.
.
برای هوای آلوده
یا رانت باد آورده ؟!
♦️توییت زده: "برای این هوای آلوده، برای ریه های پر دوده، برای این دولت بیهوده"!
🔹نه، کاسب محترم برجام! بفرمایید "برای رنج نابرده؛ برای رانت های خورده و بُرده؛ برای یک میلیون دلار ارز دولتی باد آورده!"
♦️مشکلات هست، آلودگی هوا هست، نواقص مدیریتی هم هست. اما مشکل امثال پدرام سلطانی، جای دیگری است.
🔹او فقط در یک قلم رانت، بیش از یک میلیون دلار ارز 4200 تومانی از دولت روحانی گرفت.
♦️اما حالا مسیر بخش مهمی از این قبیل رانت ها بسته شده است.
@IMANI_mohammad
💢 زبان دیپلماسی سَلیس
🔹واقعیت تلخی وجود دارد که از شدت بداهت، پوشیده مانده است.
♦️در تمام سه دهه گذشته و در طول همه سال هایی که دولت های ما تصور می کردند مشغول مذاکره و تعامل و توافق با تروئیکای اروپایی هستند، سه دولت خبیث انگلیس، فرانسه و آلمان، در حال برنامه ریزی برای ضربه زدن به ایران و ایجاد باغ وحشی فراهم از جانی ترین گروه های اپوزیسیون برای ویرانی ایران بودند.
🔹رد پای این سه کشور در اغتشاشات و جنگ ترکیبی اخیر، پر رنگ تر از آن است که بتوانند پاک کنند. در حالی که برخی مدیران در طول دو دهه اخیر، تصور می کردند می شود حساب دولت های مذکور را از آمریکا جدا کرد یا میان آنها شکاف انداخت، تروئیکای اروپایی در بست در خدمت پروژه های ضد ایرانی بود.
♦️آنها حتی در برجام هم، به تصریح آقای ظریف، یازده تعهد خود ذیل توافق را زیر پا گذاشتند. پشت هم اندازی کردند و وعده های دروغ دادند، اما در پنهان ماجرا، کارگزار خط تحریم و ترور و آشوب افکنی بودند.
🔹باب مذاکره و تعامل، به عنوان یکی از ابزار های دیپلماسی، همیشه گشوده است. اما اولا مذاکره، تنها ابزار سیاست خارجی نیست و گاهی تهدید و قاطعیت و ضربت متقابل یا نا متقارن، بهتر جواب می دهد و مذاکره را غنی سازی می کند؛
♦️مانند برخورد عبرت آموزی که با دولت گستاخ انگلیس پس از توقیف نفتکش ایرانی شد و با شرمساری عقب نشستند؛ زبان سلیس و انگلیس فهم!
🔹ثانیا نباید با سرگرم شدن محض به مذاکره -چنان که در دولت قبل اتفاق افتاد- از برنامه اصلی حریف غافل شد. اولویت در اینجا، برنامه ریزی همیشگی برای اِعمال بازدارندگی مقتدرانه است.
@IMANI_mohammad
.
💢حماسه آرمان
🔹استاد شهید مرتضی مطهری می گوید:
🔻"روح که بزرگ شد، تن به زحمت می افتد و روح که کوچک شد، تن آسایش پیدا می کند... روح کوچک به دنبال لقمه برای بدن می رود، اگر چه از راه دریوزگی و تملق و چاپلوسی باشد. روح کوچک دنبال پست و مقام می رود ولو با گرو گذاشتن ناموس باشد...
🔻روح بزرگ آرزو می کند که در راه هدف های الهی و هدف های بزرگ خودش کشته شود. فرقش شکافته می شود، خدا را شکر می کند. روح وقتی که بزرگ شد، خواه ناخواه باید در روز عاشورا سیصد زخم به بدنش وارد شود.
🔻آن تنی که در زیر سم اسب ها لگدمال می شود، جریمه یک روحیه بزرگ، جریمه یک حماسه ، جریمه حق پرستی، جریمه روح شهید را می دهد. وقتی که روح بزرگ شد به تن می گوید من می خواهم به این خون ارزش بدهم.
🔻چرا دور کلمه شهید را هاله ای از قدس گرفته است؟ چون شهید کسی است که یک روح بزرگ دارد، روحی که هدف مقدس دارد، کسی است که در راه عقیده کشته شده است، کسی است که برای خودش کار نکرده است، کسی است که در راه حق و حقیقت و فضیلت قدم برداشته است".
🔹شهید آرمان علی وردی، مظلومانه به شهادت رسید اما خون پاکش، موجب بیداری خیلی ها شد.
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
همین ترس، ضرب در چند هزار
♦️در انفجار عامل انتحاری در استانبول ترکیه، دست کم چهار نفر کشته و یازده نفر مجروح شدند.
🔹مردمِ وحشت زده، صد ها متر آن طرف تر، با جیغ و داد در حال فرار از منطقه انفجار هستند.
♦️یک اقدام تروریستی- انتحاری جنایتکارانه، این قدر مردم یک شهر را به هم می ریزد.
🔹همین را ضرب در چند هزار کنید! تصور کنید مردم مظلوم عراق، سوریه، افغانستان و برخی دیگر از کشورهای منطقه، در طول این سال ها چه حجمی از نا امنی و ترس را به خاطر حمایت آمریکا، رژیم های صهیونیستی و سعودی، انگلیس و همین دولت ترکیه متحمل شده و چه هزینه های گزافی پرداخته اند.
♦️چند هفته قبل، یک عامل انتحاری وابسته به داعش، ده ها زائر بیگناه را در حرم حضرت شاهچراغ در شیراز به خاک و خون کشید و خانواده های بسیاری را عزادار کرد.
🔹تروریسم در منطقه، تولید مشترک آمریکا و انگلیس، اسرائیل و سعودی و برخی دولت های کاسب تروریسم است.
@IMANI_mohammad
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۱
1) یکی از گزاره های اصلی دولت قبل هنگام آغاز کار، این بود که می خواهد "سایه جنگ" را از سر کشور بردارد، اما در کنار گسترش جنگ در ابعاد سیاسی و امنیتی، در سال های پایانی، مکررا از آقای روحانی شنیدیم که کشور درگیر جنگ اقتصادی بی سابقه شده است.برآیند چرخه معیوب و نا متوازن برجام، نه تنها تحریم ها را دو برابر کرد، بلکه سایه ادعایی هم، تبدیل به خود جنگ شد.
دولت آقای رئیسی، در میانه این جنگ اقتصادی سر کار آمد و میراث دار دولت آقای روحانی شد. بنابراین، حرکتش را نه در خلا یا فضایی آرام، بلکه در فضای اقتصادی متلاطم آغاز کرد. در اولین جلسه آقای رئیسی با وزرایی که تا تشکیل دولت جدید سر کار بودند، وزرا گزارش دادند پولی برای پرداخت حقوق مرداد ماه کارکنان وجود ندارد! گزارش ها همچنین نشان می داد در پنجمین ماه سال، همه بودجه ارزی سال مصرف شده است. این نکته را هم در نظر بگیرید که غالبا پنج- شش ماه زمان می برد تا مدیران جدید، به همه جزئیات حوزه مدیریتی اشراف کامل پیدا کنند.
2) مسئولان، به عنوان خدمتگزار مردم، هر قدر هم موفقیت کسب کنند، باز هم بدهکار مردمند. موفقیت کامل در حوزه اقتصاد، متوقف به این است که گره های معیشتی مردم برطرف شود.دولت بر این مبنا، هنوز راه بسیاری برای پیمودن دارد. در عین حال، اگر برخی تحولات اقتصادی 15 ماه گذشته ماه را مرور کنیم، مسیر پیموده شده، با وجود برخی نواقص، امیدوار کننده بوده است.
در حالی که مردم در دو سال گذشته و با اوج گیری شیوع کرونا، همزمان گرفتار غم نان و جان شده و روزانه بالغ بر 700 قربانی را تجربه می کردند، اکنون غالبا یادمان نمی آید که با چنان بلای فراگیری دست به گریبان بودیم. کرونا اکنون در برخی کشورهای پیشرفته غربی، بالای صد تا صد و پنجاه نفر و بیشتر قربانی می گیرد. اما بحمدالله، این بحران بزرگ که به تشدید رکود و بیکاری و تورم کمک می کرد، مهار شد؛ آن هم در شرایط خالی بودن خزانه و تحریم های ظالمانه.
3) مسئله فوریت دار بعدی، که بلافاصله گریبان دولتمردان جدید را گرفت، میراث کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی بود. برای مقایسه دقیق تر، باید یادآور شد رقم کسری بودجه در سال 1392 (آغاز به کار دولت روحانی) 53 هزار میلیارد بود. به بیان دیگر این رقم ظرف هشت سال، بیش از 900 درصد افزایش یافت و طبعا به همین میزان، به مشکلاتی نظیر تورم دامن زد.
با سرعت رشدی که کسری بودجه در سه سال پایانی دولت روحانی و به ویژه سال گذشته تجربه کرد، خوش بینانه ترین پیش بینی ها این بود که میزان کسری امسال، در مقایسه با درصد رشد کسری در سال گذشته و احتساب تورم 40 درصدی، به حداقل 670 هزار میلیارد یا بالاتر برسد. اما دولت با وجود همه فشار ها و سختی ها، در اولین سال توانسته کسری 480 هزار میلیاردی را به 200 هزار میلیارد تومان کاهش دهد. این رقم، هر چند هنور هم زیاد و مشکل ساز است، اما موفقیتی مهم محسوب می شود و می تواند یکی از دلایل کاهش تورم از 60 درصد به 40 درصد باشد.
4) همین یک میراث کسری بودجه، برای گرفتاری دولت جدید کافی بود. فقدان بودجه و منابع، آن هم به شکل افزایشی، تمام محاسبات و برنامه ها را به هم می ریزد. این در حالی بود که بانیان کسری چند صد هزار میلیاردی، بلا قاصله با اتمام دولت متبوع شان، از طریق مافیای رسانه ای داخلی و خارجی، در کوره مطالبات و اعتراضات اقتصادی دمیدند: از مشکلات کمبود آب و مشکلات کشاورزان بگیرید، تا مسائل صنفی انباشته معلمان، کارگران و بازنشستگان. برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، هماهنگ با اتاق جنگ اقتصادی دشمن، کوشیدند دولت جدید را از دو سو (کسری درآمدی، و دامن زدن به مطلبات تورم سازی که خود متهم انباشت آنها بودند) تحت فشار قرار دهند.
دولت اگر از عهده کسری بر نمی آید، یک چالش بود؛ اگر هم اقدام محض به مسائلی نظیر افزایش چند باره حقوق ها می کرد، هم با نارضایتی دیگر قشرها مواجه می شد و هم به دست خود، به نقدینگی تورم ساز دامن می زد. نقدینگی در هشت سال دولت مدعی تدبیر، نزدیک ده برابر افزایش داشت و می دانستند که این رشد جهشی، در دولت جدید به سرعت و به یک باره قابل مهار نیست.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۲
5) ریشه چالش دوگانه "کسری بودجه/ افزایش نقدینگی" که تاثیر تصاعدی منفی بر یکدیگ دارند، در آرزو اندیشی برخی دولتمردان گذشته بود. در حالی که زنجیره ای از تحریم های پسا برجامی مانند ویزا، آیسا و سیسادا در همان دوره اوباما، خبر از تشدید تدریجی مضیقه ها می داد، برخی دولتمردان، دست و دلبازانه با درآمدهای محدود ارزی رفتار کردند و ضمن ارزپاشی دولتی، دروازه واردات را به قیمت تحمیل رکود به تولید کنندگان داخلی گشودند.
آنها ناسال 98 بود که چشم گشودند و خود را گرفتار کمبود شدید منابع مالی یافتند و آن شوک بنزینی را وارد کردند. اما با این همه، و در حالی که صادرات نفت به زیر چند صد هزار بشکه رسیده بود، هزینه ها را در بودجه سال 1400 بر مبنای رقم موهوم فروش 3/2 میلیون بشکه در روز افزایش دادند! نوزاد این روند، کسری بودجه 480 هزار میلیاردی بود!
6) دولت رئیسی، با وجود کسری کمر شکن، بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت قبل را تسویه کرد؛ و ضمنا برخی تکالیف قانونی دشوار مانند متناسب سازی حقوق معلمان (و بازنشستگان و کارمندان) را به اجرا گذاشت. بار مالی این تکالیف، بیش از 60 هزار میلیارد تومان بود و برخی کارشناسان، آن را یکی از عوامل کسری بودجه امسال و دارای آثار تورمی می دانند. دولت در عین حال تلاش کرده، رویه تورم ساز استقراض از بانک مرکزی را به حداقل برساند و منابع درآمدی دیگری (مانند گسترش تجارت خارجی و..) را جایگزین کند.
با این اوصاف، روشن است که روند کاهش نرخ تورم از 60 به 40 درصد در یک سال اخیر، به آسانی و در مسیری هموار اتفاق نیفتاده است. بلکه اگر بنا بود روند دو سه سال قبل ادامه پیدا کند، "تورم سه رقمی" قریب الوقوع می نمود. شگفت و تاسف بار این که شش ماه قبل، برخی نشریات زنجیره ای و کارشناس نماهای وابسته به ستاد های انتخاباتی دولت قبل، هشدار درباره تورم سه رقمی را به جای نسبت دادن به محصول عملکرد دولت مورد حمایت خویش، به دولت رئیسی نسبت دادند، اما به مدد الهی و تدابیر دولتمردان، این مین اقتصادی هم تا حدود زیادی خنثی شد.
7) یک گرفتاری راهبردی دیگر، که دولت جدید سعی کرده پیامد ها و آثار آن را تدریجا مهار کند، رویکرد وارونه "نکاشت و نساخت" بود که به عقبگرد در زمینه پالایشگاه سازی و نیروگاه سازی انجامید و چالش هایی مانند مشکل تامین برق و گاز را در چند سال گذشته به دنبال داشت. سطح چالش به این حد مبتذل رسیده بود که مردم و فعالان اقتصادی از دولت می خواستند جدول خاموشی ها را اعلام کند تا بتوانند برنامه ریزی کنند، اما همین هم دریغ می شد.
این، خروجی مدیریتی بود که در حوزه نفت می گفت «پالایشگاه سازی، کثافت کاری است»، در حوزه نیرو ادعا می کرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمی روم»؛ در حوزه ساخت و ساز مسکن افتخار می کرد حتی یک واحد مسکونی نساخته؛ و در حوزه کشاورزی مدعی بود «تاکید بر خودکفایی در تولید گندم اشتباه است»!
8) یک موضوع قابل مطالعه، مسیر زیگزاگ در حوزه مهار مصرف (و قاچاق) بنزین پس از تحریم هاست که اهتمام برای تولید و صادرات و ارز آوری انجامید، اما متاسفانه سوء تدبیر فاحش دولت قبل، موجب عقبگرد شد. اکنون به خاطر افزایش چشمگیر مصرف، بنزین تولیدی عمدتا تکافوی مصرف داخلی را می کند و امکان تداوم صادرات آن فراهم نیست.
مدیریت مصرف در کنار صادرات، می توانست میلیارد ها دلار منابع جدید برای سرمایه گذاری تامین کند و مقدمه ایجاد اشتغال برای مردم باشد. قیمت بنزین تا قبل از تصمیم سال 94 دولت روحانی برای حذف سهمیه بندی و ثابت نگه داشتن نرخ، غالبا سالانه طبق قوانین بودجه افزایش تدریجی پیدا می کرد. اما با این تصمیم غلط که برای گل و بلبل نمایی شرایط اقتصادی پسا برجام اتخاذ شد، مصرف بنزین به رکورد بالای 100 میلیون لیتر در روز رسید.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۳
دولت روحانی چهار سال بعد (1298)، خزانه را خالی یافت و در اقدامی غافلگیرانه، قیمت را 300 درصد افزایش داد که بهانه ای برای شبیخون دشمن در آبان 98 شد. در چهار ساله پس از آن ماجرای تلخ، قیمت بنزین در حالی ثابت مانده، که میراث دولت روحانی، تورم 60 درصدی بوده است. (قیمت هر لیتر بنزین، را با قیمت سه تا پنج هزار تومانی هر بطری نیم لیتری آب معدنی مقایسه کنید).
بدین ترتیب، دولت در چهار سال گذشته، ناچار شده بالغ بر چند صد هزار میلیارد تومان را از بودجه های عمرانی و سرمایه گذاری و اشتغال کسر کند و به یارانه پنهان بنزین اختصاص دهد. برآورد روزنامه ایران در دولت سابق این بود که هزینه قاچاق سوخت در فاصله سال های 94 تا 98، بالغ بر 144 هزار میلیارد تومان بوده است. هزینه افزایش روزانه 14 میلیون لیتری مصرف بنزین ظرف چهار سال اخیر را اهل فن باید محاسبه کنند. آیا اگر فقط در همین زمینه، تدبیر درست و عادلانه برای مدیریت مصرف در کنار حمایت از طبقات پایین انجام می شد، بحران کسری بودجه یا کمبود منابع سرمایه گذاری، به شدت چند سال اخیر بود؟!
9) تامین امنیت غذایی کشور، افزایش تقریبا دو برابری خرید تضمینی گندم با قیمتی امیدوار کننده و تسویه به موقع با کشاورزان، یکی از موفقیت های مهم در وضعیت بحران جهانی مواد غذایی و افزایش سرسام آور قیمت ها -به ویژه پس از جنگ اوکراین- است. شرح ماجرای "واگذاری ده ها میلیارد دلار به نرخ رانتی 4200 تومان"، خارج از مجال این نوشتار است. دولت سابق، پس از سه سال واگذاری و جارو شدن خزانه، بی سر و صدا، ارز بیست قلم کالا را حذف کرد. ادامه این روند ممکن نبود و عقلانیتی پشت سر تصمیم رانت ساز وجود نداشت.
دولت جدید ناچار شد یکی از سخت ترین تصمیمات را بگیرد؛ به ویژه این که پیامد های جنگ اوکراین، در حال تشدید بحران جهانی امنیت غذایی بود. کشور ما در حالی توانست این بحران را با کمترین چالش ممکن سپری کند، که کشورهای بسیاری از جمله در غرب اروپا، با بحران گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است. دولت در عین حال باید، برای کاهش شکاف طبقاتی، باز توزیع هدفمند یارانه ها (پرداخت عادلانه و نا مساوی، در خدمت دهک های پایین درآمدی) را در اولویت قرار دهد.
10) رونق دیپلماسی اقتصادی، رشد 31 درصدی تجارت خارجی و مثبت شدن تراز تجاری، رشد 40 درصدی صادرات غیر نفتی، افزایش یازده برابری صادرات نفت که در مقطعی، به حدود صد هزار بشکه افول کرده بود، و کمک برای احیای برخی واحدهای تولیدی در معرض تعطیلی، از دیگر اقدامات مثبتی است که در یک سال گذشته اتفاق افتاده و بخشی از آثار جنگ اقتصادی دشمن (به علاوه سوء مدیریت داخلی) را مهار کرده است. طبیعی است فهرست این اقدامات که بعضا اشاره شد، برای رونق اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی کفایت نمی کند؛ اما نشان می دهد که روند فعالیت ها، امیدوار کننده است.
یکی از چند علت دستپاچه شدن دشمن برای دامن زدن به بی ثباتی و نا آرامی نیز، رصد مجموعه این موفقیت هاست. رادیو فردا ارگان سازمان سیا دو هفته قبل، گزارش هایی با عنوان "جهش ۱۶ درصدی نرخ دلار از آغاز اعتراضات" و "رکود ۸۰ تا ۹۰ درصدی بازار لوازم خانگی؛ اعتراضات اخیر بر رکود بازار دامن زد" را منتشر کرد و از این که برخی کسب و کارها و واحد های تولیدی دچار رکود شدند، ابراز خوشحالی کرده بود. دشمن در کنار راهبرد تحریف و نا امید سازی مردم، از تمرکز مسئولان بر روی اولویت ها نگران است و می خواهد این تمرکز را به هم بزند.
💢یادداشت روز کیهان💢
@IMANI_mohammad
.
💢 جان می دهیم اما، جانان نمی فروشیم
🔹شهدای مظلوم مدافع امنیت
🔹ویژه نامه کیهان
@IMANI_mohammad
🔹مجری سعودی اینترنشنال که سابقه فعالیت در بی بی سی را دارد، دو ماه قبل التماس می کرد مدعی شد "اگر فقط سه درصد مردم به خیابان بیایند، پیروزی برانداز ها تضمین است".
♦️البته سه دهم درصد مردم هم با نقشه آمریکایی- صهیونیستی همراهی نکردند. اما طرف به سینه خیزش ادامه میده و توییت زده که سقوط در یک قدمی است.
🔹اجازه بدهید یک استشهاد محلی بلند بالا برای ادعای او جمع کنیم. امضاها را ببینید. همه بر ادعای مجری سعودی نشنال گواهی می دهند:
ریگان
صدام
میتران
بوش پدر
ملک فهد
ملک عبدالله
ملکه الیزابت
جان مک کین
شلدون آدلسون
آریل شارون
شیمون پرز
بنی صدر
بختیار
رجوی
ریگی
زم
و .............................😨
@IMANI_mohammad
.
.
گل به خودی؟!
♦️اعتبار چهره های بسیاری، خرج آقای روحانی و ستاد حامی او شد. علی دایی، آقای گل سابق ما، سال 1394 تصاویر شرکت در مهمانی روحانی را به اشتراک گذاشت؛
🔹اما بعدها به فردوسی پور گفت پشیمان است: اگه زمان برمیگشت، به هیچ عنوان به اون افطاری نمیرفتم. کاری واسه مردم نکردند.کارگری که برای منزل آوردیم فوق لیسانس داشت، گریه ام گرفت".
♦️حالا روزنامه حزب اشرافی و غربگرا (شریک دولت روحانی)، از این که دایی، تیم ملی را حمایت نکرده، خوشحال است و تیتر زده: غمخوار مردم.
🔹کارگزاران، سال 74 در دولت هاشمی، با زدن رکورد تورم 49/6 درصدی، مردم را ناراضی کرد. آنها و برخی اصلاح طلبان دیگر ( با استفاده از سلبریتی ها) دولت روحانی را سر کار آوردند که تورم 60 درصدی را بر جا گذاشت.
♦️وارد شدن بدون آگاهی کافی در سیاست که یک فنّ پیچیده است، پشیمانی به همراه دارد. امثال علی دایی، نباید اشتباه قبلی را با اشتباهاتی پر خسارت تر برای مردم تکرار کنند.
🔹احزاب و گروه های پادوی بیگانه، برای فریب مردم، چهره های مشهور را طعمه قرار می دهند. هیچ کس نباید در زمین انگلیس و آمریکا بازی کند و به تیم خودی گل بزند.
@IMANI_mohammad
در دفاع از حق زندگی مردم -۱
🔹حرکت سیاسی، اگر عقبه بومی، اجتماعی و مردمی داشته باشد، هرگز وارد فاز شرارت و تروریسم علیه همان مردم نمی شود.
♦️سازمان مجاهدین خلق، در ادعای "پیشرو، مردمی و مبارز بودن"، خدا را بنده نبود. دیگران را متهم می کرد و خود را خلقی ترین گروه می خواند.
🔹مسعود رجوی شهریور ۱۳۵۰ از سوی رژیم پهلوی بازداشت شد، اما در زندان برید و به خدمت ساواک درآمد. بنابراین بر خلاف بسیاری از هم حزبی ها، از اعدام گریخت. با این وجود، ادعاهای خود ستایانه پس از انقلاب شدت گرفت.
♦️"سازمان"، اعتبار مستقلی نداشت. ابتدا عکس امام خمینی را روی آرم خود گذاشت و سپس، پشت رئیس جمهور وقت (بنی صدر) پنهان شد. اما سرانجام که دستش رو شد، دست به آشوب و اسلحه و ترور شد؛ از ترور شخصیت ها تا کاسب بازار و کارمند و بقال و سبزی فروش محل.
🔹بریدن از مردم و دشمن میهن شدن، تا آنجا پیش رفت که رجوی و اطرافیانش، سر از همکاری با استخبارات و ارتش متجاوز صدام در آوردند، و پیمانکاری و مزدوری (جاسوسی، خرابکاری، ترور و هر خیانت دیگر) برای سرویس های جاسوسی فرانسه، آمریکا و اسرائیل را پذیرفتند.
♦️سازمان منافقین، با همه ادعاهایش، نماد وطن فروشی و خیانت و جنایت یک گروه در حق ملت خویش است. نمونه انکار ناپذیری از همه محافلی که چون عقبه بومی و مردمی ندارند، به نیابت از دشمنان تاریخی همان مردم، مرتکب ارعاب و ترور و شرارت و جنایت می شوند.
🔹اغتشاشاتی که دو ماه قبل، در قالب جنگ ترکیبی آمریکا و انگلیس و اسرائیل و سعودی، و در پوشش نام اعتراض کلید خورد، به سرعت وارد فاز تهدید و ترور و خرابکاری شد.
♦️شاید کسانی تصور کنند طراحان آشوب می خواستند "جنبش اجتماعی" را "تصویر سازی" کنند و از دست شان در رفت. این یک احتمال است. اما احتمال قوی تر، این است که هدف طراحان، از ابتدا "جنگ خیابانی" با همه نتایج و مراحل آن بود و می خواستند با شوکِ ترس و ارعاب و ایجاد انفعال، کار را یکسره کنند.
🔹مسئله مهم تری که در رویکرد خشن و تروریستی شبکه آشوب حتما نقش داشت، بازگشت شوک جنبش سازی به خود آنها بود.
♦️آرزوی طراحان -چنان که از سوی مجری شبکه اینترنشنال لو داده شد- این بود که بلکه سه درصد مردم همراهی کنند و با جادوی انبوه رسانه ها، تصویری -ولو کاریکاتوری- از "انقلاب" بسازند.
🔹اما هنگامی که عقده همراه کردن حتی یک درصد مردم ناکام ماند و برخی همراهان روزهای اول نیز ریزش کردند، اتاق جنگ "ناتوی اطلاعاتی" (سیا، موساد، ام آی 6)، چاره ای جز حذف بسیاری از فازهای نقشه، و رفتن سراغ فاز نهایی، (شرارت و جنایت و ترور، از مرزها تا کف خیابان) نیافت.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
در دفاع از حق زندگی مردم -۲
🔹معنای این رویداد، افتادن نقاب از چهره آشوب افکنانی بود که دم از زندگی و آزادی برای مردم ایران می زدند.
♦️امروز مردم، می پرسند این چه نوع آزادی است که مدعیان آن، هنوز دست شان به جایی بند نشده، شهروندان را -دانشجو و استاد باشد، یا کاسب و بازاری و تولید کننده و فعال اقتصادی، یا عابر خیابان و مترو- با زور و تهذید و رعب افکنی، مجبور می کنند فعالیت های ضروری روزانه اش را متوقف کند؟!
🔹دم از زندگی و آزادی زدند، اما کسبه را تهدید به آتش زدن مغازه می کنند؛ چه از طریق فضای مجازی، و چه با عملیات چند نفره بزن در رویی، ترقه و کوکتل مولوتوف بازی، و شکستن شیشه مغازه ها..
♦️دیروز که نقشه شبکه آشوب برای کف خیابان -با وجود تبلیغات سنگین خارجی- با تو دهنی قاطبه مردم روبه رو شد، اشرار اجاره ای تقلا کردند تا با رعب افکنی و مجبور کردن برخی مغازه ها به تعطیلی، چند فیلم و ویدئو پر کنند تا آنتن شبکه های لندنی، از خالی بندی خالی نماند.
🔹چند نفر از همین اشرار، بعد از ظهر دیروز در یکی از خطوط مترو، با کوبیدن به در و دیوار قطار، و ممانعت از بسته شدن در آن، سعی کرده بودند مردم را عصبانی کنند.
♦️همان جا یکی از اشرار، با حمله و انواع توهین های رکیک به خانم دستفروش در مترو گفته بود: [...] مگه نمیدونی امروز اعتصابه و نباید کار کنی؟! غلط کردی اومدی دستفروشی!
🔹بعد از دو ماه، صحنه با وجود همه پیچیدگی های ماجرا روشن است. شرارت و تولید نا امنی و هراس افکنی و تهدید زندگی شهروندان، هیچ نسبتی با مطالبات و حتی گلای و اعتراض های متنوع مردم ندارد.
♦️آنها که کف زندگی مردم در کوچه و خیابان و بازار، آفتابی می شوند، هراس افکنی می کنند و حتی کار را به آتش افروزی و راه بندان و جنایت می کشانند، به مفهوم دقیق کلمه، مرتکب همان جنایاتی می شوند که پایه گذارانش، سازمان منافقین و سپس داعش بودند.
🔹ضمن تاکید بر اهیمیت روشنگری عمومی، باید گفت شدت عمل با اشرار گستاخ و رعب افکن، هر چه زودتر انجام شود، هزینه و خسارت کمتری به کشور و مردم تحمیل خواهد کردد. صدها شهید و مجروح، و دو ماه تحمیل نا امنی و رکود به زندگی مردم، بس است. باید جریمه ها و مجازات های عبرت آموز برای اشرار، اعلام و اعمال شود.
@IMANI_mohammad
.
💢 درمانده ها
تصویر سران آمريكا، آلمان، انگليس ، فرانسه و كانادا در حاشیه نشست گروه 20 نمادی از درماندگی در مقابل بحران ها، به ویژه پیامدهای امنیتی و اقتصادی جنگ اوکراین، بحران انرژی، و ظهور مدعیان جدید در شرق است.
اکنون باید فردی با مختصات بایدن، غرب را رهبری کند و حال آن که سیاستمداران اروپایی بسیاری مانند جوزپ بورل، فدریکا موگرینی، امانوئل سارکوزی و ولفگانگ ایشینگر (رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ) هشدار داده اند:
-قدرت رهبری آمریکا در حال زوال است. هرگز آمریکا را تا این حد قطبیشده و بیثبات ندیده بودم.
-محور جهان درحال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچوجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن ترامپ، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن.
- تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق پیش چشم ما در حال وقوع است.
- جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جدیدی شکل دهند. کشورهایی مثل ایران و روسیه در حال پر کردن خلا قدرت هستند.
@IMANI_mohammad
.
🔹امروز ششمین سالگرد رحلت مرحوم حاج حسن شایانفر (ره) است. مشاور فرهنگی موسسه کیهان که در حوزه جریان شناسی فرهنگی- سیاسی دشمن، حق بسیاری بر گردن جبهه انقلاب دارد.
♦️شادی روح و علوّ درجات این خدمتگزار گمنام انقلاب اسلامی، صلوات و فاتحه ای نثار فرمایید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 🔹امروز ششمین سالگرد رحلت مرحوم حاج حسن شایانفر (ره) است. مشاور فرهنگی موسسه کیهان که در حوزه جریان
.
یاد ماندگار حاج حسن شایانفر (ره)
♦️امروز ششمین سالگرد رحلت مرحوم حاج حسن شایانفر (ره) است. مشاور فرهنگی موسسه کیهان که در حوزه جریان شناسی فرهنگی سیاسی دشمن، حق بسیاری بر گردن جبهه انقلاب دارد.
🔹حاج حسن در بازار کار می کرد اما پس از انقلاب بر اساس تکلیف ، پای در عرصه روشنگری فرهنگی و دشمن شناسی گذاشت. بازار را دیده بود و حساب و کتاب _ به غایت _ سرش می شد اما هرگز بر سر سفره انقلاب کاسبی نکرد. اهل حساب و کتاب بود و به همین دلیل #حیات_طیبه را برگزید ؛ همان که امیر مومنان در توصیفش فرمود "هی القناعه". قرآن می فرماید صالحان را به زندگی پاکیزه زنده می داریم ؛ "من عمل صالحا من ذکر او انثی و هو مومن فلنحیینه حیات طیبه". یعنی به مرتبه انتخاب "قناعت و رضایت به حلال اندک دنیا " می رسانیم. ... و حاج حسن شایانفر #قانع بود به اختیار ، هر چند که فرصت های فراوان داشت برای تدارک زندگی اشرافی.
♦️زندان و کار فرهنگی؟! حاجحسن شایانفر، بسیاری از دستگیرشدگان گروهکی در سال های آغازین پس از انقلاب را بازیخورده و قربانی سران گروهکهای نفاق میداند و غمخوارشان میشود. برای جوانهای افتاده در دام منافقین، کلاس درس برپا میکند و کتاب درسی تهیه میکند و معلم میآورد که به درسشان برسند. آزاد هم که میشوند و مورد سوءظن و بیاعتمادی قرار دارند، برخی از همانها را ضمانت میکند تا به زندگی برگردند و صاحب شغل شوند.
🔹آنقدر مهربانی و جذب میکند، که یکی از سران بازداشتی، کفری میشود. سراغ حاجحسن در زندان میرود و تا میتواند با فحش و ناسزا از خجالت حاجی درمیآید! حاجحسن لبخند میزند و میپرسد چرا اینقدر آشفتهای؟ و پاسخ میشنود «تو با این پیگیریها و دلسوزیهایی که انجام میدهی، انگیزه مبارزه را از اعضاء و سمپاتهای ما گرفتهای... اینها بریدهاند و میگویند پشیمانیم». همان سران گروهکهای نفاق و زخمخوردههای بعدی از حاجحسن، به همین دلیل لقب «توابساز» به او میدهند!
♦️او سردار گمنام میدان مجاهدت فرهنگی بود که هرچند به اختیار، گمنام ماند اما به برکت خدمت خالصانه ، بسیاری در میان نسل دوم و سوم انقلاب ، تربیت یافته و شیفته او هستند. کیهانی بود اما در ارتباط گرفتن و پیوند دادن افراد و جریان های انقلابی، چنان بلد همت بود که دوستانش به شوخی می گفتند جهان وطنی رفتار می کند. تا توانست کادر سازی کرد و همرزمان فرهنگی را به هم ارتباط داد. از فعالیت های آن مرحوم در دفتر پژوهش های مووسه کیهان، بالغ بر 60 جلد کتاب به یادگار مانده است.
🔹شادی روح و علوّ درجات این خدمتگزار گمنام انقلاب اسلامی، صلولت و فاتحه ای نثار فرمایید. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم اهلک اعدائهم اجمعین.
@IMANI_mohammad
سیلی بهنگام ایل غیور منگور
♦️آمریکا و اسرائیل، یک سیلی جانانه از ایل غیور "منگور" در مهاباد طلب داشتند که دیشب و امروز خوردند. دم این ایل کُرد و سنی مذهب غیور گرم که پاسخ نقشه سیا و موساد را با تحقیر دادند.
🔹خواستم بنویسم مزدوران وطن فروش، از ایل غیور منگور سیلی خوردند؛ دیدم امثال کومله و دموکرات اصلا قدر و مقداری ندارند که بشود اعتنا کرد. آنها که از مردم شریف کُرد مهاباد سیلی خوردند، اسرائیل و آمریکا بودند و نه گروهک ها.
♦️این گروهک ها اگر سر سوزنی شرافت، غیرت و شجاعت سرشان می شد، هنگامی که داعش به کردستان عراق حمله کرد، کُرد های بیگناه را کشت و می خواست در موصل هم جنایت کند، به کمک کُردها می شتافتند.
🔹این، البته انتظار گزافی است از گروهک هایی که دهه ها قبل از داعش، برای مزدوری تشکیل شده و یوغ نوکری سیا و موساد را به گردن آویخته بودند.
♦️همین ها زمانی که ارتش جنایتکار صدام، رزمندگان غیور ایرانی و شهرهای کُرد نشین ایران و عراق را در معرض جنایت بمباران شیمیایی قرار داده بود، سمت دشمن ایستاده بودند؛ همان گونه که امروز کاسه لیسی دشمنان ملت های منطقه را می کنند.
@IMANI_mohammad
دوپینگ انگلیس
🔹همه شما دوست دارید تیم ملی تان مقابل انگلیس و دیگر حریفانش در جام جهانی پیروز شود؟ رفتار بهنجار و طبیعی است.
♦️اما استثنای ملت ایران، افراد آنُرمالی مثل "صادق-ز" هستندکه کنار حریف ایستاده و می گویند ما از باخت تیم ملی ایران خوشحال می شویم! (او آذر ماه 92 هم در روزنامه شرق، نوشته بود: "اگر نامم آلفرد یا دیوید، و نام فامیلی من هم جانسون یا اسمیت بود و به جای دانشگاه تهران در دانشگاه «ییل» یا «استنفورد» تدریس میکردم، در آن صورت حتما برای وضع نظریه دیپلماسی مثبت، شهره خاص و عام میشدم! اما خب اسمم صادق است و در محله بازارچه آبمنگل تهران بزرگ شدهام"!)
🔹شکست طلبان -که به وقتش با ویرانی طلبان ایران نیز همراه شدند- هم پیاله شبکه های بدنام لندنی هستند که چند ماه علیه تیم ما جنگ روانی راه انداختند، ابتدا خواستار تحریم ایران شدند و وقتی موفق نشدند، نقشه انگلیسی ها را به اجرا گذاشتند؛ تفرقه بینداز و حکومت کن! ایجاد شکاف و دودستگی در تیم ملی ایران. این رسم دویست ساله آنهاست.
♦️تیم انگلیس، فردا با دوپینگ، به مصاف تیم ما می آید.
@IMANI_mohammad
.
جام جهانی نیرنگ
به کدام تیم می رسد؟
🔹انگلیسی ها را در دنیا به عنوان "استعمار پیر" و "روباه پیر" می شناسند؛ به حجم جنایات و خیانت هایی که در حق ملت ها کرده اند و به رکورد فریبکاری هایی که بر جا گذاشته اند.
♦️این که تیم ملی انگلیس مدت هاست به عنوان مخالفت نمادین با تبعیض نژادی زانو می زند، موجب فراموشی بیش از دویست سال جنایت این رژیم بدنام در گذشته و جنایات جاری آن علیه ملت ها نمی شود.
🔹آنها ضمن راه انداختن جنگ های ویرانگر جهانی و منطقه ای بسیار، چند نوبت ویرانی و قحطی و اشغالگری را به کشورهای بسیاری در شرق و غرب و شرق آسیا تحمیل کردند. میلیون ها نفر را به کام مرگ کشاندند و صد ها میلیون نفر را به اسارت و بهره کشی گرفتند.
♦️ایران ما در طول دو قرن گذشته، جنایات و خسارت های بسیاری را از انگلیسی ها متحمل شده است. گرفتن امتیازات استعماری فرواان، جدا کردن افغانستان و بحرین، اشغال سرزمینی، ارتکاب دو کودتا برای تحمیل رضاخان و پسرش، و حمایت از تحریم و تجزیه طلبی و ترور پس از انقلاب، مشتی از خراورها جنایت انگلیس در حق ملت ماست.
🔹بی تردید باید جام جهانی جنایت، خیانت و نیرنگ را به انگلیس داد.
@IMANI_mohammad
.
💢 زانو می زنند اما
عذرخواهی و جبران نه!
🔹اینفانتینیو رئیس فیفا، ضمن اعتراض به ریاکاری اروپایی هاگفت: «من اروپایی هستم. من فکر می کنم به خاطر کاری که ما اروپایی ها در 3000 سال گذشته در سراسر جهان انجام داده ایم، باید برای 3000 سال آینده عذرخواهی کنیم.
♦️شاید مصداق کامل این سخنان، رژیم استعماری و فریبکار انگلیس باشد که اگر به خاطر استعمارگری، تحمیل جنگ و اشغالگری و قحطی و کودتا علیه ملت ها در دو قرن گذشته تا دویست سال آینده هم عذرخواهی کند، همچنان بدهکار باقی بماند.
🔹اما آنها متاسفانه به جای شرمندگی و جبران و تعهد دادن درباره اینکه خیانت های گذشته را تکرار نمی کنند، شیوه نیرنگ و فریب ملت ها را در پیش گرفته اند. مثل همین زانو زدن به نشانه مخالفت با تبعیض نژادی و نقض حقوق بشر، و حال آن که خود، سرمنشا این مصیبت جهانی، و ادامه دهنده همان مسیر با شگرد های پیچیده تر هستند.
@IMANI_mohammad
از گوسفند کشی
تا هواداری انگلیس
🔹همین وطن فروش هایی که دیروز به بهانه مخالت با جمهوری اسلامی، تیم انگلیس را تشویق کردند، چهل سال قبل با بهانه مشابه، به استخدام استخبارات و ارتش متجاوز صدام درآمدند و مقابل اشغالگران گوسفند کشتند. همچنین هر خیانتی که سرویس های جاسوسی انگلیس و اسرائیل و آمریکا طلب کردند، نه نگفتند.
♦️آنها تا می توانستند در میدان جنگ تحمیلی، تجزیه طلبی، شرارت و تروریسم، جاسوسی و دادن گرای نقاط مهم به دشمن، به کشور خود خیانت کردند و از پشت خنجر زدند. صد البته که آنان، روسیاهان همیشه تاریخ شدند و ایران، ماند قدرتمند تر شد.
🔹کدام انسان شریف و پدر مادر داری می تواند بهانه جویی را مجوز خیانت به کشور و مردم خود قرار دهد؟ اینها فقط بهانه ای است برای توجیه خیانتی که پیشاپیش مرتکب شده و همه چیز خود را فروخته اند. طبیعی است که اگر کسی به خود رحم نکرد و خود فروشی کرد، وطن فروشی برای وی ننگ و عار حساب نمی شود.
♦️این حکمت شریف از امام هادی علیه السلام است که فرمود: ". مَنْ هَانَتْ عَلَيْهِ نَفْسُهُ فَلَا تَأْمَنْ شَرَّهُ. از شرّ کسی که شخصیّتش در نزد خودش بی ارزش باشد (ارزشی برای خودش قائل نباشد)، در امان نباش".
@IMANI_mohammad
💢 انگلوفیلهای بیوطن -۱
1) دیدن افراد وطن فروش -ولو افراد انگشت شمار باشند- حال به هم زن است. برای همین هم وقتی می بینیم کسی تیم دشمن را تشویق می کند، منزجر می شویم. منزجر کننده است، اما واقعیت تاریخی است، نه این که اولین بار اتفاق افتاده باشد. 69 سال قبل در حالی که ملت ایران و نیروهای مذهبی و ملی برای رهایی نفت از چنگال استعمار انگلیس قیام کرده بودند، وطن فروشانی هم پیدا شدند که طرف دربار دست نشانده ایستادند و سرباز انگلیس و آمریکا برای کودتا شدند. از شعبان بی مخ و پری بلنده در کف خیابان بگیرید، تا سرلشکر فضل الله زاهدی و برخی روشنفکر نمایان غربگرا در روزنامه ها و احزاب و دانشگاه ها.
2) یا مثلا چهار دهه قبل در خوزستان عزیز ما، در حالی که مردمان غیور منطقه برای دفاع از سرزمین و ناموس خود بسیج شدند و فقط در خرمشهر با دستان خالی، ارتش تا بن دندان مجهز صدام را به مدت 33 روز زمینگیر کردند، عده معدودی هم یافت شدند که قبلا خود را فروخته و به پیشواز ارتش متجاوز صدام رفته بودند! اصلا چرا راه دور برویم.
چند ماه قبل، وقتی دولت انگلیس برای چندمین بار منحل شد و لیز تراس کلا به مدت 43 روز نخست وزیر شد(!) برخی نشریاات زنجیره ای با ذوق زدگی تمام، او را موضوع تصویر و تیتر اصلی خود کردند! قبل از آن هم وقتی که فدریکا موگرینی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) به تهران آمد، چند نماینده بی عار و غربگرای مجلس دهم، چنان دست و پای خود را برای عکس یادگاری گرفتن گم کردند، که تا مدت ها سوژه رسانه های بیگانه شدند.
3) اگر غیرت و حمیّت، ویژگی اخلاقی بارز ملت ماست، بی عاری و بی غیرتی، ویژگی فرومایگانی است که حاضرند همه چیز و همه کس را به کمترین بها بفروشند. به یاد بیاورید که سال گذشته از اکانت های قلابی در تیرانا و ریاض و لندن و لس آنجلس، هشتگ "من بی ناموسم" و "بی غیرتم" را در توییتر فعال کردند و سپس دامنه آن را به برخی شبکه های زرد کشاندند. می گفتند ما اصلا چیزی به نام ناموس و غیرت، چه درباره همسر خود و چه درباره وطن نمی شناسیم. شبیه همین حرف را بعضی های شان در تجمع و نمایش رسوای اخیر برلین نشان دادند، آنجا که یکی از غیرت حرف می زد و بقیه او را هو کردند که "غیرت دیگه چیه؟"!
البته این گروهک ها لازم نبود به بی ناموسی و بی غیرتی اعتراف کنند. تاریخ به نقل از نزدیکان محمد رضا پهلوی و همسرش، خیانت های فراوان این دو را نسبت به هم نقل کرده است؛ همان گونه که ماجرای خیانت "مریم قجر عضدانلو" به شوهرش مهدی ابریشمچی ، و نیز طلاق اجباری ده ها زن عضو سازمان از شوهران شان و انتقال آنها به حرمسرای مسعود رجوی، در سینه تاریخ ثبت است.
تاریخ فراوان به یاد دارد که محمد رضا پهلوی چگونه دار و ندار ملت ایران را به آمریکا و انگلیس فروخت؛ و با چه وقاحتی، پای دیکته انگلیسی و آمریکایی برای تجزیه بحرین از تمامیت ارضی ایران را امضا کردند و هویدا نخست وزیر گفت "دختر خودمان بود و شوهرش دادیم"! همچنین، صحنه هم آغوشی رجوی با صدام جنایتکار و در آوردن سازمان منافقین به عقد رژیم بعث، و بی ناموسی های بعدی تا عملیات مرصاد و دادن گرای ترور دانشمندان ایرانی، از سینه داغدار تاریخ پاک نخواهد شد.
4) اما در موضوع خاص انگلیس، ملت ما نسل اندر نسل، با این رژیم استعماری پدر کشتگی دارد. انگلیسی ها در دو قرن اخیر، جنایات فراوان در حق ملت های مختلف مرتکب شده اند، که ملت ما هم یکی از قربانیان بوده است. آنها جنگ های جهانی و منطقه ای بسیار پدید آوردند و ویرانی و قحطی هایی را که ده ها میلیون ها نفر را به کام مرگ کشاند و صد ها میلیون نفر را به اسارت درآورد، موجب شدند. ایران ما هم، جنایات و خسارت های بسیاری را از انگلیسی ها متحمل شده است.
امتیازات استعماری فراوان در دوره قاجار و پهلوی (قرارداد های رژی، ۱۹۱۹ و نفت)، جدا کردن افغانستان و بحرین، اشغال سرزمینی، تحمیل دو کودتای سوم اسفند 1299 و 1332 و برقراری نیم قرن دیکتاتوری پهلوی، مُشتی از خراورها جنایت انگلیس در حق ملت ماست.
بعد از انقلاب هم، مردم ما انگلیس را به حمایت از رژیم متجاوز صدام، حمایت از گروهک های تجزیه طلب و تروریست، و پیشقدمی در تحریم می شناسند. رژیم انگلیس، آخرین بار در برجام زیر تعهدات خود زد. با وجود خوش بینی هایی نادرستی که دولت سابق نسبت به انگلیس نشان داد، آقای ظریف پس از برجام به گلایه گفت: «بیست ماه پس از انعقاد برجام، نمی توانیم یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم".
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
انگلوفیلهای بیوطن -۲
5) یک اقدام موذیانه انگلیس ظرف 120 ساله قبل از پیروزی انقلاب، تدارک شبکه ای از مستخدمان مزدور (انگلوفیل) بوده است. با این شبکه نفوذ بود که رگ حیات میرزا تقی خان امیر کبیر را در دوره ناصر الدین شاه زدند، نهضت مشروطیت را دزدیدند و سرنگون کردند، رضاخان بیسواد و پسر بی کفایتش را بر گرده ملت ایران نشاندند و نفت و منابع ما را غارت کردند. آن شبکه پس از انقلاب - ولو پنهانی و محدود- بازسازی شد.
فقط به عنوان یک نمونه، حسین رسّام (عضو بازداشتی سفارت انگلیس در ماجرای فتنه سبز 1388) در دادگاه گفت "در 5 سال، 130 نفر، و طي يک سال اخير 50 نفر را جذب کردم. از طريق آنها اطلاعات مورد نياز را کسب مي کردم. "محمد- ع، سعید- ل و م- ش" مرتبطين مهم من بودند". رسّام، بعد ها جزو هدایت کنندگان شبکه اینترنشنال در لندن شد؛ شبکه ای که سردبیری آن را به مسخدمی به نام علی اصغر رمضانپور (معاون وزیر ارشاد دولت اصلاحات) سپردند.
6) اما مصاف ما با انگلیس، نقاط عطف پیروزمندانه و تابناک هم فراوان دارد. اگر از شکست انگلیس (در کنار آمریکا و اسرائیل) در نقشه تجزیه منطقه (خاورمیانه جدید) بگذریم که در حقیقت شکست در مقابل ایران و متحدانش بود، باید ماجرای یاغیگری دزدان دریایی بریتانیا را بادآور شد که نفتکش ایران را در تنگه بین المللی جبل الطارق توقیف کردند؛ اما اقدام مقتدرانه رزمندگان نیروی دریایی سپاه در توقبف نفتکش انگلیسی در خلیج فارس، تحقیری بی سابقه را متوجه رژیمی کرد که زمانی قدرتمند ترین نیروی دریایی و امپراتوری جهانی محسوب می شد. نتیجه این قدرت نمایی پیروزمندانه، سرشکستگی و عقب نشینی ارتش و دولت ملکه و آزادی نفتکش ایرانی بود.
همچنین، انگلیس خبیث که به تعبیر عامیانه "جان به عزرائیل نمی داد"، امسال با دیپلماسی مقتدرانه دولت جمهوری اسلامی ایران مجبور شد اصل و فرع بدعی ۳۹۰ میلیون پوندی (حدود ۵۳۰ میلیون دلاری) خود را بعد از چهار دهه پرداخت کند. انگلیس در حالی مجبور به این عقب نشینی شد، که فقط در اثر بحران اقتصادی اخیر و ظرف سه ماهه آوریل تا اوت (اردیبهشت تا تیر ماه)، ۵۶۲۹ شرکت اعلام ورشکستگی کردند و این ورشکستگی شرکت ها، بالاترین رکورد در 13 سال گذشته بوده است. به گزارش دفتر آمار ملی انگلیس (ONS)، از هر 10 شرکت در این کشور، یک شرکت گفته که در معرض خطر ورشکستگی قرار دارد".
7) جام جهانی فوتبال با همه هیجان و اهمیتش، یک مسابقه ورزشی است. و البته که از این رقابت ورزشی، سوء استفاده های سیاسی هم می شود. مانند همین عقده گشایی عده ای انگلوفیل و یانکوفیل که به بهانه ناکامی تیم ملی ما انجام دادند. آنها همان هایی هستند که ابتدا دنبال تحریم و سپس جنگ روانی و تضعیف روحیه تیم ما بودند. سر فرصت دیگری باید به علل ناکامی تیم ملی پرداخت. اما در اینجا از منظر ملی، باید چند نکته مهم را یادآور شد.
نخست، این که هیچ وطن فروشی، در چشم ملت ها و حتی دولت های دنیا محترم شمرده نشده است. دوم، نفوذ و تحمیل روحیه شکست طلبی، یکی از شگردهای قدرت ها برای ضربه زدن به حریفان قدرتمند از درون آنهاست. سوم، اگر به صیانت از روحیه قدرتمندی و قدرت افزایی و همدلی و سلحشوری و شجاعت و بی اعتمادی به حریف و نترسیدن و منفعل نشدن در برابر او اهتمام شود، قدرتمند ترین حریفان هم به زانو در خواهند آمد؛ همچنان که انگلیسی ها و آمریکایی ها در ماجرا هایی مانند اسارت نیروهای نظامی متجاوزشان در آب های سرزمینی ایران، توقیف مستقیم یا نیابتی نفتکش های حامل نفت ایران (در جبل الطارق و یونان) و تسویه بدهی 390 میلیون پوندی به نمایش گذاشتند. چیرگی بر شکاف افکنی و هراس افکنی دشمن، شرط پیروزی است.
در واقع موضوع خطرناک، تحلیل های فلج کننده است، نه تحریم های فلج کننده. و گرنه ما فرمانده دلاور و جوانی را به نام محمد جهان آرا در تاریخ دفاع مقدس سراغ داریم که در بحبوحه مصیبت بزرگی به نام سقوط خرمشهر (پس از یک ماه مقاومت) با شجاعت و طمانینه تمام به همرزمانش گفت " بچه ها اگر شهر سقوط کرد آن را دوباره فتح می کنیم؛ مواظب باشید ایمان تان سقوط نکند.”. همان هم شد. نه تنها خرمشهر قهرمان آزاد شد و صدام در کنار خیلی های دیگر مانند ریگان و شیمون پرز به زباله دان تاریخ رفت، بلکه امروز ناظران سیاسی و نظامی و دیپلماتیک، ایران را به عنوان کشور قدرتمندی می شناسند که نفوذش تا کنار دریای مدیترانه و آمریکای لاتین پیش رفته است. ایمان، امید، اراده، همدلی و وحدت کلمه، رمز پیروزی دیروز و امروز و فردای ملت ماست، ان شاء الله.
🔹روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
باخت به حاشیه سازی و قرتی بازی
🔹در حالی که دل مشغولی بازیکنان و وزیر کشور آلمان، حاشیه بازی و ترویج همجنس بازی شده بود، این تیم از ژاپن دو گل خورد!
♦️می چسبیدید به فوتبال تون، خب! زمین ورزش که جای این قرتی بازی ها، بی اخلاقی ها و حق العمل کاری های شرم آور نیست!
@IMANI_mohammad
این شادی شیرین
♦️خبیث ترین های دنیا، می خواستند شادی را از مردم ما دریغ کنند و احساس شکست و نا امیدی و تسلیم را بر سر تیم ملی و ملت ما بکشانند.
🔹اما وقتی تیم ملی ما همدل شد، برای ایران عزیز و قوی جنگید، و به جای دفاع، جانانه حمله کرد، انگلیس دوم را از پا در آورد. نه انگلیس دوم، بلکه همه بوق های رسانه ای وابسته به انگلیس، آمریکا، اسرائیل، سعودی و وطن فروشانی را که جنگ روانی گسترده ای را به راه انداخته بودند.
♦️تیم ملی ما، امروز پیروزی شیرینی به دست آورد و ملت ایران را شاد کرد. شادی مردم ما، دشمنان را عصبانی می کند.
🔹این شادی برآمده از فطرت و شرافت، تیری است بر چشم همه بدخواهان ایران عزیز که نمی خواستند ملت و تیم ما را شاد ببینند.
♦️ما امروز یک تیم همدل بودیم؛ بر طلسم و جادوی جنگ رسانه ای دشمن چیره شدیم و شکست را به اردوگاه همه دشمنان ایران عزیز کشاندیم.
🔹این پیروزی از همان آغاز بازی رقم خورد، آنجا که همه تیم یکصدا سرود ملی را همنوایی کردند. و به سرانجام رسید، آنجا که بازیکنان ما شادی کردند و سر به سجده شکر گذاشتند. تا کور شود، هر آن که نتواند شادی ملت بزرگ ما را ببند.
♦️هر قدر که این شادی برای ملت ما شیرین بود، کمر شیاطین را شکست. شیاطینی که همه توان سیاسی و رسانه ای و هنگ مزدوران خود را پای کار آورده بودند.
@IMANI_mohammad