انگاره سازی سمّی: جدایی آمریکا و اسرائیل
🔹آقای روحانی امروز گفت:"ریشه تمام گرفتاری هایی که ملت ایران شاهد آن است، به صهیونیست ها برمی گردد. در سال ۹۳، توافق نهایی شده بود که صهیونیستها و ارتجاع منطقه سر آمریکا را کلاه گذاشتند و گفتند چند ماه صبر کنید قیمت نفت را به قدری پایین می آوریم که هرچه شما بگویید ایران قبول میکند. صهیونیست ها توطئه هایشان را از طریق انتخابات آمریکا ادامه دادند و برای پیروزی ترامپ کار بزرگی کردند. امروز روز عزای صیهونیستها در (روز) قدس ۱۴۰۰ است. مسیر برای پایان تحریم امروز هموارتر است. کاری که مذاکره کنندگان ما در وین انجام دادند کار بزرگی بوده است. به مردم اعلام میکنم به نظر من تحریم شکسته شده است".
♦️رژیم نامشروع اسرائیل، قطعا خبیث ترین دشمن ملت ها و ملت ایران است. اما نمی شود از این ولیده نامشروع، منزجر بود و در عین حال، دولت آمریکا به عنوان یکی از بانیان و حامیان اصلی رژیم صهیونیستی را طرف شراکت و تعامل وانمود کرد.
🔹دشمن انگاشتن ترامپ و دوست نمایی بایدن، این فرصت دوباره را به آمریکا و اسرائیل می دهد تا کلاه برجام را این بار، به شکل عمیق تر، بر سر روحانی بگذارند. اخیرا ایهود اولمرت نخست وزیر سابق گفت: "برجام، به نفع اسراییل است. من شخصی را در آمریکا نمیشناسم که بیشتر از بایدن به امنیت اسرائیل پایبند باشد". بایدن همان کسی است که گفت اگر اسرائیل نبود، باید هزینه می کردیم و آن را تاسیس می کردیم.
♦️هنگامی هم که بایدن، وزیر خارجه جدید را تعیین کرد، مطبوعات آمریکا و اروپا نوشتند "انتخاب آنتونی بلینکن یهودی، هدیه ویژه بایدن به اسرائیل است".
🔹آقای روحانی در حالی می گوید "تحریم ها شکسته شده"، که بلینکن دیروز گفت"راهی طولانی تا روشن شدن نتایج مذاکرات وین باقی است. راهی طولانی تر از آنچه طی شده". بایدن هم در دیدار رئیس موساد اعلام کرد "توافق نزدیک نیست و هنوز راه درازی برای بازگشت به برجام در پیش است".
♦️دولت آمریکا برای انجام تعهداتش گردن کشی می کند. تمام تحریم هایی را که باید طبق وعده روحانی، یکجا در دی ماه 94 لغو شده باشد، به چند دسته تقسیم کرده و وعده تعلیق یک چندم آنها را به شرط گرفتن امتیاز نقد می دهد(!)
🔹آقای روحانی طوری مدل سازی کرده که آمریکا و اسرائیل بتوانند تقسیم کار کنند و موافق و مخالف توافق جا نمایی شوند! بدین ترتیب، لابد باید برای ملت ایران، هر نوع عهد شکنی و زور گویی آمریکا -به بهانه مخالفت نمایشی نتانیاهو- شیرین و گوارا ارزیابی گردد! و هر پیشنهاد مسموم آمریکا، شهد و عسل تصور شود!
♦️اما روز قدس. بخشی از موتلفان آقای روحانی، همان هایی هستند که حرمت روز قدس را در سال 88 شکستند، به نفع اسرائیل شعار دادند و نشان "بزرگ ترین سرمایه اسرائیل" را از نتانیاهو گرفتند. مزدوران اسرائیل، چگونه به ستاد روحانی راه پیدا کردند و دک نشدند؟!
🔹رابرت گیتس (رئیس سازمان سیا در دولت اوباما) با استناد به همین خیانت بزرگ بود که به CNN گفت: "بهدلیل شکافهای عمیق در ایران، #تحریم اثر گذارتر از گذشته است. ما شکافهایی را شاهدیم که در 30 سال گذشته بیسابقه است. مخالفان، سیاستهای کلان حاکمیت را هدف گرفته اند".
♦️"تحریم های فلج کننده" دولت اوباما که تا همین امروز ادامه دارد، پس از خیانت سال 88 و با گراهایی که امثال گیتس و کلینتون گرفتند، تصویب و اجرا شد. بانیان فشار های تحریمی، چرا باید حربه خود را کنار بگذارند؟ اگر هم تظاهر به چنین کاری کنند، صحنه آرایی محض، با تاریخ مصرف "انتخابات ایران" و در خدمت #کاسبان_واقعی_تحریم خواهد بود.
@IMANI_mohammad
سوء مدیریت روحانی؛ دو خسارت هنگفت
🔹دبیرکل اتاق اصناف گفته "خسارت اصناف از محدودیتهای کرونایی، روزانه ۵۰۰۰ میلیارد تومان است".
♦️این عدد را ضرب در ۳۰ روزی بکنید که محدودیت های اخیر اعمال شده: می شود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان ناقابل!
🔹این، یک قلم خسارتِ سوء مدیریت کسی است که گفت "#به_نظر_من از پیک کرونا عبور کرده ایم"!
♦️یک قلم دیگر از خسارت های این مدیریت، هفت تا هشت برابر کردن قیمت ارز است.
🔹دلار در حالی قیمت های ۲۱ تا ۳۳ هزار تومانی را در دولت روحانی تجربه کرد، که در سال ۹۲، حدود ۳۷۰۰ تومان بود.
♦️آقای روحانی حالا هم مثل شش سال پیش، می گوید "#به_نظر_من تحریم شکسته شده است" و "کاهش قیمت دلار و بالارفتن ارزش پول ملی، یعنی کاهش تورم".
🔹او یک بار، با دادن آدرس خلاف واقع -و در حالی که مردم خیال می کردند دلار قرار است هزار یا پانصد تومان شود- قیمت ارز را هفت، هشت برابر کرد. نرخ تورم هم در این دولت، رکورد دولت سازندگی را شکست!
♦️آیا با همان دست فرمان خطا، این بار قرار است وقتی صحنه آرایی تمام شد و موسم انتخابات گذشت, مردم با دلار ۴۰ تا ۵۰ هزار تومانی سورپرایز شوند؟
🔹اگر غیر از این است و دورنمای ارز کاهشی است، چرا شورای دولتی رقابت، قیمت خودرو را ۸ تا ۹ درصد گران کرد؟! روحانی چه پاسخی دارد؟
@IMANI_mohammad
مذاکرات امروز وین؛
میدان دیپلماسی یا شوی انتخاباتی؟ -۱
🔹احتمال توافق در مذاکرات وین، "خیلی دور، خیلی نزدیک" است! خیلی دور است، چون کمترین پالسی از سوی دولت آمریکا مبنی بر این که بخواهد تحریم های مالی و بانکی و نفتی را تماما و به شکل قابل راستی آزمایی لغو کند، دیده نمی شود.
♦️آنها در این صورت باید تعهد بدهند 1500 تحریم، از جمله تحریم های کاتسا، آیسا، ویزا و سیسادا را لغو کنند و ایران بتواند این موضوع را در ظرف زمانی لازم راستی آزمایی کند. دولت آمریکا برخی از این تحریم ها را "نمی تواند" و برخی را هم که اهرم فشار است، "نمی خواهد" لغو کند؛ ولو جزو تعهداتش باشد. بنابراین، تحریم ها می ماند.
🔹توافق، در عین حال می تواند نزدیک باشد؛ اگر طرف مذاکره کننده ایرانی، از حداقل حقوق کشورش کوتاه بیاید و بپذیرد در "نمایش" مد نظر آمریکا و اروپا، نقش فرعی را بازی کند.
♦️نمایش مد نظر غرب، این است که اولا آمریکای عهد شکن بتواند مجددا بدون پرداخت هزینه و خسارت های ایران، عضو برجام شود. در این صورت، آمریکا مجددا "مکانیسم ماشه برجام" را برای فشار از طریق شورای امنیت، در اختیار خواهد گرفت؛ و ثانیا این نمایش، به انتخابات ایران برسد و بتواند تاثیر مطلوب غرب را بگذارد.
🔹سفیر فرانسه در تهران دو هفته قبل، به روزنامه کار و کارگر گفت "تلاش می کنیم برجام، قبل از انتخابات ایران احیا شود. وزیر خارجه فرانسه هم دیروز درباره مذاکرات، به گاردین گفته، "با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری ایران، برنامه فشرده ای داریم".
♦️فرانسه در مذاکرات برجام، نقش پلیس بد -بلکه سگ زنجیری- را برای آمریکا بازی کرد و حالا لودریان می گوید "آمریکا موضع گیری های لازم را برای رفع تحریمها انجام داده (؟!) و لازم است ایران با موضعگیری متناسب، پاسخ دهد. ایران هرگز تا این حد به سلاح هستهای نزدیک نبوده و لازم است فورا به دستاوردی برسیم".
🔹اما موضع مقامات آمریکایی چیست؟ کاملا طلبکارانه و بدون کمترین اشاره به لغو موثر تحریم ها. یک قدم به عقب و دو قدم به جلو! آنها سعی می کنند توپ را به زمین ایران بیاندازند و با استفاده از انفعال و فضاسازی غیر واقعی "تیم روحانی"، ایران را تحت فشار بیرونی و داخلی قرار دهند! بخوانید:
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
مذاکرات امروز وین؛
میدان دیپلماسی یا شوی انتخاباتی؟ -۲
🔻 بلینکن وزیر خارجه آمریکا: "تصمیم گیری نهایی درباره توافق در ایران به دست رهبر این کشور است. ما جدیت (؟!) خود را برای بازگشت به توافق نشان دادیم".
🔻بلینکن در گفت و گو با اماسانبیسی: ما نمیدانیم که آیا ایران حقیقتا آماده است تصمیم لازم را برای #بازگشت_به_پیروی_کامل اتخاذ کند؟
🔻بلينكن در گفت و گو با بیبیسی: "ما جدیت در بازگشت به برجام را نشان دادهایم (!؟) آنچه هنوز نمیدانیم این است که آیا ایران هم آماده است تصمیم مشابهی بگیرد يا نه.
🔻نيويورك تايمز: یک مقام وزارت خارجه آمریکا ، خبرنگاران را درباره مذاکرات وین توجیه کرد. او گرچه سعی کرده محتاطانه صحبت کند، ولی سخنانش دارای سیگنال های مثبت بود. او گفت این امکان وجود دارد که طرفین در مذاکرات روز جمعه، به توافق برسند.
🔻پورتر، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: در دور جدید مذاکرات، #تسهیل_تحریمهای_ایران نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
🔻یک مقام زارت خارجه آمریکا: تا این لحظه در مذاکرات، در مورد هیچ چیز توافقی صورت نگرفته و همچنان کارهای زیادی باقی مانده است. ما در مراحل پایانی مذاکرات قرار نداریم. ایران می داند چه کار باید بکند تا مذاکرات نتیجه دهد. ما همچنین می خواهیم پس از رسیدن به تفاهماتی در مورد برجام، در مورد تقویت (!) آن و موشک های بالستیک و مسائل منطقه هم گفتگو کنیم.
🔻سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: "گزارشها درباره این که ما در حال بررسی آزادسازی یک میلیارد دلار از داراییهای ایران (برای هزینه های انسان دوستانه/ غذا و دارو) هستیم، صحیح نیست".
🔹این ادبیات را مقایسه کنید با اظهارات آقای روحانی که گفت "به نظر من تحریم شکسته شده" و یا سخنان رئیس دفتر او که می گوید "با ارزیابیهای انجام شده از مذاکرات میتوان به دورنمای رفع تحریمها امیدوار بود. پیشبینی ما این است که با مهارت و توانمندی تیم مذاکرهکننده، انشاءالله رفع تحریمها -با رعایت خطوط قرمز و چارچوبهای ابلاغی مراجع عالی تصمیمسازی کشور- دور از دسترس نخواهد بود".
♦️روزنامه ایران هم، پریروز نوشت "مذاکرات در انتظار تصمیم پایتخت ها/ درباره 95 درصد موضوعات توافق حاصل شده است"! این روزنامه هم مثل بقیه فضا سازان، هیچ مصداق روشنی از تحریم های اصلی که باید لغو شود، ارائه نداده، چرا که آمریکا چنین تعهدی نکرده است.
🔹واقعیت این است که در صورت کوتاهی دولت و صدور مجوز بازگشت بدون تضمین و تعهد آمریکا به لغو تحریم ها، قطعا به فاصله چند روز تا چند هفته، شاهد تشدید تحریم ها خواهیم بود؛ با این تفاوت که در آن روز، آمریکا به عنوان عضو برجام، حتی در شورای امنیت هم طلبکار ما خواهد شد!
@IMANI_mohammad
رئیسی، منتخب اول مردم
در نظرسنجی خبرگزاری دولت
♦️نظرسنجی خبرگزاری دولتی ایرنا نشان میدهد در میان ۱۳ نامزد محتمل انتخابات ریاست جمهوری، آیتالله رئیسی بیشترین رای را دارد
🔹 ۵۳.۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی تلفنی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، اعلام کردهاند مهمترین منبعشان برای کسب خبرهای انتخاباتی، رسانه ملی(صدا و سیما) میباشد. ۳۰.۳ درصد هم از طریق شبکههای اجتماعی، اخبار انتخاباتی را پیگیری میکنند.
♦️در این نظرسنجی، دیدگاه پاسخگویان درباره «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» مورد سنجش قرار گرفت که مشارکتکنندگان به ترتیب مولفههای مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد را در اولویت دانستهاند همچنین بیشترین تعداد شرکتکنندگان در این نظرسنجی از رئیسجمهوری آینده انتظار دارند که وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم را بهبود بخشد.
🔹نتایج این نظرسنجی نشان میدهد از میان ۱۳ گزینه محتمل برای کاندیداتوری (و از جمله آذری جهرمی، احمدینژاد، جهانگیری، جلیلی، دهقان، رئیسی، رضایی، ظریف، قالیباف، لاریجانی، سعید محمد و محسن هاشمی)، «سید ابراهیم رئیسی» بیشترین رای را حائز است.
♦️از سوی دیگر نتایج نشان داد، رای منفی پاسخگویان به «احمدینژاد» و «جهانگیری» از همه گزینهها بالاتر است و به ترتیب ۱۲.۸ درصد و ۱۲.۲ درصد افراد تاکید کردهاند که قطعا به این دو رای نمیدهند.
🔹جامعه آماری این پژوهش را خانوارهای ساکن در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران تشکیل داده و از ۶۰۰ نفر نمونه آماری این نظرسنجی، ۵۰.۵ درصد را زنان و ۴۹.۵ درصد را مردان تشکیل داده است.
♦️همچنین اغلب پاسخگویان در بازه سنی۳۰ تا الی ۶۵ سال قرار داشتهاند. ۳۴.۳ درصد پاسخگویان این نظرسنجی میزان تحصیلات خود را غیر دانشگاهی و ۲۳.۷درصد، دانشگاهی اعلام کردهاند. این نظرسنجی به صورت تلفنی در نیمه نخست اردیبهشت ۱۴۰۰ انجام شده است.
🔹کیهان/
@IMANI_mohammad
بازگشت هفت تپه؛
خرمشهرها در پیش است
♦️"شرکت نیشکر هفت تپه به بیت المال برگشت".
🔹قوه قضائیه و مجلس راه افتاده اند و یکی یکی، تپه های از دست رفته توسط برخی مدیران بی کفایت را باز پس می گیرند تا نوبت ساماندهی و رونق اقتصاد برسد.
♦️شده شبیه دوران دفاع مقدس و اتفاقات سال ۶۰ و ۶۱؛ پس گرفتن مناطق اشغال شده و از جمله خرمشهر، پس از فرار بنی صدر.
🔹ده ها هزار میلیارد تومان از اموال بیت المال، در حالی طعمه رانت خواران شد و کارگران کارخانه ها بیکار شدند؛ که دولت ادعا می کرد می خواهد به اقتصاد رونق بدهد، اشتغال بیافریند و مردم را از درآمد سرشار سازد.
♦️ده ها هزار میلیارد تومان در حالی در زد و بند های سیاسی و اقتصادی، میان نور چشمی ها دست به دست شد، که ادعا می شد خزانه دولت خالی است!
#خرمشهرها_در_پیش_است
@IMANI_mohammad
.
آرامش با حضور آمریکا، هرگز!
♦️آیا کشوری را هم در منطقه سراغ دارید که پای آمریکا به آن کشور باز شده باشد و ملت آن کشور روی آرامش دیده باشند؟
🔹بیست سال پس از اشغال افغانستان توسط اشغالگران آمریکایی، این وضعیت غمبار افغانستان است.
♦️حمله تروریستی به مدرسه سیدالشهدا (ع) در غرب کابل، ۵۵ شهید و ۱۵۱ زخمی بر جای گذاشت.
🔹آمریکا به کمک دلار های سعودی و سرویس های جاسوسی انگلیس و اسرائیل، پایه گذار بسیاری از گروه های تروریستی در افغانستان (و پاکستان و عراق و سوریه و لبنان و ایران) است.
@IMANI_mohammad
🔹تحلیل امنیتی غرب؛ از وین تا هفتتپه
♦️یادداشت روز کیهان:
http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
قحطی هراسی؛ بهانه فرار از مسئولیت
🔹آقای روحانی دیروز گفت «نگذاشتیم حوادث (قحطی) سالهای ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ تکرار شود. دشمنان، تحریم را علیه ایران اعمال کردند که کشور دچار قحطی شود، اما ما اجازه ندادیم قحطی ایجاد شود».
🔹وقتی میخواستند هیجان بیافرینند و رای بیزحمت پارو کنند، وعده میدادند «چنان رونقی به اقتصاد بدهیم و آن چنان مردم را از درآمد سرشار کنیم که نیازی به پول یارانه نداشته باشند». اما حالا که بعد از هشت سال، باید دولت را با کلی تپه آباد تحویل دهند، میگویند نگذاشتیم قحطی دوره احمدشاه قاجار تکرار شود. عجب اعتماد به نفسی!
🔹قرار بود چه بلایی سر مملکت بیاورند که نیاوردند؟
🔻چوب حراج به بیتالمال نزدند و صدها کارخانه را به تعطیلی نکشاندند، که زدند و کشاندند. سی میلیارد دلار ذخائر ارزی را به حلقوم رانتخواران نریختند، که ریختند.
🔻کشور را گرفتار واردات گندم و گوشت و مرغ و... نکردند، که کردند. رکوردهای تورم و رکود و ضریب جینی (شکاف طبقاتی) و نقدینگی ویرانگر را نشکستند، که شکستند.
🔻درآمد سرانه ثابت ملی را از بالای 6 میلیون تومان در سال 92، به زیر 5 میلیون کاهش ندادند، که دادند. قیمت مسکن را با سوء مدیریت و ترک فعل، هفت برابر نکردند، که کردند. موجب نارضایتی مردم و فراهم شدن مقدمات فتنههایی مانند ماجرای بنزین و بورس نشدند، که شدند.
🔻با دیپلماسی انفعالی، امنیت و اقتدار کشور را در کام خطر نبردند و دشمن را برای خرابکاری و ترور گستاخ نکردند، که کردند. انصافا کدام دشمن درمانده، میتوانست یک صدم این آسیبها را به «ایران قدرتمند» بزند؟
🔹واقعا کدام یک از این اتفاقات -که اندکی از بسیار است- به تحریم و مذاکره ربط دارد:
❗️دپو شدن 4 میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر.
❗️حذف کارت سوخت و ثابت نگه داشتن قیمت بنزین به مدت چهار سال که موجب قاچاق 144 هزار میلیارد تومانی شد، و سپس، 300 درصد گران کردن ناگهانی بنزین.
❗️اصرار بر تحمیل رکود به بخش مسکن به مدت حداقل پنج سال؛ در حالی که اهتمام به این بخش میتوانست ضمن مهار نقدینگی، چرخ صنایع و اصناف بسیاری را بچرخاند.
❗️کوتاهی در اصلاح نظام بانکی تورمساز؛ سوءمدیریت در حوزه نقدینگی و هفت برابر کردن آن.
❗️رشد حبابی بورس بر خلاف واقعیتهای اقتصادی و سپس سقوط سرسامآور آن.
❗️کوتاهی در مقابل اقتصاد زیرزمینی چند صد هزار میلیاردی و فرار مالیاتی 30 هزار میلیارد تومانی.
❗️حذف سامانههای شفافیتساز و ضد قاچاق مثل «ایران کد و شبنم».
❗️فساد دهها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکتها و کارخانهها.
❗️دهها هزار میلیارد تومان اختلاس و فساد در برخی بانکها، صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت سرمایهگذاری پتروشیمی و...
❗️بیسر و سامانی شرکت های دولتی که 75 درصد کل بودجه را به خود اختصاص دادهاند.
❗️انحراف 68 درصدی از احکام بودجه و اجرا نکردن 18 درصد دیگر (گزارش تفریغ بودجه).
❗️احتکار صدها هزار تن میوه و برنج و روغن.
❗️حیف و میل 60 تن طلا (سکه) و 18 میلیارد دلار ارز به قیمت دولتی، بدون تضمین واردات کالاها.
❗️طرح ادعای «از پیک کرونا عبور کردهایم»، خلاف نظر کارشناسان، و تحمیل خسارت 150 هزار میلیارد تومانی به اصناف در یک ماه .
@IMANI_mohammad
تحلیل امنیتی غرب؛ از وین تا هفت تپه -۱
♦️کلید حل مشکلات اقتصادی، در وین و لوزان و نیویورک نیست؛ در همین کشت و صنعت هفت تپه و دشت مغان و صدها کارخانه نیمهتعطیل یا مفت واگذار شده است. چرخ اقتصاد وقتی خواهد چرخید که ترمزهای تعبیه شده توسط شبکه خود تحریمی داخلی، از سر راه برداشته شود. لغو واقعی تحریمها، این است.
🔹ایکاش برخی مدیران که فرصتهای ذی قیمت هشت ساله را معطل مذاکرات گذاشتند، پای درددل کارگران هپکو و هفت تپه و کشت و صنعت مغان، پیشنهادهای صاحب نظران، و تولیدکنندگان و صادرکنندگان واقعی صرف میکردند. چه ظرفیتهای بزرگی که معطل همین گفتن و شنیدن و به کار بستن است.
♦️حرکتی که به همت مجلس و قوه قضائیه برای احیای کارخانههای معطل یا غیرقانونی واگذار شده، شروع شده، حرکت مبارکی است. نشان میدهد برخلاف ادعاهای مسموم و موهنی مانند «خزانه خالی است» و «کشور امکانات ندارد و در آستانه قحطی بود»، منابع ملی فراوان گرفتار سوءمدیریت و حیف و میل است.
🔹متولیان متخلف خصوصیسازی، "کشت و صنعت هفت تپه" را به قیمت ۵ درصد ارزش واقعی (قیمت واقعی، 2400 میلیارد تومان)، و کشت و صنعت مغان را که چهار هزار میلیارد تومان میارزید، به سه درصد قیمت و به شکل قسطی واگذار کردند.
♦️جالب اینکه استاندار وقت (متهم در واگذاری نامشروع کشت و صنعت هفت تپه)، به جای مواخذه از سوی دولت، به ریاست سازمان ملی استاندارد منصوب گردید!
🔹یکی دیگر از متهمان، به عنوان رئیسو قت سازمان خصوصیسازی، تصادفا رئیس ستاد روحانی در آذربایجان شرقی هم هست. یکی از شگفتیهای دولت این است که دست اندرکاران ستاد انتخاباتی آن، به مناصب بالای دولتی رسیدند؛ چنانکه پس از انتخابات 92 و 96، نعمت زاده و محمد شریعتمداری، مدیریت وزارت «صمت» را در اختیار گرفتند؛ و رفت، آنچه بر سر صنعت و تجارت کشور رفت.
♦️جالب است بدانیم رئیسب عدی سازمان خصوصی سازی، به خاطر پیگیری ارجاع پرونده برخی واگذاری های غیر قانونی به مراجع قضایی، با فشار مدیران اجرایی برکنار شد!
🔹بر اساس گزارش تفریغ بودجه 97، دولت در زمینه خصوصیسازی 77 درصد (حدود 12 هزار میلیارد تومان) انحراف داشته است. همچنین به گزارش روزنامه دولتی ایران، حقوقهای (نجومی) بالای بیست میلیون تومان، همچنان در 60 شرکت دولتی پرداخته میشود.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
تحلیل امنیتی غرب؛ از وین تا هفت تپه -۲
🔹برخی مطبوعات حامی دولت، اذعان میکنند دولت، بدهیهایی در حدود 170 تا 250 هزار میلیارد تومان برای دولت بعدی برجای گذاشته که سر رسید باز پرداخت بخشی از آنها، همین امسال است. برخی اقتصاددانهای حامی در گذشته، مانند آقایان فرشاد مومنی و راغفر هم نام رفتار دولت را «آینده فروشی» گذاشتهاند.
♦️اما میشود به موضوع هفت تپهها و صدها تپه آبادی که ویران شد، فراتر از معضل «رانت» هم نگاه کرد؛ از زاویهای که مدیر شبکه فاسد آمد نیوز هنگام حضور در اروپا (تحت الحمایه سرویسهای جاسوسی) عنوان کرد.
🔹روح الله زم، سال 97 در گفت وگو با یکی از شبکههای ضدانقلاب، تحلیل ضدامنیتی کار فرمایان خود درباره انتخابات سال 96 را این گونه بازگو میکند:
🔻«ما در انتخابات تحلیل داشتیم. این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم، یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما، تحلیل امنیتی داشت. می خواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم.
🔻آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد، الان بود؟ این تظاهراتی که ایجاد شد، آیا بود؟ ما بر اساس تحلیل امنیتی...
🔹(مجری: میشود این طور تعبیر کرد که شما خواستید روحانی بیاید، تضاد درونی حاکمیت و عدم تدبیر و مدیریت روحانی، سبب این بشود که مردم معترض شوند؟ تدبیر شما این بود؟)
🔻میشود این جوری هم تعبیر کرد و یکسری سناریوها را کنارش گذاشت. با توجه به شرایط سیاسی داخلی و خارجی، ما به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر یک فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم.
🔻من همین الان هم از کاری که آمد نیوز در انتخابات 96 کرد، دفاع میکنم. چون ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید. آن وقت روند چهل سال ادامه پیدا میکرد».
🔹شاید با مرور مجموعه این ملاحظات، بهتر بشود فهمید که چرا دیپلماتهای آمریکایی و انگلیسی و فرانسوی، به دفعات، براهمیت انتخابات ایران و ضرورت سرهمبندی فوری یک توافق در مذاکرات وین، پیش از انتخابات ایران تاکید دارند.
🔹انتخابات به یک معنا، «عملیات آزادی گروگان» است؛ اعاده استقلال و اقتدار یک ملت قدرتمند؛ و گذاشتن نقطه پایان بر حرکتی قهقرایی و منحرف شده از مسیر بالنده انقلاب اسلامی.
🔹ثبت نام داوطلبان انتخابات، از فردا آغاز میشود. هر یک از نامزدها را باید از همین چشمانداز «پایان یا تداوم حرکت قهقرایی» به قضاوت نشست.
@IMANI_mohammad
از موصل تا کابل، ماجرا یکی است
🔹حواس مان باشد! همین حالا که در وین با تیم ما مذاکره می کنند و وعده های دل فریب می دهند، سرگرم تجهیز بقایای داعش در عراق و افغانستان هستند.
🔹پس مانده های گروهک داعش، به عنوان دست پرورده دولت دموکرات ها، همین پریروز در کابل، ۸۵ نفر را به شهادت رساندند. ۱۴۷ دانش آموز و شهروند عادی هم در این جنایت تروریستی مجروح شدند.
🔹دی ماه ۱۳۹۳ هم که آقای ظریف پس از مذاکرات رسمی، مشغول قدم زدن با جان کری در ژنو بود، سازمان سیا و پنتاگون در حال تجهیز داعش پشت مرزهای غربی ایران بودند. در غفلت و هیجان بی دلیل آن روز ها، این "مرد تیز بین میدان" و همرزمانش بودند که زد و بند جنایتکارانه آمریکا و داعش را تحت نظر گرفته بودند.
🔹سردار سلیمانی، آن روز به آقای امیر عبداللهیان، معاون آقای ظریف زنگ زد:
🔻"سردار سلیمانی به من زنگ زدند. با کنایه و خنده ای به من گفت دارید با آمریکاییها قدم میزنید؟! سپس گفتند این پیامی را که میخواهم بگویم، به آقای ظریف برسانید.
🔻گفتند ما اسناد دقیقی بدست آوردیم مبنی بر اینکه در جریان سقوط موصل، چند هواپیمای غول پیکر آمریکایی در فرودگاه موصل به زمین نشسته و ژنرالهای آمریکایی پیاده میشوند و فرماندهان داعش، روی فرش قرمز به استقبال آنها میروند.
🔻آنها به مدت ۵ ساعت در سالن vip فرودگاه موصل مذاکره می کنند. در تمام این ۵ ساعت هم، سلاحها و تجهیزات پیشرفته آمریکایی از هواپیماها پیاده می شد و در اختیار نیروهای داعش قرار میگرفت.
🔻 جزئیات این مذاکره و فایل آن در اختیار سردار بود. می خواستند با این اسناد به ما بگویند دشمنی که در حال مذاکره با شماست، قابل اعتماد نیست و بدانید در آن روی سکه، این کارها را میکند".
🔹انسان خردمند، یک عبرت را دو بار تجربه نمی کند. آمریکا همان آمریکاست، و دموکرات های خدعه گر و خبیث، همان هستند که بودند. آنها همین حالا که ظاهرا میل به مذاکره و تعامل و توافق نشان می دهند، جای دیگر مشغول خدعه و خیانت هستند.
🔹۸۵ شهروند شیعه و مظلوم افغانستانی با زبان روزه در خون خود غلتیدند و فدیه شدند؛ شاید که خوابزدگان بیدار شوند. آنها که با تذکر و نصیحت بیدار نشوند، با جنایت دشمن بیدار می شوند. آیا فهرست جنایت های پسا برجامی دولت های اوباما و ترامپ و بایدن برای بیداری کفایت نمی کند؟
@IMANI_mohammad
روحانی و احمدی نژاد
چقدر شبیه هم شده اند!
🔹روحانی، با استفاده از نتایج سوء مدیریت احمدی نژاد در دو سال پایانی، توانست مردم را اغوا کند و در انتخابات پیروز شود؛
♦️احمدی نژاد هم با وجود همه تلخی های پایان مدیریتش در کام مردم، به واسطه سوء مدیریت روحانی است که توانسته معرکه گیری کند و انحرافات خود را از یادها ببرد.
🔹این دو همواره به عنوان رقیب و نفی هم دیده شده اند؛ اما در واقع به شدت محتاج یکدیگر بوده و از دیگری برای سیاست بازی استفاده کرده اند.
♦️اما عجیب تر، با هم ساختن و توافق ضمنی برای زدن شورای نگهبان قانون اساسی است! هر کدام با تایید همین شورای، دو بار نامزد شده اند؛ بی هیچ اعتراض جدی به نظارت قانونی شورای نگهبان. و حالا ناگهان به یادشان افتاده که باید شورا را زیر سوال ببرند و به عملکرد آن حمله کنند!
🔹مردم از چنین سیاست بازانی، جنجال و تشکیک در نظارت شورای نگهبان را نمی پذیرند و زست شان را صادقانه نمی دانند. بماند که خیلی ها معتقدند شورای نگهبان در تایید این دو، کوتاهی کرده و با اغماض رفتار نموده است.
♦️تحلیل گرانی هم می گویند این ژست طلبکارانه و تخریبی، نتیجه عدم پیگرد قضایی تخلفات شان است. این دو در واقع باید برای ترک فعل ها یا سوء مدیریت هاشان مواخذه می شدند؛ اما جون با اغماض رو به رو شدند، به صرافت افتادند دست پیش هم بگیرند.
🔹بخش مهمی از گرفتاری های اقتصادی مردم از سال 90 تا امروز، به خاطر انحراف روحانی و احمدی نژاد از مسئولیت و تعهدات قانون اساسی است. این دو، درست در میانه شروع فشار های تحریمی دشمن، درگیری و فرصت سوزی را به داخل کشور و نهاد ها و قوا کشاندند و ضد تدبیر عمل کردند.
♦️ماجرا های بنزین و بورس و سبد کالا و صف های توهین آمیز، یادگاری دولت روحانی است؛ تا آنجا که صادق خرازی به عنوان موتلف او، در ماجرای بنزین گفت "گاهی به شوخی می گویم مسئولین صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند".
🔹درباره احمدی نژاد هم، این خاطره تلخ از آقای جعفر فرجی (فرماندار شهرری در دولت دهم و قائممقام ستاد انتخاباتی احمدی نژاد در سال ۸۸) شنیدنی و گریستنی است:
🔻«برای سفر استانی دولت مجبور شدم به جلسهای با آقای بقایی [معاون اجرایی رئیسجمهور] بروم. تنها جلسهای که با ایشان داشتم، تلخترین جلسه آن دوره عمرم شد.
🔻او که ارتباط بنده را با جریان ستادهای مردمی در سراسر کشور و بچههای انقلابی میدانست، پرسید بچهها نظرشان نسبت به قضیه خانهنشینی چیست؟ توضیح دادم که رئیس دولت در پازل دشمنانش حرکت کرد و هر عاقلی، این را میفهمد.
🔻او که عصبانی شده بود، گفت پنج شش سال است که شبانهروز در کشور مثل... کار میکنیم و آقایان [...] و [...] میروند پزش را جلوی مردم میدهند و پشتسر، ما را میکوبند. اشکالی ندارد #ما_هم_از_فردا_کار_نمیکنیم. بله از فردا کار نمیکنیم که معلوم بشود فقط ما هستیم که میتوانیم کشور را بگردانیم. ببینیم در سخنرانیهایشان چه دارند به مردم بگویند و آنوقت به دست و پایمان میافتند.
🔻با دو تن از رفقا رفته بودیم؛ موقع برگشتن بغض گلویمان را گرفته بود. ما فکر میکردیم حرفی زد و تمام شد. اما حرف او، علیرغم باورمان اجرایی شد، دو سال رئیسجمهور و معاونین و مسئول دفترش، کشور را رها کردند. آن هم در اوج تحریمها.
🔻این را از جدول جلسات رئیسجمهور که جایش معاون اول میرفت و کاهش حجم تصمیم، اقدام و برنامهها و سفرها و ازهمگسیختگی کارها میشد فهمید... وضعیت اقتصادی و اجتماعی سیاسی کشور محصول همان دو سال تعلل ارادی است که آقای بقایی آن روز وعدهاش را داد».
🔹آیا این بار با فتنه ای مشترک میان روحانی و احمدی نژاد رو به رو هستیم؟!
@IMANI_mohammad
.
چرا که نه؟!
♦️تعداد میز های ثبت نام در وزارت کشور آن قدر زیاد چیده شده، که انگار ثبت نام انتخابات شورای شهر و روستاست!
🔹شاید هم وزارت کشور فکر می کند آقای روحانی آن قدر کلاس ریاست جمهوری را جا به جا کرده، که هزاران نفر شهروند عادی با خود می گویند "مگه ما چی مون کمتره؟!".
♦️یا شاید این حرف سعید لیلاز (هم حزبی اسحاق جهانگیری و عضو شورای مرکزی کارگزاران) در گفت و گو با یورو نیوز را ملاک قرار داده اند که گفت: "با اختیاراتی که روحانی دارد، اگر چوب خشک به جای او بود، بهتر از این عمل می کرد".
🔹اگر به خاطر عدم تمکین وزارت کشور از تصریح شورای نگهبان (ثبت نام صِرف از رجال سیاسی و شخصیت های دارای استاندارد های مشخص مدیریتی)، پنجاه هزار نفر از مردم عادی هم ثبت نام کردند، تعجب نکنید؛ بس که آقای روحانی، رکورد زده و یادگاری های ویژه از تدبیر و مدیریت بر جای گذاشته.
♦️چرا که نه؟ چرا رکورد بیشترین ثبت نام و میل به نامزدی، در دولت او ثبت نشود؟!
🔹حالا هی بگویید میل به مشارکت در مردم پایین آمده؛ این هم نقضش!
@IMANI_mohammad
یک یا چند نامزد انتخابات؛
تجربیات گذشته چه می گوید؟
🔹نامزد جریان حزب اللهی و انقلابی در ایام ثبت نام، تبلیغات و مناظره های انتخاباتی، باید منحصر به یک نفر باشد یا چند نفر؟
♦️منطقا در پایان ماراتُن انتخابات و در روز رای گیری، تنها باید یک نامزد طیف نیروهای انقلابی در میدان رقابت باشد؛ اما این بدان معنا نیست که فقط یک نفر از میان نامزد های این طیف ثبت نام کند.
🔹تجربه انتخابات گذشته نشان می دهد، طیف مقابل با چند نامزد به میدان می آمد تا راحت تر بتواند فضا سازی کند، از چند جبهه تبلیغات (عملیات) کند و به جای پاسخگویی، طلبکار باشد. در همین انتخابات چهار سال قبل، جهانگیری به عنوان یار کمکی و نامزد پوششی نامزد شد.
♦️این کار البته اقدامی متقلبانه و نوعی دوپینگ غیر قانونی در خدمت رئیس دولت مستقر بود؛ اما به هر حال انجام شد و او جور حمله به دیگر نامزد ها به نیابت از روحانی را کشید و اذهان را منحرف کرد.
🔹از این جهت، جهانگیری غیر از مسئولیت های مستقیمش در ستاد اقتصادی دولت و عملکرد منفی آن، در ابقای روحانی با همه خسارت هایش هم مسئول است و نمی تواند شانه از بار کارنامه خراب دولت خالی کند.
♦️مطابق آنچه گفته شد، نامزد جریان حزب اللهی هنگام ثبت نام و مناظره ها باید بیش از یک نفر باشد تا بتوانند ضمن دفاع درست، مجال تبیین واقعیات و طرح مطالبات مردم را داشته باشند.
🔹بر خلاف برخی دغدغه ها درباره کثرت نامزد های منسب به جبهه انقلاب -که در جای خود دغدغه درستی است- معتقدم تعدد نامزد ها به شرط مدیریت شدن و هماهنگی و هم افزایی، فرصت است. این البته به معنای تکرار تشتّت سال 92 نیست؛ اختلاف و چند دستگی، عین خُسران است.
♦️انتخابات بر خلاف گذشته، یک امر ساده و خطی است و پیچیدگی های جدیدی را شاهد است. این پیچیدگی ها، همدلی و تعاون و انسجام بیشتر را طلب می کند.
🔹و سرانجام اینکه؛ از همین حالا باید برای "دولت جوان حزب اللهی" به عنوان یک تیم (و نه فقط شخص رئیس جمهور) تدارک کرد. بسیاری از نامزد های مطرح -صرف نظر از این که در تراز ریاست جمهوری باشند یا نباشند- می توانند جزو گزینه های قابل بررسی برای حضور در دولت آینده باشند.
♦️مهم تر از هر اتفاق دیگر در میدان انتخابات، و ارزشمند تر از هر رفتار دیگر، این همدلی و هم افزایی و طراحی مشترک است که می تواند حرکت ساز و برکت آفرین باشد.
@IMANI_mohammad
.
کابوس رگبار موشک؛
ماموریت در حال انجام است
♦️مقاومت فلسطین در یک شب -یک نصفه روز- ۳۶۰ فروند راکت و موشک به مناطق صهیونیست نشین در عمق مناطق اشغالی و از جمله قدس شلیک کرد. صهیونیست های کذاب می گویند از این تعداد، بیش از ۲۵۰ فروند، به مناطق صهیونیست نشین اصابت کرده است.
🔹این حجم از شلیک و اصابت، آن هم به شکل پیش دستانه و تهاجمی از سوی مقاومت فلسطین، بی سابقه است. البته این شلیک ها، بیشتر دستگرمی است. در محاسبات نظامی، وقتی یک طرف می تواند ظرف چند ساعت، چند صد موشک شلیک کند، احتمالا زرادخانه اش برای شلیک بیش دو ماه، انباشته است.
♦️می توان تخمین زد تعداد موشک های مقاومت فلسطین، بیش از چند ده هزار فروند است. آنچه هنوز معلوم نیست و رونمایی نشده، این است که حماس و جهاد اسلامی، دارای کدام موشک های قدرتمند تر (و سایر تجهیزات پیشرفته) هستند؟
🔹مهیب تر این که؛ منابع صهیونیستی پیش از این گزارش داده اند زرادخانه های حزب الله لبنان در شمال سرزمین های اشغالی، بالغ بر ۱۶۰ هزار فروند موشک را شامل می شود.
♦️یکی از صدها "مرد میدان" ما گفته بود "روی قبرم بنویسید، اینجا مدفن کسی است که میخواست اسرائیل را نابود کند". حالا حسن طهرانی مقدم، زنده تر از هر زمان، دارد ماموریتش را انجام می دهد. دست شهیدان، بی نهایت گشوده است.
🔹سیلی های آبدار تر در انتظار رژیم کودک کش اسرائیل است؛ و چه کابوس بزرگی! موشک و ما ادراک ما الموشک؟!
♦️بعد التحریر: تعداد موشک ها و راکت های شلیک شده در کمتر از بیست ساعت، به ۶۰۰ فروند رسید!
@IMANI_mohammad
توفان یک پیام کوتاه اما کوبنده
🔹جمعه گذشته -۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰- یک سر فصل تازه در قیام فلسطین است. پیام کوتاهی که ظرف چند دقیقه و به اختصار، اما قاطع و رسا از سوی رهبر معظم انقلاب صادر شد، آغاز تحولاتی شگرف بود؛ #حماسه_فلسطین.
♦️بیاناتی "الهام بخش" که از سوی مجاهدان غیور فلسطینی، به عنوان اسم رمز عملیاتی بی سابقه، در تاریخ ۷۳ ساله مقاومت مظلوم فلسطین تلقی شد. ظرف چند روز، چنان سیلی های پیاپی و آبداری بر گوش رژیم صهیونیستی نواخته شد که به خاطر پیچیدگی و ترکیبی بودن آن بی سابقه است.
🔹ضربات موشکی حماس و جهاد اسلامی با موسک های نقطه زن، به خاطر دقت، قوت، کثرت و گستره حملات، بی سابقه است. اما این ضربات در عین حال، با ضربات مردمی در مناطق اشغال شده و از جمله قدس شریف، ضریب چند برابری پیدا کرده؛ به علاوه این که شدت درگیری و بی ثباتی در درون ساختار سیاسی اسرائیل هم سابقه ندارد. نوعی از بن بست و بی ثباتی که موجب برگزاری چهار انتخابات بی سرانجام شده است.
♦️ضربات دردناک جبهه مقاومت منطقه ای، آن قدر سهمگین بوده، که آری شابیت در روزنامه هاآرتص نوشت "مهاجران باید به موطن اصلی خود بازگردند؛ اسرائیل نفس های آخر خود را میکشد. ما در بدترین و سخت ترین دوره تاریخ خود هستیم، گویا راهی جز اعتراف به حقوق آنها و پایان دادن به اشغالگری نداریم. نه تنها در بعد عملی، بلکه در بعد روحی و روانی نیز، همه چیز برای ما پایان یافته، باید برای زندگی به سان فرانسیسکو ، برلین یا پاریس برگردیم".
🔹این ضربه کمر شکن، جمعه گذشته بر پیکره اسرائیل فرود آمد؛ هنگامی که رهبری حکیم و شجاع و نستوه، حقانیت حق را به رخ اهل باطل کشید و گفت:
🔻صهیونیستها، فلسطین غصبشده را از روز اوّل به یک پایگاه تروریسم تبدیل کردهاند. اسرائیل نه یک کشور، که یک پادگان تروریستی علیه ملّت فلسطین و دیگر ملّتهای مسلمان است. مبارزه با این رژیم سفّاک، مبارزه با ظلم و مبارزه با تروریسم است؛ و این وظیفهای همگانی است.
🔻امروز دیگر وضع جهان، مانندروز تاسیس رژیم اشغالگر نیست. امروز موازنه قوا به نفع دنیای اسلام تغییر یافته است... رشد نیروهای مقاومت در حسّاس ترین مناطق اسلامی، رشد تواناییهای دفاعی و هجومی آنان، رشد خودآگاهی و انگیزه و امید در ملّتهای مسلمان، نشانههای مبارکی است که آینده بهتر را نوید می دهد.
🔻طرح ناکام «معاملهی قرن» و سپس تلاش برای عادیسازی روابط چند دولت ضعیف عربی با رژیم غاصب، تلاشهای مذبوحانه برای فرار از آن کابوس است. من قاطعانه می گویم: این تلاشها به جایی نخواهد رسید؛ حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم دشمن صهیونیستی آغاز شده و وقفه نخواهد داشت.
🔻مجاهدت فلسطینیان و خون پاک شهیدان مقاومت، توانسته است این پرچم مبارک را برافراشته نگه دارد و قدرت درونی جهاد فلسطینی را صدها برابر کند؛ جوان فلسطینی یک روز با پرتاب سنگ از خود دفاع می کرد و امروز با پرتاب موشکِ نقطهزن به دشمن پاسخ می دهد.
🔻فلسطین زنده است و به جهاد ادامه می دهد و به کمک خدا سرانجام خواهد توانست بر دشمن خبیث فائق آید. قدس شریف و همهی فلسطین متعلّق به مردم آن است و به آنان بر خواهد گشت، انشاءاﷲ؛ «و این [کار] بر خدا دشوار نیست».
🔻در نقطه مقابلِ روند نزولی رژیم، افزایش توانایی های جبههی مقاومت، بشارتِ آیندهی درخشان است: افزایش قدرت دفاعی و نظامی، خودکفایی در ساخت سلاحه ای مؤثّر، اعتماد به نفس مجاهدان، گسترش دایرهیمقاومت به سراسر کشور فلسطین و به بیرون از آن، و خیزش جوانان در دفاع از مسجدالاقصی، و انعکاس توأمانِ مجاهدت و مظلومیّت ملّت فلسطین در افکار عمومیِ بسیاری از مناطق جهان".
@IMANI_mohammad
.
شوک زدگی دیر هنگام؛ بعدش چه؟!
♦️حامیان افراطی برجام، خیلی روی نام اسرائیل مانور می دادند و آن را مخالف برجام جا می زدند. ادعا می شد مسیر آمریکا و اروپا، از مسیر رژیم صهیونیستی جدا و معارض هم است.
🔹اما حالا دولت اروپایی میزبان مذاکرات، پرچم رژیم صهیونیستی را بر فراز ساختمان های دولتی خود زده، و دولت بایدن نیز به همراه سه دولت اروپایی، رسما از جنایات بیشتر این رژیم پشتیبانی می کنند.
♦️آیا وقت آن نرسیده که دولتمردان ما، کمی کلاه شان را بالاتر بگذارند و واقعیت را همان گونه که هست ببینند، تا کلاه دیگری سر شان نرود؟!
🔹نسبت دولتمردان آمریکا با صهیونیست ها چیست که در این چند سال، قبل و بعد از هر دور مذاکرات با ایران، به تل آویو رفتند، گزارش دادند و با آنها هماهنگ کردند؟
♦️آیا این کافی است که آقای عراقچی توییت بزند "دیدن پرچم رژیم اشغالگر و کودک کش در وین، شوکه کننده و دردآور است". همین؟ بعد از شوکه شدن و احساس درد چه؟!
🔹اصلا چرا باید دیپلمات ارشد ما از پدیداری پیوند عمیق غرب با صهیونیسم بین الملل، شوکه شود؟ چرا این قدر دیر؟ حالا که مطلع شده اند، چرا تغییر مسیر نمی دهند؟
@IMANI_mohammad
.
نامزد نماها؛ و خار در چشم مردم
♦️بازی با مهره های متعدد و شمار معتنابهی #نامزد_نما، نمی تواند ائتلاف اشرافی "اصلاحات و اعتدال" را از مسئولیت پاسخگویی در آستانه انتخاباتی مهمی برهاند.
🔹آنها توجیه و فرافکنی خواهند کرد و دوباره وعده خواهند داد؛ اما #کارنامه_مردودی ائتلاف اشرافیت، خار چشم و استخوان در گلوی مردم است.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
لاریجانی؛ بازیگردان یا مُهره بازی؟!
🔹امروز چهره های سرشناس متعددی برای نامزدی انتخابات ثبت نام کردند؛. صرف نظر از سمت و سوی هر یک از این افراد و صلاحیت آنها، تعدد نامزد ها می تواند به انتخابات رونق ببخشد.
♦️یکی از چهره هایی که امروز ثبت نام کرد، آقای علی لاریجانی بود. او سابقه عضویت در سپاه پاسداران، وزارت ارشاد، ریاست صدا و سیما، دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست مجلس را در کارنامه خود دارد و این سابقه قابل توجهی است.
🔹در عین حال به نظر می رسد او بیش از حد متعارف، خود را برای "ائتلاف اصلاحات و اعتدال" هزینه کرد؛ و اگر چه می توانست در تراز یک سیاستمدار برجسته رفتار کند، مهره پیاده شطرنج روحانی و خاتمی شد.
♦️این در حالی بود که هم او به هنگام ریاست صدا و سیما، از سوی اصلاح طلبان هو می شد. آنها می گفتند سیمای لاریجانی، تعطیل باید گردد"! آیا افراطیون مدعی اصلاحات معتدل شده بودند، یا لاریجانی عقبگرد زده بود؟
🔹اصلاح طلبان، همان هایی هسنمد که از روحانی و دولت او با ادبیات موهن "نامزد اجاره ای" و "رحم اجاره ای" یاد کرده اند، هاشمی را عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای نامیده اند، درباره ناطق نوری شعار داده اند "ناطق نوری نمیخایم، مجلس زوری نمیخایم"، ومحمد رضا عارف را اصلاح طلب بدلی و قلابی خوانده اند.
♦️آنها مشخصا به علی لاریجانی با نگاهی اهانت آمیز، به دیده سرباز پیاده می نگرند. از تندروهای چپ الاح طلب که بگذریم، به اصطلاح میانه روهای اصلاح طلب (کارگزاران)، ادبیات قابل تاملی در این باره دارند.
🔹کرباسچی دبیر کل حزب اشرافی کارگزاران، آذر 94 در مصاحبه با روزنامه شرق، ضمن نام بردن از علی لاریجانی گفت"ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل #یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و #برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم می تواند اتفاق بیفتد".
♦️آنها کاری با حیثیت لاریجانی کردند - والبته خودش هم مقصر بود- که او نامزدی در انتخابات مجلس 98 را به مصلحت ندید، شاید که آب ها از آسیاب بیفتد و قضاوت مردم درباره کوتاهی های مجلس دهم (منفعل نسبت به سوء مدیریت دولت) بایگانی شود.
🔹چهار سال پس از سخنان کرباسچی، مرعشی سخنگوی کارگزاران درباره احتمال حمایت از لاریجانی به روزنامه اعتماد گفت "چه لزومی دارد به سمت #اصولگرایان_معتدل برویم؟ در دنیا مرسوم است که روی #اسب_برنده شرط میبندند. کارگزاران هم روی #اسب_بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست دادهاند".
♦️آقای لاریجانی در مجلس نهم و دهم، از روزهای اوج فاصله گرفت و به عنوان مُهره بازی مدعیان اعتدال و اصلاحات تنزل کرد. آیا او می تواند علیه جریان بی صداقتی که را به عنوان مُهره پیاده، قربانی شطرنج خود کردند، برآشوب؟ یا محکوم است به عنوان سرباز آنها بازی کند؟
@IMANI_mohammad
.
پوششی؛ یا وزنه آویخته
به پای اصلاح طلبان؟!
🔹محمد رضا عارف (معاون اول دولت خاتمی) از نامزدی انتخابات انصراف داد؛ احتمالا چون نمی خواست #نامزد_پوششی برای کس دیگری باشد و مثل هشت سال قبل، وادار به انصراف در شب انتخابات شود.
♦️اما اسحاق جهانگیری (معاون اول دولت روحانی) که یک بار نقش #نامزد_پوششی را بازی کرده، دوباره نامزد شد. آیا او این بار هم نقش نامزد پوششی را -مثلا برای لاریجانی - بازی می کند؟
🔹یا در گود انتخابات می ماند و به عنوان مجسمه عملکرد دولت روحانی، جواب هشت سال دهن کجی به معیشت مردم را از خود آنها می گیرد؟ آیا او می ماند و با ماندنش، اصلاح طلبان را به قعر می کشد؟ بالای 90 درصد مردم در نظرسنجی های دولت گفته اند از عملکرد دولت ناراضی هستند.
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
شکست در دو جنگ
🔹رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر مقابل مقاومت فلسطین، چه قدر کم آورده و چه قدر درمانده شده است؟
♦️با معیار های مختلف می توان به این سوال پاسخ داد؛ اما یک معیار مهم، همین حمله به برج الجلاء در غزه و انهدام ساختمانی است که آژانس های خبری و خبرنگاران بین المللی در آن مستقر بودند.
🔹وقتی یک طرف جنگ، دوربین خبرنگاران و گزارشگران جهانی را هدف قرار می دهد، یعنی این که غیر از جنگ نظامی، در جنگ رسانه ای هم خود را بازنده می بیند؛ و این در حالی است که کلان سرمایه داران صهیونیست، بر بسیاری از رسانه های جهانی حکومت می کنند.
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
بشارت فتح بزرگ
🔹تکان دهنده و بشارت پیروزی بزرگ است: صدها شهر در اروپا، آمریکا و آسیا، شاهد انبوه تظاهرات مردم در اعلام انزجار نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی است؛ اما حتی شهروندان یک شهر، برای دفاع از صهیونیست ها به خیابان نیامدند.
♦️خالی ماندن عقبه اسرائیل از حمایت انسانی، در حالی است که صهیونیسم بین الملل دارای صدها شبکه رسانه ای جهانی است و دائما برای پاک کردن چهره جنایتکار اسرائیل می کوشد و مقاومت مظلوم فلسطین را می کوبد
🔹راست گفت خداوند که فرمود "...فَأَمَّا الزَّبَدُ فَيَذهَبُ جُفاءً ۖ وَأَمّا ما يَنفَعُ النّاسَ فَيَمكُثُ فِي الأَرضِ ۚ كَذٰلِكَ يَضرِبُ اللَّهُ الأَمثالَ.
♦️خداوند از آسمان آبی فرو فرستاد؛ و از هر دره و رودخانهای به اندازه آنها سیلابی جاری شد؛ سپس سیل بر روی خود کفی حمل کرد؛ و از آنچه (در کورهها،) برای به دست آوردن زینت آلات یا وسایل زندگی، آتش روی آن روشن میکنند نیز، کفه هایی مانند آن به وجود میآید. خداوند، حق و باطل را چنین مثل میزند. امّا کف ها به بیرون پرتاب میشوند، ولی آنچه به مردم سود میرساند [ آب یا فلز ناب] در زمین میماند؛ خداوند این چنین مثال میزند".
@IMANI_mohammad