.
فقط نتانیاهو می توانست
♦️نتانیاهو، سیاستمداری زیرک در رژیم صهیونیستی قلمداد می شد.
🔹اما گویا نابغه ای در سطح او می توانست شرایط را به مرز انفجار برساند و صدها هزار صهیونیست از جمله ۶ وزیر فعلی و چند نخست وزیر سابق را در تل آویو به خیابان ها بکشاند.
♦️رسانه های صهیونیستی درباره قریب الوقوع بودن جنگ داخلی در صورت ادامه روند فعلی هشدار داده اند.
🔹ریولین رئیس رژیم گفته؛ اقدامات کابینه نتانیاهو کودتاست.
♦️باراک نخست وزیر اسبق از شهروندان خواسته، کابینه افراطی را ساقط کنند.
🔹یعلون وزیر جنگ اسبق، دولت را کابینه دیکتاتورهای جنایتکار خواند و گفت: جلوی نتانیاهو می ایستیم تا مانع ویرانی اسرائیل شویم.
♦️تیسدال تحلیلگر گاردین معتقد است: نتانیاهو بزرگترین دشمن اسرائیل است؛ اسرائیل در حال نابودی به دستان خود است.
🔹نتانیاهو مدعی شد: "تظاهرات ها علیه او با پول خارجی سازماندهی شده است". او مثل وزیر بهداشت و کشورش ( آریه درعی )، پرونده سنگین قضایی دارد و می خواهد دستگاه قضایی را قبضه کند.
♦️پیش بینی می شود کابینه نتانیاهو پنجمین دولت اسرائیل طی چند سال اخیر باشد که عمرش به یک سال نمی کشد و منحل می شود.
@IMANI_mohammad
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۱
۱) از هر زاویه که به مقابلهجویی غرب با جمهوری اسلامی ایران نگاه کنید، درماندگی پدیدار است. با وجود حضور یک میلیون و دویست هزار ایرانی در اروپاُ گروههای اپوزیسیون مورد حمایت غرب، سه ماه قبل توانستند فقط 35 هزار نفر را در نمایش برلین دور هم جمع کنند که بخشی از آنها هم آفریقایی تبار یا برخی شهروندان اروپایی بودند. در تجمع اخیر استراسبورگ هم، دو تا سه هزار نفر حضور داشتند و همان جمعیت قبلی هم آب رفته بود.
۲) «استراسبورگ» مرکز ایالت آلزاس، که بارها طی جنگ، میان آلمان و فرانسه دست به دست شده، ۴۰۰ کیلومتر تا پاریس فاصله دارد. اما لازم نیست نمایندگان پارلمان اروپا از استراسبورگ به پاریس بروند تا وضعیت آشوبزده پایتخت فرانسه را ببینند. فضای رسانهای در چند هفته اخیر، انباشته از فیلمهای اعتراض مردم فرانسه با چاشنی زد و خورد، آتشسوزی و سرکوب است. پاریس و شهرهای دیگر، همین چند روز پیش، شاهد تظاهرات چند میلیونی مردم بود که از سیاستهای نظامی و اقتصادی و امنیتی دولت به تنگ آمدهاند. نمایندگان پارلمان و شورای اروپا اگر درایت کافی داشته باشند، تجمع دو- سه هزار نفره اپوزیسیون جمهوری اسلامی و جمعیتهای میلیونی معترضان در فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی را مقایسه میکنند و به جای خبطهایی مانند تشدید تنش با ایران، فکری برای بحران فزاینده در قلمروی خود میکنند، نه این که از باتلاق بحران اوکراین در نیامده، دردسر دیگری برای خود فراهم سازند.
۳) برخی دولتهای اروپایی، بیش از آن که تصمیمگیر فعال باشند، دنبالهروهایی منفعل به نظر میرسند. و گرنه دلیلی ندارد که هزینه گزاف جاهطلبیهای آمریکا و انگلیس (خارج شده از اتحادیه اروپا) را بپردازند، یا نقش کیسه شن را بازی کنند. به ترکیب اتحادیه اروپا نگاه کنید! غالبا منافع کشورهای شرق و مرکز اروپا، قربانی منافع چند دولت اروپای غربی و به ویژه آمریکا شده است. و گرنه مثلا چرا باید کشورهایی مانند مجارستان، لهستان، رومانی، کرواسی، چک، بلغارستان، یونان، اتریش، ایتالیا و اسپانیا، از منافع اقتصادی و سیاسی روابط با ایران صرف نظر کنند؟ البته درایت، درباره افراد دارای اراده مستقل صدق میکند. ما، غرضورزی و مسلوب الاراده بودن طرف اروپایی را در برجام تجربه کردیم. برخی از دولتها سالهاست در صیانت از منافع خود در مقابل مطامع آمریکا و اختاپوس صهیونیسم، ناتوانی نشان میدهند. آمریکا، هزینه گزاف جنگ اوکراین را به اقتصاد و امنیت اروپا تحمیل کرد بالغ بر ۲۵ هزار شرکت در اروپا پس از جنگ اوکراین ورشکسته شدهاند.
۴) آمریکا و رژیم صهیونیستی چرا صورتک «اتحادیه اروپا» را بازیچه شرارتهای خود قرار دادهاند؟ وضعیت به هم ریخته اسرائیل را ببینید که چند سال است دولتهای آن، یک سال هم دوام نمیآورند. اردوکشی خیابانی مخالفان نتانیاهو (با جمعیتهای چند صد هزار نفری و با ۶ وزیر فعلی و چند نخستوزیر سابق)، رویدادی کم سابقه است. رسانههای صهیونیستی درباره قریبالوقوع بودن جنگ داخلی هشدار دادهاند. در وخامت اوضاع همین بس که «ریولین» رئیسرژیم گفته؛ «اقدامات کابینه نتانیاهو کودتاست»؛ «ایهود باراک» نخستوزیر اسبق خواستار سرنگونی «کابینه افراطی» شده؛ و موشه یعلون وزیر جنگ اسبق، دولت را «کابینه دیکتاتورهای جنایتکار» خوانده و گفته: «جلوی نتانیاهو میایستیم تا مانع ویرانی اسرائیل شویم». اگر گسترش جبهه مقاومت از سوی جمهوری اسلامی در منطقه نبود، اسرائیل به چنین حال و روزی میافتاد؟
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۲
۵) این که چرا برخی دولتهای غربیستیزهجویی میکنند، مسئلهای منحصر به امروز نیست. فقط امروز نیست که پارلمان اروپایی به تبعیت از آمریکا، خواستار تروریستی قلمداد کردن سپاه پاسداران میشود، یا در سوئد با حمایت پلیس، مراسم قرآن سوزی به راه میاندازند و در فرانسه، بر توهین به مقدسات اسلامی توسط نشریهای مبتذل شارلی ابدو اصرار میورزند.
عبدالکریم سروش -از مروجان سکولاریسم و عضو اتاق فکر جنبش سبز در لندن- طی دو سخنرانی در دانشگاه «دلفت» هلند و در جمع عناصر ضدانقلاب در پاریس (۴ اسفند ۱۳۸۸ و ۱۱مرداد ۱۳۸۶) اذعان کرد: «تز سکولارها درباره جدایی حکومت از دین، در جهان واژگونه شده؛ به این دلیل که وجود دین را در عمق زندگی ایرانیان و بازگشت دین را در مغرب زمین می توانیم ببینیم. آنچه گمان میرفت رو به احتضار میرود یا مُرده، خوب یا بد، ظاهرا تجدید حیات کرده، برخاسته و دیگران را به نگرانی افکنده است. سکولاریسم که قرار بود نسبت به ادیان بیطرف باشد، اکنونستیزه گر شده و با برخی ادیان رسماً در می آویزد و میستیزد و وجود اجتماعی آنان را تحمل نمیکند»ِ
و: «رفته رفته سکولاریسم وارد دورهستیزهگر و میلیتانت میشود و مدارا وهاضمه قوی پیشین را از دست داده است. پیشبینی ضعیف شدن تدریجی ادیان باطل از آب درآمده. در این 20، 30 سال از جامعه شناسان بزرگ میشنوید که ادیان در حال قوت گرفتن هستند. سکولاریسم و لیبرالیسم، هاضمهاش برای بلعیدن ادیان ضعیف، قوی بود، اما دین قوی و فربه از گلویش پایین نمیرود و لذا ستیزهگر میشود».
۶) علت دیگر اینستیزه جویی، دگرگونی در در نظم جهانی مستقر است. دولتهای زیادهخواه غربی دو جنگ بزرگ جهانی ویرانگر را ترتیب دادند و سپس، در حاشیه امنیت نشستند تا دست و پا زدن دیگران را در کام جنگ و بحران و نا امنی تماشا کنند. آمریکاییها در دو دهه پر ماجرای اخیر، ضمن اعلام «قرن جدید آمریکایی»، میخواستند طرح «خاورمیانه جدید» را به اجرا بگذارند و نقشه منطقه را با جنگهای مستقیم و نیابتی (به تعبیر خودشان: جنگ جهانی چهارم و جنگ جهانی سوم) زیرو رو کنند. اما این نقشه جامع، گرفتار سوء محاسبه شد. جبهه مقاومت به رهبری ایران، با ترکیبی از تدبیر و شجاعت و خطر پذیری و مجاهدت، تهدید بزرگ دشمن را به فرصتی بزرگتر برای گسترش جبهه مقاومت اسلامی تغییر داد.
۷) تدابیر دوران ساز ایران، غرب همیشه مهاجم را به عجزانداخته است. برای اولین بار است که ایران، در مقابل جنگ جهانی تحمیلی غرب، تماشاچی منفعل یا کشوری اشغال شده نیست. هر چند حکومت قاجار و پهلوی در هر دو جنگ جهانی، اعلام بیطرفی کردند، اما کشور به اشغال متفقین درآمد. انگلیسیها به همراه روسها، در جنگ جهانی اول که احمدشاه قاجار حکومت میکرد، ایران را اشغال کردند. وقوع انقلاب بلشویکی، موجب عقبنشینی روسیه شد. اما نیروهای انگلیس، هنگامی از ایران خارج شدند که رضا خان را با کودتا حاکم کردند. در جنگ جهانی دوم نیز، متفقین، خاک ایران را اشغال کردند و آمریکا و انگلیس، پسر بیکفایت رضا خان را بر تخت نشاندند تا شوم ترین دوره اختناق و غارت منابع ایران را به مدت ۳۷ سال رقم بزنند.
۸) آمریکا و ناتو با اردوکشی مستقیم و سپس جنگ نیابتی داعش در دو دهه اخیر، قصد داشتند تمامیت ارضی ایران را به چالش بکشند، اما جمهوری اسلامی توانست ورق جنگ را از افغانستان و عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین و یمن برگرداند و حتی به روسیه، برای نقشآفرینی مستقل در برابر تاخت و تاز افسار گسیخته غرب، جرئت و اعتماد به نفس بدهد. غرب در مسیر حرکت بولدوزری خود توانسته بود سر گورباچف را هم در شوروی کلاه بگذارد. پس از فروپاشی بلوک شرق هم کوشید با راهاندازی کودتاهای مخملین در گرجستان و اوکراین و قزاقستان، به مرزهای روسیه نزدیکتر شود. غربیها همچنین با توافق مینسک، چند سال دیگر زمان خریدند و پایگاههای نظامی و اطلاعاتی را در اوکراین مستقر کردند؛ چنان که پوتین گفت: «غرب، ما را در توافق مینسک فریب داد».
فقط یک کشور بود که در شطرنج پیچیده جنگ جهانی سوم، از غرب فریب نخورد و نقشآفرینی راهبردی خود را انجام داد و آن، ایران بود که نه تنها در مقابل جنگ ترکیبی غرب ایستاد، بلکه چنان تدبیری به خرج داد که تیر جنگ از غرب آسیا، به سمت جنگ افروزان همیشگی کمانه کرد. آمریکا و غرب میخواستند با تحریمهای فلجکننده و فشار حداکثری، ایران را به زانو در آورند و از برجام، روندی برای تحمیل سیاستها بسازند، اما اعتراف کردند که سیاست فشار حداکثری، شکست فاحشی خورده است. همانها میگویند «روسیه راههای دور زدن و بیاثر کردن تحریمها را از ایران میآموزد و با کمک پهپادهای ایرانی ]خریداری شده قبل از جنگ اوکراین[ سرنوشت نبرد را تغییر داده است».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 خود زنی اروپا
پایان خویشتنداری ایران -۳
۹) آمریکا در سال ۲۰۰۷، سپاه قدس را به بهانه حمایت از تروریسم تحریم کرد و فروردین ۱۳۹۸ طبق قانون کاتسا، اتهام و تحریم مشابهی را متوجه سپاه پاسداران کرد. خب! در همه این سالها، اراده آمریکا پیش رفته، یا جمهوری اسلامی قدرتمندتر شده است؟ تحلیلگران بسیاری در غرب گفتهاند که هر نوبت اقدام به فشار علیه ایران، موجب تهاجمیتر شدن رفتار جمهوری اسلامی، وهر ضربه تاکتیکی، موجب پاسخهای راهبردی پیچیدهتر ایران شده است.
آنها دیدهاند که در ماجرای میکونوس (سال ۱۳۷۵)، و همچنین دست درازی دو دهه بعد آمریکا و انگلیس به نفتکشها، جمهوری اسلامی چگونه طرفهای غربی را تحقیر کرد. حالا هم، دست آنها در خلیجفارس و اقیانوس هند (چهار گوشه منطقه) زیر ساطور ایران و جبهه مقاومت است. بر خلاف تبلیغات جهتدار غرب، جمهوری اسلامی ایران تا به امروز در موضوع جنگ اوکراین و موارد مشابه در منطقه، خویشتندارانه رفتار کرده است؛ اما در صورت ادامه مواضع خصمانه غرب، حتما نقطه پایان بر این خویشتنداری خواهد گذاشت.
۱۰) حمایت از صدام، میزبانی گروههای برانداز و تروریست، اقدامات تحریمی و نقض مطلق برجام (چهارسال قبل از جنگ اوکراین)، نشانه خصومت جاری غرب بوده و تحرکات اخیر آنها، صرفا میتواند دست ایران را برای اقدامات متقابل، بازتر کند. اروپاییها از یک طرف، تروریستی خواندن سپاه را زمزمه میکنند؛ اما از طرف دیگر میخواهند چینی شکسته برجام را با وجود نقض یازده تعهد خود حفظ کنند! سند درباره خسارتبار بودن برجام، روشنتر از این؟!
«ریچاردهاویت» (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران) بهمن ۱۳۹۵ گفته بود: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران درباره اسرائیل، دموکراسی و حقوق بشر حل نشده... ما باید دفتر نمایندگی خود را در تهران افتتاح کنیم و گفت وگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. پیشرفت واقعی امکانپذیر است. نیروهایی در داخل ایران، در حال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود. اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد، ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه حرکت کنیم».
اقدامات خصمانه طرف اروپایی، قطعا فرصتی برای ایران است تا این مسیر نفوذ و جریان سازی غرب را با قاطعیت کور کند و حلقههای غربگرا را که هماهنگ با ادبیات دشمن فضاسازی میکنند، دشمن انگاری و جاسوسانگاری نماید. این دومین ضربه، پس از ضربه اول در جریان ضربه به شبکه نفوذ دشمن در جریان اغتشاشات اخیر خواهد بود.
این همان شبکهای است که درست فردای اقدام خباثتآلود پارلمان اروپا علیه سپاه، به سمت اروپاییها غش کرد و در نشریات خود نوشت: «آیا تهران به میانجیگری اروپا پایان میدهد؟» و «چگونه اروپا را از دست دادیم؟ اروپاییها یک زمانی، خیلی با ما برای پذیرش FATF همراهی میکردند، اما الان سخت میتوانیم شرایط را به آن زمان برگردانیم»!
اروپا در سالهای اخیر، میانجی بود یا طرف فریبکار و عهد شکن؟ در ماجرای FATF، ایران ۳۷ بند از ۴۱ بند برنامه اقدام مد نظر این کمیته را انجام داد، اما آیا نتیجه، چیزی جز تشدید تحریمها و افزایش طلبکاری غرب بود؟ در همین دوره در دولت سابق (خرداد ۱۳۹۶) بود که به برخی بانکها بخشنامه کردند تا با «افراد مورد تحریم سازمان ملل و وزارت خارجه آمریکا و وزارت خزانهداری آمریکا» همکاری نکنند (تحریم کنند!). همان زمان، سپاه پاسداران، قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد، صدا و سیما و بسیاری از دستگاههای دیگر در فهرست کذایی تحریمها بودند.
💢یادداشت روز کیهان💢
@IMANI_mohammad
.
بیرونقی کمسابقه داووس؛
پاسخ الجزیره به اعتماد
🔹وبسایت الجزیره نوشت: "به نظر میرسد که حضور نسبتا کمرنگ رهبران در نشست امسال مجمع جهانی اقتصاد که یکی از پرمخاطبترین گردهماییهای سالانه رهبران کلیدی در عرصه سیاست و تجارت محسوب میشود، خود نمادی از وزش بادهای در حال تغییر میباشد.
♦️«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان تنها رهبر گروه جی-۷ است که در نشست سال جاری حضور دارد. این در حالی است که در سال ۲۰۱۸ میلادی شش نفر از هفت رهبر اقتصادهای پیشرفته شرکت کردند.
رهبران کلیدی جنوب جهانی مانند «شی جین پینگ» رئیسجمهور چین و «نارندرا مودی» رئیسجمهور هند که به ترتیب در سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی در آن نشست شرکت کردند، نیز بهطور قابل توجهی غایبان امسال هستند".
🔹گزارش الجزیره درباره غیبت مقامات مهم اغلب کشورها از نشست داووس در حالی است که روزنامه غربگرای اعتماد، اخیرا در تیتری غلطانداز نوشت: «در بدترین شرایط اقتصادی کشور؛ جای ما در اجلاس داووس خالی»!
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
🔹زنان تاثیرگذار از نگاه غربگرایان، فقط این شکلی هستند که در تعارفات دلبرانه بگویند:
🔻"هر چه تهران بگوید"؛
🔻"ترامپ نمی تواند برجام را لغو کند"؛
🔻"اروپا کنار ایران است"؛
🔻"اتحادیه اروپا اجرای برجام را تضمین می کند"؛
🔹اما در عمل، از روحانی تضمین بگیرند که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق، ایران در برجام بماند و یکطرفه اجرا کند (!)
🔹اصلا این اروپایی ها، کلاهبرداری شان هم قشنگ است!
@IMANI_mohammad
آن سوی یک شانتاژ
🔹هیجان زدگی و شانتاژ رسانه های انگلیسی به بهانه حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران، عجیب هست و نیست.
♦️رویترز و بی بی بی سی فارسی، بلافاصله پس از انتشار خبر، ضمن برجسته سازی این ماجرای ظاهرا شخصی و ناموسی، سعی کردند ابعاد تروریستی- سیاسی به ماجرا داده و جنگ دیپلماتیک را انگاره سازی کنند.
🔹طبیعی است که ادعای فرد مهاجم درباره هفت ماه مفقودی همسرش، باید در تحقیقات روشن شود و با توجه به تابعیت همسر وی، نیازمند همکاری جمهوری آذربایجان است.
♦️واکنش شتابزده و پرخاشگرانه دولت باکو در حالی است که اگر در این ماجرا، یک همکار سفارت جمهوری آذربایجان کشته و دو نفر مجروح شده اند، در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ شیراز، ۱۳ ایرانی شهید و ۲۱ نفر مجروح شدند. و طبق بیانیه رسمی وزارت اطلاعات:
🔹"عنصر اصلی هدایت و هماهنگکننده این عملیات تروریستی، تبعه جمهوری آذربایجان بوده که از فرودگاه حیدر علیاف در باکو پرواز و از فرودگاه امام خمینی(ره) وارد ایران شده است. وی پس از رسیدن به تهران، خبر حضور خود را به عنصر هماهنگکننده در جمهوری آذربایجان اعلام نمود".
♦️دولت باکو نه درباره میزبانی تروریست های ضد ایرانی توضیح درست و قانع کننده ای ارائه کرده، و نه درباره عدم رعایت اصل حسن همجواری و میزبانی اقدامات جاسوسی و خرابکارانه صهیونیست ها . (مانند تحرکات پهپادی و خرابکارانه علیه برخی تاسیسات در داخل ایران).
🔹اما درباره رویکرد رسانه های انگلیسی گفتنی است که انگلیسی ها، چند هفته قبل با سر و صدای بسیار و فراخواندن سفیر خود از تهران، سعی کردند با یک تیر، به چند هدف برسند:
♦️هم رسوایی بازداشت جاسوس بزرگ خود (علیرضا اکبری) و اعدام وی را با شوک درمانی به حاشیه بیندازند؛ هم روحیه دیگر مزدوران را بازسازی کنند؛ و ضمنا با همراه کردن برخی دول اروپایی (مثل فرانسه و آلمان)، ایران را به جنگ سفارتخانه ای و دیپلماتیک تهدید کنند.
🔹نتیجه اما، بی اعتنایی مطلق ایران بود تا جایی که سفیر بریتانیای صغیر - همان که با جنجال فراوان رفته بود- چند روز قبل، بی سر و صدا و مخفیانه به تهران برگشت؛ تا خبط و سرشکستگی ۲۵ سال قبل در ماجرای میکونوس را تکرار نکرده باشند.
♦️با شلوغ کاری رسانه های انگلیسی درباره ماجرای سفارت جمهوری آذربایجان، به نظر رسید که آنها می خواستند شکست فاحش دو هفته قبل را از مسیر دیگری جبران کنند.
🔹اما شناسایی و اعدام شدن جاسوس بزرگ و لو رفتن بخشی از شبکه ذکور، ضربه ای نیست که به این سادگی برای انگلیسی ها فابل جبران یا کتمان باشد؛ همچنان که شکست دوم، در تهدید به جنگ سفارتخانه ای.
@IMANI_mohammad
.
مرگ با هزار ضربه
♦️کرانه باختری رود اردن -آنجا که پادگان امنیتی کامل محسوب می شد- مسلّح شده است.
🔹جوان های فلسطینی نه فقط در غزه، بلکه در عمق فلسطین اشغالی پا به میدان گذاشته اند.
♦️اسرائیل دارد مرگ تدریجی با هزار ضربه را می چشد.
🔹صهیونیست ها هراسان بودند که موشک های مقاومت از کدام سو شلیک می شوند و ظرف چند دقیقه فرود می آیند و چقدر تلفات می گیرند؛
♦️حالا فقط در یک عملیات تک تیرانداز شهادت طلب، نزدیک به ده نفر تلفات می دهند.
🔹از آن طرف، گروه های صهیونیست به جان هم افتاده اند و دولت سرکش نتانیاهو را که می خواهد دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی را به زیر یوغ بکشد، رها نمی کنند.
♦️نوبت قبل تظاهرات صد و پنجاه هزار نفری در تل آویو داشتند و گویا امروز مجددا قرار است تجمع کنند. شعارشان سرنگونی نتانیاهو است.
🔹پنج دولت اخیر صهیونیست، یک سال هم دوام نیاورده اند. و سرنوشت بهتری، در انتظار کابینه وصله و پینه ای نتانیاهو نیست.
🔹احساس کُشنده نا امنی و بی آیندگی مطلق، بسیاری از صهیونیست های مهاجر به فلسطین اشغالی را رها نمی کند.
@IMANI_mohammad
💢 تک تیرانداز فلسطینی
برجک سیا و پنتاگون را هم زد
تحولات فلسطین اشغالی همزمان سفر مخفیانه رئیس سازمان سیا به تلآویو، هرچند که نشانه چراغ سبز آمریکا برای جنایات بیشتر رژیم صهیونیستی بود، در عین حال نشان داد که آمریکا و سرویس جاسوسی آن قادر نیستند نقش مثبتی در مهار بحران امنیتی فزاینده برای اسرائیل ایفا کنند.
ویلیام برنز، روز پنجشنبه گذشته برای گفتوگو با مقامات صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطینی وارد اسرائیل شده بود. رئیس سیا ، در بخشی از سفر خود با السیسی، رئیسجمهور مصر نیز دیدار کرد. مدیر سیا با نتانیاهو، و دیوید بارنهئا، رئیس موساد دیدار کرده است. سفر وی، کمی پیش سفر وزیر خارجه آمریکا به اسرائیل و کرانه باختری انجام شده است.
در حالی که رئیس سیا پنجشنبه وارد تلآویو شده بود، نظامیان صهیونیستی، به اردوگاه جنین در کرانه باختری حمله کرده و بهشدت با نیروهای مقاومت فلسطین درگیر شدند. در پی این حمله ۱۰ فلسطینی از جمله یک زن شهید و ٢٠ نفر مجروح شدند.
اما آنچه ورق تحولات را برگرداند اقدام شهادتطلبانه تکتیرانداز فلسطینی بود که توانست در بیتالمقدس با وجود مراقبتهای شدید امنیتی، ۹ صهیونیست را به هلاکت برساند و دو برابر این تعداد را مجروح کند. این عملیات و عملیات های مشابه نشان دهد که ناامنی برای صهیونیستها عمق یافته و دیگر به غزه یا لبنان محدود نمیشود.
در حالی که سازمانهای امنیتی و نظامی سالهاست هراسانند و محاسبه میکنند که موشکهای مقاومت از کدام مناطق به عمق سرزمینهای اشغالی شلیک میشود، ظرف چند دقیقه به هدف اصابت میکند و هر موشک چند صهیونیست را میکشد و چند تاسیسات و ساختمان را نابود میکند، حالا فقط در عملیات یک تکتیرانداز جوان و شجاع فلسطینی در عمق مناطق اشغالی، نزدیک سی صهیونیست تارومار شدهاند، بیآنکه نه از سرویسهای نظامی امنیتی اسرائیل و نه پنتاگون و سیاکاری برای مهار برآید.
این در حالی است که اسرائیل و پنتاگون به تازگی مانور نظامی مشترکی را هم با هیاهوی فراوان برگزار کرده بودند. میتوان گفت تکتیرانداز شهید فلسطینی نهتنها دهها صهیونیست را به دقت مورد هدف قرار داد، بلکه فراتر از آن، برجک سیا و پنتاگون را هم یکجا زد.
روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
♦️امام آمد.
🔹تاریخ، چنین استقبالی را از یک رهبر سراغ ندارد.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
ریچارد نیکسون: مردم ایران
انقلاب را با عشق و ایمان پذیرفتند
🔹ریچارد نیکسون، چند ماه پس از کودتای 28 مرداد 32 که به ابقای دیکتاتوری پهلوی انجامید، به عنوان معاون رئیس جمهور آمریکا به تهران سفر کرد. این سفر با اعتراض دانشجویان همراه بود و به شهادت 3 دانشجو انجامید.
🔹او که در فاصله سالهای ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ به ریاست جمهوری رسید، در کتاب «1999، پیروزی بدون جنگ» درباره ماهیت انقلاب اسلامی می نویسد:
🔻«انقلاب ایران درظاهر جنبه ضد استبدادی داشت، اما در واقع، انقلابی علیه مدرنیته و ارزشهای غربی بود. انقلاب همان قدر که از سرمایهداری تنفر داشت، از کمونیسم متنفّر بود. هر دو را دو روی سکه مادیگرایی میدید.
🔻جوانان از انقلاب حمایت کردند، نه برای اینکه خواهان آزادی، شغل، مسکن و لباس بهتر بودند؛ انقلاب کردند چون چیزی را می خواستند تا به آن بیش از مادیگرایی معتقد باشند.
🔻مردم ایران، همان چیزی را به دست آوردند که انقلاب قول داده بود... جای انکار نیست که انقلاب اسلامی یک انقلاب واقعی اندیشهها را ارائه داد و آنها آن را با عشق و ایمان پذیرفتند».
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
🔹امام آمد.
♦️او روح خدا بود در کالبد مُرده زمین و زمان.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
کاتم: انقلاب خمینی
ناگهانی نبود؛ عمق داشت
♦️ریچارد کاتم استاد دانشگاه پیتسبورگ، از ماموران معروف سیا در ایران بوده است. او نیمه نخست دهه ۱۹۵۰، گرداننده تیم عملیات سیا در ایران و از همکاران شبکه بدامن (شبکه مسئول جنگ روانی علیه نهضت ملی شدن) نفت بود. جان والر رئیس وقت ایستگاه سیا در ایران میگوید «ریچارد کاتم از افسران ویژه من بود.»
🔹کاتم در کتاب «ایالات متحده آمریکا، ایران و جنگ سرد»، ضمن رد ناگهانی و هیجانی بودن انقلاب اسلامی می نویسد:
♦️«نهضت [امام] خمینی به طور ناگهانی و سحرآمیز در ظرف چند ماه به وجود نیامد و سر بلند نکرد؛ ریشههایش عمیقاً در گذشته ایران قرار دارد و به گذشتهای دور باز میگردد. واضحتر بگوییم: این جنبش، تداوم نهضتی برای دگرگونی بنیادین بود که بیشتر از یک قرن قبل نضج گرفته بود».
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
چرا نام"امام"، زیبنده بود؟
♦️فرخ نگهدار رئیسگروهک فدائیان خلق مدت هاست در لندن اقامت دارد و از چپ کمونیستی به لیبرالیسم گرایش پیدا کرده و با شبکه بی بی سی همکاری می کند.او 14 بهمن 1390 در گفت و گو با سایت میهن وابسته به اپوزیسیون خارج کشور درباره نفوذ امام خمینی، نکات قابل تاملی را بازگو کرد:
🔹«من از وقایع 15 خرداد 42 فهمیدم آیتالله خمینی نفوذ فوقالعاده در کشور دارد و تکیه او بر تودههای تهیدست است؛ در مقابل شاه که تکیهگاه مردمی نداشت و قدرت او ناشی از حمایت خارجی بود. سال 1349 در اطراف دهات بین قم و کاشان همراه دوستم احمد اشرف سفر میکردیم و میدیدم در خانه روستائیان هم عکس آقای خمینی روی دیوار بود و سخنش اعتبار داشت.
♦️من کاملاً عنوان «امام» را برای او انتظار داشتم. او سد بزرگ و شکستناپذیر شاه را شکست. این ایجاب میکرد نامی مانند رهبر و امام برای او انتخاب شود. ارزیابی مسعود رجوی نادرست بود. ما نیروی سازماندهی و مقاومت در برابر انقلاب را نداشتیم. ما نفهمیدیم که نباید در مقابل استقرار نظام ایستاد.»
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
24.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
بختیار: خمینی وقتی می آید
که ما مُرده و بی جان باشیم
♦️خبر فرار شاه، خیابان های تهران را از شادی منفجر کرد.
🔹بختیار نخست وزیر آخرین روز های رژیم پهلوی: آقای خمینی به ایران نمی آید. یا وقتی می آید که ما مُرده و خسته و بی جان باشیم...
🔹او فوق العاده با تقواست. اصولا آدم مادی و پی این چیز ها نیست. بدی کسی، غیبت کسی را نمی کند.
@IMANI_mohammad
💢 این کجا و آن کجا؟
🔹نیروهای مردمی جهادی و خدمتگزار، بلافاصله پس از وقوع زلزله در خوی، خود را به منطقه رساندند و با امداد رسانی (تهیه چادر و پتو و وسایل گرمایشی، طبخ غذا و تامین آب و...) سعی کردند در این شرایط سخت، تسکینی بر آلام همطنان زلزله زده باشند.
♦️اما طبق معمول، سلبریتی ها و رسانه های زرد هم بودند که از کنار رادیاتور و زیر پتو، نمک پاشیدن به زخم رنج دیدگان و جنگ اعصاب با مردم را آغاز کردند و در این مسیر، حتی از جا زدن تصاویر کودکان سوری و افغانستانی و هندی به جای کودوکان زلزله زده "خوی" هم دریغ نکردند!
🔹بله این دو مرام و مسلک، زمین تا آسمان با هم فرق دارند. آنها که عاشق مردمند و خود را نوکر و بدهکار آنها می شمارند، مرهم بر زخم شان می گذارند و امید می بخشند. آنها فرق می کنند با کسانی که تافته جدا بافته هستند، و خود را پیشاپیش به شیاطین فروخته اند.
♦️گروه دوم از همان قماش هستند که اکبر گنجی درباره شان اذعان کرد: «وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم».
@IMANI_mohammad
💢 انقلاب ۴۴ ساله شد؛
حقیقت و حقّانیت یک معجزه
🔹انقلاب اسلامی ایران همین روزها ۴۴ ساله می شود؛ با وجود همه دشمنی ها و سنگ اندازی های قدرت های مستکبر عالم.
♦️آمریکا، بزرگ ترینِ ابرقدرت ها، تا قبل از انقلاب ایران، هر چه را اراده کرد، انجام داد و هر کاری که او نخواست، نشد. حتی توانست ابرقدرت رقیب (اتحاد جماهیر شوروی) را از سر راه بردارد و بلامنازع شود.
🔹آمریکا مرتکب جنایات و خیانت های فراوان در حق ملت ها شد و علیه ملت ما هم کم نگذاشت. از هر ضربه ای که می توانست بزند -از کودتا و جنگ تحمیلی و تحریم و آشوب افکنی و جنگ خیابانی و جنگ رسانه ای و جنگ اعصاب- دریغ نکرد، و اگر جایی ضربه نزد، نتوانست، نه این که نخواست.
♦️آمریکا، مانند یک افعی، بر سر ایران چنبره زده بود. شاه، گماشته خودش بود، و ارتش و ساواک و ژاندارمری و سازمان برنامه و بودجه و شرکت نفت و وزارت خارجه، هم. آن قدر خیالش راحت بود که کارتر چند ماه قبل از پیروزی انقلاب، ایران را "جزیره ثبات" خواند. فراتر از این، ایران ژاندارم آمریکا در منطقه بود.
🔹اما انقلاب اسلامی، از بطن همین جزیره ثبات و ژاندارمری آمریکا در منطقه جوشید؛ تا اهل دقت یقین کنند که اراده خداوند، بالا دست همه اراده هاست. اگر وقوع شگفت آور انقلاب اسلامی، یک معجزه است، دوام و بقا و بالندگی و شاخه گستراندن آن با وجود همه عداوت ها، معجزه بالاتر است.
♦️نشان به آن نشان که در این ۴۴ سال، مقامات آمریکایی، به علاوه مقامات انگلیسی و صهیونیست و سران گروهک های مزدور، هر چند ماه یک بار گفته اند انقلاب ایران، چند ماه آینده یا سالگرد پیروزی را نخواهد دید. بالغ بر یکصد بار این آرزو را پرورانده، و نقشه های پیچیده و دقیق هم کشیده اند؛
🔹اما مشیّت الهی که از مجرای مجاهدت امام خمینی و امام خامنه ای و میلیون ها انقلابی مخلص و وفادار جاری شده، چیز دیگری بوده است. "وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ".
♦️خداوند در سوره محمّد (ص)، سرپرستی یاورمندان را خود بر عهده گرفته و بشارت نابودی برنامه کافران، و بسامان کردن نا بسامانی های مومنان را به شرط یاری دین خدا داده است:
💠 "اَلَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَن سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ. آنان که کفر ورزیدند و از راه خدا باز داشتند، خداوند اعمال شان را تباه ساخت؛
💠 والَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ. و کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند و به آنچه بر محمّد نازل شده و حقی از سوی پروردگارشان است، گرویدند، خداوند گناهان شان را پوشاند و حال شان را اصلاح نمود.
💠 ذلِكَ بِأَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا اتَّبَعُوا الْبَاطِلَ وَ أَنَّ الَّذِينَ آمَنُوا اتَّبَعُوا الْحَقَّ مِن رَّبِّهِمْ. این به سبب آن است که کافران از باطل پیروی کردند، و مؤمنان از حق که از سوی پروردگار آنان است، پیروی نمودند.
💠 ... يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَ يُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ. ای مؤمنان! اگر خدا را یاری کنید، خدا هم شما را یاری می کند و گام هایتان را استوار می سازد؛
💠 ... ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَأَنَّ الْكَافِرِينَ لا مَوْلَى لَهُمْ. این [پیروزی مؤمنان و نابودی کافران] به سبب این است که خدا سرپرست و یاور کسانی است که ایمان آورده اند، و کافران را سرپرست و یاری نیست.
💠 ... و لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتَّى نَعْلَمَ الْمُجَاهِدِينَ مِنكُمْ وَالصَّابِرِينَ وَ نَبْلُوَ أَخْبَارَكُمْ. به یقین ما شما را امتحان می کنیم تا مجاهدان از شما و صابران را مشخص نماییم، و اخبار شما را نیز [که اعمال و اسرار شماست] می آزماییم".
@IMANI_mohammad
"روزنامه نگار تراز"، با کدام معیار؟!
🔹امروز با حضور وزیر ارشاد و معاون مطبوعاتی، "نشان قلم مقدس برای روزنامه نگاران تراز انقلاب اسلامی"، به آقایان "مهدی محسنیان راد، فتح الله جوادی، محمود عبدالحسینی (عکاس) و عباس ملکی (عکاس)" اعطا شد.
♦️صرف نظر از شخصیت فردی افراد، واقعا "روزنامه نگاران تراز انقلاب اسلامی"، آقایان مهدی محسنیان راد و فتح الله جوادی هستند؟! با کدام سنجه و معیار؟ مطابق کدام کارنامه و عملکرد؟ آنها بر اساس کدام مشورت و توسط چه کسانی انتخاب شده اند؟
🔹چنین این انتخابی، چه کمکی به جهاد تبیین و الگو سازی برای نسل روزنامه نگار جوان و انقلابی می کند؟!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
"روزنامه نگار تراز"، با کدام معیار؟! 🔹امروز با حضور وزیر ارشاد و معاون مطبوعاتی، "نشان قلم مقدس برا
🔹پس از انتشار این مطلب، همکاران معاونت مطبوعاتی عنوان کردند: گزارش خبرگزاری های فارس و مهر درست نبوده و "نشان قلم مقدس فقط به خانواده مرحوم مقدسی اهدا شد. چهار نفر دیگر صرفا به خاطر حضورشان در ایام انقلاب تقدیرنامه گرفتند". هر چند که در متن تقدیر نامه، از تعبیر "روزنامهنگار تراز انقلاب اسلامی" استفاده شده است.
@IMANI_mohammad
خطشکن... مانند پدر - ۱
1- فرزندان معمولا نسبتی به پدر میرسانند و رنگ و بویی از او دارند؛ راست گفته حکیم فردوسی که سرود «پسر کو ندارد نشان از پدر- تو بیگانه خوانش، نخوانش پسر». خداوند هنگامی که در آن تلاطم سهمگین طوفان، تعلق خاطر حضرت نوح به پسر سرکشش را دید، فرمود «انه لیس من اهلک. انه عمل غیرصالح. او از خاندان تو نیست؛ او عمل ناصالح است». اگر پیامبر اعظم(ص) فرمود «انا و علیٌ اَبَوا هذه الاُّمهًْ. من و علی پدران این امت هستیم»، ما چه نسبتی به این پدران میرسانیم؟
2- خداوند درباره حال و روز پیامبر اعظم(ص) نسبت به امت فرمود «عزیزٌ علیه ما عَنِتُّم. سخت و سنگین است بر او هر آنچه شما را رنج میدهد» و «ای پیامبر! نزدیک است خود را به خاطر مردم به هلاک افکنی». در زیارت روز مبعث نیز خطاب به امیر مومنان(ع) عرض میکنیم «کنتُ للمومنین اباً رحیماً اذ صاروا علیک عیالا... برای مومنان پدری مهربان بودی هنگامی که خانواده و عائله تو شدند، پس بر دوش کشیدی بارهای سنگینی را که از تحمل آن ناتوان شدند. و صیانت کردی هر آنچه تباه کردند یا اهمال ورزیدند. و کمر همت بستی آن هنگام که ترسیدند. و بلندهمت و شکیبا بودی زمانی که جزع و فزع کردند. و بر کافران، عذابریزان و سرسخت و خشمگین بودی و برای مومنان، باران رحمت». پدران راستین اینگونهاند؛ کانون عاطفه و سپر بلا برای خانواده و فرزندان؛ و کانون غیرت و غضب و قاطعیت در مقابل اغیار و کینهجویان.
3- فرزند صاحبفهم، حتی اگر کوتاهی و خطایی هم مرتکب شده باشد و مورد عتاب و مواخذه قرار گیرد، تاب و طاقت دوری گزیدن از پدر را ندارد. به قول حافظ «جور از حبیب خوشتر، کز مدعی مدارا». معاذالله که پدر مهربان امت، جور و جفایی بکند، اما میتوان گفت «اخم از حبیب خوشتر، کز مدعی مدارا». ما را اگر به سیره و سبک زندگی و حکمرانی امیر مومنان علیهالسلام مواخذه کنند یا با ریزبینی بسنجند، هزار بار شرف دارد به اینکه به سیاق حکمرانی ماتریالیستهای غرب یا شرق بسنجند و تحسین و تجلیل کنند.
آیا شجاعتش را داریم، خود را به پدر مهربان امت بعد از پیامبر(ص) عرضه کنیم و بر ترازوی او وزن شویم؟ و آیا همتش را داریم که عتاب شویم اما همت به جبران کنیم؟ یا خدای ناکرده چنان- مانند برخی انقلابیون سابق و دنیازده و راه کج کرده- بر باطل لجاجت میکنیم تا در زمره «لیس من اهلک. انه عملٌ غیرصالح» درآییم؟ سوال سختی است، به گدازندگی آتش کوره که طلا را در آن فرو برند تا ناخالصیاش بریزد و عیار واقعی آن نمودار گردد.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
خط شکن ... مانند پدر -۲
4- کم پیش آمده که حضرت ابوتراب(ع) از خود بگوید. اما آنجا که والی منصوب او (عثمانبن حُنیف) بر سر سفره اشراف نشست و برای ساعاتی از پابرهنگان و مستضعفان غافل شد، در مقام عتاب نوشت «برای هر مامومی امامی است که به او اقتدا میکند و از دانش او نور میگیرد. بدانید امام شما از دنیا به دو جامه فرسوده و از خوراک آن به دو قرص نان بسنده کرده است».
بلافاصله فرمود «بدانید که شما توانایی چنین قناعتی را ندارید» اما تکلیفی را که میدانست طاقت آن را داریم، از ما- همه فرزندان و پیروان خویش- مطالبه کرد؛ «ولکن اعینونی بورع ٍ و اجتهادٍ و عفهٍْ وسداد. اما مرا یاری کنید [و میتوانید؛ که اگر نمیتوانستید مطالبه نمیکردم] با پارسایی و سختکوشی و پاکدامنی [بلکه پرهیز از همه حرامها در مقام قدرت و امکان[ و درستکاری (محکم و استوار انجام دادن کارها». (نامه 45 نهجالبلاغه)
5- توده مردم بیپشت و پناه؛ یا اشراف و متنفذان و خواص زیادهخواه؟ هیچ حاکم و صاحب منصبی نیست که به این دو راهی سخت برسد و بتواند هر دو مسیر را با هم طی کند. توده مردم معمولاً سر و زبان و بسط یدی ندارند تا حق خویش را بخواهند یا زبان به اعتراض بگشایند و حق خود را بستانند؛ برعکس خواص زیادهطلب و گردن کلفت و پر هیاهو. پدر ما امیر مؤمنان(ع) هر قدر در مقابل گردن کلفتها، شجاع و نستوه و نفوذناپذیر بود، در قبال مردم بیپشت و پناه، تواضع میکرد بلکه تمام عمر، خدمتگزاری و پیشمرگیشان را کرد.
در خلوت با خواص یا مشاوران- آنجا که مردم نبودند و چشم و گوششان به اتاقهای مذاکره و تصمیمگیری و تصمیمسازی قد نمیداد- میشنید که میگویند «دستکم اجرای حق را عطف به گذشتهها نکن؛ شتر دیدی ندیدی! اغماض کن تا فلان و بهمان نیز به تأیید حکومت نوپای تو برخیزند» اما برمیآشفت و میفرمود «آیا به من امر میکنید پیروزی را با ستم بر رعیتی که بر آنها حکومت دارم، طلب کنم. به خدا سوگند تا دنیا دنیاست چنین نخواهم کرد» (خطبه 126 نهجالبلاغه). اما این منطق را فقط برای دیگران جاری نکرد، که حتی حرارت آتش را به برادر فقیرش عقیل هم چشاند. مردی چنین رها شده از قید و بندها، میتوانست بدون لکنت، در مقابل دعوت مفسدان و زراندوزان و رندان سیاست برای ائتلاف بگوید «و ما کنتُ مُتخذ المضلّین عَضُداً. من گمراهان را به یاری نمیگیرم».
6- مالک اشتر را که به امارت مصر میفرستاد، دو سفارش به او کرد؛ یکی درباره توده مردم و دیگری خواص. فرمود «مهربانی و محبت و نرمی با مردم را در قلبت جاری کن و با آنان مانند درنده خونخواری نباش که خوردن آنها را غنیمت میشمارد؛ چرا که مردم دو گروهند؛ اِمّا اَخٌ لک فیالدّین او نظیرْ لک فیالخلق. یا برادر دینی تو هستند و یا مانند تو در آفرینش» (نامه 53 نهجالبلاغه).
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
خط شکن ... مانند پدر -۳
7- علی(ع) اگر اصرار نمیکرد، که بر قبیل ولید ابن عقبه ابن ابیمعیط (والی کوفه و برادر رضاعی خلیفه سوم) به خاطر شرابخواری، حد الهی را جاری سازد یا بیتالمال به غارت رفته را از امثال مروان و ولید بازپس بگیرد یا از ریختن بیتالمال در آغوش بیعت کنندگانی چون زبیر و طلحه امتناع نمیکرد، لابد کار به فتنه و جنگ جمل نمیکشید. میگفتند دشمنتراشی نکن. اما در چنان رویکردی او دیگر امیر مؤمنان و پناه پابرهنگان نبود، که فرمود «آیا به این بسنده کنم که گویندامیر مؤمنان است و در ناگوارهای روزگار، شریک و اسوهای برای مردم ضعیف نباشم و مانند چهارپایان سپری کنم؛ در چنان حالتی چشم علی روشن باد که بخواهد به شیوه چرندگان زندگی کند»!
این چنین بود که به اصرار، مجازات الهی را بر ولید جاری کرد حال آن که میفرمود «قریش بعد از این من را جلاد خواهد خواند». قاطعیت بر سر احکام الهی و حقوق عمومی، هزینه داشت و ترور شخصیت و متهم شدن به خشونت و جلادی و سختگیری و سیاستنشناسی و بیذکاوتی و حتی جنایت و ترور (دروغ کشتن خلیفه!) کمترین آن بود. اما او مصداق اتمّ این آیه الهی بود که «یا ایهاالذین آمنوا من یرتدّ منکم عن دینه فسوف یأتیالله بقوم یحبّهم و یحبّونه، اذلهًْ علیالمؤمنین اعزهًْ علیالکافرین یجاهدون فیسبیل و لایخافون لومهًْ لائم... از سرزنش ملامتگران نمیهراسند» (آیه 54 سوره مائده).
بنابراین نه در برابر انقلابیهای اشرافیتزده و امتیازطلبی مانند طلحه و زبیر مجامله کرد، نه با امویان و آل ابوسفیان، و نه با جماعت خوارجی که ادعای انقلابیگری داشتند اما با واسطه در خدمت اردوگاه شام درآمده بودند و اصرار بر بغی و محاربه و فساد فیالارض داشتند؛ چند هزار نفر از این خروج کنندگان علیه حاکمیت را در نبرد نهروان به هلاکت رساند؛ و فرمود «چشم فتنه را از حدقه درآوردم و جز من کسی نمیتوانست».
8- فرزندان صالح باید خصائل پدر را در دو موقعیت متضاد رحمت و شدت به ارث برده باشند؛ باید که خطشکن و جو شکن و پر از امید و ایمان و انگیزه باشند. بعد از نبرد نهروان بود که فرمود «فقُمتُ بالامرحین فشلوا و تَطلّعتُ و حین تَقَبُّعوا... به اقامه امرالهی برخاستم، زمانی که دیگران فشل شدند. هنگامی که مردم از ترس پنهان میشدند، من خود را آشکار کردم. و زمانی که به لکنت افتاده بودند، سخن گفتم. و هنگامی که از حرکت بازمانده بودند، به نور الهی حرکت کردم... مانند کوهی که طوفانها او را به حرکت درنیاورد» (خطبه 37 نهجالبلاغه).
به اعتبار تشخیص و به میدان آمدن و ضربت بهنگام علیعلیهالسلام در روزسخت احزاب، آیه نازل شد که «خداوند کافران را با تمام خشمشان باز گرداند بیآنکه خبری عایدشان شود و مؤمنان را از جنگ (حتمی) بینیاز کرد» و همین باید تبدیل به الگوی سبک زندگی حزباللهی و انقلابی در روزگار خطیر امروز شود؛ بصیرت، شجاعت و خطشکنی.
... السلام علیک یا ولیالاولیاء. السلام علیک یا سید الشهداء. السلام علیک یا آیتالله العظمی... السلام علیک یا امیرالمؤمنین... السلام علیک یا من کفی الله المؤمنین القتال به یوم الاحزاب... پدر مهربان امت: سلام! تولدت و روزت مبارک!
@IMANI_mohammad
.
💢 نبرد اراده ها
🔹مهم نیست نشریات غربی، چه قضاوتی می کنند و چه توهین و تهمت هایی را نسبت به امام خمینی و امام خامنه ای روا می دارند.
♦️مهم این است که انقلاب اسلامی و تاثیرات تعیین کننده آن در مقیاس جهانی، پنج دهه است ذهن دوستان و دشمنان ملت ایران را تسخیر کرده و ابر قدرت ها را به زانو در آورده است.
🔹دیوید ایگنیشس تحلیلگر آمریکایی سه سال قبل در واشنگتن پست نوشت: "پمپئو پس از انفجار دو نفتکش در دریای عمان، بدون ارائه دلیل و مدرک، ایران را مقصر خواند. در همین زمان آبه شینزو در ایران بود تا پیام ترامپ را به رهبر ایران بدهد اما آیت الله خامنه ای درخواست ترامپ را رد کرد".
♦️او افزوده بود: "صدای رهبر معظم ایران را نمی توانستیم شفاف تر از این بشنویم. در صدای او می توان بازتاب این عبارت آیت الله خمینی را شنید که گفت #آمریکا_هیچ_غلطی_نمی_تواند_بکند. ایران، اعتماد به نفس قابل توجهی دارد".
🔹انقلاب اسلامی، با وجود طوفان انواع توطئه ها و تهدید ها ۴۴ ساله شد؛ تا ثابت کند دست خدا پشت سر این انقلاب و بالا دست همه ابر قدرت هاست. به تعبیر مجله تایم؛ این "آزمون اراده ها" است. این، نبرد اراده هاست.
@IMANI_mohammad