عراقچی و تخت روانچی، یا روحانی؟!
🔹 تختروانچی در نشست مجمع عمومی سازمان: "ادعای دولت آمریکا درباره تغییر سیاستش در مورد برجام، فقط در حد حرف است و در عمل، سیاست فشار حداکثری آمریکا همچنان ادامه دارد".
🔹پاسخ عراقچی به رابرت مالی: "ترامپ رفته، اما تحریم های غیرقانونی و جنایت بار او همچنان برقرارند. نیازی به اشک تمساح نیست، وقتی که تلاشهای آمریکا برای تحمیل رنج و مصیبت به ٨٢ میلیون ایرانی ادامه دارد. تروریسم اقتصادی، آن هم در بحبوحه بیماری کرونا، جنایت علیه بشریت است".
🔹روحانی: "ما دو تا بیل میخواستیم، یکی برای اینکه کمر کرونا بزنیم و یک بیل هم برای آنکه به کمر تحریم بزنیم که هر دو بیل را پیدا کردیم... امروز کمر تحریم را شکستیم... به عنوان رئیس دولت به مردم اعلام میکنم تحریم شکسته شده است".
♦️به نظر شما کدام گزاره ها درست است و کدام یک، غیر واقعی و خلاف واقع؟! اصلا چرا نباید با مردم صادق بود و بار عهد شکنی را از روی دوش دشمن خبیث برداشت؟
@IMANI_mohammad
.
حُسن دیوارکشی، قُبح مردمی بودن!
🔹یکی از مدعیان اصلاح طلبی درباره حضور سعید جلیلی میان کشاورزان و روستائیان نوشته:"این کار، میزانسن شده و کار تبلیغاتی است و نباید برایش غش و ضعف رفت"! اینها همان کسانی هستند که میزانسن برخی نامزدهای شان در گذشته، وسط خودرو لوکس و شاسی بلند، یا محوطه یکی از کاخ ها بود!
♦️آقای جلیلی هشت سال است شهر به شهر، روستا به روستا و کارخانه به کارخانه می رود، درد دل آنها را می شنود، روحیه می دهد و با مشکلات از نزدیک آشنا می شده است.
🔹این روحیه، با روحیه کاخ نشینی برخی مدیران که میان خود و مردم دیوار کشیده اند و از بالا شهر پایتخت و بر اساس توصیه های مشاوران بی باور به تولید و توده های مردم نسخه می پیچند، زمین تا آسمان توفیر دارد.
♦️اصلا یکی از گلایه ها و اعتراضات اقشار مختلف مردم -از کشاورز و کارگر تا تولید کننده و صادر کننده، از پایتخت نشین تا حاشیه نشین و مرزنشین- همین روحیه اشرافی برخی مدیران در بی اعتنایی به مردم است.
🔹کاش همه میزانسن ها، همین طوری میان کشاورزان و روستائیان و واحد های تولیدی بود. واقعا باید به همت هر سیاستمداری که مردم را محترم می شمارد و رنج سفر به نقاط دور و نزدیک را برای شنیدن دغدغه های آنها به جان می خرد، آفرین گفت.
♦️این،عین سیاست و مدیریت علوی است و الحمد لله که به ویژگی شاخص سیاستمداران انقلابی (رئیسی، جلیلی و قالیباف و دیگران) تبدیل شده است.
@IMANI_mohammad
.
بی سابقه است؛
از پیر مرد بجستانی بپرس!
♦️روحانی امروز گفت: "کار دولت در زمینه سلامت، از زمان هخامنشیان تا امروز بی سابقه بوده است".
🔹اگر ادعای آقای روحانی را باور ندارید، از وزیر لاکچری و جوابی که به پیر مرد بجستانی داد، بپرسید.
♦️پیر مرد از هزینه های هنگفت فیزیوتراپی و ناتوانی در تامین هزینه های آن گلایه کرد؛ اما وزیر در مطایبه ای موهن گفت "خودت بمال"! پیرمرد البته، مدتی بعد درگذشت.
🔹"خودت بمال و خودت فکری به حال خودن بکن و انتظاری از دولت نداشته باش" که مدیریت نشد، آقای روحانی!
@IMANI_mohammad
آقای همتی! شما متهم
این خسارت ها هستید!
🔹رئیس بانک مرکزی روحانی می گوید علت تورم و گرانی، تحریم هاست و تحریم ها برداشته نشده، چون رئیسی و جلیلی و زاکانی و دیگران نگذاشته اند!
آقای همتی! کدام یک از بی کفایتی های زیر با ادعای شما ربط دارد و کدام یک به سوء مدیریت شما بر نمی گردد:
🔻حیف و میل چند ده میلیارد دلاری از ذخایر ارزی در خدمت رانت خواران، به بهانه تامین کالا های اساسی و ضمنا تولید تورم های هفت تا ده برابری در همین دولت!
🔻چند ده هزار میلیارد تومان فساد اقتصادی دانه درشت ها (صندوق ذخیره فرهنگیان، شرکت نیشکر هفت تپه وماشین سازی تبریز و...، مفاسد حسین فریدون و مهدی جهانگیری و رئیس خصوصی سازی و داماد و دختر دو وزیر صمت، روسای سایپا و ایران خودرو، و...)
🔻حذف کارت سوخت و قاچاق 144 هزار میلیارد تومانی سوخت
🔻توقف وقیحانه تولید مسکن و میدان دادن به محتکران به واسطه مقاومت در اجرای قانون اخذ مالیات از خانه های خالی
🔻پنج سال تعلل و مقاومت در زمینه راه اندازی سامانه جامع تجارت و ایجاد تاریکخانه های خلوت برای سوداگران و محتکران، با ده ها هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی.
🔻دادن شوک های بی سابقه به بازار بورس، با همراهی بانک مرکزی، تامین سود چند ده هزار میلیاردی اقلیتی خاص، به قیمت خسارت اکثریت سهامداران.
🔻حیف و میل ده ها هزار میلیارد تومان تسهیلات ویژه بانکی و محرومیت تولید کنندگان واقعی از حمایت های بانکی دولت
🔻مماشات در برابر کلان بدهکاران بانکی و شکایت نکردن از آنها و نکشاندن شان به پای میز محاکمه.
🔻و...
🔹بماند که تحریم ها در دولت مدعی برداشتن تحریم ها چند برابر شد، اما دولتمردان به جای شرمندگی و عذرخواهی، از منتقدانی که هشدار می دادند و این روزها را پیش بینی می کردند، طلبکار می شوند!
@IMANI_mohammad
طلبکاری متهمان
چند برابر کردن تحریم ها
♦️سلطان بانو در سریال "سلطان و شبان" به سلطان خیانت کرده و با وزیر اعظم دست به یکی کرده بود. کار به جایی رسید که سلطان می گفت "شما سلطان بانوی مایید، یا سلطان بانوی وزیر اعظم"!
🔹حالا حکایت آقای همتی است. او در حالی که باید به نمایندگی از ملت ایران از آمریکا و غرب طلبکار باشد، سنگ اجرای یکطرفه برجام و مطالبات FATF را به نیابت از آمریکا و انگلیس به سینه می زند! دولت متبوع آقای همتی با دور زدن مجلس، 41 تعهد را به FATF داده و 39 بند آن را به اجرا گذاشته است.
♦️ادعا این بود که با این کار تحریم ها رفع می شود، اما در همین دوره، تحریم ها چند برابر شده و دولت حاضر به پاسخگویی و دادن تضمین درباره دو تعهد باقی مانده نیست!
🔹نه برجام و نه FATF تحریم ها را برنداشت هیچ، که موجب کانالیزه و محاصره شدن بیشتر اقتصاد کشور شد. در این میان انتظار از رئیس بانک مرکزی این بود که علیه این خود تحریمی و افشای اطلاعات اقتصادی محرمانه کشور نزد دشمنان فریاد بزند، نه این که آقای همتی ماله کش تخلف دولت و خسارات حاصل از آن باشد.
♦️اگر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا یا سخنگویان FATF می خواستند عهدشکنی و دغلبازی خود را توجیه کنند، بهتر از این در نمی آمد که یک ایرانی، بار اتهام را از دوش آنان بر دارد و متوجه سیاستمداران مطالبه گر ایرانی کند!
🔹آیا این رفتار مشکوک همتی، صرفا از سر بی سوادی است، یا نفوذی های دشمن در ستاد او لانه کرده اند؟ آیا این مواضع رادیکال و تحریف آمیز، شرط ضمن عقد افراطیون مدعی اصلاحات برای حمایت از همتی است؟
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
مناظره را چگونه می دید؟
به کدام نامزد رای می داد؟
♦️شهید سلیمانی، مناظره ها را از کدام زاویه می دید و نقد می کرد و مبنای رای دادن یا رای ندادنش به افراد چه بود؟ آن شهید والا مقام که در همه نظرسنجی ها، بالای نود درصد محبوبیت داشت، در بخشی از وصیت نامه خویش می نویسد:
🔹"نكته ای كوتاه خطاب به سیاسیون كشور دارم: چه آنهایی [كه] اصلاح طلب خود را می نامند و چه آنهایی كه اصول گرا. عزیزان، هر رقابتی با هم می كنید و هر جدلی با هم دارید، اما اگر عمل شما و كلام شما یا مناظره هایتان به نحوی تضعیف كننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مكرم اسلام و شهدای این راه هستید؛
🔹مرزها را تفكیك كنید. اگر میخواهید با هم باشید، شرط با هم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است. اصول، مطوّل و مفصّل نیست. اصول عبارت از چند اصل مهم است:
🔻1- اول آنها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این كه نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذكرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل كنید. كسی كه در جمهوری اسلامی میخواهد مسئولیتی را احراز كند، شرط اساسی آن [این است كه] اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد.
🔻من نه می گویم ولایت تنوری و نه می گویم ولایت قانونی؛ هیچ یك از این دو، مشكل وحدت را حل نمیكند؛ ولایت قانونی، خاصّ عامه مردم اعم از مسلم و غیر مسلمان است، اما ولایت عملی مخصوص مسئولین است كه می خواهند بار مهم كشور را بر دوش بگیرند، آن هم كشور اسلامی با این همه شهید.
🔻2- اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است؛ از اخلاق و ارزش ها تا مسئولیت ها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام.
🔻3- به كارگیری افراد پاكدست و معتقد و خدمتگزار به ملّت، نه افرادی كه حتی اگر به میز یك دهستان هم برسند خاطره ی خان های سابق را تداعی می كنند.
🔻4- مقابله با فساد و دوری از فساد و تجمّلات را شیوه خود قرار دهند.
🔻5- در دوره حكومت و حاكمیت خود در هر مسئولیتی، احترام به مردم و خدمت به آنان را عبادت بداند و خود خدمتگزار واقعی، توسعه گر ارزش ها باشد، نه با توجیهات واهی، ارزش ها را بایكوت كند.
🔹مسئولین همانند پدران جامعه می بایست به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه كنند، نه با بی مبالاتی و به خاطر احساسات و جلب برخی از آراء احساسی زودگذر، از اخلاقیاتی حمایت كنند كه طلاق و فساد را در جامعه توسعه دهد و خانواده ها را از هم بپاشاند.
🔹حكومت ها عامل اصلی در استحكام خانواده و از طرف دیگر عامل مهم از هم پاشیدن خانواده هستند. اگر به اصول عمل شد، آن وقت همه در مسیر رهبر و انقلاب و جمهوری اسلامی هستند و یك رقابت صحیح بر پایه همین اصول برای انتخاب اصلح صورت می گیرد".
@IMANI_mohammad
حامیان تحریم؛ راستی آزمایی همتی
♦️علی صوفی عضو نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان می گوید " مهرعلیزاده و همتی در مناظره ها هیچ دستاوردی نداشتند؛ ما سال ۹۲ چیزی برای گفتن داشتیم؛ اما در این مناظره ها رقبای جریان اصلاحات و دولت آمدند و ما را از نظر عملکردی زیر سوال بردند و ما هم چیزی برای دفاع نداشتیم".
🔹در همین حال،حمزه غالبی رییس ستاد جوانان میر حسین موسوی در انتخابات 88، بعد از مناظره دیروز، توییت زده "همتی عالی بود. 👌💪🏻".
♦️می شود پرسید: کدام همتی؛ نامزدی که حرف های صدمن یک غاز زد؟ یا دولتمردی که کارنامه ای درخشان در زمینه نقدینگی چند برابر شده، ریزش بورس، تورم 42 درصدی و دلار 24 هزار تومانی برجا گذاشت و اجازه داد دولت با برداشت از بانک مرکزی و سه برابر کردن بدهی اش (120 هزار میلیارد تومان)، دولت جدید و مردم را گرفتار می کند؟
🔹اما نیازی به این پرسش ها نیست. موسوی و همسرش در کنار سازمان منافقین، نهضت آزادی و طیفی از حزب منحله مشارکت که سال 88، کشور را به کام ناامنی بردند، انتخابات را تحریم کرده اند. همین قدر که حتی رئیس ستاد جوانان موسوی هم برای وی تره خورد نمی کند، پیشرفت خوبی است!
♦️سوال مهم تری در این میان وجود دارد: نقش برخی اطرافیان سران فتنه (هاشمی، موسوی و خاتمی) در دادن گرای "تحریم های فلج کننده" به دولت اوباما غیر قابل انکار است. اگر همتی می گوید تحریم، مشکل بزرگی است و باید برداشته شود، چرا به جای ملامت سران فتنه، منتقدان را متهم می کند؟!
🔹همتی و حامیانش اگر صداقت و شجاعت داشته باشند، باید از نقش سران فتنه به ویژه موسوی در تحریم اقتصادی و دعوت به تحریم انتخابات (هماهنگ با دشمن) اعلام انزجار کنند. فعلا که گویا اصلاح طلبان میان همتی و موسوی، در موقعیت ارّه نشینی قرار گرفته اند
@IMANI_mohammad
.
مستقل!
♦️ائتلاف دولتی بنفش، دنبال گندم نمایی و جو فروشی است. از جا زدن همتی به عنوان "صدای سوم" و "نامزد مستقل" تا مظلوم نمایی درباره بررسی صلاحیت نامزدها.
🔹آقای لاریجانی با دو هفته تاخیر، دیروز ساعاتی قبل از مناظره، بیانیه هایی علیه شورای نگهبان منتشر کرد و حال آن که می توانست با مراجعه به شورا، علت تایید نشدنش را جویا شود.
♦️او کدام نقش را بازی می کند؟ واقعا مستقل؟ یا نقش از جنس نقشی که کارگزاران (و اتحاد ملت) برای همتی در نظر گرفته اند؟
🔹کرباسچی آذر 94 در مصاحبه با شرق، ضمن نام بردن از لاریجانی گفته بود "ما بعد از پیروزی در انتخابات 92، روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در برجام. بازی طرفداران دولت به واسطه همین #سربازگیری از جبهه مقابل بوده است".
♦️اما چند سال بعد اعتماد از قول مرعشی درباره احتمال حمایت انتخاباتی از لاریجانی نوشت "چه لزومی دارد به سمت اصولگرایان معتدل برویم. در دنیا مرسوم است که روی اسب برنده شرط می بندند. کارگزاران هم روی اسب بازنده شرطبندی نمیکند. آنها بازارشان را از دست داده اند".
@IMANI_mohammad
.
به نیابت از چه کسانی
به رئیسی حمله می کنند؟!
🔹آقای همتی! شما و آقای مهر علیزاده حتی جرئتش را نداشتید اسامی یازده بدهکار بانکی را اعلام کنید و حال آن که رئیسی، آنها را برای حساب پس دادن، پای میز محاکمه کشانده است. چیزی که حتی در آرزوی شما نمی گنجد، برای آقای رئیسی خاطره است.
♦️او این بار می آید تا بساط مدیران دولتی و بانکی را که پای مفسدان بزرگ را به غارت بیت المال باز کردند، جمع کند. و البته که ترور شخصیت شدن، کمترین تاوان ورود در چنین جنگی است.
🔹از شما انتظار می رفت اگر شجاعت مواجهه با مفسدان اقتصادی را ندارید، لااقل به نیابت از آنها علیه آقای رئیسی عقده گشایی نکنید. اما گویا انتظار بیهوده ای است.
♦️چرایی اش را نمی دانیم اما معمولا دود، دلالت بر آتش می کند. سوال برانگیز است: شما کسی را آماج توهین و تهمت قرار دادی، که مغضوب مفسدان دانه درشت است!
🔹اگر پای شما نمی لنگد، این همسویی برای چیست؟ حکما گفته اند "السِّنْخيّةُ عِلَّةُ الاِنْضِمام (التَّجانُس). سنخيت و مشابهت، علت اجتماع و هم جنس شدن است".
@IMANI_mohammad
حمله ۱+۵ به رئیسی؛
چرا از ۶ جهت می زنند؟!
♦️آقای رئیسی در قوه قضائیه، با دزد ها و مفسدان دانه درشت از سه قوه، مبارزه کرد و حاشیه امن و خط قرمز آنها را شکست. بنابراین طبیعی بود آنها هم، کینه او را به دل بگیرند و دشمنی کنند..
🔹حالا در اقدامی کاملا تصادفی، همتی و مهر علیزاده به او حمله می کنند، تندروهای حزب مشارکت و اتحاد ملت هم. نهاد اجماع ساز خاتمی نیز، در تصمیمی بی ربط به مسئولیتش، دستور داده سیاسیون و رسانه های تحت امر این طیف، هر طور که می توانند به رئیسی حمله کنند!
♦️طیف سوم، برخی مدیران اجرایی هستند که مستقیم و غیر مستقیم، رئیسی را زیر ضرب گرفته اند، چون آمدن او را کابوسی برای میز و موقعیت خود می دانند. عجیب این که حتی رئیس سابق مجلس، به هنگام ثبت نام، به "دادگاه" (بدل از رئیسی) حمله ور شد!
🔹طیف چهارم، محافل ضد انقلاب هستند که قبل از دیگران فعال بوده و از انتخابات 96، به همراه برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، علیه رئیسی عقده گشایی کرده اند.
♦️غیر از این چهار طیف، طیف پنجمی هم هستند که نقاب دروغین عدالت خواهی بر چهره دارند، اما به نیابت از طیف های قبلی، کینه جویی می کنند؛ حلقه انحرافی در این طیف جا می گیرند. آنها عصبانی هستند از این که آمدن رئیسی و اعتبار و محبوبیت او میان مردم، موجب کساد بازار شان شده است.
🔹از این پنج طیف که بگذریم، برخی مدعیان همراهی با انقلاب و نظام، با کدام توجیه، در ترور شخصیت آقای رئیسی، کنار مفسدان دانه درشت و ضد انقلاب نشاندار می ایستند؟ نفوذی در میان شان است؟ آلودگی دارند؟ یا دچار کج فهمی هستند؟ و گرنه که نباید به جای مفسدان سیاسی و اقتصادی، رئیسی را بزنند!
♦️ضد انقلاب، و مفسدان اقتصادی و سیاسی، در دشمنی اشتباه نمی کنند. آنها آماج تهاجم خود را دقیق انتخاب کرده اند و درست می زنند. اما برخی مدعیان عدالت و انقلابیگری، چه؟ آیا فقط خط مواجهه دوست و دشمن را گم کرده اند که به سمت جبهه خودی شلیک می کنند، یا فراتر از آن، سربازگیری شده اند؟
@IMANI_mohammad
تشخیص این فقد صلاحیت
معطل نظر مصلحی نبود
🔹آقای مصلحی (وزیر سابق اطلاعات) و نامزد انتخابات خبرگان، اخیرا در گفت و گویی ادعا کرده "بر اساس گزارشات ما از کف خیابان در سال ۹۲ آقای رفسنجانی پیروز انتخابات می بود. جمع بندی من این بود باتوجه به شرایط نظام، مصلحت این بود ایشان رد صلاحیت بشوند و دلایل آن را هم نوشتم. فقها و حقوقدانان شورای نگهبان هر چقدر در ذهنشان گشتند که یک ان قلت در جمع بندی من بیاورند نتوانستند".
♦️این سخنان، مخدوش است. سخنگوی شورای نگهبان برای دومین بار اعلام کرد" آقای مصلحی، هرگز چنین مطلبی را در جلسه شورا بیان نکرد. نسبت به دیگر مطالب کلی ایشان نیز به شدت اعتراض شد و اعضا آن را قبول نداشتند. نمی خواهم برخورد آقایان را در جلسه با ایشان بگویم".
🔹سخنگوی شورای نگهبان، سال 97 نیز در گفت و گو با روزنامه سازندگی، ضمن رد ادعای مذکور تصریح کرده بود:
🔻"خیلی سادهانگارانه است که فرض کنیم مقامی به شورای نگهبان میآید و میگوید ایشان رأی میآورد و شورا هم او را ردصلاحیت کند... اصلاً ما در انتخابات ریاستجمهوری ردصلاحیت نداریم...
🔻نکته دوم، آقای هاشمی آدم ناشناسی نبودند که منتظر باشیم وزیر اطلاعات اظهارنظر کند. حداقل این سه نفر از بزرگان شور (آقایان جنتی، مؤمن و یزدی) از قبل از انقلاب با ایشان حشر و نشر، و شناخت و نظر داشتند. بقیه اعضا هم به اندازه خودشان شناخت داشتند...
🔻آن زمان آقای مصلحی به شورا آمد و مباحث کلان کشوری را مطرح کرد. حتی کسی سؤال کرد که آیا نظر شما نسبت به آقای هاشمی منفی است و ایشان جواب داد من اصلاً نیامدهام در این باره صحبت کنم... سخنان ایشان ربطی به آقای هاشمی نداشت. وزیر اطلاعات وقت مگر بهتر از آقای یزدی، ایشان را می شناخت؟ ارزیابی اکثر افراد در شورا این بود که ایشان برای این دور واجد شرایط قانونی نیستند".
🔹از سوی دیگر آقای ابراهیمیان، عضو وقت شورای نگهبان که به گرایش طیف هاشمی و لاریجانی نزدیک است، درباره ادعای آقای مصلحی گفته است "در زمان ما در جلسات رسمی شورای نگهبان چنین مواردی نبود و برخی از همکاران ما مثل آقای اسماعیلی و بنده قطعا راضی به چنین مصلحت سنجیهایی نبودیم و دوره ما حداقل در جلسات رسمی اطلاعی نداریم که چنین چیزی رخ داده باشد".
♦️مطابق آنچه گفته شد -و در صورتی که توضیح جدیدی از سوی آقای مصلحی در میان نباشد-، به نظر می رسد شورای نگهبان باید عدم صلاحیت آقای مصلحی برای نامزدی انتخابات خبرگان را اعلام کند.
🔹آقای هاشمی سال 92، به لحاظ شرایط سنی و جسمی، توانایی بر دوش کشیدن بار اجرایی سنگین ریاست جمهوری را نداشت. اما مهم تر از این، عملکرد وی در فتنه 88 و پس از آن بود که جایی برای احراز صلاحیت (تایید) باقی نمی گذاشت. این چیز پنهانی نبود که وزیر اطلاعات بخواهد آشکار کند. تصمیم آن روز شورا، عین عمل به مسئولیت قانونی در پاسداری از قانون اساسی بوده است.
♦️شاید کسانی بگویند با این منطق، موضع احمدی نژاد درباره عزل مصلحی از وزارت اثبات می شود. پاسخ این است که میزان، حال فعلی افراد است. رفتار آن روز احمدی نژاد، منفعل از نفوذ مشایی برای گماشتن برخی عناصر ناصالح و بد سابقه در دستگاه اطلاعاتی محسوب می شد؛ گذشت زمان هم نشان داد که او در کدام سراشیبی افتاده است.
🔹"میزان، حال فعلی افراد است". افراد ممکن است در یک مقطع زمانی واجد صلاحیت باشند و این صلاحیت تداوم پیدا کند؛ ممکن هم هست است که به علل مختلف، آن را از دست بدهند. اینجا مقصر افراد هستند و نه قانون. به حکم عقل و شرع، تایید صلاحیت، چک سفید امضا و ابدی نیست.
♦️آقای احمدی نژاد یا هاشمی، در مقطعی از زمان دارای صلاحیت بودند (ولو همدیگر را قبول نداشتند) و در مقطعی دیگر به اعتبار اراده و عملکرد خود، فاقد آن شدند.
@IMANI_mohammad
.
آفرین به ظریف!
♦️آقای ظریف با دعوت از مردم به مشارکت در انتخابات، دست رد به سینه امثال میر حسین موسوی و رهنورد (و برخی تندروهای جبهه اصلاحات و حزب مشارکت ) زد که علنا با دعوت به تحریم انتخابات، کنار گروهک های ورشکسته سازمان منافقین، سلطنت طلبان، نهضت آزادی ایستاده اند.
🔹فارغ از همه نقد هایی که به ظریف می شود کرد، این مرزبندی و صف آرایی او، کار درست و به جایی بود. جبهه اصلاحات هم اگر می خواهد به انقلاب، نظام و مردم وفادار بماند، نیاز به پالایش جدی دارد و حتما باید با طیف تحریم مرزبندی کند. تحریم کنندگان سیاسی، گرا دهندگان تحریم اقتصادی و ادامه آن هستند.
@IMANI_mohammad
.
مسئله انتخابات
♦️اصلاح طلبان، چند هفته تمارض کردند تا "کارنامه دولت"، جایگاه خود را در مباحث افکار عمومی پیدا نکند. اما مصیبت و بختک افتاده وسط زندگی مردم، چیزی نیست که بشود با شعبده بازی غیب کرد.
🔹مسئله انتخابات گم شدنی نیست: ادامه دولت روحانی با رئیس بانک مرکزی او، یا گذاشتن نقطه پایان بر این کابوس هشت ساله.
♦️اگر ادامه دولت روحانی، کابوسی برای مردم است، انتخاب سید ابراهیم رئیسی، کابوسی برای مدیریت اشرافی و زالو صفتان اقتصادی و سیاسی است.
🔹در نظرسنجی های دولتی، رئیسی بالای ۶۵ درصد رای -در برابر رای ۴ درصدی نامزدهای دولتی- دارد. تمام تقلای ائتلاف اشرافی، گیج کردن مردم در این ایام باقی مانده و ربودن رای آنهاست.
♦️همه آنها که دل در گرو مردم و انقلاب دارند، باید این سه روز باقی مانده را برای بسیج ملی، مشارکت حداکثری و دعوت عمومی به انتخابی راهگشا غنیمت بشمارند.
@IMANI_mohammad
.
شنوا و توانا
♦️آقای رئیسی امروز در تالار بورس به میان سهامداران رفت تا شنوای درد دل آنها باشد. او چند روز قبل هم به بازار رفت و از مشکلات کسب و کار شنید. مردم با او درد دل می کنند، چون باور کرده اند که می خواهد و می تواند گره گشایی کند. جمهوریت و رئیس جمهور تراز، به همین شنوایی و توانایی است .
🔹کاش رئیس بانک مرکزی نیز همین قدر با مردم راحت بود و به عنوان تصمیم گیر ارشد دولتی، به میان آنها می رفت، تا بازخورد کارنامه خودشان را در آینه مردم ببیند.
♦️آقایان رئیسی و همتی در سمت اخیر خود، سه سال حضور داشته اند. اما چه چیزی موجب شده محبوبیت رئیسی ظرف سه سال، به 70 درصد برسد که پس از شهید سلیمانی کم نظیر است؛ و دیگری، 4 درصد مقبولیت داشته باشد؟
🔹آیا می شود این فاصله عمیق کارنامه را با اهانت و تخریب رئیسی، و یا نام بردن از "تاجزاده، جنیدی، صفایی فراهانی، فردوسیپور، دایی، آذری جهرمی، طیبنیا، پزشکیان، کرباسچی، فرجی دانا، مسجد جامعی، ظفرقندی و..." پر کرد؟
♦️مردم اصلا چند نفر از اینها را می شناسند و برای چند نفر شان شان اعتبار قائلند؟ (بماند که دایی و فردوسی پور و...، حمایت از همتی را رد کردند!)
@IMANI_mohammad
.
عبور معنا دار کروبی از موسوی
🔹مهدی کروبی اعلام کرده که با توجه اهمیت صندوق رای به عنوان تنها محل تجلی اراده ملت برای تعیین سرنوشت کشور، به آقای همتی رای می دهد.
♦️انتقادات بسیاری به آقای کروبی وارد است؛ از جمله در فتنه و آشوب نیابتی سال 88 و قرار گرفتن در بازی عناصر ساختار شکن و برانداز، که به سابقه حضور او در نظام و انقلاب آسیب اساسی زد.
🔹اما این انتقاد های جدی موجب نمی شود که موضع درست او در فاصله گذاری با خط ضد انقلابی تحریم انتخابات، نادیده گرفته شود. معنای رای دادن، احترام و اعتماد به ساز و کار قانونی انتخابات است.
♦️کروبی بدین ترتیب، رسما از میر حسین موسوی و برخی تندروهای مدعی اصلاح طلبی که او را وادار به رادیکالیسم کور کردند، و همچنین دروغ خیانت بار "تقلب در انتخابات" عبور کرده و این می تواند شروعی برای خروج از بن بست خود ساخته باشد.
🔹تیتر روزنامه اعتماد برای کروبی هم، زدن مُهر "دروغ" بر ادعای قبلی "نداشتن نامزد" است.
@IMANI_mohammad
.
🔴 دو سر باخت
🔹سخنگوی دولت اصلاحات و عضو حزب منحله مشارکت توییت زده؛ "کدام عمل ما، تسلیم شدن به این صحنه آرایی خطرناک است؟: رای دادن ؟ یا رای ندادن؟".
🔹آقای رمضان زاده! این انتخابات برای شما، بازی دو سر باخت است.
♦️نه مثل موسوی، روی تحریم انتخابات را دارید؛
♦️و نه مثل کروبی روی رای دادن به همتی.
🔹خاتمی هم طبق نظرسنجی ها خبر دارد که حمایت او از همتی، حداکثر 6-7 درصد رای آور است و مثلا رای همتی را به 10 درصد می رساند؛
🔹در حالی که رای رئیسی در همین نظرسنجی های دولتی، بالای 66 درصد است.
#چند_پارگی_معنادار
#وضعیت_اره_نشینی
#ورشکستگی_به_تقصیر
#زیر_آوار_دولت_روحانی
@IMANI_mohammad
.
یک عذرخواهی به مردم بدهکارید!
♦️مدیران رسانه های یک طیف سیاسی، پیشقراولان آن طیف محسوب می شوند. وقتی آنها در آستانه انتخابات به ملاقات نامزدی می روند که طیف متبوع شان چند هفته به تخریب و ترور شخصیت وی پرداخته، به معنای اعلام پیشاپیش شکست است.
🔹اغلب این نشریات ظرف 8 سال گذشته خیلی در حق مردم و انقلاب جفا کردند. آنها بودند که درباره روحانی و خاتمی، آدرس های گمراه کننده به مردم دادند و خسارت محض برجام را برای عوام بزک کردند. برخی از این فعالان مطبوعاتی، یک عذرخواهی جدی به مردم بدهکارند.
@IMANI_mohammad
بشارت پیروزی
♦️در حالی که الفت و همدلی در میان نیروهای انقلابی به اوج رسیده، شکاف و دو پارگی تا عمق ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال پیش رفته و به نقطه غیر قابل بازگشت رسیده است.
🔹دوپارگی و شکاف، قبل از هر چیز حاصل عملکرد این ائتلاف پر تناقض است. یک سر این طیف به دشمنان ملت ایران ختم می شود که دنبال بی رونق کردن انتخابات بوده اند و یک سر دیگر می خواهد داخل نظام باشد. از یک طرف وعده های خلاف واقع داده اند و از طرف دیگر به حداقل مسئولیت های دولت عمل نکرده و مدعی شده اند رئیس جمهور، فاقد اختیارات است، و با این همه برخی از همان ها دوباره وعده می دهند!
♦️اگر مخاطبی واقعا دعاوی متناقض این جماعت را جدی بگیرد، سرگیجه پیدا می کند. به همین دلیل هم هست که رای و پایگاه اجتماعی آنها به شدت ریزش کرده است.
🔹طبق نظرسنجی های دولتی، حمایت خاتمی از نامزدی، حداکثر همراهی ۶ درصد رای دهندگان را جلب می کند، روحانی زیر ۷ درصد مقبولیت دارد و رای همتی ۵ درصد است. در مقابل آقای رئیسی طبق همین نظرسنجی ها، بالای ۶۶ درصد رای دارد. این رای با کیفیت و با ثبات، به خاطر خدمات سه ساله ایشان در مبارزه با فساد دانه درشت ها و شکستن خط قرمز آنها، بازگرداندن ده ها هزار میلیارد تومان به بیت المال و کمک به احیای دو هزار واحد تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیل است.
♦️اکنون در حالی که میرحسین موسوی آخرین خیانت ممکن را مرتکب شده و همراه برخی افراطیون مدعی اصلاحات به گروهک های تحریمی پیوسته، کروبی و برخی اصلاح طلبان اعلام کرده اند به همتی رای می دهد، اما خاتمی حتی جرئت نکرده حمایت خود از همتی را صریح اعلام کند. نهاد اجماع ساز وی هم که قرار بوده، شکاف ها را در این طیف ترمیم کند، خود سبب درگیری های بی سابقه شده است. از قضا سرکنگبین، صفرا فرود.
🔹در مقابل اما الفت و همدلی در میان طیف نیروهای انقلابی رو به رشد است، چنان که امروز دو نامزد مومن و انقلابی، آقایان دکتر جلیلی و دکتر زاکانی، ایثار گرانه از نامزدی انصراف دادند و از آقای رئیسی حمایت کردند. این اتفاق، نه فقط بشارت پیروزی، بلکه خود پیروزی است و موجب جلب رحمت و برکات الهی برای ملت بزرگ ایران خواهد شد، ان شاءالله. ♦️آقایان زاکانی و جلیلی! منت دار شما هستیم که سر بزنگاهی حساس، از خود گذشتگی نشان دادید و ادب انقلابیگری و خدمتگزاری را با عمل خود، به همه ما آموختید. اکنون امید ها بیش از پیش قوت گرفته که ملت ایران روز جمعه فتح الفتوحی بزرگ را پدید آورند و نقطه پایان بر کابوس هشت ساله دولت و خسارت های آن بگذارند.
@IMANI_mohammad
♦️ما بارها ایمان و حکمت جاری در کلام مقتدای انقلاب را در میدان عمل تجربه کردیم و هر بار باورمند تر و مطمئن تر شدیم.
🔹آخرین بار، همین سه هفته قبل بود که رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس فرمودند:
♦️«سه هفته به انتخابات باقی است. بنده جدّاً امیدوارم که با همّت ملّت ایران، این انتخابات بر خلاف خواسته دشمن، مایه آبروی ایران بشود.
🔹دشمنان ما از همه امکانات استفاده میکنند؛ هم دشمنانمان، هم کسانی در داخل که دانسته یا ندانسته دنبال حرف آنها را میگیرند و تکرار میکنند، و تلاش میکنند انتخابات را مایه سرشکستگیِ ملّت قرار بدهند.
♦️بنده امیدوارم مردم همّت کنند و خدای متعال لطف کند و این انتخابات، مایه سربلندی و عزّت کشور انشاءالله باشد.
🔹در مورد مسئله مشارکت، که بعضی نگرانند مشارکت کم خواهد شد، بنده به نظرم اینجور میرسد عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند؛ عامّه مردم دنبال این هستند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریّتی، یک قوّت عمل یا قوّت ارادهای، یک کارآمدیای است که میتواند مشکلات را از میان بردارد. اینکه حالا چه کسی با چه نامی و از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم مطرح نیست؛
♦️برای گروههای خاص چرا، امّا برای عموم مردم نخیر. اگر نامزدها به مردم نشان بدهند که دارای این کارآمدی هستند، مردم پای صندوقها هم میروند و مشارکت بالایی هم خواهد بود، انشاءالله به توفیق الهی...
🔹به مردم عزیزمان عرض میکنم؛ ملّت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند. در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلّق به خودتان بدانید -که متعلّق به شما است- و از خدا کمک بخواهید، هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه درست و حق است و بروید پای صندوق رأی و به کسی که شایسته است، رأی بدهید.
♦️به حرف این کسانی که ترویج میکنند -چه از داخل، چه از خارج- که «فایدهای ندارد، ما نمیرویم پای صندوق، نروید» اعتنا نکنید؛ اینها دلسوز مردم نیستند. دروغ میگویند، کسی که دلسوز مردم است، مردم را از رفتن پای صندوق انتخابات منع نمیکند».
@IMANI_mohammad
دو بازنده انتخابات تا این ساعت
🔹انتخابات سال 88 با بد اخلاقی ها و مواضع رادیکال دو نامزد، در کام مردم تلخ شد و حال آن که آن انتخابات، با مشارکت 85 درصدی مردم همراه بود؛ یکی میر حسین موسوی و دومی محمود احمدی نژاد.
♦️موسوی البته با دشمن بسته بود؛ و احمدی نژاد با همه سوابق خدمت و کسب محبوبیت، بر توسن خود شگفتی و غرور سوار شده بود.
🔹اگر برخی فعالان ستاد فتنه گرای تحریم های اقتصادی را به دولت اوباما می دادند، برخی نزدیکان احمدی نژاد هم مشخصا از سال 90 (شروع تحریم ها) بنا را بر لجبازی با نظام و رها کردن مدیریت اقتصادی در شرایط دشوار تحریم گذاشته بودند.
♦️یک دهه بعد، همین دو نفر که سایه دیگری را با تیر می زدند، در تقلید از ضد انقلاب ورشکسته، هم راه و هم فکر شدند: تحریم انتخابات!
🔹موسوی در موقعیتی پرت و آفساید گونه ایستاد، تا جایی که حتی کروبی و خاتمی هم با وی فاصله گذاری کردند و فقط تندروهای سبز همراه او شدند. اما احمدی نژاد، با دنباله روی خود، خاتمی و کروبی را با همه خیانت های شان روسفید کرد و شانه به شانه موسوی در خیانتش ایستاد!
♦️آیا می شود انسان همه حیثیت و موجودیت و اعتبار خود را مدیون منصب داری ( نخست وزیری/ ریاست جمهوری) در جمهوری اسلامی باشد، اما عقبگرد بزند و تبدیل به مهره پیاده بازی دشمنان ملت خویش شود؟
🔹"آسیا بود، ولی راه عمل را گم کرد/ آرد را چرخ زد و چرخ زد و گندم کرد".
@IMANI_mohammad
.
ملت، کار را تمام کرد
🔹سید ابراهیم رئیسی+ مردم، تا این ساعت: ۱۷.۹۲۶.۳۴۶ رای.
♦️عبدالناصر همتی + روحانی+ خانواده هاشمی+ خاتمی + ظریف + جهانگیری + کمپین لاریجانی+ تیم آذری جهرمی + کروبی + سید حسن خمینی + مهرعلیزاده + اصلاح طلبان: ۲.۴۲۷.۲۰۱ رای.
@IMANI_mohammad
دو متغیر مهم اما مغفول
در میزان واقعی نرخ مشارکت
🔹نرخ مشارکت در انتخابات از سوی دولت، هر قدر که اعلام شد، به خاطر کرونا، دست کم ده درصد به آن رقم اضافه کنید.
♦️در انتخابات برخی کشورهای غربی، تاثیر کرونا در ایجاد هراس و کاهش مشارکت، تا بیست درصد ارزیابی شده است.
🔹در این میان، یادمان نرود که ایام عید، با ادعای ضد کارشناسی "به نظر من از پیک کرونا گذشتیم"، چه تصمیم خطرناکی اتخاذ شد و موج در حال جمع شدن کرونا، به شکلی مرگبار برگشت!
♦️این تصمیم عجیب و غیر قابل دفاع آقای روحانی، میزان مرگ و میر های کرونایی را مجددا به مرز چند صد نفر برگرداند. چنین موجی می توانست حتی به تعطیلی و تعویق انتخابات منتهی شود؛ چنان که بعضی ها آن را زمزمه کردند.
🔹برخی زمزمه کنندگان، همان ها در حزب اتحاد ملت و برخی ائتلافیون دیگر دولت بودند که بعدها مدعی تحریم انتخابات شدند!
♦️بنابراین درصد واقعی مشارکت 49 درصد+ حداقل 10 درصد است و این نرخ می توانست به بالای 60 درصد برسد. در انتخابات سال 98 مجلس هم مسئولان رسمی و مراکز نظرسنجی اعلام کردند ماجرای کرونا 11 درصد در نرخ مشارکت تاثیر داشته است.
🔹اینها البته غیر از تاثیر ویرانگری است که عملکرد مدیریت اشرافی، روی روحیه و اعتماد بخش هایی از طبقات ضعیف گذاشته است.
@IMANI_mohammad
۱۰ درصد کرونا
۲۰ درصد روحانی و خاتمی
🔹"ائتلاف سبز و بنفش" مدعی بودند ارز 3700 تومانی را به 1000 تومان کاهش می دهند، اما به 33000 تومان رساندند. قیمت 20 میلیونی پراید در دولت ائتلافی روحانی و خاتمی و سبز ها، به 110 میلیون رسید!
♦️ائتلاف اشرافی که سفره مردم را کوچک، و عرصه زندگی را بر مردم تنگ کردند، در انتخابات، تمام قد پشت آقای همتی بودند. اما حالا که رای نیاورده اند، برای میزان مشارکت، اشک تمساح می ریزند. هیچ کس هم نمی فهمد و نمی بیند که سر آنها زیر شن، و هیکل شان رو به هواست!
🔹اگر بنابر اعلام مراکز افکارسنجی، کرونا ده درصد در کاهش نرخ مشارکت موثر بوده باشد، اینها بیش از بیست درصد اثر منفی داشته اند.
@IMANI_mohammad
.
ناگفتنی!
🔹خبر مهم انتخابات این است:
♦️مدیریت اشرافی در حال پایان، و دولت خدمتگزار، در حال تشکیل است؛
🔹وابستگان ائتلاف سبز و بنفش، خیلی تقلا کردند تا مانع شوند، اما شکست سهمگینی را متحمل شدند.
♦️همچنان در شوک 18 میلیون رای رئیسی هستند که شش برابر رای ائتلاف آنهاست.
🔹سوگواری شان به همین خاطر است. اما هر سوز و دردی که گفتنی نیست!
♦️برای مشارکتی اشک -تمساح- می ریزند که خود به آن آسیب زدند.
🔹 آشکار است دردشان جای دیگری است؛ ناگفتنی!
@IMANI_mohammad