بگو بمیرن دیگه!
♦️پدرام سلطانی، از عناصر غربگرا و از حامیان اغتشاشات بوده، اما حالا که دیده بوی تعفن ماجرا بلند شده و به بیزاری مردم انجامیده، توییت زده:
🔹"دشنام دادن کاری زشت و غیراخلاقی است. اما زشتتر این که اغلب دشنامهای رایج در ایران زنستیزانه اند. عباراتی از قبیل: نامرد، خالهزنک، بی*اموس، مادر …، خواهر …، چندپدر، بیپدر، *رامزاده و… همگی زنان را هدف گرفتهاند. «برای #زن_زندگی_آزادی» زنستیزی را از زبان بزداییم".
♦️پدرام جان! بگو اشرار و اوباش اجاره ای بِرن بمیرن دیگه! اگر اینا رو حذف کنن که دیگه چیزی براشون باقی نمیمونه! جماعت مثلا برانداز (!) غیرِ فحاشی، بی ناموسی و بی غیرتی، حمله به نوامیس مردم، آتش زدن و آدم کشتن، کار دیگه ای بلد نیستن آخه!
@IMANI_mohammad
برای تامین هزینه الواطی
باید نقشه دیگری بکشند!
♦️یکی گفته بود در فلان فیلم بازی کرده بودم. پرسیده بودند "کجای فیلم؟ ما که هیچ اثری از تو در این فیلم ندیدیم". گفته بود: آن دیوار را که حوادث فیلم در مقابلش اتفاق می افتاد، یادتان هست؟ من پشت دیوار بودم (!)
🔹حالا حکایت این اعتصاب های زورکی و قزن قورتکی است که هزاران کیلومتر آن طرف تر از ایران طراحی می شود و سپس در روز موعود، شروع می کنند به توییت و ریتوییت و ترندینگ و انواع شعبده بازی های مجازی؛ که چه نشسته اید شهرها و خیابان های ایران شلوغ پلوغ است و انقلاب شده؛ و اِل بِل و جیمبِل!
♦️اما دریغ از چند تصویر و ویدئو، ولو با کادر بسته و در فضای تاریک و مبهم! پس، اعتصاب و اعتراض کجاست؟ لابد پشت دیوار، داخل دفتر بی بی سی و اینترنشال و صدای آمریکا و منوتو و رادیو فردا.
🔹طبیعی هم هست که کسی محل شان نگذارد. نمی شود مُشتی شارلاتان بی وطن، در لندن و پاریس و لس آنجلس سرگرم یلّلی تلّلی باشند، و این طرف، کسی توهم بزند کند که باید به زندگی و معیشت و کسب و کار خود آسیب بزند، تا آن طرف، پول کاباره گردی و بدمستی شارلاتان ها جور شود.
♦️حساب دو دو تا چهارتاست. اگر مدعیان لیدری، مطالبه مبارزه و هزینه دادن (بلکه ارتکاب خشونت و جنایت) دارند، چرا خودشان داخل کشور آفتابی نمی شوند تا معلوم شود چند مرده حلّاجند؟
🔹و اگر آنها حاضر نیستند کمترین هزینه ای بدهند، چرا دیگران باید هزینه اش را بپردازند تا آنها برای کارفرمایان انگلیسی و اسرائیلی و آمریکایی فاکتور کنند؟! مردم چرا باید زندگی خود را نابود کنند تا پول الواطی آنها تامین شود؟!
🔹عجالتا، هر چه جلوتر می رود و دست عروسک های خیمه شب بازی سیا و موساد و ام آی سیکس در فضای رسانه ای رو می شود، جنبش قلّابی، بیشتر سویه کُمدی و هجو می گیرد. بس که در این سه ماه دروغ گفتند، خالی بستند، دغلکاری کردند و مخاطب را شُل مغز پنداشتند.
♦️حالا هم با بی محلی و تحقیری که از مردم پس از هر فراخوان می بینند، باید فکر دیگری برای کاسبی شان (تیغ زدن سرویس های غربی) بکنند. ظاهرا دیگر این مدل کلّاشی جواب نمی دهد.
@IMANI_mohammad
.
جانیان بازیچه شیطان
♦️خداوند در قرآن حکیم، درباره فریبکاری شیاطین فرمود: "كَمَثَلِ الشَّيْطَانِ إِذْ قَالَ لِلْإِنْسَانِ اكْفُرْ فَلَمَّا كَفَرَ قَالَ إِنِّي بَرِيءٌ مِنْكَ إِنِّي أَخَافُ اللَّهَ رَبَّ الْعَالَمِينَ .
(منافقان) مثل شیطانند که به انسان گفت کافر شو، پس هنگامی که کافر شد، به او گوید من از تو بیزارم، من از (عقاب) پروردگار عالمیان می ترسم".
🔹۵ نفر از جنایتکارانی که با قساوت تمام، کارگر بسیجی "سید روح الله عجمیان" را مورد شکنجه قرار داده و به شهادت رسانده بودند، به جرم افساد فی الارض به اعدام محکوم شدند.
♦️این جنایتکاران قسیّ القلب، خود را تباه کردند تا سران و صحنه گردانان فتنه در خارج کشور، بتوانند فاکتورهای مالی جدید برای سرویس های جاسوسی غرب و استخبارات رژیم سلمان ابو ارّه عرضه کنند.
🔹شهید عجمیان کارگر گچ کار ساختمان با حقوق سه میلیون تومانی، مظلومانه توسط اوباشی به شهادت رسید که یک پزشک بی وجدان با درآمد ماهانه صد میلیون تومان، تحریک شان می کرد. پزشک مذکور با دراویش داعشی هم که چند سال قبل مرتکب جنایت در خیابان گلستان در شمال تهران شدند، در ارتباط بوده است.
@IMANI_mohammad
.
آدم باشید! آدم نباشید!
🔹خاتمی، بدون اشاره به سابقه ضد آمریکایی 16آذر و جنایات مزدوران آمریکا از جمله در فتنه اخیر نوشته است:
♦️"باوجود درد وداغی که از خونهای ریخته شده و آسیبهای مردم بردل داریم، جای خوشوقتی است که شاهد حضور دانشجویان در جریانهای اخیر هستیم. آنچه موجب تأسف فراوان است، بازداشت وایجاد محدودیت برای دانشجویان است. اینک که جامعه باشعار زیبای زن زندگی آزادی، حرکت بسوی آینده بهتر را نشان می دهد، نخبگان ودانشجویان را در حرکت حاضر می بینیم. مسئولان این حضور را قدر بدانند و بجای برخورد ناروا دست یاری به سوی آنان دراز کنند".
🔹اما همین آقا 16 آذر 83 در دانشکده فنی، هنگامی که از سوی برخی طرفداران اصلاح طلبان هو شد، از کوره دررفت و گفت: "این خلاف دموکراسی است؛ این چه وضعی است که ایجاد کردهاید، مگر شما چند فر هستید که هو میکنید؟ کاری نکنید که بگویم بیرون تان کنند، آدم باشید وگوش بدهید".
♦️حالا همین آقا، سرپوش بر رفتار اقلیتی از دانشجویان می گذارد که در چند ماه گذشته اقدام به هتاکی، فحاشی ناموسی، شکستن در و پنجره سلف، حمله و آسیب به دیگران و تهدید برای تعطیلی کلاس ها کردند! با مزه نیست؟
@IMANI_mohammad
.
💢 جنّ و بسم الله!
🔹شما ها که در خیابان و بازار و دانشگاه تردد می کنید، لابد از شنیدن واژه "اعتصاب سراسری" خنده تان می گیرد؛ که اعتصاب کذایی کجاست و کجا باید با ذره بین به دنبالش گشت؟!
♦️اما در فضای موهوم توییتر که لاف و بلوف و خالی بندی هیچ کنتوری نمی اندازد و سر بی صاحب می تراشند، "یک میلیون توییت" برای اعتصاب کذایی در شده! با این حال، در ازای این رگبار مشقی توییت، بیست مورد تصویر و ویدئوی ولو مات و مبهم هم ارائه نکرده اند؛
🔹چرا؟ چون همه کسب و کار ها -به جز گالری جواهر فروشی علی دایی در تجریش!- دایر هستند و منطقا نمی شود مغازه های باز و مردم در حال تردد و خرید را به عنوان اعتصاب فاکتور کرد. شده حکایت جنّ و بسم الله.
♦️آن ور آبی ها چرا این قدر گل درشت، خودشان را سوژه خنده می کنند؟! یک میلیون و دویست هزار توییت با خروجی تقریبا صفر که حتی نتوان گفت "کوه موش زایید"؟!
🔹عجب غلطی کردند و چه شکری خوردند، با این سوژه ای که خودشان ساختند و خودشان هم انگشت نما شدند.
@IMANI_mohammad
.
.
مرد سال چی؟!
🔹ترکیه با وجود خدماتی که به ناتو در جنگ عراق و سوریه و لیبی داد، دهه هاست پشت درهای اتحادیه اروپا مانده است.
♦️اوکراین هم، قربانی جاه طلبی آمریکا و ناتو شد، اما با وجود تحمل خسارات جنگ، نتوانسته عضو ناتو شود. در صورت تهدید شدن یک عضو ناتو، دیگران باید مستقیما وارد جنگ شوند. اوکراین، هزینه هنگفتی پرداخت، اما حق ندارد توقع مشابهی از ناتو داشته باشد!
🔹غرب در اوکراین طی دو دهه دو بار مداخله کرد، دولتی دست نشانده سر کار آورد و بر تهدیدهای نظامی و امنیتی در پشت مرزهای روسیه افزود. اما عایدی مردم اوکراین از این دست درازی، جز نکبت نبود.
♦️سرویس های غربی، از زلسنکیِ کمدین، شومن سیاسی ساختند، حزبش را فربه کردند و او را به ریاست رساندند. اما پای هزینه های جنگی که خود شعله ور ساختند، نایستادند.
🔹آنها زلسنکی را تجهیز کردند تا به روسیه ضربه بزند، اما تا بحران اقتصادی تشدید شد، از او خواستند در همین وضعیت فعلی، با روسیه برای خاتمه جنگ مذاکره کند.
♦️حالا "تایم" زحمت کشیده و زلنسکی را "مرد سال" معرفی کرده! مردِ سال چی؟ حماقت؟ این بازی، امنیت اوکراین را احیا می کند، یا اقتصاد ویران آن را؟
@IMANI_mohammad
کوهی از جنجال
بدون زایمان موش!
🔹حجم هیاهوی رسانه ای ضد انقلاب و دولت های غربی درباره اعدام یک محارب، نباید کسی را شگفت زده کند.
♦️آنها با این هیاهو، رد گم می کنند و می خواهند ماجرایی بسیار مهم نزد افکار عمومی به فراموشی سپرده شود: این که با فراخوان گسترده سه روزه در هفته گذشته، سعی به تحمیق مخاطبان خود داشتند و وعده داده بودند که نقشه براندازی در 16 آذر به سراجام می رسد (!)
🔹اما کوه هیاهوی تبلیغاتی آنها، حتی موش هم نزایید. نه تجمعی، حتی در حد چند صد نفر؛ نه اعتصاب، حتی در حد تعطیلی فلان راسته بازار. هیچ؛ مطلقا هیچ!
♦️حجم این ضایع کاری بسیار بالا بوده و توصیف آن، در قالب کلمات نمی گنجد. این، یک سرشکستگی کامل برای اردوگاه دروغ بود.
🔹خب! چه باید می کردند؟ یک جنجال دیگر، برای پوشاندن آن افتضاح بزرگ. بنابراین، از عبدالحمید اسماعیل زهی گرفته تا برخی افراطیون مدعی اصلاحات و چند سلبریتی بی اختیار را مجبور کردند چوب حراج به تتمه حیثیت خود بزنند و در کنار مقامات بد نام انگلیس و فرانسه و آلمان، از رعب افکنی و شرارت یک محارب حمایت کنند.
♦️لابد مردم هم یادشان می رود که هفته گذشته به زور تهدید و ارعاب و دروغ پراکنی، چه وعده جفنگی داده و پیش از آن، مرتکب کدام جنایات وحشیانه برای تدارک اغتشاش زورکی شده بودند!
🔹تظاهر این طیف به نگرانی برای حقوق بشر و جان انسان، در حالی است که بر اثر شرارت های تدارک شده از سوی این طیف، دویست نفر از جمله 67 نفر از اعضای کادر نیروی انتظامی و مدافعان امنیت جان باختند، و بالغ بر 1700 میلیارد تومان به اقتصاد کشور خسارت وارد شد.
@IMANI_mohammad
پای درس دولت های غربی
درباره اعتراض و اغتشاش - ۱
🔹کلماتی مانند اعتراض و اعتصاب و براندازی را نباید در ایران و غرب معادل گرفت. در اروپا و آمریکا، معترضان یا اعتصاب کنندگان، مطلقا اجازه ندارند به اموال عمومی و خصوصی، پلیس و یا شهروندان کمترین آسیبی بزنند.
♦️اما پلیس و نیروهای امنیتی مجازند در صورتی که احتمال تهدید دادند، با شدید ترین وجه سرکوب، و حتی در صورت احساس نیاز، شلیک کنند. در آمریکا سالانه بیش از هزار نفر، بدون ارتکاب اعتراض و اعتصاب، با شلیک پلیس کشته می شوند.
🔹اعتصاب هم در این کشور ها، منحصر به درخواست صنفی کاملا محدود و مشخص، محدود به زمانی خاص و توام با مجوز، و بدون ارعاب و توسل به زور علیه دیگران است. (نه این که با سلاح گرم و سرد و تهدید و آتش افروزی و تخریب، افراد را مجبور به اعتصاب کنند).
♦️در حوزه براندازی، اصلا به هیچ کس اجازه نمی دهند که حتی هسته اولیه برای چنین آرزویی تدارک کند. اگر کسی نگاه چپ به حاکمیت یا قانون اساسی و ارکان آن داشته باشد، کمترین مجالی برای ترویج و یارگیری نخواهد داشت.
🔹در این کشورها حتی اگر کسی درباره هولوکاست تردید بورزد، از دانشگاه و پارلمان و دوایر دولتی اخراج، و به مجازات های سنگین محکوم می شود؛ و این، غیر از ضرب و شتم افراد تا سر حد کشتن است.
♦️دولت های غربی در حالی در چند ماه اخیر، طیفی از براندازان خشن و جنایتکار علیه جمهوری اسلامی (بلکه علیه تمامیت ارضی ایران) را به صف کرده و دستور انواع جنایات را به آنها دادند، که در کشور خود، برخوردی به شدت سرکوبگرانه، با یکصدم این رفتار ها داشته اند:
▪️مجلس آمریکا قانونی تصویب کرد که کارکنان راه آهن آمریکا حق اعتراض به دستمزد ندارند.
▪️نخست وزیر انگلیس خطاب به معترضان: اصلا پذیرفتنی نیست که زندگی مردم، با تظاهرات "اقلیتی خودخواه" مختل شود؛ با فرماندهان پلیس ملاقات کردم تا به آنها بگویم که از حمایت کامل من برای سرکوب برخوردارند. مردم به اندازه کافی از این هرج و مرجها رنج بردهاند و [وقت آن رسیده] کسانی که قانون را میشکنند قدرت آن را احساس کنند. آنها باید از قدرت قانون بترسند و من مصمم هستم این کار را انجام دهم
▪️پلیس انگلیس: ما متعهد به پاسخ سریع و موثر به معترضانی هستیم که عمدا زندگی مردم را با اقدامات خطرناک، بی ملاحظه و مجرمانه مختل میکنند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
پای درس دولت های غربی
درباره اعتراض و اغتشاش - ۲
▪️با ادامه اعتراضات در کانادا و برای سرکوب معترضان، در این کشور وضعیت اضطراری اعلام شد. نخستوزیر کانادا از اینکه برای سرکوب، از اختیارات اضطراری استفاده کرده، دفاع کرد و گفت ناتوانی پلیس محلی در پایان دادن به تظاهرات باعث شده او و برخی از دیگر مقامات به ستوه بیایند. بانکهای کانادا حساب معترضان مظنون به تامین مالی اعتراضات را مسدود و بیمه خودروهای مورد استفاده را معلق می کنند.
▪️نخست وزیر کانادا: اعتراض با اشغال و بند آوردن خیابانها فرق دارد. زور کردن به تغییر سیاستهای عمومی با استفاده از تظاهرات به بهانه اعتراض، امری نگران کننده است. اینکه بیاییم جایی را اشغال کرده و بگوییم تا زمان تغییر آنجا را ترک نمیکنیم، آن هم به شکلی که مخرب و بالقوه خطرناک باشد با این فرق دارد که صرفا اعتراض کنیم.
▪️وزیر دارایی کانادا: دولت بایدن، اتاوا را برای جمع کردن سریع اعتراضات تحت فشار قرار داده بود؛ زیرا تجمعات ممکن بود بر زنجیره تأمین کالاها اثر منفی بگذارد. مدیران بانکها هم هشدار داده بودند که اعتراضات موجب خواهد شد شهرت کانادا به عنوان مکانی امن برای سرمایهگذاری زیر سوال برود.
▪️پلیس فرانسه به دستور مکرون، برای چندمین، معترضان را بشدت سرکوب کرد. امانوئل مکرون با قاطعیت از خشونتهای پلیس حمایت کرد. شنبههای اعتراضی در فرانسه، ۱۲ هزار بازداشتی و ۲۸ هزار مجروح در پی داشته و دهها نفر، به وسیله گلوله اسلحه های غیرمجاز قطع عضو شده اند. پلیس فرانسه ابایی از شکستن دست و پای معترضان و خسارت به اموال مردم ندارد.
▪️وزیر کشور آلمان: بستن خیابانها جان انسانها را به خطر میاندازد. این را ما در این هفته به طرز وحشتناکی در برلین دیدیم. پلیس آلمان حمایت کامل من برای برخورد سخت و خشن با این دست معترضان را دارد.
▪️ ۲۵ عضو سابق ارتش آلمان، "مظنون به برنامه ریزی برای حمله به پارلمان"، با عملیات سه هزار نیروی امنیتی و پلیس دستگیر شدند. وزیر کشور آلمان گفت: "تحقیق از اعضای گروه راست افراطی متهم به توطئه برای کودتا در این کشور، نشانگر شدت تهدید تروریستی گروهی است که وجود کشور آلمان را نمی پذیرد. با تلاشهای براندازانه به شدت برخورد میکنیم. برلین به شدت به این تلاشها پاسخ خواهد داد".
♦️این، روش غرب است. آنها در حالی از ایران می خواهند با جانیان، تروریست ها و عناصر برانداز مماشات کنند، که در ظرف چند ماه گذشته، 67 نیروی مدافع امنیت کشور، مظلومانه به دست عناصر جنایتکار به شهادت رسیدند.
🔹روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
متهمان اصلی
نباید در حاشیه بمانند
🔹سیاست بازانی که در هشتاد روز گذشته، پای آشوب و اغتشاش به هر شکل ایستادند، توجیه کردند و حتی از یک جنایت وحشیانه بیزاری نجستند، نمی توانند ناگهان به بهانه اعدام یک محارب، فیگور رحمت و رافت و تاسف بگیرند.
♦️اشرار جنایتکار، فقط 67 نفر از مدافعان امنیت را که اجازه شلیک یا اسلحه نداشتند، با وحشانه ترین شکل ممکن به شهادت رساندند. فقط در حرم شاهچراغ، سیزده نفر توسط یک تروریست به شهادت رسیدند و بقایای تیم بازداشت شده می گویند وقتی اغتشاشات اتفاق افتاد، به ما دستور دادند که از شلوغی ها استفاده کنید!
🔹اشرار، تا توانستند رعب افکنی کردند. راه را بر عابران و رانندگان -از خیابان های شهر تا جاده ها و آزاد راه ها- بستند، آتش افروزی کردند، خسارت زدند و آدم کشتند.
♦️نه مساجد و حسینیه ها از دست اوباش داعشی در امان ماند، نه آمبولانس ها و کامیون ها و اتوبوس ها. به خانه ها و نوامیس مردم بی محابا حمله کردند و ابایی از برهنه کردن قربانیان یا نشان دادن لباس زیر محارم مردم نداشتند.
🔹حریم محترم دانشگاه را به محل عربده کشی و فحاشی اوباش تبدیل کردند و به رسم زورگیر های قداره بند، مانع از تشکیل کلاس ها شدند. سپس سراغ کسبه و بازار و حتی دستفروش ها رفتند و با تهدید و ضرب و شتم و شکستن شیشه و پرتاب کوکتل مولوتوف و شلیک اسلحه، در صدد تعطیلی اقتصاد کشور برآمدند.
♦️آنها این همه شرارت و جنایت و ترور و سلاخی کردن مردم و بستن معابر را نعل به نعل، به تبعیت از فرامینی که از سوی رسانه های بدنام (بخوانید اتاق فرمان سرویس های جسوسی اسرائیل و انگلیس و آمریکا و عربستان) صادر می شد، انجام دادند.
🔹تقسیم کار کرده بودند. یگان اشرار و محاربین و تروریست ها، می کشت و می سوخت و ویران می کرد و سودای تجزیه کردستان و بلوچستان را در سر می پروراند؛ یگان دوم، در بستر سیاست و رسانه، بر جنایت ها ماله می کشید و اصرار داشت ضمن تحریف واژگان، نام "اعتراض مدنی" بر این وحشیگری بگذارد!
♦️بالغ بر دویست کشته، 1700 میلیارد تومان خسارت، سلب امنیت و آسایش از مردمی که می ترسیدند فرزند خود را به مدرسه و دانشگاه بفرستند، یا خود، سر کارشان بروند، دامن زدن به رکود تورمی به عنوان گزینه مطلوب غرب در جنگ اقتصادی، جرئت بخشیدن به دشمنان و اجرای خط به خط نقشه جنگی خبیثانه آنها.
🔹آنچه رخ داد، نه یک اتفاق و تصادف بود؛ و نه معرکه گیری چند شرور زورگیر با قمه و اسلحه. اشرار به عنوان مُهره پیاده در اجرای این نقشه بزرگ استخدام شده بودند، همان گونه که پیش از آن، برخی سیاسیون و رسانه ها به خدمت درآمده بودند.
♦️این ننگ، هرگز پاک شدنی نیست که معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی به همراه ده ها مدیر میانی و نماینده مجلس و روزنامه نگار، از سردبیری یا همکاری شبکه ای سر در آوردند که تحلیلگران صهیونیستی مانند باراک راوید و یوسی میلمان، صراحتا آن را "بازوی جنگ اطلاعاتی موساد علیه ایران" می دانند.
🔹فراتر از جنایت اشرار در کف خیابان و میزان آگاهی آنها، آنچه به عنوان یک نقشه از سوی سیاسیون و رسانه داران مطلع به اجرا درآمده، مصداق کاملی از جاسوسی، بغی و تبانی با بیگانگان متخاصم، نه فقط برای براندازی جمهوری اسلامی، بلکه برای ویران کردن ایران بوده است.
♦️قطعا جرم و جنایت این طیف، اگر از اشرار و تروریست های جنایتکار بیشتر نباشد، کمتر نیست؛ و تسریع در محاکمه و کیفر قاطع آنها، به عدالت نزدیک تر خواهد بود. آنها نباید در حاشیه امن بمانند و برای ارتکاب جنایات بزرگ تر، بستر سازی کنند.
@IMANI_mohammad
بی محلی دوباره
🔹شبکه رسانه ای موساد، دیروز فراخوان داده بود برای اعتراض به اعدام یک شرور محارب: " شنبه، از ساعت سه بعد از ظهر، از میدان توحید تا فلکه دوم صادقیه".
♦️همزمان، توییت های میلیونی در توییتر زدند تا مثلا این کار رباتیک را جای مردم جا بزنند.
🔹اما امروز کسی در آن محله، کمترین اعتنایی به این شامورتی بازی شبکه لندنی نکرد. اصطلاحا، کسی محل [...] هم نگذاشت.
♦️مردم، از اشراری که اقدام به قداره کشی، رعب افکنی، آتش افروزی، راهبندان و جنایت کردند، منزجر هستند.
🔹مطالبه مردم در راهپیمایی های اعتراض به شرارت و آشوب، و همچنین تشیع شهدا، مجازات مسببان و مباشران این شرارت ها و جنایات بود.
♦️اکنون که دستگاه قضایی به این امر مهم همت گماشته، قاطبه مردم از این اقدام حمایت می کنند.
🔹امنیت عمومی، خط قرمز است و هر کس متعرض این امنیت می شود، باید هزینه اش را بپردازد.
♦️گفتنی است روسیاهی امروز شبکه لندنی و رسانه های همسو، ادامه سرشکستگی شبکه آشوب در ماجرای فراخوان هفته گذشته است.
@IMANI_mohammad
.
.
💢کابوس بی پایان اسرائیل
🔹تیم ملی مراکش، ضمن به اهتزاز در آوردن پرچم فلسطین، به مرحله نیمه نهایی جام جهانی صعود کرد.
♦️رژیم اشغالگر صهیونیست، با هر پیروزی مراکش، یک شکست کابوس وار دیگر را در سطح جهان و در میان دیدگان میلیاردها بیننده متحمل می شود.
🔹بازنده بزرگ امروز بازی امشب، نه پرتغال، بلکه اسرائیل بود.
@IMANI_mohammad
سعی کن بفهمی!
🔹کیوان عباسی، مدیر و رئیس شبکه ماهواره ای ضد انقلاب "منوتو" در لندن توییت زده : "خاک بر سرتون! همه چیز رو فروختین به چین، چین مالکیت جزایر سه گانه ی ایران رو بخشید به امارات!".
♦️آقا کیوان، خودتو به نفهمی نزن، سعی کن بفمی! جایی که فروخته شد، بحرین بود. فروخته هم نشد؛ آمریکا و انگلیس دستور دادند، محمد رضا پهلوی گفت چشم!
🔹واگذار کردند و نخست وزیر بهایی، امیر عباس هویدا در واکنش به اعتراض ها گفت "دختر خودمان بود، شوهرش دادیم"!
♦️ملت ما، سیصد هزار نفر شهید داد و نگذاشت یک وجب از خاکش از دست برود. وطن فروشان، معلومند: سلطنت طلبان، سازمان منافقین و تجزیه طلبان.
@IMANI_mohammad
💢 معمای یک عروسی
و درس روسیه برای چین -۱
1) دهه ها طول می کشد تا نظم جهانی مستقر شود یا تغییر کند. آمریکا پس از فروپاشی بلوک شرق (سال 1991)، از نظام تک قطبی خبر داد. اما سی سال بعد، سیاستمداران بسیاری در غرب اتفاق نظر دارند که نظم آمریکایی به سر آمده و محور قدرت، در حال انتقال از غرب به آسیاست. سفر رئیس جمهور چین به عربستان، در بستر این تغییر نظم جهانی اتفاق افتاده است. اگر مصاف چین و آمریکا را به مثابه یک رقابت کُشتی در نظر بگیریم، چین مدت هاست یک خم آمریکا را در برخی حوزه ها گرفته است. آمریکا در مقابل، با وجود ضعف و ناتوانی بی سابقه، در صدد است به این رقیب (و رقبایی چون روسیه و ایران و حتی برخی دولت های اروپایی) فن بدل بزند.
2) گسترش روابط چین و عربستان بیش از آن که چالشی برای ما باشد، چالشی راهبردی برای سیطره بلا منازع آمریکاست. چین در حال ورود به جایی است که همواره «حیاط خلوت، گاو شیرده و یکی از دو رکن سیاست دو ستونی آمریکا در منطقه» محسوب می شد.
کاخ سفید، دو دهه بعد از اعلام «قرن جدید آمریکایی» و طرح «خاورمیانه جدید»، قادر نیست حتی رژیم سعودی را در قبضه نگه دارد. در قطعیت تغییر نظم آمریکایی، همین بس که حتی گاو شیرده هم مثل گذشته تمکین نمی کند. این عدم تمکین، در هماهنگی عربستان با روسیه برای پایین نگاه داشتن عرضه نفت آشکارتر شد. نمونه دیگر را می توان با مقایسه دو نوع استقبال متفاوت مقامات سعودی از جو بایدن و شی جین پینگ مشاهده کرد. همچنین، استقبال عربستان از پیشنهاد معاملات نفتی با یوان چین به جای دلار، ضربه مهمی است که مقامات آمریکا را نگران کرده است.
3) اخیرا وبسایت کانال یک تلویزیون آلمان، در پاسخ این سوال که «دیدار شی از عربستان، چه پیامی برای آمریکا دارد؟»، نوشت: «این سفر، بخشی از اقدام تهاجمی چین است. پیام چین به آمریکا واضح است. ناظران، این سفر را نه تنها به لحاظ اقتصادی مهم می دانند، بلکه آن را پیام واضح ژئوپلیتیک عربستان و چین به آمریکا می شمارند. چین این پیام را می رساند که وارد حوزه نفوذ آمریکا شده است. در سال های اخیر، روابط آمریکا و عربستان سردتر از پیش شده. عربستان، از عقب نشینی قدم به قدم واشنگتن از خاورمیانه ناراحت است و تضمین امنیت خود را در خطر می بیند. آمریکا نیز ناراحت است که عربستان، درست پیش از انتخابات کنگره، از کاهش تولید نفت خبر داده و بایدن را در مبارزات انتخاباتی در وضعیت بدی قرار داد».
4) پیش از تلویزیون آلمان، مجله فارین پالیسی در تحلیلی یادآور شده بود: «با سفر شی جین، تجدید فراش عربستان تحقق یافته است. این سفر، شباهت بسیاری به میزبانی پر زرق و برق از دونالد ترامپ در سال 2017 داشت. پکن نمیتواند در موضوعی که برای سعودیها بسیار مهم است؛ یعنی تامین امنیت آنها در منطقه پرآشوب، جایگزین واشنگتن شود. اما روزهای تک همسری ریاض با واشنگتن احتمالاً به آخر رسیده است. آنچه به روابط آمریکا و عربستان آسیب می زند، بسیار عمیق تر از احساسات بایدن و بن سلمان نسبت به هم است. داد و ستدی که روابط را برای دههها حفظ کرده بود، یعنی نیاز واشنگتن به نفت و نیاز ریاض به تضمین های امنیتی آمریکا، به لطف لیستی طولانی از تنشها و فشارها از بین رفته است. هر تفاهمی که در مورد تلاش عربستان برای افزایش تولید نفت به دست آمده بود، با توافق عربستان و روسیه برای کاهش تولید 2 میلیون بشکه ای از بین رفت. این اقدام، در واشنگتن به عنوان حمایت مستقیم از تامین مالی پوتین در جنگ اوکراین تلقی شد. مسلّما رابطه آمریکا و عربستان، دیگر همان رابطه قدیمی نیست».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 معمای یک عروسی
و درس روسیه برای چین -۲
۵) اگر غرب آسیا تا دیروز، مجال تاخت و تاز آمریکا بود، امروز چهار گوشه جهان، شاهد دست و پنجه نرم کردن آمریکا با حریفان است. آمریکا ضربات سنگینی را در غرب آسیا دریافت کرد و حال آن که مدعی سلطنت بلا منازع بود. عراق، افغانستان، سوریه (و لبنان و فلسطین)، اسناد سوء محاسبه و باخت راهبردی آمریکا هستند. اگر این وارونگی نقشه ها نبود، امکان نداشت کاخ سفید امروز، شاهد مانور چین در حیاط خلوت خود باشد. آمریکا با روسیه و چین هم درگیر است؛ اما عقده ای که به همراه اسرائیل و انگلیس، از ایران بر دل دارد، منحصر به فرد است. ایران بود که رویاهای «قرن جدید آمریکایی» و «خاورمیانه جدید» را تبدیل به کابوس کرد و به حریفان، جرئت داد. بنابراین، آمریکای زخمی و درمانده، ضمن عملیات جداگانه علیه روسیه و چین (و حتی خیانت به اروپا)، اقدام علیه ایران را در اولویت قرار داده است. آمریکا و اسرائیل پس از شکست های بسیار، بر آنند تا از نزدیکی حریفان مانع شوند و میان آنها شکاف بیندازند.
6) چین و عربستان در جریان سفر اخیر، قراردادهایی به ارزش 37 میلیارد دلار امضا کردند و همین سوژه ای برای محافل غربگدا در ایران شد. این محافل، فروردین پارسال، هنگامی که سند همکاری 25 ساله ایران و چین به امضای آقای ظریف و همتای چینی رسید، با ادبیاتی مانند «قرارداد ترکمانچای دوم (القایی صدای آمریکا)، موجب مستعمره شدن و فروش ایران، واگذاری بنادر و میزبانی چند هزار نظامی اشغالگر چینی، خلاف سیاست نه شرقی نه غربی و...»، به تفاهم نامه حملهور شدند؛ سندی که قراردادهایی به ارزش 400 میلیارد دلار را مد نظر دارد. همان ها اکنون، سفر رئيس جمهور چین به ریاض را به رخ کشیده و می نویسند: «ایران از قرارداد های منطقه ای بازمانده و قراداد ها، منهای ایران امضا شده است. تاخیر در رفع تحریم ها موجب حذف ایران و پیشیگرفتن همسایگان شد». این دعاوی در حالی است که شمار تحریم ها در روند هشت ساله معطلی برجامی، به بیش از دو برابر افزایش یافت؛ چرا که آمریکا از همان ابتدا، بنایی برای کاهش موثر و پایدار تحریم ها نداشت. در دوره اعتماد یکطرفه به غرب، امضای سند همکاری با چین سالها به تاخیر افتاد و حتی در مقطعی، به مدت پنج ماه، در پکن سفیر نداشتیم! روایت تلخ آقای ظریف در آخرین گزارش برجامی به مجلس می گوید: «اگر با خوش خیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجانده بودیم، دوستانمان سرخورده نمیشدند و در دوران سختی، رهایمان نمیکردند». این رویداد، نتیجه ترکیب کج فهمی و خط نفوذی بود که امروز، کشورمان را به خاطر قرارداد 37 میلیارد دلاری چین و عربستان ملامت میکند!
7) همکاری های چین و ایران در دهه گذشته، به سود طرفین بوده است. چین، شریک مهم تجاری ما بوده و این شراکت، پس از این میتواند در قالب عملیاتی شدن سند همکاری و احیای مسیر راهبردی جاده ابریشم ارتقا پیدا کند، مشروط بر این که طرفین اهتمام کافی داشته باشند و به ویژه چین مراقب باشد سرمست از عقب راندن آمریکا، در تله نیفتد و فن بدل نخورد. از این منظر، صدور بیانیه مشترک با عربستان و شورای همکاری خلیج فارس که حاوی موضعگیری منفی درباره ایران (برنامه هسته ای، سیاست منطقهای و جزایر سه گانه ایرانی) بود، موضعی بسیار غلط، و خبط و خطای راهبردی از سوی چین محسوب می شود. چین بارها اذعان کرده که آمریکا در ماجرای به هم خوردن برجام و توقف تعهدات داوطلبانه ایران، مقصر اصلی است. در موضوع جزایر سه گانه هم، منطق حقوقی ایران بسیار قاطع (بسیار محکم تر از ماجرای تایوان و چین) است. روشن است ملت و نظامی که سیصد هزار شهید تقدیم کردند و نگذاشتند یک وجب از خاک کشورشان در اشغال ارتش صدام باقی بماند، سر سوزنی درباره تمامیت ارضی و حاکمیت سرزمینی خود اغماض نمیکنند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
معمای یک عروسی
و درس روسیه برای چین -۳
8) نکته مهمی که باید گوشزد کرد، این است که اگر ایران و متحدان آن در مقاومت منطقه نبودند و پروژه آمریکا، اسرائیل، اروپا و عربستان در جنگ های منطقه پیش می رفت، امروز نه چین و نه هیچ کشور دیگری در دنیا، امکان تنفس سیاسی و اقتصادی آسان را نداشتند و باید برای خرید نفت از منطقه تحت سیطره آمریکا، نه برای هر بشکه، بلکه برای هر گالن 70 دلار بپردازند. اگر امروز برای آقای شی در منطقه فرش قرمزی پهن می شود، نتیجه شکست های آمریکا و متحدانش در جنگ و تروریسم است. بنابراین امضای بیانیه علیه گروههای مقاومت در منطقه -صرف نظر از بی ارزش بودن آن- موضعی غلط و نامربوط است؛ ولو برای دوشیدن عربستان انجام شده باشد. نفس این که مقامات چینی میتوانند در حیاط خلوت آمریکا پا بگذارند و معاملات نفتی انجام دهند، مدیون ایستادگی ایران و متحدانش در برابر توسعهطلبیهای آمریکاست. اگر آمریکا و غرب در این مصاف پیروز شده بودند، بیتردید، دامنه جنگافروزی، به شرق آسیا و مرزهای چین کشیده میشد. چنان که به مرزهای روسیه کشانده شد و روسیه ناچار شد هزینههای جنگ را به جان بخرد تا پایگاههای نظامی و جاسوسی ناتو را بتاراند. اگر چینیها غفلت کنند و خواب بمانند یا در سرمستی غوطهور شوند، ممکن است گرفتار عبرتی دشوارتر از روسیه شوند.
9) رئیس جمهور روسیه چندی قبل در گفتوگو با خبرنگاران و درباره سخنان صدراعظم سابق آلمان، مبنی بر اینکه «هدف از توافقات مینسک در سال 2014، خرید زمان برای اوکراین» بود، اظهار داشت «این، شگفتانگیز و ناامید کننده است. صادقانه بگویم، ممکن است ما خیلی دیر متوجه شده باشیم و شاید باید زودتر از اینها کار را شروع میکردیم. میدانستم که اوکراین قصد اجرای توافق را ندارد، اما فکر می کردم سایر شرکتکنندگان در آن فرآیند، صادقند. معلوم شد آنها نیز ما را فریب می دادند». آنجلا مرکل درباره اینکه غربیها روسیه را فریب داده و برای اوکراین زمان خریدند، به اشپیگل گفت: «آغاز جنگ روسیه علیه اوکراین غافلگیر کننده و عجیب نبود. توافقات مینسک مبهم بود و از بین رفت. این توافق برای تقویت نظامی اوکراین، زمان خرید». به نظر می رسد چالشها و بحرانسازی های امنیتی مشابهی چه از داخل و چه در خارج مرزها، در انتظار چین است.
10) این حق دولت چین است که نگران امنیت و ثبات واردات انرژی باشد. اما امنیت و ثبات، موضوعی چند بعدی و طرفینی است. به عنوان یک نمونه روشن، امکان ندارد رژیم عربستان، پشتیبان عمده بسیاری از جنایات و جنگافروزی ها علیه ملت های منطقه -از افغانستان و عراق و سوریه تا لبنان و فلسطین و یمن- باشد اما خود، گرفتار نا امنی نشود. نتیجه طبیعی هشت سال تجاوز و اشغالگری و جنایت علیه ملت مظلوم یمن، ضربات سهمگین به تاسیسات مهم نظامی و اقتصادی و نفتی سعودی (از جمله آرامکو) بود. کشورهای نگران امنیت بازار نفت، باید عربستان را بازخواست کنند که چرا دست به ماجرا جویی و فتنه انگیزی (مستقیم یا نیابتی) زده و ثبات منطقه را مخدوش می کند؟ هیچ دلیلی ندارد که ملت های منطقه آسیب ببینند، اما عربستان امنیت داشته باشد. این رژیم (به نیابت از آمریکا و اسرائیل) به صندوق تامین مالی و پمپاژ جنگ و تروریسم و آشوب و بیثباتی در منطقه تبدیل شده و مجازات متقابل، پیامد بدیهی رفتار او خواهد بود. طبیعی است که اعضای محور مقاومت، در برابر این شرارتها دست روی دست نگذارند و پاسخ پشیمان کننده بدهند. سامانههای راداری و پدافندی آمریکا نتوانست عربستان را از خفّت ناشی از تلافی مقاومت یمن برهاند، هیچ حمایت دیگری هم نخواهد توانست. آمریکا نتوانست برای رژیم شرور سعودی امنیت بیاورد، هیچ کس دیگر هم نمی تواند. این رژیم باید تاوان جنایاتش در حق ملت های منطقه را بدهد. ما هم حسابهایی با این رژیم (از جنگ تحمیلی و حمایت از گروهکهای تروریست تا شرارت اخیر) داریم که قطعا تسویه خواهد شد.
💢روزنامه کیهان💢
@IMANI_mohammad
محاربه اقتصادی؛
کارکرد مغفول اغتشاشات
🔹بی ثباتی سیاسی در قالب نا آرامی و اغتشاش، ریسک اقتصادی را در هر کشوری افزایش می دهد و مقدمه ای برای ضربه به ارزش پول ملی آن کشور در مقابل ارزهای خارجی است.
▪️پس از وقوع اعتراضات محدود در کانادا و هنگامی که برای سرکوب، وضعیت اضطراری اعلام شد، جاستین ترودو نخستوزیر گفت: بانکهای کانادا حساب معترضان مظنون به تامین مالی اعتراضات را مسدود و بیمه خودروهای مورد استفاده را معلق می کنند. اعتراض با اشغال و بند آوردن خیابانها فرق دارد. زور کردن به تغییر سیاستهای عمومی، امری نگران کننده است. اینکه جایی را اشغال کنیم، آن هم به شکلی مخرب و بالقوه خطرناک، با اعتراض فرق می کند.
▪️سپس وزیر دارایی کانادا درباره تبعات اقتصادی ماجرا هشدار داد : دولت آمریکا، ما را برای جمع کردن سریع اعتراضات تحت فشار قرار داده بود؛ زیرا تجمعات ممکن بود بر زنجیره تأمین کالاها اثر منفی بگذارد. مدیران بانکها هم هشدار داده بودند که تجمعات موجب خواهد شد شهرت کانادا به عنوان مکانی امن برای سرمایهگذاری زیر سوال برود.
▪️نخست وزیر انگلیس هم اعتقاد مشابهی داشت: اصلا پذیرفتنی نیست که زندگی مردم، با تظاهرات "اقلیتی خودخواه" مختل شود؛ فرماندهان پلیس از حمایت کامل من برای سرکوب برخوردارند. مردم به اندازه کافی از این هرج و مرجها رنج بردهاند و کسانی که قانون را میشکنند، باید قدرت پلیس را احساس کنند. آنها باید از قدرت قانون بترسند.
▪️همچنین وزیر کشور آلمان در موردی مشابه گفت: بستن خیابانها، جان انسانها را به خطر میاندازد. این را ما در این هفته به طرز وحشتناکی در برلین دیدیم. پلیس آلمان حمایت کامل من برای برخورد سخت و خشن با این دست معترضان را دارد.
▪️هنگامی که ۲۵ نفر در آلمان صرفا به عنوان"مظنون به برنامه ریزی برای حمله به پارلمان"دستگیر شدند، وزیر کشور آلمان گفت: "آنها متهم به توطئه برای کودتا هستند. این، تهدیدی تروریستی است و کشور آلمان آن را نمی پذیرد. با تلاشهای براندازانه به شدت برخورد میکنیم".
♦️خسارت هایی که اغتشاشگران ظرف چند ماه گذشته به اموال عمومی زدند، بالغ بر 1700 میلیارد تومان برآورد شد. اما خسارت وارده در قالب تحمیل تعطیلی و رکود، تضعیف بنیه اقتصاد کشور، افزایش ریسک اقتصادی و تضعیف ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی، بسیار بیشتر از میزان خسارت به اموال عمومی است.
🔹جرم متهمان اغتشاشات، فقط شرارت و جنایت و راهبندان و ارعاب مردم نیست. صحنه گردان های سیاسی و رسانه ای ماجرا، متهم به نقش آفرینی در نقشه جنگ اقتصادی دشمن هستند.
♦️دشمن در جنگ اقتصادی از مسیر تحریم ها نتوانست موفق شود و اذعان به شکست فاحش حداکثری کرد. آنها نگران بودند که ایران ظرف چند سال بتواند به مدار شتابان پیشرفت برگردد؛ همچنان که دولت توانست در همین یک سال، به طور نسبی بر برخی چالش های غلبه کند؛
🔹افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، کاهش کسری بودجه، تسویه حدود یکصد هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل، کاهش نرخ تورم از 60 به 40 درصد در شهریورماه -قبل از آغاز اغتشاشات)؛
♦️دو برابر شدن خرید تضمینی گندم و کاهش واردات، تامین امنیت غذایی با وجود بحران جهانی گسترده، نهایی کردن پروژه های مهمی مانند تامین آب خوزستان و همدان و کردستان، موفقیت در مهار کرونا که نقش مهمی در رکود و تعطیلی کسب و کارها داشت، پیشبرد برنامه های مهم فضایی و ماهواره ای و موشکی، مدیریت تولید و مصرف برق در کشور و عبور از تابستان بدون قطع برق برخلاف دو سال گذشته، بازگرداندن ریل اقتصاد از رکود به رشد 4 درصدی، و...
🔹فتنه اخیر، هر چند رنگ و بوی سیاسی داشت، اما در حقیقت فرصت پیشرفت و اقتدار اقتصادی ایران را هدف گرفته بود و متهمان رسانه ای و سیاسی پروژه، در جنگ علیه معیشت مردم و به چالش کشاندن آن، با اتاق جنگ دشمن همکاری کردند. آن هم با شعار "زندگی"!
@IMANI_mohammad
معمای اعتماد موساد
به یک حلقه سیاسی - ۱
برخی جریانات سیاسی کجکارکرد و مقصر در نارضایتی مردم، موضوعات سیاسی را تحریف و مصادره به مطلوب میکنند. یکی از نشریات زنجیرهای، اخیرا ضمن تحلیلی کوشید اغتشاشات سازماندهیشده را امری اجتماعی وانمود کرده و به کاهش میزان مشارکت انتخاباتی نسبت دهد. در تحلیل این روزنامه با عنوان «مشارکت کمتر، اعتراض بیشتر» آمده است:
«کاهش مشارکت سیاسی نقش مهمی در ایجاد اعتراضات پس از فوت مهسا امینی داشت. شهرستانهایی در اعتراضات فعالتر بودهاند که در حدفاصل سال ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ به لحاظ سیاسی، ناامیدتر شده و مشارکت کمتری در انتخابات ریاستجمهوری داشتهاند. نتایج یک تحقیق، شهرهای کشور براساس اخبار منتشرشده درباره اعتراضات را به شهرهای دارای اعتراض و بدون اعتراض تقسیمبندی کرده است. در شهرستانهای دارای اعتراض، رای نامزد نخست انتخابات ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۶، بهطور متوسط ۲۲.۶ درصد کمتر از شهرهای بدون اعتراض بوده است».
بیتردید، مشارکتهای انتخاباتی با درصد بالا، مطلوب همه نظامهای سیاسی در دنیاست. اما باید علل نوسان مشارکت را به شکل علمی بررسی کرد و توجه داشت که این بحث، با پاسخ تکبعدی قابل تحلیل نیست. مرور برخی واقعیات میتواند به عیارسنجی ادعای روزنامه مذکور کمک کند.
۱) میزان مشارکت انتخاباتی در کشورهای مختلف، از ۲۵ تا ۷۰ درصد (و به ندرت بیشتر) در نوسان است. در برخی از این کشورها، حتی با میزان مشارکت 30 یا 25 درصد، اعتراض (اغتشاش) رخ نداده است. در مقابل، در برخی کشورهای دیگر که مشارکت بالا هم رقم خورده، شاهد اعتراض و اغتشاش بودهاند. به عبارت دیگر، صرف میزان مشارکت بیشتر، به خودی خود، الزاما نشانه رضایت بیشتر، و مشارکت کمتر نشانه رضایت کمتر (اعتراض بیشتر) نیست.
۲) در تحلیل روزنامه مورد بحث، عمداً نقش سوءعملکرد دولت قبلی در سرخورده کردن مردم و کاهش مشارکت انتخاباتی کتمان شده است. ضمناً اصلاحطلبان، در انتخابات مجلس اخیر سه لیست، و در انتخابات ریاستجمهوری دو نامزد معرفی کرده بودند و همچنین خاتمی و کروبی و ۱۶ گروه اصلاحطلب از آقای همتی حمایت کردند. اما نتیجه، صرفا اقبال 2/4 میلیون نفر از مجموع ۵۹ میلیون نفر (3/6 درصد واجدان حق رای) بود. از سوی دیگر، اغتشاشات دیماه ۹۶ و آبان ۹۸، پس از مشارکت 73/7 درصدی مردم در انتخابات خرداد ۱۳۹۶ اتفاق افتاد، که اتفاقا دولت متبوع نشریات زنجیرهای بر سر کار بود.
به عبارت دیگر، اگر در کنار برنامهریزی دشمن برای آشوبافکنی و بیثباتسازی، باید عامل دیگری را در التهابات و اعتراضات رصد کرد، کارکرد خسارتبار دولت مدعیان اصلاحات و اعتدال است که عمدا کتمان میشود. نکته عجیب اینکه طیف مذکور، حتی در ماههای پایانی دولت هشتساله، «وضعیت موجود» را به کارکرد دولت قبل نسبت میدادند، اما اکنون که نتایج فاجعهبار مدیریت اشرافی غربگرا آشکار شده، از قبول مسئولیت شانه خالی میکنند. کدام فرد منصفی میتواند از روند هفت تا ده برابر شدن حجم نقدینگی و تورم در حوزه ارز و سکه و مسکن و خودرو و... ظرف هشت سال آگاه باشد و ضمنا توقع داشته باشد که این روند، در یک سال متوقف شود؟!
۳) میزان مشارکت مردم در انتخابات سال ۱۳۸۸ بالغ بر ۸۵ درصد بود و بنابراین، مطابق انگاره روزنامه مورد بحث، نباید اغتشاشی رخ میداد؛ اما بلافاصله پس از انتخابات، آشوب هشت ماهه کلید خورد. علت مشترک آن آشوب و اغتشاشات بعدی را باید در «نفوذ بیگانه» یافت که از دو دهه قبلتر، به عمق ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات زده، و بخش موثری از آنها را به خدمت گرفته بود. بنابراین، کارکرد اصلی این حلقه، چه به هنگام حضور در دولت و مجلس، و چه در موقعیت ناکامی انتخاباتی، به اختلال در امنیت و ثبات و آرامش و مدیریت کشور تغییر یافت.
در انتخابات خرداد ۱۳۸۸، نامزد این طیف با یازده میلیون رای کمتر، از رقیب انتخاباتی عقب افتاد، اما چون پیروزی به هر قیمت، یا آشوب به هر قیمت را در دستورکار داشتند، در دروغ تقلب دمیدند، کشور را گرفتار ناامنی کردند و سپس، آدرس تحریمهای فلجکننده را به دولت اوباما دادند. این در حالی بود که از خاتمی تا تاجزاده اذعان داشتند ادعای تقلب، دروغ است و امکان ندارد تقلب، آن هم در مقیاس ۱۱ میلیون رای اتفاق بیفتد. میبینید که برنامه آشوبفکنی، ربطی به گزاره «مشارکت کمتر، اعتراض بیشتر- مشارکت بیشتر، اعتراض کمتر» ندارد؛ چرا که ماهیت ماجرا، مغرضانه و بهانهجویانه بوده است.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
معمای اعتماد موساد
به یک حلقه سیاسی - ۲
۴) واقعیت این است که حلقههای بدسابقه، برای بیثباتسازی و تضعیف ایران ماموریت داشته و باید به هر بهانه که شده، آن را عملیاتی میکردهاند: یک روز به بهانه توقیف روزنامه سلام، زمانی به بهانه تقلب در انتخابات، در یک مقطع با سرکوب چهارساله قیمت بنزین و سپس آزادسازی انفجاری آن و موجسواری روی سوءتدبیر دولتی که «رحم/ دولت اجارهای» خود میخواندند، و یک روز هم به بهانه فوت یک نفر، در حالی که بعدها اذعان کردند «مرگ مهسا بهانه است- اصل نظام نشانه است».
اغتشاشات اخیر، نه یک موضوع خودجوش اجتماعی، بلکه عملیات مهندسیشده و ضدامنیتی بود که البته بنا داشت از گلایهها و نارضایتیها سوءاستفاده کند، اما ناکام ماند. اغتشاشگران، حتی یکبار هم موضوع انتخابات و مشارکت سیاسی یا حتی مشکلات اقتصادی را پیش نکشیدند؛ چرا که دستپاچه و متوهم بودند. اتاق فرماندهی عملیات در خارج، اینبار هم وعده داده بود جمهوری اسلامی تمام است. منافقان در اثر این فریب، نقاب از چهره انداختند و اکنون در موقعیت اتهام خیانت، برای فرار از مواخذه و مجازات، بیشفعالی میکنند.
۵) بار دیگر ادعای روزنامه اجارهای را مرور کنید! تعبیر «شهرهای فعال در اعتراضات»، معجونی از مغالطه است. فعلا بگذریم از این که آنچه اتفاق افتاد، نه اعتراض مدنی رایج در دنیا، بلکه اغتشاش با سویه کمنظیر شرارت، جنایت، ویرانگری، ترور و تجزیهطلبی بود.
اما مگر در هر یک از شهرهای چندده هزار، چند صد هزار و یا چند میلیون نفری کشور، چند دهم درصد مردم آن شهر در اغتشاش نقشآفرین بودند که پادوهای رسانهای غرب، با این «چند دهم یک درصد»، درباره رفتار 99 درصد مردم قضاوت میکنند و آن رفتارهای سبعانه و زامبیوار را به ملت نسبت میدهند؟!
درایت و شعور بالای مردم ما اجازه نداد دشمن در نقشه ویرانیطلبی موفق شود، اما کارگزاران سیاسی آن، همچنان تقلا میکنند تا لباس «امر خودجوش و فراگیر اجتماعی»، بر واقعیت جنگ ترکیبی بپوشانند.
۶) اعضای خانواده، ممکن است از یکدیگر دلخوری پیدا بکنند، عصبانی بشوند و حتی تندی هم بکنند. اما بهخاطر ناراحتی، خانه را به آتش نمیکشند. شاید در میان چندده هزار خانواده، یک نفر به ندرت پیدا بشود که عصبانیتش را با به آتش کشیدن خانه خالی کند!
در هر جامعهای، انواعی از اختلافنظرها میان خویشاوندان یا غریبهها، همسران، والدین و فرزندان، همسایگان، همکاران، همسفران، همکیشان، همشهریان، هموطنان و... پدید میآید و ممکن است مشاجرهای هم پدید بیاید.
اما عقل سلیم اجازه نمیدهد که اختلاف، به آتش زدن و نابود کردن محیطهای زیست مشترک ختم شود. عقل، به جهل و دروغ و فریب کوچه نمیدهد. مردم فهیم ما هم- با وجود انواع سلایق و علایق- در اغتشاش برنامهریزیشده از سوی دشمن، به مزدوران آمریکا و اسرائیل و انگلیس، کوچه و پهلو ندادند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
معمای اعتماد موساد
به یک حلقه سیاسی - ۳
۷) خیلیها به دلایل متعدد و متنوع (از جمله گلایه و نارضایتی) ممکن است در انتخابات شرکت نکنند، اما هرگز به اغتشاشگران نپیوستند، چرا که از شرارت، جنایت و ایجاد ناامنی منزجرند و و ویرانیطلبی، سویه غالب در برنامه اغتشاشگران بود. در کشور ۸۵ میلیون نفری ما- با همه گلایهها- حتی یک درصد جمعیت هم با شرارت و جنایات اغتشاشگران همراهی نکردند و همین فاصلهگذاری عمومی، موجب شکست عقبه سیاسی- خارجی آشوب شد.
با این وجود، رسانههای غربگرا، ماموریت دارند از تقلای عناصر مزدور یا فریبخورده، امر غالب اجتماعی بسازند! آنها اگر مردمگرا بودند، رفیق گرمابه و گلستان مفسدان اقتصادی دانه درشت نمیشدند و انبوه همکارانشان، دعوت به بیگاری در رسانههای ضدایرانی در لندن و واشنگتن را اجابت نمیکردند. برای یقین به عمق نفوذزدگی طیف مدعی اصلاحطلبی، کافی است مرور کنید که چند نماینده مجلس، وزیر و معاون و مدیرکل، و مدیر روزنامه از این طیف، در غرب پناهندگی گرفتهاند.
۸) در حالی که همین حالا نشریات زنجیرهای به همراه برخی سران طیف مدعی اعتدال و اصلاحات در داخل با نقشه دشمنان همراهی میکنند، سردبیر شبکه صهیونیستی- سعودی تحریککننده به آشوب، رمضانپور معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی و سردبیر روزنامه آفتاب امروز بوده است. اما نه کسی از این طیف درباره خیانت بزرگی در مقیاس مذکور ابراز شرمندگی کرده و نه دستکم، مدعی فاصلهگذاری با شبکههای بدنامی شده که علناً از سوی موساد، سیا و امآیسیکس مدیریت میشوند. با وجود این همسویی آشکار حامیان آشوب با سرکوبگران ملت فلسطین و عربستان، چگونه باور کنیم که آنها غمخوار ملت ایران و مشارکت انتخاباتیاش هستند؟!
بهعنوان یک نمونه غیرقابل انکار، نه در نقش شبکه لندنی «اینترنشنال» در تحریک به جنایت و تخریب و ارعاب، تردیدی وجود دارد، و نه درباره این حقیقت که شبکه مذکور، صهیونیستی است. «باراک راوید» خبرنگار صهیونیست چندماه قبل تاکید کرد: «موساد از ایران اینترنشنال، بهعنوان بازوی جنگ اطلاعاتی خود علیه ایران استفاده میکند» و قبل از او، «یوسی میلمان» تحلیلگر اطلاعاتی روزنامه هاآرتص تاکید کرده بود: «ایران اینترنشنال، شبکه متعلق به موساد بهشمار میرود. موساد مطالبی را که نمیخواهد به نام خود منتشر کند، از طریق این شبکه منتشر میکند».
مدعیان اصلاحطلبی باید پاسخ دهند که سرویس جاسوسی رژیم اشغالگر صهیونیست، چرا باید به هنگام انتخاب سردبیر برای شبکه ماهوارهای وابسته به خود، معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی را ترجیح دهد؟! یک پاسخ قابل تامل را اکبر گنجی (چهره شاخص اصلاحطلبان در زمینه عملیات روانی، در دهه هشتاد و مقیم خارج) زمستان ۱۳۹۸ ارائه کرد:
«ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».
💢یادداشت روز کیهان💢
@IMANI_mohammad
.
خار چشم اسرائیل
♦️تیم ها و تماشاگران ملیت های مختلف (از مراکش گرفته تا کرواسی و آرژانتین)، پرچم فلسطین را در جام جهانی برافراشتند.
🔹اما حتی یک تیم هم، کار مشابهی برای رژیم اشغالگر صهیونیست نکرد.
♦️خبرنگاران صهیونیست هم هر جا لو رفتند، از سوی تماشاگران، هو و طرد شدند.
🔹این واقعیت میدان، ۷۴ سال پس از اشغال فلسطین است؛ با وجود همه خباثت های سیاسی و رسانه ای که غرب برای پاک کردن نام فلسطین و جایگزینی اسرائیل به کار بست.
♦️رژیم صهیونیستی، بازنده بزرگ جام جهانی بود. عوزی دان خبرنگار هاآرتص، این حمایت گسترده از فلسطین را دارای پیام روشن به تل آویو خواند و نوشت: البته ما دریافتیم که مقامات اسرائیل، بخوبی می دانستند در میان افکار عمومی چه جایگاهی دارند، بنابراین خود را به زحمت نینداختند. اینجا گویا فلسطین به عنوان تیم سی و سوم حضور دارد!
🔹همچنین روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت: حقیقت تلخی مقابل چشمان ما قرار گرفت؛ جام جهانی برای همبستگی با فلسطینیان است. این، خاری در چشمان اسرائیل بود.
@IMANI_mohammad
.
!... ۴۴ ،۴۳ ،۴۲💢
❗️۱ ۲ ۳ ...
❗️۱۴ ۱۵ ۱۶ ...
❗️۲۸ ۲۹ ۳۰ ...
❗️۴۲ ۴۳ ۴۴ ...
🔹اینها، تاریخ روزهایی نیست که متوهمان اپوزیسیون، وعده براندازی را می دادند؛
♦️بلکه شمار سال هایی است که فسیل های اپوزیسیون، وعده پایان کار را می دادند.
🔹 آنها، خوراک مار و مور شدند و جمهوری اسلامی، مقتدر تر از همیشه باقی است.
@IMANI_mohammad
.
متهم طلبکار
🔹عبدالناصر همتی، مدیر اقتصادی با کفایتی بود؟ فعال سیاسی موفقی است؟ یا هیچ کدام؟
♦️او در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد شد. اما با وجود ادبیات تند و حمایت خاتمی و ۱۶ حزب اصلاح طلب، بیش از ۲/۴ میلیون رای کسب نکرد. همین ناکامی موجب شده که به هر بهانه ای، به دولت بعدی بتازد.
🔹اما او سه سال رئیس بانک مرکزی بوده و یکی از سازندگان رکورد های منفی در دولت روحانی به شمار می رود؛ از جمله تورم ۵۹/۳ درصدی که بالاترین نرخ ۷۸ سال اخیر است.
♦️میزان نقدینگی (عامل مهم تورم) در اواخر تابستان ۱۳۹۷ (مقارن شروع مدیریت همتی) ۱۶۷۲ هزار میلیارد تومان بود. اما در فروردین ۱۴۰۰، با ۱۰۷.۸ درصد افزایش، به ۳۴۹۰ هزار میلیارد رسید.
🔹نقدینگی در دولت روحانی، از ۴۷۰ هزار میلیارد، به بیش ۴۱۰۰ هزار میلیارد تومان (حدود ۹ برابر) افزایش یافت.
♦️همچنین، قیمت دلار در مرداد ۱۳۹۷ ، حدود ۸۳۹۲ تومان بود. اما در خرداد ۱۴۰۰، بیش از دو و نیم برابر گران شد و به ۲۲۸۳۸ تومان رسید. این نرخ در دولت روحانی تا بالای ۲۷ هزار تومان هم افزایش یافت و در مقطعی، به ۳۳ هزار تومان هم رسید. افزایش قیمت ارز، یکی از نتایج میراث تورم ۵۹/۳ درصدی است.
@IMANI_mohammad
💢 هراس شبکه آمریکایی
از لو رفتن اطلاعات اغتشاشگران
🔹شبکه آمریکایی سیانان میگوید: حکومت ایران به حساب اغتشاشگران بازداشتشده در شبکههای اجتماعی دسترسی دارد و به نظر میرسد که شرکتهای فناوری توان متوقف کردن این روند را ندارند.
♦️شبکه خبری سیانان در گزارش خود، به یکی از اغتشاشگران بازداشتشده در مهرماه اشاره کرده و مدعیشده که بهدلایل امنیتی، نام او تغییر داده و «نگین» گذاشته است. این فرد گفته در زمانی که تحت بازجویی بوده، متوجه شده که ماموران از چتهای خصوصی او در تلگرام، شنود تلفنها و پیامکهایش برای متهم کردن وی استفاده میکردند.
🔹به گزارش شبکه ایران اینترنشنال، نگین به سیانان گفته: ماموران به من گفتند از همهچیز آگاهند و من را به اداره یک گروه در تلگرام متهم کردند.
او همچنین با اشاره به اینکه دوستانی دارد که زندانی بودند، گفت: «ماموران، پرینت مکالمات تلفنی من با آن دوستان را جلوی من گذاشتند و از من پرسیدند که رابطهام با آن افراد چیست.»
♦️نگین گفته که بر این باور است که ماموران ایرانی در روز دوازدهم ژوئیه حساب تلگرام او را هک کردند؛ زمانی که او متوجه شد آدرس آیپی دیگری به آن حساب دسترسی پیدا کرده است.
🔹ماموران حساب او را دوباره فعال کردند تا ببینند چه کسی سعی کرده با او تماس بگیرد و افرادی را که او با آنها در تماس بوده، پیدا کنند.
♦️با وقوع اعتراضات، بیشتر توجهها به تلاش برای قطع اینترنت متمرکز شد، اما برخی نگرانند که حکومت از دسترسی به برنامههای کاربردی، برای نظارت و سرکوب استفاده کنند. به عقیده کارشناسان، ممکن است شرکتهای فناوری برای مقابله با چنین تلاشهایی مجهز نباشند.
🔹سیانان نوشت: جمهوری اسلامی ممکن است از روشهای هک کردن مشابه برای ردیابی حسابهای دیگران در تلگرام و اینستاگرام استفاده کرده باشد. حساب کاربری برخی دیگر از فعالان اعتراضات (اغتشاشات) نیز هک و مورد دسترسی قرار گرفته است.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
با ایران، بدون آمریکا
🔹مقامات ارشد ۱۲ کشور و چند سازمان، در دومین کنفرانس بغداد به میزبانی اردن شرکت کردند؛ عراق، ایران، مصر، عربستان، امارات، قطر، بحرین، کویت، عمان، ترکیه، فرانسه، شورای همکاری خلیج فارس، اتحادیه عرب، سازمان ملل و اتحادیه اروپا.
♦️اما همه این کشورها اذعان دارند که جمهوری اسلامی ایران، نقش بی بدیلی در مبارزه با تروریسم نیابتی داعش، بازگشت ثبات به عراق، مهار اشغالگری و آشوب افکنی نیابتی آمریکا و انگلیس، کمک به روند مردم سالاری و برگزاری انتخابات، و تقریب گروه های عراقی برای خروج از بن بست و تشکیل دولت جدید ملی (بر خلاف سیاست خصمانه و ویرانگر ائتلاف اشغالگران آمریکایی، سعودی، صهیونیستی و غربی) داشت.
🔹تصویب اخراج اشغالگران توسط نمایندگان ملت عراق در پارلمان، ضربه بزرگ دیگری بود که به حیثیت آمریکا وارد شد. و این ضربه، نتیجه خون شهیدان والا مقام قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس بود.
♦️غیبت آمریکا درکنفرانس بغداد، استعاره ای از جاماندنش از مردم عراق در انتخابات و دموکراسی این کشور، با وجود فتنه انگیزی و آشوب افکنی هاست.
🔹تحولات عراق، یکی از ده ها نشانه مهم تغییر در نظم جهانی است.
@IMANI_mohammad