.
بگذارید پزشکیان حرف بزند !
🔻ارتباط افکار عمومی با آقای پزشکیان، بلافاصله پس از انتخابات، از سوی برخی مشاوران مانند ظریف و آذری جهرمی و ربیعی و صالحی امیری قطع شده است.
🔹تنها تصاویری که منتشر می شود، خرید او همراه خانواده، شرکت در هیئت های مختلف مذهبی و برخی دیدار های اشخاص و مقامات برای تبریک گفتن است.
🔻اگر قبل از انتخابات می شد که امثال ظریف و آذری جهرمی و عبده تبریزی و محمد فاضلی، جای نامزد انتخابات حرف بزنند، منطقی و محترمانه نیست که همان ها، تصویر آقای پزشکیان را با کادر کاملا بسته و محدود بگیرند و صدایش را هم کلا قطع بکنند و صدای خود را جای صدای او بگذارند!
🔹این مدل محدود سازی و سانسور، شائبه های جدی پدید می آورد؛ این که برخی مشاوران و اطرافیان، در جایگاه بالاتری ایستاده اند (خود را بالاتر می بینند) و ضمنا نگرانند حرف زدن آقای پزشکیان، حاشیه ساز شود. و یا این که ترجیح می دهند خودشان جای فرد منتخب حرف بزنند و تعیین تکلیف کنند!
🔻پشت پرده این رفتار، هر چه که هست -هراس و نگرانی یا تکبر برخی مشاوران متنفذ- توهین به کسی است که حالا رئیس جمهور محسوب می شود. آقای پزشکیان، بازیگر خارجی نیست که بخواهند به جای او، دوبله و صداگذاری بکنند.
@IMANI_mohammad
.
شورای تعیین وزرا، یا جمع متهمان
و محکومان پروندهها؟!
برخی اعضای شورای راهبری دولت جدید و کمیتههای فرعی آن که اسامی آنها در رسانههای مدعیان اعتدال و اصلاحات منتشر شده، سوابق فعالیتهای مجرمانه و بازداشت یا محکومیت قضائی دارند!
خبرگزاری خبر آنلاین وابسته به برخی مدیران دولت روحانی، اعضای شورای راهبردی دولت چهاردهم را اینگونه برشمرده است: «علی شکوریراد، هادی خانیکی، محسن رنانی، فاطمه مهاجرانی، محمدجواد ظریف، محمدجواد آذریجهرمی، علی عبدالعلیزاده، محمد قائمپناه، سیدرضا صالحی امیری، علی ربیعی، الیاس حضرتی، حسین مرعشی، محمد صدوقی، شهیندخت مولاوردی، حسین عبده تبریزی، نورالدین آهی، عباس عبدی، علی تاجرنیا، فیاض زاهد، محمدرضا جلاییپور و علی طیبنیا».
در میان این افراد و همچنین برخی اعضای کمیتههای انتخاب وزیران، اسامی برخی بازداشتیهای فتنه و آشوب 1388 (شورش علیه جمهوریت و انتخاب مردم)، متهمان پرونده فساد کرسنت، متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، شریک نزدیک شهرام جزایری (مفسد اقتصادی دوره موسوم به اصلاحات)، متهمان سوء مدیریت در دولت روحانی، متهمان اجرای سند ضد فرهنگی و ضد اسلامی 2030 و... دیده میشود و جای شگفتی است که افراد ناصالح و ناشایستی از این دست بخواهند در مسند معرفی وزیر و مدیر بنشینند و به اسم گرهگشایی از معیشت مردم، حجم خسارتهای دولت قبل خود را چند برابر نمایند.
@IMANI_mohammad
.
هممیهن: دولت با واقعی کردن قیمت، خود را از مسئله بنزین خلاص کند(!)
روزنامه هممیهن وابسته به غلامحسین کرباسچی میگوید «بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت بنزین واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند»!
معنای سربسته این سخن، آزاد سازی قیمت بنزین بر اساس قیمت آن در منطقه است. این پیشنهاد در حالی است که پیش از این برخی اظهارنظرها درباره بنزین 20 یا 25 هزار تومانی از سوی برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات صورت گرفته بود.
دولت روحانی برای گل و بلبلنمایی شرایط پس از برجام، قیمت بنزین را برخلاف رویه همیشگی، از سال 1394 تا 1388 ثابت نگاه داشت اما هنگامی که با کسری بودجه از یکسو و افزایش شدید مصرف و قاچاق سوخت از سوی دیگر روبهرو شد، ناگهان تصمیم به سه برابر کردن قیمت گرفت که موجب شوک به مردم و موجسواری دشمنان در آبان 1398 شد و پس از آن با وجود تورمهای 60 و 40 درصدی در پنج سال گذشته، قیمت سوخت چنان ثابت مانده که قیمت هر بطری آب معدنی 200- 300 سیسی با دو لیتر بنزین آزاد برابری میکند!
اینک در اثر بحران و بنبستی که مدعیان اعتدال و اصلاحات در دولت روحانی رقم زدند، روزنامه هممیهن مینویسد: «تجربه دولت دوازدهم (روحانی) و تبعات اجتماعی افزایش نرخ بنزین در جامعه باعث شد تا دولت سیزدهم در این خصوص تغییری اعمال نکند و حالا نوبت دولت چهاردهم با سکانداری مسعود پزشکیان رسیده که آیا میتواند این چالش سخت را یکبار برای همیشه پشت سر بگذارد، بهترین راه حل این است که دولت باید یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند!
ناترازیهای تأمین بنزین و نرخگذاریهای بنزین از کجا میآید و راهحل آن چیست؟ باید بگویم اینکه شبکه انرژی ما به شبکه جهانی انرژی وصل نیست عامل اصلی در به وجود آمدن چالشهای گوناگون برای بنزین میشود که اصلیترین چالشها؛ قاچاق سوخت، پایینتر بودن نرخ بنزین نسبت به قیمت جهانی، ناترازی در تأمین و واردات سوخت کم کیفیت است.
اگر بخواهیم یک بار برای همیشه به این چالش پایان دهیم در مرحله اول باید اتصال شبکه انرژی ایران به شبکه جهانی انرژی صورت گرفته و نرخهای واقعی لحاظ شود، که اینکار نیاز به برنامههای بیاشکال و کمریسک همراه با زیرساختهای لازم با کمک متخصصین حوزه انرژی خواهد داشت، که دولت چهاردهم باید به آن توجه داشته باشد.
چه زمانی برای اتصال به شبکه جهانی انرژی مناسب است؟ بهترین زمان برای تغییر نرخ بنزین زمانی است که قیمت در پایینترین سطح جهانی قرار دارد، اگر قیمت فرآوردههای نفتی به نرخهای جهانی وصل بشود و دولت خود را از قیمتگذاری بنزین خلاص کند، دیگر شاید نیاز به افزایش نرخ قیمت نداشته باشیم.
طبق آمارهای قاچاق سوخت که وجود دارد باز هم ناترازی خواهیم داشت و از این بابت هیچگونه نگاه صادراتی نباید به بنزین داشته باشیم و تا حد ممکن جلوی قاچاق سوخت را به کشورهایی نظیر عراق، افغانستان، پاکستان و... را بگیریم.
راهحل کوتاهمدت دیگر تکنرخی شدن دوباره قیمت بنزین است که طبق آمار اکنون مصرف بنزین ۲۵ برابر بیشتر از زمانیست که قیمت بنزین تکنرخی بوده است و با این راهکار میتوان قیمت بنزین را تا حدودی کنترل کرد اما این چالش را برای همیشه حل نخواهد کرد».
@IMANI_mohammad
.
🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت:
🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!)
🔻اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید».
🔹ظریفی در واکنش به این سخنان ظریف نوشت: یک دختر جوان ۲۰ ساله یهودی و بدون سابقه وزارت، می تواند بالاترین امتیازات را کسب کند!
🔹اما از این طنز تلخ که بگذریم، ظریف چگونه فردای عاشورای حسینی به خود اجازه می دهد در مملکت اهل بیت علیهم السلام، شیعه بودن را عامل امتیاز منفی برای وزارت معرفی می کند و داشتن دین و مذهبی دیگر را عامل رجحان بداند؟ و اصلا چرا اصرار دارد به اختلافات مذهبی دامن بزند و در این میان، اکثریت را کنار بگذارد؟!
@IMANI_mohammad
.
دندان شأن را شمرده اند!
🔻محافل آمریکایی، دندان مدعیان اصلاح طلبی را شمرده اند. حتی یک سیاستمدار یا رسانه معتبر غربی نمی گوید که با انتخاب پزشکیان، سیاست خصمانه غرب علیه ملت ایران تغییر می کند و آمریکا و اروپا به عهدشکنی برجامی پایان می دهند. بر عکس، اصرار دارند که پای منطق کلاهبردارانه و زورگویانه خود بایستند.
🔹در مقابل، رسانه های غرب پر از تحلیل هایی است مبنی بر که ایران باید از درون تغییر کند و اصلاح طلبان متولی چنین کاری هستند. تغییر از درون، اسم رمز برنامه ناتوان سازی ایران قدرتمند است.
🔻دو هفته بعد از انتخاب آقای پزشکیان، نه آمریکا و نه تروئیکای اروپایی حاضر نشده اند به وی تبریک بگویند. و تا کسانی مانند ظریف، پزشکیان را دوره کرده اند، سر سوزنی از تکبر و طلبکاری غرب کم نخواهد شد. ماجرا همان است که وبسایت رادیو فرانسه، ۱۹ مهر ۱۳۹۲، با مشاهده ادبیات روحانی و ظریف نوشت:
🔹"ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده #بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش #حقوق_ملی می بیند. بر پایه این جمع بندی، صبوری خریدار، وضعیت فروشنده را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد. پیشنهاد سقف زمانی ۳ ماهه از سوی روحانی برای انجام معامله قطعی با غرب، نشانه وضعیت اضطراری او است که در ژنو در هیئت فروشنده ظاهر خواهد شد".
💢(تصویر، ذوق زدگی کانال غربگرا از تیتر نیویورک تایمز!)
@IMANI_mohammad
.
تذکر رهبر انقلاب به نامزها؛
آقای پزشکیان دوباره مرور کند
🔹رهبر انقلاب پنجم تیرماه مصادف با عید غدیر ، خطاب به نامزدهای انتخابات فرمودند:
🔻«من به نامزدهای محترم انتخابات عرض میکنم با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید:
🔻۱- کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرهای زاویه داشته باشد به درد شما نمی خورد و همکار خوبی برای شما نخواهد بود.
🔻۲- آن کسی که دلبستهی آمریکا باشه و تصور کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. او از ظرفیتهای کشور استفاده نخواهد کرد و خوب مدیریت نخواهد کرد.
🔻۳- آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنایی قرار دهد او با شما همکار خوبی نخواهد بود.
🔻کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
🔻اگر شما نامزدهای محترم یک چنین عهدی با خدای خودتان ببندید بدانید که کارهایی که برای انتخابات می کنید همهاش حسنه خواهد بود».
@IMANI_mohammad
.
💢 نه صداقت دارند، نه اعتماد به نفس
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5243
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 نه صداقت دارند، نه اعتماد به نفس https://eitaa.com/IMANI_mohammad/5243 @IMANI_mohammad
.
نه صداقت دارند، نه اعتماد به نفس
🔹تصویر بالا، نماد کامل فقدان اعتماد به نفس در جبهه اصلاحات و برخی افراطیون چنبره زده بر ستاد آقای پزشکیان است.
🔻بر اساس ادبیات پر تکرار افراطیون مدعی اصلاحات، آقای پزشکیان، رئیس جمهور حداقلی محسوب می شود و بنابراین، دولتی که تشکیل می شود، دولت حداقلی است. او پایین ترین رای را در میان ۹ رئیس جمهوری که تا کنون ظرف ۴۵ سال گذشته انتخاب شده اند، کسب کرده و فقط ۲۵ درصد واجدان حق رای از مجموع ۶۵ میلیون نفر به او رای داده اند.
🔹قبلاً با یک فرد کاسبکار (محمد- م، عضو تیم حسین انتظامی و از گردانندگان خبرانلاین) مواجه بودیم که به خدمت افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال در آمده بود و عضو کمیته رسانه در دفتر روحانی بود، اما خود را «اصولگرا» جا می زد و با عنوان دزدی (#ما_اصولگراها) و تخریب اصولگرایان، نان می خورد؛ اما حالا جبهه اصلاحات سعی کرده، مدل رنگ کردن گنجشک و فروختن به جای قناری را توسعه بدهد!
🔻ستادگردان های آقای پزشکیان امروز جمعی سی نفره را به اسم اصولگرایان فعال در ستاد انتخاباتی پزشکیان، پیش وی بردند، اما حتی یک چهره نام آشنای اصولگرا ولو در حد رده چهارم و پنجم در میان حاضران دیده نمی شود.
🔹آقای ظریف پریشب از یکسو ادعا کرد «از شخصیتهای ملی مثل آقای خاتمی، آقای روحانی، آقای حدادعادل، آقای قالیباف، آقای جلیلی و احزاب و انجمنهای مختلف، از جبهه اصلاحات گرفته تا حزب موتلفه درخواست کردیم گزینههای پیشنهادیشان برای عضویت در شورای راهبری دولت جدید را معرفی کنند.» و از طرف دیگر تصریح کرد که پزشکیان نامزد جبهه اصلاحات بوده و بنابراین وزیران هم باید از سوی آنها انتخاب شوند!
🔻مردم در حقیقت با یک صحنه سازی فریبکارانه مواجه هستند. افراطیون چنبره زده بر ستاد پزشکیان بنا دارند کاملا فرقه ای، محفلی و باندی رفتار کنند، اما در عین حال نگران انگشت نما شدن درباره فقدان پایگاه اجتماعی و پشتوانه عمومی هستند و بنابراین انواعی از نمایش های متناقض را ترتیب داده اند تا خود را «ملی» بازنمایی کنند. از تصویر سازی مذهبی در مجالس عزاداری امام حسین (ع)، تا ادعای تبعیض مثبت(!) در تعیین وزرا به نفع اقلیت های مذهبی و امتیاز منفی تلقی کردن شیعه بودن نامزد های وزارت(!)، و از ادعای تشکیل دولت ملی و بازی با تابلوی اصولگرایی از سوی شورای راهبری کذایی که جمعی از تندروهای جبهه اصلاحات و برخی محکومان پرونده های امنیتی و اقتصادی در آن جمع شده اند!
🔹حکایت میانه روی و نگاه فراگیر این جماعت فرقه ک
گرا، همان است که شاعر گفته است: «آن یکی پرسید اشتر را که هی/ از کجا میآیی ای اقبال پی _ گفت از حمام گرم کوی تو/ گفت خود پیداست در زانوی تو».
@IMANI_mohammad
.
مجمع مجرمان امنیتی و متهمان اقتصادی
🔻مُشت نمونه خروار! شماری از اعضای شورای مشورتی زیر نظر ظریف برای معرفی وزیران پیشنهادی به آقای پژشکیان؛
🔹از الیاس حضرتی (رفیق فابریک شهرام جزایری مفسد اقتصادی دوره موسوم به اصلاحات)، تا شماری از متهمان و محکومان پرونده های امنیتی شامل عباس عبدی، علی تاجرنیا، فیاض زاهد، سمیه توحیدلو، محمد رضا جلایی پور، علی شکوری راد، حسین مرعشی و...
🔻این اسامی مسئله دار، البته در کارگروه های انتخاب وزرا به مراتب گسترده تر می شود. سوال مهم این است که چه کسانی، واسطه دور هم چیدن مجرمان امنیتی و برخی متهمان پرونده های اقتصادی مانند پرونده فساد کرسنت بوده اند؟ و این ترکیب آلوده و معیوب، چگونه می تواند مشورت سالمی به آقای پزشکیان برای معرفی وزیرانی وطن دوست، خدمتگزار و پاکدست بدهد؟!
🔹در این میان، آش غنیمت طلبی باجگیری چنان شور شده که برخی حامیان آقای پزشکیان مانند فرشاد مومنی و حسین راغفر (و حتی افراطیونی مانند محمد فاضلی و جواد امام و آذری جهرمی و...)، درباره تبدیل شورای مذکور و کمیته های زیر نظر، به مجمع غنیمت طلبان و باج خواهان هشدار می دهند.
@IMANI_mohammad
.
🔻متهم پرونده کرسنت، عضو کارگروه انتخاب گزینه های تصدی وزارت نفت!
@IMANI_mohammad
.
کارگروه توهین و آزار مردم!
🔹در اثبات بی صلاحیتی برخی کارگروه های انتخاب وزرا، همین بس که در کارگروه معرفی "وزیر راه و شهرسازی"، عباس آخوندی با ۲۷ رای، نفر اول شده!
🔻یعنی اگر آقای پزشکیان بخواهد کارگروه ها را جدی بگیرد، باید آقای آخوندی را به مجلس معرفی کند؛ وزیر اشرافی پر ادعا و بی کفایت دولت روحانی که افتخارش به مدت پنج سال، نساختن مسکن بود!
🔹او در حالی مسکن مهر را مزخرف نامید که ده میلیون نفر از اقشار متوسط و پایین، از این طریق صاحبخانه شدند. البته آخوندی هیچ جاگزینی را هم ارائه نکرد. برخی محافل معتقد بودند که او بیشتر هوای پسرش و رفقایی چون عبده تبریزی (فعال حوزه مسکن) را داشت تا مردم.
🔻در اثر سوء مدیریت عباس آخوندی، قیمت مسکن در دولت روحانی ۷۰۰ درصد گران شد و یکی از عوامل مهم فشار بر مردم و ثبت تورم ۶۰ درصدی در پایان دولت روحانی بود.
🔹حالا کانال های اصلاح طلب خبر می دهند که شرکا و رفقای بدترین وزیر کابینه روحانی، او را نامزد وزارت راه و شهر سازی کرده اند!! دهن کجی به مردم، این قدر صریح گستاخانه؟ بدتر از این می شود با حیثیت رئیس جمهور منتخب بازی کرد؟ دوربین مخفیه؟!
@IMANI_mohammad
آقای پزشکیان!
ظریف را مرخص کنید
🔻قانون اقدام متقابل، پس از چند ماه همکاری فشرده مجلس و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در آذر ماه ۱۳۹۹ تصویب شد.
🔹این قانون، برای بر هم زدن سه سال ناموازنه در اجرای برجام و مقابله با زورگویی غرب تصویب شد؛ پس از آن که دولت بایدن هم نشان داد اراده ای برای جبران اقدام غلط دولت ترامپ ندارد، بلکه خروج او از برجام را ابزار فشار و باج خواهی بیشتر از ایران می داند.
🔻آقای پزشکیان، بارها به درستی تاکید کرده که متعهد به مواضع رهبر معظم انقلاب و سیاست های کلی نظام است.
🔹رهبر انقلاب امروز در دیدار نمایندگان مجلس فرمودند : "در چالش های گوناگونی که با دولت ها وجود دارد، مجلس بتواند دست دولت را پر کند، حضور مجلس در مسائل بین المللی مهم است. یک نمونه از کارهای خوب، قانون اقدام راهبردی است البته بعضی ها اعتراض و عیب جویی کردند؛ مطلقا این عیب جویی وارد نیست و کار بسیار درستی بود".
🔻بر این مبنا، امثال آقای ظریف، که قانون مذکور را تخطئه کردند و چوب لای چرخ دیپلماسی دولت وقت خواندند، از صلاحیت ساقط هستند. خلاف گویی ظریف در حالی است که در آمریکا و در همان مقطعی که دولت اوباما مثلا در حال اجرای توافق با ایران بود، دموکرات ها دائما در کنگره بر شمار تحریم ها می افزودند تا ابزار فشار و امتیاز خواهی بیشتر را در اختیار دولت اوباما بگذارند؛
🔹اوباما و جان کری هم هرگز ادعا نکردند که اقدامات هم حزبی های شان در کنگره، مختل کردن دیپلماسی است. چرا که دموکرات ها در کنگره و دولت، برای بازی پلیس خوب و پلیس بد تقسیم کار کرده بودند.
🔻اما در ایران، امثال ظریف، به جای بهره گیری از اقدام درست مجلس، آن را بهانه ای برای تبرئه طرف عهدشکن آمریکایی قرار دادند و بار دیگر ثابت کردند که نه تنها ملی نمی اندیشند، بلکه هر مقاومت ملی را بهانه فرافکنی درباره تقصیر ها و تخلفات خود می انگارند
🔹البته بی کفایتی آقای ظریف نه در هفته های اخیر، بلکه همان روزگاری اثبات شد که به هشدار صاحب نظران و شروط صریح رهبری، شورای عالی امنیت ملی و مجلس در اجرای برجام پایبند نماند؛ و بنابراین خودش در مونیخ آلمان، معاون سیاسی دفتر روحانی (حمید ابوطالبی) در ماجرای ویزای نیویورک، و سفارت ایران در لندن (در ماجرای ممنوعیت افتتاح حساب بانکی) مورد توهین و تحقیر قرار گرفتند.
@IMANI_mohammad