت- زمانش همین حالاست.
♦️آنها که خود را به خواب زدهاند و میگویند «چطور ترامپ از برجام خارج شد، در حالی که میگفتید برجام به نفع آمریکاست؟»، پاسخ را میدانند. پاسخ، در رفتار همین طیف پس از زیر پا گذاشتن پیاپی برجام توسط هر دو دولت اوباما و ترامپ نهفته است؛ آنها در قول و فعل نشان دادند به هر قیمت پای برجام میمانند!
🔹تیم ترامپ وقتی میبینند کسانی خود را گروگان برجام کردهاند، چرا همان مختصر تعهداتی را که اجرا میکردند، ادامه دهند؛ زیر پا میگذارند، در حالی که پنهان و آشکار از اینها شنیدهاند «حتی با وجود خروج آمریکا، در برجام میمانیم و تعهدات خود را اجرا میکنیم»!؟ میگویند کسی شیطان را در خواب دید که برای هر کس، زنجیری فراخور نقطه ضعفهایش دارد؛ پرسید «پس زنجیر من کو؟» و پاسخ شنید «تو خودت دنبال من راه افتاده و تا اینجا آمده ای، زنجیر میخواهی چه کار؟».
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
https://igap.net/IMANImohammad
همچنان در خُماری برجام- 3
✍ برجام طوری – به تعبیر تایم- «سر همبندی» شده که در هر دو صورتِ بودن یا کنار کشیدن آمریکا از آن، ایران متضرر شود. آمریکا ابتدا عصاره و عایدی برجام را مکید و اکنون از تفاله آن بهرهبرداری میکند؛ نظیر شوکهای اقتصادی روانی به افکار عمومی و تهدید شرکتها و بانکهای خارجی. این حاصل تشدید وابستگی و نگاه به خارج در اثر برجام است.
♦️دقیقا به این میماند که کسی را به مخدری عادت دهند. پس از آنکه معلوم شد این کار چه قدر زیانبار بوده و به جای تسکین درد، بر گرفتاریها افزوده، و فرد بخواهد ترک کند، طبیعتا دچار عوارض و بیتابیهایی میشود. درست در این هنگام، همانها که این گرفتاری را رقم زدهاند، به جای عذرخواهی و شرمندگی، زبان به گستاخی باز کنند که «بفرمایید؛ نمیبینید بدون مخدر، چه قدر حال این بنده خدا را بد میکنید»!
🔹لغزشها وعبرتهای گذشته در توافق، یک مسئله است و اصرار بر تکرار هماناشتباهات در ابعادی جدید، مسئله نگرانکنندهتری است. ما اکنون بیش از 4-5 سال گذشته، نگران آینده هستیم؛ همان که یک اقتصاددان حامی اما منتقد شده دولت از آن به عنوان «آیندهفروشی دولت» یاد کرد.
🔸یک دغدغه مهم این است که برخی دولتمردان در این 27 ماهه پس از اجرای برجام و حتی در چند ماه اخیر، تصور کردند چون توافق کردهاند، بنابراین دشمن آتش بس جنگ اقتصادی داده است؛ حال آنکه دشمن به تدریج در طول همین دوره در حال دور زدن یکایک تعهدات خود درباره برداشتن تحریمهابود.
♦️اگر وزارت خارجه آمریکا در پیشانی جنگ دیپلماتیک با ما قرار داشت، اما در خدمت نقشه اتاق جنگ اقتصادی در وزارت خزانهداری عمل میکرد و عملیات فریب را برعهده داشت. در حالی که دولت خیال میکرد راه رونق اقتصادی، توافق با دشمن است، وزارت خارجه و وزارت خزانهداری آمریکا سرگرم تشدید تحریمها بودند اما این طرف به غلط و دروغ ادعا میشد سایه جنگ را از سر کشور برداشتیم!
🔹به خاطر دیپلماسیزدگی و غلبه این نگاه بسیط که با توافق محض و بدون حمایت از تولید داخلی و مدیریت واردات میتوان به رونق رسید، از کارکرد ستاد اقتصادی غفلت شد. در برابر وزارت خزانهداری (جنگ) آمریکا، این طرف ستاد اقتصادی دولت، طفیلی دیپلماسی التماسی و راهبرد «واردات چشم پرکن»! قرار گرفت.
🔸میگویند اگر برجام از بین برود، فروش نفت ما را تحریم میکنند و درآمدهای ما پایین میآید. مگر سال 90 یا 92 تحریم نبودیم؟ آن زمان دلار چند بود و الان چند است؟ چرا نرخ دلار از 3300 تومان به 6200 تومان صعود کرد؟ دولت ادعا میکرد درآمدهایش با برجام دو برابر شد و دو برابر نفت فروخت. از طرف دیگر، قیمت نفت هم که به نسبت سال 92 افزایش یافت و کم نشد.
♦️همچنین دولت اعلام میکرد تحریمهای مالی و بانکی برداشته شده و درآمدهای ارزی به کشور میآید. با این همه، چرا در سال 96 و 97 که باید میوه برجام را میخوردیم، با چالش در بازار ارز و تبعات اقتصادی آن مواجه شدیم؟ مشکل اصلی بیش از آنکه واقعی باشد، روانی و نتیجه مجال دادن به دشمن و بازوهای رسانهای آن برای مهندسی و شرطیسازی افکارعمومی و حتی تصورات برخی تصمیمسازان و تصمیمگیران است.
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
https://igap.net/IMANImohammad
موگرینی گفته است درباره برجام به ایران تضمین نمی دهیم.
چه دروغ هایی که روزنامه های زنجیره ای برای فریب افکار عمومی درباره اروپا و آمریکا نوشتند و چه سلفی های شرم آوری در مجلس با موگرینی گرفتند!
@IMANI_mohammad
تیم ترامپ، دست روحانی را خوانده اند
✍ سوال اصلی برای تصمیم گیری درباره ماندن یا خروج از برجام پس از خروج آمریکا روشن است؛ هر چند برجام زدگان بخواهند مسئله را پیچیده سازی کنند: آیا اروپا در مقابل آمریکا و تحریم های ثانویه آن در حوزه های مالی و بانکی و نفتی مقاومت می کند یا نه؟
♦️پاسخ در سوال مستتر است. اروپا اگر می خواست و می توانست، ضرورتی نداشت روحانی پس از تجربه سال 82 تا 84 بگوید "آمریکا بنز بود و اروپا پیکان و ما چون اجازه نداشتیم سراغ بنز (آمریکا( برویم، سراغ پیکان (اروپا) رفتیم"! روحانی سال 92 هم گفت آمریکا کدخداست و اروپایی ها آقا اجازه هستند.
🔷آقای موسویان (عضو اولین تیم مذاکره کننده و دستیار روحانی) به درستی گفته است "اروپا ظرفیت اینکه در مقابل تحریم های آمریکا بایستد را ندارد". خب! اگر اروپا نمی تواند یا نمی خواهد در مقابل آمریکا، تعلیق تحریم ها را حفظ کند، ادامه اجرای تعهدات برجام چگونه توجیه پذیر است؟!
🔶آقای روحانی چهارشنبه ادعا کرد "طرح ترامپ این بود که شب اعلام کند که از توافق برجام خارج شود و پیشبینی کرده بود که بعد از آن یا صبح روز بعد ایران اعلام میکند که از این توافق خارج میشود. ترامپ اشتباه محاسباتی داشت". اتفاقا محاسبه تیم ترامپ درست بوده است. واقعیت این است که گارد فعلی روحانی، آمریکا را به تشدید بی هزینه تحریم ها تشویق و تحریک می کند!
♦️وقتی روحانی با علم به اینکه اروپا بین آمریکا و روحانی، دومی را انتخاب نخواهد کرد (چنان که تصریح می کند)، باز هم می گوید به هر قیمت پای برجام می ماند، چرا ترامپ از برجام خارج نشود و تحریم ها را بر نگرداند؟ مُشت روحانی با گفتار و رفتار بی پروا و به غایت ساده اندیشانه اش، در مقابل ترامپ باز است و دشمن دست او را خوانده است.
🔷ترامپ و تیم تصمیم سازش می دانند روحانی خط قرمزی ندارد و آماده است بدون عایدی، همچنان هزینه ها و تعهدات برجامی را به جان بخرد. چرا؟! چون می دانند روحانی، یک توافق تاکتیکی و مشروط را به مسئله ای حیثیتی و بلا شرط برای خود تبدیل کرده و لجوجانه می خواهد پای حرفش بایستد و نپذیرد مرتکب خطایی استراتژیک شده است!
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
https://igap.net/IMANImohammad
دو گرفتاری اصلی دولت روحانی -1
✍ آخرین روز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری بود؛ 27اردیبهشت 96. آقای روحانی در اردبیل با طعنه و کنایه گفت «بابا جمعه تموم میشه و شنبه میاد. چه جور آب و صابون بیاریم، رویتان را بشوریم؟... کاسبان تحریم! ناراحتید که تحریمها رفت؟ تحریمها دیگر بر نمیگردد. شما میخواهید مذاکره کنید؟ شما زبان مذاکره با دنیا را بلد نیستید».
♦️اما یک سال بعد، آمریکا بدون پرداخت کمترین هزینه، رسما زیر میز برجام زده و اکنون عوام و خواص میپرسند تیم آقای روحانی، چهقدر دست و رو شسته و بیدار، پای میز مذاکرات رفته بودند و چرا مفاد توافقی را پذیرفتند که تعهدات سنگیناش برای ما بود و خروج بیهزینهاش برای آمریکا؟!
🔷مردم، طبعا از اینکه وعدههای اقتصادی برجامی کاملا برعکس از آب درآمده - هم امتیاز دادهایم و هم چالشهای اقتصادی سختتر از ماقبل برجام را بهجان خریدهایم- ناخرسند هستند. آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی، بر حجم وعدهها افزود و بر اثر برخی مشورتهای مسموم، مواضع بهشدت رادیکال اتخاذ کرد تا آنجا که از ژست اعتدالی وی تقریبا هیچ نماند.
🔶افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات میدانستند کارنامه 4 ساله دولت، تقریبا پر از خالی است. بنابراین پوست خربزه رفتار رادیکال را زیر پای روحانی گذاشتند. این طیف بارها با گستاخی گفتهاند «روحانی، نه گفتمانی از خود دارد و نه رایی، رای هایش متعلق به ماست» و «دولت روحانی، رحم اجارهای ما اصلاحطلبان است»!
♦️چالش سوءمدیریت و ناکارآمدی به جایی رسیده که روحانی اخیرا دوبار در محافل عمومی، برخی وزیران و مدیران ارشد دولت را تخطئه کرد؛ حال آنکه ریشه اصلی گرفتاری، اعتماد بلا وجه به دشمن خارجی و طیف افراطیون مدعی اصلاحطلبی در داخل است. بدون غلبه بر این دو چالش خودساخته و تغییر مسیر راهبردی، گره فروبسته ناکارآمدی دولت گشوده نخواهد شد.
🔷از یک طرف برخی دست اندرکاران فتنه 88، نسبت به نظام جمهوری اسلامی اظهار دلسوزی میکنند و میگویند «مسئله ، مسئله ملی است. باید به نجات ملی و نجات جمهوری اسلامی که حاصل انقلاب است، بیندیشیم. ما نگران سرنوشت جمهوری اسلامی هستیم. » ؛
🔶از طرف دیگر، امثال تاج زاده و سحرخیز بهعنوان مدیران ارشد دولت اصلاحات، مافیالضمیر همطیفان خود را اینگونه بیرون میریزند که «اکثریت اصلاحطلبان، اعتقادی به جمهوری اسلامی ندارند» یا «اصلاحطلبان برخلاف اول انقلاب، دیگر علاقهای به آقای خمینی ندارند». وحدت با تغییر هویتدادگانی که به اغیار و اضداد جمهوری اسلامی پیوستهاند، نقض غرض است.
(متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/fa/news/133174)
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
https://igap.net/IMANImohammad
دو گرفتاری اصلی دولت روحانی -2
روزنامههای تحریفگر وابسته به این طیف، همزمان با هیجان چند نماینده سستعنصر برای سِلفی گرفتن با موگرینی، عکس این مقام اروپایی را بر صفحه اول خود نشاندند و به دروغ از قول او تیتر زدند «هرچه تهران بگوید»! حالا هم که اروپاییها میگویند برای حفظ تعهدات برجامی خود نمیتوانند به ایران تعهد بدهند، به بزک کاری مشغولند و از ضرورت ادامه یکطرفه برجام -این بار با اروپا- و گشودن باب مذاکرات جدید سخن میگویند. چرا؟ کدام ماموریت بر عهده آنهاست؟
ریچارد هاویت (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط ایران) بهمن 95 گفت «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود... ما باید دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا را در تهران افتتاح کنیم و گفتوگو درباره حقوق بشر را از سر بگیریم. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اروپا در ایران نفوذ دارد ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم».
میبینید که برای برخی گروهکهای سیاسی نشاندار و سابقه دار در فتنه 78 و 88، نقشی مشابه داعش و جبهه النصره برای به هم ریختن ساختار امنیتی منطقه و ایران تعریف شده است. اگر داعش در سوریه و عراق، سر سوزنی به نفع ملتهای منطقه کار کرد، اینها نیز در ایران، به مردم و دولت خیر خواهند رساند.
این روزها اگر باید رگ غیرت سیاسیون بیرون بزند، صرفا در مقابل اراجیف آمریکاییانی نظیر مایک پمپئو نیست. آمریکاییها که دست شان کاملا رو شده است. عیار واقعی غیرت را باید در مقابل رفتار فریبکارانه برخی دولتمردان اروپایی سنجید.
رئیسجمهور فرانسه گفت «اولویت ما در دفاع از برجام، تضمین صلح و ثبات در منطقه است. تلاش میکنیم به سمت یک توافق گستردهتر حرکت کنیم... ما به خاطر ایران، درگیر جنگ استراتژیک و تجاری با آمریکا نخواهیم شد.» صدر اعظم آلمان نیز گفته است «برجام کامل نیست و باید مذاکرات موشکی را با ایران آغاز کنیم... ». مرکل چند روز پیش هم تصریح کرد «ماندن در برجام، برای مذاکره با ایران بر سر مسائل دیگر مانند برنامه موشکی بهتر است».
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
https://igap.net/IMANImohammad
دو گرفتاری اصلی دولت روحانی -3
فارغ از تعارفات لفظی مقامات اروپایی، قرار نیست آنها به خاطر ایران و تعهدات خود در برجام، با آمریکا درگیر شوند. در عین حال مایلند به بازی فریبکارانه دعوت به مذاکرات فرسایشی جدید (زمان خریدن برای توطئههای جدید آمریکا) ادامه دهند و دولت ایران را با کمک برخی عناصر داخلی (همانها که دولت روحانی را رحم اجارهای، دولت گذار و کاتالیزور و نردبان خود معرفی کرده اند)، به قمار مذاکراتی جدید ترغیب کنند! نه برای اروپا و نه طیف داخلی وابسته، آبروی روحانی کمترین اولویتی ندارد. مهم، خلع یا کاهش توانمندیهای بازدارنده ایران است.
... با این همه، حرکت پیش رونده انقلاب اسلامی، واقعیتی است که خود را به دشمن تحمیل کرده است. جان کلام سخنان مایک پمپئو در بنیاد هریتیج همین چند جمله است «ایران در عراق و سوریه اقدام به حمایت از گروههای تروریستی کرد. برجام نتوانست جاه طلبیهای ایران را متوقف کند... آمریکا مانع از تسلط ایران در خاورمیانه خواهد شد... ایران باید نیروهای خود را از سوریه خارج کند».
آنها خیال میکردند با برجام، دست و پای ایران را میبندند و میتوانند عقده ناگشوده بلعیدن منطقه را به واسطه انفعال حاصل از برجام، باز میکنند اما در برابر درایت و شجاعت مقتدای انقلاب اسلامی به زانو در آمدند.
اکنون 18 سال از آغاز قرن 21 میلادی که قرار بود «قرن جدید آمریکایی» باشد و غرب آسیا (خاورمیانه) را یکسره زیر یوغ آمریکا بکشد، میگذرد. اما همین چند ماه قبل، پمپئو رئیسوقت سازمان سیا، واقعیتی را با شبکه MSNBC باز گفت: «نفوذ ایران در منطقه در مقایسه با ۷سال گذشته بسیار بیشتر شده . امروز، این کشور نفوذ بسیار زیادی در خاورمیانه دارد».
دولت یا باید در تراز اقتدار بیبدیل جمهوری اسلامی ظاهر شود و از موضع قدرت، دیپلماسی تهاجمی و طلبکارانه و در عین حال موثر در حوزه اقتصادی را پیش ببرد و یا اینکه خدای ناکرده، نسخه تجویزی مسموم در قواره «دیپلماسی التماسی» را ادامه دهد؛ عایدی نسخه دوم، آینده فروشی، اقتدار فروشی و ضعف اقتصادی مفرط است.
@IMANI_mohammad
https://sapp.ir/imani_mohamad_51
https://igap.net/IMANImohammad
شرمن و عراقچی در مذاکرات حتی عکس نوه خود را به هم نشان دادند. ظریف و کری باهم پیاده روی کردند. عراقچی می گفت امضای کری تضمین است!
اما وندی شرمن دیروز گفت "یقینا میدانستیم احتمال لغو توافق وجود دارد. همتایان ایرانی مدام میپرسیدند چگونه بدانیم به توافق پایبند میمانید و من گفتم راهی برای این کار وجود ندارد"!
شیطان در قیامت می گوید:
ما کان لی علیکم من سلطان
الا ان دعوتکم فاستجبتم لی
@IMANI_mohammad