بازگشت غربگرایان
به تنظیمات کارخانه!
🔹تنظیمات کارخانه ای محافل غربگرا به هم ریخته است. سال گذشته مقارن با اغتشاشات و به مدت چندین ماه، از مردم خواستند مطلقا شادی نکنند و قیافه عزادار به خود بگیرند؛ حتی اگر بازی های تیم ملی در جام جهانی فوتبال، یا شب یلدا باشد.
♦️می گفتند مردم بازار نروند، خرید نکنند و آماده حلول سال نو و نوروز نباشند! این در حالی بود که بارها و بار ها، تصاویر و ویدئو های مربوط به شرکت همین پادوهای سیاسی- رسانه ای غرب در انواع جشن ها و پارتی ها با وضعیتی زننده منتشر شد!
🔹وقتی بی اعتنایی مطلق مردم را دیدند و سکه یک پول شدند، ریل را عوض کردند و از مخاطبان خود خواستند حرمت ماه مبارک را در روز سیزده به در نگه ندارند.
♦️چند ویدئوی چند نفره هم در شبکه های خود منتشر کردند و نوشتند "رقص و شادی مردم در روز سیزده به در"؛ و حال آن که امسال بر خلاف سال های قبل، اغلب مردم به احترام ماه مبارک، به پارک ها و بوستان ها نرفته، یا دم افطار رفته بودند.
🔹به فاصله چند روز، همان جریان مدعی رقص و شادی مردم، رنگ عوض کرده و به بهانه خودکشی یک کارگردان، مجددا دم از ناامیدی و یاس و بن بست جامعه ایرانی می زند و این اقدام نکوهیده را تشویق و تمجید می کند.
♦️یادمان نمی رود که همین غربگراها چگونه در انتخابات سال 96، ده ها کارگردان و سینما گر و بازیگر مانند پور احمد را بازیچه مطامع خود کردند و سپس با خلف وعده و فشار معیشتی بر مردم، این هنرمندان را در چشم افکار عمومی از اعتبار انداختند.
🔹مشهور و دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن، هیجانی است که وقتی عملی می شود، فرد را کیفور می کند؛ اما چون فواره آن رو به افول می گذارد، افسردگی شدید را به ارمغان می آورد. این، تهدیدی برای سلبریتی گری است.
♦️اما از این تهدید برای سلامتی افراد که بگذریم، تهدید بزرگ تر، همان است که اکبر گنجی درباره ماموریت رسانه ای محافل غربگرا برای نابودی سرمایه امید ملت ایران (به هر بهانه ممکن) فاش کرد:
🔹«وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».
@IMANI_mohammad
نتانیاهو چرا نمیتواند بجنگد؟ -۱
۱- نقشه نتانیاهو چیست؟ آیا اسرائیل درصدد راهاندازی جنگ گسترده است؟ آیا اعضای جبهه مقاومت، حملات موردی و موضعی اسرائیل را «تلافی» میکنند؟ اینها پرسشهایی است که ظرف چند هفته گذشته به ویژه روزهای اخیر بارها پرسیده شده، اما نارسا و ناقص به نظر میرسد.
ناقص از این جهت که اسرائیل را به خاطر «شلیک چهار تا موشک و بمب»، در موقعیت ابتکار عمل تصور میکند؛ و حال آن که ابتکار عمل در اختیار جبهه مقاومت است. مهندسی جبهه مقاومت است که در طول این سالها پیش رفته و حالا صهیونیست با سابقه اما فرتوتی مثل نتانیاهو را در موقعیت بازی دو سر باخت قرار داده است.
۲- غافلگیری حریف، شرط اول و لازم برای آغاز جنگی موفقیتآمیز است؛ و این ضرورتی است که امروز، ده تا مثل نتانیاهو نیز از عهده آن
بر نمیآیند. چند دهه قبل، صهیونیستها اراده میکردند ظرف چند روز، یک یا چند کشور عربی را شخم بزنند و بلافاصله با عملیات غافلگیرانه عملی میکردند؛ اما نتانیاهو اکنون، وضعیت کسی را دارد که روی ارّه نشسته است.
او پرونده مفاسد گستردهای دارد و برای این که از محکومیت فرار کند و صدها هزار صهیونیست معترض به خودکامگیهایش را عقب براند، مرتکب ماجرا جوییهای نظامی در سوریه و لبنان و غزه شده، بیآن که کمترین امیدی به پیروزی در جنگ داشته باشد یا تصور کند که دولتش میتواند سالم و سر پا از جنگ خارج شود.
۳- جبهه مقاومت، نه امروز بلکه از مدتها قبل برای هر نوع مواجهه نظامی جدی آماده شده و تدارک مفصلی کرده است. گزینههای رو شده، در قبال تسلیحات و امکانات رو نشده، حکم نوک کوه یخ را دارد. به عنوان یک نمونه آشکار، تصورش را بکنید در حالی که مقامات آمریکایی در مقابل حملات پهپادی جسته وگریخته ابراز ناتوانی کرده و از زوال برتری هوایی 70 ساله خبر دادهاند، چه کاری از ارتش کوچک اسرائیل در برابر تهاجم همزمان هزاران پهپاد قدرتمند، آن هم از چند جبهه برمی آید؟!
در عین حال، جبهه مقاومت در زمین حریف بازی نمیکند، بلکه با وقار و حوصله، نقشه خود را پیش میبرد. در این برنامه، کار از تلافی محض گذشته و رژیم صهیونیستی دائما به شکل فزاینده، به سمت زوال تدریجی رانده میشود.
در راهبرد جبهه مقاومت، خبط نتانیاهو مثلا در به شهادت رساندن دو مستشار ایران در دمشق، صرفا و الزاما با شلیک موشک و یک نوبت کار نظامی پیچیده پاسخ داده نمیشود. بلکه این مجازات میتواند فرسایشی و ادامه دار باشد؛
مانند ضربه دیروز در منطقه «الحمراء غور» در کرانه باختری که به هلاکت سه تن از نیروهای صهیونیست انجامید. فقط ظرف سه ماه گذشته، ۱۹ صهیونیست در همین عملیاتها در درون سرزمینهای اشغالی تحت محاصره کامل امنیتی به هلاکت رسیده و ۱۳۳ نفر دیگر زخمی شده اند.
۴- جبهه مقاومت امکانات را هدر نمیدهد، هر چند که تسلیحات متنوع موشکی و پهپادیاش، برای چند بار شخم زدن تاسیسات و مناطق صهیونیستنشین کافی، و مهیای شلیک است. مقاومت فلسطین در جنگ دو سال قبل، فقط در یک شبانهروز، بالغ بر ۶۰۰ فروند راکت و موشک به مناطق صهیونیستنشین در عمق مناطق اشغالی و از جمله قدس شلیک کرد. این حملات پر حجم، در نوع خود بیسابقه بود و مقامات صهیونیستی را به زانو درآورد.
فراتر از مقاومت فلسطین، توانمندیهای ناشناخته حزبالله لبنان است. برآورد چهار- پنج سال قبل مقامات اسرائیل، حاکی از این بود که مقاومت لبنان بالغ بر 140 هزار فروند موشک در زرادخانههای خود دارد که بر اساس بانک اطلاعاتی دقیق، آماده شلیک به دوردستترین مراکز صهیونیستی در عمق سرزمینهای اشغالی هستند.
«وری گوردین» فرمانده جبهه داخلی ارتش اسرائیل، دو سال قبل گفت: «در جنگ آینده با حزبالله لبنان، روزانه ۲۵۰۰ موشک به سمت ما شلیک میشود. اسرائیل آمادگی کافی برای جنگ در جبهه شمالی را ندارد. این بزرگترین درد سر ماست».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
نتانیاهو چرا نمیتواند بجنگد؟ -۲
۵- در این میان، مرور ارزیابی «یوزی رابین»، مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل، در جای خود خواندنی است. این سخنان نه متعلق به امروز، بلکه بر مبنای ارزیابیهای هشت سال قبل است و تیرماه 1394 در جمع افسران نیروی هوایی آمریکا عنوان شده است:
«ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 را برای شکست سامانههای موشکی ساختهاند و بهعنوان یک مهندس باید بگویم به خوبی کار کردهاند. با افزایش دقت این موشک و سر جنگی 500 کیلویی، آنها حالا میتوانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست. موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است. ایران نیازی به سلاح هستهای ندارد. آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند. ایرانیها نشان دادند موشکهای قیام و قدر را انبار کردهاند. من به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
۶- مقامات رژیم صهیونیستی سال 1385، پس از شکست سهمگین در جنگ 33 روزه مقابل حزبالله لبنان، «کمیته وینوگراد» را برای بررسی علل شکست تشکیل دادند. گزارش چند ماه بعد این کمیته قابل تامل بود:
«رهبری سیاسی در این جنگ، دچار بحران و سردرگمی بود. با وجود اعلام طراحی 4 ماهه، تناسبی میان سناریوها و آنچه در عمل در جریان بود، وجود نداشت. ارتش با سردرگمی رفتار کرد و در برابر حملات موشکی حزبالله ناتوان بود. تصمیم استراتژیک و دکترینی برای خروج از جنگ وجود نداشت. این جنگ، اشتباهی وحشتناك و ناکامیخطرناک بود. ما شکافهای خطرناک در بالاترین سطوح هرم سیاسی و نظامی را مشاهده کردیم».
17 سال پس از جنگ 33 روزه، میتوان به طور قاطع گفت که رژیم صهیونیستی در ابعادی مانند انسجام و ساخت درونی قدرت، ناتوانی در مهار مقاومت فلسطین، و افول بازدارندگی نظامی، مسیر قهقرا را طی کرده و شرایطش حتی با شرایط شکست در جنگ سال 1385 قابل مقایسه نیست. در مقابل، نیروهای جبهه مقاومت از چند جبهه شمال و جنوب و شرق، دست به ماشه و آماده دادن گوشمالی بیسابقه به رژیمی هستند که مهره بدنامی به نام نتانیاهو -به عنوان نماد ورشکستگی و قهقرای آن- در راس آن بر سر کار است.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
نتانیاهو چرا نمیتواند بجنگد؟ -۳
۷- نتانیاهو مانند صیدی است که در برابر صیاد دست و پا میزند. اما جبهه مقاومت، هنوز بازی خود را شروع نکرده و مشت خود را نگشوده است. رفتار جنونآمیز نتانیاهو، بیشتر از سر درماندگی و استیصال است تا برنامهریزی موثر و داشتن ابتکار عمل. او میخواهد در وضعیت آشفته رژیم صهیونیستی، خود را «قهرمان نجات اسرائیل» جا بزند -و خود را از محکومیت و مجازات و حذف نجات دهد- و حال آن که خود وی، یکی از علل تشدید بحران در آن رژیم است.
او نزد بسیاری از صهیونیستها، به عنوان دیکتاتوری کلاهبردار و فریبکار شناخته میشود که دنبال نجات خود از طریق بحران سازی است. به احتمال زیاد، چند صد هزار معترضی که ظرف دو ماه گذشته علیه کودتای تقنینی و قضایی نتانیاهو به خیابانهای تلآویو آمدند، نه تنها از تحرکات نظامی نتانیاهو خوشحال نمیشوند، بلکه آن را نیرنگی برای سرکوب اعتراضات میشمارند و بنابراین، بر خشم و اعتراض شان افزوده میشود.
۸- رژیم صهیونیستی قطعا تاوان جنایتهای خود را خواهد پرداخت. اما دولت نتانیاهو به احتمال قوی نه با جنگ، بلکه به واسطه تحولات ترکیبی در درون مرزهای سرزمین اشغالی سقوط میکند. در این فرآیند، شرارتهای او میتواند به مانند کاتالیزور شتاب دهنده عمل کند و حیات رو به زوال اسرائیل را کوتاهتر کند.
عاموس یادلین رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل اخیرا گفت: «رهبر ایران لبخند میزند و میگوید اسرائیل پیش از ضرب الاجل، تصمیم به نابودی خود گرفته است. آنها (ایرانیها) درحال بحث هستند که به ما حمله کنند، یا بگذارند از درون نابود شویم».
اشاره یادلین به این بخش از بیانات اخیر رهبر حکیم انقلاب اسلامی است که بازتاب بسیار گستردهای در محافل سیاسی و رسانهای اسرائیل داشت:
«رژیم صهیونیستی در عمر 75 ساله خودش هرگز گرفتاریهای هولناکی مثل امروز نداشته. اوّلاً تزلزل سیاسی: در چهار سال، چهار نخستوزیر عوض کرده... دوقطبی شدیدی در سرتاسر رژیم جعلی وجود دارد. این تظاهراتِ صد هزار نفری در تلآویو و در شهرهای دیگر نشانه این است. حالا چهار موشک هم ممکن است به یک جایی بزند، ولی اینها جبران نمیکند آن قضیّه را. دچار تزلزل به معنای واقعی کلمه است. اعلام شده که به زودی تعداد کسانی که از اسرائیل دارند خارج میشوند، به دو میلیون میرسد. همهشان میگویند فروپاشی ما نزدیک است، ما به 80 سالگی نمیرسیم. ما گفتیم: 20 سالگی و 25 سالگی را نمیبینید، خودشان عجله کردند، زودتر میخواهند».
♦️یادداشت روز کیهان♦️
@IMANI_mohammad
.
رویداد راهبردی؛
و جنگی که مغلوبه شد
🔹نباید از نشست هماهنگی فرماندهان مقاومت فلسطینی و لبنانی و... به آسانی گذشت. جلسه بیروت، رویدادی فوق العاده مهم بود.
♦️ارکان مقاومت در جبهه های شمالی، جنوبی، شرقی و مرکزی هم عهد شده اند به شکل هماهنگ نتانیاهو را گوشمالی دهند. بدین ترتیب نقشه وی نقش بر آب و جنگ مغلوبه شد.
🔹در نقطه مقابل، باوجود گذشت چند ماه از نخست وزیری نتانیاهو، نه بایدن حاضر است با او ملاقات کند؛
♦️نه در جبهه داخلی از هم پاشیده اسرائیل حداقلی از اعتماد باقی مانده، که سران مخالفان حاضر باشند کنار نتانیاهو بایستند و با او عکس بگیرند.
🔹اپوزیسیون نه تنها با ماجراجویی های نتانیاهو موافق نیست، بلکه آن را نیرنگی برای سرکوب صدها هزار معترض می داند و اعلام کرده بی اعتنا به منع پلیس، امروز در خیابان های تل آویو، اعتراضات را از سرمی گیرد.
♦️این وضعیت دو پاره در مقابل انسجام فزاینده جبهه مقاومت، خروجی حقه بازی های نتانیاهو است.
🔹تایمز اسرائیل: نتانیاهو به وزرا گفت باتوجه به اختلافات داخلی، نباید به درگیری با حماس و حزبالله کشانده شویم. اختلاف به اندازه کافی درباره دیگر مسائل در خیابانها هست.
@IMANI_mohammad
.
💢 خبر بد برای غربگرایان
🔹خبر بد برای جریان غربگرا اینکه با جود همه تلاش ها برای بزک کردن آمریکا، ملت ایران در غرب آسیا بالاترین بی اعتمادی را نسبت به آمریکا دارند.
♦️نظر سنجی موسسه گالوپ نشان می دهد ۸۱ در صد مردم ایران اعتمادی به آمریکا ندارند. مردم تونس، ترکیه، فلسطین و عراق با ۷۸ تا ۷۵ درصد، در ردههای بعدی قرار دارند.
🔹همچنین اکثریت مردم در۱۳ کشور مسلمان، به تعهد آمریکا برای دموکراسی و اینکه اجازه دهد آینده سیاسی خود را بسازند، باور ندارند.
♦️۲۰ سال پس از حمله آمریکا به عراق،۷۲ درصد مردم عراق نسبت به اهداف آمریکا تردید دارند و فقط۲۶ درصد بر این باورند که آمریکا در تعهد دموکراسی جدی است. در افغانستان، تنها ۱۴ درصد معتقد به تعهد آمریکا بودند.
🔹همچنین اکثریت مردم، جدیت آمریکا درباره بهبود وضعیت اقتصادی را رد کردند. ۶۰ درصد مردم عراق گفتند در مقایسه با قبل از حمله آمریکا وضعیت معیشت بدتر شده است.
♦️گالوپ می نویسد: ۲۰ سال بعد از حمله آمریکا به عراق، تعداد نسبتاً کمی از مردم عراق و ۱۲ کشور دیگر، آمریکا را متعهد به حمایت از دموکراسی میدانند.
@IMANI_mohammad
پالسهای اروپا در پکن
آمریکا باز هم جا میماند؟
🔹خبر کوتاه اما مهم بود و از شتاب بیشتر تحولات مربوط به نظم جهانی حکایت میکرد: چین در جریان رزمایش ۳ روزه در تنگه تایوان که با حضور 90 فروند هواپیمای جنگی انجام شد، حمله به تایوان را شبیهسازی کرد.
🔹اهمیت ماجرا به این است که روزنامه نیویورک تایمز چند روز قبل، ضمن بررسی ۱۰۰ مقاله تحقیقاتی رسانهها و تحلیلگران چینی خبر داد:
♦️«چین تحولات جنگ اوکراین را تحت رصد کامل دارد و از تجارب روسیه، برای جنگ احتمالی با آمریکا در تایوان استفاده میکند. پکن در این جنگ، منبعی از درسهای ارزشمند میبیند. این مطالعات در نهایت ممکن است این باور را تقویت کند که چین میتواند در جنگ احتمالی پیروز شود. بودجه نظامی ۲۲۵میلیارد دلاری چین، سه برابر روسیه است و ظرفیت عظیم تولیدی و فناوری تسلیحاتی دارد که روس ها فاقد آن هستند».
🔹پس از سفر رئیسجمهور فرانسه و رئیسکمیسیون اتحادیه اروپا به پکن، این تصورپیش آمد که اروپا صرفا خواستار میانجیگری برای پایان جنگ روسیه و اوکراین است.
🔹اما خبرها حاکی از این است که اروپا ضمنا در صدد جدا کردن حساب خود از آمریکا و احیای توازن تجاری با چین است. شاید هم در ازای گرفتن برخی امتیازات اقتصادی، به تصمیم چین درباره تایوان چراغ سبز داده باشد.
▪️به این دو سند مهم عنایت کنید:
🔻۱) ماکرون در بازگشت از سفر چین گفت: «اروپا باید در برابر فشار برای تبدیل شدن به دنبالهروی آمریکا مقاومت کند، وابستگی خود را کاهش دهد و از کشیدهشدن به رویارویی چین و آمریکا بر سر تایوان اجتناب کند. باید استقلال راهبردی اروپا را حفظ کنیم. خطر بزرگ این است که وسط بحرانهایی گیر بیفتیم که بحران ما نیست. اروپاییها نمیتوانند بحران در اوکراین را حل کنند، چطور ما میتوانیم درباره تایوان بگوییم مراقب باشید، اگر اشتباهی انجام دهید، ما آنجا خواهیم بود؟ اگر تنشها بین آمریکا و چین داغ شود، ما زمان و منابع لازم برای تأمین مالی خود را نخواهیم داشت. اروپا باید وابستگی به فراسرزمینی بودن دلار آمریکا را کاهش دهد».
🔻۲) دویچه وله اخبرا در گزارشی نوشت: «یک ماه پس از سفر نخستوزیر اسپانیا، رئیسجمهور فرانسه و رئیسکمیسیون اتحادیه اروپا نیز راهی چین شدند. به غیر از تشویق چین برای اعمال فشار جهت توقف جنگ اوکراین، مهمترین هدف این سفر ها، نگرانیهای فزاینده از شتاب گرفتن تراز تجاری منفی ۲۷ عضو اتحادیه اروپا با چین است.
از سال ۲۰۲۰ تا کنون، واردات ۲۷ عضو این اتحادیه از چین، با جهش ۶۲ درصدی به ۶۲۶ میلیارد یورو رسیده، در حالی که صادرات اروپا به چین تنها ۱۳ درصد رشد کرده و به رقم ۲۳۰ میلیارد یورو رسیده است. این حجم عظیم شکاف تراز تجاری، در حالی است که اتحادیه اروپا به شدت نیازمند رونق تجارت خارجی برای بهبود وضعیت اقتصادی است.
تحریم اتحادیه اروپا علیه روسیه باعث شده تا مسکو مجبور به ارائه تخفیفهای چشمگیر نفتی به چینی باشد و هزینه تولید کالاهای چینی در مقایسه با اروپا کاهش قابل ملاحظهای داشته باشد. ماکرون نیز با امید به افزایش صادرات فرانسه به چین، هیئتی بلندپایه با همراهی ۵۰ مقام شرکتهای فرانسوی را به پکن برده است.
صادرات چین به بازارهای جهانی در سال گذشته میلادی به ۳.۶ تریلیون دلار رسیده، اما وارداتش تنها کمی بیش از ۲.۷ تریلیون دلار بوده است. چین همچنین سال گذشته ۵۸۱ میلیارد دلار صادرات به آمریکا داشت، اما تنها ۱۸۰ میلیارد دلار واردات از این کشور انجام داد. تولید ناخالص داخلی چین با رقمی بالای ۱۸ تریلیون دلار از مجموع اقتصاد ۲۷ عضو اتحادیه اروپا فراتر رفته و اکنون به سطح اقتصاد آمریکا نزدیک میشود».
🔹به نظر میرسد دولتهای اروپایی مثل فرانسه و آلمان، مسیری مشابه عربستان را در فاصله گذاری با سلطه آمریکا انجام میدهند و گسترش مراودات با چین را خود گشایش محسوب میکنند.
🔹در این میان دور از ذهن نیست که در صورت تسخیر تایوان از سوی چین، واکنشی خونسردانه – بر خلاف انتظار آمریکا- داشته باشند. آنها در ماجرای اوکراین هم حاضر نشدند با پذیرش این کشور در ناتو، هزینه بیشتری بپردازند، تایوان که جای خود دارد.
🔹آنچه در حال وقوع است، ادامه روندی است که برخی مقامات اروپایی از آن به عنوان انتقال محور قدرت جهانی یاد کردهاند؛
🔻- نیکولا سارکوزی: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچوجه مسلط نیستیم.»
🔻- جوزپ بورل: «تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است»
🔻- ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند.»
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
💢کدام اراده غلبه کرد؟
🔹انقلاب یمن در برابر متجاوزان سعودی ایستاد و پیروز شد؛
🔹سوریه و عراق در جنگ نیابتی مقابل آمریکا پیروز شدند؛
🔹مقاومت لبنان و عراق، نقشه آمریکا برای تعطیلی انتخابات و بی ثبات سازی این دو کشور را نافرجام گذاشتند؛
🔹کودتای آمریکا برای سرنگونی دولت مردمی ونزوئلا به شکست انجامید؛
♦️در همه این تحولات، اراده جبهه مقاومت بر اراده آمریکا ومتحدانش غلبه کرد.
🔹این قدرت نرم و ضریب نفوذ جمهوری اسلامی ایران است. همان که رسانه های صهیونیستی به عنوان مهندسی خاورمیانه جدید یاد می کنند.
🔹آن وقت برخی عناصر کج فهم یا مامور غرب ، ضمن تحریف واقعیات روشن، می گویند ایران کوتاه آمده و عقب نشینی کرده است!
🔹تصاویر:
🔻دیدار سفیر عربستان با رئیس شورای عالی سیاسی در صنعا، پس از شکست در جنگ هشت ساله.
🔻 دیدار هیئتهای عربستان سعودی و عمان با (رئیس شورای عالی سیاسی یمن در صنعا. (به پرچم یمن دقت کنید)
@IMANI_mohammad
شیشه عمر فرعون
در این نیم روز شکست
🔹از خیابان نجات اللهی -کیلومتر ها مانده تا دانشگاه تهران، میعادگاه نماز جمعه- خودرو ها متوقف شده اند و خیابان های اطراف هم قفل است. چاره ای نیست. انگار واقعا باید راهپیمایی کرد!
♦️جلوتر که می روی، امتداد موج جمعیت راهپیمایان، از دانشگاه تهران و خیابان طالقانی، به میدان فلسطین رسیده؛ و سجاده را پهن نکرده، جمعیت پشت سر را می بینی که ناچارند بعد از میدان فلسطین به سمت تقاطع خیابان ولی عصر (عج) سجاده ها را برای اقامه نماز جمعه پهن کنند.
🔹ساعتی قبل، جمعیت های راهپیمایان پیاده را حتی از میدان امام حسین (ع) می شد مشاهده کرد. ازدحام شیرینی است. تنها ترافیکی است که کلافه ات نمی کند.
♦️این جمعیت میلیونی پر نشاط که با زبان روزه، کیلومتر ها راهپیمایی می کنند و با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، پشت دشمنان را می لرزانند، دیشب تا اذان صبح بیدار بوده اند و شب قدر را زنده نگاه داشته اند.
🔹اما آن شب زنده داری مبارک، میهمانان ضیافت الهی را از پاسداشت یوم الله بزرگ قدس باز نداشته؛ و این شاید، تجربه ای است شبیه شب و روز های عملیات در دفاع مقدس؛ آنجا که خداوند در مقابل دیدگان فرشتگان، بر زاهدان پارسای شب و شیران روز مباهات می کرد.
♦️یدالله مع الجماعه. دست خدا همراه جماعت است. یاری می کند هر امتی را که دین خدا را یاری کنند؛ و قدم های شان را استوار می سازد.
🔹از ثبات قدم همین امت نستوه بود که روز قدس جهانی شد، رژیم صهیونیستی -این مدعی داشتن چهارمین ارتش بزرگ دنیا- شکست پشت شکست را تجربه کرد، و نتانیاهو که تا در دهه گذشته قهرمان صهیونیست ها محسوب می شد، تبدیل به فرعون مورد انزجار همان ها شد.
♦️در حالی که رژیم صهیونیستی ۷۵ سالگی خود را سپری می کند، ثبات قدم ملت ایران و دیگر ملت های آزاده منطقه موجب شده، مقامات صهیونیست در کنار همه اختلافات، درباره یک حقیقت اتفاق نظر داشته باشند؛ اینکه: "اسرائیل، ۸۰ سالگی خود را نخواهد دید".
🔹همه کابوس های فراعنه اسرائیل، در همین یک نیم روز رقم خورد، نیم روزی الهی که به پا قدم روزه داران در روز قدس رقم خورد:
♦️"اِنَّ فِرْعَوْنَ عَلَا فِي الْأَرْضِ وَجَعَلَ أَهْلَهَا شِيَعًا يَسْتَضْعِفُ طَائِفَةً مِنْهُمْ يُذَبِّحُ أَبْنَاءَهُمْ وَيَسْتَحْيِي نِسَاءَهُمْ ۚ إِنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُفْسِدِينَ.
🔹وَ نُريدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ استُضعِفوا فِي الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثينَ".
@IMANI_mohammad
خوش خدمتی عبدالحمید
به "موساد" در روز قدس
عبدالحمید اسماعیل زهی در ادامه خوش خدمتیهایش به رژیم رو به زوال صهیونیستی، خواستار به رسمیت شناختن این رژیم اشغالگر و سازش با آن شد!
دیروز در حالی که سراسر شهرهای کشورمان و بسیاری از کشورهای مسلمان منطقه شاهد تظاهرات ضد صهیونیستی در روز قدس بود، امام جماعت مسجد مکی زاهدان گفت:به فکر نابودی دیگران نباشید، پیامبر با یهودیها صلح کرد(!)
وی بدون اشاره به فتح قلعه خیبر، انجام چند جنگ با یهودیان خیانتکار و تاراندن آنها از اطراف مدینه به دستور پیامبر اعظم(ص) گفت: در اسلام اعتدالی، افراطگرایی و تنگنظری جایی ندارد.
وی افزود: اسلامی که پیامبر (ص) آوردند در آن افراط و تفریط نبوده. اسلامی که قرآن مطرح کرده اسلام اعتدالی است. تندروی و افراطگرایی در اسلام درست نیست و به اسلام و مسلمانان در تمام جهان ضربه زده است. تندروی به یهودیت و یهودیها ضربه زده است. ما به یهودیها مخصوصا آنهایی که به حکومت رسیدهاند توصیه میکنیم که اعتدال و میانهروی را اختیار کنند و هیچکسی در فکر زدن و نابودکردن دیگران نباشد، بلکه همۀ دنیا باید دنبال صلح باشد. اسلام اعتدالی هم اسلام صلح است.
وی بهمن ۱۴۰۱ نیزضمن دفاع از حزب صهیونیستی بهائیت، خواستار صلح با اسرائیل شده وگفته بود: «مردم ایران در فلسطین هم خواهان صلح هستند و معتقدند حکومت اسرائیل و مردم فلسطین باید صلح کنند»
عبدالحمید در گذشته بارها بر مبنای واقعیتهای غیر قابل انکار، رژیم صهیونیستی را رژیمی اشغالگر و تروریست و جنایتکار که چند ده سال است به جنایت در سرزمین اشغال شده فلسطین می پردازد، معرفی کرده و همچنین صهیونیسم جهانی را بنیانگذار امپریالیسم در جهان معرفی کرده است.
بنابراین دعوت به صلح و سازش با غصب کنندگان سرزمین فلسطین (آن هم در روز قدس) هیچ معنایی جز پادویی برای سرویس جاسوسی موساد ندارد.
باید از این مفتی مذبذب پرسید آیا در اظهارات اخیر، بر اساس احکام اسلام ناب محمدی (ص) -که یهود را بدترین و شدیدترین دشمنان میداند- حکم میکند، یا بر اساس اسلام آمریکایی و اسلام اسرائیلی؟
🔹روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
ایران به جای خود؛ اسرائیل
حتی نمیتواند با حزبالله بجنگد
وبسایت رادیو فردا (ارگان رسمی سازمان سیا) در گزارشی نوشت: نگاه رسانههای اسرائیل در روزهای اخیر، متوجه وضعیت حاد امنیتی کمسابقهای بود که زیروبم زندگی روزانه و نهادهای نظامی و امنیتی و صحنۀ سیاست و دولت را درگیر خود کرد.
رادیو فردا مینویسد: حملات پیاپی راکتی از سوریه، لبنان و غزه در کنار حملات مسلحانه یا تعرضها از نوع غیرمسلحانه علیه اسرائیلیها وضعیتی ایجاد کرد که تاکنون بهطور زنجیرهای و با چنین سرعتی مشاهده نشده بود. رسانههای اسرائیل ضمن بررسی «کارنامه ناموفق» صد روز نخست دولت نتانیاهو تأکید کردند مردم در میانه درگیری سیاستمداران، به حال خود رها شده و اسرائیل ضعیف شده است.
رئیس ستاد ارتش اسرائیل گفت اسرائیل حتی بدون آمریکا آماده است به ایران حمله کند. اما بسیاری از تحلیلگران در اسرائیل گفتند واکنش محدود به حملات متعدد از سوریه و لبنان و غزه نشان داد اسرائیل از درگیر شدن در چند جبهه نگرانی عمیق دارد؛ امری که امکان نمیدهد که به اقدام واقعی و وسیع علیه حزبالله دست بزند، ایران دیگر به جای خود.
روزنامه معاریو نوشت: اسرائیل خود را به «گیجی» میزند. در شرایطی که اکثر وزیران عضو کابینه بیتجربه هستند،تصمیم اتخاذشده نشان میدهد دولت علاقهای ندارد وارد جنگی شود که پای حزبالله هم به آن کشیده شود.
ژنرال عاموس یادلین، فرمانده اسبق سازمان اطلاعات نظامی ارتش، در سایت ماکو نوشت: دولت اسرائیل واکنش ملایمی را در پیش گرفت و عملاً دست دشمنان خود را باز گذاشت.
پروفسور ایال زیسر، معاون ریاست دانشگاه تلآویو هم معتقد است: دولت کنونی اسرائیل در دوره ای کوتاه، تمامی دوستان عرب را از خود دور و رابطه راهبردیاش با واشینگتن را تضعیف کرد. خاورمیانه منتظر اسرائیل نمانده و به سوی نظم جدیدی پیش میرود که در آن عربستان و سایر کشورهای عرب در حال بهبود رابطه با ایران و سوریه هستند.
ایال زیسر در ادامه نوشت: جای شگفتی نیست که ایران و شریکانش سعی دارند اسرائیل را در غزه، مسجدالاقصی، لبنان و سوریه به چالش بکشند. اسرائیل غرق در معضلات داخلی خود به یکی از کشورهای مشکلدار منطقه تبدیل شده که در آن سیاست خارجی و امنیتی به نبرد میان حکومت و مخالفانش به گوشه رانده میشوند. همسایگان جشن گرفتهاند ولی ما نهتنها به مهمانی دعوت نشدهایم بلکه یکی از غذاهای این جشن هستیم».
باراک راوید، خبرنگار وبسایت والانیوز، جزئیات نشست کابینه نتانیاهو را فاش کرد. در این نشست هرتسی لوی، رئیس ستاد ارتش، معتقد بوده اگر اسرائیل حملهای وسیع در واکنش به حملات راکتی شلیکشده از لبنان انجام دهد، یک درگیری همهجانبه رخ خواهد داد. اما داوید بارنئا، رئیس موساد، خواهان انجام حملاتی گسترده علیه دولت لبنان و سازمان حزبالله شده. در نهایت نتانیاهو نظر رئیس ستاد را پذیرفته است.
بتانیاهو در واکنش به انتقادها، تمامی ناکامیهای امنیتی را متوجه اپوزیسیون کرد و گفت: از یائیر لاپید پرسیدم وقتی میگویی «اسرائیل رو به فروپاشی است»، آیا دشمنان از این گفته شادمان نمیشوند و برای امنیت اسرائیل نقشه نمیکشند؟
پروفسور مردخای کیدار، افسر پیشین نهادهای اطلاعاتی هم هشدار داده که حملات ترکیبی متحدان ایران از سوریه، عراق، لبنان، یمن و غزه (سناریوی روز قیامت)، در آینده قابل پیشبینی کاملاً محتمل است؛ و ایران در حال برنامهریزی آن است.
@IMANI_mohammad