🔹معارضان از جمله اصلاح طلبان، چه درکی دارند که اگر شهرداری سگ بکشد، سزاوار تجمع و اعتراض است اما اگر زن بکشد، سزاوار تمجید و تحسین است و گفتن این که #کشت_که_کشت_مهدور_الدم_بود ؟!
♦️آیا به عصر جاهلیت برگشته اند که سر کشتن سگ و اسب انتقام می گرفتند و زنده به گور کردن زن فضیلت بود؟!
@IMANI_mohammad
داغ تر از آش!
🔹کشتی ایرانی با وجود برجام و توسط عضو اروپایی آن توقیف شد. نگارنده توییت، این واقعیت را نمی داند؟!
♦️یا نمی داند که انگلیس با وجود تعهد برجامی، به تصریح آقای ظریف، اجازه افتتاح حتی یک حساب بانکی را در لندن نداد؟!
🔹آیا نمی داند که نفتکش توقیف شده نه به خاطر برجام، بلکه به خاطر اقتدار سپاه پاسداران و اقدام متقابل - که گم شده دولت در دیپلماسی است- از توقیف آزاد شد؟!
♦️برجام قرار بود در ازای واگذاری آن همه امتیاز نقد، تحریم ها را بردارد. اما حالا با وجود ادامه تعهدات ایران، تحریم های مالی و بانکی و نفتی باز گشته است. و اگر نبود هراس آمریکا و اروپا از تلافی های قدرتمندانه جمهوری اسلامی ایران، حتما دست درازی به کشتی های ایران هم توسعه پیدا می کرد.
🔹شرم آور است با وجود این که حتی ظریف هم اذعان می کند "تعامل با غرب اعتبار خود را نزد افکار عمومی ایران از دست داده است"، هنوز هم کسانی پیدا می شوند کاسه داغ تر از آش درباره برجام شوند.
♦️آقای شمخانی که امروز می گوید "نباید برجام را امضا می کردیم"، از حامیان آن در سال 94 بود و حالا بر اساس واقعیات تلخ، از امضای آن ابراز پشیمانی می کند.
@IMANI_mohammad
.
نفتکش دیدی، ندیدی!
♦️از سنگ صدا در می آید، اما از انگلیسی ها نه! بریتانیای صغیر با همه وقاحتش، به چنان خفّت و سرشکستگی بی سابقه ای دچار شده که حتی پس از رفع توقیف نفتکش ایرانی، رویش نمی شود علنا بگوید نفتکش ما را هم آزاد کنید!
🔹یعنی وضعیت پرونده به حدی تحقیر آمیز و اعتبار سوز است که انگلیسی ها ترجیح می دهند حتی کلمه ای در این باره حرف نزنند. نفتکش دیدی، ندیدی!
♦️آنها همچنین ترجیح دادند آزادی نفتکش حامل نفت ایران را هم به دولت محلی جبل الطارق نسبت داده و اصلا از ذهن ها پاک کنند که نیروهای انگلیسی، اقدام به این راهزنی دریایی کرده بودند.
@IMANI_mohammad
خبط راهبردی نتانیاهو ؛
مجال حملات پهپادی به حیفا و تل آویو
✍️ نتانیاهو گفته است مواضعی را که ایران برای دشمنی اسرائیل در عراق، سوریه ،لبنان و یمن ایجاد کرده، هدف قرار خواهیم داد.
🔹او اخیرا به شکلی مبهم عنوان کرد که حمله پهپادی به مقر های حشد الشعبی (بسیج مردمی) عراق، کار اسرائیل بوده است. صهیونیست ها قبلا هم چند بار مرتکب نقطه زنی در سوریه شدند.
♦️وجه مشترک هر دو اقدام، حمله به کسانی است که هیولای داعش را زیر پا گذاشتند. به عبارت دیگر، رژیم صهیونیستی خود را بازنده بزرگ این جنگ می داند. صهیونیست ها در عین حال که از سرنوشت جنگ با داعش و بسط ید محور مقاومت در عراق و سوریه و لبنان و فلسطین شدیدا ترسیده اند، می کوشند روحیه ساکنان سرزمین های اشغالی را با اقدامات نمایشی -اما فاقد ارزش راهبردی- ترمیم کنند.
🔹در عین حال، یک قاعده راهبردی از روند تحولات دهه اخیر منطقه قابل استخراج است و آن این که هر کدام از تحرکات محور «غربی- عبری- سعودی»، موجب شده تا دست فرزندان مقاومت برای تأدیب متجاوزان باز تر شود.
پاییز سال گذشته، عملیات تروریستی صهیونیست ها برای آدم ریایی در غزه، به هلاکت افسر ارشد اطلاعاتی آنها و شلیک بی سابقه ۷۰۰ موشک و راکت به مناطق اشغالی ظرف ۴۸ منتهی شد و اسرائیل چنان ضربه ای خورد که مجبور به واسطه تراشی و پیشنهاد آتش بس شد.
♦️همان زمان، آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسرائیل ناچار شد استعفا دهد. اگر صهیونیست ها این حماقت را مرتکب نشده بودند، مجال برای مقاومت فلسطین فراهم نمی شد تا سپر دفاعی موسوم به گنبد آهنین را با موفقیت به چالش بکشند و قدرت بازدارندگی روانی اسرائیل فرو بریزد. شبیه همین خبط راهبردی را اسرائیل در جریان حمله به لبنان و درگیر شدن در جنگ ۳۳ روزه مرتکب شد و افسانه شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی فرو ریخت.
🔹یا مثلا تصور کنید رژیم سعودی حمله به یمن مظلوم را مرتکب نشده بود. همچنان می توانست لاف بزند که ابرقدرت جهان عرب است. آنها با حمله به یمن، مانند رژیم صهیونیستی، مشت بسته خود را باز کردند و تمام قدرت بازدارندگی روانی خود را نابود کردند. و این برای یک رژیم متکی بر رعب افکنی، یعنی رفتن به لبه پرتگاه شکست و نابودی.
♦️اسرائیل در ماجرای حمله پهپادی به حشد الشعبی عراق، در مسیری وارد شد که عربستان در اواخر ان است. عربستان با خبط خود، کاری کرد که مقاومت یمن رو در بایستی را کنار بگذارد و بی مضایقه، از زرادخانه موشکی و پهپادی علیه اهداف نظامی و اقتصادی و نفتی در عمق خاک عربستان استفاده کند.
🔹اکنون که اسرائیل سر شوخی را با مقاومت عراق و سوریه باز کرده، باید منتظر غافلگیری های جدید از این دست باشد. یعنی مثلا اگر در شب و روزهای آینده، پهپاد های ناشناس به اهداف حساس امنیتی و نظامی و هسته ای یا بنادر و مراکز مهم صهیونیستی در فلسطین اشغالی حمله ور شدند، نباید چندان شگفت زده شد. اسرائیل از این به بعد باید منتظر خبر بد نفوذ و حملات پهپادی به دیمونا و حیفا و تل آویو باشد. تکرار کاری که در عمق عربستان و با وجود پدافند آمریکایی شد، در فلسطین اشغالی هیچ بعید نیست.
♦️نمونه بزرگ تر این قاعده در بسط ید محور مقاومت، سرشکستگی و تحقیر بی سابقه ای بود که در ماجرای توقیف نفتکش ایران و تلافی آن، نصیب رژیم انگلیس شد.
🔹برآیند کلی تحولات دو دهه اخیر در منطقه غرب آسیا، پایایی و قدرتمندی جبهه مقاومت بوده و این در حالی است که صهیونیسم مسیحی ابتدا با اعلام جنگ جهانی چهارم (حمله مستقیم به افغانستان و عراق) و سپس جنگ جهانی سوم (جنگ نیابتی در عراق و سوریه)، قصد داشت مقاومت اسلامی را در ایران و لبنان و فلسطین ریشه کن کند. اما اکنون، همین محور نه به عنوان هلال شیعی بلکه به مثابه بدر اسلامی، چهار گوشه منطقه را فرا گرفته است.
@IMANI_mohammad
تناقض بزرگ دولت :
برجام، معتبر است یا باطل؟!
✍️ سیاست آقای روحانی و وزارت خارجه در قبال برجام، کاملا متناقض شده است و چون جمع نقیضین محال است، بنابراین یک سوی این سیاست واقعیت دارد و سوی دیگر آن، غیر واقعی است.
🔹دولت یک سیاست اعلامی به ویژه در داخل دارد، مبنی بر این که از برجام خارج نمی شود و به هر قیمتی پای آن می ماند. این موضع البته موجب شده غرب در نقض پیاپی برجام گستاخ شود.
♦️دولت و وزارت خارجه اما یک سیاست اِعمالی دارد که نقض سیاست اعلامی است. و آن این که، هر چه در داخل در مقابل نصیحت دلسوزان مبنی بر اقدام متقابل در مقابل نقض کلی برجام مقاومت می کند، در خارج اتفاقا به سادگی از پافشاری بر مفاد برجام کوتاه می آید و مدام عقب نشینی می کند!
🔹برجام -خوب یا بد- توافق منعقد شده است و نمی توان مجددا درباره آن مذاکره و چانه زنی کرد و امتیاز جدید داد. روحانی و ظریف و عراقچی هم در بیان، همین را می گویند اما در عمل، سرگرم مذاکره دوباره بر سر برجام و واگذاری تعهدات جدید در ازای وعده تعلیق تحریم ها هستند.
♦️این مذاکرات در سفر ظریف به نیویورک با طرف آمریکایی انجام شد که به خاطر نخوت طرف مقابل و آگاهی از انفعال طرف مقابل، نتیجه ای جز توهین نداشت.
🔹در عین حال روحانی و تیم ظریف چند ماه است که برای تنازل طرف ایرانی و واگذاری امتیازات جدید (نظیر دائمی کردن بند موسوم به غروب و دائمی کردن برخی نظارت ها و محدودیت های هسته ای) با دولت بدعهد فرانسه مذاکره می کنند.
♦️مذاکره دوباره، امضا و به رسمیت شناختن ابطال برجام از سوی طرف ایرانی است. و این در حالی است که تیم روحانی- ظریف می پذیرند تمام آن تعهدات را به علاوه برخی تعهدات جدید به انجام برسانند و در مقابل، وعده های نسیه تر و کمتر از تعهدات غرب در برجام را دوباره بخرند! آن هم از اروپای "آقا اجازه" (به تعبیر آقای روحانی) که مواضعش هیچ اعتباری ندارد.
🔹دولت و وزارت خارجه، یک بار باید تکلیف خود را با برجام معلوم کنند. اگر باطل شده می دانند، بگویند و اجرای تعهدات ایران را هم متوقف کنند. اگر هم معتبر می دانند،حق ندارند دوباره درباره افزایش تعهدات ایران و کاهش تعهدات غرب مذاکره کنند. نمی شود برجام را برای داخل، تبدیل به #متن_مقدس کرد اما در خارج، زیر پای دشمن گذاشت و لگد مال شدنش را محترم شمرد!
@IMANI_mohammad
سمفونی "خر برفت"
🔹خواننده روی صحنه در برج میلاد می خواند: "چه بگویم، نگفته هم پیداست- غم این دل مگر یکی و دوتاست/ به همم ریخته است گیسویی- به همم ریخته است مدت هاست...".
♦️در همین حین، زنی که رقاصگی کوچه بازاری می کرده و از برکت انقلاب، بازیگر مجموعه تلویزیونی شد، روی صحنه خودنمایی می کند. کاری شبیه انداختن موش یا فضله آن در دیگ غذا.
🔹تقریبا روزی نیست که یک یا چند فعال سیاسیِ عضو "ائتلاف اعتدال و اصلاحات"، درباره سرنوشت این ائتلاف در انتخابات مجلس (اسفند ماه) هشدار ندهند.
♦️آنها می گویند دولت، اکثریت همسو در مجلس، و شورای شهر و شهرداری مدعی اصلاح طلبی، کاری برای تسهیل معاش و آسایش مردم در این چند ساله نکرده اند هیچ، بلکه زندگی عادی مردم را به فشار و تنگناهای بی سابقه دچار کرده اند.
🔹اشرافیت ساسی- اقتصادی، نه که دلشوره رنج مردم را داشته باشند؛ نگرانند همین کارنامه مردودی، موجب انزجار مردم و بیرون کردن ائتلاف اشراف از مجلس (و لابد دولت و شهرداری) شود.
♦️چه باید کرد؟ تولید سرگرمی و حاشیه! از بازی با واژه رفراندوم (پس از شش سال سوء مدیریت لجام گسیخته) بگیرید تا فراهم کردن مجال هنجار شکنی در حوزه حجاب و عفاف و رقص و آواز و سینما و تئاتر. http://fi9.ir/3m144g
🔹حالا آمار رسمی دولت از تورم 42 درصدی خبر می دهد. لابد با ترویج هنجار شکنی و عبور از کنسرت سالم به رقص کاباره ای،آب و نان و مسکن و اشتغال و ازدواج مردم به ویژه جوانان تامین می شود! یا این که یادشان می رود دولت قرار بود چگونه آنها را با دادن امتیازهای هنگفت به غرب، بی نیاز از پول یارانه کند!
♦️فصل انتخابات نزدیک می شود و کارنامه خالی ائتلاف اشرافیت، پس از شش سال وعده های پوپولیستی. آنها لابد باید این بیت حافظ را هم خوانی می کردند که؛ "مزرع سبز فلک دیدم و ماه مه نو- یادم از کشته خویش آمد و هنگام درو".
🔹... خواننده روی صحنه می خواند؛ "چه بگویم، نگفته هم پیداست- غم این دل مگر یکی و دوتاست". شده حکایت مرد ساده دلی که مولوی می گوید رندها، الاغش را فروخته و بساط عیش و نوش فراهم کرده بودند؛ و سمفونی "خر برفت و خر برفت و خر برفت" را با مشارکت خود او اجرا می کرnند!
@IMANI_mohammad
اردوگاه دروغ؛ هنر فضله اندازی!
✍️ وقتی یک دیگ غذا بار گذاشته می شود، هر کس ممکن است کمکی بکند. یکی دیگش را بیاورد و دیگری برنج و روغن و گوشتش را، و سومی اجاق گازش را و چهارمی نمک و ادویه اش.
🔹کسانی هم ممکن است اندازه آب کش کردن برنج و هم زدن محتوای آن، و یا برداشتن و گذاشتن دیگ روی گاز کمک کنند. حتی ممکن است کسی کاری از او ساخته نباشد و همدلانه تماشاچی ماجرا شود.
♦️اما می دانید کار زذیلانه چیست؟ این که کسی یا کسانی بخواهند موش یا فضله آن را در دیگ بیاندازند و دست پخت جمع را آلوده کنند و از چشم بیندازند!
🔹برنامه عصر جدید در شبکه سوم سیما با موج اجتماعی یی که به راه انداخت، گل کرد. چند ده میلیون نفر در حالی طی چند ماه اخیر پیگیر این برنامه بودند که شبکه ای سازمان یافته، اصرار داشت سیما را به طور اعم و شبکه سه را (به خاطر آوردن مدیری جوان) به طور خاص، فاقد مخاطب معرفی کند.
♦️عصر جدید و قوت و ضعف های آن را می شود نقد کرد و باید هم نقد کرد تا بهتر شود؛ همین طور صدا وسیما را. اما شبکه تخریب سازمان یافته، که در نبردی خود ساخته به افکار عمومی باخت، اکنون می کوشد با دامن زدن به حواشی، اصل آن اتفاق و اقبال عمومی را به حاشیه ببرد.
🔹این طیف اکنون ذره بین دست گرفته اند تا با جوریدن احوال یا آلبوم های شخصی برخی شرکت کنندگان و برندگان، حاشیه بسازند و چنین القا کنند که آنها صد در صدی هم مقید به هنجارها نیستند. این جماعت همانند که ادعا می کنند به حریم خصوصی افراد کاری نداشته باشید.
♦️نمی گویند هم که دردشان از کجاست. گویا مردم را کم حافظه می شمارند. اینها همان شبکه ای هستند که روزی القا کردند اگر مدیر شبکه ای تغییر کند یا اداره برنامه های ملی از انحصار فلان مجری ورزشی یا بهمان مجری سینمایی و هنری خارج شود، صدا و سیما کن فیکون می شود و مخاطبانش ریزش می کنند.
🔹پس از تغییرات هم، به صف شدند تا بگویند مردم، تلویزیون ملی را نمی بینند. برخی بازیگران درجه چندم را هم با لظایف الحیل به شبکه های آلوده ای ماهواره ای بردند تا ادعایشان را باور پذیر کنند. اما حالا اغلب آن بازیگران ابراز پشیمانی می کنند و واسطه می تراشند که برگردند.
♦️در این حیص و بیص، گل کردن برنامه عصر جدید آن هم با مشارکت خود مردم، نقض غیر قابل چون و چرای ادعای اردوگاه دروغ بود. فارغ از این که به درستی انتظار داشته باشیم عصر جدید در آینده و در عرصه الگوسازی، ارتقا پیدا کند و هرچه ایرانی تر ، اسلامی تر و معطوف به ظرفیت های پیشرفت ملی شود.
@IMANI_mohammad
ارزیابی رفتار نظامی اسرائیل
در چهارچوب گزارش کمیته وینوگراد -۱
✍️ رژیم صهیونیستی طی یک هفته گذشته، نقاطی را در عراق و سوریه و لبنان و غزه، مورد هدف قرار داد. این تحرکات، چه قدر استراتژیک است؟ آیا می تواند گرفتاری اسرائیل را برطرف کند؟
♦️اسرائیل، تا پیش از آن که گرفتار شکست در جنگ هایی 33 روزه لبنان، و 22 روزه و 11 روزه غزه شود، به کمک امپراتوری رسانه ای غرب، پنجمین ارتش قدرتمند دنیا معرفی می شد.
🔹رژیم جعلی صهیونیستی اساسا بر مبنای قدرتمند نمایی و رعب افکنی در کنار اختلاف افکنی میان ملت های منطقه بنا شده است. اما اثر همه این فنون عملیات روانی، طی دو دهه اخیر زایل و مشت اسرائیل باز شده است.
♦️جنگ نیابتی داعش و النصره که قرار بود تهدید عراق و سوریه و لبنان را از سر اسرائیل باز کند و تبدیل به بهانه جنگ شیعه و سنی شود، کاملا به ضرر صهیونیست ها مغلوبه شد.
🔹آنچه از قدرت نمایی پوشالی اسرائیل در دهه گذشته زائل شد، قابل جبران نیست. اسرائیل اگرچه سالهاست در تحرکات نظامی بیش فعالی از خود نشان می دهد، اما فاقد رهبری و راهبرد است.
♦️مانند دزد یا گروگانگیری که در محاصره کامل افتاده و سرآسیمه، در و دیوار را بی محابا به رگبار می بندد؛ بی آن که این کار ذره ای از وحشت او را کم کند.
🔹این که رژیم صهیونیستی، رهبری راهبردی را از دست داده، گزارش #کمیته_وینوگراد است؛ کمیته تحقیق اطلاعاتی و قضایی اسرائیل که 26 شهریور 1385 آغاز به کار کرد تا گزارشی از جنگ 33 روزه با حزب الله تهیه کند.
♦️این کمیته پس از 8 ماه فعالیت و مصاحبه با 70 نفر از مقامات سیاسی و نظامی از جمله نخست وزیر، گزارش مقدماتی 15صفحه ای خود را در 10اردیبهشت 1386 منتشر کرد و 6ماه بعد با وجود سربسته نگاه داشتن موارد کاملا سری، گزارش مفصل تری ارائه نمود.
✡️گزارش کمیته وینوگراد، تصویری بسیار نگران کننده از رهبری اسرائیل ارائه کرد:
🔻«رهبری سیاسی در جنگ 33روزه، دچار بحران و سردرگمی بود... [ضمن مسکوت گذاشتن نقش شیمون پرز رئیس رژیم،] اولمرت مسئول اصلی شکست در جنگ است.
🔻با وجود اعلام طراحی و هماهنگی 4ماهه، این جنگ فاقد طرح روشن و مشخص و فاقد راهکارهای جایگزین و خلاقانه بوده است.
🔻هماهنگی و تناسبی میان سناریوها و آنچه در عمل درجریان بود، وجود نداشته است.
🔻ارتش اگرچه با طرح و برنامه ریزی قبلی وارد این جنگ شد اما بدون طرح و برنامه عملیاتی تایید یا تمرین شده و با شتاب و سردرگمی رفتار کرد.
🔻دکترینی برای خروج از جنگ وجود نداشت. ارتش در برابر حملات موشکی حزب الله ناتوان بود. تصمیم استراتژیکی وجود نداشت.»
🔸ادامه دارد
@IMANI_mohammad
ارزیابی رفتار نظامی اسرائیل
در چهارچوب گزارش کمیته وینوگراد -۲
🔹اسرائیل پس از آن حتی از عهده چند جنگ کوچک تر در باریکه غزه بر نیامده است؛ منطقه ای کاملا محاصره شده به طول 40کیلومتر و به عرض 6 تا 11کیلومتر (362کیلومترمربع// وسعت شهر تهران 450 کیلومتر مربع است) .
♦️پس از شکست در جنگ 22 روزه، روزنامه هاآرتص نوشت «مشکل ما تنها نخست وزیر نیست؛ این است که نمی دانیم چگونه جنگ های خود را پایان ببریم و آن را به دستاورد تعبیر کنیم تا به شکست تفسیر نشود. دستاورد 60ساله ما با این جنگ از بین رفت.»
🔹آخرین بار، پاییز سال گذشته و عملیات برای آدم ریایی در غزه بود که به هلاکت یک افسر ارشد اطلاعاتی صهیونیست ها و شلیک بی سابقه ۷۰۰ موشک و راکت به مناطق اشغالی ظرف ۴۸ منتهی شد.
♦️اسرائیل چنان ضربه ای خورد که مجبور به واسطه تراشی و پیشنهاد آتش بس شد. در اثر شدت فاجعه، آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسرائیل استعفا کرد.
🔹رازی بزرگ برملا شده بود: سپر دفاعی گنبد آهنین، نه این که فقط ناتوان از مهار انبوه موشک های قدرتمند و نقطه زن ایران و حزب الله باشد؛ بلکه عاجز از مهار ضربات تحقیر کننده مقاومت فلسطین است.
♦️12 سال پس از گزارش کمیته وینوگراد، نه تنها استراگیجی ناشی از خلا راهبرد و رهبری برطرف نشده، بلکه پیروزی های جبهه مقاومت در سوریه و عراق و غزه، فشار شکننده بر پایه های امنیتی اسرائیل را چند برابر کرده است.
🔹اسرائیلِ زنده به رعب افکنی و بازدارندگی مبتنی بر آن، فاقد قدرت ضربه موثر و حتی فاقد سپر دفاعی امن است؛ به علاوه فقدان رهبری و راهبرد.
♦️این عیب و عار بزرگ را نمی توان با زدن فلان مقر حشد الشعبی یا ساختمانی در غزه، ضاحیه و دمشق، پوشاند یا جبران کرد.
🔹البته کابوس تلافی سهمگین مقاومت، خواب از چشمان صهیونیست ها خواهد ربود؛ که گفته اند الخائن خائف. دزد حتی از سایه خودش هم می ترسد.
♦️ این یادداشت برسد - و حتما می رسد- به دست سرهنگ جاناتان کونریکوس، سخنگوی ارتش اسرائیل که دیروز اذعان کرد مطالب کانال تلگرامی نگارنده را رصد کرده است.
✅ بیماری اسرائیل لا علاج است و همین، صهیونیست ها را پریشان کرده و به رفتارهای سرآسیمه ای واداشته که مانند کاتالیزور، فقط مرگ اسرائیل را سرعت می بخشد.
@IMANI_mohammad
با اوباما ملاقات می کردید
کلاه برجام را نمی گذاشت؟!
🔹آقای روحانی امروز گفت "اگر من بدانم در جلسهای با کسی ملاقات کنم، مشکل کشورم حل میشود، دریغ نخواهم کرد زیرا اصل منافع ملی کشور است".
♦️طبعا منظور او ملاقات با مقامات انگلیس و فرانسه و آلمان و چین و روسیه و ژاپن و این قبیل که بارها ملاقات کرده، نیست. می ماند دولتمردان آمریکایی و ترامپ.
🔹باید از ایشان پرسید آیا اگر مثلا با اوباما ملاقات کرده بود، کلاه نسیه وعده های برجامی را در مقابل دریافت امتیازات نقد، سر دولت ایشان نمی گذاشت؟!
♦️آیا ملاقات های مکرر آقایان ظریف و عراقچی و صالحی با جان کری و شرمن و ارنست مونیز که تا مرز پیاده روی و صدا کردن یکدیگر به نام کوچک و نشان دادن عکس نوه ها به هم نیز پیش رفت، مانع از این شیادی شد؟!
🔹برخی مدیران، جزو شگردهایشان در عملیات روانی با مردم این است که به جای پاسخ دادن درباره کارنامه مردودی، چنین وانمود کنند که غیر از همه خطاهای مرتکب شده، یک کارهای دیگری هم هست که اگر مجال می یافتند و می کردند، گره باز می شد اما دست شان بسته است!
♦️کاش آقای روحانی یک باز از مقامات کره شمالی بپرسد که عایدی شان از چند دور ملاقات و مذاکره مفصل با ترامپ چه بود؟
🔹عجیب این که آقای روحانی همین چند ماه قبل با لحنی تلخ، مذاکره با مقامات بی اخلاق و عهد نشناس آمریکایی را #دیوانگی توصیف کرد!
♦️او گفت «داستان مضحکی اتفاق افتاده؛ میگویند تعهدی که قبلا بستیم، فعلا محکم نباشد، درباره موضوع دیگری حرف بزنیم! آمریکا با زبان و عمل میگوید اهل مذاکره و تعهد نیست، اما به برخی کشورها میگوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر ديوانهاند كه با شما مذاكره كنند؟ شما به مذاكرهاي كه به تاييد سازمان ملل رسيده، پايبند نيستيد».
🔹البته روحانی حرف های دیگری نیز زده است: "با روند خوبی داشتیم مذاکره میکردیم اما آمریکا خودش پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و میگوید باید چگونه عبور کنم!؟ اگر میخواستید عبور کنید، چرا خراب کردید؟ #اگر_میخواستید_همدیگر_را_ببینیم چرا پل را خراب کردید؟ خودشان پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و داد میزنند. این که نشد. اگر راست میگویید بیایید پل را دو مرتبه درست کنید".
♦️سخنان روحانی در حالی است که سخنگوی دولت امروز گفت "سفر ظریف به فرانسه به درخواست فرانسوی ها انجام شد. #هیچ_تمایلی هم برای ملاقات با هیچ مقام آمریکایی نبوده است".
🔹همزمان، ادبیات ترامپ را مرور کنید که می گوید "برای دیدار با ظریف خیلی زود است". او همچنین گفت "توافق هستهای که اوباما با ایران به امضا رساند به پایان رسیده است.
♦️حالا می ماند ابراز نیاز و منت کشی این طرف برای یک ملاقات، و ناز و تکبر ترامپ! آن هم برای ملاقاتی پر خسارت با شیطان بزرگ. از مصادیق معلولیت روحی، فقدان قدرت تجربه اندوزی و عبرت آموزی است. شور بختی از سر و کول کسانی بالا میرود که خود را از تجربهها محروم کنند.
🔹ابوموسی اشعری حین مذاکرات حکمیت نامهای فرستاد و امیر مومنان علیه السلام، پاسخی عتاب آمیز و عبرت آموز نوشت: «أِنّ الشّقی من حُرِمَ نفع ما اوتی من العقل و التجربهًْ. همانا بدبخت کسی است که از سود عقل و تجربه داده شده به او محروم بماند».
@IMANI_mohammad